A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. júliusi babák

Hopihe, semmi sem gáz, olyat veszel, amilyen tetszik... :wink:
Ha meglennének a kék babakocsijaim, simán beletenném a hercegnőt-ilyen szempontból jobb, hogy már eladtam őket, legalább vehetek csajosat Kép

Talán a Raf-Pol fenix-nél jobb a színválaszték, itt több is tetszik: főleg a Grafit-virág vagy Rózsaszín, Bordó-rózsaszín és esetleg a Piros...
20140901114303

Sziasztok!

Csak életjel, nem voltunk itthon hétvégén, ma jöttünk csak meg, minden oké, jól vagyunk, majd igyekszem visszaolvasni :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

sziasztok!
hopihe, rokakoma:
Nekünk ilyen macis kiságyunk van. Szuper!!!

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

rokakoma:
az ágy ara 39.990,-
kb. 2hete kérdeztem
Máshol láttam már 35990,-árt is

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Ica, gratulálok :)

Nekem sincs nagy mellem, mégis gond nélkül tudtam szoptatni :)

Még hoztam egy friss pocifotót, mégiscsak 22+0 van ma :)

Kép

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Amerikában se egyszerű ám az élet... Nagyon sokszor az anyuka kénytelen visszamenni szülés után 6-12-x héttel dolgozni, mert különben elveszti az állását. Ahhoz egy jó állásban dolgozó apuka kell, hogy azt meg megengedhesse magának a család, hogy anyuka x évig jövedelem nélkül maradjon... (orvosi ellátás elég sokba kerül pl.)

Linácska
Levinek jobbulást!

Hopihe
UH-n is lehet látni a méhnyakat, méhszájat...
Szerintem, ha nincs indok rá, nem kell nézegetni... :oops: :wink:

Ica
Gratulálok a kislányhoz!

Mellméret nincs összefüggésben azzal, hogy valaki tud-e szoptatni vagy sem!
ismerősöm az alap 70A-s cicijével mindkét fiát szoptatta olyan 10-11 hónapig, mellette literszámra adta le az anyatejet... :wink:

Panndi
Aranyos pocikád van

Kép
mrsleo
Debrecen

Hópihe, nekem a doki most nézte először (most=3 hete), mindig kb félidőnél nézte meg először, utána csak akkor, ha valami panaszom volt, illetve a végén :) Fruzsinál ugye gond volt, ott nézte rendszeresen félidőtől kezdve, de alapból nem :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok! Nekem annyi mindenem van, hogy leszakad a padlás!

Van egy babakocsim ami csak egy jó nagy biztonságos mózes, van egy greco delux /textil mózes, sport, hordozó/ +van egy sima 2funkciós+ egy sport kocsi. Van mégegy hordozóm, gyerekágy baldahinostól, pelenkázó fürdetővel, 2utazóágy, egy ikres és egy sima járóka, 2etetőszék, elektromos hinta,
Rengeteg Barbis szoba kiegészítő, hintázó kislányos csillár,asztali lámpa fogas,..............
Szóval most csak valaki kéne aki fejbever, ha akarok még venni valamit!!!!!!!!!!

Netty?

Kép
Kép
Kép
gydavid

gydavid, ez szép kis lista :)

Babakocsi nekünk is kettő lesz, van egy lapracsukható, meg vettünk egy esernyőre csukhatót. Utazóágyunk van kölcsön, az a nappaliban szokott lenni, és amíg pici, de hirtelen le kell tennem valahova, oda szoktam betenni őket :) Járókánk nincs, nem is volt, nem is lesz. A babaszobánk meg megmaradt ugye még kisággyal, pelenkázóval, szóval van mindenünk :) Vagyis én egy hordozót még szeretnék neki, mert ami volt, az kölcsönbe volt, és nem szerettem :oops:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

ica79: tényleg ühítő, hogy nem írják ki az árakat. Gondolom, amit külföldről hoznak be, az eurofüggő, és folyamatosan változtatgatniuk kéne. Így egyszerűbb.
viszont tök jó, hogy így rátaláltunk erre az ágyra! :) olyan jó, hogy ennyi pozitív tapasztalatotok van vele :)

most brokkolikrémlevest főzök, úgy kívánom a zöldséget-gyümölcsöt. Iszonyatosan felment a banán ára, mondjuk jobb is most nem venni, a székrekedésre nem pont jó :) és felvásároltam a környéken kapható összes cseresznyebefőttet! :)

panndi: nagyon aranyos a pocid, az előzőekhez képest a Tied is nagyot nőtt! :) és gratula a 22.hetedhez! :)

Majga: csütörtök már csak két nap! :) szombaton megy jjucuss, hétfőn bunhild, csütörtökön én :), kedden pedig rokakoma :)

bkrisztike:meggyógyultatok?

Addisz: Veled mizu? hogy vagy?

gydavid: :) tényleg van mindenetek! 2 utazóágy! :) ami nem kell, add el, azt lelkiismeret-furdalás nélkül Katára költheted! :)

hopihe79
Budapest

gydavid:de jó neked hogy megvan mindened...

panndi:nagyon csinos kismami vagy :wink:

SzopipárnaNagyon nagyon szerettem de az ia el adtam :( így azt is venni kell... én csak azzal tudtam a terhesség vége felé aludni

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Bkrisztike, nagyon köszönöm az infokat :)
Azt hiszem vegül ilyet valasztunk, ha nem csinaltatunk! Meg onnan varunk arajanlatot. Ez tenyleg nagyon szep :))
Van hozza komodotok is?

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület

Gydavid :lol: :lol: :lol:
20140901114303

Egyebkent ti hogy vagytok a kölcsön holmikkal?
Szerintetek kellemetlen valamit visszautasitani? Megsertödnek?
Nem izgul az ember folyton azon, hogy nehogy az ö kezei között menjen valami tönkre?

Ugy köszönöm, hogy ilyen jo dolgokat irtok a szoptatassal kapcsolatban :) Tenyleg sokat szamit! Igy talan lesz egy kis önbizalmam hozza :)

Panndi, tenyleg nagyon helyes kis pocakod van :)

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület

Rókakoma, attól függ, kitől kapod kölcsön :)

Mi olyanoktól kaptunk kölcsön dolgokat, akiknél nem gáz, ha nálunk megy esetleg tönkre, bár nem volt példa ilyenre. Én nagyon sok ruhát adtam kölcsön a tesóméknak, de mondtam is, hogy ha valami tönkre megy, ne csináljanak belőle gondot, dobják ki. Szerintem aki gyerekdolgot ad kölcsön, az tudja, hogy ez benne van a pakliban.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

rokakoma: ilyen problémáim nekem is vannak :) főleg hogy olyan lelkesen, meg kedvesen ajánlgatják. És nagyon sok mindennek nagyon nagyon örülök, de pl. pont kiságyat és matracot nagyon szeretnék újat venni :)

hopihe79
Budapest

Hópihe, szerintem meg lehet mondani, hogy köszi, de azt már kinéztétek, és inkább megveszitek.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

linácska: gratula a 20 hetedhez! Kép

hopihe79
Budapest

Jaj, linacska, tényleg, éljen a félidő :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

A babaruhak nekem sem okoznak gondot, de pl. babakocsit nem szeretnek mastol. Meg mellszivot sem ...

Megtalaltam a Kunert Silver babakocsit olcsobban, akit erdekel:
http://babakocsi.unas.hu/spd/unas_637721/Kunert_SILVER

Kepzeljetek milyen vicces dolog törtent: kerdeztem a Peg Peregorol, es irtam, hogy en mennyire nem szerettem, de kezdett egyre gyanusabb lenni, hogy mar többen mondtak, hogy nekik bevalt. Arrol, amit en hasznaltam nem tudtam elhinni, ezert utana kerdeztem. Nem Peg Peregorol volt szo ... kicsit azt hiszem meg vagyok hülyülve :) De rafogom a hormonokra :wink:

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület

Panndi, szép pocak!

Linácska, most már visszafele lehet számolni :D Levi hogy van???

Rokakoma, a kölcsön dolgokat én sem szerettem , pont emiatt, mindig féltem, hogy nálam megy tönkre..ruháknál még nem oylan tragédia, de egy babakocsi pl.... :? Régebb nem is szerettem kölcsönadni sem, pont azért, mert tudtam, hogy nekem még szükségem lesz rá, és nem biztos, hogy visszakapom, vagy nem úgy, ahogyan odaadtam...Ezért nem szeretem a rámenős ismerősöket, akik mindent elkérnek..és nem veszik észre, hogy nem akarod odaadni :( Jó barátnőimnek szivesen adtam kölcsön, de rokonoknak, ismerősöknek nem annyira..és meg is jártam. Egyik rokonom majdnem kikövetelte, hogy odaadjam a babakocsimat (Graco, újan vettük boltban, nagyon szerettem)...amikor újból szükségem volt rá, és visszakértem (ők már nem használták), visszahozott egy Pierre cardin babakocsit :shock: ...és bevallotta, hogy az én kocsimat rég ellopták tőle, de nem merte bevallani, és vett egy másikat, amikor nekem szükségem volt rá :twisted: Egy másikat, ami fele annyiba került, háromszor olyan nehéz volt mint az én kocsim :twisted: :twisted: :twisted:
Tanúlság: csak akkor adjál kölcsön, ha már nincs szükséged rá, és akkor fogadj el, ha nem KELL visszaadni, tehát nem baj, ha történik valami...
20140901114303

majga,
persze, hogy beírtam. Mindent beírok, amit mondtok :lol:

ica,
nekem van szopipárnám, most a franciaágyon leesésgátlóként funkcionál, ha Levi ott alszik. Én oldaltfekve a lábam tettem rá. Meg mikor már megszülettek a gyerekek, és a hasamon aludtak, akkor magam alá tettem, alátámasztva a fejem, kezem, nagyon kényelmes volt úgy aludni :lol:
Én amúgy háton alszom. Elvileg így nyom a gyerek valami artériát, de gondolom még nem a 30 dekájával. Nekem a végén is úgy volt a legkényelmesebb.

rekus,
táblát akkor szoktam feltenni, ha valaki kéri, vagy épp eszembe jut. :lol:

hópihe,
nekem írnak mindig adatokat a méhnyak/méhszájra, kezdetektől 2000 mindhárom gyereknél.

brunhild,
Levivel voltunk ügyeleten, heveny hörghurutja van, nincs jól, az előbb tápival a kezében eldőlt az ágyon... Kapott antibiotikumot is.

Kölcsöncuccokat én nem nagyon szeretem. Pl. kiságyból olyat akartak adni, amiben Lili lett volna az 5. gyerek (4. gyerek volt a családban, mármint a férjeméknél, ott már a tesójainak volt gyereke), anyósom vett a sógoroméknak egy babakocsit, amit ő nézett ki, hogy az pont jó, persze dög nehéz Bergon volt, nagy is, mindenre jó, csak nem bkv-zni, szóval ők sem tudták használni, de nekünk majd jó lesz... Na én meg beintettem, hogy nem, ez az én gyerekem, az én családomban az első, és olyan cuccai lesznek, amit én szeretnék.
Ruhákkal úgy vagyok, hogy mindig olyanokat kapunk, ami 4-5 év múlva lesz majd jó, rég el van használva..., tuti hogy nem adom rá a gyerekekre, vagy max 1-2 még használható darabot, én meg rakosgassam évekig. Hát nem. Megkérdeztem, hogy vissza kell-e adni. Mindig azt mondják, hogy nem, úgyhogy én vagy adom egy rokon kislánynak, akinek nagyjából semmije sincs, vagy megy a védőnőhöz. Laknak itt elég sokan hátrányos helyzetűek, ők tuti örülnek neki.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska, gratulálok a 20. héthez!!Levinek jobbulást

Panndi, szép pocak!

Hemej üdv !!

Nekem sem kell semmit venni mert minden van a két lányról.És mivel a 3. is lány így nem kell semmit lecserélni.

Az én lányom Vivien is beteg és úgy nézem Csenge sem ússza meg!!

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Raf-pol fenix babakocsit találtam 60-ért is, ha esetleg érdekel valakit :) :oops: http://www.pelikanbaba.hu/termek.php?t_id=11310

Vivcsen, akkor nektek is gyógyulást!

Jó sokan megyünk mostanában uh-ra, folytatódik az izgalom :wink:
20140901114303

Nekem is van szopispárnám és imádom!

Én 28-án 10 órára megyek ultrahangra!

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Vivcsem kár, hogy nem egy helyre..én is pont 10-re megyek :D
20140901114303

Brunhild :lol:

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Sziasztok!

Kicsit eltűntem.

Székrekedés: A felsorolásból az áfonyás zöld tea maradt ki nekem. Remélem segít, különben azt kell higgyem, leállt az emésztésem. Attól félek, kúp nélkül már soha nem fogok wcre menni :-(

Jucus: Úgy próbáld a kúpot, h amikor jön az inger, ne hagyd magad, várj vele, különben csak a kúp jön ki. Akár le is fekhetsz a derekadat megemelve, h az a csúszós olvadék beolajozhassa az utat. Aztán állj fel, jönnek majd a pukik (ezer bocs, de nem tudom máshogy írni) :oops: :oops: :oops: , és ha az is elmúlt, jön majd az egész hasadat átfogó kakilni kell érzés. Hidd el, így sikerül kicsalni!!!! Szorítok nagyon, mert a 7 nap brutális.

Mellek :Hát én nem véletlen lettem a férjem után Csöcsire elkeresztelve, mert az amúgy sem kis méretem 75/e ,már 80/enél tart.

Lina: Levikének jobbulást! Szegénykémnek mindig kijut a betegségből.

Szobadekoráció: pillangós szobája lesz Zentának, most vettem meg 6000ért a dekorokat a falra :oops: 8) :oops:
Igaz még se függöny, se szőnyeg, se semmi, még festésnél se tartunk de a profil meg van :-)

uh-sok: Képet kérjetek!!!!!!!!!

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Sziasztok!
Fergeteges jókedvem alábbhagyott, mert a 7 nap már 8.
Netty már vártam a tanácsodat, emlékszem, hogy Te vagy itt a nagy kaki guru.Megfogadom a tanácsodat, meglátjuk.
Na de most már elég, ne csak az én kakálásomról szóljon a topik. :oops:

Ica! gratulálok a kislányhoz.

Akkor most elvileg fiúk következnek. Na neeeee!!!

Még egy szó a szoptatásról. Egem is az háborít fel, hogy átestünk a ló túlsó oldalára és elhitetjük a kismamákkal, hogy mindenki tud szoptatni és igenis ha nem megy, akkor ők a hibásak. Az más kérdés, hogy valaki nem is akar...bár ha jól meggondolom joga van úgy dönteni. Na őket lehet presszálni, de a többieket csak kétségbeesésbe kergetjük vele.
jjucuss
Eger

Megrendeltem :roll: ...tudom, hűlye vagyok :oops: , még bőven ráért volna..de...muszáj volt :roll: :lol:
Ezt: http://www.babybellbolt.hu/raf-pol-tobbfunkcios-babakocsik/484-raf-pol-fenix-babakocsi-3-in-1.html
61 ezer, postaköltség nincs, és holnap már hozzák is ....
Férjemnek is tetszik, ő nyomta meg a végső gombot a rendeléshez, én nem mertem :P

Netty: meglesz a függöny és a szőnyeg is :wink: Majd kérünk képet a dekorációról, biztos gyönyörű lesz :wink:

Én képet nem fogok kapni, nálunk a korházban nem adnak..de teljesen meg leszek elégedve, ha már egyértelműen megmutatja magát (most, hogy már megrendeltem a rózsaszín virágos babakocsit :lol: ..ha fiú lesz, mindenki rajtam fog röhögni :lol: :lol: :lol: )
20140901114303

Jjucuss, gondoltam ma rád, sajnálom :( Azért egyél még szilvát és igyál levet... Amúgy én is voltam már így, de a 8 nap már tényleg sok..
A kúpot én sosem tudom kivárni, mármint a végét :oops: , persze nem is segít, csak a második valamennyire...

Rokakoma, kérdezted, hogy normális-e, hogy neked hasmenésed van? Azt nem tudom (amúgy biztos nem baj, de biztos jobb, mint a mi székrekedésünk :cry:
20140901114303

Brunhild! Megnéztem, nagyon szép. Gratulálok!..a férjednek is... :D jó fej lehet.

Netty! Mindent bele! Dekorálj!

No jóccakát!

u.i: a gyerek a hólyagomon ugrál, remek érzés.
jjucuss
Eger

Ica, nem mindenkinél nő ugyan olyan ütemben a mell. Nekem pl. Áronnal nem volt akkora mint most, pedig súlyra ugyan annyi voltam. A bimbóm nekem szerencsére nem változott. Pont olyan, mint volt.

Netty, én is kíváncsi vagyok a dekorra.

Brunhild, össze is rakjátok a kocsit, vagy még marad a dobozban?

Én kölcsön nem adtam semmit. Szerencsém volt, szinte mindenki előttem szült, aki utánam barátnőm, annál egyrészt második gyerek, másrészről lány, harmadrészről kicsi volt a korkülönbség, így még én is használtam mindent.
Egy másik barátnőm is nemrégen szült, nekik van mindenre bőven, így nem is fogadott volna el semmit - járókát ajánlottam pedig, abban nem lehet kárt tenni - de tudom hogy ő sem fog nagyon ajánlkozni.

Kapni kaptam, és nagyon vigyáztam rá, de ezek mind olyan dolgok voltak, hogy ha elrontom/töröm, akkor természetesen meg tudom venni az újat. Nem került rá sor.

Most ruhákat fogok kapni, mert a barátnőm ikreiről sok jött le. Ő is tudja mivel jár egy gyerek, ha valamelyik elhasználódik, nem gáz.
Annyit kért csak cserébe, hogy utána állítsak össze ruhacsomagokat, hogy fel tudja rakni a teszveszre, mert neki már nem kell.

Ez a fotó vasárnap készült, mondhatjuk rá, hogy félidős:
Kép

KépKép
KépKép
kfnoémi

JÓ REGGELT :lol:

brunhild szép a babakocsi meg szerintem jó áron is van habár nem ismerem a Mo árakat.

ùgy láttom 2011 július-augusztus nagyon csajos hónap :wink:
Hol van a tábláztottok?Ki szokta fel rakni?

kfnoémi: szép poci tényleg olyan csajos poci kerek:)

Tudom csak népi hiedelem a pocak formája de nekem be vállt két fiamnál hegyes pocim volt most meg kerek.

Nagyfiam olyan aranyos volt este hallgatozott a pocimon egyszercsak közli anya a Jasmin uszik valami vízbe :lol:

hemej

Sziasztok!

Brunhild, tök jó ez a babakocsi :)

Noémi, szép pocak :)

Szorulás: nekem is volt, de elkezdtem akítv árpát inni, azóta nincs gond, megyek naponta kétszer rendszeresen, mint a régi szép időkben :wink:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Kfnoemi: hova nő a hasad? Jó nagy már :D Én pont az este mondtam, hogy Etelénél kb 7 hónaposan volt ekkora hasam, mint most :roll: És már zavar, illetve akadályoz a mozgásban, nem tudok lehajolni tőle, nem tudok rendesen oldalt feküdni stb... Nekem most pont olyan labda-szerű hasam van, mint az előzőeknél, csak hamarabb nő... Majd lefotózom én is.

Babakocsival az a helyzet, hogy fogalmam sincs, hol fogjuk tárolni... Azért össze kéne szerelni, megnézni, hogy minden megvan-e, működik-e...utána pedig elpakolni valahova...
20140901114303

Szép jó reggelt!

Addisz: hogy vagy? :(

brunhild: gyönyörű a kocsi, nekem is nagyon tetszett! :) és nem fordulhat elő, hogy kiderüljön az ellenkezője :)

netty: imádom a pillangókat! :) én is gondolkozom már a dekoron, egyenlőre két változatban :)

kfnoemi: szép pocak! :) gratula a 20 hetedhez! :)

hemej: kb. egy hete volt felrakva, és linácska csinálja

http://www.kuponvilag.hu/budapest/?utm_ ... ehome02.23

családi jegy 2 felnőtt+3gyerek! :) mondjuk azt nem tudom, hogy a pici gyerekeket mennyire kötné le, de drágának semmiképp sem drága.

hopihe79
Budapest

Kép

Íme a táblázat. Vivike, meg olgi megint csak bejelentkezett, azóta semmi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszi :wink: város Hamm(Németország) kor 29

hemej

Linácska, szerintem Nika-t kiveheted...
Egyre színesedik :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140901114303 2011.05.30 16:00-kor.
20140901114303

linácska: köszi :) tök jó! :) tényleg elhúztak a lányok, és ez fokozódni fog! :) reméljük!ugye jjucuss! :) Boldog félidőt! :)

hopihe79
Budapest

brunhild: szép poci! :) akadályoz a lehajlásban? annyira pedig nem tűnik nagynak! :) arról nincs képed, Etele szülése előtt kicsivel hogy néztél ki? megnéznélek úgy is! :)

hopihe79
Budapest

Jó reggelt.

Székrekedés: most utálni fogtok, de nekem nem nagyon volt, így túl sok tapasztalatom nincs benne. Egyedül szülés után, gátmetszést követően szenvedtem vele, akkor viszont eléggé :cry:, és a müzlis Activiát ajánlották, meg persze volt glicerines kúp. Hozzá persze stresszeltek is, hogy csak az mehet haza, aki "produkál", na ettől nem lett könnyebb... Netty, Jjcuss, őszinte részvétem!

Szoptatás: szerintem is túl van itthon misztifikálva, ha valakinek nem megy, és szeretné meg megpróbálta, akkor elég borzasztó lehet, ha azt éreztetik vele, hogy rossz anya.

Mellméret: alapból nekem sem túl nagy, kb 1 kosarat nőhetett eddig, nekem az is inkább szülés után szokott "bedurranni", de akkor olyan bögyös maca leszek, hogy csak na. :D Kár, hogy aztán szoptatás után elmúlik... :lol:

Ica, gratulálok, az egészséges kislányotokhoz! :)

Linacska, gratula a félidőhöz, Levinek pedig jobbulást!

Uh-khoz drukkolok, és kíváncsian várjuk a fejleményeket! :)

Panndi, merre jártatok hétvégén? :) Szép a pocid, láthatóan neked is nőtt!

Leo, Mrleoval már nem is találkoztok a szülés előtt? Mire jutottál a szüléssel és az első időszakkal kapcsolatban? Maradsz vagy mész?

Kölcsöntéma: én sem szeretem. Sok mindent eladtunk, de valamiért a ruhákkal még várni akartunk (megérzés...?), de anyósom elég erőszakosan elkobozta őket, és odaadta valami ismerősének. Hát azt sem látjuk már viszont, és amikor ennyi mindent kell beszereznünk, jó lett volna, ha legalább ruhák vannak. (Eleinte uniszex dolgokat vásároltunk, mert az uh-k alatt nagyon nem akart kiderülni, hogy Panna lány. :) ) Mi meg nem sok dolgot kaptunk eddig kölcsön, talán egy hordozót összvissz, na arra úgy vigyáztunk, mint a szemünk fényére...

Brunhild, elég bosszantó lehetett a kölcsönadott babakocsi vissza nem kapása. :shock: És gratula a szép babakocsitokhoz! :) Bevallom, kíváncsian vártam, hogy melyik lesz nálatok a befutó!!!!

Folyt köv

anabique
Budapest

Sajnos nincs..csak egy darab rendes kép valahol..
Nem is a mérete akadályoz, hanem fel vannak csúszva a beleim-gondolom, és ha picit előrehajolok, belém nyillalik és érzem, hogy nyomom a gyomromat vagy micsodát ..A hajlás-illetve törésvonal :? :D most kb a bordáim színtjénél van, és pont oda költözött fel mindenem, olyan, mintha összenyomnám valamimet... nem emlékszem, hogy az előzőeknél lett volna ilyen bajom :roll:
20140901114303

Én is hajlamos vagyok a székrekedésre, de most egész tűrhető a helyzet. Szerintem ezt csupán a lustaságomnak köszönhetem, mert a lányomnak naponta főzök és én is azt eszek amit ő, nem főzök külön.
Így eszem zöldséget, gyümölcsöt, főzeléket, joghurtot... rendszeresen vele együtt.
Köszi Linacska a táblát, úgy nézem a lányok belehúztak.
Hol vagytok eltüntek?
Brunhild szép a babakocsi, most már nincs mese lánynak kell lenni.
Hemej nekem az előző két terhességemnél hegyes pocim volt. A sok sas szemű a lányomnál is azt mondta fiús pocakom van én meg csak mosolyogtam, mert tudtam hogy lány.
Noémi szép babás pocakod van.

Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged

Brunhild, jó lentről kezdődik a pocakod, szerintem ezért akadályoz.
Nekem feljebb van a dudor, ezért még a hajolgatás megy. Tegnap este viszont pont azon gondolkoztam, hogy a szoptatós párnát elő kéne venni.

Tegnap este lefekvésnél Emma az eddigi legnagyobbat mocorogta. Annyira élveztem! :D :D :D Pont arra gondoltam, milyen jó lenne, ha a férjem hazaérne, és ő is érezné, erre pont akkor toppant be. Még két rúgást ő is megérzett, aztán gondolom Emma elhelyezkedett, és elaludt.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Jjucuss, lehet, hülye kérdés, de beöntés nem segíthet? A 8 nap tényleg brutál. Tudom, hogy nem a legjobb megoldás, de ha semmi más nem segít...

Noémi, neked is szép nagy pocid van már!

Brunhild, hú, neked is szépen megnőtt a pocid!

Mennyi lányunk van már! :) :) :)

Képzeljétek, ha Berci nagyon beindul (mostanában igazán nincs rá panasz egyébként), akkor látni kívülről a pocimon! Nagyon szórakoztató! :D

anabique
Budapest

Nekem meg azt hiszem "visszajött" a pocim a betegeskedés után.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anabique 2011.06.21 18:52-kor.

anabique
Budapest

Anabique, szülés után mindenkinél kötelező produkálni ...szerencse, hogy nem ellenőrzik le :roll: Tudom, hogy fontos, hogy anyuka tud-e pisilni és kakálni szülés után, mert lehetnek komplikációk, de ismerve magamat, hogy még nem-terhesen is gondjaim vannak, szóval én várhattam volna 1 hetet a korházban mire összejön...úgyhogy hazudtam, hogy sikerült (tudtam, hogy ott úgysem fog összejönni) :oops:, pedig igazából csak egy nyuszibogyót sikerült produkálni.... Aztán otthon tényleg ment a dolog :wink:

Én meg arra gondoltam tegnap, hogy eddig még senkinél sem "változott meg" a baba neme, vagyis hogy két ultrahangon különbözőnek látták volna :) , mert ugye ilyen is van...
20140901114303

:) de jó! én is nagyon várom már, hogy határozottan érezhetően láthatóan rugdosson :)
addig marad a szívhanghallgató

hopihe79
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?