Sziasztok!
Ma már függőlegesen vagyok, úgyhogy megpróbáltam gyorsan visszaolvasni.
Pihe
Köszi az érdeklődést! Tegnap halálomon voltam, nem is emlékszem, hogy az elmúlt 10 évben voltam-e ennyire sz@rul...
Totál kifeküdtem, dőlt az orrom, iszonyúan fájt a hátam és a mellkasom, kínzó száraz köhögéssel és fejfájással megspékelve. Alig vártam, hogy a párom délután hazajöjjön, mert ugye Luca is otthon volt velem betegen, úgyhogy nem volt egyszerű pihenni. De úgy néz ki, hogy megtaláltam a nálam működő gyógyszer-kombinációt, így az éjszaka már nyugodtabban telt, ma pedig be tudtam jönni dolgozni.
Ica
Gratulálok a kislányhoz

Nálunk is női túlerő lesz, apa ezért is bízott picit a fiúban, de azért imádni fogja ezt a lányát is!
Brunhild
Ha valamilyen fatális véletlen (sőt, lehetetlen) folytán Bruni mégis kukacot növeszt, akkor szerintem lesz itt vevő a kocsira

De ilyen nem fordulhat elő.
Tényleg jó nagyot nőtt a pocakod!
Linacska
Levinek jobbulást, most teljesen átérzem a helyzetet! Az antibiotikum biztos szépen helyrehozza.
És gratulálok a félidőhöz
Jjucuss
Hú, a 8 nap az brutális... Sajnos nekem is csak olyan ötleteim vannak, amik már elhangzottan és nem túl vészes helyzet esetén segítenek. De ez tényleg nagyon személyfüggő. Majd azért írj helyzetjelentést.
Panndi
Nagyon szép pocak
Ana
Tényleg nagyon csini vékony vagy, a pocakod viszont látványos
Múltkor felkeltette az érdeklődésem ezzel a Tini Mamik sorozattal, úgyhogy rákerestem a neten. Azóta függő lettem

Már majdnem végignéztem az összes előzményt (Várandós Tinik), most kezdem a Mamik részeket. Le vagyok döbbenve a különbségeken, nagyon érdekes, hogy mennyire másként mennek ott a dolgok.
Rokakoma
Még a szoptatás témához annyit, hogy persze a gyakorlati segítségnyújtás a legjobb, de én nagyon sokat tanultam a Szoptatás című könyvből.
http://www.polc.hu/konyv/szoptatas/168804/
Sok hasznos dolog, ötlet van benne, szerintem érdemes beszerezni, kölcsönkérni.
Noémi
Köszi a választ, mindjárt küldök Neked én is levelet!
Holnap megyek a 18. heti uh-ra, előtte megkapom az afp eredményt is, már nagyon várom! Képet most nem fogok kapni, ez sima kórházi uh lesz, viszont remélem lepény fronton van változás és kislányom nem növesztett kukit