Sziasztok!
Orsoly: nagyon szuper, hogy ilyen jól alakult a reggel. Továbbra is veletek vagyunk. Remélem estére már otthonról tudsz jelentkezni
Moncsi: jaj, ti is jól megjártátok. A lényeg, hogy a kicsi Balázs már jobban van, és apuka gipsze is már csak egy hét!
Julcsi: cici kérdésben nem én vagyok a legnagyobb tanácsadó, de egyébként velem is így van. Nekem is lazábbak a melleim. Most én is igyekszem kicsit többször mellre tenni Barnit, hogy legalább az a kis tejcsi megmaradjon még egy ideig. Kívánom, hogy mielőbb gyógyulj meg.
Brumika: most már tényleg azt hiszem nem csak a nevük egyforma ezeknek a srácoknak

Az én Barnim sem akar mostanság enni rendesen

Igaz hányni nem hányt, de ... Ha a 37,3 a végbélben mért hő, abból még le kell vonni fél fokot, és akkor hőemelkedése sincs. De egyébként is 37,6 alatt nem láz aszondják, ennyi hőingadozás napon belül belefér. Figyelgesd még, ha nem bágyadt akkor nagy baja nem lehet. Ha még egy etetést kihagy és nagyon aluszékony vagy sírós akkor hívd a dokit. Szorítok, hogy ne legyen semmi!!!
Annus: apának jobbulást! LEGYEN MÁR VÉGE A TÉLNEK ÉS VÍRUSOKNAK!!!!
Eper: én is úgy tudom, hogy nem szükséges semmit sem adni, bár az én anyukám is úgy nézett rám, pedig én 18 hónapos koromig szopiztam. Szerinte egy kis tea vagy víz nem árthat. Barni ugye felesben kap, de én még így sem adok semmit, néha egy kis vizet ha csuklik és látom, hogy ez nagyon zavarja.
Bei: nálunk is így kezdődött a szorulás, csak lázmérő aztán már az sem. Végül mi tápszert váltottunk, pedig az elején nem volt baj a régivel sem
Lovaszkata: miden elismerésem a kitartásodért!!! Enyém gyerek is lusta, a munkás részénél már feladja.
Volt nálunk a dokinéni, szerinte nincs nagy gond. Persze hiába jött nézni most az evést, a görcsölés elmaradt - Murphy törvény - Barni kvaterkázott vele, egyfolytában vigyorgott neki, meg dumált
Csütörtökön megyünk hasi UH-ra annak kell az eredménye, szerinte tápszer probléma nem lehet, mert amit most kap attól jobb nincs a hasfájásra. Viszont látta, hogy nem akar enni. Csak a felét ette meg. Mondtam neki, hogy ilyenkor 1 óra múlva, lehet, hogy kéri majd. Erre azt mondta akkor ne adjam oda neki

, két étkezés között legyen min. 3 óra, de inkább 4. Mivel Barni nem pusztán anyatejes, ezért kell több időt hagyni az emésztésnek, és folyton rátölt akkor folyton emészt...stb Ettől görcsölhet.
Szóval sok újat nem tudtam meg, de az is majdnem biztos, hogy nagy baj nincs. Azt mondta, hogy egyéb tekintetben szépen fejlődik - minden tudományát bemutatta óriási mosolygások közepette
Tehát marad a rejtély, meg az evésre nevelés