Sziasztooook!
Suzy
Örülök, hogy Cipike jól viselte az oltást! Láza remélem nincs…
Jó kis alvókája van, örülök! Hihi, de cuki lehetett, ahogy cuppogott a kaja után
Szép nagyot nőtt! Fogak úton, hajjajaj, nőnek a bébicék, mint a gomba!
Szandri
Hát, ezt a szerdát bebuktam… Nyah, ez van. Nemhiába nem lottózom…

Lehet, hogy Imici a 25-ét jegyezte meg és abból juszt sem enged. Vaaaagy tudja, hogy idekint hülye hideg van és inkább bent marad. Az tuti, hogy stramm kisfickó lesz, ha se front se egyéb nem hatja meg.
Sógornőd? Beelőzött végül? Amúgy meg tényleg tök mindegy, sztem ugyanolyan örömmel fogják/fogjátok fogadni, mintha tizedikként született volna…
Gabi
Naneeee….

Tök guszta lett a rizsfelfújtad is. Viszont ha van időd, leírnád, hogy hogyan csinálod a csokiöntetet? Nekem még nem sikerült jót találni, pedig somlóihoz és egyéb nyalánkságokhoz jól jönne.
Holnapra drukkolok az UH-hoz, de biztos nem lesz semmi gond!!!
Natessék…

El vagyok maradva a képekkel, ajjaj. Elvileg ma lesz a 34 hét megörökítése, azt felteszem. De mindjárt meg is sasolom, hogy mikori az utolsó. És igaza van Szandrinak, a sütiképet nem múlja felül…
Andi
Neked is nagyon köszi a felajánlást szopi ügyben!
Dóri nagggyon ügyes, olyan klassz, hogy már felül!!
Evita
Hmmm, azért a végére befigyelt egy kis magas(abb) vérnyomi? Örülök, hogy nem parázol miatta és azért megnézeted, jobb a békesség. Haha, szegény védőnő csajszi, sokat kell még tanulnia… De aranyos, hogy ilyen kis lelkes az első szülő kismamija miatt! Ügyes vagy, hogy ennyi mindent megcsináltál az első pihenős napodon, így a többin tényleg lazíthatsz, ahogy jólesik!
(Az ujjatlan kesztyűn begondolkoztam, mert ha az az, amelyik egy „tutyi a kézre”, ujjak nélkül, akkor mi a másik kesztyű

De mindegy, az a lényeg, hogy összekészítetted, ami kell!)
Hát, szüléses álom kipiálva, most már az éles helyzet jöhet!
Orsi
Na, hogy álltok most alvás ügyileg? Melyik széria látszik állandósulni? Remélem a jobb variáció! És a fog? Fogas kérdés… A gyümiket meg majd megszokja, addig legalább extra vitaminhoz jutsz Te is (bár gondolom eddig sem kerülted el a gyümiket!)
Gratula az oklevélhez! Úszás lesz még? Látom, hogy Te is csináltál villogós-aláírást. Jó, ahogy Gabival egymás után „villogtok”
Menion

Nagggyon durva hétvégéd volt! Komolyan mondom, hogy hivatalosan fogok előírni neked valami pihenést, mert na… ezer felé ne szakadj! A kaja tuti jó volt, én megdicsérném látatlanban is… Hülye kérdés, de ezzel a savval nem lehet csinálni valamit? Bázis-port most nem tudsz szedni? Remélem, hogy nem lesz ebből rendszer…

Még jó, hogy össze tudtad szedni magadat!!!! Vigyázz magadra!
Lánykád nagyon ügyes, kis angyalka!
Erika
Sajnálom Ádámka tegnap esti kiborulását… Tényleg lehet h a kaja volt a nagy szívfájdalma. Azért remélem, hogy nem nagyon lesz ilyen „ijedelem”, mert bizti nagyon rossz, ha nem tudod eltalálni, hogy mi lehet a baj.
Vivi
Barni nagyon ügyes, nagyot nőtt. Nah a védőnő meg… ha meg több, mint egy kiló lenne a hízás, akkor meg azért károgna vagy mi… Nem vézna és kész!
Naszóval mi. Még mindig nem kaptam meg a laboreredményt

Jó, nem amiatt parázok, hanem randizni szeretnék már a dokibácsimmal. Manóci szerencsére fittyet hány a hidegre, frontra és pörög. Örülök neki! Főleg este indul be. Éjjel néha egymást szívatjuk, mert ha nagyon kényelmetlen az oldalon alvás, akkor automatikusan hátra fekszem és hát lehet, hogy szegénynek ez nem jó. Túl hevesen még nem tiltakozott, de tévézni nem tudok háton, mert olyankor „földrengést” csinál.
Holnap megyek el a hordozóért, végre meglesz az is! Kaptunk egyet, de azt nem lehet bekötni autóba (illetve lehet, hogy beköthető, de az tuti, hogy nincs a tájékoztatójában és semmi köze az EU szabványhoz). Így meg nem merem használni. Na nem attól félek, hogy megbüntetnek, a bébi biztonsága jobban érdekel. Az a hordozó jó lesz pihiszéknek, mert hintáztatni klasszul lehet!
Na megyek, mert most nekem is szájmenésem volt. Hiába, ez van, ha ritkán írok.
Azért gmailes képeket még nézegetek..!
Szép estét!!!!!