A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Az elsőm 500valamennyi volt a 24. napon (ha jól emlékszem) és rá 2 napra lett 800valamennyi, de nekem nem rendes terhességem volt, ill. lombikos vagyok. Ezt ne felejtsd el. Inszemnél teljesen másképp van minden. Inszem után nektek kellett szeretnetek egymást és akár utána is összejöhetett a babókátok! Szóóval nem lesz gond ;) és gondolj Nene-re :lol:

bari6

Mné!
Mint már irtam nekem spontán szerelemből volt méhenkivülim, most néztem meg a zárójelentést az peteérés+21. napon volt tudod mennyi a Béta Hcg-m 15.000.00, azaz tizenöt ezer. Ez volt a "terhességem" 5. hetében.
Szerintem, ha méhenkivülid lenne, akkor drasztikusan nőlne a Hcg hormonod, illeteve már lenne pocijele....nem vagyok doki, csak saját élményt osztok meg!
Tudom függ attól is, hogy mikor ágyazódik be a babóka!!!!!

Nagyon sok sikert holnapra!

Bari, örülök, hogy a közvetelen kollégák jó fejek, ez sokat számit, az hogy vannak taplók...hát sajnos mindig is lesznek :( akiknek az a jó, ha a másikat piszkálhatják....
Mit is irhatok majd a tábliba? Mikor kezdtek? :wink: Puszillak!

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Kép 2011.02.23.

katapetra

Katapetra!

Szupcsi, szupcsi!
Nagyon jóóóó lesz neked pénteken!

Mennyi izgalom...

Mné! Apánk stílusához ez is hozzátartozik, vannak jobb és rosszabb percei, de kinek nem. Annyit mindenképpen becsülök benne, hogy sosem hiteget, lehet, hogy néha nyers, de mindig csak az igazat mondja, nem ámít el, ha azt látja arra van szükség, hanem "lelök" a földre. DE sok-sok ilyen után rájön az ember, hogy valójában a szándéka jó, hiszen a valóságban tart.
Csak egy picurka történet: ugyebár én novemberben és januárban is le lettem állítva. Amikor januárban megnézett uhu-n, közölte, nem folytatjuk, egy maradt...stb.stb... én szinte ott helyben el tudtam volna kezdeni bőgni és erre: "Az egyik lehetőség, hogy kimegy a Lehel-piacra és vesz magának egy rendes petefészket!" Hát mondanom sem kell nem zártam a szívembe, akkor, ott, arra az egy percre.
De nem ingott meg a bizodalmam benne. Hiszen valahol ő is tapogatózik...Mindenki, mindennap, minden ciklusban más!

Egyébként az "egy orvos nem orvos" hozzáállással maximálisan egyetértek! Hiába az évek tapasztalatai is ezt bizonyítják.

Azt kívánom nektek, hogy mielőbb kiderüljön, hogy hol van a babóka és ne kelljen sokat várnotok, bizakodnotok! Reméljük pénteken te is szép kis képet kapsz majd és a hétvégénk szuper lesz, mert Csutival együtt te is jó hírrel jössz majd!

Pusszancs

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Melcsi!

Apa adja kölcsön a gépét egy kicsit, hogy tudjuk minden ok veletek!!! :wink:

kriszto

kriszto82

Kriszto, drága jól vagyunk. csak nehezen kezelem más gépét, talán holnap este hazatér az enyém. Olvasok ám, de ma már kétszer áramtalanítottam ezt a gépet, így írásba nehezen fogok.
Nekem is a lehel piacot ajánlgatta mindig, és látod mi a vége. célba ér mindenki, drukk, hogy ez a mostani legyen a nyerő.Fagyasztásról már szó sincs, ez biztató.
Tündéri a tigrincsed!

Csuti, nyugi, minden rendben veletek. Wc-ügy, nekem is teljesen felborult, de jó irányba. Hiába, a paleolit táplálkozás ezt váltja ki.

Mné, sokat gondolok rátok, izgulunk értetek, drukk a péntekhez.

KépKép
momelcsi

Mné,
mi olyan 10-11 között megyünk pénteken. Nektek mikorra kell mennetek? Hátha addigra többet megtudsz a pocaklakódról :wink:

Bari,
ne foglalkozz azzal a rosszmájú nőszeméllyel, nem ér annyit. Majd a sorstól megkapja a méltó jutalmát. Most lehet hülyeséget fogod kérdezni!? De a volnalzódat látom, hogy 1 hónap és 24 nap múlva mentek baribabákért? Ezt hogy érted? Nemtán a fagyiovi??? :lol:

Katapetra,
megkérdezhetem, hogy milyen pocijelekre gondolsz méhenkívüli terhesség esetén? Mert már említettem, hogy mindig, amikor nagyWC-nem kell, akkor rettenetesen görcsölök félpercenként, míg végzek. :cry: és nem tudom, hogy most ez természetes-e. Úgy félek. Nem akarok nyafogni, de ilyen görcsös fájdalmat még nem éreztem soha!

Csuti
Kép
csuti83

Drága Csuti! NYUGI! :)
Nekem görcsölt folyamatosan a hasam, mint mikor mesizem...és pecsételő vérzésem is volt...amit Te érzel, szerintem az nem az!!!!

Kérlek nyugodj meg (minek is irkálok én.....) :!:

katapetra

Katapetra,

OK! Puszika

Kép Remélem ilyen babája lesz mindannyiunknak! MEGÉRDEMELNÉNK!!!

Csuti
Kép
csuti83

Parane, Emerenc???
Veletek mi újság?

katapetra

Ma vettem Femibiont, attól függetlenül, hogy a doki nem mondta, csak a folsavat. Szerintem nem árt, ha más vitamint is szedek. Azt szeretném megkérdezni, hogy e mellett külön szedjem e még a sima folsavat, vagy ne, és csak ezt szedjem. Túl lehet adagolni a folsavat?

Mné
mné

Sziasztok!

Nekem nem pénteken lesz a punkcióm....
A bal petefészkemből 2db eltűnt, a jobb maradt 2db.
Nem is növögettek olyan szépen, máskor olyan szép kövérek szoktak lenni mint, katapetrának.....
De nagy meglepetésemre Dévisz nem akarta leállítani és nem is csoválta a fejét és még a piacra sem küldött el... :wink:
Így folytatjuk...pénteken kiderül, hogy mi a helyzet, szerintem hétfőn lesz a nagy nap....

Mné, Csuti megadrukkok mennek!

Mindenkinek drukk és Kitartás!
emerenc

Én mikor elkezdtem a Femibiont szedni, abbahagyatta a folsavat velem D.

KépKép
momelcsi

Mné! Ha D látott valamit, akkor biztos jó helyen van a babó és nem méhen kívüli! Holnap meglátod, szép nagy HCG eredményed lesz!

Katapetra, akkor hétvégén már kismami leszel, ez szupi hír!

Kriszto, neked mikor várható a punkció?

Krisztó, én visszaszóltam volna D-nek, hogy nem jól tudja, mert a józsefvárosin lehet petefészket venni..... :D Mi mindig így szoktunk viccelődni D-vel (néha kisdokker is beszáll). Multkor (az első stimunál) mikor nagyon sok petikém volt, még én mondtam D-nek, hogy semmi baj, hogy ilyen sok van, nekem csak egy kell, amiből baba lesz és majd eladjuk a többit a neten... :D És igazad van, NAGYON JÓ dolog, hogy nem köntörfalaz és a szemedbe mondja az igazat (ami néha nagyonis fáj)... De higgyétek el, én elég sok orvossal dolgoztam együtt és nagyon ritka az olyan, aki megmondja az igazat és ezt meg kell becsülni!
Vendég

Mne, gyere majd, remelem megduplazodott a HCH szam!!!!
Vendég

Bocsi, HCG-t akartam irni.... :oops:
Vendég

Sziasztok!

Huh, mindenki alszik még?

Mné, gyere majd :!:

Szurikáta :?: :?: :?: Remélem jól vagy :?

Emerenc, bíztató,h Dévisz nem állított le. Te milyen adagokat kapsz?

Csuti, a Cirises topicban nevezték el Pöttyöket Baribabáknak. Így Nekünk ha lesz kisbabánk Baribaba lesz,mert annyira megtetszett ez a név. Amikor olvastam a hozzászólását aki írta, el is :cry: magam. A fagyibabákra azt mondta Dévisz,h ne nyúljunk hozzájuk, maradjanak tarlakéknak...úgy vettem ki a szavaiból,mintha annyira nem bízna bennük...de úgy is nézhetem,h legközelebb biztosra akar menni :lol:

Szép napot mindenkinek!
Bari

bari6

Bari,
akkor még alukálnak egy darabig a fagyibabáid :lol: azt hittem, arra írtad, hogy mentek vissza értük. Akkor hivatalosan mikor is kezdhettek? Április vége?

Mné,
én is nagyon bizakodom a babódban, hogy ott bújkál valahol. Remélem holnap már előbújik a rejtekhelyéről :wink:

Melcsi,
akkor szerinted én is hagyjam abba az Elevit szedését a napi 2Xfolsav mellett? Igaz, én nem mondtam D-nek, hogy szedem, magamtól kezdtem el (bár sokan vannak, akik már elavultnak hiszik ezt a fajta vitamint) a férjem vett nekem egy 3 havit, így már azt elszedem, legfeljebb később, amikor elfogy, én is veszek valami másfajtát. Mi a tapasztalatod a Femibionnal? Neked D. ajánlotta, mert nekem nem ajánlott semmit. Ezért gondoltam az Elevitre.

Emerenc,
képzeld, anno nekem is a bal petefészkemből 2 db. petike eltűnt :shock: pedig nekem az az oldal volt sokkal érzékenyebb, én akkor azt hittem, hogy pukkadásra lesz azon az oldalon. De végül csak a jobb oldalról tudott Apánk halászni. :lol: Akkor drukk neked hétfőre!!!

Képzeljétek, ma már jobban vagyok, és még nem is görcsöltem (csak rá ne szóljak). Már két napja nem vettem be vérnyomáscsökkentőt, olyan jó a vérnyomásom. Úgyhogy ennek örülök!
Jaj, nagyon kíváncsi leszek a holnapi UH-ra! Majd megkérem Krisztot, hogy írjon a fórumra, mert holnap vele találkozom, hogy mit látott D. Mert mire én gépközelben leszek, az csak este lesz, és biztos lesz, aki kíváncsian várja a híreket. :lol:

Szép napot kívánok mindenkinek!!! :D :P :D :P :D :P :D :P

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztokl!

Már lerágtam az összes körmömet. :-)
DE megjött az eredménye a tegnapi vérvételnek. ßHCG295, progeszteron pedig 44,1. Azt mondták a laborosok, hogy ez a progiszint azt jelenti, hogy jó helyen van Manócska, de még csak 3 hetes, és ezért nem látszik. És a HCG emelkedésre is azt modták, hogy két nap alatt ez nagyon szép eredmény! Ma ismét voltam vérvételen, kíváncsi leszek, hogy annak mennyi az eredménye.
Jaj Csajok! Én annyira BOLDOG vagyok, hogy madarat lehet velem fogatni!

Köszönöm, hogy bíztattatok, és nem hagytátok, hogy feladjam a reményt! Mindenkinek kívánok, hogy ezt az örömöt nemsokára átélje, mert ez valami FANTASZTIKUS!

Puszilok mindenkit!

Mné
mné

Mné, ez remek hír, akkor nézd meg, később fogant a baba, lehet, hogy végül spontán?!?! Ezt Te tudod, ha visszaszámolsz :) Annyira szuper, akkor most nyugodj meg, simizd a pocakod és drukkolj, hogy szépen erősödjön a kisbabád, hogy legközelebb meglepődhessen Apánk is :)
Ha ez igaz, akkor még egy picit várni kell az UH képre, de kit érdekel, ha azt az információt kapod, hogy kismami lettél, tartósan :) Gratulálok :)

Csuti, szuper hír, akkor most jobban vagy, holnap meg jöna nagy nap! Várjuk az infokat, persze, jöhet bárhogy, csak tudjuk, mi van Veletek!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

sziasztok

Mné, ezek szupi hírek, a kis pöttöm elő fog akkor kerülni mindenképp.
csuti, nekem is csak annyit mondott, hogy melyiket választom: Elevit vagy Femibion. Én mondtam, hogy egyiket sem ismerem, szerinte melyik a jobb. És akkor ezt kezdtem el szedni, de Ő sincs az Elevit ellen. Hallottam olyat, aki nem bírta a Femibiont.
De felesleges szerintem már mellette folsavat is szedned, olvassd el, hogy mennyi van a terhesvitaminban.

KépKép
momelcsi

Csuti: Én is szedtem egy időben Elevitet, de nagyon meghíztam tőle, és ezért leálltam vele. A gyógyszertárost tegnap megkérdeztem, hogy Gravida vagy Femibion, és ő azt mondta, hogy ebben, mármint a Femibionban oldott állapotban van már a folsav, és azért a szervezetnek könnyebb a felhasználása. Azt is megkérdeztem tőle, hogy szedjem-e mellé még a folsavat, de ő nem mondta egyértelműen, hogy ne, így most egyenlőre nem kezdtem el szedni, majd holnap megkérdezem Apánkat.
Nagyon örülök, hogy jobban vagy!
Az pedig, hogy "biztos lesz, aki kíváncsian várja a híreket" talán nem tévedek, ha azt mondom, hogy MINDENKI nagyon fog holnap várni! És előre is köszönöm Krisztonak, hogy meghozza a hírt!:-) Téged pedig akkor este várunk nagyon a 3-as ikrek sztárfotóival.

Mné
mné

Sziasztok!

Mné! Most akkor a laborosok szerint kb. 1 hete fogant?
Tehát az inszem után két héttel?
Most akkor hogy van ez? Nem értem...
Apánk úgy csinálja az inszemet, hogy a tüszőrepedés előtt kapsz egy tüszőrepesztő szurit, ezt kb. 36 órával előtte kell beszúrni, nem? Aztán amikor bemész inszemre megnéz uhu-n, nem? Tehát ő látja azt, hogy megtörtént-e a tüszőrepedés... Ha nem történt meg, akkor nem csinálja meg, nem? Tehát ha látta a tüszőrepedést, akkor egészen biztos, hogy akkor 3hete és 4napja, vagy előtte egy nappal megvolt a petesejt kiszabadulása. Tehát kb. 12 órán belül találkoznia kellett "apuval", hogy meg is termékenyüljön. Akkor az is elképzelhető, hogy később is volt tüszőrepedésed és abból fogant a bébike?
Jaj, nem értem... én úgy tudom, hogy tüszőrepi után nincs több, mert elkezd a szervezet egy olyan hormont termelni, ami nem engedi további tüszők érését, repedését.
Nem akarlak ám megijeszteni, félre ne értsd!! Csak hangosan gondolkodom....
Hidd el mindenki nagyon-nagyon drukkol, hogy a kis babócátok ott legyen, ahol kell!!!! Puszillak és remélem mielőbb kiderül az igazság és sokkal önfeledtebben örülhettek majd, apuval együtt!!!!
Ja és este gyere majd, hogy mi volt a dokinál! Hátha ő már lát valakit odabent!!!! :wink: Szorítunk!

kriszto

kriszto82

Drága Mné!

Ez szuper, minden rendben, nem voltam itthon, de végig izgultam érted a délelőttöt! DE , megérte!
JUHÚÚÚÚÚ! :lol:

Csuti, nagyon fogjuk várni(én már most várom), hogy hány picuri lakozik odabenn :wink: ?
ÉS már csak egyet kell aludni! :lol:

katapetra

Katapetra! Te mikor mész holnap? Mikor jössz? Jaj, nagyon jó lesz neked is!

Csutim! Pusszancs, jó, hogy jobban vagy!

Remélem csajok, hogy holnap két kismamink fotóval és egy punkciósuk egy szép számmal jön majd!! Hajrá, hajrá fiúk,lányok!!!!

kriszto

kriszto82

Kriszto: A 3 hetet a megtermékenyülésre mondták, ami nagyjából meg is felel a valóságnak. Egyébként az Ovitrelle nem tüszőrepesztő, hanem tüszőérlelő. A múltkor mikor felírta nekem, akkor nagyon mérges lett, amiért azt mondtam, hogy tüszőrepesztő... Szóval inszem alkalmával engem már nem nézett meg UH-on. A szerdai UH-ra alapoztunk. Megjegyzem mi is nagyon csodálkoztunk ezen.

Az, hogy magától jött össze a baba, teljességgel kizárt! :oops:

Mné
mné

Kriszto, én reggel fél 8-ra megyek, negyed kilenckor fekszem be :? jaj, de izgulok, és 2-ig ott leszünk a férjecskémmel, majd Dvd-zünk, vagy olvasok...majd meglátom, de lehet, hogy alszom :D
Utána beszélünk a biológussal, és a dokival a továbbiakról.... :D

Gondoljatok rám, légyszi! Aki hisz Istenben, azt kérem, hogy egy ima erejéig gondoljon rám.... :oops: KÖSZÖNÖM

Lányok, tegnap este beszúrtam az Ovitrelle-ket, és ma reggelre olyan vizes a bugyim... :? :oops: ez a peteérést jelzi? Jól tudom? Mármint az a vizszerűség? Tudom, hogy az Ovitrelle tüszőérlelő!

Krisztom, te hogy állsz, holnap Uh?

katapetra

Ahhha, nem is tudtam, hogy ti ovitrelle-t kaptok, én anno, inszemkor Choragont kaptam. De akkor simán lehet, hogy pénteken volt inszem, de csak vasárnap-hétfőn- kedden volt tüsző repid és akkor fogant!!!!
Inszemnél szabad, kell házaséletet élni, nem???? Nekünk anno az inszem napján és másnap kellett, utána viszont nem lehetett, de ez a doki nem Dévai volt, nem is fejteném ki róla a további véleményem.... :lol: :lol:

Mindenesetre így már értem és akkor vigyorgok én is! És csuriban a kezem, hogy babócka mielőbb megmutassa magát!
Jössz majd este, ugye? :wink:

kriszto

kriszto82

Katapetra!

Igen megyek reggel uhu-ra! Jaj, nagyon hideg lesz. :?
Én nagyon-nagyon szorítok Neked/Nektek!!!! :wink:

kriszto

kriszto82

Katapetra: Nagyon fogok szorítani neked!!! És bár hiszek Istenben, imádkozni nem szoktam, de majd most összehozok valamit. :-)

Kriszto: Jól öltözz fel, nagyon-nagyon hideg van reggelente, és ott kint pedig pláne. Szerintem az intézetnél minimum 2-3 fokkal hidegebb van, mint itt a városban.

Mné
mné

Mné, jaj már csak pár óra és be is tudtok kukkantani a pocidba :lol:

Katapetra, ugye olyan víz színű és nyúlós-nyálka? ha igen, akkor teljesen normális. Én pl. spontán ciklusban ebből szoktam tudni,h félidőm van :lol:

Szurikátaaaaaaaaaaaaaaaaa, gondoltam kiabálok,hátha meghallja :lol:

bari6

Sziasztok!!! :D :D :D :D

Mné: nagyon-nagyon örülök!!! Remélem, ma este már valamit lehet majd látni a babótokból. Tényleg gyere majd az infókkal!!!!

Csuti: de jó, hogy jobban vagy. És kívánom, hogy így is maradjon! És szerinted csak "valaki"???? kíváncsi??? MINDENKI!!!!!
Jól esik, hogy ránk is gondoltál. :lol: Mi mindannyian szeretnénk minél előbb osztozni az örömötökben!!!!

Katapetra: nagyon drukkolok holnapra!!! Csak ügyesen! És, ha már tudsz gyere a számokkal. Imákban nem vagyok jó, de miden mást elmondok, elugrálok, eltáncolok értetek!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszto: mennek neked is a drukkok! És tessék neked is minél előbb jönni beszámolni a helyzetről!!! :wink:
szélkisasszony

Katapetra: A vizes alsóra elfelejtettem írni, hogy a múltkor nekem is így volt, mikor Déviszhez mentem, és ő mondta, hogy ez a megvastagodott méhnyálkahártya miatt van így, úgyhogy csak nyugi. :-) Előkészíti a terepet a méhed a petikéknek!

Mné
mné

Katapetra, rám számíthatsz, amióta lombikozom, folyamatosan imádkozom valamiért.

KépKép
momelcsi

Annyira szeretlek benneteket!!!!!

KÖSZÖNÖM :!:

katapetra

Kép 2011.02.24.

katapetra

OVITEREL és a CORAGOL ua. vagyis hcg injekció ( a bejuttatás módja más, bőr alá ill. izomba kell adni)
a hcg szint egy LH csúcsot hoz létr ( feed-back mechanizmus) ami a tüszők megrepedését idézi elő!!!!
izmael

Katapetra, Mné, Csuti,

nagy drukk Nektek holnapra!!! :D

Kriszto,

Neked is szorítok!! :wink:
leeda

Mné: most vagy épp a nődokinál???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Izgulok!!!
Bari: ezek a képek annyira jók!!!
szélkisasszony

Leeda, köszönöm!(ment privi :wink: )

Mné BABA nagyon drukkolunk!!!Bújj előőőőőő!!!! :lol:

katapetra

Drága Fórumozók!!!!!Most beszéltem Szuri mamánkkal...... :(
Autóbalesetük volt a hétvégén :( 8 napon túli sérüléseket szenvedett szegénykém....DE jól van(a borzasztó körülményekhez képest)...és mindenkit nagyon-nagyon puszil, és küldi a szerencseszurikat....

katapetra

Katapetra!

Annyira rendes vagy, hogy felhívtad. Ma pont Barival beszéltük, hogy reméljük nincs gond, ő nem szokott így eltűnni...
Nagyon-nagyon gyors felépülést kívánok neki!!!!

Mné! Gyere majd! ++++++

kriszto

kriszto82

Szegény Szurika!

Katapetra, nagyon-nagyon szorítok!!!!!!!

Mné, voltál másik dokinál?

Csuti, sokat gondolok rátok, remélem holnap kapsz szép képeket róluk!!!!!!

A tüszőnővesztőknek is drukk!!!!!!!
Vendég

Katapetra,

köszi, írtam privit!! :wink:

Szurikáta,

nagyon sajnálom, remélem minél előbb felépülsz és újra támogatsz minket!!! :roll:

Szép estét Nektek!!
leeda

SZURIKÁTA! Jobbulást!
Annyira tudtam, hogy ha nem ír, nem küldi a szurít valami baj lehet! Basszus!
Lányok rakjatok fel valami jó kis képet, hogy jobban menjen a gyógyulás! (én nem tudok :oops: )

Katapetra, Csuti, mné++++++++++++

drukk, Mindenkinek!
emerenc

Drága Szurikáta :!: Annyira megéreztük...
Jobbulást kívánok!
Kép

Köszi Katapetra!!!

Mné, :arrow: mennek a drukkok

bari6

Emerenc, Úgy látszik gondolatolvasó vagyok :lol:

A laptetőmet :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: SZURIKÁTA, CSUTI, EMERENC, KATAPETRA ÉS AZ ÖSSZES STIMUSNAK ÉS PERSZE MINDENKINEK AKINEK SZÜKSÉGE VAN RÁ :lol:

bari6

Szurika, jobbulást kívánunk, úgy hiányzol közülünk!!!

Gyere minél hamarabb!

KépKép
momelcsi

Szurikáta: Mi is gyors jobbulást kívánunk Neked/Nektek!
És találtam egy nagyon cuki képet én is, de nem tudom feltölteni. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
szélkisasszony

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?