vissza kell olvasnom vagy 4-5 oldalt úgyhogy egy ideig eltart mire reagálok is mindenre...
az én babácskám nagyon jól van!vigyorog mint a tejbetök ha megkapja a kajáját és a feneke is ringatva van...lényegében egész nap egy angyal!
kikopott a kis haja hátul egy 20ft-os nagyságban körülötte meg filcesre dörzölte...hiába most hogy van ez a hinta többet van benne és kikoptatta a pihe haját...egyszer meg is kellett fésülnöm mert gubancos lett
túl vagyunk az építésen még egy kis tereprendezés van hátra nem kedvezett nekünk az idő sajnos...
én túl sok jó szót nem kaptam a kaják miatt bár nem lehet azt mondani hogy rosszul főzök mert azért minden elfogyott...tesóm magasztalta a levest egy srác aki egy napig ugrott be segíteni az meg agyon dícsérte a paprikáskrumplit de akitől vártam volna és nagyon éheztem a dícséretet az megspórolta
múlt éjszakám katasztrófálisan brutális volt
1,5óra múlva kicsit jobban voltam elevickéltem a kanapéig ott reszkettem még fél órát....aztán elmentem aludni...reggel úgy ébredtem hogy a szétmart torkomból olyan hurutosan köhögtem mint egy bagós reggelente...fejem meg úgy fájt hogy kettőslátásom volt...
megetettem a gyereket aztán vissazfeküdtem...10kor jött Laci a gyerek nem kelt fel enni már idegeskedtem félig alvó állapotban de felkelni nem bírtam...délben ébredt akkor evett megint egy nagyot szóval nagyon aranyos volt és segített kifeküdni a dolgot mert este 10-től 7ig majd 8-12ig aludt....
amúgy is mostmár el merem mondani hogy minden éjszakát szépen átalszik...volt hogy este 9-6ig aludt...de rendszeresen 10-11közt eszik és utána 7körül ébred
szóval nem volt semmi éjszakám és elég kétségbeejtő hogy mit csináljak már a savammal mert szedem már a csökkentőt is és tegnap pl colát se igen ittam most este van és folyamatosan hurutosan köhögök annyira megmarta a torkomat...teljesen be van gyulladva...ijesztő
aztán meg volt hogy hetekig ment a hasam már szenet ettem meg lopediumot de meg se kottyant neki...hogy mitől nem tudom de az most éppen nincs repertoáron...
véreredményem szerint meg vasam már szinte nincs is
és alig fogtunk neki az építésnek megint megjött...nem számoltam utána de szerintem baromi hamar jött meg az elsőhöz képest...
a macska is halálra rémült az éjszaka reggel is még kétségbeesetten rohangált még a tesómhoz is gondolom látta hogy nagyon szarul vagyok és megijedt...
na most nem kezdek visszaolvasni mert megint reggelig itt ülnék majd holnap elkezdem remélem mindenki jól van és csak jókat fogok olvasni a manókról is