Szurika,
de jó, hogy tudsz jönni, és gyógyulgatsz! IGEN, eddig úgy néz ki, de a biztos majd csak 7-én lesz, akkor már lesz szívhang is. 3-at ültettek be, Apánktól 2 puszit kértem, hogy annyi foganjon meg, de ez a harmadik is nagyon szeretett volna, így ő is maradt.

A kis babóca. Mi sem gondoltuk volna, hogy mind ott lesz az UH-n. Amikor kijöttem (Mné megmondja), hogy ráfagyott a döbbenet az arcomra. Legelőször 2-őt kaptunk vissza, abból egysem maradt meg, így most tényleg nagyon örülünk! Most fájt a fejem du. be kellett vennem egy fél panadolt, és aludtam kb. 2 órát egybefüggően.
Próbálom enni a húsit, de még csak kb. 35 dkg-nál járok

nagyon nehezen megy, de nem azért, mert nem akarok húst enni, hanem mert nincs étvágyam, tehát mást sem kívánok, sőt semmit nem kívánok!!! De iszom a fehérjeport is plusszba napi kb. 100 gr-ot, ami 7 dkg-nak felel meg (az eladó szerint). Te mit tudsz nekem még ajánlani? És a 3-as babák, akik most születtek, hány hétre lettek császározva? Úgye szép, egészséges babák, és hány kg-ak?
Barika,
nem is mondtad, hogy annyira rosszul voltál piritől, hogy hívtad Apánkat.

Annyira sajnálom, de már jobban vagy? Gyógyulgass! Képzeld, most rántott húsit eszem, amikor ránézek egy szelet rántott húsira, mindig te jutsz az eszembe

hogy mennyire szereted, és hogy hogy meg tudod enni!!!
Nyuszi,
jó, igazad vaaaaaaaaaaaaaan

mostmár beszélhetünk a 3-as terhességről. Gondoltam olvasgatok a neten, De D. felhívta a figyelmemet, hogy a net csak rémhírekkel van tele, de nyugodtan olvassam, ha akarom. Neked van valami jó sztori-d? Neked is azt mondta D., hogy nagyon a 12. hétig kell nyomni a húst? Mert addig folyamatosan nő a petefészek? Mert nekünk valami ilyesmit mondott.
Poszi,
Igen, én is eléggé félek a 3-tól, de még majd 7-én kell visszamenni szívhangra, akkor fog igazán kiderülni, hogy akkor hány is van. Hát, úgy beszéltük a férjemmel, hogy ahogy a jó Isten gondolja, úgy legyen, majd mindent megteszünk, és vigyázunk! Csak ez a fránya evés ne lenne!!!
Gyere sűrvebben, mi majd helyrerázunk!!! Örülök, hogy itt vagy ismét!
Emerenc,
Hát igen. Elég kényelmetlen az az ágy

én sem szeretem. A múltkor képzeld el, a kisdoki vizsgált, és az egyik lábam véletlen rátettem a neylonra, és folyamatosan csúsztam le, és olyan kellemetlen volt, ő meg UH-zott, így kénytelen voltam neki mondani 5 perc után, hogy már (mivel nem szoktam tornázni

) remeg a lábam az erőlködéstől.
Köszönjük a jókívánságot, igen és még van két kutyánk is

úgyhogy tényleg nagycsaládosok leszünk!
Ti hogy álltok most?
Az jó, ha már "mozgolódnak", csak így tovább, akkor még hétfőn mész UH-ra Krisztoval úgye?
Szil,
a 10. napon nem igazán mutatja még ki a teszt, főleg, ha nem is 10-es erősségűvel csinálod (de ezt Kriszto jobban eltudná neked mondani). Én 10-es erőségűvel csináltam, de azt is csak azért, mert előtte voltam vérvételen, ott már kimutatta, és én alig láttam, csak a férjem vette észre. Úgyhogy még van remény!!!!!!!!!! És a legjobb helyen vagy, a Dévai doktor úr nagyon kemény, határozott, sokszor hangulatember, DE! ő értünk van, és nekünk akar jót, próbál mindenkin segíteni. És a lényeg, hogy TUD is, mert annyira eltökélt, és profi. Mi 300 km-ről járunk hozzá, és megérte, mert most elvileg 3 megtapadt babóca csücsül a pocimban

majd küldök róla képet, csak lemerült a gépem. Úgyhogy ha esetleg, de még ne add fel a reményt, mert ahhoz még korán van, tehát, ha esetleg nem sikerül, akkor szerintem a Dévai intézet tökéletes lesz neked is! Sok sikert!!! ÉS kitartás!!!
Óh, Monilla!
De jó, hogy jöttél!!!!!!!!! Annyira régen jártál már itt! Köszönöm a szép szavakat. Igen, van egy 3-as ikeranyuka, vele szeretném felvenni a kapcsolatot, de majd csak a szívhang után. Mert D. is mondta, hogy keressek magamnak közelebb egy orvost, mert sajnos ő nagyon messze van, ha bármi baj történne. Így mindenképp megkeresem, hogy ajánljon egy orvost, és persze fogok tőle kérdezősködni
A kisfiad jól van? Ti mikor is szeretnétek indulni? Majd tavasszal úgye, ha jól emlékszem? Jaj, annyira szeretném, ha nektek is sikerülne!!! Puszi