Ma jelentkeztél be a Praxisba és csak majd' 1 hónap múlvára kaptál időpontot?!
De a hétvégi időpont miatt(mert 11.-e szombat) vagy egyébként se lett volna máskor hely?
Én eddig mindkétszer a tervezett UH előtt 1 héttel felhívtam őket, és mindig volt időpont. Mi alapból valamikor dec. második hete körül akartunk menni, mert akkor leszek a 32.hétben. De lehet, hogyha később hívnám őket, már csak jövőre kapnék időpontot?! Lehet, hogy én is bejelentkezem előre
Zsana
Zsömle és narancslé
Még sose hallottam, de eddig ez hangzik a legjobban
Jó neked, hogy nem idegeskedsz. Én minden hülyeséget elolvasok és megnézek, aztán meg itt aggodalmaskodom. A Szülőszobát gondolom láttátok egy páran. Hát most kivételesen én is elborzadtam, valami rettenet volt az a két köldökzsinóros rémtörténet.
És ezekután még képes voltam beleolvasni a Babanetes Rendelő oldalán a Gondok a köldökzsinórral című fejezetbe. Hát ott két igazi horrortörténetet olvastam. Le sem írom mit. Ezt tutira nem felejtem el, míg Kristóf a karomban nem lesz épen és egészségesen.
Tök hülye vagyok. Tiszta önkínzás, amit csinálok.
Bár ha ezt nem olvastam volna el és a műsort nem néztem volna meg, akkor találnék mást, amin aggódhatnék.
Én úgy irigylek mindenkit, aki nyugodtan és optimistán tudja megélni ezt a 9 hónapot
Én már februárt szeretnék és szülni
De nagyon
Az se érdekel, ha irdatlanul fáj, ha nagyon sokáig szenvedek, semmi, ami velem kapcsolatos, csak, hogy Kristóf egészséges legyen
Majd utólag belegondolok, hogy milyen fájdalmas is volt ez az egész, de addig ez nem tud érdekelni
Babus(27+3)

Nekem legkésőbb jövő héten sort kell kerítenem a cukros löttyre, már előre rosszul vagyok az egésztől, de azzal "erősítem" magam, hogy a baba érdeke ez is.