A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kösziii még egyszer Mindenkinek!!!

Mia!
Nekem az augusztusi beülti után volt így.
Be kell menni, néznek egy kenetet ha úgy látják, és annak az eredményétől függ a további...
Nekem akkor pozitív lett a baci, így kaptam valami pin@ kúpot, ami ilyenkor is használható, és addig míg azt toltam, szájon át Utro volt a Crinone helyett, plusz az Agolutin! 3-4 nap alatt 100%-osan helyre jött minden! De minél előbb megnéznek, annál jobb!!!!

Andikám!
Már jövő hétre megvan a programunk :)
Minden hétköznap más dokikhoz van időpontunk, más területről indítanak mind, úgyhogy ezer felől betámadtam a témát! Mielőbbi eredményeket szeretnék, mert a pozitív és a negatív eredmény is információ és közelebb visz minket a célunkhoz :)
FFI IR-ről olvasgattam én is, köszi, hogy te is rákerestél a témára... Lacinak kb a tünetek 80%-a stimmel, úgyhogy jövő pénteken van időpontunk a profhoz, aki megcsinálja mindkettőnknek! Ráadásul a sejtek inzulin hordozása, ill. ennek mutációi szöget ütöttek a fejembe...elvégre sejtek a spermiumok is!!! Na majd jól utána kérdezősködök!!!!
Menni fog ez gyorsan :)
Az egyéb tippednek is utána néztem, de ahogy látom, a korai vetélés oka 50%ban keresendő nőknél, 50%ban férfiaknál, így arra is mindketten vizsgáltatunk...
Ismét dokitól dokiig szaladgálunk, de nem érdekel! Meg szeretném találni az okot, és meg is fogom...ha már ilyen makacs vagyok, csak célt érek :D

eszter82
Budapest

Kösz csajok!

Hol kell a Jánosban jelentkezni? BMC-ben van ügyelet?

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Eszter, jó lenne, ha megtalálnátok az okot!

Navi, Boldog névnapot kívánok! Legyen szép a napod! :lol:
Vendég

Nem fognak elhajtani ilyen problémával, hogy menjek vissza hétfőn?

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia, a szülészetre kell menned, mert a bmc záva hétvégén.A papírodon van egy telefonszám is, hívd fel őket először.
Vendég

köszi
már hívom is őket

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Nem érem el Őket nem veszik fel.
Párom megelégelte ülünk autóba és megyünk, ha elzavarnak hát úgy jártam!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia: nem fognak elzavarni!! :)
Remélem minden rendben lesz!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Drága Eszter: együtt érzek veled és nagyon sajnálom, hogy ez lett a vége!
Olyan jó olvasni, hogy nem vagy megtörve, hanem bizakodva mentek tovább. Szerintem ezt pontosan így kell csinálni! Olyan sok példa van arra,hogy hosszú idő után, de mégis lett baba. Kinek előbb, kinek utóbb, de azért a többségnek sikerül.
Imádkoztam ma délelőtt értetek, és a leendő gyermekeitekért.
Puszi!

Kép
lujzici

Eszter: kívánom,hogy az a sok okos ember gyors megoldást találjon Számotokra!!! Rengeteg pozitív energiát küldök Neked/Nektek,hogy tovább haladjatok ezen az úton!

Szavaid megnyugtatóak,és Andival együtt én is hiszem,hogy nagyon gyorsan ott lesz Nektek is a babácska,és a játszóházba már mind együtt visszük őket!!!! nem csak hiszem,TUDOM!!!
Rengeteget gondolok Rátok!
Vendég

Sziasztok Lányok!
Bizonyára nem sokan emlékeztek rám, mostanság csak olvasó üzemmódban vagyok, és Eszterhez szeretnék szólni egy pár szót, illetve neki és a hasonló cipőben járóknak szeretnék segíteni a saját küzdelmünkön keresztül.
Szóval mi 2005 óta jártunk folyamatosan a BMC-be, lezavartunk villám gyorsan, értsétek ez alatt három év alatt egy sikertelen inszeminációt, öt támogatott lombikot és két fagyibabás beavatkozást, sőt egy 6. immár nem támogatott lombikot is. Az eredmény csak a csalódás, és keserűség volt, egy esetben hoztunk össze egy biokémiai terhességet a 4. lombikból, aztán a 6. beavatkozásból volt egy 6. hétig eljutott iker terhesség, ez már immunkezelés hatására, és több semmi. Ez a kálvária a BMC-ben 2009. év végéig tartott.
Végső elkeseredésünkben - egy két apró eltéréstől eltekintve nem találtak nagyobb problémát, ilyen volt a stimulálások miatt bekövetkezett Tsh alulműködés enyhe fokban, és az IR(inzulinrezisztencia) szintén enyhe fokban- ott hagytuk az egyébként rendkívül szimpatikus intézetet, és Konc Tanár urat. Akkor hallottam arról, hogy létezik immunológiai összeférhetetlenség, ezt egyetlen orvos tudja ma kivizsgálni, és elindítani a helyes úton. Nem mondom, hogy a stílusa nagyon megnyerő, de nekünk és nagyon sok más olyan páron segített, akiknek a helyzete teljességgel kilátástalan volt. Van köztük olyan pár is, ahol az első terhesség gond nélkül jött létre, megszületett a baba, de a következő immunkezelés nélkül sehogyan sem jött össze. Ezért is írok erről neked kedves Eszter, mert ismerem szomorú előzményeidet, lelkes olvasója vagyok a blogodnak is.
Szóval nálunk, és nagyon sok kivizsgált párnál bebizonyosodott az immunológiai rendellenesség, ami ellen egy úgynevezett immunoglobulinos kezelést (intratectet) adtak infúzióban, egyet a beavatkozás előtti napon, és további kettőt a 6. és 8. terhességi hétben. Ennek köszönhetően már nem lombik beavatkozásból, hanem egy egyszerű inszeminációból fogant meg a ma 26 hetes Milli babánk, akinek a születése 2011. június elején várható. Csodák márpedig vannak, csak sajnos nem mindig a helyes utat járjuk, és hát sajnos az orvosok nem küldenek el erre az igen költséges, de annál hatékonyabb TB által támogatott kivizsgálásra, és kezelésre, pedig nagyon sok párnál itt kezdődnek a problémák. Még annyit szeretnék hozzá tenni, hogy a legrosszabb stimuláció alkalmával is tökéletes embrióink voltak, a baj ott kezdődött, amikor visszaültették. Egyébként minél később kaptam őket vissza, annál tovább jutottunk.
Az orvos elérhetőségét, nevét, és a témával kapcsolatos összes információt a www.habituextra.hu weboldalon megtaláljátok, de telefonszámmal és további segítséggel is nagyon szívesen szolgálok.
Azt hiszem, Mandy is ebben a cipőben jár, és fórumozik is a családinet többszöri spontán vetélés után babákért küzdünk oldalon.
Remélem tudtam segíteni, a továbbiakhoz nagyon sok szerencsét kívánok szeretettel, hosszú az út, rögös, de a végén mindenkinek ott lesz a baba.
Timso

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

Na meg is jöttem!

Mi más lenne mint gomba fúúúúúúúúúúúúúúúúúú :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Kaptam pimafucin kúpot de sokat nem tudott arról mondani mi legyen akkor a crinone-al, arra jutottunk hogy este rakjam a pimafucint reggel me a crinone-t
Van erről valakinek tapasztalata???????

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia: azért jó,hogy legalább kiderült,mi a bibi..
Szerintem csináld úgy,ahogy mondták,és hétfőn kérdezz rá a BMC-ben is!
Vendég

Egyébként nagyon aranyosak voltak, még uh-val is megnézett hátha lát valamit, de hát tudtuk hogy még reménytelen! :D :D :D :D :D

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia: már nem kell sokat várni,hogy UH-gal is lehessen látni ;) :D
Vendég

köszi kisbeeka!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Eszter Öszintén sajnálom!
evolet
Szolnok

Kisbéka szuper a videotok!

Ann tesod fiai Édesek és huncutok!

estrella teszik a babakocsid én is hasonlot szeretnék majd!

mieza Gratula albert babához mind a kettötöknek Anyának babának jó egészséget és nyugott napokat kivánok!

Mi még nem jutotunk a bmc-be mert lebetegedtem de már jól vagyok ellenben anyukám ujra a korházba. (kedden hazahoztam csüt éjjel a rohammentővitte be. )

Többieknek is minden jót kivánok csak most még nem vagyok teljes képben.

Üdv.evolet
evolet
Szolnok

Evolet: jobbulást anyukádnak,remélem nem komoly!!!!
Vendég

Estrella :
köszi a sok linket nem is hallottam erről a könyvről de nagyon érdekel a téma.
A rossz délutánod jogos volt az ember szereti a jó illatokat ill. a megszokott kedvenceit.
Zumba fitnesről véleményed?
evolet
Szolnok

Hú Eszterkém, látom Te aztán nem sz@rral gurigázol!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Nagyon remélem, hogy a többcsatornás támadásnak meglesz az eredménye, és bármi lesz amit esetleg találnak..... azt mihamarabb kikezeljék és májusban egy kisebbfajta (max.2 fős) fogadóbizottság várja a pocakodban a mi is Csodánkat evilágon :wink:
Sokkal jobb már a kedvem, asszem ez majd mostmár a sorvégi jeleken is látszódni fog... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

IR-re Téged amúgy még nem néztek??? Valamiért az volt bennem, hogy igen, és negatív vagy..... :shock:
Figyu a férfi IR-rel kapcsolatban majd érdekelnének engem is feltétlenül, a dolgok, ha képbe kerülne Nálatok, mert van egy sanda gyanúm, hogy énRajómnál is sanszos, bár Ő hallani nem akar róla, hisz ő makkegészséges....de nem hiszem, hogy azt az életmódot és táplálkozást, amit folytat, bűntetlenül meg lehetne úszni..... :shock: :shock: :shock: Úgyhogy ha van valami fejlemény majd Nálatok ezügyben, akkor kérlek oszd majd meg velem, hogy tudjam ezt a lököttet noszogatni, mielőtt még nagyobb baj lenne Nála... :wink:

Mia: Látod, milyen jó, hogy elmentetek?? Szerintem csináld úgy hogy reggel az egyik, este a másik, abból baj nem lehet.... Rendben leszel!!! Nagyon drukkolok, hogy a babókák továbbra is kapaszkodjanak!! :wink: :lol: :wink:

Timso015: soraidat olvasva könnyek szöktek a szemembe így ismeretlenül is! Szerencse, hogy találtak megoldást Nálatok is és asszem a többiek nevében is köszönjük szépen az információt, hisz ki tudja ki lehet még érintett ezügyben, és ez nem olyan általános dolog, ami felmerül, miközben az ember futja csak a köröket....sok esetben sikertelenül!
Nagyon sok örömet kívánok a babátokban és jó egészséget, és könnyű szülést majd! :wink:

Ann: MÁr én is akartam mondani: nagyon édesek a gyerekek!! Figyu, jól látom, hogy az egyik hasonlít is Rád??? :wink: :wink: :lol: :lol:

Evolet: Jobbulást kívánok Anyukádnak is és Neked is, és hogy mihamarabb eljuthass az ojjektumba!!! :wink:

Navikám: Én is boldog névnapot kívánok Neked!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csucsukám: Merre jársz??? Otthon vagy már??? Minden rendben ugye???? :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: örülök,hogy már jobb a kedved!!

Én is azt gondolom,hogy Czeizel-ágról például tuti sokmindent meg lehet tudni!!!
Ha ennyi okos ember összedugja a fejét,abból biztosan egy gyors és jó megoldás fog születni!!

Andi: fejed hogy van?
A pasik nagyon nehezen fogadják el,h nem tökéletesek,szóval Rajót se lesz könnyű rávenni egy vizsgálatra gondolom ;)

Szerencsére párom nagyon érdeklődő,így bármilyen vizsgálatra rávehető (persze míg az azért nem túl fájdalmas ;) ) :D
Vendég

Béku: Sokkal jobban.. Aludtam marha sokat (este 10-reggel 8-ig + 11-től du 2-ig!!! ).... és ez szeirntem segített + az hogy most szebb az idő is.... nekem ha borongós, szottyos idő van, akkor szokott fájni a fejem.
Te, Nálad elmúlt?? REmélem.... :wink: :wink:
Rajót a meddőségi vizsgálatokra szó nélkül rá lehetett venni, tudod, a kabinos mutatványokat még kifejezetten élvezte is a maguk extremitása miatt..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de azt hogy cukorral v. IR-rel gond lehet esetleg Nála is, azt élből elutasítja (Ő egy igazi Gombóc Artúr a csoki imádatával és szeirntem fosik, hogy ha kiderül nem ehetne továbbra is ilyen mennyiséget!)....... most persze basztatom, hogy kaja után 1 órásakat nézzünk Nála is, ha már megvettük ezt a szart...de még nem tudtam rávenni.... :shock: :shock:

andrea-1

Czeizel nagy név a szakmában az már biztos! Nagyon kíváncsi leszek Rá, hogy Eszterék milyen tapasztalattal jönnek majd el Tőle!!.... :wink:

andrea-1

Andikám, végül is rokonyom, akár még hasonlíthat is rám, bár én még nem fedeztem fel hasonlóságot. A nagyfiú nemrég kezdett el malmozni, 6 évesen már majdnem megver:-)

Kubukám, szomszédok hogy viselik a hajnali virtsaftokat? :-)) Gondolom amúgy ez érdekel a legkevésbé. Ha vmi gáz van a szomszédaimmal, mostmár tuti kölcsönkérem őket 1-2 napra:-) Csak győzzem utána kipihenni.

Igazából az keserít el kicsit a lombikozásban, hogy miért nem lehet, hogy fontos vizsgálatokat, akár mint IR, immunológia már a legelején elvégezzenek. Tudom, hogy drágák a vizsgálatok, de lehet hogy összességében kevesebb lombikkal nagyobb lenne így a sikerarány. Hogy Pannik szavaival éljek, a lélekgyilkolászás is kisebb arányú lenne így. Szóval baromira nem értem. Néha tényleg azt érzem, hogy kurvára nem érdeke még mindig az államnak, hogy több gyerek szülessen. Ezek a nehézségek az eü-ben, a rengeteg várakozás, a drága, támogatatlan vizsgálatok...nem is folytatom..

Evolet, köszi a srácok dícséretét!

Mia, jól tetted, hogy elmentél JK-ba: Na ezt sem értem, hogy a fenébe lehet vizsgálatok alatt elkapni gombás fertőzést??? Miért nem tudnak jobban figyelni? Ez is a spórolás miatt van? Nem egy ilyen történetet hallottam már hogy nőgyogyós vizsgálatból kifolyólag kapott el vki vmit. Ez mennyire gáz már.

Andi, amúgy párom is meg van győződve, hogy nincs neki semmi baja, baromi egészséges. Igaz, kb. akkor pocakja van mint R-dnak, és tudod mit mond mindig? Hogy nincs is pocakja. Na erre varrjál gombot. De barinőm férje ugyanez. Neki is van és ő sem vallja be. A minap járt ott nálunk a párom, és a lány mesélte hogy ott röhögött rajtuk, hogy egyikük sem tudta begombolni a nadrágját. De közben azt hajtogatták, hogy nincs is pocakjuk. Tipikus pasik!!
ann74

Ann: pocakra ez tudod mit mond???? Hogy ez nem pocak, hanem tekintély!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja és olyan szinten nem veszi a lapot, hogy más is látja, hogy van hasa hogy még az sem esett le Neki, mikor a tesójától kapott egy pólót, amin az a felirat van, hogy: "Ez nem sörhas, hanem a sexgép üzemanyagtartálya".... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Andi: köszi,most egész jól,talán a napocska rám is jó hatással van!!! :D :D

bár elég későn,de végre ebédeltem is,aztán párom felássa nekem kint a fóliasátras részt,hogy következő hónapban már ültethessek.

Addig megkaptam a parancsot: itt bent úgy kell tennem,mintha dolgozgatnék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Persze kimegyek én is a levegőre,míg még picit süt a nap :D

Páromnak se volt gondja a meddőségi kivizsgálásokkal,de nehezményezte,hogy BMC-ben milyen elavult a "felszerelésük" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Első leszívásomkor ezen röhögtek kint a srácokkal,akiknek a párjaival voltam egy szobában :lol: :lol: :lol: :lol: Szóval Őt se nagyon rázta meg ez az esemény ;)

Már-már kínosan keveset kellett csak várnom rá :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jól mondod,Czeizel nagyon nagy koponya!!! :D Ha van valamire tökéletes megoldás,ő biztos megtalálja! ;)
Nagyon bízom benne!!!!!

Párom is Gombóc Artúrt játszik,ma is hazaállított nekem 2 tábla csokival (na jó az egyiket borravalónak kapta),persze mindkettőt nekem hozta,de mivel újabban nemigen nézek csokira (palacsinta esetén természetesen más a helyzet ;) ),egy idő után Ő veszi elő a szekrényből,és esik neki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Indítom is a stoppert!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku: a stopperes dolgot ne is mondd.... Rajónak van egy elmélete, hát tök beteg elmélet, de kb. így néz ki:
Adott, hogy kapunk 1-1 tábla csokit, Ő is és én is!... Ő bezabálja azonnal!!!!!!!! Enyém bekerül a szekrénybe.
Másnap előveszi és közli, hogy mivel letelt a 24 óra, ez már az övé!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Merthogy az a "törvény", hogy 24 óra elteltével, ha nem ettem meg, Ő jogot formálhat arra, hisz a tulajdon átszáll Rá...... :lol: :lol: :lol:
És ezt írd és mondd így is gondolja!!! Már mindenki ezen az "elméletén" röhög..... persze én is... de Ő tényleg "komolyan" gondolja....
És ha azt mondom neki, hogy nem... akkor ott ólálkodik meg settenkedik a csokis szekrény környékén.... és nyitogataja, meg nézegeti...... meg cecccentget hozzá.... és hisztizik, mint egy Óvodás gyerek....
Szoktam is mondani Neki, hogy bazze, Rád már meg kellett volna, hogy kapjam az 1 gyerek után járó szocpolt, az tuti...!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Eszter, egy kedves barátnőm is sok-sok vetélés után kivizsgáltatta magát a Fülöpnél. Megállapítást nyert immunológiai ok, így a létrejött terhesség után kapnia kellett vmi szurit és upsz minden ok nála.
Timso gratulálok! :-) Jó hosszú volt az út nálatok is. Sok boldogságot! :-)

Maccs
vörösmacska

Andikám :-) enyém uram is egyszippantás alatt felzabbantja a tábla csokit :-) 24 órás elmélet nagyon jó :-) csak uram nehogy tudomás szerezzen róla :-) :-)

Maccs
vörösmacska

Viccesek ezek a pasik. Méghogy 24 óra után ő jogot formálhat arra hogy átszáll a csoki tulajdonjoga. Bakker!! A páromból kiindulva totál elhiszem hogy R ezt komolyan is gondolja.
Mióta kiderült, hogy én nem ehetek csokkert, a párom mindig benyomja az enyémet, bár már nagyon ritkaság ha van nekünk itthon. Örülnék ha párom akár kicsikét is jobban tudna figyelni (ez néha sikerül is!!:-)) az egészséges kajálásra, mert ha mindenki így folytatja a zabálást, a korosztályunk nagy része 50 éves korára sajnos sztem tuti cukros lesz. És itt nem csak a féktelen cukker és fehérlisztevésre gondolok, hanem az e mellé társuló no mozgásra és friss levegőn levésre, hogy szépen fogalmazzak.

Békus, ha az IR-t és cukorbaj későbbi lehetőségét kizárjuk és csak a párod pocakméretét nézzük, akkor ő bármennyit ehet, bármiből, bármikor:-)
ann74

vagyis friss levegő nem levés...
ann74

Macs, nemrég fedeztem csak fel a profilképedet, azaz ezt a tükörbe néző macsekot. Jaaaj, annyira nagyon tetszik!!!!
ann74

Andi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ezen nagyon jót röhögtem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: az a 24 órás határidő egy dolog,de az a ceccentgetés is hozzá,meg a szemezgetés a csokival... :lol: :lol: :lol: :lol:

itthon a legtöbb kaja most tabu páromnak,már amiket nekem vettünk,mert még finnyáskodok,és ezért nem eheti meg azt a pár kaját,ami nekem is lecsúszna :lol: :lol: :lol: ,no emiatt volt pár vicces helyzet,mikor jól felpakolta magának,és hozta be,én meg valamiért megéreztem,odanéztem,és elég volt egyetlen pillantásom,fordult is vissza vele,és viccből a kezére csapott :lol: :lol: :lol: :lol:

Tudja,ha kajáról van szó,nem érdemes velem harcolni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem kell őt félteni,neki megmarad a rengeteg husi,meg sült krumpli, meg minden egyéb kaja,amikre még nem tudok ránézni :D :D :D

Ann: hát igen,párom nem egy termetes ember,de azért mostanság neki is kezd pocakja lenni,szerencsére még kezdeti stádiumban van,úgyhogy hamar elkaptuk a nyavalyást :lol: :lol: :lol: :lol:

lassan elkezdek sportolgatni,és nem bánnám,ha úgy érezné,hogy neki se ártana!! :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát megpróbáltam a FÉRFINÉL az evés utáni 1 órás mérést.... ne tudjátok meg milyen hiszti lett belőle!!!!!!!!!!!!!!!! Pedig elterveztem, hogy egy normál ebéd után fogom nézetni Neki, mert reggelre tuti extrém értéket mutatna Nála a 2 kakaóscsiga+1 bögre Nesquick kakaó után... :shock:
Pedig ma nem is "diétás" ebéd volt nálunk... (húsleves+eperlevél tésztával és rántotthús+sültkrumpli+káposztasaláta.... full hagyományos ebéd...) ezután az egyórásom lett 6,5 ami szerntem úgy hogy volt benne amit nemkéne/nemszoktam (tészta,krumpli, panír) összességében nem is olyan rossz... Kíváncsi lettem volna Rajóé mennyi lesz...de holnap újra próbálom majd az ebéd utánit legalább.... :shock:
Ja nem is meséltem, tegnap sütöttem palacsintát. TK-rendes (50-50%) liszttel, édesítővel és úgy, hogy tej is volt benne.....csak azért mondom, hogy aki esetleg érintett, de nem méricskélne.... túróspalacsintával az egyórásom 5,5!!!!!! volt!!!! :) Pedig ettem vagy 4-5 db-ot!! Úgyhogy ezt így szerinem nyugodtan lehet enni :wink:
Na lejövök a cukros témáról....... :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi: na kész,asszem csinálnunk kell túrós palacsintát....
jujj,hogy én azt hogy imádom?! :D :D :D :D :D

be is rángatom apát a kertből.
Úgyse boldogul soká,mert nincs láncfűrészünk,és hát ezekhez a vastag ágakhoz kellene,amik odanőttek a hátsó kertbe...

Maximalisták vagyunk,úgyhogy nem elég a fóliasátrat megtisztítani,most kell a teljes kertnek nekiesni :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ez van akkor,ha 2 ilyen nyughatatlan,hirtelen ember kerül össze :lol: :lol: :lol: :lol:

De szépen ki fog alakulni a kert,most még tuti nem engednék oda vendéget,mert elég gyalázatos... :roll:

Andi: nem értek ezekhez az értékekhez,de azért az lejött,hogy még a palacsinták mellett is jó eredmény jött ki :lol: :lol: :lol: :lol:

azon röhögök magamban,hogy párom hősiesen végigcsinálta velem a szurikat,mindahány volt,de mikor elmentünk,hogy oltást kap,mit le hisztizett :lol: :lol: :lol: :lol: Előre nem sejtettük a lehetőséget (én házidokimhoz mentünk,nem az övéhez),mert felajánlotta az asszisztensnő (dokk felesége),hogy míg van oltóanyag,őt is beoltja,és természetesen ingyéé :lol: :lol: :lol: :lol: Én úgy örültem,hogy nem kell külön az ő dokijához menni,erre ő behisztizett,hogy nem megy be. (nem oltásellenes,csak fél a tűtől ő is).

már az egész rendelő rajta röhögött,mikor az asszisztensnő bent kereste,mert azt hitte,már rég bement,míg ő előkészítette a szurit :lol: :lol: :lol:

aztán persze ő volt a hőőőős :lol: :lol: :lol: no meg így fáj-úgy fáj a helye :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku: Hát, a tűvel kapcsolatos "dolgait" 100000000000%-ra meg tudom érteni.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ezzel a kézujjból mérős szarral 7-ig jó az érték, kaja után 1 órást kell nézni kismamánál 7 felett van a gáz..... palacsintával amit mértem majdhogy tökkéletes volt! De még a mai nem is diétás ebéd is belefért. Direkt nem csináltam magamnak külön, mert kíváncsi voltam hogy egy "rendes" étrenddel pontosan mi az ábra...
Amúgy a héten spagettinél (természetesen durum tésztával) is 5,5 max 6 közötti értékeket produkáltam. A krumpli gondolom most valamennyit dobott rajta, de még ez sem súrolta a határt.

Macsek: Hát nem fogom elárulni a férjednek, úgyhogy ha csak nem zugolvasó, nem fogja megtuni :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Leadtam a rendelést a palacsintára... :roll: :roll:

nekieshetnék,de ez az egyetlen dolog,amit képtelen vagyok megcsinálni,mert nekem állandóan leragad,meg nem lesz jó a palacsinta,mindezt úgy,hogy párom ugyanazzal a kikevert tésztával folytatja a műveletet,ugyanazzal a palacsintasütővel,és neki bezzeg tökéletes mind!! :D

Úgyhogy ez az Ő asztala ;) :D :D :D :D
Én meg élvezem az illatokat,meg a végeredményt! :D :D
Szerencsére van itthon túró is,csak most nem kerül bele tojássárgája a töltelékbe ;)
Vendég

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ....... 3. trimeszter...... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Azta!!!! Gratulálok!!!!! :D :D :D :D

én meg húzok az ágyba,súlyosbodnak a tüneteim :?
Vendég

andi: Ezek nagyon jó értékek. Reméljük tényleg nem fog romlani a cukrod. Már a 28. hétben vagy, szóval már nincs sok a végéig. De azért időnként méregess.

Gyerekem már jobban, most teljesen kidőlt. Próbáljuk átállítani a napi egy alvásra, de nem ártana akkor 1 óránál többet aludnia. Szóval most fürcsi volt, tápi és most alszik. Remélem úgy mint ma, fél 8-kor kelt! Holnap mondjuk a kakit kihagyhatná. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter,
nem találok szavakat. :cry: :cry: millió ölelést küldök nektek! :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Navi,
boldog névnapot!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

navi: Boldog névnapot kívánunk!
vicky79
Budapest III. kerület

Andi drága köszi a jó kivánságot holnap átadom anyának!
Ma már jobban van de messze a tökéletestől.

Szép név az Izabella régen mikor én is babát terveztem lányt és Ikrek horoszkuput szerettem volna neked minden megadatott!
Ha korábban jönne akkor Ő is bika lenne.
Gratulálok a 3. trimeszterhez!

kBéka irtam privit.
jó éjt mindenkinek
evolet
Szolnok

Navi:Csillagfényes álmaid váljanak valóra,
legyen ünnep lelkednek minden nap és óra!
Kerülje a bánat örökre el házad,
érjen annyi boldogság mit ember csak kívánhat!
Boldog névnapot kívánok!
evolet
Szolnok

sziasztok!

Eszter, Avarka
:-(((((((((

Sokat gondolok Rátok és küldök erőt a nehézségek elviseléséhez.

Ezek után olyan fura jönni az én kis egyszerű kérdéseimmel:

holnap megyek bmcbe. azt mondta K gólyásbácsink, hogy ultrahang lesz és utána felírja az injekciókat. Nem tudom mennyire fog utasításokkal ellátni, kérdezhetek-e tőle.
Kell-e számítsak bármilyen mellékhatásra az injekcióktól? Minden nap ugyanakkor kell beadni? Délelőtt, délután?
Milyen jele van a túlstimulálódásnak?Inszemnél is előfordul?

Köszönöm szépen, szép vasárnapot!
viki
Vendég

Kahlan,
mellékhatásként amit már a lányok leírtak, némi émelygés esetleg előfordulhat, és a stimu vége felé határozott petefészek-szurkák, feszülés, mivel nagy tüszik lesznek benne.
Túlstimu inszemnél nem gyakori, hiszen ott max 2-3 tüszi növesztése a cél, kevesebb hormonnal megy.
Igen, mindig azonos időben kell beadni a szurit, azt K-val beszéld meg hogy este v. reggel fogjátok adni.
Remélem tudtam segíteni!

Kép
judit0713

Navi,
utólag is naggggyon bódottságos névnapot!!!

Evolet,
anyudnak jobbulást!

Húúúú csajok, tegnap itt témáztatok a palacsintáról, hááát én is megenném!

Kép
judit0713

Judit, köszönöm!

A szuriktól még mindig félek egy kicsit, nem tudom, be fogom-e tudni magamnak adni...

Most olvasom, hogy Eszter te is mégy bmcbe...az első gondolatom az volt, hogy megismerkedem veled, de aztán úgy döntöttem, hogy holnap biztos nem lenne lelkierőd csevegni...úgyhogy csak messziről majd, de gondolni fogok Rátok, hogy Tanár Úr mondja meg végre Nektek a tutit.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?