Maggie: dédi.

influenza miatt van látogatási tilalom?
Betegecskék jobbulást!!
Emma, néha még köhög felszakadósan, a szeme..már nem piros csak váladékos. Tegnap elmentünk a szemészetre, kapott szemcseppet, bakteriális, nem fertőző de a és a sok váladék miatt amit folyton törölget a szeméből...más gyerekhez kerülhet és kész, tovább is adta....így itthon maradtunk.
ügyes volt a vizsgálatnál. meg a cseppentésnél is.
én jól..vannak kaják amikre gondolni sem birok, ha ilyenek nem kerülnek elém émelygés sincs. jövő pénteken vay hétfőn megyek uh-ra. várom már.
itt egész nap esik a hó. utálom már nagyon!!! tavaszt akarok!!!!! meg legyen már április!!
Munka: szemetek voltak..de mit is vártam. lezártam nem érdekel, azóta már a hányinger is kevesebb, gondolom az idegesség.
Emma szenzációs, táncol, énekel, rengeteget rajzol, a foglalkoztató füzetekkel is hihetetlen ügyes, az annapeti oldalt imádja, ott is a kirakót, különbségek...stb ügyesen csinálja, egyedül kezeli, kikeresi mit akar és csinálja, majd bezár mindent ha befejezte...

persze csak heti 1-2x játszik ilyet és az is max 10 per.
a kis notebookján imádja a betűket írogatni, folyton leckét ír. az E betű már nagyon megy és a többi írás= OIOIOIOIOI felváltva. ez nála az írás vonal karika..ő találta ki..
tündéri családi képet is készített..lerajzolt mindenkit, apa, anya, Emma és kistesó.
na most csak magunkról írtam.
de olvastam ám.