A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok
Szurikáta
Jobbulást kívánok!!! Örülök,hogy itt vagy közöttünk!
Csuti
Amikor legutoljára 3-as ikrekről hallottam, az Ágié volt. Most nagy meglepetést okoztál nekem...tök jó!!!! :lol: :lol: :wink:
Mondtam én neked,ne lepődjél meg ha 3-an lesznek..... :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :D :D :D
Kagyló

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Emerenc
Azért nem írok semmit sem,mert nincs miről írnom.Nálam minden a régi, hogy lesz -e lombikunk, azt sajnos nem tudom megmondani.
Egyenlőre úgy néz ki, mi együtt a "párommal" nem indulunk soha sem. De erről bővebben nem szeretnék beszélni. Gondolom megérted,hogy vannak olyan dolgok amiket az ember nem szeret kiteregetni...
Azért köszönöm szépen,hogy érdeklődtél felőlem.Amúgy jól vagyok, majd lesz valahogyan...............
Kagyló

kagyló

kagyló
Köszönöm,kedves vagy.Igyekszem összeszedni magam.

szurikáta
szurikáta56

Szil, nekünk, hála Istennek, az első lombik sikerült. Előtte semmi nem volt, egyből lombik ICSI-re ítéltek minket. Két babót kaptunk vissza, és a legnagyobb bajom az volt a transzfer után, hogy nem volt semmi bajom... :lol: Vártam, hogy történjen valami a testemben, de semmi. Amit már utólag mondhatok csak tünetnek, az az alvás igény volt. Minden nap délután szundítottam egy-két órát, de én ezt akkor a nagy semmittevésnek itthon és az utronak tudtam be. A várandósságom alatt ezidáig ennyi tünetet produkáltunk, most már mondhatom, szerencsés vagyok, hogy elkerült minden kellemetlenség, eddig nyugodt, szép terhességünk volt,van.
Szóval fel a fejjel, s bár remélem, hogy meglepetést okoz a holnapi teszt, de ha nem, ne csüggedj, minden esélyetek megvan a kisbabára, kisbabákra :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Sziasztok,

Ezt most kaptam levélben, és úgy gondoltam mostanában többeteknek meg kell küzdenie a kocogással, ezért megosztom Veletek:

Kocogás helyett

Egy jóízű nevetés az arc 18 izmát hozza működésbe, de ennél talán még jelentősebb, amit a szervezetünk belsejében okoz. Elindítja az agy saját "kábítószer-termelését", béta-endorfinok szabadulnak fel, melyek csökkentik a stresszhormonok szintjét, oldják a belső feszültséget és természetes fájdalomcsillapítóként hatnak. A tudósok felfedezték, hogy nevetés során az agy három területe aktiválódik: a gondolkodásért felelős terület segít megérteni a humort, a mozgásért felelős terület hozza működésbe az izmokat és az érzelmekért felelős terület pedig kiváltja a jó érzést. Eddig összesen 23 gént találtak, melyek a nevetés hatására aktiválódnak, ezek közül 18 az immunrendszerre és a sejtek osztódási ciklusaira hat. A Stanford Egyetem pszichológusai megállapították, hogy egy kiadós nevetés során a pulzus rövid idő alatt 130-ra gyorsul, a tüdőbe oxigéndús vér áramlik, ami ez nagyjából úgy hat, mint a kiadós kocogás. A nevetés ezenkívül fokozza a szervezet anyagcseréjét is, egy negyed órás kacagás 20%-kal, ez nagyjából 50 kalóriát jelent.

Szóval rajta, mindenki kacagjon és már mennek is le a kilók
:lol: :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Még hozzá tartozik egy vicc is, amit szerintem nem lehet kihagyni:

Álmos kutyus

Egyik nap egy idegen kutya jelent meg a házunk előtt. Látszott rajta, hogy ápolt, jóllakott.

- Eltévedtél, kutyus? - mondtam neki, és beengedtem a nappaliba. A kutya rögtön otthon érezte magát, lefeküdt az egyik sarokba, és aludt egy órát.

Amikor felébredt, kikérezkedett, és el is ment. Másnap ugyanabban az időpontban ismét megjelent nálunk a kutya, megint beengedtem, aludt egyet, majd eltávozott. Így ment ez még két héten át. Egyszer a nyakörvre akasztottam egy cetlit ezzel az üzenettel: Kedves gazda! Az önök kutyája minden nap hozzánk jár aludni. A következő napon a kutya egy másik cetlivel tért vissza, amin ez állt:

- Ez a kutya öt gyerekkel lakik együtt, sosem tudja magát kialudni. Holnap én is eljöhetek? A gazda

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!
Szurika: gyors gyógyulást kívánunk mi is! Örülünk, hogy úgy ahogy már jobban vagy!!

Csuti: annyira örülök Nektek. Erőt és egészséget kívánok az elit kommandóhoz!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Katapetra: azta! ez nem semmi. gratulálok!Hétfőre természetesen mennek a további drukkok!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mné: hidd el, hamarosan ti is megnyugodhattok a babótokkal.

Kriszto: bár én nagyon szeretek futni, megértelek. És valóban egy HŐS vagy. Csak így tovább.

Lányok! Most ti adtok erőt, mert most elfogyott a cérna, a pozitív töltés. A meló helyemen is csaták folynak, a hétvégi seregszemle is félelmeket kelt bennem.... na és az imént kellett végig néznem sógornőmék babáját 4D-s UH felvételen. Elég elanyátlanodva ültünk egymás kezét szorongatva Szélúrfival. És bár őszintén örülök az ő és a Ti mindannyiótok boldogságának annyiszor kényszerültünk a kispadra már és annyiszor volt újratervezés, hogy elfogyott a hitem. Kicsit össze kell szednem magam. És olyan jó olvasni, hogy sikerülhet, hogy sikerül!!!
Ne haragudjatok, hogy nyavalyogtam. :oops:
szélkisasszony

Sziasztok!

Bari, kérdésedre válaszolva az indulással kapcsolatban: február 24-én telt le a 3 hónap, csak sajnos olyan szerencsétlenül jött meg, egy héttel 24-e előtt, így az indulás kizárt volt. Mivel kb 25 napos a ciklusom, így március 13-a körül fog megjönni. Még két hét....kicsit úgy érzem, nem hangolódtam rá eléggé még, ez biztosan betudható a sok gondnak-nyűgnek ami körülöttem és velem van mostanában ( haláleset, anyagi gondok a szűk családi körben, amit kezelnem kell, még több anyagi probléma a munkáltatónál, ezzel paralel iszonyatosan sok munka nekem, plusz feszültség a párommal, akivel egy munkahelyen dolgozunk, és így mindketten átéljük a diliházat....mint írtam, ezért nem is jöttem, és nem írtam). Ráadásul a ráhangolódást nehezíti, hogy az előző sikertelen lombik után annyi mindent elhatároztam, hogy másképp és jobban fogom csinálni...és eltelt két hónap, és mégsem úgy csinálom!!! És ezért mérges vagyok magamra... most olyan dolgokra gondolok, mint a rendszeres testedzés, torna, illetve pár kiló ledobása (nem kellene sok, 64 kg vagyok, de két éve még 10-zel kevesebbet nyomtam) , egészséges életmód... mert szerettem volna a legjobb formában lenni, hátha ezzel is jobban segítek magunkon! Erre tessék, nem sikerült többszöri nekifutásra sem megvalósítani amit akartam, ráadásul épp az ellenkezője, egy ideggörcs lettem :roll: Mintha minden rossz egyszerre akart volna megtörténni velem...és persze a láncreakció a karácsonyi negatív teszttel kezdődött.... :cry: Még van két hét, és igyekszem erőt venni magamon, úgyhogy amint befejezem az írást, rohanok futni :DDDD ez vicces...rohanok futni...:DD Bár Nenének iszonyatosan jó tippje van a kocogás helyettesítésére :lol:

Szia Szil, üdv köztünk! Ha jól emlékszem, azt írtad, hogy fontolóra veszed a Dévai-fan táborhoz történő csatlakozást! Mindenesetre még ne add fel, azt írtad, hogy a 7. napon csináltál tesztet, ugye? Az még korai..ne idegeskedj, és még ne add fel! Remélem pozitív lesz a teszted pár nap múlva! Mi is ICSI-sek vagyunk, nekem minden leletem király, apabajok vannak- de szedi lelkesen a FER14-et, és már emelkedett is a spermaszáma!!

Álmomban hűtlen lettem Apánkhoz.....azt álmodtam, hogy felhívtam egy másik dokit....de hiába beszéltem hozzá a telefonba, nem válaszolt, és lecsapta... :oops: Néhány napja meg annyira szépet álmodtam!! Azt, hogy kisbabám született, és annyira szép volt, és még álmomban is átjárt a csodás érzés, amikor megöleltem és magamhoz szorítottam...ez az álmom azért sok erőt adott...nagyon furcsa, de most volt először életem 26 éve során, hogy "igazi, élő" kisbabával álmodtam. Korábban is álmodtam már olyat, hogy babát szültem, vagy kisbabám volt, de egyik sem volt igazi gyerek, mind JÁTÉKBABA volt. Elég félelmetesen hangzik. Nem mintha hinnék egyébként az álmokban, csak ez a mostani annyira jó érzéssel töltött el; remélem, hamarosan valósággá válik!

Kriszto, te hol is tartasz??????? Megyek , visszaolvasok, hogy kiderítsem... :oops:

Mindenkinek nagy ölelés!

Csutiiiii....csúcsszuper vagy :D Nagyon szurkolok!
Vendég

Szurikáta! Remélem jobban vagy a beleset után, mind testileg, mind lelkileg!

Katapetra, nálatok aztán nagy a szerelem!!!!! :D

Krisztó, nagyon drukkolol a holnapi naphoz! Hősök vagyunk mind.... :wink:

Én fogyókúrába kezdtem, a cél a - 5 kg, az pont jó nekem, szóval mindenféle kezelésekre járok, méregtelenítek, teljes kiörlésű kenyeret eszek, kevés sovány húst (amíg lehet) :lol: :lol: :lol: és rengeteg zöldség-gyümi.

Még nem vagyok túl a depresszión, sajna van aki babát vár körülöttem, így még nehezebb, sírok minden nap, persze a barátaim édesek és próbálják tartani bennem a lelket, de nem sok sikerrel... :( Már minden lehetőség átfutott az agyamon, válás, halál.

Szóval azt hiszem egy darabig ne jövök, rendet kell tennem magamban. Nagyon sok sikert és kitartást kívánok mindenkinek!!!

Kretty
Vendég

kretty
Köszönöm,javulgatok.Hát a lelkem nekem sincs a legjobb állapotban :( Kérlek ne legyenek ilyen szörnyű gondolataid.Tudom hogy nem könnyű,de muszály erősnek lenni.Kitartás drága,vigyázz magadra.

szurikáta
szurikáta56

Poszi,
persze, hogy nektek is fog sikerülni, a teszteléssel meg még tényleg várj, mert elég korai. Ha esetleg most mégsem jön össze, akkor szerintem ne várj decemberig, az nagyon hosszú idő. Én a helyedben kérnék D-től egy időpontot, elmennék hozzá, meglátnám mit mond, és akkor majd eldöntöd, hogy mit csinálj. Mert lehet, hogy ő decemberre már kismamát "farag" belőled. :lol:

Kriszto,
ne légy mélyponton, bár én beszélek, én is kb. ott voltam. :wink: DE arra gondolj, hogy szerdán már túl leszel a punkción, pénteken pedig megkapod azokat az édes kis babukat. :lol: Holnapra drukk az UH-n!!!

Katapetra,
holnapra :arrow: :arrow: :arrow: DRUKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Szurika,
köszi az infót. A fehérjeinfúziót lehet kérni magamtól is, vagy csak ha az orvos előírja? (esetleg ha nagyon rosszul lennék, csak akkorra gondoltam). És ahhoz be kell feküdni a kórházba, vagy be lehet járni felvenni? Kb. 30-35 dkg-ot tudok sajnos enni, egyszerűen nem tudok többet, jön vissza. SAJNOS!!! Meddig fog ez tartani? Igaz, hogy 12. hétig? Vagy tovább? Kérdezte tőlünk D. hogy ha megmarad mind a három, akkor legközelebbre gondoljuk át, hogy mindet meg szeretnénk - e tartani. Kérlek, tanácsolj nekünk valamit, mert D. nem igazán mondott véleményt. Az a3-as ikres kismami kibírta? Akkor én is kibírom? Vagy ő kórházban volt?

Bari,
örülök, hogy jobban vagy. Mi is egész nap kint voltunk, sütött a nap, sokat sétáltunk, és sajnos ma is fájt a fejem, úgyhogy megint be kellett vennem egy fél szem panadolt. Szerinted ha 3,5 hét alatt 2,5 szem panadolt bevettem, az nagyon súlyos?
Nem zavartál volna, ha magadról is beszélsz, én szívesen meghallgatlak, bármi van veled. :lol:

Nyuszika,
és te mennyi húsit ettél naponta amikor kiderült a túlstimu? Megetted az 50 Dkg-ot, hogy csökkent a 10. napi UH-n? Mert én kb. 30-35 dkg-ot eszek, szerinted, csökkeni fog a mérete? Nekem a bal oldali teljesen normális, a jobb oldalival van gond, férfiököl nagyságú :cry:

Kagyló,
:lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:

Kretty, és Szélkisasszony, és a többiek, akik maguk alatt vannak, küldök egy fotót, hogy kihúzzalak benneteket a mélypontról. Remélem örülni fogtok neki, és nem veszitek rossz néven! :wink:

Kép

Tudom, hogy mindenkinek lesz ilyen, csak hinni kell benne!!!

(a 3. az árnyékban van, oda bújt :wink: )

Csuti
Kép
csuti83

Csuti
HŰŰŰŰHAAAA
Hol van az árnyék??? :shock: :shock: :oops: :oops:
Nekem még nem volt ilyenek,lehet azért vagyok vaksiiiiiii............................................................................................................................
:oops:

kagyló

ilyenek-ilyenem

kagyló

Csutika, szerintem ezt nem nekem akartad írni.... :roll: visszaolvastam magam, de sztem nem írtam ilyan félreérthetően...mi március 13-a körül kezdünk...és nem kell most sajnos tesztelnem...biztos összekevertél valakivel! :wink:

Jujjj nagyon cukik a pöttyeid!!! Szerintem senki nem veszi rossz néven, hogy felraktad, és nagyon örülünk az örömödnek!
Vendég

csuti
A 14 ik napon amikor ment hcg vizsgálatra,akkor utána már pungálták,de haza engedték.Másnap is kellett mennie és akkor már benn maradt. :( 11 napig. punkció és infúzió.ez volt a program.A fehérje infúziót az orvos rendeli el,de ahhoz azért rossz eredmény kell,és nagyon sok folyadéknak kell termelődnie.De szerintem nem kell ennyire előre szaladni,hátha rendeződik,bízzunk benne.
Pöttyöcskék édik nagyon :)
katapetra
Kép :arrow: holnapra :)
barika
Nem olvastam vissza,megkérdezhetem mi van a baribébikkel? :)

szurikáta
szurikáta56

Szélkisasszony, abszolút megértelek benneteket. Bár nekem nem rokonomnak,hanem csak gyermekkori barátnőmnek született kisbabája. Tudod nagyon nehezen veszem rá magam a találkozóra. Sajnos már panaszkodik is,h karácsony óta nem találkoztunk velük. Az igazság az,h most nem is szeretnék. Megpróbálom azt csinálni, ami nekem jó :lol: tudom ezt családtaggal nehezebb megtenni, de vegyétek figyelembe a saját lelketeket. A jövő héttel kapcsolatban pedig ne izgulj. Nem lesz gond, Szélúrfinak sok-sok katonája lesz :lol:

Krettym, megint az a fránya mélypont :( tudod,h tudom és tudjuk,h mennyire rossz, DE muszáj a jóra és a boldog jövőnkre gondolni. Szerintem itt már sokunkban megfordult egy sikertelen lombik után a halál gondolata, de ha ez így történne, akkor soha nem fogjuk megtapasztalni,h milyen édesanyának, édesapának lenni!!!
Ha most nem is jössz közénk egy kis ideig, kérlek addig is vigyázz magadra nagyon! :wink:

Csutikám, gyönyörű a képetek! Remélem hamarosan mindannyian kapunk ilyet Apánktól :lol:

Mné, hogy vagy??? Holnap hányra mész?

Krisztom, holnapra nagy drukk!!!

Emerenc, Parane, Kisalag gyertek majd ti is az UHU után ;)

Katapetra, holnapra naaaaaagy-naaaaaagy drukk és gyere majd a hírekkel és küldöm a ragacsokat :lol:

Poszi, upsz egy héééét, na ez szívás :evil: Már én is számolgattam. Ha 28 napra jön meg piri akkor elvileg ápr. 18-án kell jönnie és 19-én jár le 3 hónap, így elvileg jó lesz, de mivel 28-30 napos a ciklusom esélyes,h tolódik majd pár nappal.
Sajnálom,h az utóbbi időben ennyi minden összejött, de gondolj arra,h a végén az álmod valóra fog válni :wink:

Szurikáta, sajnos nem sikerült :cry:, múlt héten megjött piri magától. Voltunk Dévisznél, nem látott semmit. Majd holnap hívom időpont miatt,mert nem tudok nélküle élni :lol: a viccet félretéve menni kell majd márc. végén papíregyeztetésre és elvileg 1 hónap és 20 nap múlva indulhatunk újra :lol: Nem a fagyibabákért megyünk vissza,mert Dévisz nem nagyon tanácsolta...azt mondta maradjanak meg tartaléknak. Te jobban vagy? Ha úgy érzed, leírhatod,h mi történt :roll:

Szép estét mindenkinek!
Bari
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bari6 2011.02.27 19:47-kor.

bari6

Sziasztok!

Csuti: Hát ez gyönyörűséges! Nem hiszem, hogy bárki is rossz néven venné! Nekem legalábbis erőt ad, és reményt! Nagyon köszönöm, hogy megosztottad velem ezt a fotót!

Kretty: Nagyon sajnálom, hogy padlón vagy, és megértem, hogy most inkább magadban szeretnéd rendezni a dolgokat! Bármikor úgy érzed, hogy szükséged van valakire/valakikre, hogy kiönthesd a lelked, és hogy meghallgassanak, gyere vissza hozzánk! Mi várunk rád!

Kriszto és Emerenc: Nagyon nagy drukk a holnapi uh-hoz! Jól öltözzetek fel, nehogy megfázzatok!

Katapetra: Mega-giga drukk holnapra! Hány babócát szeretnél visszakapni? Hány órára mész? Nagyon várunk utána a hírekkel!

Szélkisasszony: Küldöm neked is a pozitív energiámat, hogy egy kicsit jobb színben lásd a világot! Szerintem nem lesz semmi baj, és csuda-jó sereget toborzott a férjed a hetek-hónapok alatt! Fel a fejjel! Nem lesz itt gond!

Poszi: Nagyon sajnálom, hogy ennyi minden rossz egyszerre összejött neked/nektek! Remélem, hogy minden rendeződik! Neked is küldök egy hatalmas ölelést!

Bari: Nagyon eltűntél! Jól vagy? Mi van veled? Hiányzol!

Szil: Én is köszöntelek közöttünk! Szerintem is nagyon jó helyen jársz! A tesztelést én i egy kicsit korainak vélem, bár én inszemes vagyok, így nem tudom, hogy a lombiknál meny idő után kell/ene kimutatni a terhességet. De nézd meg az én példámat. Van 5 darab pozitív tesztem, és egyenlőre nem megyek vele semmire. Annyira pici a manócska, hogy az uh-os papírokon cisztának "becézik". Pedig kivártam a 21+3 napot a teszttel. Várj még egy kicsit, és ne add fel!

Nene: Szeretném megkérdezni tőled, hogy mennyi volt a hcg szinted, amikor a kicsi fiadat már lehetett látni az uh-on. A saját nőgyogyim azt mondta, hogy 1000 felett látszik csak a monitoron.

Lányok! Megbeszéltük a férjemmel, hogy holnap nem megyünk vissza a dokihoz. Majd napközben felhívom, és kérem egy új időpontot péntekre. Úgy gondoljuk, hogy túl sok értelme nincs ennek a kétnaponkénti uh-nak, csak engem, illetve minket visel meg lelkileg! Ha a Manócska mégis elindul a fejlődés útján, akkor pénteken, úgyis többet fognak majd tudni, illetve ha nem, akkor nem szeretném végignézni, ahogy összemegy, és elhagy engem. A végeredményt, ha úgy döntene, hogy nem marad velem, akkor sajnos úgyis látni fogom...

Mindenkinek mennek a drukkok holnapra, és a jövő hétre!

Puszillak benneteket!

Mné
mné

bari
Hát elindultunk a lányomékkal(lányom,vejem,és az 5 éves Renike)
Békéscsabára a gyerekekhez.Törökszentmiklós és Mezőtúr között a 46 os főúton egy balról jövő alsórendű útról belénk rohant egy figyelmetlen autós.A kocsink forgott körbe és utána 3 bukfenc után landolt a szántáson :shock: Hát iszonyatos volt.A szemtanúk szerint ami történt,azután 5 forintot nem adtak az utasok életéért :shock: A kocsi totálkáros lett,a gyerekek megúszták néhány karcolással!!!!!!!!,de én sajna jól összetörtem magam.Fejsérülés (20 varrat),vérömlenyek,kék foltok, mellkasi zúzódások,bordatörés,agyrázkódás.Na és a lelkem.Iszonyat volt az a 20 másodperc.Röviden ez történt.

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!
Üdvözlök mindenkit! Örülök, hogy ilyen jó kis csapathoz csatlakozhatom. Csuti szerintem engem kevert össze Poszival, én vagyok az, aki holnap készül a tesztelésre. A holnapi nap lesz az ET utáni 7. nap, hétfőn volt a beültetés 5 napos blasztókkal.Nagyon izgulok, de nem sok jóra számítok.

Csuti,
gratulálok a babócákhoz. Remélem nekem is lesz egyszer egy ilyen felvételem, most még elérhetetlennek tűnik. Fontolóra veszem, amit mondtál, mert a december tényleg olyan sokár van és a konzultáció alatt kiderülhetne, hogy mi a Dévai doki (vagy ahogy ti hívjátok) Apátok véleménye a mi esélyeinkről.

Mné,
üdvözöllek téged is. Tudom, hogy várnom kellene még a teszteléssel, de holnap el kellene döntenem, hogy visszamegyek-e dolgozni, vagy még egy hetet itthon ülök. Ha negatív a teszt, akkor egyértelmű a dolog.
Állítólag ezen a napon általában már mutatnia kellene valamit a tesztnek, 25-össel fogom csinálni.Tudom, hogy mennyire le tudja sújtani az embert, ha negatív, de azért megcsinálom.
szil81
Budapest

Szurikáta, jaj ez nem hangzott túl jól, de azt hiszem volt veletek "valaki",h élve kiszálltatok az autóból. Jobbulást Drága és gyógyulgass, pihenj sokat. Amúgy jól sejtem,h minden megmaradt az emlékezetedben?

Mné, nem akarok okoskodónak tűnni, de készülj fel,h Dévisz nem fog megdicsérni. A saját orvosodhoz elmész? vagy HCG-re? Csináltál mostanában tesztet, vagyis hétvégén? Figyu, azt mondom,ha nem mész Déviszhez és másik dokihoz sem, akkor ne maradj egyedül. Legyen melletted mindig valaki :wink: Nagyon féltelek :?

Szil, mikor kell majd a dokidhoz visszamenned?

Pusza,
Bari

bari6

Sziasztok!

Kretty! Először is neked írok!!!!Jaj, annyira tudom, hogy mit érzel, de ahogy telnek a napok és távolodsz a rossztól és közeledik a kezdés egyre könnyebb lesz!!! Addig pedig itt vagyunk mi (is) neked a sok-sok butaságunkkal, a sok jó hírrel, amit egymástól még el is tudunk "viselni", a kudarcokkal, amikben egymást támogatjuk, vagy csak egy-egy viccel, hogy jobb napunk legyen, egy öleléssel, hogy tudjuk nem vagyunk egyedül, vagy egy-két baráti, együttérző vigasszal.
Tehát persze mindenkinek kell néha egy picuri magány, de ne felejtsd el itt vagyunk! és MINDANNYIAN HŐSÖK vagyunk!!!! És mindig gondolj arra, hogy a sok-sok könnyet, szomorúságot és bánatot hogyan fogja majd elfelejtetni egy pici babóca vidám kacaja, gügyögése és sírása!!!
Puszillak

Szurika! Jaj, ezt még olvasni is szörnyű volt! Huh, tényleg pihenj sokat és gyógyulgass!! Renike akkor jól van? A kis lelke? Gondolom azért nagyon-nagyon megijedt!!
(egyébként Békéscsabaiak vagytok/voltatok? én is...:D )
Mielőbbi gyógyulást neked!!!!!!

Szil! Szorítok a holnapi teszthez!!

Katapetrám!Juhééééééé holnaptól kismamika vagy! Hány babókával????

Csutim! Ölellek, vigyázz az egész családra!!! :wink:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Bari 6,
kb. egy hét múlva, a transzfer utáni 14. napon kell csinálni egy tesztet és telefonálni a dokinak. Gondolom ha az negatív, akkor nem is kell visszamenni.
Egyébként most meg elkezdett fájni a fejem egy picit. Remélem ez nem azt jelzi, hogy meg fog jönni, mert a normális ciklusaimnál mindig pár nappal előtte fejfájás van :cry:
szil81
Budapest

Akkor még egy hét, ha holnap negatív is lesz a teszted akkor se hagyd még abba a gyógyszereket. Nekünk akkor is vissza kell mennünk,ha negatív a teszt és akkor is,ha megjön piri. Sok mindent láthat még az orvos :wink: Ne add fel, tarts ki és a baba miatt is fájhat a fejed :lol:

bari6

kriszto
Csak közvetve vagyunk csabaiak.De a gyerekek ott nőttek fel. Lehet hogy ismeritek egymást? :) na majd azonosítunk :lol:
bari
A kislány fizikailag jól van,hát aztán lelkileg mikor jön ki rajta esetleg,ki tudja.

szurikáta
szurikáta56

Mné,

Sajnos nem tudom megmondani, hogy mennyi volt a Hcg szintem, mert engem Dévai még arra sem küldött el, hogy nézessem meg. egyszerűen hazaküldött, hogy menjek vissza 5 nap múlva, és majd meglátjuk.

Hát szegény Szurika! Pihenj sokat, és minél hamarabbi gyógyulást kívánok.

Katapetra,

Holnapra nagy drukk, és majd gyere, hogy mennyi babókát kaptatok vissza.

Csuti,

Fantasztikus ez a kép :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok,
a teszt teljesen negatív, úgyhogy az első lombikom sikertelen :(
szil81
Budapest

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni :oops:
Most volt az első lombikom és tudnáttok e nekem segíteni, hogy beültetés napján illetve rá 2 napra kaptam ovitrelle-t 1-1 ampullával, hogy ez mikorra ürül ki a szervezetből? Most vagyok ET+10.
Válaszotokat előre is köszönöm :wink:
gab80
Budapest

Jó reggelt Mindenkinek!

Csuti, mivel nekem nem volt hányingerem, így a hústól maximum azért undorodtam, mert én már a szurik első napjától, önszorgalomból megettem a napi fél kilót, így eléggé hamar undorodni kezdtem... És pont ezért, amikor Apánk elengedett azzal, hogy akkor cuppanjak újra a húsra és 10 nap múlva kontroll, akkor már el kezdtünk a férjemmel gondolkodni is és megpróbáltam a húsmennyiséget csökkenteni kicsit, viszont más étellel bevinni a fehérjét (körözött, tojás....). Így egy fokkal jobb volt, de nem volt egyszerű. Viszont 10 nap után azt mondta, hogy csökkent a méret, így újra erpt kaptam a húshoz, persze nem tartott sokáig a lendület... 3 nap után újra az undorral küszködtem. De valóban, mindent megtettem azért, hogy jobb legyen a pocakom odabent.

Hmmm....Redukció.... Nehéz kérdés... Mindenki babára vágyik ezen a fórumon, és akkor felmerül a kérdés, hogy sikerült, de túl sokan vannak odabent...Szerintem nem egyszerű, de nem is túlélhetetlen. Mérlegelni kell, hiszen minél többen laknak bent, annál nagyobb a veszély is (babák és Te magad), de ha megszületnek gond nélkül, akkor háromszoros az öröm, szeretet... :) Csuti, Ti hogyan gondoljátok??? Ez a nagy kérdés!

Szuri, jajj, ez szörnyen hangzik.. Hála Istennek mindannyian egyben vagytok. Biztos nehéz lesz feldolgozni, gyógyulgassatok testileg, lelkileg és mesélj, hogy vagy éppen. A lelki felépülésben tudod segít, ha elmondod mit érzel!!! Jobbulást kívánunk!!!!

Katapetra, hajrá leendő kismami, már biztosan úton vagytok/ott vagytok!!!! Gyere és mesélj, hogy döntöttetek a babák kapcsán :)

Kriszto, Emerenc, gyertek Ti is :)

Mné, én részben egyet értek a döntésetekkel. Tényleg, csináltál tesztet azóta? (Csak, hogy erősödik-e a csík)

Mindenkinek szép napot.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Szép jó reggelt! :lol:

Katapetra, nem voltál tegnap, remélem minden OK és csak egy nagyot kirándultatok a transzfer előtt :lol: Úgy sejtem pár óra és kismami leszel :lol: Gyere majd,h hány babókát kaptál :wink:

Szil, ne keseredj el. Tudom nehéz, én múlt héten szembesültem a csalódással. Hidd el, addog míg nem jött meg piri van remény. Szedj mindent, használj tovább mindent és gyere hozzánk nyugodtan,ha beszélgetni szeretnél :wink:

Kriszto, Emerenc, Parane, Kisalag gyertek meséljetek, bár egyet s mást tudok már :oops:

Gab80, a tapasztalatok szerint elvileg ET11. napont már jelentkezhet pozitív teszt terhesség esetén, DE ha negatív még nem jelent semmit. Úgy tudom,h az Ovitrelle kb. egy hétig vagy 10 napig van jelen, de sztem van itt aki biztosan meg tudja mondani.
Drukk neked is :lol:

Mné, gyere majd,h mit beszéltél Dévisszel. Amúgy hogy vagy? Érzel valamit?

Szép napot csajok!

Pusza,
Bari

bari6

Óh Poszika,
igen, én azt a bejegyzést SZILNEK szántam. Ne haragudj!!! :oops: Csak hétvégén mindig sietve írok egy pár gondolatot, mert az uracskám ilyenkor lefoglalja a gépet, szerinte nekem itt van a hétköznap. Mégegyszer ne haragudj! :wink:

Kagyló,
az árnyék a bal oldali pöttyöcske mellett van fentebb egy kicsit, ha jól megnézed, akkor látszik is. :wink: Én sem tudtam mit kell nézni, legelőször Kriszto mutatott nekem ilyen képet, és én sem tudtam, hogy most hol is van pontosan. :oops:

Bari,
persze, hogy lesz ilyen képed!!!!!!!!!!!!! Tudom, már unalmas szöveg, de hidd el, nem sokára itt van április, és akkor már tavasz van, nyílnak a virágok, csiripelnek a madarak, így kellemesebb lesz a hajnali várakozás, és a legfontosabb, ilyenkor minden és mindenki szerelmes, tehát a fogamzás is erősebb :wink: !!!

Szurika,
Jaj, ez szörnyű ami veletek történt. Remélem minél hamarabb kihevered ezt az egészet.
Én is remélem, hogy nem lesz semmit baj, teljes gőzzel próbálom enni a húst, és iszom a fehérjét. Csak még ilyen nem volt eddig, ahogy lenyelem, jön vissza, nagyon rossz. Péntek óra 2 kg-ot fogytam is, pedig tényleg eszek-eszek folyamatosan. :cry:
Még azt megkérdezhetem, hogy akit említettél, Ági 28, őt ezen a fórumon találom, csak előrébb, úgy tudom vele felvenni a kapcsolatot?

Mné,
örülök, hogy erőt ad a képecske. :lol: D. biztosan azért hív be ennyiszer, mert félt, hogy nehogy baj legyen, és így pontosat tud mondani, ha ilyen sűrven néz meg.

Szil,
szerintem még mindig korai a tesztelés!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kérlek, még ne menj dolgozni, ne stresszelj!!!!!!!!!!!!!! Ne add fel!!!!!!!!!!!!!!!

Katapetra, Kriszto,
DDDDDDDDDDDRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!

Nyuszika,
még nem igazán gondolkodtunk rajta, először meg szeretnénk várni a szívhangot, és majd meglátjuk. Még az is lehet, hogy kettő marad, és akkor nincs is miért gondolkodni. De a férjem már a neten nagyon sokat olvasott a 3-as ikerterhességről, úgyhogy szerintem ő biztos nem akarná a redukciót. És szerintem én sem, bár tudom, hogy milyen veszélyes, de hát 3,5 éve szeretnénk már kisbabát, és ha utána az összes elhagy minket, akkor pedig mit csinálunk? Nagyon nehéz kérdés ez, megpróbálok erős lenni, és végig csinálni, ahogy a sors adja. :wink:

Csuti
Kép
csuti83

Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest

csuti
Ági28 a nickneve,ide írt és nagyon néha még szokott benézni :)
Minden állati fehérjét egyél,tojást,túrót,stb,csak a husi a leg hatékonyabb."Talicska" így is nevezték a lányok a progeszteron és a hormonszállítás hatékonyságának növelésére.A hányingert a progeszteronszint emelkedése okozza,ez sajnos még egy darabig elkísér.

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok,

rengetg újdonság és csupa jó hír :))) így érdemes kezdeni a hetet!

Csuti, szép kép, ilyet kívánok mindannyiunknak! :)

Szurikáta, ismét jobbulást, hát nem semmi eset és sok pihit

Mné kitartás! nemsokára biztos az eredmény

Katapetra, Kriszto sok pihenést nektek is és husit ;)

Üdvözlet Szil

Úgy látszik megszereztem az állandó 3. helyet a reggeli uh-ra várva ;) Sok mindent nem mondott DévaiI, nőnek növögetnek a tüszők, most úgy tűnik, h a jobb oldal lett aktívabb, de még nem lehet tudni h mikor lesz az inszem - mondjuk én péntekre saccolom, jó lenne, mert akkor egy egész hétvége lenne pihenésre :) és másra ;) - ismét 6 Merionállal lettem gazdagabb és már egy a pocimban is van, ja meg persze a folsav...

Kismamák miért nem írnak magukról????!!! Nyuszika, Nene? Éreztek valamit mostanában ami más mint eddig? Milyen vizsgálatokra jártok?
kisalag
Fót

Kisalag,

Azért nem írunk semmit magunkról, mert most abban az időszakban vagyunk, maikor nem nagyon történik semmi :D

Most nem kell orvosi vizsgálatokra menni, már túl vagyunk (már akinek volt) a rosszullevős, izgulós időszakon, most csak vagyunk, növögetjük a pocakunkat, és küzdünk a kilókkal :?

A mi kicsi fiúnk mostanában nagyon lelkes, imád rugdosni, amit apukája is nagyon élvez, mert végre Ő is érzi, és így azért már más vele beszélgetnie. Esténként beszélget a kicsivel, aki ha éppen olyan kedvében van, akkor egy - egy tenyérbe rúgással jutalmazza apáját, de az is előfordult, hogy a párom behallgatózott, hogy mi van a pocakban, Ő meg fülön rúgta :lol:
Na ezeket nagyon élvezi a párom :wink:

Szóval mindenkinek azt kívánom, hogy minél hamarabb ebben a kellemes, és idilli időszakban legyen részetek :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Szil! Sajnálom a tesztet, DE szerintem sem kellene még feladni és a gyógyszereket semmiképpen ne hagyd abba.

Gab80! Én az ovitrelle után 5 nappal teszteltem negatívat, tehát addigra biztosan nem volt jelen a szervezetemben!

Kisalag! Szerdán tié lesz az első hely, ha ugyanakkor jössz, mint ma!
Szorítok, hogy hétvégére jöjjön ki az akcióóó! :wink:
Úgy néz ki Emerencnek és nekem is szerdán punkcióóóóóóóóóóóóó !!!!!!

Katapetra! Sokat gondolok rád! Remélem minden a legnagyobb rendben van és már a pociban a babók.

Nálunk a helyzet a következő: a szombati maraton meghozta hatását!!!!!!!!!Kéééééééééépzeljétek: az egyik oldalon 4 db 20 feletti, kettő 15körüli, a másikon kb. 10 db van ami 14 feletti... Ma már nem mehettem dolgozni! Pihiznem kell, nehogy elpukkanjanak. Este kell telcsiznem, hogy mennyi az ösztradiolom, de azt mondta Apánk (imádom!!!), hogy mindenképp leszedi őket, ha magas az öszradiolom, akkor lehet, hogy fagyiba mennek... jaj, dehogy, jönnnek anyucihoz és apucihoz hazaaaaaaaaaa. De majd meglátjuk persze! Ne rohanjunk előre, egyelőre haladás, hogy láthatom a műtőajtót belülről is....

Mné???? Eltűntél... :(

Legyen szép napotok Csajok!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Krisztó,

Ez nagyon jóóóóóó hír :!: :!: :!: :!:
Gratula, most már csak vigyázz árjuk szerdáig :lol:
Persze ugyanez vonatkozik rád is Emerenc :wink:

Mné,

Hírek?

Katapetra,

Nagyon izgulok, majd gyere, hogy mennyi babót kaptatok vissza.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

kriszto
Ez szuper,a soraidból ítélve röpködsz a boldogságtól. Csak így tovább csajszi!!!!!! :lol: :lol:

szurikáta
szurikáta56

Hajrá Kriszto és Emerenc! Szépek nagyon a számaid, méreteid, vigyázz rájuk nagyon szerdáig.

Szurikának kitartást és jobbulást kívánok én is!

Mné???????????

Katapetra????????

KépKép
momelcsi

melcsike
Köszönöm :)

szurikáta
szurikáta56

SZiasztok!

Bocsánat csak egy gyors bekukkantásra jöttem. Elöntött a meló. Sajnos ismét vége egy hónapnak, és nekem isméz le kell azt zárnom, úgyhogy szerdáig nem nagyon tudok jönni.

Kriszto: nagyon gratulálok, igazán szép számok! Nagy-nagy drukk a szerdai punkcióhoz!

Kérdeztétek, hogy teszteltem-e? Igen, tegnap, és nem is reggel, hanem napközben. Én úgy látom, hogy erősödik, de elképzelhető, hogy csak káprázika szemem. :-) Ma voltam ismét vérvételen. Elméletileg délután küldök az eredményt, de még nem jött meg... Este, munka után jövök még! Ne haragudjatok!

Puszilok mindenkit!

Mné
mné

Drága Szurika! Annyira sajnálom, ami Veletek történt! Szörnyű lehetett átélni egy ilyen balesetet! Nagyon drukkolok, hogy minél hamarabb rendbe jöjj teljesen, és minél előbb elfelejthesd ezt a sok lelki és testi fájdalmat!

Csutikám, drága! Gratulálok a három gyönyörűséges petezsákhoz! :D Remélem, javulni fog az étvágyad és csökkenni a hányingered és könnyebben csúszik majd a sok husi! Te egyébként Femibiont szedsz? Több lánytól is hallottam, hogy miután a Femibiont kezdte el szedni, elmúlt a hányingere. Nyuszi és én is azt szedtük, és nem volt még émelygésünk sem. Igaz, én napi 3-at szedtem abban az időszakban, mert a genetikus (aki a génhibámat megállapította, ami miatt a normál folsav nem szívódik fel rendesen) ennyit javasolt. Esetleg egy próbát megér… (Bár három babócánál gondolom, nagyon sok progeszteron és hcg termelődik, aminek a hatását nem biztos, hogy ellensúlyozza egy kis B-vitamin.)

Mné! Úgy drukkolok, hogy az édes-kis maszatkátok rohamos fejlődésnek induljon, és pénteken már a kis szívének a dobogását is láthassátok! ++++++++

Kisalag! Drukk a további szép tüszőnövekedéshez!

Kriszto! Jaj, úgy örülök a mai UH-eredményeknek! :D :D :D Fülig ér a szám!!! :D

Emerenc! Érted is kezem-lábam csuriban, ahogy Kislibus mondta mindig régebben! ++++++++

Katapetra! Pihizz sokat a pocidban az édes kis babócákkal, de azért nagyon várunk ám a hírekkel!

Kretty, drága, és minden éppen mélyponton lévő sorstársam! Egész éjszaka azon gondolkoztam, hogy milyen vígasztaló dolgokat írjak Nektek! Bár azt hiszem, hogy most, ami leginkább erőt adhat, az Csutiék példája! Hogy ez a csoda bármikor bárkivel megtörténhet!!! Teljesen kiszámíthatatlan az élet, de talán épp ez a legszebb benne! Tudom, hogy én már könnyen beszélek, de higgyétek el, tudom, mit éreztek, mert én is sokszor voltam mélyponton. Mindig azon gondolkoztam olyankor, hogy ha bárki azt mondaná, hogy csak X év múlva lesz kisbabánk, de akkor biztosan lesz, akkor nem keseregnék, hanem szépen, türelmesen kivárnám azt az X évet, bármennyi is az. Mert ebben a hosszú-hosszú várakozásban a legnyomasztóbb az, hogy nem tudhatjuk, hogy van-e értelme várni. És bár én nem tudhatom biztosan, hogy kinek mit hoz a jövő, de higgyétek el nekem, hogy igenis van értelme várni! Ha választhatnék, hogy úgy élem újra az életem, hogy az esküvőnk után az első pár hónapban beköltözik a pocakomba egy kisbaba, vagy ezzel a sok év várakozással, a rengeteg negatív teszttel, a bizonytalansággal, az elkeseredésekkel, és mindezek után pocak-Marcinkkal, én tuti, hogy újra ezt választanám minden nehézség ellenére!!! Mert ezer dolgot fel tudnék sorolni, ami miatt minden így volt jó, pontosan így volt a legjobb, ahogy történt! És higgyétek el, utólag már Ti is így fogjátok gondolni! Ha hisztek Istenben, akkor higgyétek el, hogy megvan az oka annak, hogy egyelőre így alakul az életetek, de Isten nem akar ezzel semmi rosszat Nektek, sőt! Ha nem hisztek Istenben, de hisztek abban, hogy minden emberi élet egy külön kis csoda a maga valójában, akkor higgyétek el, hogy azok a kis lelkek, akik majd a Ti gyerekeitek lesznek, tudják, hogy mikor kell jönniük, és bízzatok meg bennük maximálisan, hogy a lehető legjobban fognak dönteni, hogy mikor akarják elkezdeni az életüket! És ha már esetleg ebben sem tudtok hinni, akkor higgyetek a statisztikákban! A tiszta és racionális matematikai statisztikában! Nem sikerülhet mindenkinek az első beavatkozás, mert sem a természet, sem az orvostudomány nem tud 100%-os sikert garantálni! De amíg az esély nagyobb, mint 0%, addig igenis bármikor, bárkivel megtörténhet! Ha nem most, akkor legközelebb, de előbb-utóbb sikerülnie KELL! És ahogy Weöres Sándor írja, „az, hogy valaki az út elején, közepén, vagy végén van-e, csak dátum különbség!”

Kép
loreena

Drága Lor, itt ülök a melóhelyemen és sírok. Ennél szebben azt hiszem le sem lehett volna írni :wink:
Szép lett a vonalzód :lol:

bari6

Édes-drága Barikám! Ezerszer-milliószor puszillak!
loreena

Drága Lor: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Barihoz hasonlóan a céges vagyon éppen ázik körülöttem. :?
Nagyon kedves tőled és mindenkitől, hogy segítetek.

Csuti: nagyon-nagyon köszönöm a képet. Egyáltalán nem vettem rossz néven. Sokat segít hidd el!

Kriszto: ügyes vagy! mikor lesz a punkció? Bocsi, ha már írtad. Drukkolunk!!!!

Szurika: ez borzasztó! Elhiszem, hogy nehéz feldolgozni. De mi majd jól eltereljük a gondolataidat. :wink:

Katapetra: remélem, már vissza is költöztek a babók a pocakodba, és minden rendben volt. Hányan vannak?

Szil81: üdv közöttünk. Remélem, azért még mindig nem adod fel. Igaz én csak abból tudom, hogy a lányok itt már sokszor írták: nem szabad feladni az utolsó percig sem. Hátha van még remény nálatok is!!!
szélkisasszony

Sziasztok lányok!
Tudjátok....Én is zugolvasó vagyok....egyszer-egyszer felbukkanok...de mindig nyomon követem a történéseket!
Kis hit:
Itt az Én élő példám is Nektek...4vetélés 6év alatt,Dévai azonnali inszemet írt elő,majd 3-as ikrek....vetéltem a 7.héten,16.-on és Nati 38.héten megszülethetett....mi ez ha nem csoda.....és akkor sorolom 10 sikertelen év,minden orvos letett rólam...steril-meddő vagyok stb. PCOs voltam 91óta,majd 2007 májusában kimondták a végső ítéletet is,egy orvos alezredes meddő II. soha nem lesz tesója Natinak...költsem a vitaminok árát is másra és Bebe 18hónapos....na mi ez akkor?Csoda....csodák!Az orvosok se tudnak mindent!Ott fent meg van írva a sorsunk...kitartás kell semmi más...a gödörből felállni...és ami nem öl meg,az csak még erősebbé tesz bennünket-Titeket!-és a kor nem számít!20évesen akartam-vállaltam az első gyereket....26-al kaptam és az Én 30 felett nem szülök teóriám....megdőlt,mert 36-al szültem...és?
Kívánok Nektek kitartást...ezek a gyerekek...akiket ennyire várnak,higgyétek el érzik és ezerszer meghálálják majd az összes fáradozást értük!!!!
kandi72
Budapest III. kerület

loreena
Ezt gyönyörűen leírtad,tényleg megható.
Köszi a jókívánságot.
szélkisasszony
Köszönöm Neked is.Tényleg annyira kedvesek vagytok.Millió puszi ezért mindenkinek.
bari
Csak egy kérdés: Avarkával mi van? Tudsz róla valamit?

szurikáta
szurikáta56

Kandi72, köszönjük,h megosztottad a CSODÁDAT! Ezekből tudjuk a legtöbb erőt meríteni :lol:

Szurikáta, igen, sajnos neki sem sikerült. :cry: Most várniuk kell 3 hónapot ill. ha jól tudom keres olyan orvost aki laparral foglalkozna a tüszőcskéjével. Ja és van 2 fagyibabókájuk is :lol: Szóval azt hiszem ő is nagyon erős és megy tovább egészen addig míg meg nem születik az ő csodájuk is :lol:

Képzeljétek :lol: jaj úgy fel vagyok dobva :lol: Bezséltem Dévisszel és március 16-án kettőre megyek hozzá papírosokat egyeztetni :lol: ééééés most szerdán megyek kineziológushoz :wink: hátha még pozitívabb leszek :lol:

bari6

Én ezt nem hiszem eeeeeeeeeel :evil: DE SZERETETTEL MEGOSZTOM KÖZÖTTETEK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
--------------------------------------------------------------------------------
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

bari6

Sziasztok Lányok!

Üdvözöllek Szil én is, nagyon jó kis csapatba kerültél:)szerintem is korai volt a teszt. Egy 3 napos emriónál 11 nap után mutat pozitivat a teszt, egy 5 napos blasztobabánál 9 nap után...ez a nagy átlag. ne add fel kérlek!

Loorika, olyan nagyon,nagyon jó volt olvasni a szavaidat!!!!!!
Én hiszek Istenben!:)

Szurikám, örömmel lártom, hogy itt vagy kicsit közöttünk, puszillak, és köszönöm Neked a szurikát....pótnagyikám :D
Gyógyulgass....

Mné, örülök,hogy a teszted is ok! nagyon izgulok érted!

Krisztó...gyönyörű eredményeket produkáltál!!!!!EZ IGEN!!!
Szoritok szerdára!
Emerencnek is :D!

Csuti még 1xszer HATALMAS gratula!!!!!Gyönyörűek a kis babszemek :D

Kisalag drukk a 7végére, hogy indulhasson az inszem...a héten pedig farkaspóóóóz :lol: :D

Melcsi, Nene, Nyuszi, Bari, Kretty Leeda, MINDENKI!!!!!!!

Nagyon köszönöm, hogy aggódtatok értem, és izgultatok velem!!!!!

Tegnap azért nem voltam, mert drága férjecském visszament :(
Igy ma, anyussal(anyósommal) mentem vissza a prücskökért :D
Nagy élmény volt, megnéztük őket, hát mondanom sem kellett, hogy potyogtak a könnyeim...olyan gyönyörűséges kis szedrecskék ...az ICSI-s úgy nézett ki, mint egy kis MIcky egér fej :D cuki volt.....
Biológus 3-at javasolt visszaültetésre, de nem akartam egyedül hagyni a hidegben a kicsikét, igy kettő költözött a pocakomba, és kettő ment szánkózni :D

Itthon vagyok, és csak vigyorgok, mint a vadalma, simogatom őket...melengetem...
Dokikám nagyon megvolt elégedve a méhemmel, és a babókkal is...azt mondta magának sem kivánna szebbeket, és hogy nagyon fog szoritani!!!!
14-én megyek vérvételre...addig sok-sok fehérje, és folyadék, és tilos tesztelni :D

Nagyon boldogok vagyunk!!!!!!

KÖSZÖNÖK MINDENT!!!!!!!!!

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Sziasztok,
én is most mélyponton vagyok, de olyan sok erőt ad az, amiket itt írtok. És hiszem, hogy velem is egyszer be fog következni a csoda még ebben a reménytelen időszakban is. Erről a lombikról már letettem, mert érzem, hogy meg fog jönni, de majd hátha a következő...Még gondolkozom rajta, hogy menjek e Dévaihoz vagy ne, vagy maradjak a Forgács intézetnél. Nehéz döntés ez.
Úgy tudom a Dévaiban nem is ültetnek be 5 napos embriókat ugye?Nekem most az volt.
De lehet nem is ezen múlik.
szil81
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?