Melcsike,
Ez a súly remek szerintem két kicsivel. Ha jó súlyban vannak, már pedig az a cél, hogy minél nagyobbak legyenek, nehogy legyen valami bajuk, akkor nem tudom mit akar Dévai. Két kicsivel 15 kg az szuper.
Éppen ezen filóztam ma én is, hogy már előre félek a jövő hét szerdától, mert mi akkor megyünk vissza, és eddig is mindig le..szott a súlyom miatt, hát most se lesz boldog. Nekem meg ettől van gyomorgörcsöm, hogy mit fog szólni. Szerintem ez már nem normális, amit ezzel a súllyal piszkál.
Így még élvezni sem tudja az ember a terhességét, mert ha megkíván valamit nem meri megenni, mert rögtön az jelenik meg a szemem előtt, hogy ez mennyi + kilót fog jelenteni.
A tesóm az első lányával 16 kg a másodikkal 20 kg szedett fel, és a dokija egyszer sem szólt érte, aztán a szülés után meg simán leadta fogyókúra nélkül, és simán visszaállt a kb. 55 kg-ra, ahonnan én is indultam.
Egyébként pont azt mondtam most az egyik kolléganőmnek a telefonba, hogy nem is tudom, hogy képzeli a doki, amikor azt mondja, hogy 4x2 MGB6-ot kell szednem, mert keményedik a hasam, és feküdnöm kell. Na most a B vitamin ugyebár étvágyat csinál, legalább 4 óránként ennem kell, mert evés után kell bevenni, ne mozogjak túl sokat, mert akkor megint bekeményedik, de ne hízzak. Hogy is van ez?
Szívem szerint megmondanám neki, hogy ha együtt fogy velem, akkor ok, mert rá is ráférne, mert az sem egészséges, hogy ilyen dagi legyen valaki
Na bocsánat a kirohanásomért, azt hiszem vissza is vonulok egy darabig, mert csak dühöngök, és ezt nem akarom rátok önteni még jobban, sokkal nagyobb gondotok van ennél.