A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Franci: nekem Sz mondta,hogyan számoljam,mert egyből rohantam hozzá,mikor végre vér színű valami megjelent,de azt mondta,csak az számít menstruációnak,amikor úgy rendesen jön!!! :)

Szóval az,hogy még csak nyomot hagy,nem számít annak ;)

Ezen az "első" napomon látta az UH-on is,hogy még nem vált le az a réteg a méhen belül,aminek ilyenkor le kell ;)
Vendég

Béku, köszi.
franci

Franci: ha piros és rendesen jön, az a mensi... minden más lenyomat csak előjel... :wink:

Béku: ügyesen lezavartad jó gyorsan!!! Eredményekért menni kell majd, vagy a dokidtól kapod?

Estrella: Szuper lehetett az ünneplős hétvég!!! :) Örülök, hogy jól sikerült és a kismami lelked töltődhetett vele!! :)
Rajó nem engedett mérni, se szombaton, se vasárnap... kb, mintha a pestises vírust akarnám beleerőszakolni úgy csinál... szó szerint hisztizett!! Úgyhogy megint Mirtlillnek szólítom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (gyk:Harry Potter)
Monduk tegnap este kilátásba helyeztem Neki, hogyha mér és jó lesz az eredménye, sütök Neki zserbót.... elgondolkodott, na ez is egy lépés már....
Csokit szeirntem a gyerek elől is fel fogja zabálni, már persze ha lesz itthon...... mert sziklaszilárd elhatározásom, hogy a gyerek nem lesz a csokira rászoktatva, úgy mint az apja..... merthogy ez a buzi IR örökletes lehet és az én lányomnak ne kelljen majd ezt a poklot megjárnia, ha majd gyereket szeretne, mint nekem.. :shock: ... Úgyhogy el lesz mindenkinek mondva, hogy IDE NEM csokikkal meg kinderpinguikkal lesz a jövetel, hanem gyümölcs és max. túrórudi!! Ez főleg anyósomra vonatkozik, az tömi a gyerekeit meg a másik unokáját folyton édességgel.... meg persze magát is... azt csodálkozik hogy 13 a cukra.... Persze, hát napi szinten bombázza magát édességgel, pedig nem szabadna neki se...
Amúgy emiatt féltem Rajót is, merthogy az anyjának tudjuk hogy van gond a cukrával, de ez a lökött nem akar egyelőre tudomást venni róla, hogy örökletes lehet... De nem hagyom míg ennek az ellenkezője be nem bizonyosodik Rajónál... :? :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Sziasztok,

megérkeztem a bmc-ből. Számtalan sok jó hírem van meg egy nem annyira jó:
- szerdán megyek ismét remélhetőleg az utolsó vizsgálatra a beavatkozások előtt, Zsuzska újra találkozunk, már országos jó barátnék vagyunk annyit találkozunk a bmc-ben :D :D :D
- előreláthatóan, ha minden továbbra is ilyen jól alakul (miért ne alakulna jól) akkor pénteken lesz a leszívás. ez tökéletes időpont.
- mindent ugyanúgy kell szúrni holnap, aztán luveris és gonál leáll
szerdától (jaj ez nagyon jó hír, mert csupa kék, meg zöld, meg sötét lila a pocakom)
és nem annyira jó hír: a kedvesemnek mindig baci volt a spermatenyésztésében, és ezért mindig antibiotikumot kellett szednie és csúsztunk is emiatt 2 hónapot. korábban emlékszem kapott a stimu alatt is gyógyszert, hogy nehogy baj legyen, de most nem írt fel tanárúr semmit. rákérdeztem, erre a válasz: ártani nem használ, ha ez engem megnyugtat akkor felírja. De könyörgöm, nem az nyugtat meg ha felírja, hanem az, ha aztmondja, hogy minden ok, nem lesz baci. De ezt ugye nem mondhatja, mert mindig volt eddig. Mondom, tanárúr, én csupán kérdezem, hogy mit tegyünk és amit tanárúr mondd azt tesszük. Válasz: nem használ semmit a gyógyszer de azért egy receptet ad. Most mit tegyek? kiváltottam de hát én nem vagyok orvos, ha nem kell az a gyógyszer akkor ne írja fel, ha kell akkor meg ne mondja, hogy nem használ semmit? nem így van. egy kicsit ettől ideges lettem. aztán megbeszéltük párommal, hogy kiváltom és elkezdi szedni ha nem árt akkor hadd menjen csak nem szeretem az ilyet.

Estrella, gratulálok az évfordulótokhoz
Béku, örülök, hogy jól ment a vv
Andi, Mirtill becenév nagyon jó :) jót nevettem, de tényleg komoly ez az édességes dolog, az én párom is nagyon szereti a csokoládét, bár hajlandó egészséges édességet is enni nem csak csokit (pl. stíviával készített tönkölybúzás süti, vagy mézzel és kevés barnacukorral készített bögrés mákos) de hát ki ér rá folyton egészséges édességet gyártani

Franci, szegény férjed :( ma leült mellém még reggel egy hulla sápadt pasi, először lehuppant, majd megkérdezte, hogy szabad ez a hely? lehet, hogy Ő volt? már sajnos nem emlékszem a vonásaira nem figyeltem meg annyira csak a sápadtsága tűnt fel

Eszter jön majd és mesél, addig nem mondok semmit, csak azt, hogy ma is nagyon jól éreztük magunkat a bmc-ben sokat nevettünk a hülyeségeken amik eszünkbe jutottak és előttem ment be tanárúrhoz, azzal semmi titkot nem árulok el, hogy megvan a forgatókönyv, hogy mi minden fog történni a következő stimuig és ez most nagyon jó mert így legalább hasznosan telik az idő és sok-sok lelet lesz amiből majd lehet nézegetni, hátha van valami oka a történteknek. Eszter drukk mindenhez ami előtted áll.

Mia, mi a helyzet a fertőzéssel, vissza húzódott már? Lassan eredmény hírdetésetek lesz, nagyon drukkolok

Kahlan, mindenkit megnéztem tüzetesen a bmc-ben, folyamatosan sasoltalak de senkin nem volt gólyás kitűző. 3 dolgot tudok elképzelni:
1. mégsem voltál ma,
2. korán ott voltál bejutottál hamar az alatt az idő alatt amíg én fent beszélgettem Zsuzskával az elsőn,
3. vagy elfelejtetted a gólyás kitűzőt vagy elhagytad :D :D sajnálom, hogy nem találkoztunk :(
pannik
Budapest

Pannik, örülök a jó híreknek nagyon. Már vártam, hogy jöjjön a mai csapat.
Kedvesednek mikor nézték utoljára hogy van -e baci? Akkor nem kezelték ki? Vagy mindig visszatér? Megértelek hogy kiakadtál amit ezzel kapcsolatban mondott K.Ez tényleg egy nagy baromság amit mondott. Ha nem használ akkor meg minek írja fel?
Amúgy az én dokkerem "Na és" válasza egész hétvégén kattogott a fejemben és továbbra is nagyon bántott.
No akkor pénteken legalább meg tudlak látogatni, mert én is aznapra vagyok hivatott a köv. konzira. Egyáltalán mennyre szoá jó szemmel nézni ha vki bemegy látogatóba? AMúgy is kéne vinnem 1-2 csészét, mert múltkor a punkciónál párom eljövetelkor leverte és darabokra hullott amit adtak.
Zsuzska, Kahlan, Eszter benneteket is várunk a hírekkel.
ann74

sziasztok!
hazaértem.

Pannik, ott voltam :wink: Az első széken ültem a vizsgálóhoz képest.
Fekete felső volt rajtam meg egy barna kötött boleró, a fekete felsőmön volt a gólya(mondjuk nem akkora nagy...)
Kb fél 10 kor jutottam be Tanár úrhoz.

Én asszem észrevettem egy csoportot(3an dumcsiztatok), de nem mertem odamenni, merthát ki tudja.
8)

A zugolvasók és érintettek kedvéért:

GONAL F 37 630FT a jános kórházi patikában.
Otrvielle 7000FT körül ( nem váltottam ki mert nem volt nálam annyi pénz...)

Gyógyszertáros néni felé nagy kérdőjeleket sugároztam, amikor közölte az árat...nem semmi...
Viszont maga az injekció lópikula. Nem is éreztem semmit, komolyan.(Lehet, hogy attól van, hogy a hasamon sok a háj és azért nem érzem? :lol: :lol: :lol: )

Még vettem hazafelé méhpempőt is( Ferenc körúti Hermes bolt: 1600FT)

Hétfőn megyek megint. Akkor nézelődhetek ismerős után?

Pannik:
Párodnak nem tenne jót egy méregtelenítés? Olyan Gyuribácsi féle: csalántea és diólevéltea váltva, 6 hétig, de szerintem már 1-2 hét is segíthet...
Vendég

Ja, méhpempőt elmagyarázta a méhész bácsi a bótban:

-hűtőben tároljuk, az ajtórészben.
-reggel, éhgyomorra kell bevenni, úgy, hogy egy fogpiszkálót beleszúrunk, megforgatjuk, hogy legyen rajta, majd a szánkba, a nyelv alá kell tenni és 10-15 percig szopogatni.
-azt mondta, túl is lehet adagolni, nemrég egy fiatal vevője fejfájásra panaszkodott, mint utóbb kiderült, egy kiskanálnyit evett naponta.
Vendég

Pannik: Hú péntek!!!!!!!!!!! :) Már most kezem-lábam csuriban értetek Lányok!!! :)
Baci dologgal kapcsolatban sajna nem tudok mondani semmit, de bízz a dokidban, szedje be a párod a gyogyót.... mindenesetre baciűzőket küldök, de úgyse lesz rájuk szükség, mert most NINCS baci!!!! :wink: :wink: :wink: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Ann: lehet látogatni, én már voltam bent többeknél is, és soha nem volt gond belőle!!! :)
Figyu, ha ennyire foglalkoztat a "Na és" dolog, kérdezz rá pénteken inkább mégegyszer... mondd el, hogy félelmeid vannak ezügyben és magyarázza el bővebben, hogy ennek van-e jelentősége ha ingen miért, ha nem miért!!! Mert gyötörnek a kétségek és így nagyon nehéz Neked!!!! MOndd el őszintén Neki!!
Nem fogja leharapni a fejed... Ha tudnád én miket kérdeztem már Tőle :lol: :lol: :lol: ... És nehogy azt hidd, hogy bonyolult dolgokat!.. Sőt láttam a fején hogy elkívánt alkalom adtán, de midnig korrekt választ adott.... (még azt is hajlandó volt eláruni hogy hány petesejtem lesz érett a leszíváskor, pedig első körben az volt a válasza, hogy a leszíváskor majd kiderül....de mondtam hogy mondjon valamit, mert addig az én oldalam szétmegy a lyuktól.. és tök rendi volt, nem hagyott kétségek között....) Lényeg, hogy addig ne gyere el míg megnyugtató választ nem kapsz!!! :wink:

Többieket is várjuk a mai napi beszámolóval!!! :wink:

andrea-1

Ann: annyi, hogy a delikvenseket a rendes nevén keresd majd pénteken, ne az ittenin, mert furán néznének :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kahlan: na a gonal ára akkor szerintem felment valamennyivel???? :shock: vagy Te ugye inszemre mész? mert akkor lehet más a támogatás mértéke.... :shock: :shock: :shock:
Szerintem legközelebb menj oda ha gyanús, hogy ismerős.... max. "idegenekkel" elegyedsz szóba.... :lol: :lol: :lol: :lol: és ha már megszólítod Őket, úgyis adott a közös téma.... :!: :!: :wink: :wink: :wink:
Tüszőnövesztőket küldöm: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

andrea-1

Pannik ez nagyon jó hír, de a bacik távozhatnának.......

Nem akarom elkiabálni, de használ a gyogyó, amit felírtak, már csak ma este kell és nincs tovább kúra :D :D :D :D
Már kezdek hozzászokni a pihenéshez, nagyon stresszmentes, ingermentes napjaim vannak.
Baráti társaságunkból többen betegek, úgyhogy köteleztem magam a magányra! :D :D :D

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Andi, igen, inszem, vagy ahogy Tanár Úr mondta: ovuláció-indukció:-)

Az mit jelent, hogy egyik oldalon 10 a másikon 12 tüszöm van? Ez a pco miatt van, hogy ilyen sok? vagy amúgy is lenne ennyi?
Vendég

BABAVONZÓ MEDITÁCIÓS SZÖVEG
A testem számára természetes a terhesség.
A testem tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy teherbe essek.
Nem kell tudnom, miért nem estem eddig teherbe.
Nincs szükség arra, hogy megmagyarázzam, miért nem sikerült eddig teherbe esnem.
Csak annyi a dolgom, hogy elengedem magam, és hagyom, hogy megérkezzen a gyönyörű és egészséges kisbabánk.
Nem számít, hogy mi történt korábban.
A múlt már nem létezik.
Kész vagyok az anyaságra.
Boldoggá tesz a testemben történő legapróbb változás is.
Csodálatos kilenc hónap elé nézek.
Tudom, hogy nagyszerű anya leszek.
Szeretem azt a gondolatot, hogy anya vagyok.
Nincs mitől félnem.
A szülés a legtermészetesebb folyamat az életben.
A születés a legcsodálatosabb az életben.
Ösztönösen helyesen cselekszem.
A kellő időben minden szükséges dolog a rendelkezésemre áll majd.
Nagyon kevés dologra van igazán szükség.
A kisbabámnak csak szeretetre van szüksége a fejlődéshez.
Kész vagyok arra, hogy befogadjam, amire mindennél jobban vágyom.
Szeretetben fogom felnevelni a gyermekemet.
Mindig mindent képes leszek megadni neki.
Nincs okom arra, hogy a jövőn aggódjak.
A Jóisten mindig meg fogja adni, amire szükségünk lesz.
Boldoggá tesz az érzés, hogy boldoggá tehetem a páromat.
A kisbabám szeretetet és megbékélést hoz az egész családunkba.
A kisbabám szeretet hoz a lelkembe, és jobbá teszi az életemet.
Nincs semmi okom arra, hogy siettessem a folyamatot.
Elengedem magam, és hagyom, hogy a testem befogadja a vágyott kisbabát.
Képes vagyok ezt megtenni.
Könnyűszerrel képes vagyok rá…

Ezután maradj még egy kicsit pihenő helyzetben, lélegezz nyugodtan, vagy merülj álomba. Tudd, hogy minden rendben van. Csodálatos kismama lesz belőled. Lélegezz és engedd el magad!

Ártani nem árthat:-)
Vendég

Kahlan: na akkor jövő hét második felében lesz az inszemed szerintem :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Hú de izgi!!!!! :wink: :wink:
Igen, szerintem a pco miatt.... nálam is hasonló volt a helyzet kiinduló napokon, kb. ilyen mennyiségben voltak a tüsző-kezdemények...... de ez nem jelenti azt, hogy az öszes 10-12 be fog indulni... :wink: Inszemnél a kisebb hormonadag miatt 1-2 lesz csak ami eléri majd a kívánt méretet (kb. 20 mm-es lesz, akkor fogod a repesztőre a zöldutat megkapni) aztán 36 óra és már lövik is fel az X szárnyúakat a "Halálcsillag" ellen.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Pannik,
én nem tudom, hogy van pontosan ez a bacis dolog, DE:
nálunk sose mutattak ki apánál ilyesmit, és nálam se, mégis, a legutolsó lombiknál ő is kapott egy baciölő gyogyót amit 5 napon át kellett szednie, meg én is valami p...zselét, amit egy alkalommal kellett felnyomnom....éééés ez a lombik sikerült!!!!
Nem tudom, van-e hozzá köze, de minden egyebet úgy csináltunk mint előtte, és mégis előtte kétszer nem sikerütl, most meg igen.
Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy szerintem szedje csak be a párod azt a gyogyót, aztán hajrá babácska!

Kép
judit0713

Andi:-))))))))
X szárnyúak, ez jó! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Baciűzőnek javaslom: http://www.gynevac.hu/infohun.html

Aki netán tudna receptet íratni nekem, azt megköszönném! 2 éve megkaptam a szurit, de most megismételném.

Kép
avarka

Most olvastam végig és bárki felírhatja..., megoldom!

Köszi

Kép
avarka

Kahlan: Akkor ezt elsősorban Neked... bár remélem más is értékelni fogja...... szeirntem beszarás jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... jJUzv88Els

andrea-1

Andi, köszönöm!!!
Remélem, amennyire nevettem rajta, annyira növekedni fognak a tüszőim :D :D :D
Vendég

Kahlan: de mennyire pihent már, nem???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Aki ezt így megcsinálta.... hát riszpekt... :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Jövök egy gyorssal :)
Amíg el nem felejtem, letölthető babaszakácskönyv
www.kismamablog.hu/konyv/babaszakacskonyv.pdf

Szóval, nem gondoltam, hogy ennyire nem lesz időm semmire a baba mellett :) Minden napra van valami :)
Meg annyira egy módosult tudatállapotban vagyok, el sem hiszitek. Nekem mindig ezeregyszáz dolog pörgött a fejemben, most pedig csak az, hogy minden rendben legyen :)
Albert álombaba, eszik, alszik, nézelődik. Kicsit sokat aktív, ez nem kicsit fáraszt, szóval ha alszik, igyekszem aludni, ha ébren van, akkor pedig ugye vele vagyok.

Szóval, Alberttel semmi gond nincs, minket máshol tesz próbára az élet :) Volt köldökproblémánk (hosszú, de ki kellett tépni, szuper volt), volt begyulladt szem, a kamillára allergiás lett, úgyhogy az egész feje is begyulladt, aztán a túlhordás miatt a száraz bőrével is nagyon küszködtünk. Aztán a szoptatás.
A lényeg, hogy minden szuperül ment, Berci ügyes volt, én is, a cicim is. De mégis repedezett mellbimbókkal sírva szoptattam. Aztán nem bírtam tovább, egy szoptatási tanácsadót hívtam, aki nagyon-nagyon hasznos volt!!! Olyan nüansznyi dolgokra tapintott rá, amitől mi speciális apró módosításokat igényelünk.

Ma egyedül vagyok itthon, először és minden nagyon remekül megy :) Vidáman szoptatok :)

De mivel egész délelőtt nézelődtünk, amikor meg elaludtunk, jött a dokinéni, szóval, megint fent voltunk több órát... most aludtunk el, úgyhogy anya is meg, mert a pihenéssel töltődik csak újra a cicije...

Eszter, kitartás!, nagy ölelés, hajrá új kör !!
A kezdőknek és akciózóknak pedig hajrá-hajrá!!!

Kép
mieza

Andi, köszi.
Ez a kardos csúcs. Vannak még pihent agyúak. Én elképzeltem nagyapámat és a cimbijeit lézerkardozni. :lol:

Pannik, én csak annyit tudok hogy lefektették szegénykémet. :(
Hajrá péntek!!! :)

Kahlan, jó tudni hogy ilyen kevés kell a méhpempőből. A férjem belém tömte.
Hol van ez a bolt pontosan?

Mia, örülök hogy javulsz!
franci

Na akkor mára még egy kis vidámság... most találtam de könnyezek a röhögéstől: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az anyuka ruhái
Első gyermek esetén (1. ): Azonnal kismamaruhákat kezdesz hordani, amint megállapítják a terhességet.
Második gyermek esetén (2. ): Ameddig csak lehet, a rendes ruháidat
hordod.
Harmadik gyermek esetén (3. ): A kismamaruháid a rendes ruháid.

Felkészülés a szülésre
1. Vallásos áhítattal gyakorlod a légzéstechnikát.
2. Nem gyakorolsz, mert emlékszel, hogy a múltkor sem segített.
3. A 8. hónapban előjegyzed magad epidurálra.

Babakelengye
1. Előre kimosod, színek szerint rendezed, és precízen összehajtogatod a babaruhákat.
2. Ellenőrzöd, hogy még tiszták-e, és csak a legsötétebb foltokat tartalmazóktól válsz meg.
3. Miért NE viselhetnének a fiúk is rózsaszínűt?!

Aggódás
1. Az első nyugtalan nyösszenésnél vagy fintornál felkapod.
2. Akkor veszed föl, ha üvöltése felzavarná az elsőszülöttet.
3. Megtanítod a hároméves elsőszülöttet, hogyan tologassa a babakocsit.

Cumi
1. Ha a cumi leesik a földre, elteszed, majd otthon elmosod és kifőzöd.
2. Ha a cumi leesik a földre, a cumisüvegből vett folyadékkal leöblíted.
3. Megtörlöd a pólódban és visszadugod a szájába.

Pelenkázás
1. Óránként bugyrot cserélsz, akár kell, akár nem.
2. 2-3 óránként pucolod a dedet, ahogy szükség van rá.
3. Igyekszel még azelőtt kicserélni a bugyrot, hogy a többiek a szag miatt panaszkodni kezdenének vagy kifolyna.

Pelenka tisztítás
1. Mosás, szárítás, vasalás.
2. Mosás, szárítás.
3. Szárítás.

Babaprogramok
1. Eljártok babatornára, babaúszásra, babazenére és babamese-klubba.
2. Eljártok babatornára.
3. Eljártok a közértbe. Mert kell a kimozdulás!

Kimozdulás
1. Első alkalommal óránként rácsörögsz a bébiszitterre.
2. Mielőtt elmennél otthonról, még meghagyod a számodat, ahol elérhetnek.
3. Meghagyod a bébiszitternek, hogy csak akkor hívjon, ha vér folyik.

Otthonlét
1. Hosszú órákat töltesz el naponta csupán azzal, hogy a gyermekben gyönyörködsz.
2. Naponta többször rájuk nézel, nehogy az idősebb összenyomja, böködje vagy megüsse a kicsit.
3. Minden nap igyekszel némi időt eltölteni a gyerekek látókörén kívül.

Lenyelt pénzérmék
1. Ha elsőszülötted lenyel egy pénzérmét, rohantok az ügyeletre és vered az asztalt röntgenért.
2. Ha másodszülötted lenyel egy pénzérmét, gondosan figyeled a pelenka tartamát, hogy távozott-e. (És csak akkor aggódsz, ha a lenyelt 2 Ft-os helyett két 1 Ft-ost találsz. )
3. Ha harmadszülötted lenyel egy pénzérmét, levonod a zsebpénzbol.

andrea-1

Köszi a válaszokat a bacis dologra. Beszedi, reméljük rendben lesz. Kb két hónapja vokt az utsó tenyésztés akkor találtak, kiölték utána nem volt, de azóta sok idő eltelet, ezért van az aggódás bennem :( de MINDNE rendben van és slussz, nem pörgök tovább rajta.

Kahlan, hát nagyon sajnálom, hogy nem találkoztunk :( én annyira néztelek, tényleg. Igen hárman beszélgettünk tanárúr szűk folyosóján a kb 4-5 széken. Na majd legközelebb. Nagyszerű, hogy indultatok, hajrá inszem :) Babavonzó meditációs szöveget kinyomtatom viszem haza, van sajátom amit a dokimmal együtt írtunk de is nagyon jól hangzik néhányszor el fogom ismételni.

2 db ovitrell lombikhoz 5690 Ft pontosan, ma vettem meg.

Mindenkit várok sok szeretettel pénteken, meg hétfőn is, hátul az őrzőben, gyertek, gyertek, hozzátok a vidám, pozitív gondolatokat,de komolyan ha a bmc-ben jártok, feltétlenül gyertek be hozzám (vagy lehet hogy hozzánk Zsuzskával, remélem együtt lesz minden balhénk :) )

Kahlan, ki az Gyuri bácsi???????? én is jártam egy Gyurihoz a Lehel térre, ez a Te Gyuri bácsid hol van és mit tud? nagyon érdekes lenne, ha ugyanoda jártunk volna. Nekem csakra masszázst csinált, meg méregtelenítő diétát (lugosítás) írt fel, idegbeteg voltam, mert amit nem lehetett enni az tartalmazta a full étrendemet és nagyon szenvedtem.
pannik
Budapest

Béku
Ugye földet nem túrtál? :)
Ez volt az én vacsim:
Hortobágyi húsos palacsinta paprikás mártással
Harcsa goujon majonézes burgonyasalátával
Meggyes rétes vaníliafagylalttal

Ez meg férjé:
Selymes sütőtökleves tökmagolajjal illatosítva
Gundel tokány borjú bélszínből, zöldségropogóssal
Roppanós csokoládé mousse almapürével

Az övé jobb volt :)

Franci
Sajnálom, hogy férjedet megviselte a vérvétel...
Én is úgy emlékszem, az számít, ha rendesen jön meg.

Andi
Az arckezelés nagyon jót tett a lelkemnek is, nem olyan végigdumálós volt, hanem lágy zene, kényeztetés, végig csöndben volt a kozmetikus...
Rajó egy kis szúrást sem bír ki így, hogy te állandóan bököd magad? :) Férfihiszti rémes!
Jól teszed, ha nem szoktatod rá a gyereket a csokira... Belőlem kis Gombóc Artúrt csináltak apuék, minden bevásárláskor kaptunk Kapucíner, Szamba vagy Balaton szeletet…
Én sajnos most is nagyon kívánom, nem tudom, mivel lehetne kiváltani…
A gyomorégésre bevált nálad valami?

Pannik
Pénteken már leszívás, szuper, drukkolok!!!
Ez a baci-kezelés nagyon furcsa! Gyógyszert ne megnyugtatásra írjanak fel.
Én szerintem beszedetném…

Mieza
Örülök, hogy minden rendben van Bercivel…
Majd egyszer kapunk szülés-beszámolót? :)
Szoptatási tanácsadó??? Az mi fán terem???

Kép Kép
estrella22

Judit köszi a történetedet, mi is így leszünk, beszedi a kedvesem a baciölőt és sikerülni fog ez a beültetés.

Nem is mondtam, hogy 10-es a méhnyálkahártya és nagyon sok 16-15-14-es tüsző van mindkét oldalon szépen fejlődtek péntek óta.

Adni, a vicceken jót röhögtem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sajnos rengeteg dolgom van még és ugye péntektől ha minden igaz nem leszek egy darabig, megyek dolgozni, hogy mindent készen hagyjak itt amit terveztem és nyugodtan pihenhessek otthon a babákkal a pocakomban.

kíváncsi leszek most hányat kapok vissza. Utsó két alkalommal már 3-at ültettek vissza első 3 alkalommal pedig 2-őt. Én nem bánnám, ha most is csak 2-őt ültetnének be a 3 az nagyon kockázatos
pannik
Budapest

Estrella: a másik kajája mindig jobban néz ki,és finomabb!! :lol: :lol: :lol:
jól hangzik mindkettő! :D

Andi: igyekeztem gyorsan végezni :D
utáltam azt a sok köhögő embert,úgyhogy muszáj volt bevonzanom magamnak a gyors ügyintézést ;) :D :D :D

Aztán délben beájultam,és 3-kor keltem fel... :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Estrella, nálunk én vagyok az aki fosik a tűtől... :lol: :lol: :lol: Rajó szerintem csak azért "fél" mert ha kiderül, hogy szar eredménye van, akkor lőttek a csokizabálásának.... így meg addig, mint valami hülye strucc inkább bedugja a fejét a homokba... :shock: :shock: :shock: :shock:
Gyomorégésre az vált be, hogy kortyolgatok vizet ha előjön, vagy eszek kis kekszet, piritóst, sajtot... szóval valami kajaféleség... Amúgy pár kajatípus van egyelőre amitől kijön, úgyhogy azokat max. kerülni kell és így még nem állandósult....de a végére gondolom már úgysem lehet ezzel se trükközni :).... :shock: :wink: :wink: :wink:
Hmmmmmmmmm..... jó kajákat ettetek!! :wink: :wink:

andrea-1

Sziasztok Csajok!

Nagyon rég jártam már errefelé. Enyhén szólva jóóóó sokat kellett visszaolvasnom rák üzemmódban, hogy nagyjából képben legyek. Nem volt lelkierőm jönni, a fizikairól ne is beszéljünk, mert a pajzsmirigyes gyógyótól egész nap ragad a szemem és bármelyik pillanatban el tudnék aludni. Ha egyszer terhes leszek ez az érzés legalább már ismerős lesz :D

Eszter,
Olvastam a blogod :cry:, nem is tudok mit irni. Pár napja még zugolvasóban olvastam a jó hírt, most meg … :cry: :cry: :cry: .
Csodállak a kitartásodért és remélem a gólya mihamarabb meglátogat Titeket.

Heni,
Nem semmi, hogy honnan indultál 35-ös inzulin. Nem is gondoltam, hogy van ilyen. Gratula az új értékhez és a sikeres fogyáshoz! Én 8-as éhgyomriról indultam januárban. Mivel én soványka vagyok hiznom kellene 2 kg-ot.Úgy vagyok vele hacsak nem cipelek lisztes zsákokat a diéta mellett én tuti nem fogok hízni.

Andi,
Ahogy olvasom a Te párod is édesszájú. Jót röhögtem a 24 órás sztorin :lol: . Nem is tudsz igy elcsábulni, mert elteszed a szekrénybe a zsákmányt és ha eszedbe jutna egy nap múlva már nincs is ott.
Nagyon szép lett Iza-lak. Nagyon tetszik a szine. Macsekod nem semmi, tudja mi a jó :D

Mia,
Babaragacsokat küldök a +++++ teszthez :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Breki,
Gratulálok Maja babához és a méhecskés vonalzódhoz 8) . Csodálatos érzés lehetet látni 4d-s uhun a kiscsajt. Tetszik a videó zenéje, átjött :lol:

Estrella,
Gratulálok az évfordulóhoz. A mi kapcsolatunk is ennyi idős 8)

Timso015,
Megkönnyeztem a történetedet. Tényleg szomorú, hogy mennyi idő el tud telni mire a megoldást megtaláljuk. Sokszor tényleg azon múlik, hogy a saját kezünkbe vegyük az irányítást és olvasuk a különböző fórumokat.
Gratulálok Milli babához, további problémamenetes tehességet és könnyű szülést kívánok!

Kispatak,
Gyönyörűek az orchideáid! Mennyit öntözöd őket? Tápoldatot mennyit kapnak?
Nekem volt egy, ami 3 évig csak leveleket hozott, de most újra virágozni fog. Más már tuti kidobta volna, de nekem nem volt szívem hozzá. És láss csodát megérte várni és reménykedni...A reményt nem szabad feladni.

Woody,
Gratulálok a fogacskához.

Csucsu,
Hatalmas gratula a spontán babához! Egy újabb Matisz baba 8)

Mieza,
Nem volt még alkalmam gratulálni Alberthez! Nagyon szép baba és zabálni való a videókon. Sok boldogságot nektek no és sok tejcsit :lol:

Legvégül rólunk:
6 hete szedem a pajzsmirigyes bogyót és a metet. Voltam egy hónapos kontrollon a pajzsmirigyes néninél. Jó hír, hogy a TSH-m már 1 alatt van, az FT4-en még csiszolunk, úgyhogy emelt picit az adagon. Ezek szerint ez is számit. Az inzulinnal nem tudom mi a helyzet, mert azt nem nézett most és 2 hónap múlva sem fog. Arra gondoltam, hogy szedem még egy hónapig a metet és utána megnézetem csak az éhgyomrit, mert nekem úgye 8 volt, szóval ha javulás van akkor azt már lehet látni.

Szerintetek? Háziorvos tud felirni éhgyomris vv-t, mármint inzulinra?
IR-esek, ti milyen édesítőt használtok sütéshez????

És végül egy kis gólyás búfelejtő, ha még nem ismernétek:
http://www.youtube.com/watch?v=CojRPtwT ... re=related
brumi24

Brumi: örülök,hogy alakulnak az értékeid!!! :D
csak így tovább! ;)

köszi a dicséreteket! :)
Vendég

Brumi: Szia! Sajnálom, hogy a gyogyók kiütnek, de ahogy írod, ha baba lesz a pocakodban, akkor már legalább ismerős lesz az érzés... :lol: :lol: :lol: :lol: Kívánom, hogy minél előbb megtapasztald ezt!!!! :wink: :wink: :wink:

Figyu, ha elfogadsz egy tanácsot, ha már inzulint nézetsz majd, ne csak az éhgyomrit nézesd. CSak magamból indulok ki, mikor kiderült az IR, az alap inzulinom 2,9 volt a terhelt meg 35 körül (tehát, 12,5 szerese az alapnak, ami már sajna IR volt)... a három hós kontrollkor viszont az alap 5,7..... a terhelt viszont már csak 27 (tehát az alapnak már csak 5-szöröse) ami az endokrin nénim szerint egyértelmű javulás volt. Kérdeztem, hogy nem gond-e az alapérték emelkedése, az volt rá a válasz, hogy alapértéket önmagában nem nézünk, hanem a terhelttel arányosságban (természetesen ez arra az esetre vonatkozik ha az alapérték nem extrémen magas!!!).... :wink: :wink: :wink:

Ja és a tsh-m 3,3-ról indult mikor elkezdtem a metet szedni. Arra akkor én nem kaptam külön gyogyót, azt mondta endokrin néni, nézzük meg hogy a met hatására az változik-e majd és ha nem akkor kapok rá gyogyót külön. Nos a 3 hós kontrollon már csak 2,3 volt, így nem kaptam rá gyogyót, mert a met általi változások kihatottak erre is... Feltételezem, hogy mivel ezután 4 hónapra lettem terhes az alatt a 4 hó alatt még jobban lecsökkenhetett az érték. Amúgy nekem azt mondta endokrinom, hogy teherbeesés szempontjából az 1-es körüli tsh érték az ideális!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Brumi ez a videó nagyon édes, nagyon tetszett!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

estrella: Az jó, ha előre kialakul, hogy kb. hogy szeretnéd nevelni majd a gyereket. Pl. nálunk jó volt, hogy megbeszéltünk apával bizonyos dolgokat, amiket így vagy úgy akarunk csinálni. De azért ne mond azt semmire hogy soha. Én pl. a cumival voltam úgy, hogy nem akarom Barbust rászoktatni, most mégis van neki. Nem ragaszkodik annyira hozzá, de azért van. Mindegy, jó ha tájékozott vagy. Meg persze mi anyukák szívesen segítünk, Miezával is szoktam levelezni és próbálok neki segíteni amiben csak tudok.

andi: Én édességfüggő vagyok, Barbus egyáltalán nem szereti az édességet. A csokit csak szétkeni (nem én próbálkoztam nála). Amit szeret, az a dörmis kismackó. De talán ennyi. Amiért viszont meg tud bolondulni, az a gyümölcs. Nem tudtam még neki olyat adni, ami ne ízlett volna. Szerencsém lesz vele. (Nem eszi legalább meg a csokimat. :D)

kahlan: A méhpempőből is több féle van. Ami tömény méhpempő, azt így kell, de ami mézben van feloldva, abból naponta egy kiskanálnyi kell. Legalábbis én így ettem és nem volt bajom. És a gyógyszer azért ennyi, mert a lombikosoknak nagyobb rajta a támogatás.

pannik: Drukkolok nagyon. Baciűzőket küldöm.

mieza: Pont most emlegettelek. Az jó, hogy tudtak neked segíteni a szoptatásnál, lehet hogy nekem is ez kellett volna. Bár nálam a kórházban volt bent egy kedves kismamatársam, aki szintén tanácsadó, de sajnos nem tudott mit kezdeni. Puszy nektek.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: hát majd átküldöm Hozzátok Rajót csokiügyben akkor.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy volt egy időszak tini koromban hogy napi 3-4 szelet süti simán becsúszott.... meg úgy amúgy is nassolós vagyok, de most terhesség alatt viszont tök ritka, hogy édességet kívánnék.. inkább a sós dolgok.... a kolbászok, szalonnák és társaik, ha már kívánás van ... :shock: :shock:
Mázilid van Barbussal, hogy szereti a gyümölcsöket, remélem a mi picink is fogja :wink: :wink:

Brumi: Nagyon tetszett a video!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska, Eszter???? Merre vagytok? :shock: :shock:

andrea-1

Andi: no eddig én se kívántam,de most rárepültem arra a 7végi táblásra... :roll:

nálam most amúgy inkább a gyümölcsök jönnek be,kivéve a citrusfélék :D ha választhatok egy csoki és egy körte közül,az utóbbira szavaznék :D :D :D
kár,hogy elfogyott... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hahó!

Igérem visszaolvasok, csak most nagyon fáradt vagyok!

Mieza: jaj de jó, hogy jöttél. Remélem lassan minden rendeződik, és belejössz a dolgokba! Irtam neked, hogy nyugodtan kérdezzél, amit tudok segítek. De látom Vicky is megtette ill. a tanácsadó is. Bizonyára megtanulod Berci melletti napirendet, és egyre erősebb leszel, és egyre több mindent tudsz csinálni. De a 6 hét gyerekágy - nem véletlenül nevezik ennek. Fekvés, sok pihenés, folyadék, tápláló ételek, nyugalom és csodáld, dajkáld a babád. Ez meghozza a tejet is, amit fejni sem árt, sőt kell!

Aki szülni készül: nagyon hasznos lehet egy szül. felkészítő tanfolyam. Oh ha régen lett volna ilyen!

Brumi: remélem, te is minél előbb babás leszel!

Orchidea: leírtad a lényeget, a titkát! Türelem, béke és kevés viz. Hetente 1x és lehetőleg esőviz, vagy ásvány/esetleg forralt víz. Táp nincs. Szeretet, "beszélgetés", csodálat és nyugalom (nincs mozgatás, forgatás) és más semmi. www.orchideak.hu

Majd jövök

üdv kispatak
Vendég

andi: Az a furcsa, hogy terhesség alatt már akkor sem kívántam pl. a cukros üdítőket, amikor még nem voltam diétára fogva. Utána meg ráálltam a teákra, na azok nagyon jók voltak édesség helyett. Ezt már akartam neked is javasolni. A jó kis aromás gyümölcsteák. Vaníliával, karamellával vagy fahéjjal. Teljesen olyan volt a szervezetemnek, mint az édesség. Ha már nagyon megkívánod próbáld ki. Barbussal persze szerencsém van, nem is lesz olyan szép nagy darab, mint az anyja. Inkább apa alakját örökölte.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: valamit félreértettél szerintem.... én minimális édességet kívánok... sőt szinte nem is kívánom az édeset :) (Rajóval ellentétben.. :wink: )....
Teát iszom, de inkább a citromfüveset, vagy citrusosat, ill savanykásabb ízesítésű gyümölcsöseket.... amiket írtál (vanília, karamella, fahéj)... hát... Vukkos jelenet lenne szerintem nálam .. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Franci:
Ferenc körútnál van egy Hermes nevű méhészeti bolt, a posta mellett, ott vettem.

Pannik:
a gyógynövényes bükkszenti füvesemberről beszéltem, ő is Gyuri bácsi. :lol:
Vendég

Csajok annyit beszéltetek a csokiról, hogy ma este kevesebbet vacsiztam és ettem 1,5 szelet candereles csokit+1 geszti esztit. Na holnap visszaállok, mert ez nem mehet így tovább. Ráadásul ebédhez panna cottát rendeltem, igaz az csak 10 gr ch-volt, és szerencsére abban nem volt semmi liszt. Mert az a baj ezekkel a diétás édességekkel, hogy igaz hogy kevesebb ch van bennük, de ugyanúgy emelik a finomított lisz miatt az inzulint. Na szóval ma nagyon kirúgtam a hámból. És persze ilyenkor lelkiimseretfurdalásom van, merthogy ráadásul még a mai edzést is kihagytam..
Zsuzska, írj majd mi volt ma!!!
ann74

Jesszus! A Norbis csokis pudingomat még ki is hagytam a felsorolásból..
ann74

andi: Nem értettem félre, csak még messze a vége. :) Még előfordulhat hogy kívánod és nem tudsz elszaladni egy diabos sütiért.
vicky79
Budapest III. kerület

Képzeljétek,holnap van nővérem szülinapja,és hajnalban jön a család meglepni,hogy felköszönthessük,mert munka után már párja tart rá igényt,ő is valami meglepivel készül :D

már csak ki kell találni,milyen indokkal űzzük ki az ágyból hajnalok hajnalán,hogy ne az ünneplők keltsék fel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Mindenkitől elnézést kérek, akik nem tudták megnyitni az általam küldött linket, időközben megváltoztatták, de utána néztem, és itt küldöm nektek a jó linket.
http://habitu.kozos.info/index_elemei/Page324.htm
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat, mi annyira reménytelen eset voltunk, ha nekünk sikerült, mindenkinek sikerülni fog.
Természetesen a privát üzikre mindenkinek egyesével fogok válaszolni, most csak a linket küldöm.
Üdv.
Timso

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

Sziasztok!!!

Rekord gyorsasággal végig olvastam a mai termést,holnap majd reagálok mindenre.
Most csak gyorsan rólunk.
Nem tudom pontosan mennyi,de sok tüszőm van,1 db. 15 mm-es és a többi 13 és 9 mm. között van,mnyh. 8 mm.Lehetne jobb is!!!Én egy kicsit Panniktól lemaradtam,de remélem sikerül behoznom a lemaradást!A gonált megemeltük 150-re,majd szerdán kiderül,hogy mikor lesz a leszívás,péntek vagy hétfő az eddigi idöpont.

Most csak ennyi,húzok aludni!!!
Jó éjt mindenkinek!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

A lényeg lemaradt!!!

Pannik:
Szerdán megint talizunk!!!Jupppéééé.....!!!!!!

Eszter:
Mi volt ma??????

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

kukk,

Nava,
névnapi köszöntéssel elmaradtam, utólag is sok boldogot.

Heni,
ma mész dokihoz ugye ?

mindenkit puszilok, próbálok olvasni, de ma is egy über car éjszakánk van úgyhogy reménytelen

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Mieza, nagyon ügyes a kisfiad.
Remélem minden probléma hamar megoldódik. Ezek az apró „gyári hibák” könnyen javíthatók.

Andi, jó így reggelre (én most olvastam) ez a vidámság.

Pannik, nagyon szépek a tüszőid.

Estrella, finomakat ettetek. (éhes lettem…)

Brumi, én is kapok pajzsmirigyre gyógyit. Pajzsmirigy alulműködésem van. De nekem meg pont az a bajom tőle hogy nem tudok aludni. Télire meg is emelték, de mivel sokat voltam decemberben otthon nem voltam fáradt. 2 napig csak 4 órát aludtam éjszaka, pedig aludni szerettem volna, de nem ment. Így maradtam a kevesebbnél.

Vicky, szerencsére Gergő is olyan mint Barbus. Most se igazán szereti a csokikat. Inkább megeszik egy pez cukrot, az elég neki egész napra.

Kahlan, köszi.

Timso, köszi a linket.

Béku, milyen volt a reggeli köszöntés?

Zsuzska, szépen növögetnek a tüszők.

Kubu, sajnálom a rossz éjszakát.
franci

Franci: köszi kérdésed,nagyon jól sikerült,már egy órája mentek is dolgozóba a család többi része,én meg indulok egy újabb védőnős túrára :lol: :lol: :lol: :lol:

húú,a pez cukrot én is szeretem :roll: :oops: :oops: :oops:
Vendég

ó-óóóó... ezt most Eszternek küldöm a klassz eredményekhez,és egy gyors megoldáshoz,meg a most akciózó összes lánynak!!!

hozzon szerencsét!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?