A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

Hahó,
Én mindenféle teákat iszom, általában Pickwick gyümölcsös, borsmenta, akkor szoktam inni Ceylon-ból hozott citromosat, és szerencsére Pipike meg sem érzi. Kaját is azt ehetek, amit akarok, nincs tőle semmi baja (vagy legalábbis eddig nem vettem észre).
A pöttyöcskék szépen eltűntek az arcáról a gyógyszertári kencétől, nem tudom, hogy akkor most allergia volt-e vagy sem...

Lementünk a boltba babakocsival, de ollllllyan hideg volt, hogy jöttünk is egyből haza (a szél is fújt rendesen). Kicsit még az erkélyen hagytam, de már be is hoztam. Ti kiviszitek a babákat, és ha igen, mennyi időre?

Szex: bevallom, eddig csupán kétszer került rá sor, de a behatolásra még egyszer sem (remélem, nem olvassa al a párom, mert kiakad, hogy beszámolok itt mindenrőlKép), mert fájt. Pedig engem császároztak. Szerintem csak lelkileg blokkoltam le, kis idő kell még (egy csomószor a különböző vizsgálatok ugrottak be). Egyébként tegnap óta szedek gyógyszert is.

Mentem főzni!

Andi
Vendég

Lányok,
hogy van ez a csípőszűrés? Nekünk jövő héten kellene mennünk, de melyik nap lehet és milyen időpontban? Vagy be kell jelentkezni? Vagy csak úgy odamegyek és kivárom a sorom?
Andi
Vendég

Sziasztok!

Ha valaki még tud tv-t nézni a baba mellett, akkor ajánlani tudom a Miből lesz a cserebogár c. sorozatot a Spektrumon, ma ismétlik a 2. részt, 16.30-kor. Ez a rész kb arról szól, mitől lesz félénk vagy bátor a baba, hogy hat rá a méhben ill. az első időszakban tapasztalt stressz, a családi körülmények... Részleteket láttam belőle, szerintem jó sorozat.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok Kép
megint minden babáról felrakott kép gyönyörű.
LauKép hogy mondhatsz ilyet! Zabálnivaló a tiéd is.

CsirkeszKép Sterimart rendesen beledugod az orrába és úgy nyomod meg? Annyira erős a nyomása én félek, hogy az agyáig megy.

BabsKép majd számolj be, hogy sikerült a sebbenzines tapasz leszedés.

Maccs Kép mi 22-én megyünk 3 hónapos oltásra. Tegnap védőnéni mondta, hogy 1 db szúrás lesz 3 kín ellen és vigyek magammal egy Germicidet ott be is dugjuk baba popsijába és akkor nem lesz lázas. Apa szabit vesz ki aznapra, mert előre parázok, mi lesz ha lázas és nagyon nyűgi lesz.

Szex Kép vagy Kép
pont ma ültem ide azzal a szándékkal, hogy rákérdezek, mert nálunk sajnos nagyon durva a dolog.
Azt hiszem Bálint a legidősebb lurkó itt (holnap 13 hetes) és mi még nem tudtunk normálisan szeretkezni a férjemmel (ezalatt a tényleges behatolást értem, hogy orvosi szakszavakat használjak). Ennek nem a szándék és nem is a bébi szab korlátot, hanem az én állapotom.
Egyszerűen ha 1 cm van benn én már úgy érzem, hogy az egész és rettentő feszítést, fájdalmat érzek.
Pedig alapban nagyon gyorsan gyógyult a gátsebem és nem is fáj.Bár lehet, hogy ez is igazából pszichés indíttatású, mert ugye nagyon kemény szülés volt, de akkor miért fáj?
Bocs a naturalisztikus fogalmazásért, de így tudtam érthetően leírni és nagyon érdekelne, hogy ez vajon mennyire normális vagy menjek vissza az orvoshoz?

Cat Kép récseiben a következőt újítottuk be. köszi

editKép

és Bálint így mosolyog
Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Reditke, ugyanez a bajom nekem, 8 es fel hetes a babam. Megprobaltuk mi is, de feluvoltottem egy centi utan. Nem megy. Nekem is hamar gyogyult a gatsebem es a doki azt mondta minden oke. Azt hallottam hogy ilyenkor nem eleg nedves az ember, vettunk sikositot. (Nem vagyok egyedul, mert a gyogyszertarban mondtak hogy nagyon viszik, talan meg egy van Kép))) ) De ez sem segitett. En is azt mondtam a ferjemnek hogy ha ket hetig meg nem jo, akkor megyek a nogyogyaszhoz!

En a laktoherb, fitolac, sima edeskomeny teakat, macis kave elhagytam. Ezek mind rosszak voltak. Iszom eperizu csipkebogyo teat es a hipp edeskomeny gyerekteat (instant). Ezek utan a baba jokedvu es nincs orditas.

Ma voltunk a kethonapos szurin. Nektek is kellett utana lazcsillapitot adni kotelezoen?
A masik kerdes. Nekem 2 het alatt 400g-ot fejlodott a babam. Erre megkerdeztek, hogy eszik e rendesen, van-e eleg tejem. (Eddig 800. 700 legkevesebb 500 g-ot fejlodott ennyi ido alatt).
Ugye- ez is normalis???????

csengo
Vendég

Csak egy-két gyors válasz:

Én nem viszem ki Dávidot ilyen időben, csak ha picit jobb idő van.

Maccs: és akkor hogyan kommunikálnánk?

Rohanok, mert Dávid éhes.

Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

Csengo, 2 hét alatt 400 gr szerintem teljesen jó.

Kép

Kép
liv

CsengőKép
súlygyarapodásról ezt nézd meg és nyugi.

http://www.iboly.hu/faq_gain.htm

síkosító: elszomorodtam, mert még nem vettünk, de úgy gondoltuk az tuti megoldás lesz.
Mi a neve?

Edit
Kép

Kép
reditke

és még egy kérdés: a növekedési ugrás azt jelenti, hogy ha most túléljük ezt a 2 óránként torkomszakadtából ordítok, mert szopni akarok és mindig 120-140 grammot eszek időszakot, akkor utána egy evésre többet fog szívni? vagy mi lesz utána általában?

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit!
Szerintem ez növeli a tejmennyiséget, és ez után többet fog enni, beáll egy magasabb szintre.

Nálunk is ez van, folyton a cicin lógna, meg se telik a cici újból és megint rögtön kiszívja.

Most kivételesen a babakocsiban alszik, legalább pihenek egy kicsit.

Noémi
fantikbaba

Noémi Kép
köszi. Bár tudna többet szívni, mert van benne és mindig csak 1 ciciből eszik. úgyhogy nem értem
Pihengess, használd ki.
mi együtt netezünk, úgy hogy mindent amit írok, hangosan olvasom fel neki, játszva a hangommal, mintha mesét mondanék. ő erre persze hangosakat kurjongat, berreg és gagyorászik. nagyon vidám Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok,

Kicsit benezek es hozzaszolok, mert nem igazan ez az en helyem, csak orsoly miatt ragadtam ittKép
Szoval a szex tema, szules utanKép Igaz, hogy nekem ezt mar 3 eve es x honapja kellett atelnem, de meg emlekszem a kezdetekre. Vagyis arra, hogy az egeszet ujra kell tanulniKép Ugyanis szinte szuznek szamitasszKép Jo, most lehet nevetni, aztan olvass tovabbKépKép
Szoval a lenyeg, hogy ugyanugy tartassz az elso alkalomtol, mint egy szuzlanyKép Es itt is az a lenyeg, hogy ne testileg akard eloszor, hanem szellemileg, erzelmileg es lelkileg! Ugyanis nagyon nagy rahangolodas kell, hogy ujra ugy sikeruljon, mint reg. Es ugyebar amikor az emnerlanyanak van kb. feloraja a dologra, akkor ez nehezen osszehozhato.. na es persze nem csak rajtad mulik a dolog, hanem a parodon is. Egy kis romantika, egy kis osszebujas.. szoval ne az elso nap akard az egeszet, hanem szanj ra idot. Szoval randizz ujra, eloszor csak szinte szuziesen, aztan mar lehet tobb, oleles, simizes, es csak jonehany nap utan (ha ugy erzed) juss el a vegso kifejletig.
Nah, kisregeny es hulyen hangozhatott, de anno nalam bevalt. Sokszor volt az, hogy ereztem, hogy meg nem az igazi, nem vagyok kesz ra, de ha paromnak oromet okoztam, akkor kozelebb hozott ahhoz, hogy nekem is oromet okozzanak.

Udv,
Mica
mica

Nekem a szoptatás után egy csapásra ugyanolyan jó lett, mint régen. Csak azt a 15 hónapot kellett kibírniKépKép És most kezdősik előről az egészKépKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

LauKép
Bazsi nagyon aranyos, bátran mutogathatod. kiviheted az utcára úgy is, hogy nem húzol vödröt a fejébeKépKép na de tényleg, ha az én kisfiam lenne, büszke lennék ráKépKép

Edit!
a sterimart csak annyira nyomom be az orrnyílásába, hogy a spriccelés tényleg az orrába menjen, ne az arcára. pont a nyagyerejű spriccelés miatt. én szeretem, mert egy csomó cuccot kihoz. nagyon szép a kisfiad, és nagyon jól áll neki a mosolyKép

CsengoKép
lekopogom, de nálunk működik a sex. mi 7 hétig vártunk, mert én azt szerettem volna, ha a dokinénim rábólint, és azt mondja, hogy a méhem, hüvelyem állapota helyre állt, szabad a pálya. de a magánrendelésére csak a kilencedik hétre kaptam időpontot, így a józan eszemet legyőzte a vágyKép nagyon féltem, és a legrosszabbra voltam felkészülve, de finom volt. igaz, hogy a hüvelyem bal oldali falán egy pontot érzékenynek éreztem, azt hiszem ott össze lett stoppolvaKép a Botond széles válla által ejtett repedés. nekem inkább az aktus utáni állapotom furcsa és kissé kellemetlen. olyan vérbő lesz az egész "berendezésem" - mármint a külső és belső szeméremajkak - hogy kellemetlenül feszít. tart egy fél órát, és elmúlik. mindenesetre nem ez az oka, hogy nem ugrok rá a férjemre minden félórában - kissé fáradt vagyok már délutánra, meg estéreKépKép

KrisztinkeKép
Botond 3400-al született, most meg 6 kg körül van. nem merem rátenni a mérlegreKép Edit babája a rangidős, de ha Boti ilyen ütemben gömbölyödik, ő lesz itt a topikban a "súlyidős".
Úgy látszik nem véletlenül hívtam én már a pocakban is ezt a kisfickót DöbröginekKépKép este 11-kor szoptatom utoljára, és csa reggel 7 körül ébred, utána legtöbbször visszaalszik 9-10-ig.

LivKép
szépen fejlődik Dávid baba, csak így tovább!

KormiKép
én láttam az első részt a spektrumon. nem olyan nagyon tudományos, de szerintem is jó sorozat.

JudyKép
minden csodálatom a tied. nekem akad ugyan szabadidőm, míg Boti alszik, de azt is mindig elcseszem valamivel, és még a házimunkámnak sem mindig érek a végére.
ma éppen egy írországbeli ismerősömmel fogok a neten keresztül telefonálni, ahelyett, hogy felsöpörnék, felmosnékKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

EditKép
Nagyon szuperek a göncök, és édes Bálint bennük. Így tűri az öltözést ?

BesztiKép
Megadnád a Juhász Judit telefonszámát, mert a neten lévő számon nem elérhető. Sajnos Olivér szopása nem javul, csak romlik így kénytelen vagyok tanácsot kérni. Felhívtam 3 tanácsadót, mindegyik elhajtott, hogy már nem foglalkozik vele, de a honlapon ott a száma. Most visszakerestem, hogy kit javasoltál, és felhívnám. Köszi

Szex: Ma voltam 6 hetes kontrollon, és szabad utat kaptunk a szexhez. A párom alig várja már, de én is tartok tőle, még akkor is, hogy én császárral szültem. A doki ahogy megvizsgált majd leszálltam a székről, úgy fájt, ahogy a kacsával tágított (citológiát vett le) Csak azt mondta, hogy nagyon elszokott ettől ugye ? Hát baromira.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

CsirkeszKép
Most mind2 alszik, én meg unatkozomKépKép na, ez csak vicc volt, kuglófot sütök, mert jönnek vendégekKépKép

Én jövő héten megyek kontrollra, szexről majd utána beszámolokKépKép Bár rejtély mikor lesz rá időnkKépKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Cat!

Kiket hívtál fel? Én nem értem, hogyhogy nem foglakozik vele?
Sajnos én sem tudok más elérhetőséget Juhász Juditnak, csak azt...Kép
Martinovichné Debulay Biancát próbáltad (Tel.: (1) 202-2157, őt régebben én is hívtam)?
Vagy a másik ötletem ő: Telefonos tanácsadás
Schneiderné Diószegi Eszter IBCLC laktációs szaktanácsadó Tel.: 30/9522-115 (vele én is beszéltem töbször, lehet, hogy esetleg épp nem alkalmas (4 gyereke van), de valamikor biztosan tudsz vele beszélni).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

JudyKép
Kuglóf..hmm, nyami-nyami. Én a pizzámat várom, de késik, nekem meg kopognak a szemeim. A kiglófot leöntöd csokimázzal is??

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

CsikeszKép
Ebből csokielvonó leszKép
Én még csatlakozom.Kép
fantikbaba

Sziasztok!

Krisztinke!
Néhány óra múlva már átmegy az anyatejbe, amit megettél.

Lau! Aranyos Balázska. Kép

Maccs! Sajna elért.

Lányok! Segítsetek! A lányomat elcserélték! Olyan jó baba volt. Múlt héten már volt átaludt éjszaka is, de szombat óta nyűgös, nem akar aludni, vagy ha igen azt is keveset. Nappal nyűglődik nagyon. Eddig szerencsére még éjszaka aludt. Újfajta hobbyja, hogy keveset eszik, és ettől teljesen felborul a kajálási időnk.
Tudja valaki, hogy mitől lehet? Hogyan állíthanám be újra?

Moszi

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

CsirkeszKép

Csokibevonatra már nem fussaKépKép Pusztakuglóf lesz, de citromos-mazsolás. Kis maaximalistaKépKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

JudyKép
natúr is megenném, pláne ha féllangyos. a pizzám még mindig sehol, pedig úgy volt, hogy negyed 3-ra legkésőbb itt lesz. a végén még kénytelen nleszek összeütni egy tőled tanult meggyes-kókuszos-csokis muffintKép kizárólag éhhalál ellen persze, nem az édesség miatt.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok lányok!
Ma jól megijedtem.Kép Reggel pelenkázáskor láttam, hogy Peti combtöve és fütyije közt van egy kemény kidudorodás.KépKép Felhívtam az orvost, rögtön kijött, persze akkor már gondoltam, hogy lágyéksérv. Jól megijesztett, mondta, hogy még ma menjünk el Győrbe a gyereksebészetre, szerinte már haza se engednek, hanem megműtik Petit. Szóval összeszedelőzködtünk négyen, férjem vett ki szabit, hogy Ferikével majd itthon lehessen.
Szerencsére nem kellett bentmaradni, mert a sérvet még vissza lehet kézzel helyzeni. Ha nyűgös, beteg lesz a gyerek és nem lehet visszatenni a sérvet, akkor rögtön, akár éjjel is irány a kórház és megműtik. Ha viszont nem lesz semmi baj, akkor jan. elején lesz a műtét.
Ferikének kb. két hét múlva a szemészeten megnyitják a könnycsatornáját, köldöksérve is van mindkét fiúnak, szóval nem unatkozunk egy csöppet sem.

Van valamelyikőtök babájának hasonló problémája?
Mondjuk ez a "figyelgesse és ha baj van, jöjjön" dolog nekem nem tetszik, mert ilyenkor mindig azon parázok, mi van, ha nem veszem észre, ha baj van és miattam történik valami szörnyűség.

Nagyon nagy harcot folytatok, hogy mindkét evőgépemnek legyen elég tejem, most éppen jól állnak a dolgok. Bíztatnék mindenkit, hogy ne adja fel (bár én is minden másnap elkeseredem). Nekem az nagyon bejött, hogy rengeteget iszok, 4-5 litert is naponta.

Na megyek, mert Peti éppen éhes és visítva hív.
eszter28

BesztiKép
Köszönöm a segítséget. Végül a Juhász Juditot sikerült elérnem, és nagyon kedves volt. Az előbb valszeg félrekapcsolt a telefon, én meg a Rceall-lal hívogattam, azért nem sikerült elérnem.
Remélem megtaláljuk az okát a szopási gondnak.Kép

A honlapjukon frissíthetnének, mert pl. Tátrai Katalin azt mondja, hogy már rég kérte magát levenni, mert nem foglalkozik tanácsadással. De még valakit hívtam onnan, de nem emlékszem rá, hogy kit, Ő is azt mondta, hogy már nem csinálja.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Csirkesz, Judy, megtudhatom a meggyes-kókuszos-csokis muffin receptjét? Cserébe küldök csodás csokis muffin receptet, ha kell.
Köszi!!!!
Vendég

AndiKép

Elküldöm, ha megírod a címedKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Moszi
Ugyanez van nálunk is,nappali nyügösködés és a régi 3.5-4 orás evések helyett 3 oránként legkésöbb eszik de csak keveseket.

Csirkesz
én is akartam már kérdezni a sterimarrol,egyszer probáltuk de nekem is nagyon erösnek tünt a spriccelés.Szegénynek még a szeme is könnybe lábadt.

Reditke
Sikositot lehet venni a rossmanba is.Durex-nek van és top gel a neve

Kép
Kép
nikk0830

Sziasztok!

Judy! Én is kérhetném a muffin receptet??? Nagy muffinos vagyok, de ez spéci nincs még meg.
emil: poca@externet.hu
Köszi!

Pocó

Kép
Kép
pocó

Sziasztok!

Voltunk ma Benedekkel az orvosnál, hivatalosan 6060 gr. Ez azt jelenti, hogy az elmúlt 3 hétben 41 dgk-ot hízott, s ezt se kevesellték. Ellenben megállapították, hogy kicsit balra rögzült a feje, s bal oldalt laposabb is a buksija. Ezt még el is hinném, ha nem mindig jobboldalra fordítaná a fejét. Lehet, hogy közrejátszott az, hogy én álltam tőle balra, s az orvos volt jobbra? Kapott hashajtót is, mert szerintük nem jó, ha 4-5 naponta van kaki, az meg pláne rossz, hogy most hetednapra jött meg.

Délután megvettük a hordozókendőt! Egyelőre egy plüssmacin gyakorolok, bár egyszer már Benedeken is kipróbáltam, egész jól elvolt benne. S azt mondanom se kell, milyen felüdülés volt a karjaimnak-vállamnak az előzőekhez képest. A Mini Manó bababoltban egyébként láttam egész stabilnak látszó Pierre Cardin kengurut, már nem emlékszem, mennyiért, de kb a hordozókendő árában volt. Elég jó kis bolt, kinéztem Benedeknek egy új takarót, a mostani egy kissé foszladozik már.

Edit!
Irígykedem amiatt a gyönyörű kék overáll miatt (benne a gyönyorű babával) Szerintetek létezik olyan overál, aminek a karja nem kétszer olyan hosszú, mint a baba karja?
Kép
Lassan már nem tudom belepréselni Benedeket, aztán hogy áll a karja...
Kép
még mindig tévézünk

Kormi

Kormi

kormi

Sziasztok!

Bejelentem átaludtuk az első éjszkátKépMi jól viseltük ,csak a cicim viselte rosszulKép

Hasonló korú babázóktól kérdem, nálatok is szopja az öklét a baba, akkor is ha nem éhes?
Nem gyakran fordul elő, úgy veszem észre mikor túlságosan fáradt akkor csinálja.

Az Urticáról most állíthatom, hogy nem egy hét után de egy-két alkalom után is növeli a tejmennyiségetKép

Nappal mi is egyre kevesebbet alszunk, és nem is szopik olyan sokat, inkább sűrűbben keveset.
Tegnap azt hittem sose ereszti el a cicimKépLehet hogy a 3 hónapos növekedés ugrás miatt.ű

Ide is jöhet a muffin receptKép
Bár formám még nincs hozzá....Kép

Most alszik, ha felkel irány a kórház, megyünk kontrollra.Kiváncsi leszek.

Köldöksérvünk sajnos nekünk is van, ragasztgatjuk, remélem használ majd.

KormiKép
Overál:Tényleg mindig hosszabb az ujja, mint a baba keze.Murphy törvényeKép
Jó hogy Benedeket leköti a tévéKépMit szoktatok nézni?

Noémi
fantikbaba

Kormi!
Most néztem a táblázatot, egy napon születtek a babáinkKép

Noémi
fantikbaba

Sziasztok!

Noémi,
tényleg napra egyidősek a babáink, s úgy néz ki, hasonlóak a problémák is. Benedek is sokszor eszik keveset mostanában, 5-10 perc alatt elintézi az egyik mellem, ami nálunk max 100 ml-t jelent, majd ha tovább kínálgatom, legjobb esetben vigyorogva nyalogatja a mellbimbót, de nem hajlandó enni. Nálunk annyival rosszabb a helyzet, hogy míg régebben 2 részletben, 4-5 órás alvásokkal átaludta az éjszakát, ma éjjel pl. egy darab 3 órás alvás kivételével 2 óránként kért enni, s abszolút minimális mennyiségeket. Totál kimerült vagyok.
Benedek lassan nonstop szopja az öklét, most épp el is kereszteltem nyálaskezű minidiktátornak. Régebben egyszerű volt, ha a kezét a szájához közelítette, akkor éhes volt, most már nehezebben tudom megmondani, mikor éhes, de ha két szoba távolságból hallatszik, ahogy cuppog az öklén, akkor az.

tévénézés: Barátnőm fedezte fel tegnap, amíg pár órára vigyázott rá, hogy Benedeknek már az se mindegy, mit néz a tv-ben. Amikor a hírtv volt bekapcsolva, ahol csak unalmas emberek ülnek és beszélnek, az nem volt elég mozgalmas, nem tetszett neki, de amikor Andi átkapcsolta valamelyik tudományos csatornára, ahol épp gepárdok rohangáltak, az lekötötte. Nem szeretném ténylegesen tv-függővé nevelni, csak őkelme kiköveteli, hogy kihozzuk a nappaliba, s ha már ott van, akkor inkább fordítsuk a tv felé. Nekem még megengedi, hogy az ablakon át inkább az utcát nézzük, de a férjem ölében mindig tévézik.

Kormi

Kormi

kormi

Muszáj megmutatnom, hogy néz ki Benedek, amikor rajzfilmfigurának álcázza magát (a férjem szerint tisztára Fecsegő tipegők figurának látszik itt).
Kép

Kormi

kormi

Judy,

Itt a címem: trombitasandrea@tvnetwork.hu.
Köszi a receptet!

Most kicsit izgulok: egy baráti házaspár 2 éves kislánya bárnyhimlős lett (szombaton jöttek ki a pöttyök rajta), mi pedig előtte szerdán voltunk náluk. Mindannyian voltunk már bárányhimlősek, kivéve persze Pipikét. Úgy tudom, a himlő 1-2 nappal a pöttyök előtűnése előtt fertőz, így majdnem pont beleesünk. De azt is olvastam, az ilyen pici babák még védettek az anya révén, és ha még szopiznak, tovább csökken a rizikó, hogy most elkaphatta. Remélem, így is lesz. Tudom, hogy át kell rajta esnie, de még ne most!!!

Andi
Vendég

KormiKép,
Igaza van a párodnak, tényleg tiszta Fecsegő Tipegő! Nagyon ééééédes!

Én is felteszek egyet Törperősről.

Andi
Kép
Vendég

AndiKéppipis harisnyaKép
mikor kicsi voltam nem tudtam kimondani a harsinyanadrág szót, mindig harisnyágot mondtamKép

KormiKép
Tényleg olyan FecsegősKépédes kis arcocskája vanKép
fantikbaba

Noémi,
a harisnyanadrágot (egyesek szerint harizsnyanagrád) csak a kép kedvéért adtam ráKép. Anyám vette valahol. Nagyon édes.
Andi
Vendég

Sziasztok!

Olvasgatlak benneteket, csak nem mindig van időm írni is. De most muffinrecepteket láttam emlegetni, azokat szeretném én is elkérni, mert mi is nagy muffinzabálók vagyunk!Kép Köszi.
Egyébként jól vagyunk, Kisrobi 5 hetesen 5,28 kg volt, igazi kisgombóc!Kép
Sikosítógélt én a gyógyszertárban vettem, Dermolin lubrikáns zselé a neve.

Gabi
efgabi

Pipa vagyok és csalódott, elhalasztották a vizsgálatot (nincs főorvos), állítólag levelet is küldtek, hát én nem kaptam megKép
Csípőre a Bethesdaba azért megyünk délután.
Feleslegesen keltettem fel a babót.
fantikbaba

Minden muffin-rajongónak: www.muffin.lap.hu
Vendég

Muffinrajongóknak: nekem van egy csomó muffinreceptem word-ben, ha valakit érdekel tudom küldeni. Az NLC-n lévő muffinos fórumon gyűjtöttem össze.

Pocó

Kép
Kép
pocó

Pocó, engem érdekelne! Fent megtalálod a mail címemet.
Köszi!
Vendég

Sziasztok!

http://www.muffin-paradies.de
en innen szoktam valogatni.

Miki nagyon ragja az oklet. Szinte minden fenykepen a szajaban van az egesz keze. Persze mindenki azt hiszi, hogy nem adok neki enni. Meg szerencse, hogy jol fejlodik, mert igy eleg azt mondanom, hogy nezzenek ra, nem ugy nez ki mint egy ehezo baba.

Sikositot mi is durexet vettunk, mert az vizalapu. kb ezer a gyogyszertarban.

Raalltam a merlegre es nem hiszem el, hogy egy het alatt 2 kilot hiztam.........
En a teli raktarozasnak tudom be, mert nem igen zabalgatok.

csengo
Vendég

PocóKép
Engem is érdekelne a muffin recept gyűjtés. A mailem: filu@freemail.hu
Köszönöm szépen.

KormiKép
A Mini Manó valóban nagyon jó üzlet, mi is oda járunk. Viszont a Pierre Cardin kengurut ne vedd meg, mert nem jó vétel. Túl alacsony a támlája, és kilóg belőle a gyerek. Én már kenguru szakértő vagyok, mert átvizsgáltam az egész piacot. Ezt egyébként az eladó is megerősítette, hogy olcsó de rossz az a kenguru, a fenti oko miatt.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Nikk!
Ti is hasfájósak vagytok?Kép
Mi igen, valószínűleg azért is alszik keveset és eszik kevest.
Tegnap kipróbáltma az ősi módszert, meleg sót tettem a pocijára. Nagyon bejött, mert elcsendesedet, és jót aludt éjszaka és utána való szppoinál is hamar bealudt. KépBár lehet, hogy az alvás, csak a tegnapi nem alvásnak kiöszönhető.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok!

Gyönyörűek a babák! Kép

Tegnap voltunk a Bethesda gyerekkórházban hasi és koponya UH-n, szerencsére mindent rendben találtak és végre egy kultúrált kórházhoz volt szerencsénk, a dokinő is nagyon kedves és türelmes volt a babával. Végre valami pozitívum a magyar egészségügyről!!! Kép

Elmentünk utána Mini Manóba, most voltam ott először és utoljára. Lehet, hogy csak én vagyok peches, de olyan bunkók voltak az eladók, amikor valamit kérdeztem, hogy a kedvem is elment a vásárlástól és ott hagytuk az egészet. Kép

Márk hasfájása egyik nap van és nagyon rossz, másik nap nincs vagy csak nagyon enyhe. Azt hiszem, nem kísérletezem tovább semmilyen szerrel.
Moszi, erről a meleg só módszerről még nem hallottam, mi meleg vizes pelussal borogattuk a hasikáját egyszer, és nagyon bejött.

Szex: nálunk sem működik még, nagyon-nagyon szűknek érzem magam és feszít a bejárattól nem messze. Mondtam is a páromnak, hogy visszamegyek a dokihoz reklamálni, túl szűkre varrt össze. Kép Azért megnyugtató hallani, hogy másoknál is hasonló a probléma és nem én vagyok selejtes.

Séta: déli órákban, amikor süt a nap szoktunk egy órát sétálni vagy kevesebbet. Kesztyűt már használok a babakocsi toláshoz és várom a tavaszt! Kép

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Sziasztok!

Cat,
a kengurut a férjem nézegette, olyan hozzászólással, hogy miért akarok én hordozókendőt, miért nem veszünk kengurut. Ekkorra már a kosaramban volt a kendő, kengururól szó sem lehetett.

Ma ki is próbáltuk Benedekkel, elmentünk egy kicsit vásárolni. Még nem az igazi, kicsit lazára állítottam, s folyton kicsúszott valamerre, elaludt az elején, neki nem volt ellene kifogása. Azt hiszem, legközelebb inkább valahogy fektetve viszem őkelmét, mert ahogy elaludt, kissé összecsuklott. Plusz másik tapasztalat: nem árt, ha máskor nem felejtem el, hogy a lakásból kilépve melltartót húzzak. Kép

Macsek,
sajnálom, hogy rossz tapasztalatod volt a Mini Manóban, nekünk nem volt semmi problémánk, igaz, nem is kérdezősködtünk sokat. Közel van a nővérem üzletéhez, ezért neki ajánlottam, de mi nem sokat fogunk ott megfordulni, mert nagyon messze van. Ellenben jó bolt a Mester utcában a Brumi maci, s az tőlünk 5 perc gyalog.

Benedek az előbb új dolgot tanult! Rájött, hogyha megmarkol valamit, akkor azt a szájába tömheti. Fél órája a fülénél fogva tömködi a szájába Plútó kutyáját, s ha épp üres a szája, örömében huhog. Kép

Kormi

Kormi

kormi

Andi!

Nátán is nagyon kicsi volt (3,5 hó), amikor átestek a bárányhimlőn. Mi a szomszéd gyerekektől kaptuk el. Én voltam bárányhimlős és javában szoptattam is, de sajnos (vagy szerencsére) nem védte meg. Átesett rajta, semmi gondot nem okozott, nem nagyon viselte meg.
Ettől függetlenül kívánom, hogy ne fertőzödön meg, ha te nem szeretnéd!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

A múltkori mosolygós kép után egy sírós - mert ilyet is tudunk.
Kép

És egy szexi kép Kép
Kép

Kép

Kép
liv

És még egy mosolygós KépKép

Kép

Kép
liv

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: