A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!!

Vagyok ám,néha gyorsba olvasok,de írni már nincs erőm,de igérem a csütörtöki doki látogatásom után jövök bővebben.Anyunál vagyunk,ma megyünk haza este.ezerrel pihenek,szuper minden.Barnázás minimális. :wink:

Drága Eszter!!
A szívem szakad meg Értetek!!!!!!!!!!!!!!Ölellek!!!!
csucsu99
Budapest

Csucsukám,pihenj sokat!!! :)

Akciózók,küldök plusz segítséget a laptetűűűű mellé:

Kép

Kép

Ők abszolút profik,tessenek őket nézegetni,és tuti siker lesz!!! :)
Vendég

Beültetéstől számítva mikor van eredmény hírdetés, hány nap múlva? légyszi aki tudja gyorsban írjátom meg kérlek, nagyon fontos lenne. köszi
pannik
Budapest

Pannik: Ez attól függ, hány naposan kapod Őket vissza... Inkább úgy számolj, hogy a leszívástól számított 14. napon van a vérvétel..... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Pannik
Én úgy tudom a 10 napon kell menni vv-re.

Fájdogál a pocim.... ez nem jó hír :-)

Üdv!
Andi
kisborso

Zebrás ösztönzést köszi, olyan édesek ezek az állatok
pannik
Budapest

Igen Pannik, jól mondja Brekkancs, nekem leszívás 10én volt, eredményhirdetés 12.24 lett volna ha nem munkaszüneti nap.
ann74

Igen,ahogy Andi írja,a leszívástól számítva 14. nap ;) :D
Vendég

Most úgy tűnik egyre lassabban mennek a napok...
Vki tudja, hogy a fagyisnál mindig van ugye tüszőrepi amihez a beülti napját igazítják? Tehát gondolom olyan nem fordulhat elő hogy előbb megérik magától a tüsző, ugye?
ann74

Ann: én nem értek hozzá,de úgy tudom,a fagyisnál is nézik UH-gal a spontán ciklust...

de annak a tüszője nem hiszem,hogy számít,hisz nem azt termékenyítik meg,hanem már meglévő embriót kapsz vissza ;)
Vendég

Asszem kiakadtam:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

[quote]E írta:gy egyiptomi férfi a Facebook nevet adta elsőszülött kislányának. Így akar köszönetet mondani a közösségi oldalnak, mely nagy szerepet játszott abban, hogy a dolgok rendeződni látszanak, Egyiptomban végre eljön a szabadság kora.

noooooooormális????
Vendég

Köszönöm szépen a válaszokat, akkor ha pénteken van a leszívás akkor 18-án van a vv?
a leszívás az első nap vagy a leszívást követő nap az első nap a 14-ből?
fontos ez most nekem, mert természetesen egy nagyon fontos projekt mérföldkő esik az otthon pihenésem idejére, és jó lenne valamit mondanom, hogy meddig nem leszek. nem bosszantom magam rajta, csak érdekel, hogy mi mindent kell majd pótolnom ha visszatérek várandósan.
pannik
Budapest

Pannik, sztem úgy van ahogy számolod. 18-án eredményhirdetés.
ann74

Kisborsó, semmi baj nincs, nyugi ne aggódjál, ez még nem jelent semmit

Béku, nem normálisak az emberek, nem értem a facebook mit segített a helyzet rendezésében???

Ann, a fagyasztott beültetésnél is végig monitorozzák a tüszőérést és Ovitrellel lesz időzítve a tüszőrepesztés, ne aggódj, minden renden lesz :)
pannik
Budapest

Pannik: igen,ahogy írod,leszívás+14 nap!
Azaz 18-án várható az eredményhirdetés :)
Vendég

Pannik: fogalmam sincs,de még ha úgy lenne is,miért kell egy gyerekből hülyét csinálni???

úgy kiakasztott a múltkor a hír arról a nőről,aki meg a babáját berakta a kádba,majd visszaült a sz.gép elé facebook-ozni,és ott halt meg a baba a kádban,mert neki fontosabb volt az a nyamvadt "közösségi" portál... :roll: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

persze nem vallotta be,de a gépen látták,hogy épp aktív volt...

párom volt munkatársa,mivel hónapok óta nem dolgozik,szó szerint ott éli az életét...
Vendég

Ann a vonalzód szerint csütörtökön mész a bmc-be? tényleg akkor mész? már nem péntek?
pannik
Budapest

Béku, ez őrület, amit írtál, én is fent vagyok, nézem néha mert arra jó, hogy tök sok ember akiről már évek óta nem hallottam fent van és meg lehet tudni róluk infókat, de hát a ló két oldala, ugye, sokan átesnek rajta. én továbbra is többre értékelem a vasárnapi sétát az őzekkel, nyulakkal tarkított csalitosban a kedvesemmel meg a kutyával, mint a facebookon lógást, de mint mondtam nem vetem meg és néha ott vagyok és megnézem az ismerőseim dolgait meg új ismerősöket találok és engem is megtalálnak és ez jó.

Köszi a válaszokat, akkor így tervezek, hogy 18-ig nem vagyok, történhet bármi nem érdekel. utána majd visszarázódok a melóba, de addig nem gondolok rá, amíg otthon leszek.
pannik
Budapest

Pannik pénteken megyek. Tényleg nem jó vmi a vonalzómon. Majd este otthon kijavítom. Néztem is hogy milyen furán számol, gondoltam csak egész napokat számol, tehát hogy két nap van még hátra a szerda és a csüt :-))
ann74

Pannik: persze,nem is az a baj,az iwiw-et én is pásztázom néha a volt osztálytársak,régi barátok miatt,mert sokakról csak ott derül ki,hogy pl. férjhez mentek,vagy gyerekük született,szeretem a képeiket nézegetni :)

de ahogy írod,nem szabad átesni a ló túloldalára!!

Neked akkor már nagyon gyorsan itt lesz az a márc. 18.!!!! :D :D :D
Nagyon drukkolok!!! Meg persze a többieknek is ;) :D
Vendég

Sziasztok!

Mindenkiinek szép napot, Én ma aktívkodom mosok, főzök, takarítgatok egy kicsit, este meg Apával megyünk sétálgatni!

Kisbeeka Én fenn sem vagyok a facebookon nem szeretem, de látom vannak fanatikusok! :P :P :P :P

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia: én fent vagyok,már ezer éve,akkoriban a húgom küldött egy meghívót,de évekig rá se néztem utána,csak mikor kezdtek jönni az értesítések,hogy valaki bejelölt ismerősnek.

De továbbra se érdekel,hogy Jancsika milyen kávét ivott reggel,stb... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem a korábbi iwiw tetszett,de ugyebár a kedves ex munkatársak miatt már oda se lépek be... :?
Vendég

Mia, csak óvatosan a takarítással, babaragacsok mennek ezerrel és a pozitív gondolatok a pozitív teszthez :D , kisborsónak is ugyanúgy :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
pannik
Budapest

Húúú,Neked már csak 6 nap?? :D :D :D :D
Vendég

Köszi a ragacsokat!

Nagyon óvatos vagyok mindig pihenek egyes munka fázisok között! :D :D :D :D :D :D

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Sziasztok lányok!

Sajnos nincsennek túl jó híreim... ma voltam inszem előtti kontroll UH-on, és sajnos csak 1db tüszőt láttak, az is csak 17mm volt.
Ami még nem lenne nagy gond, de így sajnos csak szombaton tudna lenni az inszem... akkor meg ugye nincs BMC.
Így aztán terminált együttlét lesz. :-(
Nem sok reményt fűzök hozzá, volt már nekem ilyen (nem a BMC-ben), semmi eredménye nem volt.

De hát ez van - amikor mondta SZ., egy kicsit elszontyolodtam. Ősszel végig termináltat csinált az orvosom, aztán a spermaeredmények miatt csak visszajöttünk a BMC-be folytatni az inszemeket, erre tessék: itt is terminált lesz.
De mostanra túltettem magam rajta.
Viszont sokkal jobban átérzem most azoknak a lelkiállapotát, akiknek nem sikerül valami, akár a stimu, akár az inszem, lombik, stb...
Szóval erre mindenképpen jó ez az élmény! :-)

Kép
lujzici

Borsó,
a hasfájdogálás nem biztos hogy rossz jel, sőőőőt :wink:
Babaragacs szállítmány megy, természetesen Miának is :arrow: :arrow: :arrow:

Mia,
óóóvatosan, semmi megerőltetés!

Ann,
valóban úgy van, hogy vannak uh-k és ettől függően a tüszőrepi, tehát nem lehet gubanc, időben fogod visszakapni a fagyigombócodat!

Lujzici,
hát ez nem nagyon szívderítő hír :(
nekem anno rögtön az első stimum lett leállítva, de olyan szinten, hogy spontán sex se lehetett, sőőőt, fogigátlót kellett szedni...hááát ott bőgtem a bmc lépcsőjén, és fogadkoztam hogy ide többet nem jövünk...nos, két inszem és 3 lombik volt még ott mire terhes lettem 8)
Szóval ennél azért jobb a terminált :roll:

Panni,
bizony, jobb ha arra tervezel, hogy beülti után semmi melós gondolat, majd ráérsz foglalkozni vele ha már a ++++ teszt után visszamész...HA visszamész!

Breki,
szupi ötlet ez a reggeli meglepetés! Milyen jó úgy indítani a napot hogy ott vannak a szeretteim és engem ünnepelnek :)

Csucsu,
pihizz csak jó sokat! Erre a legjobb ha anyudnál vagy, ő tuti kényeztetget :D

Bocsi, csajok, nem futja mindenkinek válaszból, mert közben melózok is, de mindenkire gondolok, és igyekszem azért képben maradni :oops: :oops: :oops:

Kép
judit0713

Judit: köszi a bátorítást!
Hát, ennél tényleg sokkal jobb a terminált! :-)
De mi történt nálad akkor? Túlstimuláltak? Inszem előtt??!

Hú lányok, azokat a BMC-és lépcsőket mennyi könny áztathatta már!

Kép
lujzici

Lujzi: nagyon sajnálom,hogy másként alakultak a dolgok...!!
Azért próbáljátok a legjobbat kihozni a dologból!!! Hátha elhárult minden akadály,és spontán babácskátok lehetne!!!! ;)

amúgy szerintem a 17 mm nem rossz,hisz a szombat még messze van!!! picit rá kell még gyúrni,de gondolom addig még kapsz szurit,nem?

Nem tudom,inszemnél-termináltnál hány tüszőnek kéne lenni,de ez az egy tökéletes lehet akár több babához is!!! :)

Ne add fel!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Judit: köszi!! :) Nagyon klassz lett a meglepi!! Sajnos siettek a többiek utána dolgozni,nővérem eléggé meg volt lepve :D
Már ébren volt,mert volt mosdóban is,és párom reggeli kakaóval ébresztette,míg én előkészítettem a szobát,és beosontak a többiek,majd még ágyban leptük meg :D :D :D

Nagyon örült!! Tudod,nekünk nagyon fontos,hogy együtt tudjunk lenni,és annyira megható,hogy mind itt voltak reggel 7 előtt :)

nekem meg maradt egy kis tortakrém... :roll: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lujzi: hát igen,azt a lépcsőfordulót én is eláztattam,mikor a kontroll HCG-m eredményét közölte Sz doki,és párom nem ért vissza a kávéval,amiért indult...

Így egyedül hallgattam végig,és kifelé csak addig bírtam,ott kitört belőlem a sírás :?

De ne feledd,hogy rengeteg örömet is okoznak azok a lépcsők, próbálj így gondolni rá!!! Hisz nem is sokára örömödben ugrándozva fogsz lejönni ugyanazokon a lépcsőkön!!!! :D :D

Nagyon drukkolok a terminálthoz!!! Annyi csodababánk van,miért ne lehetne a Tiétek a következő?? :D
Vendég

Béku: ez nagyon aranyos "levél" volt, köszi szépen!
Azért annyira nem vagyok szomorú - inkább csak csalódott voltam, mert nem így terveztük. De tudom, hogy akkor, és úgy lesz kisbabánk, ahogy Isten akarja. Teljesen biztos vagyok ebben. :-)

Ami meg a lépcsőket illeti - voltak ott szomorúság- és örömkönnyek is "dögivel"! :-)

Kép
lujzici

Bizony!!! :)
Nagyon helyes hozzáállás!!! :) Maradj ilyen pozitív! ;) :D :D :D
Vendég

Lányok!

Eszterről tudtok valamit? Gondolom nincs kedve írni :-( Sokat gondolok Rá.

Hasam fájdogál de nem érdekel elfáradtam........ebbe a lombik sorozatba

Üdv!
Andi
kisborso

Kisborsó: sajnos nem tudok én se Eszterékről,de nagyon drukkolok,hogy sikerrel járjanak a dokiknál!

Biztos ők is fáradtak az orvostól-orvosig járkálástól,majd jön,ha úgy érzi!

Sajnálom a hasfájást!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Lujzici, nagyon sajnálom, hogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettétek volna. De mindennek oka van, ahogy írta Béku, annyi csoda van az életben, lehet, hogy ennek így kellett lennie ahhoz, hogy szépen abból az egy kis tüszőcskéből megfoganhasson a gyermeketek. CSAK POZITÍVAN az segít. Drukk a hétvégéhez Nektek

Lujzi, mi a gond nálatok, mivel küzdötök?
pannik
Budapest

Borsó, Eszter jól van a körülményekhez képest és előre néz. Minden ok vele és oka van annak, hogy nem ír de nem a szomorúság az. Jönni fog és mesélni is, hogy milyen dolgok és vizsgálatok foglalkoztatják, majd meglátod, kis türelem :wink:

Ne add fel, az elfáradás természetes, de most otthon vagy kipihenheted magad, ne erősítsd az érzést, hogy folyton rágondolsz, gondolja arra, hogy egészséges vagy mint a makk és várandós vagy és jól érzed magad és fáradtság hasfájás huss elillan :) kitartás már nagyon kevés van hátra és megtudjátok az eredményt, nagyon drukkolok
pannik
Budapest

Borsó,
annyira átérzem amit írtál, én is nagyon fáradt és nyűgi voltam már a végére...de épp akkor sikerült!
Őszintén kívánom neked, hogy te is így járj, és egy hét múlva már a zebracsíkos tesztedre meresztgethesd hitetlenül a szemeidet!!!

Lujzi,
igen, mivel már 39 vagyok, kicsit nagyobb adag gyogyót kaptam mint kellett volna. A napi 1 merional-tól a 10. napi uhun 7 nagy méretű tüsző látszott, így azonnal leállítottak...
De bizony azóta én is sírtam már ott örömömben is!
És hiszem, hogy még sokunknak megadatik majd ez utóbbi érzés!!!

Breki,
tortakrém??? Milyen?
Totál édességehetnékem támadt, lehet hogy délután benyomok a büfében valami csokikát :roll:

Kép
judit0713

Lujzikám: sajnálom a termináltat,.....de ahogy Béku is mondta, miért ne TI lehetnétek a fórumon a következő csoda???? És gondolj bele, akkor még az az élmény is hozzátehető lenne a pici felett érzett örömötöknek, hogy "Ti hoztátok össze" és nem egy műtőben egy asztalon egy katéterrel lett a baba... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Én nagyon-nagyon drukkolok Nektek, hidd el leragyog rátok a márciusi napsugár a hétvégén!!! Ne szomorkodj!! :wink:

Eszter gondolom dolgozik ezerrel + a kivizsgálásokkal lehet elfoglalva + ugye a lekük.. :cry: Annyi biztos, hogy holnap reggel mennek a Czeizelhez, ezt asszem vagy itt, vagy a blogján írta...
Eszterkém innen is ezer drukkom továbbra is, töretlenül!!

Kisborsó: A fájdalom jót is jelenthet!!! :wink: :wink: Nagy drukkom!!! :wink:

Juditkám: Ne hajtsd Magad nagyon a melóban lécci!!!!! :shock: :shock:

Na lányok én meg megyek ma du. Zolihoz..... Bízom benne, hogy mindent rendben talál.... és marha kíváncsi leszek, hogy ez a gyerek most hogy van épp fordulva, mert mostmár a hasam minden részén érzem, mikor csinálja a fesztivált, nem csak úgy mint eddig, hogy csak a lenti részen... :lol: :lol: :lol: Csak annyit mondok, hogy éjjel háromnegyed 2-kor már rákezdett... és 5-ig ment a party.... :shock: :lol:

Amúgy halkan megjegyzem: hát érdekes egy dolog emlékezetből Chewbaccátalanítani... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Judit: hát ez amolyan anyum-féle tortakrém,de lényegében kakaós,picit kávés,de nem túl édes... isteni...volt :roll: :roll:

sajna a tortamaradékot nővérem elvitte magával a suliba,pedig azt hiszem nem esett volna nehezemre eltüntetni...:oops: :oops:

Eddig nem voltam édességes,de azért én se vagyok fából,és ami jó,az jó... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerencsére már túl vagyok a reggeli cukor-nézésen (piss) a védőnőnél,most falhatok picit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Elégedett volt,picit híztam ;)
Vendég

Andi: szóóóval eljött az idő,mikor már "emlékezetből" kell... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

bizonyos műveleteket én is újra tanulok,mert már nem megy csak úgy a forgolódás,meg a lábemelés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mit néz ma Sz? :D
lesz kép??????
Vendég

Andikám,
jót vigyorogtam :lol: :lol: :lol:
Bár az az igazság, hogy nekem még nincs akkora pocim, de így is bénázok már a kádba ki-be szálláskor...deee elkészült a tetőtéri zuhanyzó végre!

Breki,
jó z a krém egy kis háztartási keksszel is :wink:

Kép
judit0713

Hát igen, itt tartunk már... bár már legutoljára is voltak gondjam ezzel, de mostmár full memoryból kellett nyomni, és tapintásal korrigálni helyenként... ... :lol: :lol: :lol: :lol: Asszem lassan bevonom Rajót is ebbe a műveletbe :wink: :wink: :wink: :wink:

Gondolom a szokásosakat nézi: méhszáj, fekvés, víz, méretek... a lepényre ha nem mondja mindenképp rá akarok kérdezni.... Kép már legutoljára sem volt, mivel már nagyon nem jól "fogható be" azon a kütyün, merthogy már nagylány :lol: :lol: ..... viszont 10 nap múlva megyünk 4d-re, ha addig kibírod, akkor tobzódhatsz.... :wink:

andrea-1

Judit: igazad van,jó is lenne a háztartási keksszel,és van is itthon,de már nincs több krém... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

ha nem bírok magammal,megcsinálok még egy adagot,mert annyira nem volt sok ez a maradék :D
anyum gondolatolvasó volt,hogy elhozta a maradékot,mert nálunk mindenki imádja a krémet,és sógoromék is még raktak a tortájuk mellé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

talán vennem kéne gyümölcsöt,hogy inkább azt egyek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Juditkám, ha kád, ha zuhanyzó...... kezdd el szeirntem gyakorolni ezt a memorys dolgot a többiekkel együtt... ne akkor érjen a meglepetés mikor már máshogy nem megy majd.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenesetre csajok az egész fórumközösségnek kívánom, hogy a Chewbacca Memory Game háziveresenyünkön mielőbb indulhasson Mindenki!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi: na jó,addig kibírom ;) :D :D :D :D
csak úgy szeretném már látni,hogy milyen most!!!! :)

türelmetlenségem határtalan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát majd szólok ZOlinak, hátha ad valami képet....de sok már nem lesz rajta látható szerintem :)

andrea-1

Nagyon izgi!!! :D
hamar eljőő a május ;)
Vendég

Annyit beszéltek a finomságokról hogy ehetnékem van. Valami finit én is ennék.
A reggeli vérvétel utáni csoki, megtette a hatását. Egész nap azt ennék.
Igen ma is voltam drakulánál. A BMC-ben még nem akartam lenyúlni a vérvételes papíromat.

Béku, micsoda zebrák. Én is begyűjtenék egyet szívesen.
Fini lehetett a krém. Szeretem mikor az anyukák gondolatolvasók.
Az egyiptomi férfi hülye!!!!!!

Lujzici, lehet ez lesz a befutó.

Andi, du-ra jó Iza kukucsot.
franci

Lányok egy kis segítség kellene!

Tegnap óta fájdogál a torkom, ma már eléggé köhögök, de semmi egyéb tünet, Apa unszolására többször mértem lázat eddig max 36,6 volt, de most kereken 37, ha fentebb megy, mi az az érték ami már károsíthatja a lehetséges babókat? Mikortól kell csillapítani?

Előre is köszi!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

hopá
laptetűűűűűűűű
Felajánlás mindenkinek!!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8)
Önzőzve egy kicsit magamhoz is veszek egy részt a babák kapaszkodásához!!!! :oops: :oops: :oops:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?