Sziasztok!
Mi megvagyunk.Nagyfiam még köhög néha, elég hurutos, a kicsi meg még mindíg nem szopizik jól.
Kedd óta csak tápszerrel tudok pótolni, sajnos nincs már itthon női tej
Bazsi, szinte csak pár kortyot szív a többit fejnem kell.

Már lóg a cicim.De már annak is örülök ha a tápszert megissza, mert baromira nem tetszik neki az íze.Ma volt először jó zöld tápszeres kaka

pfűű de büdi volt az anyatejeshez képest.
de legalább kakil, hurrrááá!
Nagy kínok közt elértük a heti 150gramm hízást is, de egy picit se többet.Most 6 kg Bazsi!
Nekem is majdnem begyulladt az egyik cicm(a nagyobbik, abban több is a tej mindíg) melegvizes pelussal borogattam, maszíroztam.De aztán jobb lett.Meg néha olyan nyilaló fájdalmat, szúrást ézrek, meg olyat mintha izomláz lenne benne.

Van olyan??
Fantacska....2 vagy 3 hetes volt Bazsi mikor elkezdett cumizni, akkor kezdődött a hasfájás, muszály volt megnyugtatni valamivel.

Tudom nem jó dolog.De ki gondolta volna hoyg rossz szopizó lesz, akkor még jól szopott.
Norbi fiam is cumizott, cumisüvegből ivott és 5 hós koráig jól is szopott.(Mondjuk ott is kellett pótolni sajna tápival.)
Általában nem várom meg hogy sírjon, mert ő képes nem enni 4 órán keresztül is, nem harcol a gyomráért.
Meg kellene várnom hogy sírjon?
Ha néha volt is hogy sírdogált a kaja időhöz közeledva, pár korty elég volt ahhoz hogy megnyugodjon és csak nézelödött, nevetgélt.
Szóval ne eröltessem a szopi, húú pedig van hogy erővel fordítom magam felé az arcát és nyomkodom a cicit a szájába

nem is gondoltam erre hogy rossz élménye lesz a szopiról.Húúha akkor nem is fogom eröltetni.
De mégis mit tegyek.Ma is szopitott 20-30ml-t majd negyed óráig be se kapta a mellem, aztán a másikból is kicsit szopott, aztán 1 óráig semmi

Ez tök sok, addig nem flangálhatok körülötte derékra vetközve hogy ugyan mááár, mikor éhezik meg és hajlandó elfogadni a mellem?
A tápszerrel is ez van, pár korty...aztán van hogy egy óra mulva issza meg a maradékot.

szerintem a hasa is ettől fáj jobban.
Ja, amúgy hiába ébred gyakran éjjel, nem sok értelme van, mert 3-4 korty után úgy visszaszenderül hogy csak a cicit tartja a szájába, semmi szájmozgás, totál KO!
Szóval lehet jobban járnék, ha csak a cumit dugnám a szájába mikor ébredezik.Vagy legalább is ha 4x kel abból csak 2x tenném mellre, hátha akkor éhesebb és jobban szopik, nem???Vagy ez hülyeség???
Amúgy ismét köszi a tanácsokat!
Bei..örülök hogy megoldódott a kai dolog.Hűű, 40ml-t bevágott az őszléből???De ugye higítottad babavízzel?
Csak egy jó tanács, hogy higítsd, nem baj ha nem olyan jó ízes, édes, mert ha nagyon töményen édesen issza ezeket a leveket, nem fog neked késöbb meggyet, vagy natúr gyümi leveket, zöldségeket megenni.

Nagyon finnyás babád lesz ha erre nem figyelsz!Rafkóssak ezek ám.
Eper..jaj olyan aranyosak mikor gagyognak

Balázs is mondja hogy -eeőő, eggűűű, meg ilyesmit hogy egggeee!
Tápszerezők, lenne egy kérdésem
: újra lehet melegíteni a megmaradt, bekevert tápszert? Vagy ha megmarad ésa radiátoron tartom , nem romlik meg mondjuk 2 óra alatt??