A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Jaj még azt akartam kérdezni tőletek, hogy köhögésre ti mit szedtetek én kb 3 napja annyira elkezdtem és nagyon rossz a pocakomnak érzem....a gyógyszertárban Stodal szirupot adtak, de a tájékoztatójában az áll, hogy terhességben való alkalmazásáról nincs adat?????most akkor mi van bevehetem vagy sem?Valami nagyon kéne valamelyikőtök ismeri?

Köszönöm Dóri

Lilypie Second Birthday tickers
ndora77

NAGY HÍREM VAN!!! KRISZTONAK 9-ES VAN A TENYERÉBEN :lol: Majd jövök még,ha tudok valammit :wink:

bari6

Barika!

Megelőztél!

Igen, 9-es van a tenyerében Krisznek!!! Gratulálunk neki!!!!

Emerenc!

Te is ügyes légy!!!!!!

Csuti
Kép
csuti83

Úgy látszik még mindenki alszik :roll: nagy a pangás :shock: nekem is panganom kéne,mert kikapok a munkahelyemen, de ha gond lesz, akkor megmondom,h FÜGGŐ VAGYOK :lol: :lol: :lol:

bari6

Kép Gratulálunk Kriszto!!!!!!!!!!!!!!

Csuti
Kép
csuti83

Igen, egy kicsit pangás van, de várjuk csak ki a délutánt. Akkor meg majd nem győzünk visszaolvasni!!!
Azért én itt vagyok veled Barika, már nem alszom!!! :wink:

Csuti
Kép
csuti83

Bari, Csuti: köszi a gyors infót. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszto: ez naggggyon szuper!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Emerenc: érted is szorítunk!! Legalább ilyen szép számokat kívánunk!

Ndora: szia! Sajnos én nem tudok neked segíteni, de megakadtam valamin. Már vannak ikerbabáid és most várod a következőket??? De jó!!!! És mekkorák a "nagyok"? :lol: :lol: :lol:

Mné: vigyázz magadra. Írod, hogy stresszes a meló és még a bújócskázó picurka is.... Nagyon nem könnyű most neked. De remélem és kívánom, hogy minden rendeződjön és végre bújjon elő az a gyerkőc, mert leapacsolták.
Kép
szélkisasszony

Én is, én is!!!
szélkisasszony

Dóra, Nenénk köhögött a múltkor :( Dévisz mondta is,h nem túl jó a köhögés. Elvileg a lándzsás utifű szirupot ajánlottuk,h bevált e, arról ő tud beszámolni :roll: Ezt tuti lehet inni kismamiknak :wink:
Jobbulást :wink:

Ha tudunk Emerencről, mindenképpen beszámolunk :wink:

Katapetra? Parene? Kisalag? és mindenki???

bari6

Itt vagyok!!!

Tegnap nem tudtam jönni,egész nap vizsgálatokon jártam.
ÁÁÁÁÁÁÁÁ ne is kérdezzétek :( nem egyszerű.A jobb szememmel alig látok,és még 3 bordám el van törve.Tiszta kripli lettem.Nem tudom mikor leszek ép és egészséges :shock: Voltam: varratszedésen,sebészeten,rtg-ben,szemészeten és koponya ct-n.Semmi jó.
Na bocsi hogy így kitörtem.
De látom azért vannak jó hírek :) ez az lányok,ennek örülök.Nem nagyon olvastam vissza,majd követem a történéseket.
Puszi és szép napot.

szurikáta
szurikáta56

Kriszto, nem semmi csaj, ahogy felébred, már minket tájékoztat a fejleményekről. Nagyon ügyes vagy, csak így tovább, remélem pénteken mennek majd vissza. Férjem szerint (akit egyből tájékoztatok mindig) ebből 5 baba is lehet :lol:
Remélem, Emerencnél is ilyen jól alakul minden. Már alig várom a délutánt, hogy beszámoljanak, hányan estek szerelembe az első nap. Szerintem az egész lombikban ez az egyik legszebb nap, én nagyon élveztem, szeretek komásan feküdni :wink:

Többiek, hogy állnak a tüszőkkel?

Szurika, kitartást, fel fogsz épülni!!!!

KépKép
momelcsi

Dóri, nagyon köszi a támogatást, sajna én ennél sokkal nagyobb súlyból indultam, de remélem, mire kijövök a kórházból már jóval kevesebb leszek.
Nagyon gratula a két ikerpárhoz, az elsőnél a nemek hogy alakulnak?

KépKép
momelcsi

Szurika: Kép Remélem, hamarosan azért rendbe jössz. A jó hírek itt majd biztos segítenek.

Bari: mikor mész kineziológushoz?

Csuti: te a beültitől kezdve otthon vagy? És maradsz is?

Képzeljétek, voltam endokrinológusnál. A januári 5-ös TSH-m most 3-as. Vakargatja a doki a fejét rendesen. De biztatott, hogy pikk-pakk helyre tudjuk tenni, ha indulunk. Most úgy tűnik neki, hogy volt egy pajzsmirigy alul működésem tavaly nyáron, ami lehet átment éppen túlműködésbe. És reménykedünk, hogy most már beáll. Azt olvastam és ő is mondta, hogy aki babát szeretne, annak 2 alatt kellene tartani. Nem tudom, hogy mi a fenétől hullámzik ez nekem, de remélem ez nem hátráltat majd minket.
A napokban jól kisírtam magam és most jobban vagyok. Ebben azért nektek is nagy szerepetek van. Köszönöm még egyszer.
Ráadásul belefogtunk a leendő gyerekszoba felújításába is és ez is, ha fizikailag le is terhel, de lelkileg feltölt.
Bocsi, az áradatért.
Holnapra szeretnék majd nagy-nagy drukkot kérni Tőletek Szélúrfinak. Ugyanis holnap kell mennie mintát adni. :shock: :shock: :shock:
szélkisasszony

melcsike
Köszi a bíztatást,bizony rám fér :)
szélkisasszony
Neked is köszönöm,és egy varázslat holnapra a párodnak :arrow: Kép :)

szurikáta
szurikáta56

Kriszto,

Ez fantasztikus :!: :!: :!: :!:

Emerenc,

Mennek a drukkok, hogy Neked is ilyen szép szám legyen a tenyeredben.

Szurika,

Már akartam is kérdezni, hogy elöl vagy hátul ültél a kocsiban, és milyen autó volt, hogy a többiek ilyen jól megúszták?
Nagyon nem jó hallani, hogy ilyen rossz hírekkel jössz, de ahogy Te is szoktad nekünk mondani, bízni kell és hipp-hopp felgyógyulsz Te is :wink:

Dóri,

Én már kb. 2 hete köhögök, és legalább ennyi ideje iszom a lándzsás útifű szirupot, ami mivel köptető is nem érzem, hogy csökkentené a köhögésemet. Így most 2 napja abba hagytam, és így mintha kicsit kevesebbet köhögnék, de az is lehet, hogy csak bebeszélem magamnak.
Dévai azt mondta, hogy ha köhögök, feküdjek sokat, mert a sok alhasi izom használatával ha még a gyerek is nyomja a súlyával, akkor kinyílhat a méhszáj, vagy még burokrepedést is okozhat, és igyak sok folyadékot. Ennyi volt a jó tanács.

Én is köszönöm a megerősítést a kilókkal, mert engem nagyon frusztrál, hogy ezzel piszkálnak. Bevallom én csak ezért az egyért akartam vissza menni a régi dokimhoz, de az sajnos pont szabadságon lesz, amikorra ki vagyok írva szülni, így maradtam Dévainál. Nem gondolom, hogy a 170 cm-hez az 53 kg, amivel kezdtem a terhességet az túl sok lenne, és a védőnő is azt mondta, hogy rajtam simán elfér a 15 kg is (nekünk 1 babánk lesz), és ne is foglalkozzak Dévai hülyeségével, hogy max. 10 kg lehet hízni. Nem is foglalkoznék vele, ha 3 hetente nem cseszne le :cry: Na jó, tegnap megígértem a lányoknak, hogy ezt a témát nem hozom fel, de olyan jó volt olvasni, amit írtál. Te egyébként Dévainál szültél?

Szélkisasszony,

Az csak természetes, hogy mennek a nagy drukkok Szélúrfinak a minél jobb eredményekért :wink:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Most jott a hir: EMERENCNEK EGYETLENKEJE VAN :!: Nagy drukk neki is :wink:++++++++++++++++++++++

bari6

Szélkisasszony!

Igen, én azóta itthon vagyok, és már szerintem maradok is, mert D. is azt mondta, hogy menjek táppénzre, és a háziorvosom is, hogy írjon-e ki. De még megvárom a hétfői szívhango/ka/t, és annak függvényében megyek táppénzre. Eddig szabin voltam.
Az nem baj, ha kisírtad magad, legalább kiadtad magadból a negatív energiát. Ez csak jót jelenthet! Gyógyszerrel próbálják lehúzni a TSH-t? És ha lemegy, akkor indulás??? De jóóóóóóóóóó!

Szurika,
nem semmi, szegény, de sajnállak! Remélem hamarosan rendbe jössz. Pihenj sokat!!!

Jaj, most nem vagyok jól, most kapott el rókakoma. Így, amit nagy nehezen letuszkoltam, mind kijött :cry: most mi tévő legyek? Nem kívánok enni, viszont egy almát kívántam, most azt ettem. Szerintetek az jót tesz?

Szélúrfinak holnapra!!!!
Kép

nagy-nagy drukkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!

Csuti
Kép
csuti83

EMERENC!!!

NEKED IS GRATULÁLUNK!!!!

Kép
MOST PIHENJ!!!

Csuti
Kép
csuti83

Krsiztó: Ez gyönyörű eredmény!!!!!Nagy nagy Gratula!!!!!!
Pihizz, és gyere majd mesélj nekünk! :D

Emerenc
: kivánom , hogy Ő legyen a tuti befutó! :wink:

Szuri mamim :( veled vagyok lelkiekben, és kivánom tiszta szivemből, hogy mielőbb felépülj!!!! Puszillak

Csutim, az a fránya róka....bármit, amit megkivánsz, egyed...az almának örülök! Csak lenne több féle, ami bent maradna!
Hétfőn Uh? Hétfőtől nem csinálnál vonalzót??? :wink:

Szélkisasszony
: hát hogyne drukkolnánk!!!!!! 4-én lesz eredmény?
A pajzsmirigyemet nekem is beállitották, nekem is 2 felett volt, nem sokkal, de 2 alatt kell lennie :roll: Puszi

Bari:köszönjük a hireket, te kis FÓRUMFÜGGŐ :D

A táblázatot holnaptól újra töltöm, csak az a nagy gépen van, ami a tv-re van kötve, igy a parkettán kelle csücsölnöm, és azt még ma nem vállalnám be... :oops: köszi a türelmet!
Az éjszakám jól zajlott az előzőhöz képest! :? Kicsit izzadtam, de nem úgy, mint tegnap.
A hasam görcsölgetett reggel, de az a szellőzés miatt is lehetett, bocsi :oops:
Szóval jól vagyok, simizem a pocim jó sokat, beszélek hozzájuk!
és már csak 12-t kell csicsikálnom a tesztig :D

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Sziasztok!

Kérdeztétek 10 évesek az "elsők" Luca és Sarolta.
Nagyon ki vagyok ettől a köhögéstől:( úgy fáj már mindenem tőle...feküdjek sokat..na azt nem tudok hozni vinni kell a nagyokat mosás, teregetés, főzés...
Ja nem tudom már ki kérdezte nem nem Dévainál szültem az Istvánban szültem.Most is ott fogok.

Gratula a punkciósoknak!!!Szerintem is jó utána...bár nekem eléggé fájt a hasam egy darabig...

Ölelés Dóri

Lilypie Second Birthday tickers
ndora77

Drágáim,nem győzöm megköszönni ezt a sok szeretetet amit kapok Tőletek.
Emerencnek és krisztonak gratula,csak így tovább.
nene
A kocsim Suzuki Ignis---- volt :( jobb hátul ültem,a kislány mellett,elöl a lányom,és a vejem vezetett.

szurikáta
szurikáta56

Emerencnek is mennek a drukkok ezerrel, pont ennyire van szükség egy transzferhez.++++++++++++++++++++++

Szélúrfinak is egy nagy kalappal holnapra, hogy pénteken szép eredmény szülessen.

KépKép
momelcsi

Emerenec: remélem, Egyetlenke albérlő lesz nálad egy ideig. :D Drukkolok Nektek is!!!!

Köszönöm lányok a drukkokat. :lol:
Csuti: a kiszakad gatyás SpongyaBob-on könnyesre nevettem magam. Amúgy egyelőre semmilyen gyógyszert nem szedek a pajzsmirigyemre, mert még nincs két egyforma eredményem. :shock: :cry: És ha minden egybevág, akkor remélem tudunk kezdeni. Bár nagyon kíváncsi vagyok, hogy D mit fog mondani a leleteimre.

Katapetra: igen, 4-én lesz eredmény.
Örülök, hogy már jobban alszol. Drukkolok!!!! A táblázat meg ráér. Most az a fontos, hogy pihenj és beszélgess a pötyökkel jó sokat. :D

Nene: a kakukkfű teát nem próbáltad? Elvileg az is jó köhögésre. Bár azt nem tudom, hogy várandóság idején lehet-e inni. Nekem eddig ez bevált.
szélkisasszony

Na ezt már szeretem,mikor ilyen sokat kell olvasni :lol:

Szurika Drága, nem hangzott jól a tegnapi napod, de szerencsére Te is sok-sok pozitív gondolattal vagy megáldva, így hamar egészséges leszel :lol:

Szélkisasszony, ma megyek :lol: Már nagyon várom :lol: Este majd jövök :wink:
Holnapra nagy drukk Szélúrfinak :lol:
TSH kérdésben tudnám ajánlani Lort és Krisztot :wink:

Melcsike, lehet,h buta kérdés, de pl. vízhajtót nem kaphasz?

Nene, óóó még mindig az a fránya köhögés :shock:

Katapetra, ezek szerint pihizel ezerrel :lol: Mondott valamit a dokid a fekvéssel kapcsolatban?

Csuti, sajnálom,h róka koma nem hagy békén. Kergesd el most katapetrához :lol: és reméljük Ő majd továbbkergetheti Krisztohoz, Emerenchez aztán Paranehez, Kisalaghoz és így tovább :lol:

Mné, hogy vagy? Meló van még ezerrel?

Dóra, jobbulást :wink:

Kisalag? Parane?

Puszkó mindenkinek!

Bari

bari6

Emerenc,

Gratula, és remélem, és bízzunk benne, hogy egyetlenke egy hős, egy nagy túlélő, és nemsokára ott fog befészkelődni a pocakodba.

Szélkisasszony,

A kakukkfű teát még nem próbáltam, de remélem már lassan elmúlik ez a fránya köhögés. Ha mégsem bírok vele megbirkózni, akkor majd utána kérdezek, hogy kismamik használhatják-e, és kipróbálom. Köszönöm a tippet.

Szurikáta,

Akkor azért sérültél meg Te ennyire, mert ott jött belétek a másik autó? További gyors gyógyulást kívánok azaz kívánunk, mert mikor nektek írok a kicsi mintha tudná, és olyan bugit rendez odabent, mintha Ő is hozzá akarna szólni :D

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

nene
Nem,balról kapott el a haver,kb középen,de körbeforgás volt és utána 3 bukfenc,bele a friss szántásba,olyan 25 métert repült a kocsi. :shock: úgyhogy nagy bumm volt :( szerintem egy kész csoda a túlélésünk.
Jó dolog a baba rugdosása.Én nagyon szerettem érezni. Óóóóhhhhh régi szép idők :) imádtam terhes lenni,de tényleg :)

szurikáta
szurikáta56

Katapetra,
az a legnagyobb baj, hogy semmit nem kívánok :cry: most tudtam enni egy kis levest, és olvastam a neten, hogy jó a gyömbér a hányásra, így a férjecském vett egy Kinley gyömbért, jó hideg, most az jól esik. Igen, hétfőn UH, akkor derül majd ki, hogy hány szívecske dobban majd, és hogy mi a helyzet nálam a hasűri folyadékkal, valamint a megduzzadt petefészekkel kapcsolatosan. De nem sok jóra számítok, ha így nem marad meg bennem semmi :cry: Megpróbálok majd vonalzót csinálni én is :lol:
Igen, a szellőzés miatt nekem is nagyon görcsölt a hasam, ha még emlékszel, de már elmúlt. :wink: Tuti pozitívat tesztelsz majd!!!

Szélkisasszony,
jaj, az nekem is tetszik, azért raktam fel neked most, hogy jó kedvre derítselek! Minden ok. lesz!!! Kitartás :!:

Bari,
ok úgy fogok, akkor most elkergetem a többiek felé :wink: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
és gyere később, hogy mit mondtak nektek, kíváncsiak vagyunk ám!

Nene,
gyógyulgassssssssssssssssssss!!! :lol: :D :lol:

Csuti
Kép
csuti83

Halihó,

ismét gép előtt :))

hááát iszonyú nagy tumultus volt ma az Intézetnél, DévaiI már 7-re meg is érkezett mindenkivel (asszisztencia, biológus, stb.) együtt. min 7 műtétes volt, drukkoltunk nekik!!!! és még most is mennek a drukkok ++++++ és kellemes ébredést :) Annyira jó látni, h a leendő kismamikat a párjaik mennyire óvják, volt akinek a hátát simogatta a férje, volt akit átölelt.... nagyon megható volt!

Nálam sok jó hír nincs: az eddigi "alvó" jobb oldal termelt a múlt alkalomra 2 db 10-est, no azok most eltüntek, ötössé váltak; de most a régi jó kis baloldal kezdte termelni a pöttömöket, a 4 közül volt már 8-as is közöttük :(.... pénteken biztosan nem lesz inszem "még nem tartunk ott", mondta DévaiI és a Merional napi kettőre emelte, hangulatváltozásom elkezdett játszani velem, így egyik percben a pokolban, másikban annak tornácán vagyok - ennél feljebb nem megy ma :( :)

nene, hogy te még mindig beteg vagy! jobbulást!

bari, gyere mesélni a kezelés után (lesz kezelés, vagy "csak" megbeszélés?)

szélúrfinak: sokat és virgoncokat ;) ill. inkább ezt szélkisasszonynak kívánom :oops: Ti hol tartotok?

katapetra, csuti, mné kérünk még képeket!!!!! no meg valóban, a vonalzók!
kisalag
Fót

Kisalag: sajnálom, hogy nem kaptatok ma jobb híreket. De remélem. hogy hamarosan meg lesz az az inszem is. Drukkolok!!!

Nagyon aranyos vagy, köszönöm, illetve köszönjük a jókívánságokat. :lol: :lol: :lol:
Hát mi leginkább sehol nem tartunk! Tavaly szeptemberben beadtuk minden papírunkat D-hez, kért még egy-két dolgot, de közben sajnos a páromat félre kezelték és a kevés katonából egyszerre nulla lett. Képzelheted. Azóta megy az új orvos, új kezelés, aminek remélem pénteken már látjuk az eredményét és végre kezdhetünk!
szélkisasszony

Jaj...elszállt, amit irtam... :twisted:

Kisalag, drukkolok, hogy nőljenek azok a petikék! Én is hasonlóan éreztem maga, borzasztó feszültség tombolt bennem....nemsokára vége a megpróbáltatásoknak!
Képet én mtöbbet nem tudok felrakni, mert nekem ez a beülti utáni állapot, és még jogilag nem vagyok kismama!(Shrek idézet: Jogilag még nem vagy király!) Bocsi csak jól jött ki...
Nagy drukk Neked!

Csutim, csak annyi, hogy nyugi...amikor eljön az ideje még a vasszöget is átharapnád....tudom, hogy nagyon kell a fehérje, de a nyugi is sokat számit...
nagyon köszönöm, hogy biztatsz, mert azért néha bennem is vannak kétségek, de szerintem az normális, és sikerülni fog!!!!máshogy nem lehet!
JA, és róka koma nem nagyon kéne nekem :D :wink: jó lenne ezt kihagyni....szegénykém, ha nagyon rossz, egy adagot átvállalok!
nagy drukk hétfőre, hogy minden renben legyen veletek!!!Puszi: Kismami!

Neneém, még mindig köhögsz? Jaj drága, most már múljon de rögtön!!!! Jobbulást!!!

Barus: drukk akkor!!!!!EZERREL!!!!!

katapetra

Aranyosak vagytok köszönöm a jókívánságokat :D
Igyekszem én, de ez a fránya kór úgy látszik elég makacs, és a mi kis manócskánk meg ugyebár legyengítette a szervezetemet, de nem baj, ha ezen múlik, akkor gyógyuljak lassabban, de Ő itt van nekünk :lol:

Szurikáta,

Hát igen, tényleg nagy szerencse, hogy életben vagytok, és kisebb nagyobb sérülésekkel, de megúsztátok. Azt hiszem ilyenkor szokták mondani, hogy fogta a jó Isten a kezeteket, és veletek volt. Pihenj sokat, hogy minél hamarabb meggyógyulj.

Cisuti,

Ó te szegény. Nekem szerencsém volt, mert én nem rókáztam, és hányingerem is csak párszor volt. Azt próbáltad már, hogy amit eszel vagy iszol, azt falatonként teszed?
Nem akarok okoskodni, de mikor nekem hányingerem van, akkor ez be szokott válni, hogy mindenből szó szerint csak egy falatot eszek, és egy korty vizet vagy teát vagy akármit iszok. Aztán mikor érzem, hogy ez a falat már "biztonságban" van, akkor küldöm utána a következőt és így tovább.

Kisalag,

Ez nem jó hír, de biztos vagyok benne, hogy ha nem is most pénteken, de hamarosan meglesz az az inszem, csak kitartás :wink:

Katapetra,

Nem dolgozol ugye?
Vigyázz nagyon magatokra, pihenj sokat, és meglátod meg lesz az eredménye :lol:
Aztán majd tényleg jön az amikor már nekem is azt mondta a párom, hogy most már lakatot tesz a hűtőre, mert ahogy írtad a vas szöget is megettem volna :D

Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de nekem már napok óta fáj a fejem :cry:
Na nem vészes, csak az a tompa folyamatos fejfájás, ami kezd már nagyon kellemetlen lenni :evil:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene, nekem tegnap este fájt....lehet, hogy egy front lenne a ludas?

katapetra

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, kösziiiii!
Tudjátok, a helyzet nem jóóóó. Egyetlen egy petesejtem volt érett, de az 10-es minőségű. 2kuka teljesen, 3 db még holnapra beérhet kategóriás és 3 db GV-s, ami egy kevésbé érett állapotot jelent, ha jól értettük, de még akár azokból is lehet valami.....
Szóval irtó szomorú vagyok! Annyira, de annyira mindent megtettem, hogy jó legyen, minden és látjátok... soknak sok, de milyenek?
Apánk azt mondta pénteki punkcióig valószínűleg nem bírták volna ki, tehát jó döntés volt a mai nap, de valamiért a petikék még nem voltak tökéletesek.
Szóval, ha beérnek akkor 3-mat vagy esetleg +3-at megszúrhatnak még holnap.... háááááááááát nem tudom.... szeretném hinni, hogy megtörténhet...

Emerenc gyere majd, mi volt!!!!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Krisztóm: nem szabad feladnod!!!! Hinni kell, mert ez az egy ami mindig ott kell, hogy legyen! Bejön,hidd el, tapasztalatból mondom :wink: Kérlek ne légy szomorú, ez még nagyon jó is lehet!
Puszikállak! :wink:

katapetra

Kisalag,
ne csüggedj, ezek nem olyan rossz petikék szerintem, és még fognak nőni, minden jó lesz, csak bízzzzzz! Akkor hétfőn lesz az inszemetek?

Katapetra,
ne kívánd a hányingert, de ha nagyon akarod, akkor küldök neked. Én eddig nem voltam hányós, a munkámból kifolyólag elég jól bírtam a szagokat is. De most? Elképesztő! El sem tudom ezt nektek mondani. Na mindegy, kibírom, du. már tudtam enni egy májkrémes kiflit is. Csak attól félek, hogy hétfőn még nagyobb lesz a túlstimum, de sajnos nem tudok mit tenni! :cry: :cry: :cry:
Jaj, mikor is tesztelsz? Még kb. 12 nap? Jaj, de izgi!!!

Nene,
igen, én is így eszem már egy ideje. Egy falat hús, össze sem rágom, és egy korty vízzel leöblítem. :oops: :? Nem megy máshogy :roll: De reménykedem, hogy ha nem leszek ennyire ráutalva a húsevésre, (vagy inkább nem lennék) akkor nem lenne baj, lehet akkor tudnék enni! gyógyulj minél hamarabb!

Kriszto,
:cry: :cry: :cry: de hátha a holnapi még behozza a lemaradást! Csak bízz kérlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csuti
Kép
csuti83

Krisztóm, ne csüggedj, nekem is másnap szúrtak meg egyet. Nagy esélyed van rá, hogy a holnapiból is összejön valami. Bízz Kálmánban!!!!!!
És nem te tehetsz róla, ne vádold magad. Sőt!!! Ha ezeket mind nem tetted volna meg, akkor ennyi esélyed se lenne, a 4 petikére.
Én ezerrel drukkolok továbbra is, és imádkozom értetek!!!!

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

NAGYON DRÁGÁK VAGYTOK! TELJES MEGHATÓDSÁGBAN VAGYOK!
Köszönöm a drukkokat! :D

Egyetlen lett és meg is kellett szúrni, hogy biztos legyen a dolog. Utrot kaptam csak, mível egynek kicsi az esélye, feleslegesen ne szedjek gyógyszert.
Már egyszer volt Egyetlenkém, elisindult, két sárgatestet hagyva maga után....remélem most bíztos befutó lesz!
Kriszto, olvasom Nálad sem rózsás a helyzet......nagyon drukkolok! Jó lenne ha mindketten ott lennénk a finom kis ágyikónkban! :wink:

melcsi, szurkolok nagyon, hogy a 10 nap hamar elteljen, úgy, hogy feküdj, és mozogj is ! És fogyjon a húsi! :D KITARTÁS! Szerintem is teljesen renben vagy, probáld meg nem izgatni magad! :wink:

nene, Neked is hasonlókat tudok mondani, szerintem Te is rendben vagy,nem is tudom van e olyan kismama aki betudja ezt tartani? Az is megfordult a fejembe lehet e olyasmi követelni, amit nem lehet betartani? Kitartás Neked is! :wink:

Csuti, köszönöm Neked is a drukkokat!nagyon édi! Nagyon szép a kép a babóidról...remélem nem tart sokáig ez az áldatlan állapot az evéssel.
Minden kismaminak pocisimi! :D

Szurikáta, amikor elöször írtad a balesetet, azt gondoltam, hogy a vezető mellett ültél, mert azt mondják a legveszélyesebb helynek, hát....ez sem igaz.....és még, hogy a Suzuki nem biztonságos.....de azért az Örzőangyalotok keményen leizadhatott! Jobbulást!

Barika, köszi Neked is! Milyen frissen, szállítod az infókat! :lol:
Ez a függősség kellemes.... :D

Katapetra, a szurkálgatásra azt szokták mondani, hogy jót jelent! :wink:
Kitartás és +++++++++++++++++++++

Kisalag, nem láttalak reggel,a sokaságban, így azt gondoltam már ma lesz a randevú.....szerintem nem baj ha inszemnél nincs sok tűsző,és hamar megtudnak ám nőni!
Egy kis helyben futás tud javítani a helyzeten. :wink:

Ági: Jó, hogy jöttél! Tehetnél fel ám képeket a lurkókról! :D Örülnénk neki!

Akit nem említettem meg, neharagudjon, mert mindenkinek nagyon szurkolok és szeretettel gondolok! :D
emerenc

Emerenc, nagyon jó a pozitív hozzáállásod, bízni kell az egyetlenkében. Én drukkolok nagyon+++++++++++++++

Már csak 8nap nekem :wink:
Amúgy valahogy Dévisz se nagyon csesztetett a súllyal, csak próbált rávenni, hogy ne hízzak többet.

KépKép
momelcsi

Kriszto: felejtsd el gyorsan, hogy nem tettél meg mindent. Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon drukkolunk!!! Minden rendben lesz! Sok-sok ölelés!!

Emerenc: Egyetlenke lesz a befutó! Nagyon drukkolunk, hogy rendben "befusson" a pocakodba!

Bari: mi volt ma? mesélj!

Momelcsi: annyira ügyes vagy! csak így tovább. :lol:
szélkisasszony

Emerenc! Most érted és Egyetlenkének szurkolunk!

Melcsi! Már visszafelé számolsz :-D Eljött ez a pillanat is....úgy várom a fejleményeket.

Kérdeztétek: Igen, a két nagyi szokott segíteni: Hétfőn és pénteken Anyukám, szerda és csütörtök Anyósóm. Szép lassan kezdek önállósodni a babákkal. És ez így van jól.

Csuti! Pocaksimit Neked is! :-D

kisgaby

Kép
kisgaby

Sziasztok!

Emerenc, Kriszto!
Örülök hogy megismerhettelek Titeket! Amíg nem hagytátok el a közös kórtermet addig Emerenc mellett feküdtem :D

Én 10-es számot kaptam a tenyerembe. D pedig elég szűkszavú volt, csak annyit mondott hogy mind a 10-et megtermékenyítették, holnapra kiderül hogy van-e szerelem?!...és ezek szerint jót jelent hogy egy rakás kúpot kellett kiváltanunk.
Nagyon izgulok, és persze bízok is hogy minden de minden rendben lesz!

kriszto
sajnálom hogy a szép szám után nem kaptál jó híreket. De TE mindent megtettél! Az intézet is meg fog tenni mindent és így lesz péntekre a pocakodba babóca!
emerenc
annyira rosz volt hogy még a számodat sem tudtad meg amikor felébredtél...de bízzunk benne hogy ez fog most szerencsét hozni és lesz befutó abból az 1petikéből.

katapetra
igazi jó szülőként viselkedtél a 4embrikével! és az a kettő akit hazavittetek meg is fog maradni!

bari
én kinezilógusnál nem voltam, de elkezdtem női jógázni. megvallom nem nagyon bíztam benne, de kaptam 1bérletet és eljártam. magam lepődtem meg a legjobban hogy milyen pozitívan hatott rám!megnyugtatott és sikerült ha arra a másfél órára csak, de magamra figyelnem.

köhögésre én az orvosi pemetefű cukorkát szoktam szopogatni. van aki szereti az ízét, van aki a szagától is rosszul van, de érdemes kipróbálni!

szurikáta
nagyon sajnálom ami veled történt! én is átestem hasonlón, amiben az volt a legrosszabb hogy Te hiába figyelsz, tartod be a szabályokat, ha tehetetlen vagy másokkal szemben.
Jobbulást!, és mielőbbi felépülést!

kisalag, szélkisasszony
szurkolok Nektek!

kismamáknak pociksimi!
parane
Budapest

Parane, ez nagyon szép szám!!!! hajrá szerelmeskék!!!!
Akkor neked pénteken beülti? jaj de izgi dolgok történnek!!!!!

katapetra

Parane, ezt a meglepetést :lol: Te is ma voltál :shock: nem tudtam , de nagyon-nagyon örülök a csudaszép számnak :lol:

Krisztokám, tudod, beszéltünk és megmondtam a frankót :wink: sikerülni fog :lol:

Emerenc, neked is drukk és gyere holnap :wink:

Megvolt a kineziológus. Kb. 3/4 5-től 7-ig voltam bent...! Mi is mondjak...én elég hitetlen vagyok. Vagyis van amiben hiszek és van amiben nem tudok. Ide úgy mentem el,h nem feltétlenül kell benne hinnem akkor is működik. Nos, az elejétől szinte végig sírás-nem sírás váltakozott. Aztán csinált velem valamit (oldás-azt hiszem) és ott sajnos akár mennyire is koncentráltam elhagyott a hitem és szégyen szemre elnevettem több alkalommal is magam :oops: közben persze kérdezte, de azt mondta,h nem baj...A lényeg,h sajnos nálam nagyobb a gond, amit meg kell oldani, így mennem kell. Egy hónap múlva kell mennem. Kimondott "házi feladatot" nem kaptam, csak egy érzést kell felidéznem,ha "bajban" vagyok. Azt mondta a kineziológus,h az is lehet,h egy hónap múlva már nem lesz gond és kismama leszek :shock: na ez furán hangzott, de nem vagyok semmi rossz elrontója, úgyhogy ám legyen :lol:

Jaj csajok gyertek holnap,mert addig lerágjuk a körmünket :oops: DRUKK+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi-puszi mindenkinek!!!

bari6

Parane! :D Most már meg vagy! :D Gratulálok a szép számhoz!
Biztos, hogy nem véletlenül írt fel annyi kúpot.... :wink:
Nagyon írigyeltellek! :D

bari: Én is voltam kineziologusnál, számomra egy vicc volt és pénz rablásnak tartom. Barikám, szerintem Te is tudnád jobb helyre fektetni a pénzed! :wink: De mindenesetre egy tapasztalatot megér! :D

Jövök még....
emerenc

Parane!

De jóóóóó! Olyan jó, hogy ilyen szép szám volt a tenyeredben és hogy mind össze is ismerkedik Apával. Nagyon szorítok, hogy sokan megszeressék egymást!!!!!

Egyébként most hogy írtad... én is egy valag kúpot kaptam!Kicsit jobb kedvem is lett estére, mert pont azt beszéltük a férjemmel, hogy Dévai biztos bízik még, ha felírta a crinone-t és az utroból is 2*2-t! Nagyon félek, hogy mit mondanak majd a telefonba, de sajna nem tudunk már mit tenni, bízunk benne, hogy szép vége lesz és holnap reggel két babókáért mehetünk majd vissza.

De fél 10-kor kiderül!

Parane,Emerenc nagyon szorítok nektek is!!!

Később.... pusza

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Lányok, én nem mertem tegnap rákérdezni, hogy mi is az a kineziológus..lehet, hogy nem jól irom....én buta azt gondoltam, valami extrém vizsgálat...mint például a genetika, stb.....hát akkor ez még ennél is extrémebb :),

Kriszto, Emerenc, Parane......drukkkkkkkkkkkkkkkkkk

katapetra

Jó reggelt!

...már nem bírok aludni annyira kíváncsi vagyok!
de látom emerenc,kriszto titeket is kivetett az ágy :D
és hol van még a fél10!!!

katapetra
ez aranyos! a kineziológus az egyfajta pszichológus aki az izmok reakciójából kap választ a kérdéseire.
biztos vannak szakemberek akik profin tudják csinálni, csak nehéz megtalálni őket. hasonló mint a homeopata és gyakran dolgoznak is együtt.
nekem volt egy csoporttársam aki oktató is volt, de elég hitetlenné váltam, mert szegénykém egy tanári irgum-burgumra összetört és sírásban tört ki :shock:

jövök később!
parane
Budapest

Hát...igen.....ezekben a dolgokban sohasem voltam otthon......
na mindegy...én úgy érzem nagyon nem is maradtam le semmiről...

ja és Laptetőd lett Parane :lol: :lol:

katapetra

Kép

Kép

Kép

Sziasztok!

Mivel kértetek képeket itt van minden gyerkőcről egy! :-)
Ja és csak annyi 1 petécskéből is lehet baba. Sőőőtttt! Csak bízni kel a picikékben! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Ági! GYÖNYÖRŰEK! Olyan jó, hogy jöttél, látom, hogy vagy késő este, vagy korán van csak egy kis szusszanási időd!
Nagyon szép gyerekek! :D
emerenc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?