Sziasztok, hazaértünk!
Eszterkém, mondom én hogy nem sz-ral gurigázol Te Lány!!!

Jövő héten már bekukkantanak, nagyon helyes!! Amit lehet lezavarni, igazad/igazatok van!!
Okosan csinálod, hogy tp-n vagy még, így úgysem lehetne a melóra koncentrálni, legalábbis ha magamból indulok ki, úgyse érdekelne semmi más engem se, csak hogy haladjunk és megtegyek az ügy érdekében mindent,amit csak lehet!!
Továbbra is lelkes támogatóid a B. család, pozitív energiák minden nap fognak menni!!!!
Figyu egy jó kis lazító masszázsra vagy valami más kényeztetésre nem gondoltál egyik délután benevezni????
Vicky: ez aztán a jó hír!!! Nemtom mit csináltál, de a berendezés odabent összekapta magát rendesen!!!

Örülök neki, gondolom milyen megkönnyebbülés lehet ez azért!
Mia: mondanám, hogy hűtőfürdő, de ugye az most nem javallott, anyu mikor kicsi voltam vizes lepedős lázlehúzást csinált még....de szeritem ha gondolod és szükség van rá, vagy napközbeni bmc telefon és rákérdezni, vagy ugyanez János nőgyógyászat megadott telefonszámán!!
Mindenesetre hőemelkesés és lázűzőket küldöm:
Brumi: hát ugye Chewbacca barátunk ugye köztudottan jó szőrös.... nálunk meg alapból a szőrtelenség van favorizálva, de most hogy a házaséletet lassan már csak az emlékeimből ismerem, ez a tájék... hát hogy is mondjam, nem teljesen makulátlanul naprakész mostanában... főleg hogy mostmár úgyse látom
Eszterkém: hát igen, lehet nálam is hibázik itt-ott a dokument...de azért szalonképes lett

de majd lecsekkoltatom Rajóval
Na szóval megjártam ma a Zolit. Jól elpanaszoltam a diabetológiás éleményeimet, értékek míg rendben vannak, addig ne aggódjak..... menjen a diéta, meg figyeljük...de szerinte nem lesz itt gond, ha ilyenek az értékek

kérdezte a magzatmozgásokat,ezzel kapcsolatban elmeséltem milyen fesztiválok vannak ezügyben idebent.... hát gyerekek, komolyan mondom látnotok kellett volna azt a vigyori fejet, ami ma volt Neki!!!

Végig!!!!
Amúgy midnent rendben talált, víz, lepény, méretek, gyerek veséje, eze..aza.... szinte követni se tudtam....de vizsgálat után külön rá is kérdeztem a cukor szempontjából számító dolgokra, hogy lát-e eltérést... a válasz nem... (tehát eddig semmi bekavarás nem érzékelhető cukor ügyileg).
Amúgy fejvégű lett a gyerek, tehát befordult... és a becsült súlya 1300 gramm körülre tehető!!!!

4 hét alatt fél kilót gyarapodott
Legközelebb megint 4 hét múlva, 29-én csekkoljuk a helyzetet.
Ja jövő héten síelni megy....akit esetleg érinte...

de rendes volt, mondta hogy ha bármi van akkor is kereshetem...

MOndtam nem lesz semmi...
Béku: megmondom őszintén ahogy néztem a monitort, már semmi általunk látványosnak mondhatót nem láttam, így nem is szóltam Neki fotó ügyben.... úgyhogy marad majd a 4d-s.... pedig gondoltam Rád közben, hogy szólok, csak ilyenkor már más látványelemek vannak...