Hú Csajok köszönöm a megerősítést!!! Aszittem le fogtok hurrogni, hogy már megint milyen úri huncutsággal jövök itt jódolgomban, de nagyon örülök, hogy gyakorló anyucikként ugyanazt a véleményt kaptam Tőletek:)
Asszem nem árulok el nagy titkot, hogy gyönyörű rózsaszíneket láttam használtan 6-8-12 ezres árkategóriákban

Lehet kéne a második gyerekre is gondolni, hogy ha lesz és fiú lesz akkor hülyén nézne ki a rózsaszín....de ez még nem akkora beruházás, hogy bukovári legyen, max a rózsaszínt elajduk és veszünk mást ha úgy alakul... de remélem, ha lesz 2 babánk Ő is lány lesz ..

És hát jött a beleszerettem érzés ma délelőtt ahogy keresgéltem a lányos színűekbe....
Rezgősből sajna csak fiús színt láttam, vagy extra drágát, amit viszont sajnálnék rá annyit még használtan is sok... úgyhogy vélhetően lesz a hintáztatós verzió, majd amelyik Rajónak is tetszik, hogy legyen már valami amit Ő választ ki... (bár a babakocsi pl. pont ilyen, hogy Ő mondta pár hónappal ezelőtt, hogy ne is keressek mást, mert Neki ez úgy bejön

....)
Woody: Persze, hogy jön Rajó is

A decemberi óta nem látta a lányát.... most is mondjuk szabit vesz ki rá, mert sajna valakinek meg kell ezekre a dolgokra a rávalót teremteni, úgyhogy mikor vizsgálatra megyek nem igazán tud jönni velem (kivéve ha vv van, de az is szabijából megy..) SZóval lesz aki cipeljen!!! Előre is nagyon köszönöm az újságokat!!

Mi akkor mához 1 hétre pénteken 4-re ott leszünk a Genesisben...
Lili tündéri ebben a székben, mint valami kis királylány a trónusban!!!

Azért halljátok milyen klassz dolgok vannak ahhoz képest ami a mi gyerkkorunkban volt...!!!
Kubu: mindárt nézem a képeket.... Nem mondod, hogy Liza már ül!!!?????? Aztamindenit!!!!!

Tanulni??? Nincs még vége az aktulális vizsgaidőszaknak???