A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kahlan: mekkorák ezek a linkek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
párom már rá is kezdett az "..ugye-ugye nekünk is" témára :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok lányok,

ne haragudjatok hogy csak így ismeretlenül betolakodok, csak Zsuzska írta hogy pénteken nem biztos hogy lesz Z. Valamelyikőtök nem tudja véletlenül biztosra hogy lesz e?
Csak azért olyan fontos ez nekem mert pénteken mennék és ha csak Sz. lesz akkor egy kicsit kellemetlenül érezném magam, mert tőle mentem át Z.-hez.
Most kezdenénk és nagyon fontos lenne nekem hogy Z-vel találkozzak.
Köszönöm a segítséget előre is.
muc

Bocsi, de most csak gyorsan:

Vikus, itt megtalálod a pontos munkatörvénykönyvi paragrafusra hivatkozást.
Egyébként netről letölthető maga a Munka törvénykönyve is.
http://littlefoxie.wordpress.com/jog/

Kép
judit0713

Zsuzska, Pannik de örülök a pénteki napnak!! Sok szép érett tüszőcskét kívánok. Azt hiszem megpróbálunk 1/2 8ra menni, mert ahogy írod Zsuzska, szinte csak egy orvos lesz legény a vidéken. A gatyámat felkötöttem, egy a baj, hogy ott majd le kell venni:-))

Pannik sajnálom a mai napodat, és hogy lekésted a sütisütő versenyt és még le is szúrtak. Szegényke, úgy sajnáltalak. Most én is úgy érzem hogy kezdenek csapkodni a fejem felett a hullámok. Ma megírtam végre a cikket a sok száz dolgom közepette, el is küldtem hogy nem lett-e túl hosszú, erre visszaírtak, hogy át kéne írni mert nem passzol a témába, ráadásul olyan témáról kell írnom amihez nem nagyon konyítok. A főnökömnek tetszett a cikk, csak kár hogy elfelejtette mondani az elején hogy más a téma. No mind1, holnap ráállok. Van egy jó hír is, méghozzá az hogy megkaptunk egy óriási rendelést. A múlt évi egész forgalmunk 1/3-a. Ez nagyon jót jelent, de sok melót is persze.

Sajtikám, jó hogy jöttél, csak sajnálom hogy ilyen nem jó hírekkel. Remélem a kisöreg minél kevesebb tartozást hagyott nektek hátra.

Woody, nagyon helyes a kiscsajszid!!

Kubu, neked a lányodnak a nézésében is van egy nagy adag huncutság. Hihetetlen. Apropó kozmival tudtál beszélni? Mész hozzá valamikor?
Judit, köszi a hozzászólásod, úgy szeretem, te is mindig olyan optimista üziket írsz nekem!!
ann74

Kahlan: ezek bakker mekkorák már!!!! :) Dekár hogy már megvettük a rácsvédőt meg a forgót.....de mindjárt kimászik Rajó a kádból és mutatom Neki is..... lehet váltásnak beszerezné ezt a kollekciót az tuti : :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Muc: holnap nem tudsz menni bmc-be? VAgy hívd fel őket és kérdezz rá! Hétfőn már biztos nem lesz Zoli, mert szabin lesz!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Judit!
köszi szépen :D

Szakad a hóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :D :?
vikus82

Pannik, Zsuzska, nagyon-nagyon drukkolok péntekre, szuper!!!! :)

Kubu, ha írsz emailcímet én is szívesen átküldöm, amiket a dietetikustól kaptam.

Sajti, nagyon sajnálom, hogy még ez is!!! Remélem hamar el tudjátok adni a lakást... Az exeddel kell intézned?

Lányok, ha még érdekel valakit akciós 4D, a G1-ben megint olcsóbb, most 8999 Ft
http://www.g1intezet.hu/index.php/arak/ ... nnyel.html

Ma megtaláltam az álom-szemüvegkeretet, de sajnos Joop, így fájó szívvel lemondtam róla, kell a pénz másra...
Választottam egy olcsóbbat, az is helyes, a felét a cég fizeti, másik felét az egészségpénztár...

Kép Kép
estrella22

Estrella, párod hogy van ma este? Békésebb már?
ann74

Köszönöm Andi, a hétfő már sajna késő akkor már szúrnom kéne...
Most próbálom intézni hogy holnap elmehessek a munkahelyemről, remélem sikerül.
muc

Muc: miért hagytad ott Sz dokit?
mi elég sokan járunk hozzá,és azt hiszem mindenki nagyon pozitívan vélekedett eddig vele kapcsolatban...

Olyat már hallottam,hogy S-től mentek át máshoz,de hogy Sz-től?? :shock:

Persze nem ítéllek el,csupán kíváncsivá tettél :)
Vendég

Estrella: köszi a tippet :)
Te akkor,mint visszatérő,már mindig 8000-ért mehetsz,ha jól olvasom ;) :D :D :D

Tényleg,Ti mikor mentek újra?
Vendég

Andi, beírtam a naptárba. Ott leszünk 4 előtt.
Majd muti meg, hogy milyen pihiszéke lesz Iza babának!

Panni, sajnálom a munkahelyeden a dolgot.
De a legfontosabb, hogy pénteken leszívás és utána hétfőn v. szerdán már a pociban vannak a drágaságok!

Zsuzska, neked is drukk péntekre.

Sajti, sajnálom. Remélem, hamar el tudjátok adni a lakást. És persze nem lesz rajta annyi tartozás!

Kubu, nagyon cuki Liza. És már ül is. Én csak nézek, ez még nálunk azért messze van, mindig eldől.
Látom a lányok már leírták a diétát. Nekem is van e-mailem amit a mensmentisből kaptam diétára. Ha kell írj!

Zsu, nagyon sajnálom a laboros dolgot!

Heni, mi volt Tűű dokinál?
Én március végén megyek terhelésre. Kíváncsi leszek majd az eredményre, hiszen 1 éve nem szedem a Met-et…

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

kisbeeka

nagyon meg voltam elégedve Sz-el semmi bajom nem volt vele, de sajnos már az 5. lombikra készülünk és ez az utolsó támogatottunk is egyben és a párom úgy gondolta a 3. után hogy több szem többet lát alapon váltsunk házon belül hátha így sikerül. Persze én ennek annyira nem örültem de belementem. Nem sikerült a 4. sem, most jön a következő.. Időközben (hála Nektek, ezért köszönet is), kiderült az IR-em, diétázom ami meghozta a jó eredményt így belevághatunk ismét. Régóta olvaslak titeket és mindenkivel együtt örültem és sírtam, igazán jó kis csapat ez itt..
Gratula a kismamáknak és drukk az éppen akciózóknak.
muc

Muc: értem,akkor csak emiatt.
Pedig szerintem jó,ha egy orvos már kiismeri a szervezetedet,hogy mire hogy reagálsz,mennyit adagolhat,stb.

Több sikertelenség után biztos én is kíváncsi lettem volna más véleményre is,de ha én bízom egy dokiban,és jónak is találom,nem bírtam volna váltani,nem lehetett könnyű!

Én akkor más helyről kértem volna egy véleményezést.
Remélem most sikerrel jártok!!!

Z doki is nagyon jó,sok szépet hallottam már róla,de hogyhogy hozzá mentetek Sz után?
Vendég

Woody, hát még csak nézegettem őket, több is volt ami az első szűrőn átment, de Rajónak ez tetszik, úgyhogy holnap majd rátelózok a csajra, hogy megvan-e még.... ha igen, akkor ez lesz, ha nem akkor keresek tovább, végülis még időben vagyunk... :) Láttam közben azt is, ami Nektek van... :wink:

Kép

Kíváncsi leszek a terheléses eredményedre!!!!! :wink:

Muc, ha más baj nem volt és az IR is rendben van, akkor nagy esélyekkel mentek most neki!!!! Drukkolunk, hogy befészkelje/ék magát/ukat Valaki/k a pocakba!!! :) Megkérdezhetem milyen értékeid voltak diéta előtt és most?

andrea-1

Andi: aranyos ez a bigyó!! :D
jópofa,hogy úgy rá lehet tekerni ezeket a függő játékokat :D

ahogy telik az idő,egyre több dolgon gondolkozom én is,hogy vajon kéne-e,vagy nem...
amit hozott a védőnő,abban egy alap felszerelés van összeszedve,de azt hiszem a szülésfelkészítőre nagyon hosszú listával fogok beállítani :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

kisbeeka

ezt én is hasonló képpen gondoltam mint te, csak úgy voltam vele hogy veszteni valóm nincs. Eddig volt már 2 elindult terhességem, de sajnos nem maradt meg csak kb. az 5. 6. hétig. Most már gyanítom hogy lehet az IR miatt volt minden. De majd most :-)
Z. hez pedig úgy kerültem hogy az egyik munkatársam is hozzá járt és ő javasolta.

Andi

Nagyon bízom a most következőbe, köszönöm hogy drukkolsz nekem, nagyon nagy szükségem van erre. Mindjárt előkeresem a papirokat és leírom az értékeket de csak egy enyhe IR volt. Legalább is ezt mondta a doki.
Nagyon szépséges a pihenőszék és Iza lak is!
muc

Szia Muc, csak gyorsan Neked egy kis segítség. Az én tanácsom, ha pénteken menned kell, akkor menjél be, ezen ne menjen egy hónap én hasonló cipőben járok mint Te Z volt az orvosom és leváltottam K-ra. De az élet már hozta úgy, hogy K nem volt és Z-hez kerültem, kellemetlen volt, de úgy voltam vele ha ne adj isten rákérdez én megmondom neki, mi az ok, aztán azt kezd vele amit akar. Ez az én életem, az én testem és az én döntésem, nem lehetek tekintettel az orvosok lelkivilágára sajnos ők sincsenek tekintettel az enyémre így azt mondom menjél csak be, mintha mit sem tudnál arról, hogy Z nem lesz és biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmi extra megbeszélitek az indulást és kész, szerintem semmit nem fog kérdezni SZ a váltás okáról. Kicsit kellemetlenül fogod érezni magad de miután kijössz már nem fog számítani.

Most megyek és vissza olvasok, tüszőrepesztőt nyolc harminckor beadtuk már jobban vagyok, a zumba segített levezettem a feszültséget, nem érdekelnek a benti dolgok csak előre nézek és a péntekre koncentrálok, minden rendben van rövidesen kismami leszek :D
pannik
Budapest

Muc, nálam se volt brutál az IR, a met hamar rendbehozta..... és gondolom ovastad a történetünket.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszönöm szépen a dícséretet... igyekszünk a kislányunknak "fejedelmi" körülményeket biztosítani, mire megérkezik.... :lol:

Béku: hát első körben én is úgy gondoltam, hogy na ez az ami nem hiszem hogy kell....aztán elkezdtem utánaolvasni, fórumok...ez az.... és mivel itt a gyakorló anyukák is mind egybehangzóan ugyanazt mondták, eldőlt hogy lesz.... :lol: Mostmár csak az a kérdés, hogy melyik modell és mennyiért :)

andrea-1

Andi

a cukor 0 perces 4,20
cukor 120 perces 4.69

inzulin 0 perces 3.99
inzulin120 perces 43.06

3 hónap kemény diéta után

cukor 0 perces 4.53
cukor 120 perces 4.27

inzulin 0 perces 2.77
inzulin 120 perces 8.98

Így sikeredett, nagyon örültem neki :-)
muc

Muc bakker, ez brutál jó eredmény!!!!!!!!!!!!!! Most mondjam, hogy lehet nem is kéne lombik ide, mert simán spontán is lehetne??? (már persze ha más baj nincs....) :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Szia Pannik

Köszönöm a tanácsot, de időközben sikerült elintéznem a munkahelyemen hogy holnap ne menjek be péntek helyett.
Nagyon nem vettem volna a szívemre ha Sz-hez kellett volna mennem csak rosszul viselem a kellemetlen helyzeteket. Nagyon zavarba tudok lenni...:-)
Nagyon drukkolok Neked és Zsuzskának (azt hiszem ő megy veled, ha nem akkor elnézést) hogy ezúttal sikerüljön az álmotok...
Nagyon cuki a kutyud teljesen odavagyok tőle...
muc

Muc:
Üdv. itt!!!
Szerintem is,ha tudsz menj be holnap,de ahogy a Pannik is irta,nem hiszem,hogy Sz. megkérdezné a váltás okát,max. egy picit kellemetlen a helyzet,de hát ez van.
Egyébként nem 100%-ra irtam,hogy nem lesz Z.,csak ezt hallottam,de attol még akár ott is lehet.Ha gondolod reggel megér egy telefont!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

:-)))) nagyon szigorú vagyok magamhoz az biztos. Sajnos apa katonáival vannak gondok így szinte lehetetlen spontán baba, de persze így is próbálkozunk hátha, soha nem lehet tudni!
muc

Pannik:
De jó,hogy már túl vagy a tüszőrepin,mi most startolunk,még van kb. 8 percünk!!!!! :lol: :lol: :lol:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Pannik:
De jó,hogy már túl vagy a tüszőrepin,mi most startolunk,még van kb. 8 percünk!!!!! :lol: :lol: :lol:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Muc, hát tudod hogy van ez.... nem kell oda egy egész hadsereg... 1 szem obsitos is művelhet csodát!!!! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na lényeg, hogy holnap mész, és akkor nem lesz kellemetlenség senkinek se... :wink: Bár, ez a mi Zolink tényleg nem egy fejleharapós fajta, ha mégis úgy alakulna hogy találkozni kéne Vele.... :wink:

andrea-1

Köszi Zsuzska, megyek holnap mert írtam Z. feleségének is hogy biztos nem lesz Z pénteken? És írta hogy igen, biztos. Sikerült elintéznem mindent, így is jó. Szerencsére rugalmas a főnököm, és elengedett.
muc

Bocsika!
Ezt most dupla vagy semmi alapon küldtem el!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Hát... szívesen találkoznék vele...:)
muc

Kahlan: bejött a papírforma... Rajó meglátta a starwars desingú babaszobát.... és odáig lett a gyönyörtől, hogy kibeba..... milyen jó.... :wink: :wink: :wink: Aszongya, rózsaszínbe ilyen nincs??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De a babakocsi is tetszett, csak ugye Ő nem egy barkácsbalázs, úgyhogy nem engedem a Hauck-hoz hozzányúlni.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Muc, ez a javulás nagyon durván jó, gratulálok! Mit jelent az hogy szigorú diéta? Gyógyszert nem is szedtél? 160 gr napi ch-t tartottál az 5szöri étkezéssel?
ann74

Na végig olvastam mindent, köszi mindenkinek a drukkot, a méhnyálkahártya növesztőket, a tüszinövesztőket. ha lehet kérni most már egy kis bátorságot küldjetek nekem az altatáshoz, mert attól egy kicsit félek

Zsuzska, de jó, hogy kétszer is örülsz a tüszőrepi beadásnak :lol: :lol: :lol: :lol: , azóta már Te is túl vagy rajta

Ann, hát a táskás sztorin jót nevettem, de szegénykém ez olyan rossz tud lenni, mikor az ember ennyire lüke én is jártam már így. Párod munkahelyén ugyanaz van mint az én páromnál, 15 embert fognak leépíteni, bízunk benne, hogy Ő nem lesz közte. Azért nagyon jó amit írtál, hogy meglátjátok a jót ebben is, mert akkor tényleg itt kell majd állást keresnie és együtt lehettek, legyen úgy ahogy legjobban szeretnétek. Péntekhez drukk Neked, hogy azért ne kelljen délutánig ott ülnöd, de ha mégis akkor elleszünk, tuti mi is csak délután kapunk zárót

Zsu, nagyon sajnálom a laboros dolgot, ezek annyira bosszantóak tudnak lenni, nekik nem számít magasról tesznek rá, hogy ez másnak milyen sokat jelent, hogy meglegyen minden eredmény. De Zsu, miért kell lemondani a bmc konzultációt, szerintem azért menjél el majd megmondják, hogy most mi legyen. Csak azzal tudlak vígasztalni, hogy nem történik ok nélkül semmi, még egy kicsit várnotok kell a csodára, de addigi is próbáld meg feltölteni magad pozitív gondolatokkal, küldök én is hozzá sokat

Adni a babakocsi nagyon szép amit választottatok, és milyen sok dolog van hozzá (vagy mindegyikhez van???) nagyon tetszenek a színei és a kiegészítői

Estrella békés, kedves gondolatokat küldök, hogy mielőbb megenyhüljön a párod

Muc, örülök, hogy sikerült elintézni a holnapot, ez a legjobb megoldás így nyugodt vagy és úgy lesz ahogy szeretnéd, probléma megoldva. Vanda dicsit köszönöm :) itt horkol az előszobában a lüke vizslája és eltakarja szemeit h ne világítson bele a fény :D :D

Sajti, ma gondoltunk Rád Zsuzskával, a büfében ott ültünk ahol nemrég Ti is, jó hogy jöttél. A házörökléses mizéria biztos nagy gond, ezek annyira sokba tudnak kerülni, de kitartás a végén pluszban lesztek reméljük, ha kiderül mennyi tartozást hagyott hátra még dönthettek úgy hogy lemondtok az örökségről és akkor az adósság is átszáll állambácsira, persze csak akkor ha a lakás ára nem fedezné azt, de csak nem alakul így, drukkolok, hogy rendben legyenek a dolgok
pannik
Budapest

Andi: hát énuram is nagyon odáig volt,meg vissza ezektől a SW-os cuccoktól,ő is nagy fun :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

láttam az arcán,ahogy egyből átvillant rajta a gondolat,hogyan is tudna Ő is ilyesmit gyártani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszi Csajócák!

Csak azt nem tudom (még!), hogy bármikor le lehet-e mondani az örökségről, vagy ez a hagyatéki eljárás vmely szakaszához kötött... Van-e olyan, hogy vmi hülye határidőn túl már nem lehet lemondani az örökségről... :roll:
Majdcsak kiderítem.
De nem nyafizok tovább, nektek most más dolgotok van! :)
Tessék szúrkálni, repesztgetni, puncijózni, ültetgetni, babásodni, gyerekezni!!! :D

A SW-os cuccok oltáriak!!! :)

Pannik és Zsuzska: köszi a rámgondolást, a büfé ereje is legyen veletek, sok érett és megtermékenyült petikét kívánok nektek, azután pedig kerek pocakokat!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Mai csapatnak mennek a drukkok!!!!!!! :D :D :D :D :D

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Kérdés:

Aki csinált tesztet a vvt. előtt, hanyadik napon csinált és mikor mutatta ki azt az eredményt, ami a tényleges állapot volt?

Egyébként sajna görcsölget a hasam mintha mary akarna meglátogatni, pedig most elkerülhetne!!!!!!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia: nekem még most is néha van premenstruációs érzésem,pedig a baba ott a pocakban.

Az eredményhirdetéshez közeledve,tehát amikor amúgy meg kellett volna jönnie,szintén eléggé éreztem az alhasamban,ez normális :)

Én előtte 2 nappal viccből már csináltam tesztet,de annyira halvány volt,hogy jó,hogy nem dobtam ki,mert az már pozitív volt,de amúgy aznap érdemes leginkább tesztelni,amikor az eredményhirdetés is van,nehogy egy nappal előtte elkeseredj,hogy nem mutatja ki, miközben BMC-ben meg pozitívat produkálsz ;)

Szóval ha hétfőre hívtak vissza,aznap hajnalban lenne jó tesztelni szerintem.
Próbáld majd a Rossmannos (Facelle) kazettás tesztet,itt sokaknak az vált be,nekem is a korai állapotot az mutatta ki :)
Vendég

Jó reggelt mindenkinek

Mia és Kisborsó, nektek 7-én van eredményhírdtés? nekünk valószínű akkor lesz a beültetés, akkor lehet h találkozunk... addig is nagyon drukkolok

Sajti, nem tudom meddig lehet lemondani az örökségről, utána kell érdeklődni mielőbb

belekezdek a melóba, este ha lesz erőm pakolás közben bekukkantok hozzátok egy kis felüdülésre :)
pannik
Budapest

Köszi Kisbeeka!

Pannik igen hétfő megyek, várakozás közben majd hátrakukkantok, kit keressek?

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Na szépjóreggelt Mindenkinek! :wink:

Mia: azt szoktuk itt mondani, hogy a vérvétel napján, vagy előtte napon....de ez nagyon változó lehet, kinek mi és mit mutat ki.... alacsony-e a hcg v. brutál.... :shock: :shock: Én nagyon drukkolok, hogy egy kis Zebra ott befigyeljen majd Neked!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Béku: hát ha mi megtudnánk csinálni, lehet, hogy a Fischer Price-os pörgőn nem a kismacik lógnának az tuti!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pannik: ehhez a babakocsikhoz minden benne van az ákciós árban is.... ez is az egyik fő előnye, mert ebben a kategóriában nem sok kocsi van 100 alatt.... A jobbak talán 100 alatt az Espiro (amit többen is vettek itt a lányok, és nekem is nagyon tetszene, csak icipici az alsó kosara).. illetve talán ez a Hauck még. De rengeteg féle van, lehet ha nagyobb intenzitással kerestünk volna, még mást is felsorolhatnék most....de mi viszonylag hamar rátaláltunk erre, és utána már ehhez hasonlítottuk a többit és úgy már nem tűnt semmi összességében (ár-súly-funkciók-küllem-szín, stb.) "jobbnak".

Na nekem meg tök jól indult ez a mai nap.... Tegnap elfelejtettünk egy vaterás árverést (fürdőkád állvány),így lemaradtunk róla, viszont találtam egy másikat, nem vaterásat, de ócsóért.... meg is van, nem is rozsdás, nem is hibás.... hétvégén lehet érte menni... + ugye a pihenőszék, amit tegnap mutattam Nektek, felhívtam... megvan még az is...de kicsit sokalltam az árát, így rákérdeztem, hogy ez fix. ár vagy irányár.... mondta a csaj, hogy legyen irányár, ha szeretném :)..... aztán megalkudtuk.. végülis így pont belefért az erre szánt keretösszegbe... HOlnap délután lehet menni érte!! :)

andrea-1

Bocsi most egy kérdés. Mikor lesz megint Sz?

Ja és a másik: meggig kell aznapra venni még a mensi kezdetét? Andi által megadott 14 óra jó?

Köszi!!! Ha vége a melónak jövök.
franci

Franci: Zoli a jövő hétre mondta nekem, hogy nem lesz.... :wink:

andrea-1

Andi: ezek nagyon jó hírek!!! :)

majd kérünk fotót mellékelni! ;)

nekem is van egy új vaterás szerzeményem,ami még kissé korai,de hát néha ki kell elégítenem a vásárlási vágyamat :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
babakocsit viszont egyelőre nem nézek,mert csak a szívemet fájdítom,most épp nincs rá,csak kisebb kiadások jöhetnek.

Ja,és az ünneplésen apum meglátta az ágyikót...
mint kiderült,neki a padláson (gondolom nővérénél,mert csak ott van olyan) van szétszedve kiságy... kérdezte,hogy akkor most dobja ki?
de hát én honnan tudjam,hogy a már iskolás öcséim régi kiságyát megtartották,ha nem mondja,és nem ajánlja fel...

Most már óvatosabban vásárolok :roll:

párom is mondta,hogy figyeljem meg,amint megszületik a babánk,egyből ránk szállnak majd egy csomóan,hogy a régi dolgaikat nekünk adják,de míg a beszerzés fázisában vagyunk, addig nem szólnak :shock:
Vendég

Béku, hát én pofátlanul végigkérdeztem az ismeretséget, hogy kinek van eze aza... szépen soroltam..... amit nem újonnan szeretnénk megvenni!!.... Így lesz azért pár dolog vagy ingyé-kölcsönbe, vagy sokkal jutányosabban.... :wink: úgyhogy csak bátran... ne legyél rest.... mert tudod hogy tartja a mondás: Néma gyereknek lóf...... a seggébe.... :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondjuk ez az ágy sztori bosszantó lehet, de vigasztaljon, hogy nagyon jó boltot csináltál viszont azzal amit megvettetek!!! :wink: :wink:

andrea-1

Andi: nem is bosszant,mert mint mondtam,nem tervezünk nagyon nagy bevásárlást,így nem is bukunk,sőőőőt,sokkal többért eladható ez az ágy,ha vigyázunk rá,mint amennyiért vettük :lol: :lol: :lol: :lol:

Inkább az volt a zavaró,hogy míg Ő ajándéknak szánta,megkérdezhette volna,hogy vannak-e terveink,vettünk-e már valamit,stb.
Mert így neki is rossz lehetett,hogy jó szívvel adta volna,és ki tudja még mit.
De mondtam neki,hogy mivel házeladásban vagyunk,ne dobja ki,mert talán az új lakásban nem lesz ekkora helyünk egy "kiságynak",no meg ha húgoméknál is besikerülne a baba,akkor oda is kellhet ;)

Barátok egy autós ülést-hordozót ajánlottak fel,de ők meg annyira rossz anyagi helyzetben vannak,hogy inkább azt mondtam,vaterázzák el,nekünk meg a babakocsihoz úgyis lesz ilyenünk :)

akiket még ismerünk,azoknak meg még pici a baba,vagy jön a következő,vagy csak tervben,szóval még nem szabadulnának semmitől :lol: :lol: :lol: :lol:
Így őket hiába is kérdezném.

kölcsön-dolgot nem szeretnék,mert ha baja esik,az gáz lenne.. :roll:
nekem ezért inkább csak saját,még ha használtan,olcsón is ;)
mi sem reklamáltunk babaként,hogy miért nem új valami :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát én a kölcsön dologgal úgy vagyok, hogy ha baja esik, akkor max. megvesszük akkor... ha meg nem, akkor használtuk és nem került pénzbe...... szóval kár is ezen agyalni :wink:
Apuskiságynak meg majd meglesz a gazdája :wink:
Amúgy mindig akadnak ilyen netes hirdetők, én is most fogok találkozni egy tavaly májusi lánnyal pár cuccot átveszünk tőle, azokból amiket feltett a linkjére ... Pont a múltkor számoltam össze mi a ruhákért összességében idáig nem adtunk ki 20 ezer ft-ot.... és ha azt nézem, hogy amit nem ingyé kaptunk, mennyi és főleg milyen cucc.....bőven megérték az árukat :wink:
És ugye ott van Kubu, milyen szerzemények voltak már amit a múltkor mutatott.... az a kisruha pl... kész voltam tőle :)

andrea-1

Igen,a Kubu-féle szerzemények is jók voltak nagyon :D

Még nyáron Hádáztam,akkor szereztem be babarucikat párommal együtt,jó volt ott álmodozni :D
féláras napon voltunk,és kb. 2500 ft-ból vettünk 30 db kisruhát (közte egy kiscipővel,sapival) :D :D :D
És olyan szép mindegyik!!!!

El nem tudom képzelni,hogy ezek voltak már babán,gyönyörű állapotúak,és nagyon cukik :) :) :)

A pólyánk pl. az lesz,amiben engem hazahoztak 30 évvel ezelőtt.. :D
végülis arra az egy napra :roll: :lol: :lol: :lol:
egyébként sincs semmi baja,tökéletes! össz. 3X1 napot volt használatban,azóta csak a szekrényben várta a sorsát :D

persze lesz 1-2 olyan dolog,amivel "flancolunk",azaz drágábbat veszünk,mint amilyen feltétlenül szükséges,de itt sem tízezres tételekről van szó :)
Vendég

Muc, üdv!
Ezek az eredmény fantasztikus. 3 hónap alatt ilyet!
Hatalmas Gratula!
Tuti sikerülni fog most a lombik!

Andi, nagyon jó a pihiszék! Az elefánt rajta nagyon aranyos, már előre látom, hogy Iza az elefánt ormányát fogja rágni. :lol:

Most egy kicsit ideges vagyok. Szerepelni fogunk a Babavilág műsorban. Ma jönnek forgatni. :oops: :oops: :oops:
Ja és nekem is beszélnem kell....

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody: tényleg!!!!!!!!!???????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jajj de jó!!!! :) Feltétlen szólj majd, hogy pontosan mikor láthatjuk a tvsztárkodást!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne izgulj, az egy olyan jó kis műsor!!!! :) Hú de klassz!!!! :)
Holnap este már itthon lesz a szék, kíváncsi leszek, hogy a macskák hány percen belül fognak belekotlani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bár a kiságyba azóta nem mentek be... pedig nyitva van az ajtó.. persze ami késik nem múlik.... :shock: :shock: :shock: :shock:

Béku: nekünk pólya nem is lesz.... a kocsinak a hordozójában hozzuk majd haza...
Anyu mindig meséli, hogy én nagy baba voltam és mikor hazahoztak, letett az ágyra pólyában, kiszalad a konyhába valamiért és mire bejött (nem volt 1 perc) én kirúgtam magam a pólyából... :lol: :lol: :lol: :lol: a frász jött anyura ... viszont soha többet nem tettek bele.... :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?