A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

tike!
igazad van,már babázhat :wink: :wink: :wink:
hát lehet,ennyit ér 3 nap,de ezért is írtam,h csak tipp...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Ronmay helyzetjenetés:
-ma reggel fél 8-kor 10 perces fájásokkal kuttyot sétáltatott (tudjátok ez nála már hozzá tartozik a szülési ceremóniához)
-9-kor elindultak a kórházba 8 percesekkel
-kórházban vizsgálat: 1ujjnyi, felpuhult méhszáj
-azóta 5 percesek a fájásai, de egyelőre nem elég erősek és nem elég hosszúak, úh most várakozunk és nagyon drukkolunk.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Aki ezen a héten kommentel a Babanet valamelyik cikkéhez, az egy cuki Figurka álommanót nyerhet!

Kép

Úgyhogy mondjatok véleményt bátran: mi az, amit feleslegesnek tartotok megvenni a babának? Mit szóltok az új, otthonszülést szabályozó rendelethez? Vagy pl. szerintetek milyen praktikákkal lehet ránevelni egy gyereket az olvasásra?

Kedden sorsolunk!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

na, ez mitől lett felemás? na mindegy

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Köszi a drukkot, át fogom adni.

Milyen ügyik vagytok, h ilyen ripszropsz kint is voltatok reggel.
Szegény kisfiút én is nagyon megsajnáltam, ahogy olvastalak. Mindig kiakadok, h milyen görény emberek vannak a világon.
Apának el sem mesélem, mert ő is úgy ki tud borulni az ilyenektől.

Ja, h egy nap mennyire mást jelenthet az embereknek: én pl. fodrásznál voltam :D

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...Én meg ma lángost sütök, és méltatlankodom a hó miatt :lol: .
De sokszor elgondolkodom én is egy-egy pillanatban, hogy vkinek épp babája születik vhol, vki épp meghal, vki épp férjhez megy, én meg épp elmélkedek :lol: .
(És nekem ma hajnalban meghalt egy távoli rokonom, 82 éves volt :( .)

Boo!

Végig olvastam, hogy mizu veletek, örülök, hogy minden oké, és túlvagytok a dolgon :wink: . Amúgy minden a terv szerint? Golyszlik a zsákban? :lol:

Kisfiú :( :( :( . Bele se megyek a témába, mert csak kiakadok :( . Ha tudnátok hány babához jártam be az intenzívre anyuékhoz, mert sok babához hetekig, hónapokig(!!) nem jött senki :( . Persze mikor már rendben van, jönnek érte, mert jön utána a pénz... :evil: .
A nővéreknek meg ne mondd már, hogy nem lett volna ideje/energiája napi 5 percet foglalkozni azzal a gyerekkel?! :evil:
Anyuéknál is olt egy-kt s*ggfej a régi kh-ban, de az Istvános brigád nagyon lelkiismeretes, itt nem divat sírni hagyni a gyerekeket. Valamelyik nap is egész nap bent voltam,és ahogy vmelyik rákezd, egyből jönnek hozzá. Nem úgy mint máshol, hogy stereoban 15 gyerek ordít, és carnak rá :evil: .

Szonibaba!

Ronmaynek mennek a drukkok, vagyis remélem már kézben a bébi :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

:D Ronmay +++++++++++++++++
....mindenesetre elég pontos a kishölgy :wink:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Ronmay apa 1/4 5-kor elviharzott itthonról, h kezdődik, de ennél többet nem tudunk :roll:
Pasik...

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Hogyhogy Ronmayapa csak akkor ment be :shock: ?
Szegény Ronmay egyedül vajúdott :roll: ?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo! Örülük,hogy Miron már jól van :lol: Jól sikerült a műtét?
Kisfiú: szomorúan olvastam amit írtál,sőt el is pityeredtem,hogy hogy lehet egy anya ennyire szívtelen,hogy a beteg gyerekére rá sem hederít? Na nem is ragozom,mert csak felidegesítem magam :twisted:

Ronmay! Megy a drukk!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Szörnyen közlékeny Ronmay apa az előbb hívott:

18.20-kor megszületett Ronmay Natija!

Szopizik és vízben született, többet egyelőre nem tudok én sem.

Dodi!
Reggel együtt mentek be, de akkor még csak egy ujjnyi volt és a gép szerint nem voltak elég erősek a fájások, így apa elment (gondolom dolgozni), aztán hazajött, h Rolóval legyen, de még az ébredés előtt visszaindult, gondolom Ronmay hívta, h eksön van.
Én n3-kor beszéltem Ronmay-el, akkor még tök beszámítható volt, de majd ő pontosabban elmeséli (gondolom). Sztem elvolt apája nélkül, amikor meg igazán kellett, hívta. Előtte nem voltak szülőszobán, hanem a gyerekágyas osztályon volt egy kórteremben, ott meg nincs látogatás (most egyébként is látogatási tilalom van), szal nem is lehettek volna együtt.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Szia Nati babaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

Ronmay,
soksok puszi nektek!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Juhuuuuuuuuuuu!!!!!
Gratulálok!!!!!!!!!!
(Én annak idején vízben szülésről álmodtam :roll: :wink: )

Szonibaba!

Gondoltam, hogy a tilalom lehet a dologban :?. De végülis legalább nem lógnak majd a nyakukban a kórházban :twisted: . Remélem azért szülésznő csak volt vele... :roll: . Niki bnőm pár órát egyedül vajúdott, mert a férjét hazaküldték, mondván reggelig úgysem lesz semmi. Azt mondta borzasztó car volt egyedül :? . Ráadásul Robi alig ért haza, fél óra múlva hívták, hogy Niki gyorsan tágul, induljon vissza :twisted: .

Ronmayapa nagyon elhivatott, ha bement így dolgozni :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Szívből gratulálok Ronmay a kis Natihoz! :D

-durva,hogy kicsit több mint 24 órája még a nyákdugóról folyt a csevegés- :shock:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Boo!

Azóta többször eszembe jutott az a kisfiú, de arra gondoltam, talán elhamarkodottan ítélünk :roll: . Lehet, hogy a családja pár forintból él naponta, és egyszerűen nem tudják kiszorítani az utazás költségeit. Itt aludni nem tud a szülő, sőt vlsz. még pár gyerek várja itthon az anyukát. Az apára meg ki tudja, lehet-e a számítani? talán éjt nappallá téve dolgozik, talán kocsmázik, talán nincs is :roll: .
Ha elképzelsz egy gyermekeit egyedül nevelő nőt, egy omladozó házikóban, két gyerekkel otthon, aki alkalmi munkából, és segélyekből tartja el a gyerekeit, és azon aggódik nap, mint nap, hogy lesz-e mit enniük....máris másképp néz ki a dolog, nem? :roll:
Egy ilyen nőnek belesajdul a szíve, hogy nem lehet a "beteg" kisfiával, de egyszerűen nem tud mit tenni....
Azért ezt a lehetőséget se vessük el... :roll: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Júúúúj, de goni vagy :twisted: . Tehát Ronmay férje, ahelyett, hogy a vajúdó feleségével lett volna, elment mászni?! :twisted:
Na, igy keletkezhetnek a bulvárcikkek is kb. :lol: :lol: :lol: .
Tudtommal ő vmi csop. vezető, és már nem nagyon lóg a kötélen :wink: . Biztos bement lerendezni a következő napokat, hogy Rolóval lehessen :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

először is ronmay gratula!!!!
éreztem én reggel,h valami történik!!!

Boo!
de jó,h otthon vagytok és Miron jobban van...
ne hülyülj már,nem gáz egyáltalán,h apa maradt bent este Mironnal
és te meg hazamentél pihizni...azért neked már a kistesóra
is "vigyáznod" kell...
ksifiús sztorid én is megsírattam.hát ilyenkor nekem is eszembejut,h
haza kéne vinni...elképesztő,h léteznek ilyen szülők!!!no comment!!!!!

Kép
Kép
csibe83

sziasztok!

először is ronmay gratula!!!!
éreztem én reggel,h valami történik!!!

Boo!
de jó,h otthon vagytok és Miron jobban van...
ne hülyülj már,nem gáz egyáltalán,h apa maradt bent este Mironnal
és te meg hazamentél pihizni...azért neked már a kistesóra
is "vigyáznod" kell...
ksifiús sztorid én is megsírattam.hát ilyenkor nekem is eszembejut,h
haza kéne vinni...elképesztő,h léteznek ilyen szülők!!!no comment!!!!!

Kép
Kép
csibe83

Ronmay!
Szívből gratulálok a pici lányhoz :D :D :D

Paramétereire meg a szülés részleteire is nagyon kíváncsi vagyok :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ronmay: Hatalmas Gratula!!!!!

Boo: Azt hittem ha nincs tumultus legalább ágyat kaptok :roll: Enyémapa árvaházból akart 1x egy kisfiút hazahozni még Hédi előtt, amíg ott dolgoztak a kajapénze nagy részét csokira költötte a gyerekeknek...

Vélemény az abortuszról: Lehet, hogy sokan megköveztek emiatt, de én is Booval értek egyet, sőt tovább megyek, ha valakinél a körülmények ugyan megvannak, de lelkileg nem tudja a helyzetet elfogadni, ott is elgondolkodnék a dolgon ( mondom ezt egy nemkívánt terhességből született gyerekként, aki ugyan mindent megkapott otthon mégis az egész anya-gyerek kapcsolaton érződik a dolog és gyerekként számtalanszor kívántam bárcsak az anyukám engem is úgy szeretne mint ahogy máshol láttam)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Mármint igen, Ronmayapa az alpinistáknál csop.vezető. De lehet, hogy nemjól tudom én sem :roll: . De értettem, hogy te mire írod, csak én meg gonoszkodtam kicsit :twisted: :lol: . De persze nem komolyan....!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Szonibaba: HA tudsz NAtiról méreteket írd meg légyszi, kíváncsi vagyok mennyire pontos az uh-s súlybecslés, sztem 3kg felett van :wink:

Egyébként felírattam ma a meningoccoccus elleni oltást, de önző módon majd csak kedden adatom be, hétfőn nőnapi vacsira vagyunk hivatalosak :lol: :lol: :lol:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

Abortusztémában nagyon nem értek egyet. de inkább ne menjünk bele, mert az ilyenek parttalan viták, olyat meg nem akarok :roll:

Boo!

Örülök, hogy a kezdeti rossz ébredés után már jobban volt a Ded, és már otthon pihiztek :D
Nagyon helyes, hogy nem te dekkoltál ott éjjel Mironnál, ez így is sok volt, látod a tested már tiltakozott is ellene rendesen.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

tike!
azt akartam már múltkor is írni,h asszem a meningo 1-2 ezer ft-ba került...

mi hétfőn leszünk apával 3éve együtt és ezért kaptam a wellnes
hétvégét...
ma kaptuk meg a levelet és apa talán már holnap fel is hívja őket...
ja és a levélben nem is írták,h márc,ápr. betelt volna...
na majd kiderül,ha beszélt valakivel...

Kép
Kép
csibe83

Lois: Én megértem a másik oldalt is, főleg, mert tudom milyen éveket küzdeni egy babáért :roll: sztem ebben is minden eset más, és ha anyám is az én véleményemet osztaná, akkor most nem gépelgetnék itt éjnek évadján :wink:

tike

Sziasztok!

Abortusz témára én sem reagálok, mert eddig az életben még senki nem tudott meggyőzni ebben a témában (ellene vagyok, de nagyon, kivéve, ha eü.-i oka van).

Tike!
Neked akartam már többször írni, h Bodzi is pont uúgy vetkőzteti magát, mint Hédi. Azért van harisnyában itthon is, mert a zokni az max. 2 percig van a lábán. De a harisnyát is letolja és úgy togyog egy darabig. Aztán végleg leveszi. Remélem leszokik róla hamar.

Nos..nem értem, h az uh-ot miért használják olyan dologra, amire nem való? Emlékeztek, h kb. 2 hete Ronmayre ráhozták a frászt, h Nati milyen picike? Ehhez képest a kishölgy paraméterei:
3900g és 54cm. Tök cuki, husibébi lehet :lol:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba: Én is remélem,hogy hamar leszokik róla vagy legalább jön a nyár és kedvére meztelenkedhet :lol: :lol:

Nati súlya: pont én írtam akkor Ronmaynek, hogy látott már ilyet a világ, erre felénk legalábbis többször előfordult, hogy aprócskának mért babák igencsak szép súllyal születtek :lol:

tike

Ronmay!
Gratulálok nektek!!!! Sok boldogságot a lánykátokhoz!!
Képet is kérünk!
(ahhoz képest, hogy picurkának lett mérve, elég szép méretei vannak! :shock: Petra két hónaposan volt ekkora! :lol: :lol: :lol: )

Tike!
Adassátok be szerintem is, én Petrának pont a bölcsi miatt mindent beadattam, a rotát is. Arról nyilván már lekéstetek, ha Hédi nem kapta meg, de a meningitis ellenit bármikor be lehet adatni. Van rá támogatás, úgyhogy én is egy-két ezer forintra emlékszem. A bárányhimlő sokkal drágább volt, azt tudom. :roll:

"Részvétem" a vetkőzés miatt, Petra ezt két-három hónapja csinálja. Sajnos a zippzárt is tudja már kezelni, úgyhogy reggel csontra le tud vetkőzni. A zokni-mamusz hónapok óta sláger. A tetejébe imád öltözködni is, van, hogy egyszerre 3 nadrágot próbál magára aggatni, és 2 body van a nyakára akasztva. :lol: :lol: :lol: :lol:
Olyan is van, hogy annyira belegabalyodik a ruhahalmazba, amit magára vett, hogy elesik és nem tud miattuk felkelni a földről. Olyankor megengedi legalább, hogy megszabadítsam a felesleges ruháktól és visszaadjam rá a nem felelslegeseket! :lol: :lol:

Kép
katy76

Szonibaba!
Petránál már a harisnya se jön be, mert azt is le tudja venni magáról. :? :lol:

Boo!
Örülök, hogy kicsi fiad túl van a műtéten! :D
Szomorú volt a történet, sajnos én a munkám miatt sok ilyen családot látok. :( :cry: :cry: :cry:

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

Katy: rotát megkapta, bárányhimlőt nem terveztük beadatni, a receptet pedig ma hoztam el a dokitól, kedden oltás. :wink: Pont a bölcsi miatt kapja ezt előbb és majd csak 1 hónap múlva a kullancs ellenit. Meningitec-et írta a doki, kíváncsi vagyok mennyi lesz, úgy tudom csak 1 éves korig támogatott.

Ma voltunk egy új foglalkozáson a könyvtárban, egy drámapedagógus tartja, nagyon jó volt, sok az átfedés a csirivel, amire ugye már nem járunk és ez ingyenes. Viszont tökre látszik a 3 hónap kihagyás, eleinte csak ücsörgött egy kispadon, amikor bohócnak öltözött az előadó akkor meg sírva fakadt :shock: A végére aztán belejött, viszont most szívunk, mert elaludt a kocsiban, fél óra alvás után ebédelt, 1 órán át próbáltam visszaaltatni, látszik, hogy tök fáradt, de kiesett a ritmusból és nem tud aludni. Most itt épít a hátam mögött, ha 4 után elalszik, akkor este műsor lesz :twisted: :twisted:

Barátnőmet ma műtötték, az előbb hívott, hogy 14 percet volt a műtőben, teljesen jól van, picit görcsöl, de ez normális. Reggel fél 8-ra kellett mennie éhgyomorra és negyed 1kor vitték be a műtőbe, szóval nagyon szomjas-éhes volt, de legalább túl van rajta. Remélem jó lesz a szövettan is

tike

Szonibaba!

Széép méretek :lol: :lol: :lol: . Remélem azért nem volt nehéz szülés, mégiscsak második baba... És ha vízben szült, akkor tuti gátvédelemmel, ahogy szerette volna :wink: .
Hát, én baromi kiváncsi leszek, hogy a második bébim mekkora lesz :roll: . De van egy olyan sand gyanum, hogy a másodiknál sem fogom bánni a császárt a méretei miatt :lol: . Evvan, nekem óriásbébik jutnak vlsz. :lol: .

Boo!

Tegnap akartam írni,hogy most mázlitok volt ezzel a Thomas-mániával, mert enyémgyerek együltő helyében kb. 5 percig néz egy mesét, utána szalad játszani vmi mást, vagy megold egyet rémfontos teendői közül :lol: . Szóval nem is tudom, mit csináltam volna vele egy műtét után :roll: .
Na, ehhez képest ma reggel taknyosan kelt, és most is egy merő takony :? , délelőtt már aludt két órát, és azóta mesét néz nyakig betakarózva, mint a nagyok :lol: . Meg kell zabálni :oops: :lol: . ÉS tök bűntudatom van miatta, mert kb. egy hete nem kapott se vitamint, se Bérest, és sztem ezért is csúszott bele, mert eddig semmi baja nem volt... Most tömöm megint ezerrel :roll: :wink: .

:arrow: Kicsit kimegyünk a kertbe, végre süt a napmegint 8) :D .
Mondjuk lehet, hogy egyedül megyek :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ronmay! Gratulálok Natihoz!! Szép méretei vannak!! Ha lesz egy kis időd,ha hazamentetek,mesélj!! :wink:

Tike! Lili is vetkőzik állandóan :D

Dodi!Akkor kezet foghatunk,mert mára Lili is betaknyosott,szegénykém most alszik,de az előbb felébredt,mert elkezdett köhögni és fel is köhögött valami slejm(nem tudom hogy írják :oops: ) félét. De a közérzete jó,remélem láza nem lesz,elég szívni is az orrát :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:43-kor.

KépKép

KépKép
boo

Most meg felpattan, mint aki s*ggbelőttek, és visítozva kergeti a labdáját :shock: :lol: . Meggyógyult :lol: .
Igazából nem tudom, lehet, hogy csak a foga miatt lett taknyos, mert sztem jönnek a 19-20. fogai :oops: :lol: . Durván ömlik a nyála is, ezért is gondoom, hogy a foga. Vagy csak azért ömlik a nyála, mert nyitva van a szája :roll: :lol: ?

Kitaláltam, hogy a picinek mindenképp easy-, vagy isofix talpas hordozót szeretnék, mert utáltam Botondot állandóan kötözgetni, ráadásul most nem csak a kicsit kell majd, hanem még Botondot is, és mi sokat kocsizunk...
A barátaink pár hete vettek használtan egy Graco quattro tour szettet 50-ért, és teljesen zsír állapotban van, és nagyon tetszik :wink: . 35-55 között vannak használtan, gondolom azért ilyen olcsó mert sok van belőle.
Valakinek van esetleg tapasztalata? Boo? :lol:
Tudom, hogy nagy, meg nehéz, de az nekünk nem gond, mert a csomiban elfér simán, és nem BKV-zunk, szóval nem kell sokat emelgetni. Az előzőnél sem volt ez gond :wink: . Így néz ki, de sok színben van:
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ronmayről nem tudok semmit, mert tegnap apájával beszéltem, ő meg irtó szűkszavú volt. Mondtam, h mondja meg Ronmaynek, h ma hívjon, ha tudunk beszélni, de nem hívott (sztem apája nem is szólt neki) én meg nem akarom zaklatni, de este lehet, h rácsörgök, ha addig nem hív.

Bébi méretekről én is úgy tudom, h a többedik gyerekek nehezebbek.
Nálunk is úgy volt, h Szonji 3400g, Marci 3760g. Bodzi viszont 3500volt, de ő nem számít a statisztikába, mert 3 héttel korábban jött, de ha hozzászámoljuk, h mennyit hízott volna, valszeg nagyobb lett volna Marcinál.

Vki kérdezte, igen, Roló kisebb volt Natinál.

Katy!
Igen, sajna egy idő után Bodzi is lefejti magáról a harisnyát.

A legújabb mutatványa, h a pizsirugit vette le magáról éjszaka :shock:

Ötleteket kérek, h hol lehet hátulpatentos, gombos, zippzáros, nemtudommilyen pizsirugit kapni.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Katy!

Én biztos nem tudnám csinálni a te melódat ezek miatt :? . Én nem tudok ezeken felülemelkedni, pedig ezt csak úgy lehet...

Boo!

Még egyszer juhhhu a golyszliknak :lol: .
Miron nagyon cuki lehet, ahogy vonatozik :lol: . Botondnak ami ilyen nagy favorit, az mior az apja xboxozik :oops: :lol: . Van kormánya, meg pedálsor, és úgy autóversenyzik. Na, ha az előkerül, mindent eldob, és szalad az apja mellé, leül, és úgy nézi az autóversenyt, mintha kötelező lenne :lol: . Pedig tök unalmas, de ő odavan érte :shock: . Múltkor láttam újságban, hogy lehet venni az Auchanban 3000-ért hasonló játékkormányt (a FP-os huszonezer :twisted: ), és akkor ő is
versenyezhetne apájával :roll: :lol: .
És hiába próbálom onnan elhívni játékokkal, könyvvel, stb. pár percre velem jön, aztán szalad vissza :twisted: :lol: . Mondjuk nem zavar,mert csak heti pár órát játszik vele apa, azt is csak ha rossz idő van...

Ajj, elfelejtettem, mit akartam még az előző oldalhoz :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Babaméretek:
Juhuuuu, tehát én egy min. 4600 grammos bébire számítsak :twisted: :lol: ? Botond 4280 volt 38+5 hetesen :twisted: . Mondjuk én már csak a terhesség miatt aggódom, mert Botonddal is nagyon nehéz volt a vége :? . Megszülni sajnos ha akarnám se engednék, de hülye is lennék kötni az ebet a karóhoz, mert már Botondhoz sem volt elég a medencém, nemhogy egy nagyobb babához. De még ha nem is nagyobb, akkor sem lehet a cukorbetegség, a toxémiaveszély (durva vizesedés) és az előző csaszi miatt. Talán ha az előző spontán lett volna... :roll:
Mondjuk a dokim még nem nyilatkozott, de anyu szerint most még ő sem engedné, hiába nagy term. fan. Túl sok a kockázat, én meg amúgy sem zizegek erre, tudjátok.

Botond 9 nappal jött előbb, most okt. 1-re vagyok kiírva, szóval ha ebből indulok ki szept. 20-22-én lenne esedékes a programcsaszi (38 előtt nem engedném, ha nem muszáj, 39+ meg nem bírnék sztem, Botonddal is nagyon kész voltam, a cukrommal is, vízzel is, pocakkal is, nem csoda, hogy elindult korábban). Szerintetek gáz lenne 20-ára megbeszélni a dokival :roll: ? Aznap van a szülinapom 8) :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Teszek pár képet a kiffiamról, olyan rég tettem :wink: :

KépKép

KépKép
kicsidodi

Teszek pár képet a kiffiamról, olyan rég tettem :wink: :
Kép Kép Kép

A szexifiúsat én megzabálom :oops: . Így ült, és le kellet fotóznom :lol: . Tök sok van a gépben, majd rakok még normálsakat, ha egyzser feltöltöm végre :oops: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Most aludt el Hédi, szép kis esténk lesz :twisted: :twisted:
bementem a patikába az oltásért, 6400 Ft :shock: - mondom, hogy de én azt olvastam, hogy 2 év alatt van rá támogatás, ja de a doki nem úgy írta fel :arrow: hétfőn újabb kör :twisted: :twisted:

Volt valakinek valami mellékhatás ezután az oltás után? Mire számítsak?

Dodi: Nekem is az utolsó a kedvencem :)

tike

Tike!

Botond lázas lett, de ő minden oltás után az, ilyen típus. Forróvérű gyerek :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

sexyfiú szétpuszilnivaló!!!!!!

Boo,

de jó, hogy túl vagytok rajta! És hogy Miron ilyen lazán vette ;-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike!

Petrának nem volt tőle baja, őt csak a 15 hós viselte meg egy picit. És ő is a meningitecet kapta 13 hónapos korában.

Boo!
Én a karácsonyi ajándékok felét ott vettem a Regioban (a másik felét meg a Brendonban, úgyhogy gyorsan megjártam :lol: ).
Be szoktam menni, hozzánk tudod, nagyon közel van. Jó, mert tényleg párszáz forintért is lehet venni valami új kis meglepit, így ha megyek a Brendonba, mindig bemegyek oda is kis csip-csup ajándékért. :wink:

Megérkezett ma az adidas cipellő, nagyon aranyos. Ráadtam Petrára, de nem volt hajlandó benne menni. Csak toporgott és nem volt hajlandó menni. :roll: :roll:

KÉpzeljétek, egész héten ma volt az egyetlen nap, hogy hajlandó volt a bölcsiben ebédelni. Egész héten nem ebédelt. :?

Akkor egy hét múlva mamatali? :roll:

Még nem meséltem nektek, és még csak nagyon halkan merem mondani, de az unokatestvérem 7 hetes 3 napos terhes, a 3. inszemináció sikerült! :D :D :D

Kép
katy76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?