A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Jó reggelt mindenkinek!!!

Ann:
Köszike a meglepit,amikor már enni is tudtam azonnal felfaltam!!!
Hajrá pénteki beülti!!!!Haladtok ám rendesen!!!!!

Pannik:
Hogy vagy,fáj még a pocakod baloldalt?Nekem még mindig feszít egy picit,de iszom a vizet,ma már legurítottam 1,5 litert és mérem,hogy mennyit pisilek,eddig egész jól állok!!!
Beülti napján Ti hánykor kell menjetek????

Breki:
Sajnálom ezt az egész postás herce-hurcát,mindig meg szívat Titeket rendesen!!!

Andi:
Megmutatod nekünk is az új szerzeményedet?Nagyon csini pocakod van!!!

Estrella:
A pocak méretekhez nem értek,de annyit látok,hogy nagyon csini pocakod van!!!

Tegnap én is alakítottam a Férjem szerint,amikor toltak ki a műtőből nagyon lelkes voltam,hogy milyen jó volt és,hogy nagyon jól vagyok és persze ezt többször is előadtam.Én ebből nem emlékszek semmire sem.Az altatás sem volt egyszerü,az altató orvos háromszor is megkérdezte,hogy kezdtem-e elkábulni,de én még mindig nem éreztem semmit,aztán mondta,hogy még kapok egy adagot és akkor már ki is ütöttem magamat.Valószínü,hogy ettől voltam tegnap olyan szarul,nem bírtam enni du.4 óráig olyan hányingerem volt,meg tegnap egész nap kába voltam.

Ha van fejlemény,akkor még jelentkezek!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

A nap híre!!!

Most hívott a biológus és mind a 12 petesejt megtermékenyült!!!Jupppééééééé….!!!!!!!
Szerdán lesz a beültetés!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

jÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ reggelt, csodás napra ébredtünk és ami a legjobb most hívott a biológus
8 kis drágánkból 7 volt érett tegnap, ebből mára 6-an meg is termékenyültek
sőt az egy kis éretlen is megérett így ma Őt is megtermékenyítik, hátha szerintem sikerülni fog neki is

és ami a legjobb hír, nagyon szépen fejlődnek és nagyon sok zigóta van (mi az a zigóta????) ezért úgy döntöttek hogy szerdán azaz az 5-ik napon kapjuk vissza őket, blasztocitaként. Jaj Istenem, itt bőgök örömömben, ilyen még nekünk soha nem volt mindig 3 naposan kaptuk vissza Őket, hátha ez most segít nekünk, hogy beágyazódjanak.
:D :cry: :D :cry: :D :cry: :D :cry: nem tudom miért érzékenyültem el ennyire, de már most féltem Őket, meg szeretem is mindegyiket, alig várom a szerdát.
És egy kérdés, így is igaz Andikám amit írtál, hogy punció + 14 nap az eredmény hirdetés? vagy így csúszik minden 2 napot?
nagyon boldog vagyok

Zsuzska, nekem is fájdogál a pocakom, nekem nem szúrkálás hanem inkább sajgás van, és reggel a mellkasom és a szívtájékom is szorított, meg is ijedtem, de aztán felkeltem és jobb lett. Pihenek, iszom, eszem a túrót meg a tonhalat.
pannik
Budapest

Pannik!!!
Gratulálok!!!!Akkor szerdán találkozunk!!!!!
Nekem Sz. azt mondta,ha ezeket érzem amit Te igyak sok-sok folyadékot és egyek sok fehérjét,de főként túrót,de ha ez még megismétlődik akkor irány a BMC vagy hétvégén a János korház,mert ez a túlstimú eggyik jele!!!De Veled ez nem fog megtőrténni!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska, szívből gratulálok, ez nagyon jó hír:D :D :D, és továbbra is karöltve haladunk tovább, szerdán találkozunk nekünk 10-re kell menni.
pannik
Budapest

Zsuzska, mi a túlstimu jele a hasfájás meg a mellkas szorítás?
Nincs felpuffadva a hasam csak fájdogál, lépésnél érzem rendesen ha fekszem vagy mozdulatlan vagyok akkor alig. Te hogy vagy ezzel bemész az ügyeletre? Most egy kicsit elbizonytalanítottál...
pannik
Budapest

Pannik:
Nekünk 8 elött már ott kell lenni mert reggel lesz egy uh. és vért is vesznek,mivel,hogy sok tüszöm volt és sok petesejt lett nehogy túlstimú legyen.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Pannik nagyon örülök. Még nem indultam el a körutamra, vártam hátha hozod a jó híreket. És milyen jól tettem hogy még maradtam kicsit. Nagyon örülök neki. Nyugi, még én is elérzékenyültem. Mondjuk nem is csoda:-))
Akkor ezek szerint 2 nap eltéréssel lesz a beültink és eredményhirdetésünk. Ebben az esetben is a leszívás+14 nap lesz az eredményhirdetés. Csak szerencsére nekünk a beültitől csak 10 napot kell kibírnunk a jó hírig.
Remélem Zsuzska is jön a jó hírrel hamar és remélem jól van ő is.
Pannik amíg nem puffad a hasad addig nincs semmi baj, és nem is lesz. Nekem egyszer azt mondta Sz hogy figyeljek arra hogy rendesen kapok e levegőt ha este lefekszem aludni. No és azt volt a gáz, hogy leszívás és beülti között legutóbb légszomj jött rám az idegességtől, meg attól hogy azt figyeltem kapok e levegőt vagy nem, ráadásul vmi becsípődött a hátamba is. Aztán az ég világon nem volt semmi bajom amikor mentem a beültire, kétszer is megnézte S mikor mondtam h. nehezen kapok levegőt.
Úgyhogy minden a legnagyobb rendben lesz. Nekem már jövő péntekig be vannak telve a napjaim. Végre fodrász, kozminál csupasztalanítás, M-hez hétfőn megyek, csüt nagy kajabevásárlás, a 7végén meg rendbe kell vágni az egész lakást. Azt hiszem hamar el fog telni ez a néhány nap. Majd visszanézem milyen kajákat írtatok, köszi a tippeket, aztán egy nyugodt pillanatomban össze is írom miket kéne főzni és ahhoz venni.
Most megyek edzeni még. Szerencsére a tegnap délutáni és esti alvás segített magamhoz térni. Szerintem szolidaritást vállaltam veletek.:-))
ann74

Igyál sok vizet és nem lesz ott gond,de most nehogy elbizonytalanodj mert ezt irtam.Ha nálam minden igy marad akkor nem megyek sehová!!!!Ne aggodj,eggyütt indultunk,eggyütt jártuk végig ezt a rögös utat és eggyütt is fogunk célba érni!!!
Tudod,csak pozitivan!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ann:
Én már megirtam a jó hireket!!!Mind a 12 megtermékenyült!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Pannik a következőkre figyelj:
-jársz e gyakran pisilni, tehát amit megiszol az kijön-e.
-puffad-e a hasad
-ha lefekszel este, rendesen kapsz-e levegőt
Drukkolok, hogy minden okés legyen, biztos az lesz. Nekem is 8at nyertek legutóbb és aztán szerencsére semmi bajom nem lett.
Zsuzska téged nem irigyellek, hogy most bizonytalan a beülti és vv eredményétől függ. Jaj ez olyan rossz lehet. De te is nagyon pozitív stramm csajszi vagy úgyhogy biztos minden rendben lesz.
ann74

Zsuzska, elkerültük egymást, biztos akkor írtál amikor én is.
SZUPPPEER!!!!!!!!!!!!! Nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó.
Akkor először ti tudjátok meg majd a nagyon jó híreket, aztán 2 nap múlva én. :-))
ann74

Jaj Ann nagyon aranyos vagy, köszönöm, tündér vagy hogy így vártad a híreket. Örülök, hogy jobban vagy, nagyon gyorsan el fog telni az a 4 nap meglátod és szuper hogy 2 nap lesz csak közöttünk

már egy kicsit összeszedtem magam a hírektől teljesen felpörögtem
jól vagyok, nincs semmi baj, igazad van Zsuzska, nem szabad elbizonytalanodni, mert minden a lehető legnagyobb rendben van
azért 3 perc alatt benyomtam egy liter mentes vizet
szerintetek 100%-os narancsot lehet inni folyadék gyanánt ? vagy jobb a víz?
édesanya azt mondja gyógyteát készítsek citromfűből cukor nélkül, megfogadom a tanácsát.
pannik
Budapest

Sziasztok Lányok! Jóreggelt!!!

Örömkönny megkönnyeztetős jóhírrel várjátok az embert!!! Ez igen!!!!!! Hú csajok, nagyon jó kis széria lesz ez itt, már érzem!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Csodaszép kis blasztók napja lesz a szerda, pénteken pedig Ann kis eszkimói fészkelik be Magukat... 2 hét múlva pedig dínom-dánom-havaj-dizsi-napszemüveg!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát ha kértétek és tényleg nem bánjátok felteszem ide a tegnapi szerzemény képeket :)
Annyi, hogy ezek 1 kivétellel nem újszülöttre való cuccok hanem pár hónapos kor-félév után, de olyan tüneményesek, hogy nem bírtam ellenállni és inkább ezeket válaszottam, mert egész picire való már eleve több van (mondjuk ismerhettek, tudtam volna még azokból is venni, mert voltak a lánynak gyönyörűek egész picire valók is :)... :lol: :lol: )
Kép
Kép
Kép
Kép

És egy bónuszkép, Milike, mint szobadísz... (az anyjaúristenit!!!! :shock: :lol: )
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Ann, tegnap legalább 10-szer voltam pisilni délután, kb fél óránként
levegőt kapok
hasam nem puffad, szóval minden ok, egészséges vagyok mint a makk nincs túlstimu :lol: :lol:
Zsuzska, Te is egészséges vagy mint a makk, tudom, hogy nem lesz semmi gond és remélem végre egy szobában leszünk, a mi szobánkból ketten kiesnek, nekik nem lesz beültetés most, így tuti beférsz hozzánk :D
pannik
Budapest

Ann:
Nem izgatom nagyon magam a beülti miatt,van még 4 nap addig teljesen összekapom magam és csak is jó jöhet!!!!
Jaj de jó,csak két nap lesz közöttünk,eggyütt fogunk izgulni,március végén lesz itt baby bummmm!!!

Pannik:
Csak igy tovább,pozitivan!!!Gondolom a narancslé sem rosz,de vízből és teából többet meglehet inni!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Pannik: nem csúszik az eredményhirdetés, ugyanúgy a punci+14. napon lesz a vv!!!! :) Annyi, hogy mivel blasztók lesznek, így a beülti után nem kell "annyit" várni majd a jóhírig, mint egy 2. v. 3. napos x sejtes embrikénél!!!!!!!!!!

Csajok azért azt vágjátok, hogy gyönyörű, verőfényes napsütéses reggelre ébredtünk.... és ez is egy nagyon jó jel ám!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi, gyönyörűek a szerzemények, amelyik képen a Malackás cucc van azok tetszenek a legjobban, meg utolsó kép a rózsaszín kis ruci, az milyen cuki lesz Izán, de mindegyik nagyon szép
Mili, cuki :lol: :lol: egyik barátnőm mikor várandós lett elajándékozta a cicáját, már nem emlékszem pontosan, hogy miért de valami betegség ami a kismamákra veszélyes és a macskák okozzák. Te nem tartasz ettől? vagy ez csak túlpara?
pannik
Budapest

Lányok,hatalmas gratula!!!! :D :D :D :D

Szeretek ilyen hírekre jönni :)

mindjárt írok tovább,de a cicám éhes,és addig mancsolja a kezemet,míg nem adok neki enni... :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Huh,azt tegnap nem is modtam,hogy volt egy c. tipusú szobatársam,pontosan mellettem,hát mit ne mondjak nem volt bent az egész család,csak az anyós és a férj,de igy is hozták a formájukat,halálra röhögtük magunkat.A férjem szerint tutti a siker,mert a c. tipusú ember szerencsét jelent és nekünk ez most szerencsét hoz!!!Eszter ismeri őket,már egyszer egy sorban állás alkalmával kikészítették.Mi meg egész nap hallgattuk a szöveget és még amig a zárójelentésre vártunk,addigra még a sógór is odakerült!!!Hát nem volt semmi az biztos!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Igen, a toxoplazmózis az.... hát elég önző és ostoba a barátnőd, már bocs, hogy ezt mondom, de nekem az a véleményem, hogy ha valaki egy állatot vesz magához, utána felelősséggel kell iránta lenni.. és nem elpasszolni, mint valami tárgyat, csak azért mert félelme van ez és az miatt... :shock: Legalább olvasott volna utána, láthatta volna mi az igazság ebben a témában... :shock:

Nekünk 20 éve van macska a háztartásban, rendbentartott, oltott, féretgetelnített állatok. Én aztán tényleg csak a seggüket nem puszilgatom.. :oops: :oops: :oops: :oops: és mégsem estem még át a fertőzésen (ahogy itt a topicon szinte egyik cicás, v. állattartó sem.... :wink: ), és bár hosszú éveket küzdöttünk Izáért, mégis meg se fordult a fejemben, hogy elpasszintsam őket. A kellő óvintézkedéseket megtesszük természetesen, én a kezelések óta nem takarítom pl. őket, meg a puszik most nagyjából mellőzve vannak, és szemernyi félelem sincs bennem miattuk!

Na mindegy, lehet keményen mondom ezt, de tényleg ez a véleményem.... amúgy a kis farmer ruhák is irtó cukik.. hímzett virágosak.... zabálnivalók :) A kantáros naci meg a lába között végig patentos.. szóval tök praktikus lesz :)

andrea-1

Szóval nagyon klassz hírek!! :D
És igen,áll a 14 nap!!

Andi: nagyon édesek a rucik!! :) Az ilyeneknek én se tudnék ellenállni,nekem nagyon cuki baba kordnadrágom van,azt egyszerűen nem tudtam otthagyni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsuzska: én teából ittam meg akkor napi 3 litert ;)
nekem a víz nem csúszott olyan jól,csak meg kell nézni,milyen teát szabad inni várandósan ;) :D :D :D
Vendég

Andi:
Nagyon cukik a babrucik,nem csodálom,hogy nem tudtál ellenállni!!!
A szobadíszetek nagyon aranyos!!!A kis zsivány!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska, hát én útálom a c. típusúakat, kb. mint a sz@rt, de szívből remélem, hogy az a kompánia most tényleg szerencsét hozott Nektek!!! :) Idáig mondjuk nagyon úgy tűnik, igen!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi: nálunk is állandóan bemászott a cicc a kiságyba,ami ugyan több réteggel le lett takarva,hogy ne porosodjon,de mindig éjjel lopózott bele kis Cilám,és csak reggel láttuk,hogy ott durmol... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hiába kiabáltam vele,a végén én is,meg párom is röhögtünk,és nem tudjuk komolyan venni,mert a kiságy úgyis el lesz szeparálva :roll:

de mivel idegesített a dolog,ezért a matrac és ágyrács kiszedve.

No ezen meglepődött következő éjjeli ugrásánál,mikor hatalmas robajra lettünk figyelmesek...
Szegénykém gondolom jól meglepődött,és megütötte magát,de azóta már nem is próbálkozik,visszaszokott a kanapéra aludni :)
Vendég

Hát Ők is nagyon sokat küzdöttek a babáért azt hiszem 7-8 évet és a cica valami fajtatiszta cica volt, akit 100000 Ft-ért vettek, és a mindenük volt amig össze nem jött a baba, azt nem tudom hogy utána olvasott-e, csak azt, hogy nem akart kockáztatni és az elajándékozásnál ügyelt arra, hogy jó helyre kerüljön az állat (rokon, vagy barát vette magához azt hiszem) és hogy tudjanak vele kapcsolatot tartani meg találkozni.
Ezt mindenki maga dönti el, hogy mit vállal meg mit nem, abban egyetértek, hogy ha magához vesz valaki egy kis állatot akkor felelősséggel tartozik érte, de a minden körülmények között megtartás az ebben nincs benne.
Férjem unokatesói a kutyájukat voltak kénytelenek elajándékozni, mert a kislányuk annyira félt tőle, hogy nem lehetett kivinni az udvarra ha ott volt a kutya. Nehéz szívvel bár, de úgy döntöttek a kutyától válnak meg a gyerek érdekében. onnantól nem volt gondja a kiscsajnak a kertben. ezzel csak azt akartam mondani ez nem fekete fehér
pannik
Budapest

Hát Pannik, az megint más, ha valami olyan betegség (pl. asztma, allergia) v. ilyen félelem van, amit írsz ....de amúgy én nagyon nem tudom elfogadni az olyan gondolkodást, hogy mint egy megúnt bútordarabot elpasszintani egy háziállatot, csak mert pl. jön a gyerek... amúgy már több dokitól hallottam, hogy azoknak a gyerekeknek ahol háziállat van a háztarsásban, sokkal jobb immunrendszerük lesz és ellenállóbbak lesznek.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Én remélem,hogy a baba és a cicám jóban lesznek majd :)
elvégre most amit legtöbbször hall a baba,miután egyedül vagyok itthon,a cicám dorombolása ;)

megértem,ha valaki a félelmei miatt úgy dönt,ahogy,de én nem bírnám megtenni,mert én is azért fogadtam magamhoz a cicámat annak idején,mert pici cicaként napokig egy kerítés tetején ült,és nyávogott,valaki kidobta :?

ez az ex főnökasszony anyukájánál volt Ózdon,és onnan utazott hozzám a kis Cilu,mikor rámondtam az áment,mert tudta a főnököm,hogy régóta gondolkozom új cicán :)

érte még inkább felelősséggel tartozom,beletelt egy időbe,mire a bizalma irányunkban kialakult,másoktól most is fél,ha vendég jön,akkor egész idő alatt a kanapé alatt kuksol,nem is látni :(
Vendég

Talán szégyellnem kéne magam,de nálunk a puszi is megvan ugyanúgy... :roll:
de nekem is az az eredmény jött ki 2,5 évnyi együttélés után a cicámmal,hogy még csak át se estem a toxón,szóval nem parázok ;)

Se nekem,se a babának nem lesz bajunk,ebben hiszek :D
Vendég

Igen, ezt én is így olvastam az immunrendszerről, mi is abszolút úgy készülünk hogy a kutyánkat már az elejétől hozzászoktatjuk a picihez és reméljük a legjobb barátok lesznek és a vizslamamink úgy szereti majd Őt mint a saját gyermekeit :)
Igazad van, hogy nem lehet tárgyként meg megunt darabként kezelni az állaltokat, de minden ember más és másként gondolkodik, azért ez mégsem akkora bűn, mint megverni, éheztetni vagy kínozni őket, sokan sokféle okból válnak meg a kedvenceiktől, nincs ezzel mit tenni ezt mindenki maga tudja nem lehet beleszólni

Jó hír megvan az Agolutin szlovákiából, már úton van hazafelé a férjem. Érdemes kimenni megvenni, mert sokkal olcsóbb. Eszter köszi a tippet :)
pannik
Budapest

Képzeljétek,ma vagy holnap megyünk a bringaexpo-ra! :D
én még ilyen kiállításon-vásáron nem voltam,csak egyszer autóson,de állítólag érdekes lesz.
(2féle protekciónk is van,úgyhogy mindenképp ingyéé megyünk be ;) )

lehet,hogy ma már elszöszölünk az ebéddel,mire párom a munkából hazajön,úgyhogy talán inkább csak holnap nézzük meg :D

párom épít anyumnak is egy bringát személyre szólóan,és az a tervem,hogy annak a kerekét én fogom fűzni :D :D :D :D

Remélem belemegy párom :roll:
Vendég

Pannik: klassz,hogy megvan a gyogyó! :D :D :D
Vendég

Egyik barátunk is megy a bringa expora :) lehet ismeretlenül összefutottok
Párod bringákat épít? az érdekes lehet. És Te fogod fűzni a küllőket??? az miért jó? laikusként az jut eszembe, nem egyszerűbb megvenni :D :D
pannik
Budapest

Pannik: párom kerékpárszerelő,és az én bringámat is,meg a sajátját is ő építette meg,ez egyrészt nagyon jó móka,másrészt művészet, harmadrészt meg nem vagy kénytelen olyan alkatrészeket rakni bele,amik gyárilag lennének (azokat is Ő állítja össze amúgy ;) ).

A kerékfűzés pedig nagyon jó móka,és a legjobb,hogy az én kerekem pl. nem úgy lett fűzve,mint a "hagyományos",máshogy vannak benne a küllők.
Ezt én még egyik évfordulónkra kaptam (mármint a bringát),de hogy páromnak besegítsek (a szezon brutális!!!),elkezdtem az instrukciók alapján megfűzni a kereket,és nagyon élveztem,ráadásul meg lettem dicsérve,mert utána már nem sok igazítást igényelt. :D :D :D :D

Úgyhogy megígérte,hogy majd még fűzhetek máskor is :D
Csak sajnos a dokihoz mászkálás miatt nem volt a munkán kívül szabadidőm. :D

Mindent meg lehet venni készen,de abban mi a pláne? :lol: :lol: :lol: :lol:

Ismerősöd is hasonló területen dolgozik,vagy csak érdeklődőként megy ki? :D
Csak mert párom már elég sok mindenkit ismer a "szakmában",és szerencsére Őt is kezdik egyre többen megismerni,és elismerni :)
Vendég

Csajok!Gratulálok a sikeres randikhoz!Nagyon jó híreket hoztatok...és még a nap is 100ágra süt! :lol: (én kicsit szomorúan..párom elutazott 10 napra..világvégére..már amikor a búcsúpuszikkal jött zokogtam! :cry: )
Andi!Édesek a rucik!Már én sem tudok 1-1 db-nak ellenállni! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: gyorsan elszáll az a 10 nap,ne aggódj! :)
Vendég

Hoztam egy kis vidámságot a jó hírek és a napsütés mellé. Ha már láttátok, akkor bocsi.

http://video.mon.hu/hirek/hiszteriikusa ... pirtepesen
vicky79
Budapest III. kerület

Béku értem ezt a bringás művészetet és hobbit :)
ismerősöm érdeklődőként megy ki, szeret bringázni meg vannak bringás haverjai építeni nem épít azt hiszem

Viki, köszi a linket ismertem de jó volt így is :)
Ancsi, hamar hazajön meglátod eltelik az a 10 nap gyorsan és biztosan hoz Nektek valami kedves ajándékot, aminek nagyon fogsz örülni meg a párodnak is nagyon fogsz örülni ha hazajön
pannik
Budapest

Zsuzska, Pannik: de jó!!! :-)
Hajrá szerda!

Vicky: a videó nagyon édes! Annyit nevettem rajta!

Zsuzsi: S írt neked beutalót laparra? Hogy-hogy? Miért, látott valamit az UH-on?

Andi: végül is előrébb hoztuk a légyottot... ellőni egy patront...ez mekkora szöveg! :-) Néha kölcsönveszem ám a mondásaidat, meg a Sajtiéit is, és bevetem a férjemnél. Eddig ez a patronos, meg a "lekapom a bekecset" a kedvencei...

Nálunk megvolt a házi inszem a matisz klinikán... a tüszőrepi után 24 órával volt 2-3 órás erős petefészek görcsöm, azóta elmúlt. Szerintem az lehetett a tüszőrepedés. Vagyis tényleg nem várta meg a 36 órát, mert már mire megkaptam, beindul a spontán ovulációs folyamat.

Kép
lujzici

Lujzi: no akkor mennek oda is a babaragacsok!!!! ;) :D :D :D
azért majd még dolgozzatok rá!! :D :D :D

legalább erre jó a 7vége :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lujzi, baragacsokat küldök :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

és nagyon drukkolok, hogy baba legyen ebből az actionből. Még előttetek a hétvége erősítsetek rá néhányszor, ne bízzátok a véletlenre :)
Mikor mész legközelebb a bmc-be?
pannik
Budapest

Lujzikám: Na akkor Nektek is mennek a tonnaszámnyi drukkjaim és a babaragacsok!!!! :wink: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Örülök, hogy tetszenek a bolond szlengjeim, bár gondolom van akinek nem.....de kellő humorral csak könnyebb azért elviselni ezt az egészet amiben bennevagyunk nem??? :wink: :wink: :wink:

Ancsi: Ne szomorkodj lécci, mert azt a babátok is megérzi ám!!!!!!! Nézd a dolog jó oldalát, Neki jó, mert klassz helyen van, feltöltődik majd egy csomó élménnyel, Neked jó mert a legnagyobb áldás, a kisbabátok itt van Veled!!!!!!!!!!! :wink: .... Kerek a világ, csak arról az oldaláról nézd, ahol még a nap is fényesebben süt!!!! :) Ne sírj és ne szomorkodj... olvass babás könyveket meg cikkeket addig, meg tervezgess, nézelődj... ha hazajön, úgyis egymással fogtok majd csak foglalkozni!! :wink: :wink: :wink:

Vicky: ez a kisbaba tényleg tüneményes!!!!!!!! :) Köszi! :)

andrea-1

Sziasztok!

Andikám!
Köszi a tippet :D
Igen, a levegő segített és főleg a fenyegetésed, miszerint ha kijön a lötty, akkor kezdhetem elölről... úgyhogy bent maradt a cucc és csak szívták a véremet! :D
Rucik tünemények...és a dekoráció is a komódon :D

Pannik, Zsuzska!
GRATULÁLOK A SIKERETEKHEZ!!! Csak így tovább!!! Ennek már csak jó vége lehet! DRUKKKKKKKKK!!!!!
Nem tudtam visszamenni már hozzátok Lintner után, mert olyan soká végeztem :oops: :oops: :oops: :oops: de gondolatban ott voltam :D

Lujzici!
Neked is drukkk hegyek, hogy becsatlakozhassatok végre a babavárók körébe :D

Estrella!
Szerintem éppen tök jó a pocid :D nem túúúl nagy! :D

Andikám!
Te is szép "kis" Iza lakot növesztettél :D

Csucsu!
Nagyon nagyon sokat gondolok Rátok!
Minden rendben kell hogy legyen hétfőn!!!!!
DRUKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!! :D

eszter82
Budapest

ÁÁÁÁ Csajok készen vagyok teljesen. Vettem hentesnél egy egész csirkét, össze is vágta nekem. Én úgy láttam, hogy nincs rajta a feje, nem tudom hogyan, és közben rajta van. És a körmei is. A többi részét nem is néztem. A seggénél is ki kell vágni valamit. És ki kell szedni a májat, zuzát. Csajok én ezt annyira nem bírom, hogy el sem hiszitek, sírni tudok a látványtól és attól hogy pl. le kell vágni a körmeit, meg a fejét. BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!
ann74

Ann :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: az csak egy csirke és már nem is él, ne parázz tőle, trancsírozd fel ahol kell vágjad nem bánt. Én bírom az ilyet, küldök neked hozzá egy kis lélekjelenlétet. Gyerekkoromban édesanyának mindig én segítettem elvágni a csirke nyakát vasárnap reggel, az borzasztó volt, de megedződtem egy halott csirke szervei már nem tudnak lázba hozni csak a finom vacsit látom bennük :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszter olvastam a blogod, tök jól haladtok, hysterohoz sok pozitív gondolatot küldök, hogy jól sikerüljön, ne fájjon semmi
pannik
Budapest

Édes Eszterkém!! Cukroslötyi iváshoz csak 1 kérdésem lenne??? Ugye vittél 1 kifacsart citrom levét és beletettétek???? V. nem???? Mert akkor sajna borítékolt a rosszullét..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Most ugyan nem mondtuk el külön, de úgy "ihatóbb" az a sz@r lötty...
Nagyon örülök, hogy bentmaradt és bejöttek a hideglevegő mélylélegzős trükk.... Eredményt meglátjuk milyen lesz? Nekem elméletileg másnap délben már megmondta Zoli mennyi lett.... Neked látom a blogon 1 hét múlvát mondtak..... :shock:
Mind a kettőtök összes vizsgálatához és ami előttetek áll teljes váll-mell-has és minden szélességgel továbbra is mellettek drukkolok!!!!!!!!! :wink:

andrea-1

Pedig mi gyerekkoromban milyen jókat játszottunk a csirkefejjel,meg a lábakkal :lol: :lol: :lol: :lol:

persze én sem egészben veszem a csirkét,jobb szeretem,ha már meg van tisztítva,a hentes mégis jobban ért hozzá,mint én,de azért nem esnék kétségbe szerintem,ha nekem kellene szétbontani :D
Vendég

Ann: remélem már sikerült a csirke műtét.... én is bajban lennék hasonló szituban.... de valahogy el kell vonatkozatni az ottmaradt részektől.... és arra gondolni, fini kaja lesz belőle... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Képzelheted faluhelyen az asszonyoknak még a levágás meg a koppasztás művelete is velejárója..... a csirkeszar pucolásról nem is beszélve.... ehhez képest nekünk "úri" dolgunk van! :) :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Pannik, szem előtt tartva amit mondtál belekezdek a halott csirke nyirbálásába. Végül is igazad van, bántani már nem bánthat...:-))
No majd beszámolok, felülkerekedtem-e a halott csirkével való harcomban.
ann74

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?