A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Ann: nincs otthon a párod,hogy segítsen,ha nem bírod a látványt?
mi lesz a csirkéből amúgy?
Vendég

Gyerekek a laptető az összes akcióban levős lánynak megy... és Eszteréknek természetesen!!! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Ann: olyan aranyos vagy!!!!!!!!!!!!!! :) Halott csirkével való harc.... ez mekkora duma már!!!!!!!!!! :)
Küldök Neked a halott csirke legyőzéshez lelkierőt, jó??? :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

andrea-1

Én kikerültem a halott állatokkal való harcot: brokkolit eszem sajttal ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csodás napsütés van,picit kertészkedtem :D
Vendég

Békus, jó étvágyat brokkolihoz, vagy esetleg már egészségedre.

Köszönöm mindenkinek a szurkolást és bíztatást csirke ügyben!!! Jelentem én nyertem!!!!!
Kívánom, hogy mindannyiunknak a legnagyobb problémája a halott csirke feldarabolása legyen :-))
Túl vagyok rajt, nem mesélem el milyen volt. Szerencsétlen pára már a fazékban és fő.
Békus, mezei húsleves lesz estére belőle.
ann74

Gratulálok, halott csirke - Ann 0-1 :D :D :D :D
beleegyezek, hogy ez legyen a legnagyobb problémám az életben
pannik
Budapest

Andikám!
Természetes, hogy citromos vizet vittem! A legprofibbtól tanultam...Tőled :D
Mondjuk csak fél citromé volt, de az is valami :D
De sietni is kellett, lassan oldódik...a végén a darabos cuccot elszopogattam, mert szorított az idő :?

eszter82
Budapest

Hahó!

Hát nagyon jót mulattam a csirkés story-n. Akkor legyőzve, hamarosan meg a tányéron landol, nyami-nyami. Én szétvagdosnám, ha tudnám, kezeim fájnak nem tudom, ezért darabolt járja, leginkább combocskák! Ann olyan jó ez a vonalzó! Jégoviból jönnek, hányan vannak ott?

Zsuzska, Pannik: nagyszerű hirek! Hányat kaptok vissza, többiek sielni készülnek?ű

Lujzi: hajrá matiszklinika és még a többi dolog. Szóval remélhetőleg sok zebrás teszttel szaporodunk.

Breki: halálra nevettem a macskás koppanást. Szegény cic-mic - de legalább talpára esett.

Andi: jók a ruhák, de cicc a legszebb. Legalábbis azt hiszi magáról. Pocak se kicsi, mint ahogy Estrelláé sem.

Breki: megértem, hogy akkor hamar akarod, ameddig egyáltalán lehet. De Vickit is megértem. Aki teheti, azért ne siessen, Vicky nagyon jól látod a dolgokat!

Na ezt a hirt már olvastátok?
http://www.origo.hu/itthon/20110305-meg ... golya.html

Fészket rak, csak nálatok is iparkodjon!

Huh nekem ma spórolós napom volt.

Kaptam ingyé jegyet az utazós kiállításra és ott még bónuszkupont is. Igaz ezért tenni is kellett sokat eddig, leginkább vásárolni, ajánlani és utazni. Van még 3 utam idénre, lehet beszerzek egy balatonost - hamarosan kiderül. A mostaniak potya áron lesznek.

Andi: OBI-ban vannak most 1000 pénzért orchik, de jövő héten kiállítás, ott ennyire occsó nem lesz, de szép igen! Kis palántákat is árulnak majd nekem is onnan van egy hadseregnyi papucsos. Ja és OBI-ban állítólag Vanda is van virágzik, egy vagyon 13000 pénz. Enyém piciben 4200 volt tavaly, de nő, aztán egyszer csak virágzik majd.
Én is jártam ugy, hogy tavaly virágerdő hullott le 24 óra alatt - tuti megfáztak. Na most ilyen veszély nincs, megvan mind. Most az egyik már levelet is hoz, mert eddig virágoztak egész télen.

Na majd még jövök

üdv kispatak
Vendég

Szia Kispatak, én kettő mini babát kapok vissza szerdán, remélem a többiek fagyiovisak lesznek :-D

Köszi a tippet az OBI-s orchideákról, már régen szeretnék egyet-kettőt csak mindig olyan drágák és néhol még nem is a legszebbek. Lehet hétfőn megnézem, hátha veszek egyet. Milyen helyen kell tartani az orchideát? ablak közelében szeret lenni, vagy jó neki a szórt fény is távolabb az ablaktól?
pannik
Budapest

Pannik olyan szép lett a vonalzód!!!! Nagyon tetszik.

Andi, akartam már írni, gyönyörű édes, zabálnivaló ruhái lesznek Izának. Nagyon helyesek!!
ann74

Kispatak: engem is érdekelnek majd az orchidea-infók,mert ilyen kényes növényem nem volt még,nem tudom egyáltalán,hogyan kell vele bánni. :)
Vendég

Ann:
Hurrá!!!A csirke alúlmaradt!!!Te egy igazi hős vagy!!!

Kispatak:
Mi is babácskát kapunk vissza és atöbbi megy a fagyioviba!!!

Lujzici:
Hajrá!!!Matisz klinika meg hozza avárt eredményt!!!

Pannik:
Pocak feszülés lemondott már?Szuper a vonalzód!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ann: örülök,hogy jól ment a csirkés küzdelem,legközelebb még jobban fog! ;)

jujj de finom lehet az a leveske :D
köszi,Nektek is jó étvágyat a leveshez,majd ha esztek :D

Most tértem vissza a kertből,picit dolgozgattunk rajta párommal,meg picit tüzeskedtünk is... :roll:
Vendég

Tegnap valaki írta a közös állatkertes talit,engem is érdekelne,Én is szivesen csatlakoznék hozzátok!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska Drága, de örülök hogy jöttél, jól vagy? hogy van a pocid? enyém még fájdogál ma már több mint 3,5 litert benyomtam és még egy felet legalább tervezek.
Vonalzót együtt készítettük a férjemmel olyan lett ami mindkettőnknek tetszik :)
Állatkertet nem tudom ki szervezi, tegnap én írtam, hogy ha lesz csatlakozom szívesen és a fórum talihoz is ha kíváncsiak vagytok rám

:roll:

Zsuzska, lemaradt, hogy hány babácskát kaptok vissza, én tudom de itt most csak azt írtad, hogy Ti is babácskát... :D
pannik
Budapest

Segítsééééééég!
Annyit írtatok, lehetetlen lereagálni mind :oops:

Zsuzska, Panni,
gratula a kislurkókhoz, és millió drukk szerdára :arrow: :arrow: :arrow:

Ann,
ügyi voltál a harcban :lol: Éééés, hamarosan itt a péntek is, érkeznek a fagyigombóckák!!!

Estrella,
szerintem nekem is van ekkora a pocakom, majd holnap csináltatok apával képet.
Csongor nálunk is kalapban volt egy ideig, de aztán a Nimród nyert. Leveltén is gondolkodtunk, de abból sajnos mára tucatnév lett :?

Andikám,
szép ez a poci, és a rucik is fantasztikusak!
Nnnna, ilyenkor persze mindig előjön bennem, hogy a kiscsajokat mennyivel szebben lehet öltöztetni :roll: DE ha végre kész lesz Móci szobája, akkor én is dédelgethetem a kispasis cuccokat :)

Breki,
nem lehetett semmi szegény macsi amikor koppant! De már megtanulta hogy a kiságy nem játék!

Állatkerti sétában én is benne vagyok, ha hajlandóak vagytok hétvégi tömegben megtenni, mert én még április végéig húzom az igát :roll: :roll:

Kép
judit0713

Ann én is hétfőn megyek M-hez, 5 órára, mivel 5 napos babákat kapunk, így a vasárnapot átraktunk hétfőre, hogy minél közelebb legyen a beültetéshez a találkozónk :) most beszéltem vele, nagyon örült a jó híreknek.
pannik
Budapest

Judit: szegény cicám koppant,de ne hidd,hogy ő ebből tanult valamit...
:roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ha visszaraknám a rácsot,újra belemenne...
de inkább nem kísértem a sorsot :D
Vendég

Eszterkém, hát akkor biztos csak kevesebb volt az a citromlé.... de már úgyis mindegy, túl vagy rajta és bent maradt hála ég!!! :) Hétvégén ugye picit "lazítotok" Laccal???? Az elmúlt időszak nagyon húzós volt és még lesz is, ami előttetek áll.... kicsit eresszétek ki a gőzt, ha tudjátok!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kispatak: Köszi az orchi infókat...!!! Kiállításon mi asszem vagy 2 éve voltunk, Rajó meglepett, kiszúrta, hogy hirdetik és nem mondta meg hova megyünk, csak egyszer leszálltunk a buszról és ott voltunk.... meglepett, pedig nem nagyon szokott meglepit "adni" mert nem bírja ki a dolgokat és el szokta árulni előre :)

Ann, örülök a győzelemnek a tik felett... hmmmmmmm finom husileves, jó is az!!! :)

Béku: Jajj, én úgy szeretem, mikor megyünk itt az utcán, és lehet érezni azta a tipikus "falu szagot", mikor a kertben valamiket tüzelnek... mindig szippantgatjuk, hogy hmmmmmmmmm . :lol: ..... hát, igen, a kertvárosi lét másabb, mint a betondzsungelben volt...

Juditkám, mi kaptunk fiú ruhákat is, hát olyanok, hogy abból is lesz amit ráadok Izára, mert ellenállhatatlanok !!! :) és pl. kantáros farmer az unisex cucc... meg a vagány zsebes nacik, a kis baseball satyik, hát egy-két kispasi manó olyan édes cuccokban zúz a babakocsikban, hogy olvadni lehet Tőlük is ám!! :) Más mint a rózsaszín színvilág, azt aláírtom, de szuperül lehet Őket is járatni azért! :wink:
Meglesz hamarosan az a szoba, tényleg, hogy álltok a lépcsős résszel?? Az már kész? És a fenti szigetelés? Színeket megálmodtátok már?

Amúgy én úgy emlékszem, hogy a fórumtalit valamikor áprilisra beszéltük régebben, nem lányok??? :shock:
Aztán jött az állatkertes vonal, mint fakultatív lehetőség.... Persze lehet "ott" is tartani, fórumtali címszóval, de lehet 2 alkalom is, akkor legalább nagyobb az esély, ha valaki egyiknél nem ér rá, akkor a másikra mehet még, nem?? :wink: :wink: :wink: :wink:

Nálunk itt voltak Rajó szülei most délután ..... hát nem volt szívem letolni az anyját a szüléses story miatt.... mert úgy oda voltak Iza szobájától, meg mutattunk Nekik kis szerzeményeket...nagyon tetszett Nekik, anyós még meg is könnyezte, mindent nézett, megfogott.... fotóztak, hogy otthon is tudják nézegetni.... szóval bírtam a véremmel és nem voltam ünneprontó.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon jó volt látni rajtuk azt az örömöt, hogy lassan itt lesz az unokájuk... most először láttam rajtuk, hogy ennyire kijött volna... :wink:

Zsuzska, Pannik, Lujzici és jövő hétre természetesen Ann... ill a zugban Matiszolóknak is küldöm: :wink:

Kép

andrea-1

Andikám,ha itt most elhaladnál,rendesen éreznéd a tüzeskedés illatát,én is úgy szeretem!!!! :D :D :D :D

Persze most csak messzebbről szippantgattam,hogy a füstöt azért ne lélegezzem be ;)

már csak egy kis szalonna meg hagyma kellett volna :roll:
páromnak is épp ez jutott eszébe,mikor már elég fát hordott oda :D :D :D :D

Azért jó,hogy anyósoddal most nem volt összetűzés :lol: :lol: :lol:
mi 13-án rukkolunk majd elő enyémnek a 4D-ssel,kap mellé albumot is kinyomtatott fotókkal,oszt le van tudva a nagy ünneplés :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andikám,
hát lépcsőház burkolás kész, festeni kell majd, vagyis javítani. A tetőtéri fürdő is kész, és a babaszoba szigetelve, giszkartonozva.
tehát azért haladunk...még glettelés, fűrészporos tapéta, aztán lehet festeni és jöhet a laminált padló.
Úgy egyeztünk meg, hogy alul fűzöld lesz a szoba, felül meg égszinkék, és azok a kis jópofi matricák fogják díszíteni amiket a múltkor idelinkeletem (gomba, felhő, napocska, lepkék, süni, csiga, breki...) Amúgy meglepődtem mikor megérkezett a postán a cucc, mert én a képen sima matricának néztem őket, aztán kiderült hogy valami habszivacs szerű cucc, kb. 2 cm vastag, kézzel festett!!!
De nagyon tecc!

Kép
judit0713

Béku, úgy látszik, kezdek megkomolyodni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért figyu, ha a párod "szeretné ünnepelni" az anyját, akkor támogasd a dologban majd szerintem :wink:

andrea-1

Hú Juditkám, vágod akkor hogy egész jól álltok!!!!!!!! A neheze melón már lassan túl lesztek, a finomítások meg már tök látványosak lesznek!!! :)
Alíg várom már, hogy láthassuk a Kis Drágátok rezidenciáját, hogy milyen lesz!!! :lol: :lol: De így elmondva nagyon vagány és klassz szobakép van előttem!! :)

andrea-1

Hát próbálok odahatni a stílre, igyekszem beleélni magam a fiús anyu szerepbe :D
Tudod, mikor anno Simon született, örültünk hogy lyuk van a seggünkön, nemhogy babaszoba, cifrázás, stb...ééés, most azért kiélem magam, hogy végre telik rá, és olyan lesz amilyet megálmodunk!

Kép
judit0713

Andi: Ő se szeretné jobban ;)
vett ki szabit későbbre,hogy -mivel nekik ugye szombat is meló,így nincs hosszú 7vége- többet lehessünk kettesben,úgyhogy egy gyorsan lezavart valami lesz.
Az a baj,hogy akármit is ünneplünk,mindig rám terelődik a téma,és azt nagyon utálom.
Azt is,ha bunkó valaki,de azt is,ha órákig kell bazsalyogni... :roll:

ha meg szokás szerint panaszkodást várnak el,még inkább kikészítenek...

Tudod Ők nem az az ünneplős család,főleg hogy csak ketten vannak egymásnak,ott van egy torta,és Isten éltessen!
még ajándékozni se nagyon szokás...

Amúgy ne aggódj,nem állok közéjük,sőőőt,szívesebben vonom ki magam ezek alól :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pannik:
Köszike,igazad van a lényeg lemaradt!!!A pocakomat még érzem,de szerintem nem vészes,ma már Én is leguritottam közel 5 liter vizet,nem bízom a véletlenre!!!

Na szóval,most remélem a lényeg nem marad le!!
Mi is 2 babácskát kapunk vissza és 5 naposakat!!!Már úúúúúúúúgy várom!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ezt kaptam ma a férjemtől, Szlovák rózsa, nem nőnapi előleg, csak úgy szeretetből van, küldöm mindenkinek itt a fórumon szintén szeretetből

Kép Rózsa
pannik
Budapest

Juditkám, valahol én is így vagyok vele...... ha már ilyen vén fejjel látogat meg először az a gólya egy kis mozgó pakkal a csőrében, akkor adjuk meg a módját a fogadásának... :wink:
A mi időnkben nem volt még ilyen, anyu is csak les sokszor, mikor mondom neki, hogy ez meg az, ennek meg annak a megkönnyítésére van. (pl. pihenőszék és társai) .. :lol: :lol: :lol: Ők még keverőtárcsásban nyomatták a pelust és a luxuscikk az a bébikomp volt kb... de hála ég most már más világot élünk azért.... :)

Béku nem aggódok, csak magamból indultam ki kicsit... hogy én hogy érzek sokszor, de annak ellenére még van hogy én noszogatom, meg van hogy csitítom is R-t a szülőkkel kapcsolatban :)
Remélem jól tellik majd az együtt (kettesben természetesen) töltött időtők! :)

Zsuzskám: 5 lityó víz....??? Anyám, olyan lehetsz már mint egy törpevízmű.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi: persze,értem én ;) :D :D :D

alig várom,hogy legyen nekünk is babaszobánk,és kiélhessem magam :)
Addig csak a kis cuccok vásárolgatásában élem ki magam :D :D
Azt is módjával csak,mert a mi helyzetünkben sose lehet tudni, úgyhogy nagyon messze nem rugaszkodom el :D
Vendég

Sziasztok!

www.orchideak.hu (itt le is van irva mit lehet/nem lehet csinálni),

Lehetőleg esővíz, semmiképp se csapviz (esetleg forralt víz vagy ásv. viz) Hetente 1x, békén hagyni, nem forgatni, vizet nem állni hagyni rajta, direkt napsütés, huzat, hideg kerülendő. De fény is kell neki. Nálam ablak alatt asztalon vannak és egy sima függöny behúzva. Heti 1 locsolás és sok "beszélgetés" velük. A vanda gyökerei minden nap "fürdenek" esővizben.

Ezt már irtam. A palánták egy része innen van a kiállításról, és jövő héten orchidea-kiállítás Syma csarnokban! Nekem ott a helyem, nektek!? De irtó sokan lesznek, és drága a belépő és az ott vett orchik is! Azért lehet venni 1-2 (sok-sok) ritkaságot is.

Obi-s orchik - válogatni kell. Párom a Fogarasi-n volt. Ott is sokan lehetnek, tavaszi akció van. Virágföld fillérekért, de szerintem már elfogyott, ha csak nem vittek ujra.

Pannik: rózsa nagyon szép, huh én már várom a saját tulipánt, rózsát és még sok-sok mást!

Hajrá babók nálad és Zsuzskánál, és fagyiovi is!

Ann: remélem lesz ébresztó.

Lujzi: matisz!!!

Judit: szép lesz a kisfiú ruha is, és ahogy látom szoba is!

Breki: hát igen a macskák már csak ilyenek, de nem buta állatok.

Állatkert: én is benne vagyok, csak legyen jobb idő. Szerintem senki sem szervezte eddig. Ki kell találni mikor menjünk, és nagy türelem kell, mert irtó sorbaállás van. Meg kell nézni neten lehet-e jegyet venni, mert min. fél óra sorbaállás garantált!

Én már kinéztem a megveendó utamat, remélem szerencsém is lesz, ha igen, fillérekért megyek. Holnap megírom.

üdv kispatak
Vendég

Úgy örülök, hogy ilyen jó hangulat volt ma a fórumon:-))

Judit, hajrá szobacicomázás, éld ki magad!!! Biztos nagyon szép lesz!
Judit várom a holnapi pocakfotót.

Estrella ne is írtam, de nagyon nagyon csinos a pocid!

Pannik, de szép rózsát kaptál!! Mondtam én hogy arany embered van neked is.

Csajok ne tudjátok meg, minden szerénység nélkül nagyon állati finom lett a levesem. Szerintem még soha nem készítettem ennyire finomat. Megérte a harc:-) Készítettem még 2.-ra IR-s almaszószt és főtt krumplit. ÚÚúúhh annyira finom volt minden. Párom halálra dícsért!! Bibíííí!!

Szép estét mindenkinek!!

Zsuzska, Pannik, Hajrá vízivás!!!

Lujcizi, mindent bele!! :-))
ann74

Ann: ügyes vagy, megérte a "harc"!

kispatak
Vendég

Ann: gratula!!! :D :D :D
Ez tuti a sok harc miatt volt,ez a jutalom érte ;)
Vendég

Ann gratulálok a finom húsleveshez, az nagyon jól tud esni ha ízlik a másiknak, az olyan boldogságot okoz, ügyes vagy

Judit, nagyon jól hangzik a matrica és a szoba szín elképzeléseitek is, várom a képeket, hogy milyen lesz igazából

Kispatak, köszi az orchidea infókat ez sokat segít ha egyszer szert teszek egy ilyen csodaszép növényre. sajnos az ablakok környékén nincs hely, esetleg a hálószobában, ott talán szeretné a helyet

Andi, törpevízmű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pannik
Budapest

ann: Ez a csirkés harc tetszett, de a végeredmény megérte.

Örülök, hogy 5 napos babókat kaptok vissza, nagyon drukkolok nektek. Meg persze a matisz klinikán tevékenykedőknek is.

Ma coráztunk egy kicsit és sikerült jó áron szereznem az egyik fórumtársamtól egy csatos hordozót. Még csak próbálgattuk Barbussal, de szerintem tetszeni fog neki. Így nem az lett, amelyiket szerettem volna, viszont ezt már nem kell kóreából megrendelni és olcsóbb is. Örülök neki, viszont így a másikat lehet hogy mégis el kell adnom. Azt sajnálni fogom. Még az adó visszatérítés megmentheti és akkor viheti valamelyik kismama kölcsönbe, ha szeretné. Egyébként jobban vagyunk, már lábalunk kifelé a náthából.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk…

Gratulálok, igazi petegyárak vagytok!(Pannik, Zsuzska) :lol: :lol: :lol:
Pihi, jó sok folyadék és túró!
Majd szerdától meg küldöm a babaragacsokat felétek!+++++++++++++++
Péntektől meg Ann-nek is! :wink:

Állatkerti tali, én nagyon is benne vagyok ahogyan írtam. Csak nekünk áprilisban húsvét után jó. 8)
Lilivel elutazunk egy kicsit. Repülőzni fog a lányom! :wink:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Hahó!

Micsoda izgi és titokzatos ma Woody! Hová lesz az utacska? Lányod igazi kirándulós, nem?

Vicky: akkor lesz háton hordozás?

Ma du. remélem szerencsével járok, este beszámolok.

Egyébként nemrég kaptam mail-t, hogy vatera-n occsó hétköznapi akciók vannak, 6 év alatt ingyé mehet gyermek. Én már telített vagyok, de azért nyárra még megnézem amit kinéztem. Ha lenne tényleg fillérekért lenne.

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!!!
Egy gyors kérdés!!!
Hogy is van,hogy a bevitt folyadékhoz kell hozza adni 750 ml-et vagy a távozó folyadékhoz?

A tegnapi teljesítményem elég meglepő hozzáadás nélkül is!!!A bevitt folyadék 5650 ml,a távozó meg 6800 ml,azt hiszem itt valami nem kóser,de szerdáig minden tökéletes kell legyen!!!Ha megfeszülök is,de megoldom!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska,
a távozóhoz kell hozzáadni a 750 ml-t, ennyit párologtatunk átlagosan egy nap alatt.
Az nagyon jó, ha sokkal több megy ki mint be, mert ez azt jelenti, hogy csökken a túlstimud, nem marad folyadék a pocakodban, így biztos visszakaphatod a babókákat!!!
Nekem csak akkor vették észre a túlstimut amikor már eredményhirdetésre mentem, és volt folyadék a pocimban. Akkor mondta S ezt a módszert, és kb. 1 hét alatt sikerült kidolgozni magamból.
Szóval ez szuper, csináld csak így tovább, és szerdán jöhetnek a pocilakók!

Kép
judit0713

Sziasztok,

Zsuzska én nem értek ehhez a folyadék számláláshoz. de nem pont az a jó, hogy több jön ki? nem tudom...

Én reggel nagyon rosszul voltam, gyomorfájás, mellkasszorítás, hányinger (nagyon durva hányinger a wc fölött görnyedtem mert majdnem kijött minden) már majdnem indultunk ügyeletre mikor végső menstvárként a gyógytea kúra és mélylégzés eszembe jutott. Jobban lettem egy fél liter citromfű teától és vagy 50 mély hasi légzéstől meg kellemes fürdőtől fürdősóval. nem tudom mi van velem, most tökéletesen érzem magam de a reggelek borzasztóak. A hasam nem fáj és tegnap rengeteg folyadékot és negyed kiló túrót benyomtam szóval tudom, hogy jól vagyok csak nem értem mi kínoz reggel????
pannik
Budapest

Judit:
Köszi szépen a választ!!!!Huh,ha még ezt is hozza adom akkor közel 2 literrel több távozott!!!
Mindent megteszek a cél érdekében,remélem eredményes lesz.Az az érdekes,ha vizszintesen fekszek,akkor kevesebbet pisilek,viszont ha a hátamhoz párnát teszek és egy picit megemelkedek akkor beindúl a piss.

Pannik:
Hála nekem semmi ehez hasonló tünetem nincs.Lehet,hogy Neked is érdemes lenne mérni a folyadékot!!!Minden estre nem lehet valami jó érzés igy ébredni!!!!Pihizz sokat,nálam ez bejött!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Lányok,de klassz,már csak 3 nap!!!! :D :D :D :D
Vendég

Judit:
Hol van beigért pocakfotó?

Breki,Ancsi,Zsuzsó:
Ti is dobhatnátok fel pocakfotót!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: óóó,hát nekem ruhás nem sok készült eddig... :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:
de amint uram hazaér a boltból,megkérem,hogy fotózzon le ;) :)

az én pocim még nem valami látványos :D

asszem Zsuzsóé már jóval izgalmasabb :D :D
Vendég

Breki:
Ne szerénykedj azzal a pocakkal,már biztos látványos,amúgy is Te olyan kis vékonyka vagy,hogy már tutti látszik már az a csini babapocakod!!!
Úgy,hogy ide vele!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

jól van,rakok fel,csak zuram jöjjön haza :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsuzska: csak Neked,csak ma!! :D :D :D

5 perccel ezelőtti állapotok,ruhát ne nézzétek,ez csak amolyan "otthonka" :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Breki:
Köszike!!!
Még,hogy nem látványos?!Nagyon csinos!!!!
Tudtam Én,hogy ez nem is olyan pici!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

sziasztok
zsuzska, pannik sok sikert nem lesz semmi gond, sokkal több jön ki mint amit iszol nem lesz baj a túlstimuval....
ann
neked is péntekre drukk nagyon, és persze a jószág fölötti győzelmednek is...

rólunk
mi a héten nagy beteg partyt tartottunk Filip aztán én és Hanna is még jó hogy végre ideért Anyu a Filip szülinapja óta most tudott jönni, mondanom sem kell hogy mire ment haza ő is beteg lett, férjem még megúszta. úgy köhögtem hogy majd szét szakadt a mellkasom azt hittem meghalok.
aztán meg alkottam ez az eltűnésem másik oka, Hanna ágya végre elérte azt amit születésére terveztem, csak 6 hónapot késtem vele...
teszek fel róla képet mindjárt.... tegnap már lejjebb kellett tenni az ágyát mert próbál felülni az ágyában a drága, jön a foga eléggé nyügös is meg a héten alig aludt.

a kis korkülönbséghez én is csak társulni tudok, nekem nagyon jó ez a 4,5 év köztük mert Filip sok mindenben segít és megérti hogy várnia kell míg egy 2éves ezt biztosan nem érti.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kép Apa finom puszija mindig jó kedvre derít:)

Kép új fejvédőt kaptam Anya csinálta

Kép itt már baldahinom is van

Kép már próbálok felülni

Kép alkotásom :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X