A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Erika, zseniálisak az alkotásaid!!!!!! :) Nagyon-nagyon ügyes vagy! TETSZENEK!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Lukácsné: nagyon klassz dolgokat alkottál!!! :D

Édes a kis Hanna is a képeken :D
Vendég

Ja, és Béku pocak is tecc ám!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Zsuzska: köszi :D
hát képeken nézve nagyobbnak látom,mint amilyennek érzem :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi: köszi :D messze van ám még attól amivel már észrevesznek az utcán pl.,de alakul ;) :D :D :D
Vendég

Sziasztok!
Látom mindenki jól van! :D

Mia!
szoritok holnapra!
meg akiknek kell a jövöhétre beültire,leszívásra megilyenekre!

Béku!
szép a pocid!

Lukácsné!
gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!

Csajok!
kellene tanács ma vagyok a 18.napon és elkezdtem barnázni??!!!
ez mi lehet?vki?köszi
vikus82

vikus: beágyazódás? :D :D :D :D

hőd méred?

Holnap kivel lesz szerencsém összefutni?
Vendég

Kahlan!
nem mérem a hőm,hát ilyenre nem is merek gondolni...szerintem a magas prolaktin szarakodik
Te hol tartasz?hogyhogy Gonalt kaptált?ugye???
vikus82

Hahó!

Vikus/Kahlan: sajnos ehhez nem értek, de a legjobbakat nektek, csajszik biztos segítenek.

Lné: jobbulást, aki még beteg. Nagyon szép a lány és amit csináltál is. Bizony te is gyakorlatból látod, amit az élet hoz/ad. De akinek sietni kell, az nem tud sok időt hagyni a babócák között, annak ugy kell cselekednie. De aki megteheti, tegye és várjon, nem kell sietni - ugy látom egyezik a vélemény, mert ez az igazság.

Breki: szép a pocak, alakul. Szerintem M is elégedett lesz vele.

Pannik, Zsuzska: csak óvatosan. Ha baj van irány dokker!

Ann: remélem ébredeznek majd az apróságok a fagyiból.

Nekem szerencsés és spórolós hétvégém volt. Ingyen jegy felhasználva, prospektusok, ingyenkupon begyűjtve. Tervezett út Balatonra megvéve. Sajna párom nem jön - nem szereti az ilyesmit. Hát barátosné repes,hogy jöhet,én is, hogy mehetek. Pár napra annyiért megyek, hogy másütt 1 éjszakát se adnak ennyiért. Remélem hely is lesz, az még kérdéses.

Csak min ennyi szerencsét mindenkinek ha más témában is. Nekem már csak a kószáló miatt kellene, de őt senki és semmi nem pótolja.

üdv kispatak
Vendég

Vikus, Kahlan: ugye ti is inszemesek vagytok?
Le tudnátok nekem írni, hogy mi a menetrend inszem után (mikor kell tesztelni, visszamenni, stb...)
Elmondta Sz. doki, de a fele kiment a fejemből, olyan sok infó volt...
Ami főleg érdekel: nekünk most ugye terminált lett az inszemből a hétvége miatt... ha nem jön össze, akkor a harmadik mensi napon mehetek következő inszem kezdésre? Vagy ki kell hagyni egy ciklust?
Köszi!

Vikus: szerintem a 18. cn-i barnázás az jól hangzik! :-) A beágyazódás elvileg pont ilyenkor van. Ha még soha nem barnáztál a ciklus közepe táján, akkor az jót is jelenthet! :-) Én legalábbis minden hónapban reménykedek, hogy hátha lesz pici barni pár nappal ovu után! :-)

Béku: nagyon szépen nézel ki!!!

Kép
lujzici

Kispatak!
köszi!

Lujzici!
igen inszemes vagyok!az első stimu után nekem is terminált volt,de nem sikerült mert nekem van egy olyan,h a méhnyakam olyan váladékot termel ami kinyirja a spermákat,
Sz azt mondta,h a 3.napon mentem vissza és akkor nem kell 1hónap szünetet tartani,hanem mehet az inszem nekem a 30.napon kellett tesztelnem.
soha nem barnáztam és holnap lesz,h 5.hete lesz az inszem!de nekem annyi bajom van PCO,IR,Magas Prolaktin!
vikus82

Sziasztok csajok!

Hát nem tudom hogy mi van, de szerintem ez a lombik most nem jött össze. Febr 21. volt a leszívás 24.-e a visszaültetés, holnap kell visszamennem vérvételre. tegnap reggel 1 teszt negatív, ma már 2 tesztet csináltam mind a 2 full negatív. Mindenki azt mondja ha terhes lennék már pozitív kellene hogy legyen, elkeseredtem rendesen!
Volt már itt így valaki hogy negatívat tesztelt eredmény hirdetésen meg gratuláltak, hogy mégis ott a baba???????????????????????????????,

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Ja ráadásul mér nincs mary, de 3. napja úgy fájdogál mintha azonnal elkezdene ömleni, lehet hogy csak a progeszteron injekció nem engedi megjönni.............?????????????

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Vikus drukkolok hogy a barna szín legyen a kedvenced!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia!
köszi!
Neked még drukkolok a honapi vérvételhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!puszi
vikus82

Köszi Vikus!!!!!

Rám fér a drukk, már azon töröm a fejem, hogy győzöm meg K ügynököt, hogy ebben a ciklusba rakjuk be a fagyiovisokat, ne várjunk egy hónapot, mert azt hallottam szeret egy ciklust kihagyni a sima lombik meg a fagyi lombik között. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Sziasztok,

Mia én nem szoktam tesztelni eredményhirdetés előtt, pont ezért hogy ne keseredjek el előre hiszen eredményhirdetésig még bármi lehet(egyszer kivételt tettem nem volt jó döntés). Kérlek még ne keseredj el, holnap megmondja a vv a tutit, ott lehet az a babó.

Vikus nagyon drukkolok, hogy az a barnázás tényleg beágyazódás jele legyen, adja az ég.
Lujzici drukkolok a mielőbbi pozitív teszthez, babaragacsok mennek ezerrel
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Lukácsné, drukkot köszi, a kislányod gyönyörű szép a fejvédő is nagyon helyes, ügyes vagy. a próbálok felülni kép tetszik a legjobban nagyon édes

Andi, a túróra amit ma eszek az van írva, hogy RAJÓ ez a márkaneve, szolvákiából van eszembe jutottál, ez biztos tetszene Neked :D :D
pannik
Budapest

Köszi Pannik, ha nem akarsz ne válaszolj, miért volt annyira rossz döntés a teszt?????

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia, ha K azt javasolja, hogy egy hónapot várjatok akkor ez érdemes megfontolni, a szervezeted erősen megterhelte a stimu meg műtét kell egy kis regenerálódás. Nekem így fogalmazott SZ az első stimu után és én abszolút elhiszem, hogy szüksége van a szervezetnek egy kis pihire és utána jöhetnek a fagyiovisok. Tudom milyen türelmetlen az ember de még mindig jobb picit várni mint elhamarkodni nem?
De én a helyedben még nem erre összpontosítanék, hanem arra a kismanóra aki a pocakodban van :)
pannik
Budapest

Köszi Pannik! :D :D :D :D

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mert kiborultam 2 nappal az eredmény hirdetés előtt és el sem mentem az eredmény hirdetésre csak sírtam itthon, záporoztak a könnyeim és nagyon mélyre kerültem. Nekem jobb, ha nem tesztelek és úgy megyek oda eredményhirdetésre. Így értettem, hogy utólag úgy látom az nem volt jó döntés, mert ki tudja akkor még ott lehetett a babó de én már lemondtam róla és hajtogattam bánatomban hogy soha nem lesz gyerekünk soha nem fog sikerülni. Ezt pedig nem szabad, mert ez nagyon negatív.
pannik
Budapest

Pannik neked ez már hanyadik lombik?

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia: igen,nekem pl. volt ilyen,hogy itthon MÉG AZNAP IS negatívat teszteltem,rá pár órára a BMC-ben Sz közölte,hogy pozitív lett!!!

Szóval kérlek ne add fel,várd meg a holnapot!!

Lányok,köszi a dicséreteket ;)
Vendég

kukk,

Zsuzska, Pannik
ügyik voltatok, drukk továbbra is.

Andi,
gyönyörűek a rucik.

Béku,
de csini vagy !

Lukácsné,
jaj de ügyi vagy.

én is most fejvédőt keresek, elraktam egyet itthon és nem találom, a meglévő fölé kell még egy mert tündérkém 1 órája felállt, asszem ez kellett még ahhoz hogy a hangulatom totál a béka segge alá kerüljön.
Minden okés csak olyan hulla fáradt vagyok hogy a nevemet is kb. személyigazolványból tudom megmondani :-)
megjártam két gyerkőccel Szolnokot, apa különautóval ment, de együtt jöttünk vissza.
szóval Liza gyönyörűen ül, és idáig is álldogált már, de hogy felállt a rács mentén az ágyban....ááááááááááááá nem bírom.
M ágybeszerzési projekt folyamatban, kinéztem egy szép ágyat ikejában erre kiderül hogy farost, banyek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2011.03.09 03:32-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: húú,Liza nagyon gyors ;)
nemsoká már alig érni utól!!! :shock: :shock: :shock: :D :D
Vendég

Köszi Kisbeeka!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

nem név szerint ne haragudjatok, de mindenkinek nagyon drukkolok !!!!!

kubuspace

Mia: igen, volt már sok olyan példa, hogy csak a vv mutatott valamit. A teszt még aznap is nega volt.

Vikus: nem biztos, hogy jól értem... tehát 5 hete volt az inszemed, azóta megjött egyszer, és most spontán ciklus van, és annak van a 18. napja?
Vagy az inszemes ciklus után most neked is van egy terminált együttlétes ciklus stimuval?
A prolaktinod nagyon emelkedett? Mennyi Bromót szedsz?

Pannik: jól vagy?

Kép
lujzici

Kisbeeka,
hát ez az, most tényleg padlón vagyok, sőt előbb kétrét görnyedve bőgtem is egy jót szintén a padlón azóta picit jobb.
nem bírom hogy reggel 6-től pörög este 7-ig, izgága, megy, eldől, pofira esik, nem sír, rombol, halad tovább, mint egy birodalmi lépegető.
Marci eljátsza a mimózát, bőg persze ok nélkül....
legjobb amikor tegnap etettem Lizit, persze paradicsomos buri nem ízlett, azt kiprüszkölte, miközben nem jöttem rá hogy honnan a brutál carszag, hát ja M levetkőzött egy bodyra és közbe hátulról kavarta a cart az egyik ujjával a pelenkában.... uram meg lurdyban ahol épp bombariadó...

:-) de jól vagyok, cupp

kubuspace

Lujzici!
jan.31-én volt az inszemem,a 30.napon megjött és most a 18.napon vagyok most pihenő hónap van és ha következőleg megjön akkor újra stimu!
de nagyon bevagyok parázva,h most vmi gebasz van és csúszni fogunk,mert nem jön meg rendesen! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
vikus82

Mia, nekem ez a 3-ik támogatott long protokollom mindegyikből volt egy-egy beültetés is az összesen eddig 2, plusz volt 3 fizetett fagyasztott beültetésünk, tehát összességében ez lesz a 6-ik beültetés a 3-ik stimuból. Mindegyik sikertelen volt. Eddig :) mert most 5 napos tündéreket kapunk vissza és biztos vagyok a sikerben

Kubu, köszi :D
pannik
Budapest

Pannik kb. mennyibe kerül egy fagyis lombik gyogyókkal bmc-s fizetéssel, mindennel együtt??????????

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Pannik: no ha most először kaptok 5 napos babácskákat,akkor ez lesz a Ti körötök!!!! :) :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Én is nagyon drukkolok mindenkinek!!! :D
Vendég

Lujzici, köszönöm jól vagyok csak a reggelek borzasztóak utána jobban leszek és egész nap jól maradok :lol: :lol: :lol:

Kubu, Lizának grat az álláshoz, mármint a felálláshoz a kiságyban, Neked meg egy kis pihi kellene egy kis magadra figyelés nem?

Béku, a pocakod gyönyörűséges, nem szép dolog ilyet mondani de irigy vagyok :oops: :lol: :oops: :lol: :oops:
pannik
Budapest

Vikus: miért ne jönne meg? Nincs semmi baj, nyugi!
Annyira meg vagyunk tömve hormonokkal, hogy bármi előfordulhat most velünk. Most sok minden nem "normális".
Egyébként ha nekem is megjön most, akkor kb egyszerre fogjuk kezdeni a következő inszemet! :-)

Kép
lujzici

Mia, a fagyasztottaknál nekem nem kellett stimu csak a tüszőrepi, az olyan 5600 Ft körül van, a beavatkozás ára 100 000 FT, plusz jön még a Crinon az olyan 18000 Ft. Kb ennyi. Én megmondom őszintén fagyasztottnál nem adtam a dokinak semmit :oops: :roll: :roll: nem lehet ez bírni pénzzel....

Vikus, ne aggódjál előre, nem lesz semmi baj, ha kicsit késik attól még indulhattok, látod Zsuzskának mennyit késett több mint egy hetet és micsoda eredménye lett a késésnek. Semmi nem történik véletlenül csak mivel nem tudjuk az okot ezért nehéz, de a stresszelés a legkevésbé sem segít Neked.
pannik
Budapest

Pannik köszi az infót! Bevallom Én nem adok soha plusz pénzt (para) orvosoknak, max. akkor kap K1 és K2 is egy- egy ajándékcsomagot ha pocakban a baba.
Nekem ezek az elveim, főleg amiatt, hogy egész nap orvosokkal dolgozom. Azért nem adok plusz pénzt, hogy mosolyogjon és 5 perccel tovább jó pofizzon, többet úgy sem tud tenni, ha pénzt adok akkor sem, ez a tapasztalatom. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ja meg fizetem a TB-t

Bocs az off-ért. :shock: :shock: :shock: :shock:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Ja!
napi egy szem Bromot szedek!
vikus82

Pannik: Rajónak mondtam a túrót :lol: :lol: :lol: Ismerte!!! :) De nekem új, hogy ilyen márka is van :)

Kubu: Sajnálom a kiborulást, biztos nem könnyű Neked sem a két piciddel!!!..... Anyám egyik sztorija, hogy ketten voltunk a járókában öcsémmel... pici és kicsi (16 hónap van köztünk)... elugrott valahova, fater meccset nézet asszem, anyám jön haza, már az ajtónyitásnál penetráns szarszag csapta meg az orrát.... hát bejött a gyerekszobába, ez a látvány fogadta: ......... kibányásztuk a gányt a pelusokból, kikentük egymást, a falat, a falvédőt a járókarácsot és amit el tudsz képzelni.... Marcusról most kb. ez a családi anekdóta jutott eszembe, szegény anyám még mindig emlegeti.... :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tesóm normális, nyugodt gyerek volt.... van egy gyanúm ki lehetett az értelmi szerző... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vikus: Drukk, hogy ez a barnás jó jel legyen .... :)

Mia: HOlnapi vv-hez pozitív erősítőt küldök: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Fagyishoz: Nekünk nyáron volt a stimus lombik - nem sikerült, következő ciklusban a fagyis - nem sikerült, következő ciklusban pihenés - na akkor kaptam be a legyet a matisszal :) !!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: Nem mondom, hogy ezen múlt volna a fagyis, de kizárni sem tudom!!!! Hallgass a dokidra, tudja mit miért tanácsol!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Lujzici,Pannik!
köszi,csak parázok,mert ilyen még nem volt! :shock: :shock:
vikus82

Mia, Neked van igazad. Csak hát tudod annyit hallja az ember, hogy ha nem adsz akkor nem úgy bánnak veled stb. hogy nem tudja az ember, hogy mi a jó döntés. Nyilván mindenki én is azt szeretném ha a legnagyobb odafigyeléssel járnának el amikor a mi babáinkkal foglalkoznak... Ezért már volt rá példa, hogy adtam, beültetés után és stimu kezdet előtt de az igaz, hogy nem sok mindent nyertem vele eddig. Ha sikerül akkor tuti adok majd hálából, soha nem lehetünk majd elég hálásak Nekik
pannik
Budapest

Pannik: no nem szabad irigynek lenni,a Tied sokkal szebb lesz!!! :)
Amúgy én úgy gondolom,hogy minden kismama gyönyörű,de természetesen minden kedves partnernek/férjnek az ő párja a legeslegszebb!! :D

jujj,nyertem a vaterán 3 nacikát magamnak 2300 pengőért!!! :D :D :D
most nagyon happy vagyok!! :)
Vendég

Kubu, Andi sz..ros sztorikon jót röhögtem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Már lenyomtam a Rajó turót :D :D :D :D :D :D
pannik
Budapest

Béku grat a szerzeményekhez, na nem úgy vagyok ám irigy hanem úgy általánosságban, hogy jaj de jó lenne ha már én is ilyen pocakkal tolatnék oan büszke lennék rá és oan boldog lennék de már nem sokat kell várnom remélem
pannik
Budapest

Pannik: jól mondod,nem kell sokat várni!! :)

köszi a gratut,nagyon örültem neki,mert mindig lecsúszom ezekről a jó ajánlatokról,és újonnan nem kapnék 1 db-ot se ennyiért... :roll:
Vendég

Breki: akkor ma sikeres licites napunk volt!?
Jaj de jó, annyira tudok ilyenkor örülni! És arra a pár hónapra neked se kell új ruha, ill. babácskáknak is jók a szép, de használható holmik. Mire tönkre tenné, ugyis kinövi.

Mia: igen furcsa ez a pénzes dolog. Én sem szórom, mert nekem ki ad elven vagyok? Sőt egyszer nagyon megjártam. Kismütét (10 perc) odaadtam előre reggel, pont ennyit ezrekben. Orvos felvett a kh-ba, mütét megcsinálva, utána le se sz--t márrám se nézett. Nővérek annál rendesebbek voltak. Este meg azt mondták, hogy nem lehet haza menni, mert gond van. Dokkerem vasárnap ügyeletes volt, csak nézett. Hétfőn haza engedtek, de még a zárót se hozta oda. Nekem kellett futkosni érte. 16 évig jártam hozzá, természetesen gyerek is ott született anno. Ezen eset után hamarosan elváltak utjaink, mert kivizsgálás nélkül akart mindenféle gyógyszereket adni.
És remekül megvagyok a klinikán különösebb borítékok, ill gyógyszerek nélkül. Ja és orvosváltáskor az új helyet csak felhívtam, mehetnék-e oda. Azóta is ugy van, hogy azt se tudják mit csináljanak velem és mással. Ott ez a protokoll borítékok hada nélkül. Más tészta mit nem finanszíroz a TB. Azt meg intézem itt SZTK szeretett M dokkernál és szóban megköszönöm neki.

Kubu: oh Istenem, nagyon nehéz lehet neked. De mi lenne, ha apa dogozóba, Marci állandóan otthon lenne? De tudom, mellette te tanulsz és egyik kicsi, másik pici. Vigyázz magadra, és picit próbálj örülni Lizacica teljesítményének. Tudod, még mindig jobb igy, mintha kh-ban lenne, és csak feküdne, mert beteg lenne!

Vikus: ha azt mondják pihenj, szerintem fogadj szót!

Mia: ne add még fel!! Bizni kell és reménykedni!!

Pannik: kitartás, már csak pár nap!

Na mára bezár bazár! Kubukám fel a fejjel!

Apropó: tud valaki valamit Miezáról, miért nem ir vajon?

üdv kispatak
Vendég

Kispatak: ráadásul 3 teljesen új naciról van szó :D
ez most kényszer is,mert van 1-2 olyan,ami a végefelé tökéletes lesz,de addig is kell járnom valamiben ;)

és hát mivel a csípőm kiszélesedett,már ott nem jönnek fel rám az eddigi ruháim,nemhogy pocakra :lol: :lol: :lol: :lol:

Miezáról nincs hírem,remélem csodaszép időszakon mennek át,és ezért :)
Vendég

Breki: örülök a vételnek, viseld egészséggel.

Hm az viszont nem biztos, hogy korábbi ruháid majd a jövőben jók lesznek - szülés már csak ilyen. De hát minden előfordulhat. Azt hiszem azonban, nem a régi ruhák a legfontosabbak. Az egészség és a kicsi Maja mindennél többet ér

üdv kispatak
Vendég

Mia, szorítok holnapra, kérlek még ne könyveld el, vv-ig még bármi lehet.

Vikus, ne aggódj. Én is mindig agyonaggódom magam napokon keresztül, aztán minden megoldódik. Pl. most totál be voltam parázva, hogy a 4 napos ünnepre fog esni a beülti és akkor mi lesz. Erre már akkora tüszőt növesztettem 10. napra, hogy aznap be is kellett adni a t.repesztőt, és a 4 napos ünnep elé fog esni a beülti. Szerintem ne is gondolj ilyenre hogy bármi gebasz lenne. Meg fog jönni majd rendesen ha kell ne aggódj. Amúgy meg tényleg nincs értelme az aggódásnak. mert ha ne adja ég, bármi baj bekövetkezik, elég akkor aggódni, de akkor meg úgyis az az elsődleges feladat, hogy a problémát megoldja az ember.
AMúgy nagyon érdekes, de nekem a stimuk, lombik után is hajszál pontosan jött meg eddig. Remélem ezúttal már nem fog megjönni.

Békus, nagyon szép a pocid!

Pannik, sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy reggelente. Progi is okozhat ilyet, nem? Mész még dolgozni beülti előtt?

Én ma adtam első progigélt. Viszont még mindig úgy szúr a bal oldalam, mintha meg sem ért volna a tüsző. tudom, ez hülyeség, mert 10 tüszőre multkor 2 ovitrellet kaptam, most 1re egyet, tehát az elég kell hogy legyen.

Andikám, nem lehettél kispályás gyerekkorodban.Jót röhögtem. Gondolom anyukád boldog volt nagyon.

Sajn a matiszolás a spontán csodához elmaradt. Tegnap összekaptunk este egy hülyeségen. Ugyanis mostanában ha este filmet nézünk mindig elalszom rajta. És akkor ha halk is úgy érzem hogy ordít a tv. Ettől iszonyat hisztis leszek. Ő meg azért lesz hisztis, mert egy filmet sem tudunk végignézni. És nincs egyetértés...no mind1 már túlvagyunk rajt. ma meg egész nap takarítás volt, meg séta is, úgyhogy hullák lettünk estére.
ann74

Jóóóóreggelt mindenkinek!

Máris küldöm az első adag drukkokat:
- Miának és Borsónak a pozitív hcg-tesztre :arrow: :arrow: :arrow:
- és Csucsunak hogy ma dübötgő szivecskét lásson a monitoron :arrow: :arrow: :arrow:
na meg persze Zsuzskának és Panninak, hiszen holnapután visszakapják babácskáikat :)

Ann,
fel a fejjel! Mind a ketten feszültek vagytok gondolom a mostani beavatkozás miatt, plusz a melóhelyzet...hát néha elpattan a húr!
De hidd el, ahogy telik ez a hét, és egyre közelebb az időpont hogy kismami legyél te is, minden más eltörpül majd e mellett a gondolat mellett!!!

Breki,
klassz a pocid, kis helyeske :)
És grat a sikeres licitekért! Olyan jól tud esni ha az ember talál valami isteni cuccot óccsóért :)

Kubu,
nem semmi a kiccsaj :shock:
Szegényem, látom néha nehezen bírod...de hát olan édik, nem is lehet rájuk komolyan haragudni :D

Andikám,
te se voltál semmi! Köztünk két év van öcsimmel, én azon gyakorlatoztam hogy megtanítsam őt kimászni a kiságyból és átugrani az én ágyamra...hamar sikerült :lol:

Kispatak,
én is szeretnék már valahová elutazni, most épp tervezgetjük apával hogy ha április végén vége a melómnak, akkor májusban elmegyünk még pocakkal romantikázni egyet.

Vikus,
no para, ez tényleg lehet akár egy beágyazódás is, de ha mégse, akkor köv. hónapban új esély!

Lujzi,
szerintem menj vissza a 3. napon ha esetleg nem sikerült most összedobni a babócát! Mivel ez nem volt beavatkozás, így tuti engedni fogják hogy nekilássatok az inszemnek.
Persz csak ha...mert ugye lehet hogy két hét múlva zebrát hozol nekünk :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára judit0713 2011.03.07 11:21-kor.

Kép
judit0713

Óóóó, hát enyém lett a mai első hsz, és még laptető is!!!
No ez hozza majd a szerencsét mindenkinek, csipegessetek belőle bátran!!!
A fenti felsorolásban szereplőktől kéretik nagyobb csipeteket bezsebelni!
Eszterkém, Sajtim, Zsuzsi, ti mostanában el vagytok bújva, de ne féljetek, nektek is jut ám belőle, hogy még az idén sokasodjatok :wink:

Kép
judit0713

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?