A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Pannik, hogyhogy 18e volt a crinone? 2 dobozzal kaptál?
ann74

Maiaknak egy óriástalicskával!!

Csucsu nagyon várom, hogy hozd a jó hírt, hogy mégis minden a legnagyobb rendben van.
ann74

Sziasztok!!

Sajnos nincsenek jó híreim.... :cry: :cry: :cry: Ez a baba nem akart Nálunk maradni. :cry: Szombaton elkezdtem vérezni,kórház.. :cry: :cry: Most pihi,hétfőn hívom Sz-t,mert lejárt minden vv-es vizsgálatunk,azt megkell csináltatni.

Eszter!!
Írhatok majd pü-et ????
csucsu99
Budapest

CSucsukám: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Mai bmc-s csapatnak drukkjaimat küldöm, Miának és Kisborsónak a pozitív vv-hez, a többieknek (Kahlan tudom, hogy ment) pedig, hogy minden úgy alakuljon, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Pozitív gondolatok mennek :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Én ma bejöttem dolgozni, reggeli rosszullét elmúlt, ma nem volt semmi, jól vagyok, kicsattanok az egészségtől és boldog vagyok :D :D nagyon nagyon várom a szerdát, nincs sok melóm mert csütörtökön előre dolgoztam, szép kényelmesen elleszek ma meg holnap aztán jön a nagy nap. Ma még megyek egy jó kis feltöltődésre a lelki dokkerhez azt mondta ma valami nagyon jót fogunk csinálni ami elősegíti a beágyazódást, jaj nagyon várom.

Szerintetek beültetés előtt még egy tornára el lehet menni holnap? body art-ra gondoltam, jól esne de mit tudom én, hogy használ-e vagy árt?????

Judit, köszi a drukkot és a laptetőt :-D, jó ötlet, hogy pocakosan elmentek ketten egy kis feltöltődésre, biztosan nagyon jó lesz, olyan sokat tud adni egy kis kikapcsolódás távol a megszokott hétköznapoktól

Ann drága, ne aggódj, az ilyen kis összeszólalkozásokat a feszültség hozza ki, mi is összevitatkoztunk vasárnap azon, hogy hol van a 11 busz végállomása, na micsoda probléma mi ?????, ilyeneken kell veszekedni, nonszensz, utólag jót röhögök rajta de akkor tényleg bepipul az ember, aztán bocsánatot kértünk egymástól és továbbléptünk és a kisfőnökökre koncentráltunk akik a pocakomban lesznek 2 nap múlva juhéééééééééééééééééééééj

majd ezt a kisfőnök sztorit az eredmény hírdetés után elmesélem, hogy honnan jött ez nekünk, hogy így nevezzük a babáinkat :D :D
pannik
Budapest

CSUCSU drága :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ha bármiben tudok segíteni, bármi legyen az írjál. nagy öleléseket küldök Neked.
pannik
Budapest

Ann igen, 2 dobozzal szolktam kapni a Crinonból és mindig maradt eddig kb 8-9 darab. Most is van az előzőből még 9 db otthon. Te a héten még mész edzeni a beültetés előtt???
pannik
Budapest

Gyerekes anyukák!

Selejtítek a buxámban...... és találtam egy kedvezménykupont 5000 ft értékben, a Manó Fotóban lehet felhasználni 2011. május 31-ig, nem dobnám ki, ha valakit érdekel szóljon és odaadom...... fotózásra vonatkozik!! :wink:

andrea-1

Köszi Csajok,aranyosak vagytok!!

Andikám!!
Itt is köszi a lélek simit!!!!!!!Puszillak!!

Ann!!
Segítenél,hol voltál és hogyan működik az IR-es vv-el???Bekell-e jelentkezni,stb..
csucsu99
Budapest

Csucsu annyira nagyon sajnálom..nem tudom ez milyen érzés, mert ilyen dolgon még nem mentem keresztül, csak tudom, hogy szörnyű lehet. De légypozitív kérlek, azt gondolom, ha így spontán már összejött, az jelent valamit mindenképpen, tehát azt hogy össze tud jönni. Kitartás drága Csucsu!!!

Pannik, én azért óvatoskodnék a body arttal, mert nagyon megterhelő sztem. Én nem biztos hogy csinálnám még előtte így punkció után. Nekem simán is mindig nagyon nheéz és megterhelő szokott lenni.
Ja, képzeld megtaláltam a címet, úgyhogy nem kell hívogatnom M-et.
Én is mennék még mozogni, de annyira teli vagyok, ma M, holna fodrász, szerda kozmi, és ki kéne mennem Auchanba is. Lehet a szerdai kozmi után megejtek egy BA-ot este, mert pont akkor van. Csüt még akarok előre főzőcskézni.
ann74

Csucsu drága,csak most jöttem,azt hittem később jössz BMC-ből a hírekkel...

Annyira sajnálom!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Úgy reméltem....(((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))
Vendég

Sziasztok!

Csucsu, nagyon sajnálom. Ismeretlenül is ölellek.

Andi, mért nem használod te fel?

Reggeli közben sikerült átolvasnom a hétvégi termést, és megcsodáltam minden feltöltött képet. Nagyon szépek a pocakok. Irigy vagyok érte rendesen.

Miának egy egész vonatnyi rakományt küldök.

Pannik, Zsuzska, jó sok petikétek lett. Ügyesek vagytok. Szerdára nagyon drukkolok!

Holnap megyek a BMC-be. 3. napi vérvétel, és időpontot is kérhetek a HSG-re. Itt mire figyeljek, gondolom a recepción elmondják mi kell hozzá, Sz. nem mondott róla semmit.

Pénteken a főnököm bebizonyította mennyire is bunkó. Pénteken teljesen úgy nézett ki, hogy vagy aznap vagy szombaton megjön. Szóltam hogy hétfőn később jönnék, erre elkezdte a vállát húzogatni. Még az anyum is azt mondta bunkó volt, pedig nem szokása.
Persze engem ez az egész jól megviselt, így csak vasárnap jött meg, csak hogy ma is szólnom kelljen, bocsika nem ma volt vérvétel, hanem holnap lesz.
Pénteken teljesen kikészültem az egésztől.
franci

Eszter, még pénteken válaszoltam privátban, remélem megkaptad, ha nem szólj, mert néha nem sikerült elküldenem privit.

Csucsu, magánba akarod megcsináltatni? Ha igen, akkor a Centrumlabot ajánlom. 1/2 8ra kell oda menni, és előre kell menni a terheléseseknek, minket előrevesznek. centrumlab.hu oldalon megtalálof. 3x1200inzulin+1000egyszeri vv díj+3x60cukor.
Ha fizetősbe mész legelőször nem is kell sorba állnod, mindent egy nővel intézel, ep-re is kérhetsz számlát.
Ha nem fizetősbe mész akkor endokrinológus vagy nőgyogyót tud asszem rá kiírni vv-t. Szólj ha kell még vmi infó. Most hirtelen ennyi hutott eszembe.
ann74

Pannik én nagyon szeretnék menni a héten még egyszer, vagy kardiózni vagy bod artra. De én más eset vagyok, mert nekem nem volt punkcióm. Én a pénteki punkció után még hétfőn sem dolgoztam, jólesett otthon, csak kedden mentem be. Nekem nem lett volna erőm sportolni, meg nem akartam magam megerőltetni. Vmi nagyon light-osat próbálj meg esetleg. A body art-nál nagyon igénybe van véve a hasizom, mindenedet feszítened kell mindig, én ezért nem ajánlom.

Ja, Csucsu, Centrumlab-ba (www.centrumlab.hu) nem kell előre bejelentkezni. A Hercegprímásban voltam, a honlapon meg van jelölve egy nő, őt keresd nyugodtan, ő nagyon aranyos. Adsz egy mail címet és másnap du. elküldi a leletet. Mondjuk nekem 3ig nem küldte én rátelefonáltam, de úgy soron kívül elküldte.
ann74

Franci: hát azért, mert május 31-ig még lehet meg se szülök..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De ha igen, akkor meg még olyan picike lesz a babánk, hogy nem szeretném, hogy egy idegen fotós zaklassa :)
Főnökök már csak ilyenek, de a bunkó viselkedést ne engedd, hogy ráüljön a napodra!!!
Ilyenkor mindig az jusson eszedbe, hogy hamarosan úgyis a TE pocakos fotóidat fogjuk itt az oldalon majd csodállni!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Jó akkor nem megyk BA-ra, rápihenek a szerdára, de utána úgyis olyan sokat kell feküdni otthon ezért jó lett volna egy kis mozgás előtte

Csucsu, biztosan nem vígasztal most semmi, de próbálok egy kis pozitív hangulatot küldeni Neked és sok szeretetet, az egy hatalmas dolog, hogy természetes úton összejött Nektek, én ezt a csodát soha nem élhetem át minden viszonylagos. Sikerülni fog, olyan közel vagytok hozzá meglátod, nem kell sokat várni
pannik
Budapest

Pannik, nincs vmi más mozgáslehetőság még holnap? Érzed még a pocakodat? Fáj még a szúrkálások helye? Elmúlt a vérzés? Én is azért akarok mozgást, mert utána annyit kell feküdni, hogy jó lenne még előtte kimozognom magamat.
ann74

Franci főnököd egy tahó, tudom milyen ez, mikor nem tudja pontosan megmondani az ember előre, hogy mikor nem fog beérni. az én főnököm egy angyal férfi bőrbe bújva, mindenben támogat, de mégis kellemetlen kicsit mikor nem tudom megmondani csak nagyjából, hogy mikor hogy nem leszek bent. Megértelek ezért de ahogy Adni írja, ezen lépj túl, most a legfontosabb, hogy az előtted áló babásodásra gondolj, a többi nem számít ne vedd magadra

Jó, Ann igazad van, nem megyek BA, ra majd megyek baba-mama jógára, már alig várom
pannik
Budapest

Ann nem fáj már sehol, nincs szúrkálás, vérzés elmúlt tegnap este már semmi nem volt, már csak a Crinon jön semmi más.
nem tudom van-e itt más óra emberi időben, megnézem az órarendet...
pannik
Budapest

Csucsu,

szívből sajnálom, vígaszölelések mennek :( :( :( :( :( :( :( :(

Kép Kép
estrella22

Sziasztok!

Mia!
Drukk a mai naphoz!

Csucsukám!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ezt nem akarom elhinni!!!! Borzasztóan sajnálom!
ÍRj, persze! Kérdezz bátran! Minden nap nézem a netet, mikor éppen nem dokinál ülök/ülünk, és lelkesen válaszolgatok is!
A fene egye meg!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nem igazság, hogy összejön, aztán mégsem!!!! :evil: :evil: :evil:

Ann!
köszi, igen megkaptam a pü-t :)
Én is kb így gondoltam, ahogy írtad!!!
köszönöm!!!

jövök mikor tudok, csak erre a hétre is MINDEN nap minimum 1 dokinál van jelenésünk... :D haladunk :D :D :D

eszter82
Budapest

Eszterkém!!
Erre a hétre is a dokijáráshoz nagyon sok erőt és kitartást kívánok Nektek!!!! :wink:
Majd tájékoztass minket a fejleményekről!!!

andrea-1

Pannik, baba mama jógát mér én is várom nagyon!!
ann74

Béku
Nagyon szép a pocakod, már látszik szépen!!
A torna inkább gyógytorna jellegű, háterősítés, lazítás, de jól esik.
Otthon nem akarsz tornázni? Vannak letölthetőek...
Gratulálok a nacikhoz, jó vétel volt!

Pannik
Nagyon gratulálok, lesz jó sok fagyiovis kistesónak!
A hányingerhez szokj hozzá, de remélem már jobban vagy!

Andi
A te pocakod sem kicsi, megnyugodtam :)
Nekem is előre nő, jó hegyes.
Nagyon szépek a szerzemények…
Örülök, hogy anyós most normális volt.
Jó lenne, ha én is látnék végre valami örömöt apun, de reménytelen :(

Vicky
Te nyertél pocak-ügyben :)

Zsuzska
Sajnálom, hogy kiütötted magad az altatókkal, de meglett legalább az eredménye!
Gratulálok mind a 12-höz!!!

Ann
Húúú, húsleves, ölni tudnék érte (még tyúkot is :)), simán eléldegélnék rajta egy hónapig...
Sajnálom, hogy összekaptatok, biztos csak nálatok is a feszültség…

Judit
Majd kérünk pocak képet!
A Levente is szép név, csak rengeteg van belőle.
Kíváncsi vagyok, milyen lett a tetőtér!

Mia
Még ne add fel!!!!!

Kubu
Nem tudjátok lepasszolni a gyerkőcöket egy barátnőnek és picit kettesben pihenni férjeddel??? Teljesen ki fogsz készülni!

Mi esküvőn voltunk, jó volt, csak hajnali fél3-kor kerültem ágyba, tegnap kirándultunk picit (a szívem már egyáltalán nem bírja az emelkedőt), aztán babalátogató, ma 4-ig tudtam csak aludni, kész vagyok.
Kéne a munkára koncentrálni, de kb azt sem tudom, hogy hívnak.
na nem panaszkodom...
Reggel leadtuk a kocsit szervízbe, így marad a jó kis vonatozás…
Jól telenyomtam magam az esküvőn édességgel, persze Vuk nem sokáig hagyta bennem... :)

Kép Kép
estrella22

Áááá, a fene vigye el!!!
Csucsukám, pedig úúúgy drukkoltam hogy ez a spontán babci megtapadjon :( :( :(
Ölelések innen is mennek (((o))), na és persze pozitív energy, hogy minél hamarabb mehessetek tovább a cél érdekében!!!

Kép
judit0713

Estrella: töltöttem le én is tornát,de nem tudom,elég hatékony-e így a felkészülés...

köszi,igen már alakul a pocak,van hogy 2 nap alatt 2 cm-t is nő.. :shock:

most utaltam át a pénzt az eddigi szerzeményekre,hááát,elég gyorsan el lehet tapsolni az erre szánt pénzt...!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

irigyellek az esküvő miatt,sajnos a mi ismerettségi körünkben nemigen várható ilyen esemény mostanában :?
pedig én is úgy mennék :D :D :D
Vendég

Mia: remélem jöttök hamar a jó hírekkel!!!! :D
nagyon drukkolok! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Én is folyton frissítgetek, hogy hátha új kismamiról jönnek hírek :)
Úgyhogy Mia gyereeeeeeeeeeee!!!!

Béku!
A pocakod nagyon szépen alakul már :D Jajj de jó is ez, mikor ennyire növekszik :D

eszter82
Budapest

Eszter: hát igen,elég furi,mert addig csak nevettem,hogy párom milyen lelkesen fotózza a "semmit" hétről hétre,és mikor egyszer megmutatta a készült képet,én is elcsodálkoztam.

Ez mikor nőtt ide?? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon drukkolok a vizsgálataitokhoz,remélem hamarosan a Te pocakfotóidat is csodálhatjuk!!! ;) :D

Én is nagyon várom a lányokat a hírekkel,már tűkön ülök :D :D :D
Vendég

Csucsu!Nagyon sajnálom!Erőt és kitartást a továbbiakhoz!
Pedig a csomagot is feladtam!Remélem szerencsét fog hozni a továbbiakban!!!

Kép
Kép
missancsi

Csucsu:
Nagyon sajnálom!!!!Nem tudom megérteni,hogy miért ilyen kegyetlen az élet!!!

Breki:
Ha nagyon nagy kedved van esküvőben menni,akkor Én szívesen átadok neked pár lehetőséget és persze az anyagi részét is!!!Május és júniusba nekünk is kinéz 2 esküvő,1 elsőáldozás és 1 ballagás és 1 keresztelő és mind ez 750 km távolságra!!!Már előre a hajamat tépem,hogy ezt hogy oldjuk meg így lombik után.Nagyon fel kell kössük a gatyánkat!!!!

Mia,Kisborsó:
Gyertek már a jó hirekkel!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Kubu!
nem semmi amit a Pirinyók alakítanak Nektek nap mint nap...
Felbecsülhetetlen boldogság hogy vannak, de néha tényleg a végkimerülés határán álltok - legalábbis abból amit írsz, így érezni! Ilyenkor extra mérges vagyok anyukádra, mert ez az a helyzet, mikor a nagymami picikét tehermentesíthetné a szülőket legalább hetente 2-3 órára, míg kicsit utol éred magad- szerintem.
Mindig jókat mosolygok (rötyögök) a story-kon, de ezt folyamatosan megélni biztosan nem ennyire vicces, pláne, ha nincs egy pillanatnyi szünet sem...
Nem tudom, mit mondjak!
Pihenned kéne, hogy újra fel tudd venni a harcot a kis gézengúzokkal, de nyilvánvaló nem könnyű pihenni mellettük, mikor 24 órás elfoglaltság mindkettő kis hurrikán :)
Csak remélni tudom, hogy kicsit visszavesznek a pörgésből - legalább néhány napra, hogy az anyukájuk fellélegezhessen egy picurkát!
Puszi Nektek! A kis gyönyörűknek is!!! :D

Andikám!
Nem ismerem a tesódat, de hogy a kakis jelenet értelmi szerzője te voltál annó, az 100%!!!! :D
Ki más találna ki ilyet ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csak csendben jegyzem meg, hogy ezek a kis "szülő- barát játékok" olykor visszaütnek! Majd tudd, hogy Iza honnan vette az ötletet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

sziasztok!

no

gyorsan végeztem.
jobb odlalon van egy 22 mm tüszőm. Tanűr úr annyit mondott rá még, hogy sikeres volt a stimulálás.(nem kellett volna többnek lenni, és mindkét oldalon?) A méhnyálkahártyámat kérdeztem, azt mondta Tanár Úr, hogy mutogatni kellene.(ezek szerint jól dolgozott a méhpempő...eszegessem majd az inszem után is?)

Ma este ovitrelle-randi, nyóckor, aztán szerdán jelenésünk van.

Az ovitrelle-t is hasba kell adni? tudni kell róla valami extrát, vagy olyan mint a Gonal, sittysutty beadjuk és csók?

Csucsu:
Kép

Borsó és Mia! 8) 8) 8) 8) 8) 8) Meséljetek!
Vendég

Ja még egy kérdés: azzal hogy egy tüszőcském lett, így elment az esélye a több lurkónak? egy tüsző egy babó?csakhogy mit vizionáljak, azért kérdezem... :D
Vendég

Kahlan: Ovitrelle-t simán hasba kell szúrni,de nem merőlegesen,mint a Gonalt,hanem mint a Decapeptylt,45°-os szögben ;)

én a tűjét lecseréltem a BMC-s gyógyszertárban kapott tűre,azzal nekem szimpatikusabb volt a beadása ;) :D :D :D :D

amúgy semmi tudnivaló,előre töltött fecskendő,és van hozzá fertőtlenítő kendőcske is,azt ne szagold meg,iszonyú büdös!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gratula a tüszőhöz,az nagyon klassz!!!!!! :D
Vendég

Kahlan: 1 petesejtből még szinte akárhány baba is lehet,ha osztódik majd a megtermékenyítés után ;)
azaz simán lehetnek ikrek is :D
Vendég

Kahlan, az Ovitrell-t is hasba kell szurni, sitysuty ahogy írtad bent van és kész, semmi extra :)
Gratulálok, ezek szerint minden Ok és szerdán lesz a nagy nap Nektek is, akkor találkozunk :wink:
pannik
Budapest

Kahlan! Inszemhez 1 tüsző pont elég!!!! :) Ovitrellét meg hasbaadjátok azt csók!!! :wink: Hajrá szerdai nap!!!!! :)

Eszterkém: hát kellő öniróniával élem az életem, úgyhogy fel vagyok a gyerekkel kapcsolatban készülve már előre, hogy a genetika ki fog ütközni.... :)
Ráadásul a hétvégén már megállapítottuk, hogy Iza vélhetően az én nyughatatlan véremet örökli majd, legalábbis a hasi aktivitásából kiindulva.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska: hú jó sok jelenésetek lesz az idén!! Szeretem én is az ilyen mutatványokat, de ennyi azért már nem kevés, az biztos!!! :shock: :shock:

Csajok, Miezával váltottam pár sort!!! Gondolom nem haragszik meg érte, ha kicsit informálok: Jól vannak, szopi sokkal jobban megy már, de nem ér rá sem fórumozni, sem levelezni most, ugyanis Albert nem túl sokat alszik napközben, amikor meg ingen, akkor Mieza igyekszik a napi doglokkal utolérni Magát!!!! :wink: :wink:

andrea-1

Kahlan!
egypetéjűek lehetnek simán :D
akár 3-an is...
de legyen elég az 1-2 babó :wink:
szuper hírek! drukk a legjobbakhoz nektek :)

Az izgulós kismamikról tudsz velemit???
Persze csak ha szabad valami pletyivel szolgálnod... Borsónak írtam, de még nem jött válasz... :roll: :roll: :roll:

eszter82
Budapest

Nekem nem volt az ovitrellhez fertőtlenítő kendő :shock: :shock: vagy lehet, hogy nem vettük észre??? pedig néhányszor használtuk már :D nem tuti nem volt, mert szét is szedtem a dobozát és a papírt kidobtam a fecskendőket pedig visszavittük a gyógyszertárba
pannik
Budapest

békuk, decapaptylt nem szúrtam, csak gonalt, a gonalt egyenesen kellett adni, szemből...no majd akkor szólok Zsoltimnak hogy hogyna is szúrja.

Köszönöm a válaszokat!!!!Pannik, te is akkor leszel? Hú, hát mostmár tényleg meg kéne ismerkednünk...mi 8ra megyünk apjukkal, tudom, nekem csak 11re kell menni, de úgysem bírnék itthon ülni...
Te mikor leszel benn?

Akkor ezek szerint még mindig vizionálhatok több babót:-) oké :!:

Amúgy méretileg jó ez a tüsző? a 22 mm oké?
Vendég

Pannik: nekünk volt benne,nagyon pici négyzet alakú papírban :D
eddig mind a 4-ben volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszter! Nagyon szívesen szolgálnék hírekkel, de nem ismerem őket személyesen...sajnos innen senkit nem ismerek még. :oops: Illetve téged mostmár tuti felismernélek, kétszer is láttalak már.... 8)

Megnéztem, nekem nincs törlőkendő,bele is van írva a leírásba, hogy nincs hozzá. Fontos? Én a gonal után sem törölgettem magam...kérjek a házidokinéntől?
Vendég

így néz ki:

Kép
Vendég

Kahlan:
Szuper eredmények!!!
Szerdán én is ott leszek már reggel 8-kor,úgy hogy már jó lenni összehozni azt a megismerkedést!!!

Andi:
A buli részét még el is fogadnám,de az anyagi vonzata nem igazán tetszik!!!Már csak azt hiányzik,hogy az Öcsém és a drága Sogikám is bejelentsék a nősülési szándékukat,na akkor biztos,hogy kifutok a hajam alól!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Csucsu!
Nagy nagy ölelés! :cry:

Kép
avarka

Breki:
Nekünk sem volt benne törlőkendő!!!Úgy látszik,hogy már ezt is kispórólták belőle!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Csajok, emlékeztek még Ági nevű ismerős-barátosnémra? November környékén jelentkezett itt tanácsért, akkor sikerült nekik, de megakadt a terhesség, és segítettetek Neki, hogy milyen vizsgálatokra érdemes elmenni, akinek ilyen előfordult már.
Nos ma volt eredményhirdetésen és sikerült az újabb lombikja!!!120 (?) környéki hcg-re emlékszik :) :) :) Úgyhogy most drukkolok Neki ezerrel, hogy jól kapaszkodjon az a babó!!! :lol:

Amúgy Tőle tudom, hogy Zoli jövő héten csak pénteken lesz, mert valami konferencián is lesz szerda-csüt. + ugye az ünnep is jövő héten van....!! Akit ez érinthet gondoltam tudja, szólok... :wink:

andrea-1

Andi:
Hatalmas gratula az Ági bárotosnődnek!!!
Jól indult ez a hét,úgy,hogy biztos jó hirrel jönnek a Csajok!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Kahlan!
tök sajnálom, hogy mindig inkognitóban maradtál :(
de majd bepótoljuk :)

Béku!
ilyen nekünk sem volt a szuri mellett soha :roll: :roll: :roll:

Andikám!
szuper Mieza hírek!
gondoltam, hogy Albert nem "engedi" őket gép elé, de majd jön, ha lesz pici ideje és energiája :D

Én ugyan nem ismerem a pocidban Iza ficergési szokásait, de 100%ra veszem, hogy mini TE lesz Iza :D Rajó felkötheti a gatyót :D :D :D

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?