A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

kriszto
Nagyon jól hangzik a recepted,csak ne pacalból lenne :wink:
bari
Köszi, drága vagy :)

szurikáta
szurikáta56

Na, itt kedvet csináltok nekem a pacalhoz....

Szurikáta, de Julcsi volt az! Én már találkoztam Vele személyesen, elöször amikor kezdte a stimut, aztán pocakosan, most meg pocak nélkül. :D Nagyon csinos! Talán elszabad árulnom, de szeptemberben, kistesóért jön! :D Rencsikével együtt.
Talán, hogy így találkoztunk pont transzfer után, szerencsét hoz nekem. Ő is Egyet kapott vissza....Sonját. :wink:
Nagyon sok erőt, kívánok Neked! Gyógyulgassál....Köszi a babaragacsot.

Bari, köszi! :D

A férjem rántott húsit süt. :D
emerenc

Csajok!

Köszönöm szépen a pacal recepteket! Lassan el is készül a fincsi pöri!

kriszto
én is benyomtam addig amíg a pacal készül,a sütőbe egy malacka combot, úgy jó másfél kiló...biztos ami biztos! hús nélkül csak nem maradhatunk :wink:

emerenc
biztos a rántott husi is nagyon finom lesz! Jó étvágyat!

pusz
parane
Budapest

emerenc
Köszi. :)
Hát akkor drukkolunk Rencsinek és Julcsinak a tesóprojekthez,lehet hogy előjönnek a zugból? :wink:
katapetra
Hogy telt a napod?
Ki tud csutiról valami friss infót?
Mennek a gyógysugarak Neki :arrow: :arrow: :arrow:

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Már alig vártam, hogy a kupi kellős közepéről tudjak végre olvasni titeket. Ma betonoztuk a szobát.... :lol: Még olyan a lakás, mintha végig söpört volna egy tornádó, és megőrülök tőle, de nem sokára nagyon szép lesz... remélem.

Csuti: remélem, egyre jobban és jobban leszel hamarosan.

Mné: nem kell elnézést kérned, hogy megríkattál. Csak annyira izgulunk értetek, és annyira rossz volt olvasni a "bizonytalant", hogy hát eltört a mécses. Neked is mennek a drukkok továbbra is.

És persze a többieknek is! Mindenkinek!

Én teljesen feldobódtam a tegnapi eredmény miatt, bár a gyógyszer, amit felírt a doki már nincs gyártás alatt, szóval abból a készletből kellene találnunk 3 havi adagot, ami még a patikákban van. Persze ettől beparáztam, hogy ugyan miért nem gyártják már 2007 óta. Ha nincs más fel kell hívni a dokit, hogy mást találjon ki. De nagyon büszke vagyok az Ezredparancsnokomra, hogy van serege.... :oops:
Ő egy picit elkeseredett, mert persze nagyobb változást várt, de majd én kisimogatom belőle.
Ne haragudjatok a hosszúért, de.... csak. Jó-jó elfáradtam ma....
Szép estét mindenkinek!!!
szélkisasszony

Sziasztok!

Én is zugolvasó vagyok,minden egyes babát megkonnyezek...a párom már tudja,h mikor olvasom a fórumot,mert akkor mindig sírok!
Nálunk van nagy korkülönbség, összesen 32 év...nem az én javamra...nagyon nagy a szerelem, már 5 éve vagyunk együtt és szeretnénk kisbabát.Igaz,h Neki már van 3 nagy és egy unoka,de gyerek nélkül nem lenne teljes az életünk!
Nekem multi cisztám van,a páromnàl mêg nem tudjuk,mi a helyzet!
Ősszel szeretnénk indulni.Én már 18 éves koromtól a Devaihoz jártam,már akkor megmondta,h nekem nehezebb lesz a babavallalas! A múltkor eljött a párom, mire Devai azt mondta rá,h mázlista...közel egyidősek, a párom idősebb...

Szóval drukkolok nagyon, nekem -csodák csodája az elmúlt 2honapban időre jött meg a Piri...ilyen nem volt évek óta!semmi gyógyszeres kezelés...szerintem több szempont miatt az inszem lenne a legjobb nekünk!

Bocsi,h ilyen hosszan!szeptemberben kezdés!Drukk mindenkinek!
mortisha

Szelkisasszony!
Az egyik baratunknak patika lánca van,meg tudom Neked nezetni, van-e nekik! Elkuldod a nevet?

mortisha

[quote="szélkisasszony"]S írta:szélkisasszonyziasztok!

Már alig vártam, hogy a kupi kellős közepéről tudjak végre olvasni titeket. Ma betonoztuk a szobát.... :lol: Még olyan a lakás, mintha végig söpört volna egy tornádó, és megőrülök tőle, de nem sokára nagyon szép lesz... remélem.

Csuti: remélem, egyre jobban és jobban leszel hamarosan.

Mné: nem kell elnézést kérned, hogy megríkattál. Csak annyira izgulunk értetek, és annyira rossz volt olvasni a "bizonytalant", hogy hát eltört a mécses. Neked is mennek a drukkok továbbra is.

És persze a többieknek is! Mindenkinek!

Én teljesen feldobódtam a tegnapi eredmény miatt, bár a gyógyszer, amit felírt a doki már nincs gyártás alatt, szóval abból a készletből kellene találnunk 3 havi adagot, ami még a patikákban van. Persze ettől beparáztam, hogy ugyan miért nem gyártják már 2007 óta. Ha nincs más fel kell hívni a dokit, hogy mást találjon ki. De nagyon büszke vagyok az Ezredparancsnokomra, hogy van serege.... :oops:
Ő egy picit elkeseredett, mert persze nagyobb változást várt, de majd én kisimogatom belőle.
Ne haragudjatok a hosszúért, de.... csak. Jó-jó elfáradtam ma....
Szép estét mindenkinek!!!
mortisha

Most beszéltem Csutival: a hangja már picit biztatóbb volt, nem tűnik annyira gyengének. Azt mondta jobban is van, az evés még nem nagyon megy, de próbálkozik. Kapja az infúziókat továbbra is... hétfőn lesz dokija akkor a továbbiak is kiderülnek. De a babák rendben vannak, mindhárman. :D

Mortisha! Mikor mentek legközelebb Apánkhoz? Miért "csak"szeptemberben kezdtek?

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

kriszto
Köszi a tájékoztatást Csutiról,ez remek hogy a bébikék jól vannak. :)
Továbbra is szorítunk és gyógyulást kívánok Neki.
szélkisasszony
Betonozás komoly dolog.Nálunk is lesz a nyáron,előre rettegek :shock:
Doki nem tudja hogy 4! éve nem gyártják a gyogyit,amit felírt? Érdekes. Lassan lejár a gyártási ideje azoknak is :shock: Hmmmm....

szurikáta
szurikáta56

Kedves Kriszto!

Legközelebb pénteken megyek, csinálunk egy Uh-t,h mi a helyzet odabenn! Most Piri közben vagyok, remelem, addig elmúlik!
Azért csak akkor, mert le kell fogyjak, mert a petefeszkem megnagyobbodott plussz kb akkortól lesz olyan nyugis az életünk, h lehet!

remelem, inszem lesz, mert akkor ugye a katonákból válogatnak, ami ebben a korban már indokolt. Emlékszem, h Devusz mindig azt mondogatta,h nem az a fontos, h milyen idős a papa, csak az anya legyen fiatal.valamit tudhatott.....
mortisha

Baribébi! Hol csavarogsz? Nem voltál ma skype-on.... remélem a tegnapi bulit hevered még mindig :lol: :lol: pusza

kriszto

kriszto82

Sziasztok,

Akkor ezek szerint mindenkinél beindult a nagyüzem, mert mi is ma rámoltuk ki a nappalit, és a jövő héten a hosszú hétvégén betonozunk :lol:

Na meg a pacal. Amióta beszéltünk róla, azóta azt szeretnék enni, mert imádom, de nálunk is anyukámék szokták főzni, és már meg is rendeltem, és jövő hét utánra :wink:

Csutinak és szurikának jobbulást :!:
mindenkinek jó hétvégét.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Már csöpög a nyálam a pacaltól Kép

Krisztokám, délelőtt főzőcskéztem, aztán jött apósom ebédre és délután elmentünk csavarogni apjukkal :lol: volt egy kis vásárlásterápia :oops: :oops: :oops: Huh hajnali 3-ra értem haza :shock: jó volt nagyon kikapcsolódni :lol:

Csuti, pusszantalak :wink:

Mortisha, jöhetnél te is sűrűbben :wink:

Nene, kezditek a gyerekszobát csinálni?
Kismamik, miket vettetek már a bébikéknek?

Szélkisasszony, drukk Szélúrfi lelkesítéséhez :wink: Tudod mikor nem sikerült a lombik akkor jártam utána a cérnabeültetésnek. Utána mentem Déviszhez és akkor tudtam beszélni biológus Györgyivel. Ő akkor azt mondta,h ez a mennyiség bőven jó ICSIhez, úgyhogy mondd meg Úrfinak,h ez így jó lesz és fel a fejjel :wink:

Melcsike, nálatok gondolom már minden készen áll a bébik fogadására :lol: Majd mutatsz nekünk képeket? Szoba, babakocsi? Sztem ez is tud minket spanolni :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Pusza,
Bari

bari6

Sziasztok,

Szurikám, itt vagyok, írtam már korábban is neked, csak biztos átsiklottál felette.

Emerenc Drága,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Nekem az agykontroll sokat segített anno és pár embernek próbálam segíteni vele, persze nem profiként csak amatőrként, pl Julcsika, Chili stb és sorba jöttek a babák, ha hiszel benne és érdekel akkor írj szívesen segítek nekd is.
Miben érzed hogy jobb a akup. után??? Julcsika rögtön újságolta h taliztatok!!! :D Szerencsét hoz majd neked meglátod!!!!

Ágikám,
hányszor voltál cérnáson és mire kellett neked? Nagyon fájt? elég jó sikerrel jártál..... :wink:

a kért kép ha nem bánjátok....

Kép

Kép
rencsi79

Drukkolunk mindenkinek!

Kép
cs.andi

Emerenc,hajrá egyetlenke! :D
Rencsike,édi Domi!
Szurika,remélem ici-picit jobban vagy!
A többiekek pedig fel a fejjel és előre,nagyon szorítok!
Bocs,kettőben ment el az üzenet!
:oops: :oops:

Kép
cs.andi

Rencsi!

Gyönyörűséges Domi! :D Álomfi.

Az akupunktúra eredményét nem lehet rögtön érezni, fáj is egy kicsit a beszúrás én folyamatosan járok már majd egy éve....a hormon eredményeim lettek normális értékűek, amit vérvétellel ki is mutattak.
Az agykontorral kapcsolatban: ismerem, már nagyon régen én is jártam egy tanfolyamra, de nem híszem, hogy többet tudna segíteni, mint a hitem. Ahogy Apánk is mondja, a baj az öregecske petesejtben van. :wink: De a petefészkem gyönyörű, ezt Ő mondta, -ez is akupunktúra hatása- ezért bízakodó vagyok nagyon.
Nagyon aranyos vagy, köszönöm! :D
Gyertek minnél gyakrabban, hísz nem sokára kezdődik a tesó projekt! :D
emerenc

Cs.Andi: Kösz! :D
Nagyon aranyos vagy! :D puszi!
emerenc

Rencsike
Bocsi,lehet hogy azért mert nem mindent volt erőm visszaolvasni.
Jó hogy megmutattad Domit.Igazi kis zsivány.Gondolom nem unatkoztok mellette :) Gyönyörű gyermek.
andikám
Köszi már aránylag jól vagyok,lassan el kell kezdenem dolgozni,muszáj,mert elveszítem a megbízásaimat.Akkor pedig nagy baj lesz.
nene
Köszi.Azért a pakolással csak óvatosan!!!
csuti
A mai gyógysugarak mennek :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Az én kismamim is ennyit kínlódott,és a babák semmit nem éreztek belőle, hál' Istennek szépen fejlődtek.
katapetra
Hogy vagy drágaságom?
emerenc,kriszto
Pihizzetek,had fészkelődjenek be a babák kényelmesen :)
Szép vasárnapot mindenkinek.

szurikáta
szurikáta56

szia Szurim...elvagyok....most többet nemtudok irni...nagyon izgulok...persze a kétségek nálam is előbújtak, és most tudatosan nem jövök...hogy ne járjon feleslegesen az agyam.....negativumokon...

remélem gyógyulgatsz!!!!!

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Kép

Ime a babaszoba nagyobbik részelete.
Még van néhány dolog, amit el szeretnék intézni, mire megyünk a kórházba.
Kérlek, most azért drukkoljatok, hogy a látogatási tilalmat oldják fel a kórházban, mert nagyon magamra fogok maradni a gyerekekkel.

Csutiról várom a híreket nagyon! Nagyon szorítok neki továbbra is.

És a pozitív tesztre várakozó összes lánynak küldöm:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++[/img]

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Először is köszönöm, a drukkokat és a jókívánságokat. Pénteken amikor megkaptam az eredmény először nagyon csalódott voltam, azt reméltem nagyobb lesz a sereg, megfordult a fejemben, hogy egy ideig hallani sem akarok a baby témáról. Miután beszéltem a dokival ez megváltozott hiszen jó úton járunk :D Nekem is érdekes, hogy a doki nem tudta, hogy a gyógyszert amit felírt már nem gyártják, de ennek ellenére bízom benne, holnap mindenképpen felhívom.
Mortisha és bárki aki tud segíteni a gyógyszer neve: TAMOXIFEN-TEVA 20mg, előre is köszönöm mindenkinek.
Természetesen én is mindenkiért szorítok!
szélúrfi

Szélúrfi!

Én nem találtam olyat, hogy már nem gyártja a TEVA a tamoxifent. küldök egy linket:

http://www.karolyipatika.gyogyszer.hu/i ... ?m=rendel0

A negyedik kerületben találod meg a patikát.Nem tudom mennyire esik messze tőletek, a Károlyi kórházzal szemben van.ha esetleg nincs nekik, meg lehet rendelni, ha 10-ig megrendeled telefonon, kb. 4 után már a patikában is van a gyógyszer.

Melcsi! Szép a babaszoba és látogatási tilalom hussssss.... mire mentek, de még jó néhány napig ne menjetek!! :wink:

kriszto

kriszto82

Melcsi, húúú csodaszép a bababirodalom :lol: de üzenem a piciknek,h még várjanak egy kicsit :wink:
Megy a látogatástilalomfeloldási drukk :lol: :lol: :lol:

Szélúrfi, tényleg jó ez az eredmény és lesz még jobb is :wink: amúgy az én férjem u.így volt :roll:

Krisztokám, hogy tetszik lenni? Megy a pihi?

Most váltottam sms-t Csutival. Jobban van, már evett is egy keveset. Tegnap belázasodott, mert félrement az infúzió :shock: ma jegeli a kezét....Gondolom holnap megint megvizsgálják, ha tudunk valamit, hozzuk az inót :wink:

Parane, Emerenc remélem ti is jól vagytok és pihiztek ezerrel :lol:

Kisalag, holnap lesz a nagy napotok??? Gyere majd :wink:

Húsevőknek kitartást!!!

Puszkó mindenkinke!
Bari

bari6

Sziasztok
Szurikáta
Gyógyulgatsz?Jobban vagy már?Tudod,gondolkoztam rajta,hogy ki is lehetsz,hiszen én is mindenkit ismerek apánknál.De nem tudtam eddig még rájönni...

Mindenkinek szorítok!!!Majd jövök,igaz én nem sűrűn szoktam.De azért igyekszem.
Kagyló

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Ismét itt :lol: nem tudjátok véletlenül,h van olyan hely ahol a HIV, Hepa, Szifilisz TB alapon csinálják? Nekem az rémlik,h háziorvos függő, de lehet,h rosszul emlékszem :oops:

Köszi,
Bari

bari6

Bari, én az összeset a háziorvossal csináltattam meg! nyugodtan kérdezz rá! Mondjuk a 14-kerületben szifiliszt nem csináltathat háziorvos (a férjemnek sem csinálták ott meg, mert valami korlátozás van), de én a 15 kerben lakom és még a férjemnek is megcsináltatta az orvos!

Szélúrfi! Nohát, érdekes felhasználása a tamoxifennek, még sosem hallottam, hogy ilyen esetekben is alkalmazzák! :shock:
Ha a TEVA már nem gyártja, gyártja más gyógyszercég is. A hatóanyag ugyan az, csak a nevekben lehet eltérés. Kérdezd meg a gyógyszerészt.
Vendég

kagyló
Nem tudom mire gondolsz,mert nekem semmi közöm a D Intézethez.
Tudod én úgy kerültem a fórumra hogy ide járó lányokat progi szuriztam. De azt hiszem ezt már mondtam Neked. Na de mindegy.
Egyébként köszi,már jobban vagyok,majdcsak rendbe jövök.
melcsike
Szép a baba birodalom,nagyon ízléses :)

szurikáta
szurikáta56

Köszi Kretty, egy ismerősömnek kellett. Lehet,h pont tőled rémlett a házidokkeres megoldás. :wink:

bari6

sziasztok!

melcsi-nagyon csini a gyerekek birodalma! :D
az ikreket nem egy ágyban szokták altatni? vagy ízlés dolga?

bari, kretty
én azt hittem hogy egy jó fej háziorvosom van, de úgy tűnik nem.
nekünk ezekért mind fizetni kellett, még a rubeola, toxoplasma után is.
mitöbb meghallgattam hogy a nőgyógyászok akik kiírhátják ezeket a vizsgálatokat, de ők csak a pénzt szedik be...

szurika
tudom milyen amikor nem elég hogy bajod van még attól is rettegni kell hogy elhagynak a megrendelők...és az azt jelenti hogy pénz se lesz. kicsit én is ilyen helyzetben vagyok-de megpróbálok ügyesen lavírozni :wink:
gyors gyógyulást!

sorstársaim kriszto, emerenc hogy vagytok?

katapetra kitartás! már CSAK 1hét és örülhetünk! :D
parane
Budapest

szurikáta
Jaj,ne haragudjál!!!
Most már emlékszem.Olyan régóta vagyok itt,néha keverem a dolgokat.Így utólag már emlékszem.Még egyszer bocsánat... :oops: :(

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

kagyló
Semmi gond :) ez legyen a legkisebb bajunk.
parane
Teljesen jól látod,ez így van.A mai világban már azt sem engedheti meg magának az ember (lánya)hogy beteg legyen :shock: És tudod az meg külön szám,hogy egy f@sz miatt 15 mp alatt több 100 ezret veszítsek,több hónap anyagi vesztesége,mondjuk ez másodlagos, és még a szerencse hogy túl éltük egyáltalán.De hát élni is kéne valamiből.Igazából el sem tudom mondani mennyire padlón vagyok,főleg lelkileg.
Bocsi az offért,de jól esett leírnom.És előttetek nem is szégyenlem,mert tudom hogy megértitek mi zajlik bennem.

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Szurikáta: Nyugodtan írd ki magadból, ami fáj. Szerencsére még soha nem voltam ilyen helyzetben, de hidd el megértelek. Továbbra is gyors gyógyulást kívánok. Remélem, hogy minden rendeződik körülötted. Kép

Kriszto: :D :D :D :D Szélúrfi valamit nagyon benézett, mert kereste a neten. Te vagy a mi tündérkeresztanyánk. Nagyon köszi a linket, remélem sikerrel járunk.
Egyébként a 7végén kérdeztem a patikában a gyógyszerészt, de nem volt túl segítőkész. A ma reggeli viszont már igen. Igaz ő egy helyettesítő gyógyszert ajánlott... Szóval patika és patika között is van különbség.

Bari: A HEPA, HIV, stb nekünk sem csinálta meg a háziorvos. :cry: Nem értem én ezt...

Momelcsi: annyira tetszik a babaszoba. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ügyesek vagytok! És már a 35. hétben vagytok!!!! Drukkolok!!!

Csuti remélem egyre jobban és jobban lesz. Szegény nagyon megszenvedi... Izgulok érte nagyon.

És látom akkor azért más is van olyan mazochista, hogy betonozással tölti a szabadidejét. :D :D :D :D
Kitartást nektek Szurika és Nene ehhez is.
szélkisasszony

Rencsi!

A lombik miatt jártam cérnabeültetésre. Azt hiszem 3x voltam.
Meg közben jártam egy woodos bácsihoz is, aki a saját energiájával gyógyított.

Egyszer meg elmentem egy kineziológushoz, de amikor megkérdezte, hogy mit éreztem zigóta koromban, na akkor betelt a pohár, és otthagytam....

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

sziasztok,

mindenkinek mennek a drukkok!! és a felépülési jókívánságok!!!!!

nálunk ma lesz a nagy nap, du. 3-ra megyek a reggel leadott katonákért :)) és akkor jöhet a 2. inszemináció! Nem valami jó a helyzet a peteszámaimmal, ilyen kevés (1-2 db) még nem volt eddig. Azzal vígasztalom magam, hogy egy is elég, egy belőlem és egy a páromból és persze DévaiI és ebből a hármasból csak jó sülhet ki ;))

ismét nőttek a stzámok: 2018!!!
kisalag
Fót

Szép napot !

Kicsit pátyolgattam a lelkem, és aggódatm ezerre,l emiatt csak Zugolvasó voltam....remélem megértitek!

Csutiéknak, Szurikámnak szebb napokat kívánok! gyors javulást, testileg-lelkileg TOVÁBBRA is!

Melcsinek, nagy gratula a szép, mit szép! csodálatos babszobához, és a 35. héthez!!!! csak így tovább!

Kisalag! neked óriási drukkjaim mennek a délutánra!!!!!!!! Puszi, ne kételkedj, akkor sikerülni fog!!! +++++

Emerenc, Kriszto, Parane???Sorstársaim, merre vagytok, hogy vagytok???? Pihenjetek sokat, élvezzétek a fincsi D vitamint!!!!
Gyertek azért néha eszmecserére!!!!!

Nene? Javulgatsz kismami, nagyfiú jól tűri a bentlétet?Most biztos nehezebb volt neki is....gyóulgassatok!

Nyuszi? Kis Anna, Dóra hogy van?:) és a mamijuk?

Poszikám, ti nem kezdetek? vagy én vagyokfigyelmetlen, és már írtad??? Hiányzol ám nekünk!!!!

Oxigén-Zafír? Hogy vagytok? Lesz kezdés 10-e körül? Pussz

Kretty, Bari nektek nagyon gyors, pörgős napokat kívánok,- pesze, csak olyat, ami üdítő, és nem terhelő-hogy mielőbb indulhassatok!! Tudom, ez a várakozás a legrosszabb, most én is tapasztalom , hogy az IDŐ lett a legnagyobb ellenségem! Sok puszit küldök lányok!!

Mné???Kismami, hogy telt a 7végétek? gyere majd mesélni!!!!!

Szélkisasszony..betonozás????húúúú...szegénykém! A nőnek ilyenkor szerintem 100x több a dola, mint a férfinak!!! Nálunk, majd csak festés lesz 2 hét múlva, de már előre félek.....
Kitartást drága, biztos nagyon szép lesz a vége....még ha most nem is látszik :)

Lorrena! gratulálok, 31 hetes kismami lettél! nagyon drukkolok, hogy még 9 hétig egyben maradjatok!!! Sok puszi!

Én elsétáltam délelőtt a postára, ahol legalább 30-an álltak előttem a sorban :? De végülis kivártam....elvagyok...keresztszemezek (varrok), főzicskélek....eszem a fehérjét! és készülök a pozitív tesztre hétfőn :roll:
lehet, hogy túlságosan elbízom magam???, Higgyétek el trénigezem a lelkem a negatívumra is, csak inkább arra kevesebbet, mert akkor a kicsikéimnek az rossz,....
lüke vagyok!!!!!TUDOM!

Szép napot!!!!!

katapetra

Kisalag, mennek a drukkok az inszemhez. Reméljük, hogy tényleg nyerő hármas (négyes Kálmánnal együtt - mi mindig Őt is beleszámoljuk) a tiétek.

A gyerekek altatására több lehetőség is van. Fenn külön fognak aludni éjjel, napközben lenn egy járókában, aminek az alja emelhető. Meglátjuk, hogy mennyire fog összejönni, még közben is variálhatunk.

A HIV-et a mi szupi háziorvosunk se csinálta meg (az Mária utca két hétre ingyen), a többit mind igen és ingyen. Nem értem én, a X. kerületben sem csinálják meg, csak dobálják az embert.

KépKép
momelcsi

Kép 2011.03.07.

katapetra

Sziasztok!!

Kisalag, csak pozitívan. Drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Katapetra: neked is már csak 1 hét és teszt. :D :D Úgy repülnek a napok.
Persze a betonozás alatt, után nem repülnek. Hát igen, ilyenkor a nőnek is rengeteg dolga van... Most szárad a szoba, és festés is lesz még a parkettázás előtt, szóval jelenleg kis ösvényeken közlekedünk a nappaliban és minden tiszta por. És megőrjít, hogy még nem tudunk visszapakolni, kitakarítani. Egy barátunk segít majd a parkettázásban és lehet, hogy csak hétvége lesz belőle, mert ő is dolgozik. De legalább egy kipakolással és rumlival meg lesz a festés is. :roll:
És továbbra is csak ilyen pozitívan.

Mortsiha: nagyon köszi a segítséget, de úgy tűnik délutánra meg van a gyógyszer Kriszto segítségével.
:lol:
szélkisasszony

Sziasztok!

Kisalag: Nagyon drukkolok, hogy a mai legyen az utolsó inszem. :-) Sikerülni fog!!! ++++

Katapetra: Szivecske! Mi a baj? Miért kellett a lelkedet pátyolgatni? Valami baj van? Miért aggódsz? Lemaradtam valamiről? Már csak 1 hét, és vérvétel! Én hiszem. hogy minden rendben lesz, és szerintem nem baj, ha csak a pozitív tesztre edzed magad! :-D Tudod, fő az optimizmus!

Kriszto, Emerenc, Parane: Hogy vagytok? Mi jót csináltatok a hétvégén?

Szélkisasszony és Szélúrfi: Nagyon ügyesek vagytok! Ma már el is kell kezdeni szedni az új gyógyszert?

Bari: Hogy vagy? Dolgozol?

Szurikáta: Sajnálom, az örökös vizsgálatokat! És kívánom, hogy minél hamarabb rendbe gyere!

Momelcsi: Hogy vagy? Lassan eltelt még egy hét! Majd csak jövő héten mész ismét Apánkhoz? Én is nagyon gratulálok a gyerekszobához! nagyon jól néz ki.

Üdvözöllek benneteket régi újak! Tudom, hogy már jártatok ezen a fórumon, de mi még nem találkoztunk tt. :-) Remélem, hogy nemsokára többet is megtudhatunk rólatok! Nagoyn drukkolok a tesóprojekthez!

Nekünk nagyon jól telt a hétvége! rengeteget pihentünk. Sétáltunk egyet Pécsett szombaton, és a délután gyakorlatilag szinte végig aludtam. :-D Jaj, úgy kellett ez már nekem. Olyan szinten fáradt vagyok folyton. Vasárnap pedig átmentünk MOhácsra a busójárásra. Hát. Nekem nem igazán jött be. Rengeteg ember volt, és én tömegiszonyos vagyok, illetve hideg is volt, és még a busók is rémisztően néztek ki. Tudom viccesen hangzik, de úgy kapaszkodtam a férjembe egész úton, mintha az életen múlna rajta. Úgyhogy azt hiszem, hogy nekem elég is volt egy életre a busójárásból.
Lányok, ne haragudjatok, de kérdezhetek valamit? Amikor összejött a baba, akkor utána az Uratokkal voltatok együtt? Már bocsánat, hogy így kiteregetem a szennyesünket, de nekem olyan lelkiismeret furdalásom lett a gyerek miatt, hogy inkább hanyagoltuk a dolgot. És még a mai napig is rosszul vagyok ha rá gondolok, hogy valami baja lehet esetleg ettől a Manócskának! Ez így lesz az elkövetkező 9 hónapban? :oops:
Tényleg bocsánat, hogy ilyeneket kérdezek!

Puszilok mindenkit, és további szép napot kívánok!

Mné
mné

Momelcsi!

Jól látom X. kert írtál?? Ott laksz?? Én is!!!! [/b]

Ági28

Mné: nagyon szép lett a vonalzód!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy sikerült kipihenned magad. Ez is biztosan sokat jelent Manócskátoknak is!
Igen, minél előbb el szeretné kezdeni Szélúrfi a bogyót. Szóval mától megy. Ez ellensúlyozza az ösztradiolt hatását és ezáltal serkenti a tesztoszteron termelődést... vagy valami hasonlót olvastam.
Dolgozol? Kicsit nyugisabb már a helyzet?
D-hez mikor kell mennetek újra?
szélkisasszony

Mi péntek délelőtt megyünk Dévaihoz legközelebb. Ha addig kihúzom, akkor szerinte már nem lehet baj, már a 9. hónapot kezdtem.
Jön valaki akkor? Nyuszika, ha olvasod, megkérhetnélek, hogy pillants szerda reggel a sorra, hogy kb. mennyien vannak, mert mi 10,30-ra megyünk, és nem szeretnék órákat még ott dekkolni. Ha jól emlékszem innen most nincs stimus senkil.

Nem a X. kerületben lakom, csak egy barátnőm lakik ott, aki pont ma panaszkodott a vérvételi lehetőségekre. Mindenki lepattintja, hogy azt nem lehet, és csak küldözgeti tovább.
Én Telkiben lakom, és itt szinte bármilyen vizsgálatot kér nekem a doktornő, úgyhogy én kivételesen jó helyzetben vagyok.

Mné, nálunk beülti után semmi a 12. hétig, aztán nagyon óvatosan a 27-ig hétig ritkábban, azóta semmi. :cry:
Szülésig nagyon kell vigyázni, mert keményedhet a pocak tőle, úgyhogy ha olyan problémája jelentkezik már korábban a kismamának, akkor tiltják. Amúgy szerintem Dévai minden kismamájának tiltaná. Ez is csak egy problémás dolog lehet, azt pedig szerinte ki kell szűrni (nekünk valami készséges szomszédasszonyt ajánlgatott)

KépKép
momelcsi

Melcsi!

Ja akkor értem. Igen sajna tapasztalom, mert egy átlagéves vérvételre is olyan hülye indok kell a dokinak. Én csak azt nem értem, hogy akkor miért papolnak a megelőzésről?? És miért fizeted a TB-t, ha nem vizsgáltathatod ki nyugodtan magad. :-(

Ági28

Sziasztok Topiklakó!

Ha még ma kommentelsz, holnap a Tiéd lehet a Figurka Design álommanója a Babanet kommentelős játékán!

Kép

Például bakiparádét tartunk szülőségből itt! Ha Neked is van mókás bénázás a tarsolyodban, oszd meg velünk!

Folytatódik a Születésnapló is! K. immár a 30. héten jár, és cseppet sem unatkozik.

Talán végre tényleg szabályozva lesz az otthonszülés! Te kipróbálnád? Szerinted milyen alapvetéseket kellene belevenni a törvénybe?

Egyre több az olyan gyerek, aki nem szeret olvasni. Íme, néhány tipp, hogyan neveld olvasóvá a kicsit! Ha vannak további ötleteitek, mi kíváncsiak lennénk rá!

És továbbra is várunk Facebook csoportunkban mindenkit, aki még nem csatlakozott!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Húúúú lányok, annyit kell vissza olvasnom, hogy közben lassan elfelejtem, hogy kinek mit akartam írni :oops:

Kisalag,

Nagy drukk a délutáni inszemhez, és ahogy Te is mondtad, mindenből elég egy db a sikerhez, így nem lesz gond, csak, mint az Unicum, pozitívan :wink:

Szélkisasszony,

Még most betonoztátok le a szobát, és már a hétvégén rakjátok rá a parkettát?
Nekünk azt mondták, hogy legalább 2-3 hetet, ha nem hónapot kell hagyni a betont száradni, mert ha hamarabb rárakod a parkettát, akkor nem tud teljesen kiszáradni, és egy idő után átnedvesedik a parketta és tönkre is mehet.

Melcsike,

Ez a gyerekszoba gyönyörű :!: :!: :!:
Már úgy szeretném, ha mi is itt tartanánk, hogy készen van, és megnyugodhatnék, de mi még csak most kezdünk bele :cry:

Mné,

Nagyon szép lett a vonalzód.
Kérdésedre meg csak azt tudom mondani, hogy mi megkérdeztük Dévaitól, hogy mikortól lehet házas életet élni, és azt mondta, hogy várjuk meg a 9 hete, és csak utána, de óvatosan. Remélem segíthettem :wink:

Katapetra,

Megértelek, és szerintem itt most mindenki tudja, hogy min mész keresztül. Mikor még csak olvastam a fórumot, akkor is végig izgultam mindenkivel a 3 hét várakozást, de csak akkor tudtam meg igazán, mikor az én 3 hetem jött el. Ne izgulj, minden rendben lesz, és Neked már egy hét sincs hátra, az meg elrepül, meglátod.

Rencsi,

Nagyon édi a kisfiad :lol:

Már nem tudom ki kérdezte, hogy a gyerekszobát csináljuk-e már. Sajnos még nem :cry:
Mivel kicsi a lakásunk, összesen két szoba van, ezért most a nappalinkat kell úgy megcsinálni, hogy az lesz majd ami hálónk is, és a hálót fogjuk megcsinálni gyerekszobának.
Sajnos régi házunk van, így nincs aljzatbeton a szobákban, így most a nappalit rámoltuk ki, parkettát felszedjük, földet kitermeljük, megcsináljuk a szigetelést, padlófűtést és az aljzatbetonozást. Ha ez készen van, akkor festés, új beépített bútorok stb. Ha végre majd használatba tudjuk venni a nappalit/hálót, akkor jön a gyerekszoba, ahol nem lesz ekkora munka, mert csak ki kell festeni, és berendezni a kicsi bútoraival de addig még sajnos nagyon sok munka vár ránk. Hiába próbálok csak óvatosan pakolászni, és jönnek barátok is segíteni, sajnos a hasam így is nagyon megérzi, hogy nem tudok eleget feküdni, mert mostanában estére sajnos megint keményedik a hasam :cry:

Babóca a betegséget is megérezte, mert sokat rúgkapált, most mióta kicsit jobban vagyok már elég nyugodt, de ezeket a görcsöléseket Ő sem szereti :cry:
Ennyit rólunk.
Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Mné drága! Megkönnyeztem a vonalzódat! Annyit izgultam Veled én is ezalatt a majd 1 hónap alatt...csodálatos ilyet látni!
A busójárással kapcsolatban nem csodálom, hogy féltél, én a tv-ben látva is ijeztőnek találom! Meddig dolgozol?
A házasélettel kapcsolatban sajnos MÉG nemtudok nyilatkozni, de ha jól vagy, és a pocid is rendben, óvatosan....DE a doktort kérdeztd meg! mikor mész legközelebb?
puszi

katapetra

Bár nem vagyok babonás, DE........LAPTETŐM lett!

:lol: :lol: :lol:

Vegyetek: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

katapetra

Sziasztok!

Csak egy gyors jelentés Csutiról: ma volt UHU és 3 x 6,6 mm-es erős szívhanggal rendelkező embrió csücsül a pociban. Petezsákra nem emlékszik,h mekkora. A víz felszívódott a pociból teljesen. Az egyik petefészke még nagyon nagy, de arra is azt mondta a doki,h vissza fog húzódni. Ja és azt is mondta neki a doki,h egészséges terhessége van, mivel róka koma kerülgeti :lol:

Mné, örülök,h jól telt a hétvégétek! Mikor kell mennetek legközelebb?

Mindenkinek puszika és kitartást az éppen aktuális "teherhez"!

Vigyázzon mindenki magára és egymásra :lol:

Bari

bari6

Rencsi!
Aranyos vagy, hogy elmesélted a történeted a légzésfigyelővel. Megfontolandó!

Momelcsi!
Nem győztem csodálni a gyönyörű babaszobát! Annyira szép lett! Tudom, hogy mennyit tervezgettétek...csodás lett a végeredmény!

Mné!
Ha már ilyen őszintén beszélgetünk... mi éltünk házaséletet a párommal, míg az ikrek a pocakomban voltak.

Látom a pacalevéssel szép kis lavinát indítottam el... :-D

A háziorvostól laborba beutalót kérni problémával, Ági tapasztalatait osztom...nekünk is úgy kell könyörögni érte.

kisgaby

Kép
kisgaby

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?