A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Judit, én ma láttam a doktornőt.
franci

Franci voltál ma bent a bmc-ben? és mi újság Veled?
pannik
Budapest

Pannik, inkább a gmail chatjén beszéljünk, mert facebookon főnököm is van... átküldöm priviben a gmail címemet, Úgy láttam mintha neked is az lenne ugye?
ann74

Pannik, gmailes címedre már írtam is, közben megtaláltam.
ann74

Sziasztok!

Avarka, ügyesen kértél időpontot.

Mia, nagyon sajnálom. :cry:

Judit, jó korán kezdted ma a napot.

Megjártam a ma BMC-t. Hamar odaértem, gyorsan megvolt a vérvétel is. De olyan sokat kellett várni a HSG időpontjára, hogy gyökeret eresztettem már. Konzultációra nem adnak még időpontot, majd a jövő héten. HSG-m 17-én lesz. Volt már valakinek ott ilyen vizsgálata? :?: :?: :?:

Ma is elcsodálkoztam a recepciós hölgyeken. Olyan türelmük van hogy csak na.

Pannik, lassan de biztosan írom…. :lol:

Boldog Nőnapot kíván Gergő és Apukája
franci

Franci: nekem volt ilyen,de nem BMC-s,és mást is csináltak,úgyhogy az enyém altatásban volt...
Vendég

Franci: nekem bmc-s hsg volt.
Leírom, hogy volt:

Reggel odamész a megbeszélt időpontban a bmc-be és szólsz a recin, hogy itt vagy, hsg-re jöttél... Általában 1 nap 3 hsg-t csinálnak és az idős doki, Újvári doktor úr csinálja.... (mikor én voltam, aznap nem volt gondolom, így Zolit nyertem meg...)

Az egyik műtős asszisztenssel mentek majd át a radiológiára, tehát nem a bmc épületében csinálják. Ott a vetkőzőben levetkőzöl alulról (érdemes valami hosszabb felsőben menni mert előfordulhat hogy már bent a röntgengépnél, levetkőzve kell várni a dokira és hogy ne érezd magad kellemetlenül....)

Szóval ottvagy, vársz az asszisztenssel, nagyon rendes volt, engem nyugtatott meg terelte addig is a gondolataim!

Megjön a doki. Felfektet az asztalra egy lepedőre... fel kell húzni a lábad és tartani..... asszem már itt betesznek valami ballonos (??) katétert.... na itt jön a dolog egyik leggázabb része.. ugyanis a lepedőn fekve húznak a gép érzékelő része alá, úgy hogy a lábadat felhúzott állapotban kell tartanod.... így kell maradni (érdemes előtte nap könnyű kaját enni, nehogy gond legyen ... :lol: :lol: :lol: :lol: Ö . Ekkor átjön még egy orvos, a radiológus... Újvári doki (v. aki csinálja) felnyomja a kontraszt anyagot ....radiológus megnézi mi az ábra odabent .... és 1 perc és kész vagytok.

Utólag azt mondom roszabb a dolog, mint leírva!!! Persze én jól becataflámoztam előtte, meg átjárható is vagyok, így nem éreztem fájdalmat...

Szóval érdemes előre begyógyszerezni (ha nem bírod a fájdalmat)... Én indulás előtt bevettem itthon 1 cataflámot és a bmc-ben amíg a recepciónál vártunk még egyet.. biztos ami tuti alapon...
Ja és még egy dolog, tegyél be majd tisztasági betétet, mert van aki pecsétel-vérezgethet kicsit utána + ürül is kifele a kontrasztanyag.. szóval ruhád ne legyen műsoros...

Ha bármi kérdés van még, nyugodtan.... :wink: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Az előzőhöz:... NEM rosszabb a dolog, mint ahogy leírva annak tűnik... :)))))))))))))

andrea-1

Mia
Szívből sajnálom, ölelések mennek!
Meg drukkok a fagyiovisnak!

Franci
Elvileg mindenkinek volt HSG-je, van aki alig érzi, van akinek szar...
Nekem fájt eléggé, úgyhogy a jótanács, jóval előtte vegyél be fájdalomcsillapítót! Én nem tettem, vártam, hogy ott adnak, és előtte 5 perccel kaptam tablettát, na az már semmit nem használt.
Meg a barátnőm tanácsára én vittem síkosítót és bekentem magam előtte, mikor vetkőztem, mert a röntgenben csinálják és ott nincs.
Nem kellemes, de tényleg hamar túl van rajta az ember!

Nekem nem indult túl fényesen a nőnap…
Kocsi szervízben, így pár nap vonatozás.
Gondoltam ma a korábbi vonattal megyek, mert tegnap nem értem be 8-ra.
Kb 20 percet késett, persze semmit nem mondtak be, tömegnyomor volt, mert mindenki azt hitte, hogy ez már következő vonat, holott ha vették volna a fáradtságot, hogy bemondjaknak valamit, mondjuk hogy 5 percen belül jön a következő, akkor nem lett volna gond, nem két vonatnyi ember zsúfolódott volna fel.... Vagy hogy ne álljunk kint fél órát a hidegben, mert úgysem jön vonat... Nagyon mérges voltam! Egy 40-50-es nő átadta a helyét, közben jól kiosztotta a tizenéveseket, hogy meg sem mozdulnak, vagy a 3. lecseszés után bátortalanul fel is állt az egyik, de nem ült le a nő a helyére. Kicsit szarul éreztem magam, de nem tudtam volna állni, így is majdnem elájultam, annyira nem volt levegő. A villamoson viszont én adtam át a helyem ez mozgássérült kisfiúnak, szegény alig tudott feljönni a lépcsőn és senki meg sem mozdult. Az apja látta a nagy hasamat, mert kérdezte, hogy sokat megyek-e még, de mást nem izgatott. Mondjuk nem volt gáz, nem volt már annyira messze a cég. A BKV-sokkal is hadakoztam, szerettünk volna férjnek bérletigazolványt csináltatni, egy rövidhajas képet vitt, mert ezért nem csináltatunk új igazolványképet. Közölte a nő, hogy ez egy évnél öregebb kép és nem teszi rá. Hát szerinte az enyém hány éves??? Na aztán én odamentem egy másikhoz, hogy rokonnak szeretnék csináltatni. Kérdezte a nő, hogy most is így néz-e ki, mert ha nem, megbünteti az ellenőr. Hát az agyam eldobom, van érvényes bérlete (igaz kölcsön :)), csináltatunk pénzért bérletigazolványt és akkor még nekiállnak velünk szívózni! A cigány mellett meg elmennem a villamoson... Hát nagyon felhúztam magam...
Ja, és ezek után vonatozzon meg BKV-zon az ember, fél9-re értem be!!! (Negyed7-es indulással...) Pénzben meg ugyanannyi kb kocsival, mintha megveszi egy ember a két bérletet...

Kép Kép
estrella22

Estrella: ez a BKV-s dolog több ok miatt is baromság...
én kb. 3,5 éve csináltattam meg a bérletet,egy olyan képpel,ami már akkor is kb. 3-4 éves volt...

A kutya nem kérdezte,mi van,soha nem nézik a fotót,és különben sincs közül hozzá.

Ha most megcsináltatod,attól még nem fogod 1 éven belül újra,hogy a kedvükért épp aktuális legyen.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ez már tényleg sz*rrágás...
örüljenek,hogy az ember kiadja egy hónapra (előző ráadásul csak 28 napos "30 napos bérlet" volt) a 9800 ft-ot,nehogy már még ők akadjanak fent?!!

múltkor itt nagyon sokáig elgyalogoltam pocakosan,hogy találjak egy bármilyen helyet,ahol jegyet lehet kapni,de SEHOL nincs!!!

No akkor felszálltam jegy nélkül a buszra,de már terveztem,hogyan fogok az ellenőr képébe mászni,hogy ilyen állapotban kutattam,és ne merészeljen megbüntetni...
Én vagyok az az ember,aki nem képes bliccelni...
Vendég

Köszönöm a segítséget. Mi lenne velem nélkületek.

Andi, leestem a székről mikor olvastam hogy lepedőstől arrébb húznak. :lol:
Babot nem eszem :lol:

Béku, neked mit csináltak még akkor?

Estrella, sajnálom a reggeli cécót. Nem egy leányálom vonattak közlekedni.
Mi ezért nem lakunk vidéken, pedig lehetne egy szép nagy kertes házunk.
Én nem bízom a vonatokban…. :oops:
Hol laktok?
Nagyon parasztságnak tartom hogy nem adják át a helyett terhes nőnek.
franci

Franci: hát igen, ez a hsg-s módszer nem a legkorszerűbb, de még mindig jobb mint azok a megoldások, amiket más helyeken olvastam, hogy felteszik a katétert és Neked kell átsétálni a hsg helyére - adott esetben másik emeletre v. épületbe - úgy hogy bent van az a katéteres cucc.. azért az csak feszít, kellemetlen..stb..... :shock: Na ezekhez képest egy kis huzbálás lófütyi... ráadásul az is szeletelve.... :wink: :wink: :wink: :shock: :shock:
Amúgy majd mondani fognak mindent, hogy mi fog Veled történni... :wink:

Estrella, Béku: sajnálom a bkv-s mizériátokat... :shock: :shock:

andrea-1

Sziasztok!

S-es infót köszönöm, hívom majd őt!

Franci,
tényleg nem annyira gáz életben mint leírva a hsg!!! Nekem is bmc-s volt, előtte egy fájdalomcsillapító, utána hazafelé apa vezetett, délután pihiztem, másnap már nem is emlékeztem az esetre.

Estrella,
ez nagggyon gáz!
Mind az utazás, mind pedig a bérlet-story, nem csodálom hogy kiakadtál kissé....kocsitok mikorra lesz kész?

Panni, Zsuzska, Kahlan,
már csak egyet kell aludni és kismamik lesztek :)
Persze ha tudtok majd alukálni az izgalomtól :wink:

Kép
judit0713

Franci: úgy indult,hogy sima átjárhatósági lesz,de aztán ez vegyült méhtükrözéssel és egy kaparással is,amit csak utólag tudtam meg.

Mondták,hogy kell vastag betét,mert a kontrasztanyag (kék) távozhat még egy ideig,de én a mosdóból úgy jöttem ki,hogy vagy piros volt a kontrasztanyag,vagy vérzek rendesen.

De ez valószínűleg a kaparásnak volt csak köszönhető,amúgy átjárható voltam,és az iszonyú fájdalom is amiatt volt,amire ébredtem 20 perccel a műtét után (azt mondták,hogy kb. 4-5 órát fogok aludni,úgyhogy páromat is hazaküldték,oda amúgy se volt szabad bejönni a sterilitás miatt).

Kihoztak,és én már rá 20 percre telefonálgattam,hogy túl vagyok rajta :D
Előtte jól begyógyszereztek,mert reszkettem a fájdalomtól,nem volt kellemes arra kelni... iszonyú görcseim voltak,és szerencsére ugyanazt a gyogyót adták,amit én is használtam,így tudtam,hogy az elég erős lesz nekem is :)

ez másfél éve volt amúgy nyáron.
Vendég

Franci, egy vagonnal a HSG-hez, drukkolok nagyon, hogy ne fájjon én nem írom le az esetemet, mert nem voltam átjárható S sem állt a helyzet magaslatán és kellemetlenre sikerült ez a vizsgálat.
De Te az leszel és amit Andi írt az részletes és elég is útravalónak :)
pannik
Budapest

Andi, az a katéteres séta nagyon durva. Hol élnek ezek kőkorban?

Béku, még jó hogy nem másnap szóltak, mivel is műtenek.

Pannik, Andi irományát ki is nyomtattam. Előre memorizálom.

Judit, csak onnan tudtam hogy S bent van, hogy mikor beértem megnéztem az interneten hogy őt láttam e. Nagyon mosolygós volt. El se hinném hogy néha morci is tud lenni.
franci

Pannik:
Nagyon remélem,hogy minden rendben van,legalább is úgy érzem.Naponta legurítok 4,5-5,5 liter vizet,túrót nyomatom rendesen,ennél többet már nem tudok megtenni!!!Lassan már a törpevízmű titulust meg kell változtatni!!!! Pisilés is megy rendesen,remélem nem lesz semmi gond!!!!

Breki:
Lehet,hogy nem leszek népszerű,de bizony Én bliccelek ahol csak lehet!!!Annyit nem járok a városban,hogy érdemes legyen bérletet venni.Amikor volt nekem is bérletem mindig a városhatárán kívül kaptam a büntetést,mert egy megállót kellett menjek bérlet nélkül (azért meg nem voltam hajlandó kiadni havi 5000 ft-ot és akkor még nem volt környéki jegy) és persze,hogy a városban a bérletet kutya sem kérte.

Judit:
A héten S. van,legalább is nekem azt mondta!!!!

Franci:
Ahogy Andi is irta nem olyan rossz a HSG mint leirva.Én nem vettem be fájdalomcsillapítót,de nem is volt annyira rossz.Amikor a kontrasztanyag távozik az nem a leg kellemesebb dolog,de az sem tart sokáig.Még aznap visszamentünk a kötelező tájékoztatóra!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Pannik, Zsuzska, nagyon drukkolok nektek holnapra.

Zsuzska, az a kötelező ami kedden délutánonként van?
franci

Zsuzska: ne érts félre,én nem ítélek el senkit emiatt,tekintve hogy nekem is a 73.000 ft-os fizetésemből kellett,hogy jusson a majdnem 10.000 Ft-os bérletre...

Párom is bliccel,de nekem ahhoz nincsenek idegeim :lol: :lol: :lol: :lol: Úgyhogy én maradok a bérletnél,amit amúgy ketten használunk ;)

mivel mostanában én nem sokat jártam el,de volt,hogy sok vizsgálat volt,ezért szereztem bérletet,a többi napon meg párom használta ügyintézéshez,bevásárláshoz ;) :D :D :D

most még elszaladni se tudnék,ha elkapnának! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Franci:
Igen,az a kötelező!!!Szerintem érdemes elmenni,sok olyan információt elmondanak amit máskor nem!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Breki:
Dehogy értettelek félre,csak van Nekem olyan barátnöm aki hüségesen megveszi minden hónapban a bérletet és mindig szoktam kapni tőle pár megjegyzést!!!De az engem annyira nem érdekel!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska, ki nem írták hogy kötelező lenne. :?
azt hiszem ez lesz az amire egyedül megyek. Vagy viszük magunkkal a Kistörpét is. Lenyomna egy adag dumát ott.

Én nagyon nyuszi vagyok. Nem tudok lógni. 1 megálló miatt is lever a víz. :oops:
franci

Béku
Én is ezen akadtam ki, mert mi sem vagyunk bliccelősek…
Tegnap már nálunk volt a bérlet, de igazolvány nélkül, és annyira becsületesek akartunk lenni, hogy lyukasztunk a 4-6-oson jegyet, nehogy megbüntessenek, de nem működött két lyukasztó, akkor feladtuk.
Szívózzanak a kátrányos helyzetűekkel!

Franci
Mi meg ezért járunk kocsival :)
A Pilisben lakunk, kb 15-20 perc kocsival Hűvösvölgy, teljesen jó, csak most belénkjöttek és szervízbe adtuk a kocsit.
Én annyira nem akadok ki, hogy nem adják át a helyet, elnéznek mellettem, semmi gond, csak ha egy mozgássérült kisgyerek száll fel, aki alig tud járni, nyilván állni sem fog tudni, akkor mozduljanak már meg az emberek!

Judit
Elvileg holnap estére lesz kész az autó, hát nagyon remélem!!!

Kép Kép
estrella22

Estrella: ne is mondd,nem vagyok én se hozzászokva,és jó múltkor mennem kellett busszal (addig kocsival vittek),és mondtam a nővéremnek,hogy ok,megteszem,amit kér,de adjon jegyet.

Adott is 2 db-ot,én meg felszálltam a buszra,és felhívtam páromat,hogy elindultam...
Akkor látom,hogy már közelednek is az ellenőrök (1 megállóval később szálltak fel),én meg nem szoktam izgatni magam,mert tudom,hogy van bérletem,de most az nem volt,és épp a megszokás miatt elfelejtettem kezelni a kapott jegyet....

Szerencsére le tudtam gyorsan szállni :?

Engem is lever a víz,nem nekem való ez :D
Vendég

Estrella: hát,míg kabátos idő lesz,pocak ide vagy oda,nem fogják átadni nekem a helyet,mert nem látszik :D

de az is igaz,hogy ha van hely,pofátlanul leülök,most hogy végre megtehetem :)

szóval talán május tájékán fogják először átadni nekem a helyet,már ha találok olyan emberkét,akiben van némi tisztelet :)

Annyira nem izgat,mert most viszonylag jól érzem magam,inkább az a gáz,hogy akkor nem látszik semmi a kismamán,amikor a legszarabbul van,azaz az első trimeszterben...
Utána,mikor már jobb a közérzete,és fittebb,akkor bezzeg már átadnák a helyet :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni hogyan történik a fagyis beültetés? Kellenek ugyan úgy a hormonok? vagy mit figyelnek olyankor? mihez igazítják a beültit?

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia Drága,
a fagyis beültiknél nekem nem volt hormon semmi, kizárólag a tüszőrepesztő (ovitrell). Egy sima ciklust monitorozott végig K a lényeg, hogy legyen normál tüszőérés és az ovitrell beadását követően (időzítve van a tüszőrepesztés a beültetéshez), helyezik fel a manókat.

Öleléseket küldök ezúton is Neked és pozitív godnolatokat a fagyiovis beültihez. nagyon jó hogy már ezen járatod az agytekervényeket.
pannik
Budapest

Fagyasztott beültetés előnyei:
- természetes cilusban történik a beültetés
- nem kell 4 litert inni,
- nem kell negyed kiló túrót enni,
- a szervezet nincs megbombázva hormonokkal,
hátrányai:
- a sikerességi arány picit alacsonyabb,
- ha nem tb támogatott akkor 100000 Ft-ot ki kell perkálni a pénztárban
- a felengedésnél sajnos nem biztos hogy felébred mindegyik babó

Nekünk elsőre mindegyik felébredt, másodikra is, harmadikra 4-ből 3 ébredt fel.
pannik
Budapest

Sziasztok

Mia, sajnálom ami történt, de nagyon drukkolok a fagyisoknak!
A fagyis beülti előtt UH-kra kell járni, figyelik, hogy mikor nő meg a spontán petéd, aztán a megfelelő időben kapod a repesztőt, és ahány naposak a bébik, annyi nap múlva kapod őket vissza. Szóval csak a repesztő kell.

Csucsu, teljesen átérzem, amit történt veled, remélem mi előbb tudtok tovább haladni.

Az akciósoknak nagyon drukkolok, hogy minden simán menjen! :arrow: :arrow: :arrow:

Én tegnap voltam a drnőnél megbeszélésen, minden okés, újra kell csinálni a vv-eket, sperma vizsgálatot, rákszűrést és el kell mennem mammográfiára. Szóval akárhogy számolgatok, csak a május jöhet szóba, mint kezdés. Bár maryt mostanában nem igazán lehet kiszámolni!
Ok nincs arra, hogy miért nem maradtak meg a babák, reménykedni kell, hogy a következőnél másképp alakul.
Ja, és amit én is tudtam, de a drnő is javasolta, hogy fogynom kell :oops: :oops: , megkérdezte, hogy mennyit híztam, (10kg-ot :oops: ) Na szóval, mától még szigorúbban kell vennem ezt a diétát! Azt mondta a drnő, hogy mivel elég sok hormont kell adnia, nem akarja még jobban megemelni az adagot. :?
Szóval: diéta, és futás, amit kitaláltam, majd viszem a kiskutyámat, bár szerintem utána csak repülni fogok. :lol:
Vendég

Zsu: hát a diéta nem jó hír,de talán a kiskutyád megkönnyíti számodra a futást :)
ő biztosan lelkesít majd :D
Vendég

Köszi Pannik!
Hát akkor most nem tudom kalkulálni a dolgokat, 6 hét múlva hívott vissza, nem maryhez kötötte.
Akkor mikor lesz a beülti, meg mikor fog monitorozni..................
Na mindegy, a munkahelyemen már így is pengeélen lavírozok, nem igazán tűrik ezt hogy 3 hétig nem vagyok, utána 1 hónapig megyek, utána megint nem. Így még kalkulálni sem lehet előre.

K még annyi infót mondott közép idő utáni 2. napon kapom vissza a fagyisokat, de nekem kezelés nélkül nincs normális ciklusom, hát ez nem lesz egyszerű.

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia: megértem a munkahelyes mizériát,én nem véletlenül nem dolgozom most....
még így is megpróbáltak kirúgni,hogy a lombik miatt is,meg a terhesség miatt is,és aztán még a veszélyeztetett terhesség miatti táppénz is védetté tesz....

Azzal próbálkozott a "kedves" főnököm,hogy nem küldi be a kp.-ba a táppénzes papíromat (nem is küldte el),és azt fogja hazudni,hogy igazolatlanul vagyok távol...

Így páromnak új papírt kellett szerezni,azt már a kp.-omba vitte be,ahol azonnal táppénzre vettek,hisz ismerik a törvényt,a főnököm meg akár 300.000 Ft-os bírságot is fizethet,amiért kidobta a kukába a táppénzes papíromat...

Óvatosnak kell lenni,mert hiába tudják,hogy védett vagy,bepróbálkoznak mindennel.. :?
Ha para van,a munkaügyessel kell beszélni,ő tisztában van a dolgokkal,már 2 munkahelyemen köszönhettem nekik az ügyem alakulását...
Vendég

Zsuzsi: a fogyáshoz javasolnám a napokban itt emlegetett IR, vagy másnéven szénhidrát diétát bevezetni (nem jár teljes lemondással, mert a tiltott dolgok helyettesíthetők!!!), napi 5-szöri étkezéssel!!!! Bízom benne, hogy sikerrel fogsz járni, akár már holnap elkezdhetnéd!!! :wink:

Mia Drága, nagyon érzem a soraidban az eleseredettséget!!! :cry: :cry:
Meg is értem, mert átéltem én is, majd mind átéltük sajnos.... Viszont a munkahelyi lavírozással kapcsolatban meg kell említsem, hogy a lombikos törvény véd Téged!!! Ahogy minden lombikost!! Ásd bele Magad akár a neten ebbe a témába, láthatod, hogy mennyi mindenkivel próbált a munkáltatója kicseszni a lombikos mivolt miatt!!!! Itt köztünk is volt ilyen, Miezát említhetném pl..... nos ott a cégének nem kevésbe került ez a szemétség!!!! Persze nem kívánom, hogy így járjon bárki is, de tudd, hogy a törvény most melletted van!! És ez vonatkozik a köztes - várakozási - időre is!! :wink:

andrea-1

Andi, csinálom már egy ideje ezt az IR-es diétát több-kevesebb sikerrel, nagyon odafigyelek arra, hogy mit eszek, nincs már cukor és fehér lisztes dolog az étrendemben.Csak mostantól még szigorúbbnak kell lennem magamhoz, mert sajna hajlamos vagyok arra, hogy "na ezt megengedhetem magamnak", szóval most amíg nem sikerül fogyni, addig nem engedhetek meg magamnak semmit!
Vendég

sziasztok,
aki most ír nem én vagyok hanem a szellemem, ráparancsoltam hogy jöjjön és jelentkezzen be :-) 1x talán én is tudok jönni, már megint 10 oldal elmaradásom van :-(

Liza áll ! semmi sincs biztonságban, az idegeimen táncol....
de amiért most jövök,

Csucsu,
milliónyi ölelésem Neked.

Mia,
jaj sajnálom nagyon.

Pannik, Zsuzska, Kahlan,
drukkolok !

egy barátosné lombik nem sikerült pénteken volt Sz ügynöknél, neki lenne kérdése azt szeretném most tőletek megkérdezni, biztos sűrűn volt erről szó, csak mivel nem voltam érintett benne, így a részleteket nem jegyeztem meg.
tehát, idézek

"megkérdeznéd őket, hogy a dokijuk fagyis beültetésnél mit javasol, mikor legyen?
Ugye Sz ügynökkel megbeszéltük , hogy a következő mensinél lehet, de ő inkább arra tért ki, hogy ha fizetős-nem fizetős, én meg örültem, hogy megvizsgált és lányos zavaromban erre nem is kérdeztem rá.
Jobb , ha pihenek kiürülnek a hormonok v. nem is számít????"

köszönöm ha válaszoltok,

puszi

Kubu

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Helló!

150 a hcg-m
Lányok nem hiszem el :-)

a hasam fáj a teszt halvány

Üdv!
Andi
kisborso

Szia kisborso!

Hatalmas gratula amit, anyukám és Dávid is csatol velem együtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Vigyázz a babucira nagyon!!!!!!!!!!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Csak azt nem tudom, hogy hogy legyek szigorú magamhoz, amikor a Tesóm jön, becsönget, a kezembe nyom egy doboz rafaello-t nőnap alkalmából és megy. :shock: :shock: :shock:
Vendég

Zsuzsikám: Nekem nem erősségem a tornázás... úgyhogy lehet azt mondani, hogy ne prédikáljak vizet :lol: :lol: :lol: (meg ugye nekem a met is segített a kilók ledobásában) .....de a diéta mellett rá kell állnod a heti minimum 4 alkalom mozgásra is akkor!!! A kettő együtt már biztosan hatékony lesz!!!... :wink: :wink: :wink: :wink:
És hát igen, az elhajlást az most pár hónapig bírd ki.... ha nassolhatnékod támad azt csak gyümölcs evéssel éld ki...stb..stb..
:wink: :wink: :wink:

Van otthon esetleg szobabicajod??? Én a nászutunk előtt azon tekertem h-p-ig a tv előtt esténként 1-2 órát, beöltözve maciban+folpack!!! Ömlött a víz, de olvadtak is a kilók keményen!! :wink: Persze lusta dög voltam, utána visszajött, de rövid időn belül full hatékony volt... és ugye itt most Neked hamar kéne produkálni valamit.... :wink: :wink:

andrea-1

Szia Kubu szellem! :lol:

Kisborsó! Gratulálok!

Zsu, diéta felfüggesztve míg a rafaello el nem fogy. (nálunk így megy ilyenkor :oops: )
franci

Mia, szerintem azért 6 hét, mert ennyi kell a szervezetednek a regenerálódásra minimum. Utána megbeszélitek, hogy mi hogy lesz személyre szabottan. tudom, hogy semmi nem vigasztal tudom, hogy most világvége hangulatban vagy átéltem ezt néhányszor nekem is volt ilyen.

Mia ha nem tartassz tolakodónak, akkor leírnék egy tancsot amit a lelki dokimtól kaptam 1 hete (ez nem személyre szabott tanács, bárki végezheti): olvasd el, gondold át: azt mondta a lelki dokim írjam ki magamból hosszan részletesen ami fáj, ami gyötör, ami megkeserít és utána égessem el, ezzel a negatív energia, a feszültség ami benned volt a témával kapcsolatban elég, felszabadulsz, nem terhel tovább és nem rakódik le nem képez blokkot.
Azóta több levelet írtam és elégtek, némelyik nehezen de addig nem hagytam ott míg egy cafat is volt belőle.

Ezt a tanácsot tudom adni
pannik
Budapest

Köszi Pannik :D :D :D :D :D :D :D :D

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Kisborsó!!!!!!!!!!!!!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jajj de jó!!!!! :)

Zsuzsi: javaslom a B. Rajmund féle 24 órás csoki-édességtörvény bevezetését Nálatok is ..... ergo férj zabálja fel a nassokat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Kisbeeka írtam privit

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Kisborsó: mekkora hír!!!! :D :D :D :D
gratulálok!!!! :)

Már azt hittem nem is jössz a hírrel!!! De jó,úgy örülök!!! :)
Vendég

Kisborsó ez a nap híre, halk gratu, továbbra is mennek a babaragacsok, legyen egészséges gyermek belőle :arrow: :arrow: :arrow:
pannik
Budapest

Kisborsó,
gratula !!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kisborsó!! EZ nagggggyon jó!!!!!!!! Mikor kell visszamenned?

Zsu, a raffaellós dobozt tedd el vmi szekrény mélyére, úgy hogy ki se bontsd. Vegyél almát, kivit, narancsot, tízóraira, uzsonnára ilyet ehetsz. Menj el kardiózni, egy héten min. 3 szor. Min. 30 percet gyaloglj egy huzamban, de az a min., vagy esetleg 25 perc+ 10 perc lépcsőzés...lehet ezt variálni :))
Vagy a power jóga, agni jóga is nagyon hasznos tud lenni, iszonyatosan leizzaszt, mert meleg teremben van a másfél órás óra, és remekül méregtelenít, és fogyaszt. Ez egy profi hely, szívből ajánlom: http:
//www.atmacenter.hu/index.php?id=35

Merrefelé laksz? Megnézem milyen sportlehetőség lenne a környékeden. És amíg sportolsz, addig sem eszel, és még jól is fogod érezni magad a bőrödben. Amúgy hogy állsz a sporttal?
ann74

Zsu, ez a diéta dolog nagyon nehéz, ha direkt próbáltam fogyni hát nagyon nehezen ment, a mozgás az tényleg kulcs. Próbáld ki a zumbát, az olyan mozgás és tánc és jól megizzaszt de közben jól érzed magad.
pannik
Budapest

Úristen, :D :D :D egy nappal a beültetés előtt laptető!!!!!!!!!!!!!!
ez kellett most nekem (bár babonás nem vagyok de ez olyan aranyos, hogy mindenki szerencsét tulajdonít, az első beírásnak :) )
egy picit magamnak megtartok, egy másik kis adagot Zsuzskának, egy harmadikat Kahlannak holnapra, egy negyediket Ann-nak péntekre, a többit egyenlően elosztva mindenkinek küldöm (zugnak is)
pannik
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?