A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Halihó!

Csak beköszönök egyelőre. Lassan kezdem összeszedni magam. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire megvisel majd. :cry:
dmaggie

Gergi beteg, nem tudom a lázát 38,5 alá vinni. A hütőfürdő se segít. Remeg a láztól. Aggódok, nehogy lázgörcs és kórház legyen a vége :(
Z most ment a patkába kúpért, ha az se használ hívom az ügyeletet. Hajnal óta forró a kis teste. Szopizni szerencsére kér, így nem kell aggódnom a kiszáradás miatt.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Maggie, sajnálom. De össze fogod szedni magad hamarosan, ez biztos.

Móni, milyen volt az éjszaka? Lejjebb ment a láza Gergőnek? Mentek ma orvoshoz?

Regina, játszóház 8)

R. tegnap két és fél óráig volt a játszóházban, de még akkor sem akart eljönni.
Már ilyeneket mond, hogy kicsi reklám, rossz autó, rossz tojás meg hasonlók.
Most a kárpitost várjuk, elviszi az összes széket. Rugó tette tönkre őket, még mikor kicsi volt. Járássegítőnek használta, meg leette stb. Át lesz húzva meg rendbe téve.
Éjszaka jól haladtam a dolgaimmal.

Három napja nem iszok kávét. Megállapítom, hogy semmi különbség nincsen. MÉg a hajnali kelés-munka kombó is bírható ugyanúgy.
Enni viszont nem nagyon tudok jókat a hányás óta, ha ennék egy tisztességesebb adagot, ég a gyomrom órákig. Gondolom, majd elmúlik.

MOst ennyi. Kakakózok

8)

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Móni, hogy van Gergő?

Maggie, továbbra is kitartás!

Kaqk, Emma rajza tök jó :) Zsófi mostanában fejeket, vagyis arcokat rajzol :)

Fruzsi már jól van, bágyadtka, de két napja nem lázas, de még mindig nagyon pöttyös. Zsófi még nem kapta el, gondolom mire Fruzsi miatt már mehetnénk ide-oda, akkor jön Zsófi.

Amúgy egyik nap döbbentem rá, hogy Fruzsi is mindjárt két éves lesz :shock:

A gyerekeink meg a négyhez közelítenek :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Na, látom itt is minden bajok vannak...

Fleur, nem tudom, hol tartotok kórház ügyben, de nekünk 3 kórházzal is volt már dolgunk, és mindhárom jónak bizonyult. A bethesda (ismerőseink vannak itt), a Budai Gyermekkórház (ide tartozunk), és a Heim Pál (itt is vannak ismerősök) Mindhármat ajánlom, de nem tudom, hol végeznek számotokra szükséges beavatkozást. Nekem nem tűnik olyannak, amit ne csinálnának meg bárhol...
Gyors kiderülést, és jobbulást kívánok!!

Jobbulást Pötinek is! Kiderült már, mi a baj?

Vindo, te már jól vagy?

Kaqk, én is nagyon örülök veletek együtt. :)

Panndi, hogy viselte Fruzsi a himlőt?? Hogy tudtad rávenni, hogy ne vakaródzzon? Nekem ez örök félelmem, hogy hogyan fogják a fiúk kibírni vakaródzás nélkül... De nálunk eddig még nem bukkant fel, nem is értem, akkor ez most azt jelenti, hogy megúsztuk? Majd kérdezem az oviban, hogy volt-e újabb megbetegedés...

Mi ma nem mentünk oviba, mert nem tudtam elvinni Samut, illetve nem tudna árte menni senki. Majd holnap...

Maggie, sok erőt!!

Fogyókúrával meg ügyesek vagytok! :)

Üdv mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Fruzsi nagyon jól viseli, egyszer-kétszer vakarózik, de akkor szólok, hogy ne, mondja, hogy jó, és abbahagyja. Remélem egy héten belül már teljesen elmúlik :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi: de ügyes Fruzsi! és már mindjárt 2.azta hogy telik az idő és igen Zsófiék meg 4! :shock: még most születtek. :-)

köszi a rajz dicséreteket! :oops: Emma olyan kis művész lélek..:-) állandóan, fest, rajzol ceruzával, filccel, vízfestékkel..a zsírkréta annyira nem jön be..de nem telik el nap hogy ne alkotna.:-)

Ma reggel találkoztam az egyik anyukával az oviban. és mondja "hallom Ti is babát vártok" :-) Hát a csajok jól kibeszélték. Emilia és Emma, hogy mindkettőjüknek kis tesója lesz. Eddig 3-an vagyunk akiről tudom hogy babát várunk! :-) van miről beszéljenek.:-)

mosok, hajat mosok,..és vasalnék..de hát hogy utálom a gőzölős vasalót. I ingeoit akarnám.. gondoltam kitisztitóm előtte nehogy vízkő cseppes legyen..erre már 2 órája küzdök vele és olyna mintha zsír folyna ki barna sárga cucc. :?
áááááááááááááááááááááá

Móni: hogy van Gergi? kellett hívni az ügyeletet? lement a láza?

Jaj jó lenne már jönne a tavasz és elmúlnának ezek a betegségek.

Emma nyelve is megint csupa fehér..de eddig semmi más tünetet nem tapasztaltam. remélem nem lesz beteg.

I pesten. Remélem most nem hajnal lesz mire hazajön. :?

Tegnap végre ettem egy jót! Ránott gomba, rántott karfiol, rántott sajt! Anyósom kérdezte mit főzön... :D és a drágám mindent csinált!

Mondjuk du-án már nem kellett volna a süti meg még egy pár szem gomba, mert az már lehet sok lett. :-( de mindegy ettem egy jót és a délelőtt is szupi volt, semmi émelygés, éhezés.:-)

éhezés.....jut eszembe éhes vagyok.. :arrow:

Maggie: sok sok erőt! puszi

KépKép
kaqk
Debrecen

Húh de hosszú lett. :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Itt vagyunk :D
Most jöttünk, vásárolni voltunk százasban meg a kínaiban 8)

Rántott sajt. Kaqk, ne is mondd, az egyik kedvencem :o :o :o
Akkor beszélgetnek a lányok:)

Panndi, ügyes akkor Zsófi. Remélem, hamar elmúlik a himlő. Én tartok attól, hogy R. hogyan viselné. Ő nem olyan ki szófogadó ám...

Dóri, köszi, már jobban vagyok, csak enni nem tudok jókat, mert ég a gyomrom. Úgy hogy most fogyózom önkéntelenül is :x

Rugó kapott három harisnyát meg két melegítőalsót. Már olyan kis ócskák voltak neki :roll:
Meg a százasban egy 250 ft-os munkagépet. Oda szeretem vinni, mert csak ennyibe kerülnek az autók meg a kotrógépek 8)
Most tarhonyát eszik, és közben tologatja a munkagépet :P

Irina, Tünde, Viranka, Heni???

Móni, mi újság veletek?

Itt nagy szél van.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Este nagy nehezen lement 38,2-re a hője pötinek, így el tudott aludni. Csak egyszer kelt a láz miatt, nem tudom mennyi volt neki, rögtön adtam a lázcsillapítót és visszaringattam. Reggel már csak 38 volt a hője és azóta is akörül mozog. Legalább már nem 39 felett van.
Elkapta Grétike nátháját, csak épp a kisHerceget jobban kiütötte az a sz.r :(
Szerencsére nem lett ügyelet.
Cicus ma extra hisztis. Tegnap az apjával volt a Merse keresztelőjén és engem nagyon hiányolt onnan, ugye mi pütivel nem mentünk. na ma a hisztijével büntet. De már belefájdul a fejem.
Holnap megyünk vérvételre meg ekg-ra. na meg megkeresem az altatóorvot, vele is kell beszélnem. 10 nap múlva műtét. De szívesen túl lennék már azon a napon :roll:

Vindo sajnálom, hogy rossz a gyomrod :(
pedig neked nagyon nem kéne fogynod. Adok én pár plusz kilót ha gondolod :)

Kaqk mindent kibeszálnek ezek a kis törpék :D
rántott sajt, nyami :D
lehet csinálok a héten, cicus is szereti nagyon.
öntsd ki a vasalóból az összes vizet. és mosd ki belülről meleg vízzel.
Aztán indulhat a vsalás :)
Az én vasalóm vízkőtleníti magát. Egyszerúen kijön belőle az összeszáradt vízkő.

Panndi Zsófi nagyon ügyes, hogy alig vakarózik :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Most ébredt Gergi, 39,8 a hője :cry:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni:-( milyen lázcsillapitót adsz neki? orvoshoz nem mentek el? nem hiszem, hogy a náthától ilyen magas a láza.

Vindo:-(

Kaqk a kis pletyis csajok:-)

PAnndi Fruzsi ügyesen kezeli akkor a dolgot:-)én is épp akkor voltam terhes,amikor P . himlős :roll: kicsit paráztam, nem tudom mitől is pontosan :roll: voltam már himlős.

Mi jól vagyunk:-) Hétördögök ketten.
Áronnak jön a foga, igy talán ezért egy kicsit hisztisebb, földhöz vágja magát, de minden ilyen művelete után sarokba van állitva, igy remélem ahogy elkezdte, olyan gyorsan abba is hagyja.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok Topiklakó!

Ha még ma kommentelsz, holnap a Tiéd lehet a Figurka Design álommanója a Babanet kommentelős játékán!

Kép

Például bakiparádét tartunk szülőségből itt! Ha Neked is van mókás bénázás a tarsolyodban, oszd meg velünk!

Folytatódik a Születésnapló is! K. immár a 30. héten jár, és cseppet sem unatkozik.

Talán végre tényleg szabályozva lesz az otthonszülés! Te kipróbálnád? Szerinted milyen alapvetéseket kellene belevenni a törvénybe?

Egyre több az olyan gyerek, aki nem szeret olvasni. Íme, néhány tipp, hogyan neveld olvasóvá a kicsit! Ha vannak további ötleteitek, mi kíváncsiak lennénk rá!

És továbbra is várunk Facebook csoportunkban mindenkit, aki még nem csatlakozott!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Móni!
Jaj, szegény Gergi. :( :( Sok-sok gyógypuszit küldök neki!

Vindo!
Hű, akkor még nem vagy jól! Lassan azért csak megerősödik a gyomrod!
És milyen az új munkagépszerzemény? Traktor?

Panndi!
Nagyon fegyelmezett Fruzsi! Szerintem nálunk nagy vakarózás lenne...

Kaqk!
Emmácska tényleg nagyon ügyi!
Aranyosak lehetnek, amikor kibeszélik a kistesókat! :)

Regi!
Hajrá ovi! Még van idő a jelentkezésig, ugye?

Heni!
Akkor Péterke még nem ovizik a héten?
És hogy viseli Áronka magát a sarokban? Ottmarad?

Mi megvagyunk, bár Gergő hétvégén natháska volt, de mára egész helyrerázódott. Jövő héten mamázunk, már nagyon várják!

Kép
gica1

Móni: :-( sok gyógypuszi Gerginek ..és türelem Gréti hisztijéhez!

Az én vasalóm is self clean...kapott ecete is....nyomta ki a trutyit sokáig tisztításkor.... aztán végre befejezte. :-) kivasaltam :-)

Heni: hétördik! :-) és Áron ott marad a sarokban?

Vindo: traktorok..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Ott marad a sarokban, sőt egyedül is beszoktak már vonulni a ha rosszat csinálnak :roll: érzik ők a dolgok súlyát és tudják mikor mit csináltak.
Áron most minden dobál, mindent széttör, földhöz vágja magát, elkezdődött nála a dackorszak szerintem. Kis zsivány egyébként, de ettől még jobban szeretni való. Péterke nem ilyen, nem is volt soha, egész más a 2 gyerek.
Vicces egyébként , hogy Áron a rossz kitalálója és Péterke ezért benne van a csintalanságban 8) de nagyon sokszor figyelmezteti is, ha valami rosszat csinál. NAgyon jó tesók:-) most, hogy együtt vannak itthon, nagyon látszik rajtuk:-)

Heni
KépKép
heni81

Sikerült vennem egy kedvezményes hosszú hétvégét Egerben 8)
http://www.napitipp.hu/tippek/2-ejszaka ... m=nt-hotel

Heni
KépKép
heni81

Heni nekem is sikerült vennem ebben az akcióban :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gergőke sajnos könnyen lázasodik és pillanat alatt felmegy neki magasra. Ebből a szempontból nem engem örökölt, én pont az ellentétje vagyok. Ha estére nem változik a helyzet akkor kapja az AB-t. Van itthon. Beszéltem a doktornővel, "csak" láz van és picit folyik a nozija. Ő se tud sokat csinálni. Azért ha kell beviszem én az ügyeletre :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jobbulást Gergőnek!

Nálunk is így van, G. gyorsan lázasodó típus, és nagyon magasra megy a láza (ami hirtelen le is tud menni), nálam általában 38,5 a láz teteje, ennél az elmúlt tíz évben kétszer volt magasabb :roll:
R.nek régen magas lázai voltak (na jó, az első két évben kb. négyszer), de a múltkor, mikor G.vel egyszerre voltak betegek, Gábornak 40 fok volt, Rugónak meg csak 38,5. Szóval már nem tudom.

Most olyan kotrógép-szerűséget vettünk 8)
MOndjuk, már van neki pár. De az egyikbe az egyik legofigura ül, a másikba a másik :D

Jó hétvégét majd, Heni :D

Úgy döntöttünk, a hétvégén hazautazunk. Rugó már nagyon várja.

Szia Gica :) Ja, majd egyenesbe jövök :lol:

Hív Rugó :arrow:

Kép
vindolanda

Móni, Péterkénél is csak láz volt :roll: és némi nátha. A füle volt a ludas. Hát én megmutatnám orvosnak, biztos ami biztos a láz miatt csak.

Heni
KépKép
heni81

sziasztok,vok én is :) csak már megint megy a hasam :( :( és holnap vissza kellene vinnem B-t dokihoz+Mt zeneoviba. Érdekes lesz :?

Panndi,ügyes Fruzsi :) s Gábor nemsokára megszületik :) :) 4év ne is mond :( olyan gyorsan öregszenek :)

Móni,jobbulást nektek :( remélem nem lesz gond.

Heni,aranyosak lehetnek a sarokbaállással :) Áron,mint felbújtó :) nálunk is sokszor Balu kezdi :) :)

Vindo,jármű :) szombaton vagy 10 percig álltunk tescoban és nézte fiam,h. Verdás v. Thomasos újságot vegyünk :) verda győzött,de hazáig újongott :)

Maggie,sajnálom,kell egy kis idő :(

most ezt csináltam meg :) csak zöldben :)
http://o-bisere.ru/?p=227

dinosárkány is majdnem kész csak a lábával nem vagyok kibékülve,lassan összeáll fejemben és ha kész Apa fotozza :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Móni! Gerginek jobbulást!!! ++++++++++++ Most hogy van?

Jöjjön már a tavasz, akkor talán vége ennek a sok betegeskedésnek!!!

Gica! Van még idő, április 13-14-én lesz a jelentkezés, akkor el kell menni a központi oviba leadni, hogy hova szeretnénk menni, és majd az alapján döntenek. Nekem indokolni is kell a munkahely közelségével, mert nem körzetis ovink egyik sem, amit megjelölök.

Kép

Kép
regcsiken14

Vera : Bálint vonalzója jól le van maradva!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Tegnapi játszóházas képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Haj, mennyi rossz hírre jöttem... :cry:

Maggie, nagyon sajnálom... békét kívánok a lelkednek!

Móni, szegény drága Gergőke... mi van vele azóta? Nagyon szorítok Nektek!!! +++++++++++++++++++++++++++ (Ádi is ez a könnyen lázasodó típus...)

Fleur, megrendülten olvastam, mi a gyanú Danika esetében, remélem, mielőbb kiderül, mi a valós helyzet. Elhiszem, hogy nehéz most, sok erőt!

Mesi, gondolatban a topik is vágja a centit szerintem Zsozsika műtétéig. :-)

Viranka: szép ;-)

Regi, sok sikert az ovitaláláshoz!

Panndi, hősiesek vagytok a csajokkal és a bárányokkal! :-)

Vindo, remélem, a pocakdolgon most már gyorsan túlleszel. Rugó szerintem is nagyon jól fejlődik.

Gica, Vindo, aranyosak vagytok, h kerestetek, csak a szokásos. Meg benáthásodtam, ami eléggé belassít.
Más nagy hírek nincsenek -- szerencsére.
irina

Kaqk, pletyós kis ovisok. :wink:

Niki?!???
irina

Hahó! :)

Látom még mindig vannak betegek. :? Gyógyuljatok, mert az elmaradt 4 éves topiktalit be kell ám pótolnunk! 8)

Ma megyünk megint vérvételre. :? Már tegnap mondtam Zsozsinak, próbáltam felkészíteni, meg harisnyát beígérni (múltkor is azt vettünk utána).
Csak megint csúnyán köhög. Gyerekorvoshoz is viszem majd, hogy 18-ára rakják helyre.
Anyukám meg biztat, hogy nem vagyok hibás a folyamatos megbetegedések miatt, sajnos Zsozsinál ez már krónikus.

És lovagolni akar. Itt nálunk van egy lovarda (már miért ne lenne, hiszen ez a világ közepe :lol: ), csak nem tudom, hogy foglalkoznak-e ilyen kicsikkel. Egyébként nem gondoltam volna, de dunát lehet rekeszteni a lovardákkal, annyi van. Viszont biztosan nem lesz rendszeres elfoglaltsága Zsozsinak, mert egy vagyon. :evil:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi, nem tudom, Nálatok mennyibe kerül, Zsófi Gödre jár lovagolni, vagyis a nagyon hidegekben nem járt, de most megint fog, nagyon szereti, már nagyon hiányolja :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Mi is nagy ló rajongók vagyunk 8) de egyenlőre csak nézzük őket és etetjük :roll: Péterke félne ráülni még :roll:

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Nőnap..:-) kaptam csokikát!:-)

lovaglás..még Emma nem ült lovon de talán majd most tavasztól keresünk itt a közelben egy lovardát és akkor megpróbáljuk!

Betegeknek jobbulást!

ma irodában..picit fáj a fejem...

szépen süt a nap....

Niki?

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni, nem biztos az :) Meg ilyen picik úgyis pónilovon lovagolnak, arra meg már bőven ráülhet :) Zsófi ült nagy lovon is, de azért a Lenke póni a kedvence :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Emma is ült mér nagy lovon. Bandi pacin..hát olyan pici volt, 1,5 éves. azon a hatalmas lovon.ááááááááá én meg fotóztam volna csak nem tudtam eldönteni, hogy őt tartsam vagy fotózzam,..de olyan vagány volt, ül ügyesen, nem kellett segíteni. :-)

Hát azóta ugye 2 év eltelt. akkor még nem igazán féltek semmitől..most már azért érettebbek...de akkor majd pónival kezdünk..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Bálint ősszel nagy lovon ült nyereg nélkül,vigyorgott teli szájjal :) Míra is felült előtte azért akart öcsi is :) :) azóta is emlegetik :)

KépKép
viranka

Helló!

Jobbulást mindenkinek!

Mi elvagyunk.. Halkan megjegyzem,hogy most Bence csoportjában vannak páran kidőlve... Holnap jön a tanárnéni az oviba,már nagyon várják a kölykök.. :) Pénteken meg mi megyünk iskolát látogatni.. :)

Amúgy szépen süt a nap!!!!!! VÉGRE!!!!!! :)

Ma délután lesz tél búcsúztató.. Megyünk majd vissza,csak most letettem Domit,itthon jó nagyon tud aludni.. :)
varga tünde

jön tavasz :D kint voltunk egy 2 órácskát :D még a homokozót felnyittatták, érzik a gyerekek is , hogy itt a jó idő. Ki is dőlt mind a 2 nagyon gyorsan. 8)

Heni
KépKép
heni81

Kaqk,megfelel? :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
viranka

Halihó!

Csak egy gyors bekukk. Nálunk is folyamatosan beteg valaki. Két hete apa kapott el egy hányós, f..ós vírust, múlt péntek óta meg Bercó köhög, kruppozik... Ma viszem az orvoshoz. A temetés miatt a múlt héten nem dolgoztam, nem kezdhettem a tegnapi napot is táppénzzel.

Többi betegeskedőnek is jobbulást.
dmaggie

Vera! :-) ez így tuti!!!

Maggie: jaj Bercó++++++++++++++++++++++++++

Nálam meg mindig du-án jön az émelygés. :? este a legrosszabb...:-( olyankor gyorsan elalszok.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Panndi, na ez az, Dani biztos nem bírná ki... Még Samu hajlandó szót fogadni... Bár lehet, Danit meg nem érdekelné annyira, hogy viszket, mert neki meg magas a fájdalomküszöbe...???
Ügyes Fruzsi! :)

Változatlanul minden betegnek jobbulást kívánunk!

Nekem elegem van a hetekből, már tök rég óta mindenki hajnalban megy itthonról, és nagyon este jön, a gyerekek a felkeléstől az esti lefekvésig minden feladattal az enyémek, tényleg hetek óta... Ezért tanulni sem nagyon tudok, de időm sincs semmire, szóval ide is alig jutok... Mostmár mindneki legyen egy kicsit kevésbé munkamániás!...

Megyek is... Ja, Dani közben meg már teljesen szobatiszta, csak biztonság kedvéért teszek rá alváshoz pelust, de már se du. se éjjel nem megy bele semmi. :) Így aztán van 2 szobatiszta nagyfiam. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Zdori: hurrá, nagyon ügyes! Huh nehéz hetek állnak akkor mögötted. És meddig tart ez még? :arrow: Mikor is??? :arrow:

Szerintem front van, olyan nyűgös mindenki, nekem az ízületeim fájnak és a fejem. :? + a szokásos émelygés. Alig várom hogy ágyba kerüljek. :? Remélem hamarosan változik, nem szeretek panaszkodni.

még mindig nagyon gondolkozok a hajfestésen. majd megkérdezem a dokimat is..mert ugye teherbe esés előtt sem tudtam elmenni mert pont peteéréskor tudtam volna menni kb..és akkor meg nem akartam... :? most meg már áááááááááááááááá

Emma kitalálta hogy folyós tojást kér vacsira. ( tükörtojás és a sárgája kicsit folyósra hagyva. és meg is csinálta, kikente olajjal a serpenyőt, beletörte a tojást, megfűszerezte, pirítóst sütött, rátette a tojást...kész is szakácsnő..persze apa kukta ott volt mellette. :D most nagyon boldog és eszik..már fel is emelte a kezét hogy kérek még ( mint az oviban ) :-)

Du-án apu is meg I is megköszöntött minket Nőnapon..én nem sokba nézem ezt a mű ünnepet... de kaptunk csokit. :) szerencsére átszoktak a virág helyett a csokira. hasznosabb. :D
Emma be is nyomott egy jó adagot. :D

jobbulást a kis betegeknek!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok

Itt egy elveszett.....

Kaqk: Mégegyszer gratulálunk! :D

Mi most már jól vagyunk elkaptuk ez a hányós-hasmenős finomságot. Szegény Petrám kezdte persze hol anyósoméknál mikor lent voltunk aztán aki ott találkozott velünk mindenki elkapta. Az unokaöcsitől a keresztapjáig..... De most már "nem" vagyunk jól.

Jobbulást az összes kis betegnek! Tényleg jöhetne már a tavasz hátha vége lenne ennek a baci korszaknak.

Szép napot!!

Kép

Kép
agica1126

Nálunk már Zsófi is beteg, de még nem bárányhimlős, vírusos kötőhártyagyulladása van.

Dóri, Dani nagyon ügyes! Fruzsinak ha olyan kedve van, WC-be pisil és kakil, ha nincs olyan kedve, akkor nem :)

Na megyek a betegekhez :arrow:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi: oh, sok gyógypuszi a kis betegeknek!

Ágica: köszi, jó h meggyógyultatok!

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó reggelt!

Ma itthon vagyunk, de Rugó egész embert kíván ma, sőt, néha úgy érzem, én is kevés vagyok :roll: Takarítanom is kéne, nem nagyon haladok.

Este hozzák az áthúzott székeket. Két napja nem tudunk min ülni :lol:

Hátha leül majd mesét nézni egyszer.

Betegeknek jobbulást.

Kép
vindolanda

Sziasztok! :)

Ma eggyel kevesebb a gyerek körülöttem, Samu végre oviba jutott, és Apja haza is hozza ma, szóval elvileg időben hazatéved... :D Így most egy kicsit talán könnyebb lesz a nap. Remélem, oihenni is sikerül kicsit. :)

Kaqk, OK, Írok OTT. :)
Remélem, most jobban vagy!

Rugó biztos azért nem néz mesét, mertnincs hova ülni... .:)

Panndi, jobbulást a csajoknak!

Kép
Kép
Kép
zdori

Vindo: nincs hova ülni..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

:lol:

Van ám neki kis fotelja, azt is használhatná :wink:

Dóri, jó pihenést!

Kép
vindolanda

Vindo: :-) és nem használja?

KépKép
kaqk
Debrecen

Szerencsére már beletelepedett. Aztán most már eszik 8)
Én meg benyomok egy kapucíner szeletet :arrow:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?