A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Lois!
hát az én hangomat inkább ne hallja senki Kiarán és néha apán kívül...

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
Defektes csúszdázás:
http://www.youtube.com/watch?v=z4VgHa8_p6A
Szerintem az hogy komolyan gondolja a fejen csúszást, az defektesebb, mint hogy még csak így megy neki :wink:

CSibe!
Klassz hogy te is jössz talizni :lol:
Éneklés :arrow: Nálunk is csak furcsa ízlésű gyermekem vevő a kornyikálásomra :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

ajjaj, már megint carul fogok választani :roll: . Sztapacskát kéne ennem, oszt csókolom. :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois!
én is tökre örülök,h végre össze tudtuk hozni...

Kép
Kép
csibe83

Lois!

Jóvan, akkor defektes :twisted: :lol: :lol: . De mindenesetre nagggyon cuki :wink: . Főleg a hangja, megzabálom :lol: . Én a ham-ham-ot mondom ugyanolyan hangsúllyal, ahogy ő, mint a pá-pát :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csibe!

Én is tökre örülök ám, de majd kiörömködöm magam, ha már ott leszünk :wink: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
:wink:

Kép
Kép
csibe83

Lois!
Z nagyon ügyin csúszdázik már...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Én sem vagyok egy medence-fun, termál meg főleg nem, én szaunázni szeretek :roll: De azt nagyon :roll:
Részemről a csodavizet passzolom, meg sztem a terhes mamik is :)

Csúszóded :arrow: Kösziii :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Persze, én sem a punnyadt víz miatt akarok menni :-)
Szép a környezet,Lehet kirándulni, kulturalt hotel (masszázs-pedikűr-manikűr tervbe véve), jó társaság ;-)

Csajok,
hányadik héten kell cukorterhelésre menni? Össze vagyok zavarodva...

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

Boo!
köszi!!!

pocok!
a 26. héten kell menni a terheléses cukorra nálunk,úh gondolom nálatok is...

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

köszi! Már a beutalóra várok, remélem elfogadják a 3 hetes beutalót is majd...

A tippet az utazásra gondoltam :-)

és szupi, hogy végre találkozunk pénteken!

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
jaa...értem...
hát mát én is örülök,h sikerült úgy alakítanom,h mehessek...

Kép
Kép
csibe83

Boo!

Mi a tóba tuti nem megyünk, mert Botondot még nem szívesen vinném bele, én meg terhesen bacitanyába nem megyek, ezt jól látod :wink: . Viszont a szállodának van medencéje, azt meg nyílván tisztítják, ahogy a vizét is :wink: . (A dokim még Botondnál azt mondta, ha zárt a méhszáj, medencébe simán zúzhatok :lol: ) És azon túl, hogy konkrétan a tóba (mi) nem megyünk be, minden más ugyanaz, mintha bármelyik másik városban lennénk, csak ez épp feleannyiba került per pillanat :wink: :lol: :lol: .
Mi Visegrádon is termálvizes medencés szállodában voltunk, és simán bevittem a 8 hetes kölkömet, mert kristálytiszta volt a víz, annyi bacit meg, amennyi benne van, bírjon csak ki (és jóanyám is velünk volt) :twisted: :lol: .
De ezek szerint nálad nem játszik Balcsi sem, meg a csúzdaparkok sem, meg semmisem?! Csak a tenger?! Elég uncsi nyaraid lehetnek :twisted: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

A kisfiam itt molyolt, és elküldte újra :shock: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Küldtem mailt, olvastad??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nemneeem :oops: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jaaaj, de édi :D :D :D .
Én is csináltam pár napja, majd megpróbálom feltenni. Jóó nagy :lol: :lol:.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Cukiiiiiiiii pociiiiiiiiiiii :-)

most már én is csinálok egyet, tényleg...

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
nagyon édi a pocakod és tényleg nagy már...
valamikor újra csinálok én is egyet,de azt néztem,h nekem lassan akkora,
mint anno kiarával 33hetesen :oops: :oops: :oops: :oops:

víz:
nekem tök mind1,csak jó hőmérsékletű legyen...imádom áztatni magam...
apa szüleinek van medencéjük,abba tavaly is jókat pancsoltunk,
sztem idén sem marad ki...
ha költözünk végre akkor nekünk is lesz hasonló medencénk...
telken sajna nincsen,de nem is érné meg amennyit mi kijárunk...

Kép
Kép
csibe83

Talis csajok!

Nincs valamelyikőtöknek véletlenül a gyerekeinkre való bőrdzsekije :roll: :lol: ? Szombaton buliba megyünk családostól, és most tudtam meg, hogy be is kell öltözni. Meglovagoljuk Botond napszemcsis motorozását, úgyhogy bezselézzük a haját, sötét cuccot adunk rá, meg kap egy fegyvert, és ő lesz a Terminátor :lol: . De bőrdzsekink nincs, sem hasonló fekete, vízlepergetős kabátunk, szóval ha vkinek lenne kölcsön pár napra, hálás lennék :roll: :wink: .

(Apa Jason lesz a Péntek 13-ból, mert van olyan hokimaszkja, meg machete-ja, meg ráaggatunk vmi szakadt cuccot. De hogy én mi leszek.... :roll: A sárga M&M-s jelmezemet már kidobtam :? .)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Boo! Jaj,de édes a pocakod :lol:

Tényleg mi ez a nagy Hévízesdni,lemaradtam :oops: ?

Ronmay! Nagyon jó a kép rólad meg Natiról,szépek vagytok! Roló miatt meg ne aggódj,bele fog ő is rázódni :D

Csibe! Jó,hogy tudsz jönni holnap te is.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Dodi!
Kiarának van valami bőrkabi szerűsége,de nem fekete,hanem inkább sötét szürke
és még kicsit nagy rá,m inkább őszre vettük neki a tescoba...
de ha gondolod elviszem holnap megmutizni...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Húú, de jó lenne, ah jó lenne :lol: . Botond úgyis nagyobb gondolom, mint Kiara :wink: . És nem lakjuk le, ígérem, sztem csak kb. 10 percet lesz rajta :wink: .

Ha vkinek van még esetleg, azt is begnézném azért :roll: :lol: .

Kööööszi :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
hát sztem is nagyobb,mint Kiara...
Kiara talán már vam 12 kiló,de még lehet annyi sincsen...
nem gondolom,h egy alkalomtól lelakódna,szóval tényleg szívesen
odaadom,ha tetszik és jó is...

olyan álmi vagyok és Kiara még nem akar aludni,pedig most tuti aludnék
kicsit vele...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Pedig ha nagyon berúg, lehet, hogy összehányja :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Mi holnap hánykor találkozunk?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Íme, az óriáspocak (10+4). :lol:
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

terminátor zseniális ötlet, nagyon jó lesz Botond, a kis részeges...
Cuccom sajna viszont nincs...

De van egy széldzsekim, zöld, és sárkányjelmeznek simán elmegy, van a kapucniján szem, és a hátán végig sárkánytüskék... ha gondolod, backupnak elviszem szívesen!

KépKép

KépKép
kispocok13

esküszöm, bemegyek a munkahelyi budiba és lövök egy pocakfotót...

Boo,

Miron jobban van?

KépKép

KépKép
kispocok13

23 hét

Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

Kedves Topiklakók!

A múlt heti kommentelők közül Nyuszifül16 nevét sorsoltuk ki, így ő nyerte a Figurka Design álommanóját. Gratulálunk!

A játék azonban még tart: aki március 15-ig kommentel a Babanet cikkeihez, az nyerhet egy családi belépőt a Millenáris Park 2011. április 9-i Baba-Napjára! Itt minden a picik és szüleik körül forog majd, kellemes és tartalmas kikapcsolódást jelent a család minden tagja számára!

Például kíváncsiak lennénk, Titeket mire nevelt a saját gyereketek? És milyen példát próbáltok mutatni neki?

Bakiparádé szülőknek: nincs fejlődés hiba nélkül! Ti milyen baklövést követtetek el a gyereknevelés során?

Vagy olvassátok el Zsuzsa történetét. Kisfia faros fekvése miatt végül programozott császárral adott életet neki, érdekes, milyen gondolatok kavarogtak a fejében.

És azt tudtátok, hogy a gyerek alvási és evési problémái összefügghetnek?

Egyébként ott vagyunk a Facebookon is, érdemes csatlakozni hozzánk, ha szeretnétek azonnal értesülni a legfrissebb cikkekről, vagy szeretitek a nyereményjátékokat.

Üdv:

Dia
dia
Budapest

hehe, látszik hogy ma lazásabb nap van 8) 8) 8) 8)

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!

Örülök, hogy tetszik az ötlet :wink: . Képeket mindenképp lövök majd :wink: . Ari vagy, de holnap sztem tali előtt elszaladok az Asia centerbe, hátha ott találok vmit. Ha nem, akkor lenyúlom Kiara kabiját :twisted: :lol: :lol: .
Vmi gagyi kis kabi is megteszi, de sztem már egy fekete farmerdzsekivel is beérem, ha kapok, mert sztem egy zselézett hajú, napzsemcsis másfél éves így is ütni fog a felnőttek között :lol: :lol: :lol: .
De azért is megyek, mert semmi ötletem sincs magamnak :oops: . Ott meg régről úgy rémlik, hogy lehet kapni parókát :roll: . Vagy veszek olyan retrol kimonoutánzat köntöst, és gésa leszek :lol: .Ez most ugrott be. Ahoz csak le kell lesnem a sminket netről, nyomok egy kontyot, párnát a popsihoz, meg egy vastag kendőt a derekamra, oszt kész is :lol: :lol: :lol: . Ja, meg fehér zokni, magas talpú flipflpoppal (az van is 8) ). No, sztem ez jó is lesz :lol: .

A pocakod tök szép szabályos :lol: . Az enyém megint olyan lesz, mint Botonddal,ahogy Boo is mondja, tojás-formájú :twisted: :lol: . Bár vele 7. hónapig volt derekam, most meg nem sok van :oops: .

Boo!

Tényleg fiús a pocakod, de sztem ez nem sokat jelent :roll: . Ez sokkal inkább alakat kérdése. Anyumnak mindkettőnkkel ugyanolyan pocakja volt, csak velem kicsit nagyobb és a tesóm fiú.
Meg van két ismerősöm, tök egyforma alkattal (160 centi, 65 kiló, szélesebb hát, lapos has, de semmi derék). Egyikük tavaly szült, a másik most fog, mindkettőjüknek szögre ugyanolyan hasa volt, egyiküknek lánya van, másiknak fia lesz. Szóval sztem ez nem túl mérvadó. Én Botonddal majdnem végig csak hasra híztam, most seggre is megy faszán, és ahogy írtam, már most nincs derekam :twisted: . Bár a "pocak" ugyanolyan, ezek elvileg lányos dolgok, de ebben én a világon semmit se magyarázok bele, mert ahány gyerek, annyi terhesség! :wink:
De ettől függetlenül fiatok lesz :twisted: :lol: :lol: . Bár bevallom, most már nem érzem olyan egyértelműnek... :roll:

Tegnap a védőnő nagy lelkesen mondta, hogy "Jaaj, Dóri, muszáj megmondanom, szerintám lányotok lesz".
:shock: :lol: :lol:
Kérdeztem, hogy bejönnek-e a megérzései, azt mondta, sosincsenek megérzései :lol: . Legalábbis ezzel kapcsolatban nem. De mikor hívtam, hogy mennék kiskönyvért, azonnal egy kislány ugrott be neki, és azt mondta, ahogy elképzeli az otthonunkat, meg a családot, nem tud elképzelni ide még egy fiút, csak kislányt. Szerinte lány lesz. Mondtam, ámen :lol: :lol: :lol: .
Az ismerősök/barátok mind lányt mondanak amúgy, de ennél még a pocakformánál is kevesebbet adok :lol: :lol: :lol:.

Botond 3 órát aludt, és én is tök nyomi vagyok! Jobbulást Mironnak :wink: .

Holnap mikor tali?!

KépKép

KépKép
kicsidodi

És sztem Pocok pocakja is olyasmi, mint Nimróddal, nem?
Jaaa, és Szonibaba Bodzis pocakjánál a világon nincs csúcsosabb, mégis kislány lett :wink: .

Boo!

Te viszont soványabb vagy, mint Mironnal! Mennyi vagy, 55? :? Aszalék :twisted: :lol: :lol: . És olyan fehér a kezed, mintha a póló folytatása lenne :twisted: :lol: . Ezt kedvességből muszáj volt megjegyeznem, de csak mert úúúúgy szeretlek :wink: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

53?! Nem beszélgetek veled :evil: :evil: :twisted: .
Én +1 kilóval kezdtem B-hoz képest.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Akkor mindenkinek kusír van, mert én +5kg-val kezdtem Nimródhoz képest, és épphogy még 6-al kezdődik a kilóim száma... De magasabb vagyok nálatok :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

De magasabb vagyok nálatok
Ergo neked van kusti :evil: :lol: :lol: !

Én most 63 vagyok :evil: :evil: :evil: . És egééész nap zabálhatnékom van :twisted: .

Lois!

Ha te most benyögsz egy 52 kilót, kivezettetlek :twisted: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,
ez csak önvigasztalás volt...

Pedig ez lesz, mert Lois fogy folyamatosan :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Valaki írja meg, hova megyünk holnap és hányra... Kismamaagy...

KépKép

KépKép
kispocok13

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Én is most olvastam a FB-on szegény Ranshburgot :cry:
Pont mondtam, apának, h úgy sajnálom, olyan cuki volt, tök jó dolgokat mondott mindig és egy élmény volt hallgatni.

Súly: én minden kölöknél 54 kg-ról indultam, és Szonjinál pl. utoljára 2 héttel szülés előtt álltam mérlegen, akkor 73-voltam :oops:
Most meg 53 vagyok a 173centimhez. Mentségemre legyen mondva én nem vagyok terhes.
Szal várom a hízókúrás tippeket!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

sziasztok!
nekem a kakaó valahogy a reggelihez szegődött hozzá...

akkor fél9kor lesz a tali???

amíg nem jön Boo én is tudok segíteni,h hogyan kell idejutni...

Dodi!
dzsekit még esetleg a tescoba is megnézheted amúgy hátha,de
azért elviszem én is ...

Kép
Kép
csibe83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?