A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Ranschburg Jenőt én is hallottam..milyen hirtelen jött.
pedig nagyon aranyos bácsi volt.én jártam hozzá gyerek koromba és nagyjából
emlékszem is rá,pedig már vagy 15 éve tuti volt...

Kép
Kép
csibe83

Boo!

Gondoltam, hogy ezért fogytál ennyit, szóval tőled nem irigylem annyira :cry: . Ha gáz van, én sem eszem, de ilyen áron inkább sose legyek vékony :roll: .
Neked meg tessék enni!!! Most már leharapom a fejed :evil: .
Mingyá megy a privi! :twisted:

Most hallottam, hogy megszületett Rubint Zalán :) . Nekem semmi bajom Rékával, kifejezetten szimpi, de azért a 2700 grammos gyerek ne legyen már teljesen átlagos súlyú, sem az össz. 6 kiló hízás :roll: .
Sem az, hogy 2 napja még aerobicot tartott :roll: .
Igenis van összefüggés! Ez tény! Pozitívban nincs, szóval ha vki 12-t hízik, és 3500-as babát szül, nem lenne 30 kilós hízással 4500-as az a gyerek :lol: . De ha vki 9 alatt hízik, az baj, és nagy az esély a kis súlyú babára (kivéve, ha túlsúlyos az anyuka)!
A szomszédom az elsővel 18-at hízott, 3300 grammos babája lett, a másodikal csak 7-et, mert nem akart meghízni, pedig eleve ropi, és 2600 lett a baba :? .

Szóval egyél, mert tarkón váglak :twisted: :lol: :lol:

Ranchburgot én is sajnálom :( .

Én meg csak átmegyek a megyeri hídon, és a 2. kijárat, ugye? :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
a cora utáni kijárat...
a többit tudod?

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Nem, mit? :roll:
Ott a Stopshop, nem? A hídig meg jó vagyok :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Szerintem ennyire nem szoros az összefüggés, ha amúgy egészségesen táplálkozik az Anyuka. HA kifejezzen diétázik, az igen. A babák ilyen (és más szempontokból is) csúnya szóval kis paraziták, és az Anyuka kárára is elveszik ami kell. A vitaminokat sem a "babának" kell szedni, hanem a baba által "elvett" vitaminokat stb. pótolni. Mert különben lemerülnének nagyon a kismama tartalékai és hiánybetegségek alakulhatnának ki.
Relatíve kis súlyú baba sok minden miatt lehet, legtöbbször a méhlepény korai elöregedése (meszesedése) miatt a végén befékez a baba gyarapodása.
De nem tudom milyenek a csaj paraméterei, attól is függ. Meg hogy mekkorák voltak a korábbi gyerekei az is támpont lehet.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

nem ott van...az euro center tudod hol van???
mert a megyeri hídról,ha lejössz akkor még az budakalász és utána
békásmegyer-óbuda...

gyere ki a cora utáni kijáraton és azon a szentendrei úton gyere majd
az árpád hídig és a flórián térnél jobbra a vörösvári útra és ott a
harmadik lámpánál a balra kanyarodó sávba állj,m az visz rá a váradi
utcára és onnan meg már csak egyenesen és jobb kéz felől lesz a stop shop...

remélem érthető voltam

Kép
Kép
csibe83

Köszi Lois,szívemből szólottál :oops: :oops:
szotyo
Kiskőrös

Ti milyen filmet néztek?? Nem is vagyok annyira slank :shock: :shock: :oops: :oops:
61 kg (170 cm) :arrow: És nem mozdul már jó ideje :? Pedig jujjdeszeretnék 60 alá menni..... :roll:
Én 58-cal estem teherbe és 69-cel szültem kis vizesedéssel, szóval durván 10 kilót gyarapodtam. 61-gyel jöttem ki a kórházból...és utána kezdtem el szépen hízni :oops: És most vagyok újra a szülés utáni súlyomnál :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csibe!

He?!?! :shock: :lol: :lol:
Oké, majd holnap bemagolom. Csak azt mondtad, a megyerinél a Stopshop, én meg elhittem :twisted: :lol: :lol: :wink: .

Lois!

Amit leírtál, teljesen igaz :wink: . De ez egyáltalán nem üti azt, amit én mondtam :roll: . Egy terhesség mindenestől 9-12 kiló. Ha egy anyukán van velesleg, ennyit sem muszáj hízni, mert ahogy írtad, megoldja az a bébi :wink: . De sztem az nem kérdés, hogy Rékán egy deka zsír sincs :roll: . Mindegy, annyira nem izgat a téma, de sztem egy ilyen színizom (vagy ropi) anyuka ne 6 kilót hízzon :? . Én viszont igen :twisted: :lol: :lol: . (Én még nem láttam 6-8 kilót hízó nőt 4 kilós babát szülni, de még normál súlyút se nagyon :roll: . Nekem a gyerekem lepényestől annyi volt, amennyit RÉka összesen hízott :lol: :lol: :lol: )

A mozgással meg nem az a bajom, hogy megindul a szülés, vagy mittomén, hanem az, hogy nyílván nem ugrándozna egy órát kezében egy újszülöttel az ember, akkor a pocakjában miért?! :shock:
Persze ott a magzatvíz, de az csak az ütésektől óvja meg, attól még a szintkülönbség az szintkülönbség.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi
Én 10kg-ot híztam és 4kg-os babát szültem,igaz kettőt,de az össz súlyuk 4kg volt.Csak azért kottyolok,mert ebben nem értek veled egyet.Nekem ez nagyon sarkalatos és érzékeny pont,és szerintem ez azért így nem teljesen igaz.Ismered,próbáltad pl. az ő életmódjukat? :wink:
szotyo
Kiskőrös

Lois!

Mennyit fogytál, és hooogyan :roll: ?!
Én kérlek szoptatáskor 56,5 kiló voltam, jujdejóvolt. Én kevesebb nem is szeretnék lenni, mert sztem mindig látszik egy nőn, ha már volt dagi, és csak visszafogyott (nem a terhességre gondolok elsősorban). Ricsi a sovikat szerti, de ő is azt mondta, tökéletes volt nekem az a súly, mert még épp nem voltam aszott :lol: . ÉN kevesebbel már az lennék.
De aztán szépen visszakúsztak, és ismét 61-gyel lettem terhes :twisted: :lol: . De most is rengeteg tejem lesz, és szééépen lefogyok megint 8) . Ámen. :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
csak azt írtam asszem,h a megyerin átjössz,de bocsi ha
félrevezettelek,bár onnan már tényleg nincs messze,főleg este...
ott budakalászon egy tök jó játszóház van...
bár én már apa nélkül nem vállalom azt,m Kiara után kúszni mászni
már nem nagyon tudok...

Kép
Kép
csibe83

Szotyo!
:roll:

Boo!

Nekem meg a nyílt vízzel van némi parám. Konkrétan enyhe víziszony... na most nem is tudom mit vetítek, konkrétan fosok a cápáktól :oops: :oops: :oops:

Szép pocakok :arrow: Lois irigy :oops:

Pocok!

Há'má' micsoda munkamorál ez kérem?? :lol: :lol:

Dodi!

Bőrkabátunk nem van :oops: Max. egy állónyakú fekete kardigánt tudok felajánlani.
De skubizd mit leltem, lerongyolódott terminátor:
http://1jelmez.hu/product/18496/felnott ... 600-jelmez
Tudom hogy nem gyerek, de nagyon kúl, figyelmedbe ajánlom alant a Jason jelmezt is :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

de hülye vagyok...
állítólag itt nálunk nyílt egy jelmezes...
máris megkeresem a neten...

Kép
Kép
csibe83

bár most ahogy nézem lehet,h nem találsz semmi terminátorhoz
hasonlót sem...
http://www.maszka.hu/Home/tabid/89/lang ... fault.aspx

Kép
Kép
csibe83

Szotyo!

Te 10 kilóról beszélsz, és ikreket szültél :roll: . Szóval nem igazán értem az összefüggést. Ahogy írod, az 4 kiló "gyerek" a tíz kilóhoz, ami sztem normális :wink: . Szóval én most nem értelek :roll: :wink: .
Mások szerint ez túl kevés volt? Mert sztem nem az, főleg, hogy nem ismerem az alkatod.
Ha meg emiatt vádak értek, akkor vagy el kell gondolkodni, hogy talán nem véletlenül, vagy el kell engedni a füled mellett :wink: . Nem ismerlek, nem ismerem a sztorit, és az ikrekhez nem is tudok hozzászólni...

És mondom én mindezt úgy, hogy figyeltem Botondnál is, és most is igyekszem, én is hiú vagyok a súlyomra.

És igen, ismerem az életmódjukat, legalábbis Updateztem én is, és jónak is tartom! Sőt, nagyon dícséretenek tartom, amilyen egészségtudatosan nevelik a gyerekeiket :wink: . Szóval ha azt gondolod, hogy véres szájjal vártam már a szülést, hogy nyomhassak egy fújfújSchobert-kampányt, akkor mellélőttél :lol: .
Főleg, hogy úgy indítottam, hogy kifejezetten kedvelem Rékát! :roll: :wink:

És Béres Alexandrát is nagyon kedvelem, egy tüneményes csaj (őt ismeres is kicsit), ő mégsem ugrált az utolsó napig, normálisan hízott, de nem sokat, és 3900 grammos babája lett. Pedig ő is fitneszlady :lol: .
Sztem van összefüggés, szted nincs, ennyi :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois!

nem is tudom mit vetítek, konkrétan fosok a cápáktól
Nagyon röhögtem :lol: :lol: :lol: . Nem a cápákon, a vetítésen :lol: :lol: :lol: . Enyémuram is fosinger, ha cápákról van szó :twisted: :lol: . Titeket épp rosszkor talált meg a Cápa film :lol: :? .

Eddig meg mi irgyeltük a te hasadat :twisted: :lol: :lol: . De tudom, hogy hamarosan beállsz a sorba, szóval inkább élvezd ki a maradék napjaidat :wink: . Én momentán márc. 19-én készenállok a jóhír befogadására :wink: :lol: .

Csibe!

Ne viccelj, így is nagyon köszi az útitervet :wink: . Meg a kölcsönzőt is :wink: . De tényleg elmegyek holnap Asiaba, mert azt olvatam lehet kapni kimonot :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
nincs mit...

cápáktól én is nagyon-nagyon fosok...
gyerek koromba a balcsin voltam egész nyáron és visszatérő
rémálmom volt,h a Balcsiba úszok és megtámadnak a cápák(bocsi Lois)...

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
ha mész az asiaba és szeretsz főzőcskézni és szeretitek a rizst,akkor
ajánlom ott a jázmin rizst,m nagyon finom...
a jobb oldali épületbe van a földszinten,ahogy belépsz az ajtón jobb
oldal mentén lesz egy bolt és ott lehet kapni...
sok jó dolog van az asiaba...Kiarának sok harisnyát vettünk neki occsóért...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Nekem is ilyen reális álmaim voltak :oops: :lol: :lol: . Én pl. rendszeresen úszkáltam egy régi hajóroncs körül, mindenféle felszerelés nélkül, vmit keresve. Azóta is irtózom a roncsoktól, ha csak tévében látom, már összerezzenek :oops: . A Titanic bizonyos részeit egyszerűen nem néztem. :lol:
Konkrétan víziszonyom nincs, de ne legyen 2-3 méternél méyebb, mert ott már lehet vmi :twisted: :lol: .
Törökországban úsztunk egy tóban, ami 80-90 méter mély volt :roll: . Vagyis a többiek úsztak, mert én csak beleereszkedtem, és spuriztam vissza a hajóra, mert belegondoltam, mi minden lehet alattam :? . Akár két 10 emeletes ház is egymáson :roll: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Húúú, jóóó, rizst veszek :D :D :D !
Meg ott vannak kamionról leesett csokik is :twisted: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
kirázott a hideg...
erre eddig nem gondoltam,de ez is eléggé para...

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
jázmin rizs a neve és a márkája zöld panda.
isteni finom és az illata az sztem kicsit parfümös...
van 1 kilósba és 5be is.
mi azonnal 5öset vettük és már majd a fele hiányzik :oops: :oops: :oops:
bár apa nagyon rizses...meg mostanság sokszor csinált tejebrizst is
és sokkal finomabb ezzel...

Kép

Kép
Kép
csibe83

meg nem csak csokik...már minden...
mi múltkor vettünk 2karton san benedettot,m darabja 225ft volt :shock: :shock: :shock:
a sparba 500körül van

Kép
Kép
csibe83

Ajjaj, akkor apa is kéne... :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

na most már eldugulok és mindenkinek jó éjt!!!

Kép
Kép
csibe83

Detto :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois!

Néztem én is ezt az oldalt :wink: . De bazi drágát a jelmezek mindenhol. :? Ennyit nem áldozok egy házibulira :twisted: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
hát lehet...
mert nekem ott volt apa,de még kellett volna még 2 kéz legalább...
apa le is cseszett,m a lépcsőnél nem vártam meg amíg leviszi a cuccot
és majd segít a babakocsit levinni Kiarástúl mindenestül,hanem felkaptam
és mentem..

Kép
Kép
csibe83

Köszi az útmutatást, betájoltam magam :-)

Lois, és a többi paramanó,

cápátólfosás vicces :lol: :lol:
engem baromira nem zavar ha a vitorlásról fejest ugrom a 70m mély tengerbe... Dejóisvolna :-) esély persze zéró :evil:

Réka - én eléggé kiakadtam, sztem sem normális amit csinált, hogy ugra-bugra ment az utsó napig... Szegény gyerek...

KépKép

KépKép
kispocok13

Jóvanna ciki cápabefosinkó vagyok...túl sok hülye filmet láttam már :oops: Meg dettó az alattam lévő tudomisén mekkora mélység is nyomaszt :oops:
A Balatonban nem zavar ha nem ér le a lábam, a tengeren bazira :oops:

Terhességi gyarapodás :arrow: Én egyáltalán nem a Rubint Rékáról beszéltem, hanem úgy általánosságban. Csak az utolsó két mondatom vonatkozott rá. Én terhesen a kiegyensúlyozott és masszív punnyadás híve vagyok, nem az ugribugrié :oops:

Csibe!
San Benedetto :arrow: Mármint egy üveg?? Az nem olyan drága víz, Aldi spec. azt szoktam venni, mert ott nincs amit szeretek, olyan 150 körül van, tutira 200 alatt bőven.

NA én is lépek, többit holnap élőszóban :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Micsoda pörgés volt itt kéremszépen! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kismamik: egytől egyig nagyon csinik vagytok és szépek a pocakok. (irigy-irigy)

Súlyról meg ne is beszéljünk, én a 170-es magasságomhoz mostanában éppen 6-al kezdődő súlyt bírok felmutatni és egy kb Dodi méretű pocakot :twisted: :twisted: Érdekes egyébként mert pár hónapja pikk-pakk olvadtak le a kilók és 63-ra fogytam, és azóta semmit nem csinálok másként és alattomosan kúsznak vissza. Hédivel 67-el lettem terhes és 86-al mentem szülni :roll: ( 3870, 56)

Dodi: ha még nem kaptál dzsekit én múlt héten a takko-ban láttam kislányosat akcióban 2500-ért, lehet,hogy volt fiús is azt nem néztem

Csibe: remélem vérnyomásod ok lesz, vigyázz magatokra

Cápafilmek nálam is hasonló hatást értek el, azóta a Balcsiban is rosszul vagyok ha ahínár hozzáér a lábamhoz :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hi!

Én meg azt mondom mindenki maga érzi hol a határ. Ha neki jól esett mozogni az utolsó két nap, hát tegye. Én is sokáig másztam mindkét lúrkóval, kaptam is hideget meleget. De jól esett, s mikor nem akkor már nem csináltam.
Igazából nem szeretem őket, meg nekem cseppet kamu szagú az öt kiló, mert csak a mellei darabonként egy...
De azt megértem, hogy van egy életvitelük, formájuk amit csinálnak. És az aki nem csinálja azt minden nap,sokkoló lehet. Sztem a testünk jelez mit bír, vannak előjelei. Mivel ő is Anya nyilván tudja mit csinál.
A mutogatás meg: Ha jól érzi magát a bőrében, és csinosnak tartja magát miért ne? Amúgy sztem csak lóvét akartak szakítani az egész terhességből.
Hízás:
Rolónál +6kg zsír maradt rajtam, Natinál +9kg.
Mégsem aggódom, tom, hogy lemegy és újra gebe leszek :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

sziasztok!

Lois!
van vízbe is,de én pont a teáira gondoltam...mi zöld teásat és citromosat vettünk...

a sportért én sem ítélem már el a Rékát,hisz ő tudja...
főleg visszagondoltam,h nekem is egy edzéstársam nagyon sokáig
pinyózott ugyanúgy,mint mi...

Dodi!
már előkészítettem a dzsekit,h nehogy itthon hagyjam...

Boo!
voltál már uhun???
mi volt mesélj...

Kép
Kép
csibe83

Boo!

Gyere máááár, olyan kíváncsi vagyok :oops: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
írtó édes Madula!!!!és örülök,h mindne rendben van!!!!
mekkora???mármint hány gramm???

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Azt hittem, h intimebb testrésszel segítesz minket a tippelésben :oops:
Háát nem is tudom. Az arcocskája alapján lányt mondanék, viszont írtad, h nagyobb mint Miron volt, az alapján meg fiút.
Mérlegeltem és fiúra tippelek.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Boo!

Nagyon örülök, hogy minden redben :D !!!!
Apa szerint most inkább csajos, de én maradok a fiúnál :wink: !
FIÚÚÚÚ!

Gyorsan csajok, tippeket!!!!

KépKép

KépKép
kicsidodi

R. Rékáékhoz akartam még írni:
Nekem semmi bajom nincs velük, inkább semlegesnek mondanám, azt viszont nem bírom, ahogy mások támadják őket. Nem tudom miért teszik? Irígységből, unatkoznak, nem tudom? Amikoet a Norbi szokott nyilatkozni, h milyen leveleket szoktak a Rékának írni...vannak hülye emberek na. Ilyen mélységig nem kéne sztem belemenni egy-egy celebbel kapcs. érzelemnyilvánításba.
Amúgy nekem sem szimpi, ahogy nyomatta mindhárom terhességénél a szuperfitt mami képet, az meg, h jelez a testünk... Az övé úgy látszik nem. Nekem úgy rémlik, h mindegyik gyerkőce nem épp nagy súllyal született. Sztem is van összefüggés a kaja-gyerek súlya között. Jön itt azzal, h nem a mennyiségre, hanem a minőségre kell törekedni. Persze ez ok, de mégsem lettek 4 kiló közeli gyerekei. Na, lehet nem értitek mit akarok kikerekíteni, de majd vitázunk egy jót legfeljebb :)
Amúgy császáros, nem? Lis a kislánya az volt, abban biztos vagyok.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

én is fiúra tippeltem Boonál és Dodinál lányra és tartom is magam a tippemhez
mindkettőtöknél...

olyan szép az idő végre!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
csibe83

szonibaba!
császáros volt most is és sztem mindegyikkel...

Kép
Kép
csibe83

Boo!

És a combcsont mennyi is?! :roll: :twisted:

Szonibaba!

Igen, mindhárom csaszis volt. Lara harántfekvés miatt, aztán a másodikat nem engedték vmiért, így már a harmadik is alapból az lett sajnos. Sok dokinál így van.

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!Én is fiúra tippelnék :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

cnaaaj, abból akartam tippelni :? :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

mokibuci: lááááááány! :oops: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?