A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

mné: A szívem vérzik! :cry: :cry: :cry:

parane, ezt a vezetést nem lehetne valahogy kihagyni? Egyáltalán nem szabad legalább az első két hétben járműre szállni. volt erről már szó régebben is...Valahogy nem tudjátok megoldani, hogy házhoz jöjjön a munka?
Csak oda szabad menni ahová gyalog is eltudunk menni!
Teljesen kiszámithatatlan egy közlekedés, akkor is ha pozítivan ülünk be. Elég egy hirtelen fékezés, egy hülye aki kielöz, Te meg esetleg felhúzod magad, akaratlanul és kész a stress.
emerenc

Erre vártam,h legyen valakié a laptetőőőő :lol: és azt hiszem jó helyre ment :wink:

Most beszélem Csutival: volt UHUn és egyik baba 9,6 mm a másik kettő 8,2 mm A petefészke ment össze 5mm. Úgy néz ki holnap mehet haza, vagyis már ma is mehetett volna,ha a zárójelentést alá írták volna neki.... :shock:

Mné, gyere, ne várass minket :wink:

Krisztoka, te még mindig alukálsz?

Nekem, semmi komoly bajom nincs, egy kis dátha és egy enyhébb lumbágó. :oops:

Puszkó minden kismaminak és nagymaminak és jövőbeli kismaminak :lol:

bari6

Mné, szívből sajnálom, de tudod, ha megpihentetek, ne adjátok fel, MINDEN esélyetek megvan a babavárásra! Ölelés, puszik :cry:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Mné,

nagyon-nagyon sajnálom, együttérzek Veletek :cry: Ne adjátok fel, legközelebb nagyobb szerencsétek lesz! Szorítok!!!!

Katapetra,

köszönöm, jól vagyok, pakolászok, vasárnap reggel indulunk :wink: Nem leszek gépközelben, ezért valószínűleg csak akkor tudok majd jelentkezni, amikor hazaértünk, remélem +++++ tesztdömping fog várni....nagyon szorítok Mindenkinek!!! :D
leeda

Mné! Ez borzasztó!!!!! :cry: :cry: :cry:

örülök, hogy Csuti jobban van!!!!

A nagy testvérünk eltűűűűűűűnt...... :shock:
Vendég

Mné,

Borzalmas amin most átmentek, borzalmasan sajnálom :cry: :cry:

Örülök neki, hogy Csuti jobban van.

Mi ma voltunk Dévainál, jó kedve volt, nem szólta meg a kilóimat, és mindent rendben talált. A kicsi úgy néz ki jól van, nekem sajnos nem lett jó a második májfunkcióm sem, és kevés az összfehérjém is, és továbbra is sokat kell pihennem a haskeményedésem miatt.

Mindenkinek drukk !

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Mné nagyon sajnálom, sajnos tudom most mit érezhetsz (érzel)!

Hidd el ez egy jel volt, hogy lehet babátok. És az élet kárpótol majd. Lásd az én példámat.

Ági28

Kép 2011.03.10.

Leeda: nagyon-agyon jó utat, és nagy szép napokat kívánok,vigyázzatok egymásra, és élvezzétek ki minden egyes percét :wink: Sok Puszi!
Én addig itthon izgulok:D

Csuti: Gyere haza, gyere közénk!!!!Örülök, hogy jobban vagy!

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Drága Mné! Én is csak az együttérzésemet tudom kifejezni. Csak kevéssé tudom, hogy mit érezhetsz.
Sok, nagyon sok volt ez most nektek. Érthető a reakciótok! Azért remélem, hogy sikerül nektek is révbe érni. Sok erőt kívánok Nektek hozzá! Vigyázz nagyon magadra! Kép
Tényleg nagyon sajnálom!
szélkisasszony

Sziasztok!

Mné!
Nagyon sajnálom ami veletek történt. Írtam neked privit, ha olvasol minket, kérlek nézd meg! ölellek és nagyon sok erőt kívánok Nektek!! :cry: :cry:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

mné
Sok erőt kívánok fizikailag és lelkileg is a továbbiakhoz,nagy nagy léleksimi,és ölelés Neked.

szurikáta
szurikáta56

mné
szavak itt nincsenek. megértem a reakcióid, és én is erőt kívánok a talpra álláshoz és folytatáshoz! ölelés
parane
parane
Budapest

Kedves Topiklakók!

A múlt heti kommentelők közül Nyuszifül16 nevét sorsoltuk ki, így ő nyerte a Figurka Design álommanóját. Gratulálunk!

A játék azonban még tart: aki március 15-ig kommentel a Babanet cikkeihez, az nyerhet egy családi belépőt a Millenáris Park 2011. április 9-i Baba-Napjára! Itt minden a picik és szüleik körül forog majd, kellemes és tartalmas kikapcsolódást jelent a család minden tagja számára!

Például kíváncsiak lennénk, Titeket mire nevelt a saját gyereketek? És milyen példát próbáltok mutatni neki?

Bakiparádé szülőknek: nincs fejlődés hiba nélkül! Ti milyen baklövést követtetek el a gyereknevelés során?

Vagy olvassátok el Zsuzsa történetét. Kisfia faros fekvése miatt végül programozott császárral adott életet neki, érdekes, milyen gondolatok kavarogtak a fejében.

És azt tudtátok, hogy a gyerek alvási és evési problémái összefügghetnek?

Egyébként ott vagyunk a Facebookon is, érdemes csatlakozni hozzánk, ha szeretnétek azonnal értesülni a legfrissebb cikkekről, vagy szeretitek a nyereményjátékokat.

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Mné, sajnos más én sem tudok írni, csak hogy nagyon szomorú vagyok, hogy végül ez történt veletek, és kitartást kívánok a jövőben. Léleksimi!!!!!

Leedának jó utat, érezzétek jól magatokat, kapcsolódjatok ki!!!

KépKép
momelcsi

Momelcsi,

köszönöm! Mire visszajövök, már lehet, hogy fogom látni az ikrek képeit, ugye? :D Nagyon drukkolok majd Nektek!!! :lol:

Katapetra,

Neked is köszönöm, és kívánom, hogy pozitív teszttel várjál... :D

Mindenkinek mennek a drukkok, sok - sok pozitív tesztet, örömhírt szeretnék majd olvasni :wink:

Kép
leeda

Mné, holnapra drukk,h mihamarabb túl legyél a műtéten és otthon tudjál regenerálódni családi körben . Léleksimit küldök!

Melcsike, holnapra Apánkhoz drukk és várunk majd a hírekkel!

Leeda, jó utat a tengerentúlra :lol: várunk vissza :wink:

Nyuszika, holnap lesz az uccsó napod dejódejódejó

Csuti, hallom róka koma megint kerülget :? zavard el a csajokhoz :wink:

Teszt előtt állóknak kiratást, holnap lesztek egy hetesek :wink: !
Katapetránknak meg csak pár nap van hátra :wink:

Szélkisasszony, voltatok kineziológusnál?

Szép estét mindenkinek!

Pusza,
Bari

bari6

Kép 2011.03.11.

katapetra

Sziasztok!

Jujjj Katapetra! De hosszú lesz a hétvége!!!! Annyira izgulok értetek!! Vagyis szorííííííííííííííííííítok!!!!! :roll:

Csuti tegnap óta otthon, de még nem volt toppon, továbbra is hányinger, hányás, de biztosan jön majd ma mesélni, hogy van, mi a helyzet?!!!

Bajtársak! Hogy vagytok???

Leeda! Jó utat és kívánom, hogy úgy gyertek haza, ahogy annak idején Bodzáék!!!!! Babával a pociban!!! :wink: Jó pihenést és kikapcsolódást nektek! 10 napra mentek, jól emlékszem?

Süt a nap, szép idő jön! Ki mit csinál a hosszú hétvégén?????

Pusza

kriszto

kriszto82

Szia Kriszto :)

Hát igen, ez a 7vége lesz életem talán leghosszabb 7végéje...de nem is a 7vége ami miatt nehéz, hanem a hétfő, :roll: nagyoooon vágyunk a boldogságra!!!!!

Ma jön hozzám, egyik volt kolláganőm...azután elmegyek a tóhoz sétálni, holnap szerintem piackodok anyussal,éééééssss vasárnap este hazajön a drága férjem....juj de jó lesz :lol:
Hétfő délelőtt= leizzadások délelőttje, majd a hirtől függően alakul a délután.
Kedden hazamegyünk vidékre anyukámékhoz....utána a napok festéssel fognak telni... :?

Ti hogyan töltitek?

katapetra

Sziasztok!

Csuti: nagyon örülök, hogy már otthon lehetsz. és persze jobbulást kívánok, és hogy rókakoma most már találjon másik kismamát magának!

Bari: ti 16-án mentek D-hez, jól emlékszem? Nagyon kíváncsi vagyok, mit mond majd. Én abszolút nem tudom, hogy mikor menjünk hozzá. Április közepére gondoltam, mert akkor mire meg lesznek Szélúrfi eredményei el tudjuk intézni azokat a papírokat, amik kellenek majd esetleg.
Kineziológusnál még nem jártunk. Most minden szabadidőnket a "felújítás"-sal töltjük. De már látszik a vége. A 7végén végre takaríthatok. Egy amúgy is aktuális tavaszi nagytakarítás!!! :lol:

Kriszto: Te hogy vagy? Mivel töltöd a napjaid? És Ti mit terveztetek a hosszú hétvégére?
Endokrinológus ügyben az van, hogy a TSH-m 5-ről lement (persze megint magán akcióban, gyógyszer nélkül) 3-ra. Abban maradtunk, hogy 28-án újabb vérvétel és meglátjuk. :(

Katapetra: nagyon drukkolok, hogy hétfőn szép zebrás teszttel gyere újságolni. Küldök neked zebrákat csak, hogy ne érezze magát egyedül Kép Kép Kép
Csuriban van kezem-lábam értetek: Kép

Momelcsi: bámulatosak vagytok a gyerkőcökkel. A legjobb követendő példa. Drukkolok!!!

Leeda: nagyon jó utat nektek! Én is azt kívánom, hogy egy aprócska amerikai titokkal térjetek haza. És majd kérjük az utibeszámolót!!! Szigorúan csak a publikus részekre gondoltam. :oops:

Parane: hogy vagy? Neked is nagyon drukkolok ám!
Kép Kép Kép

Bocsi, hogy kicsit sok voltam.
szélkisasszony

Csutinak nagyon örülök, hogy végre otthon vannak. Remélem, a hétvége már jobban fog telni, és tömi magát a husival.
Mi is megjöttünk Apánktól. Kicsit kellett várni, de nem vészes.
Hát vizesedek rendesen, úgyhogy hús ezerrel továbbra is. Reggel 9 óta talpon vagyok, a bokám nagyon dagadt, tök rémisztő, ilyet még nem láttam. Úgyhogy most ezerrel fekvés holnap reggelig.
Gyerkőcök jól vannak, 2,5kg-ra saccolta mind a kettőt, Matyi mégsem fordult be, harántban fekszik továbbra is. A súlyomra már nem is mondott semmit, ott +18-ban voltam (cipőmet se volt időm levenni), itthon reggel elértem a +14kg, úgyhogy most már nem szabadna semennyit. De azért vicces fekvő helyzetben, nulla mozgással. Magzatvíz, mozgás rendben. Szerdán CTG, vérvétel, vizelet (sajna már van némi fehérje benne), és pénteken megyünk Apánkhoz 13,45-re, de millióan vannak beírva hozzá. De nagyon jófej volt most, még Matyi kukacát is mutogatta. Meg becézgette Őket.
Ezekből arra következtettünk, hogy jövő héten nincs tervbe véve a szülés, talán 24-én. Hacsak közben be nem indul.
Kérdeztem a hosszú hétvégéjét, mondta, hogy szombaton és kedden dolgozik délelőtt.
Hétvégére terveztem némi levegőzést, dehát nekem fekvés lesz a vizesedés miatt. De legalább a férjem itthon lesz.

Mindenkinek kellemes hétvégét, Katapetráért hétfőig izgulok, gyere nagyon hamar az eredménnyel. Többieknek kitartást!!!!!

KépKép
momelcsi

Sziasztok, gyors bekukk, igen , ez az utolsó napom, sok szeretet kaptam ezidáig, eddig csupán 31 búcsúlevélre válaszoltam :) Megfulladok már a csokor virágok illatától, szóval :) Nem panaszkodok. Nagyon kedves mindenki. Enni sincs időm, de a mai nap után jöhet az igazi láblógatás.

Elköszönök, mert este utazunk, Mindenkinek sok puszi, és mire visszajövök (15-én este), várom a dupla csíkokat Katapetrától, Szuritól is a "Jobban vagyok levelet", Csutitól a "Végre már nem jön a róka" levelet, Baritól a "Húúú, de szalad az idő, mindjárt kezdünk" levelet, és Melcsitől a csudaszép képeket a kicsikről :)

Akit név szerint nem említettem, ne haragudjon, ezek a várakozások csak március 15-ig élnek, a többiekre is vár sok sok esemény utána!!!

Mindenkit puszilok, jó pihenést!

Lilypie Fourth Birthday tickers

nyuszika85

Nyuszi,

nagyon jó pihenést Nektek!! :wink:

Szélkisasszony, Kriszto,

köszönöm, majd igyekszek szép élményekről beszámolni... :D

Katapetra,

kitartás!!!! :P

Mindenkinek jó pihenést kívánok és sok puszit küldök!!
leeda

Katapetra!!! Már csak pár nap!! Nagyon szurkolok!

Csutikám, remélem jobban vagy; nagyon megszenvedtet téged a 3 kis lurkó...de milyen boldogságos lesz belenézni majd a szemükbe !! :D

Szurikáta, sajnálattal olvastam a balesetedet...remélem mind fizikailag, mind lelkileg túl leszel rajta hamarosan.

Leeda, nektek jó utat kívánok!

Mné.....nem tudom, itt vagy-e..de annyira sajnálom. Megsirattalak.

Bari, jobbulást a dáthádhoz és a lumbágódhoz.....nem hangzik túl jól :?

Én jövő héten tuti kezdek.......a hétvégén fog megjönni valamikor (az 1. lombik kicsit összezavart, ezért nem tudom pontosan), és D. azt mondta, hogy ha megjön hétfő reggel menjek korán hozzá! /Egy kicsit összezavart amit Momelcsi írt, miszerint Dévai azt mondta, hogy szombaton és kedden dolgozik, mert nekem tegnap hétfő reggelt mondott......remélem TÉNYLEG OTT LESZ!!!!/

Lenne egy kérdésem! Az első lombik előtt/stim. közben Dévai mondott valami olyasmit, hogy van egy injekció, amit a beágyazódás elősegítése érdekében LEHET KÉRNI.
Aztán, amikor eljutottam az egy mákszememmel a beültiig, kicsit össze is voltam zavarodva, így nem kérdeztem rá, másrészt nem is ajánlotta magától fel.
Utrot és Crinone-t kaptam csak kúpként.

Nem tudjátok, melyik injekcióra gondolt, és vajon miért nem adott nekem olyat?? Utólag kicsit zavar.

előre is köszi a választ
Vendég

Melcsike, ezek egész jó hírek :wink: gondolom a vizesedés nem túl jó, de ahogy Déviszt ismerjük,ha nagy galibát érezne akkor nem engedett volna el így a hosszú hétvégére :lol: A bébikék tudják mikor kell kibújni. Tuti megvárják,h jó meleg legyen kint :lol:

Nyuszi, már most mondom,h rohan az időőőőő kb. 1hónap8nap és indulhatunk, de ennyire nem szaladok előre :lol:

Poszi, na ezek aztán a jó hírek :!: Küldöm a pirimeghozó drukkokat :lol: Ami a szurit illeti,nem lehet,h az Ovitrellere gondolt? Azt szokott adni azoknak akiknek nincs folyadék a pocijukban.
Amúgy múlt héten olvastam,h 2011 közepére európában is megjelenhet egy beágyazódást segítő szuri, DE nekünk erre már nem lesz szükségünk :lol: Addigra kismamik leszünk :wink:
Előkeresem a cikket :wink:

bari6

Bocsi, ha összezavartalak, de Ő is engem. Szerintem is hétfőre gondolt, mert egyszer így mondta, aztán meg a keddet. De akkor tuti hétfő, amúgy is az a stimusok napja.
Én is kérdeztem a transzfer után, hogy inekciót nem kapok, vagy csak elfelejtette a doktor úr, és az asszisztens azt mondta, hogy ne aggódjak, ilyet nem felejt el, és biztos nincs rá szükségem. De te mindenképp kérdezz rá!!!

KépKép
momelcsi

Ha nem áll fenn a hiperstimuláció veszélye akkor az ovitrell. Legalábbis én ezt kaptam. beülti után 3naponta 1/3nyi egészen a beágyazódás feltételezéséig. Így én 3szor kapom.
De ez baromi eltérő szokott lenni.
Szerintem Dévisz a hétfőt azért nem is említette, mert az már tök természetes neki, hogy bennt lesz. Szegény, akkor csak a vasárnap marad neki, hacsak nem kell szülni mennie.....

katapetra, +++++++++++++ nagyon drukkolok, ezek az utolsó napok a legrosszabbak.

Túl sok variácom nincs, hogy mit csinálok a hosszú hétvégén...talán egy kis vellness? vaagy egy jó kis túúúúúúrázás? vagy autóval neki vágni Erdélynek? :lol: :lol:
Talán egy kicsit kertészkedek, sétálunk, úgyanezt mint eddig, azzal a lülönbséggel, hogy az interneten most Ő fog logni.
Könyvtárba is voltam kivettem tök jó könyveket, de egyszerűen nem bírok olvasni.....ma vagyok azon a bizonyos mélyponton, kisem mozdultam, pedig eddig mindig elmentem sétálni, mocorogtam egy kicsit, de ma semmi. Depi.
Az a bajom, hogy nincs semmi bajom! :D De komolyan! Még sosem éreztem, voltam ilyen jó lelki állapotban mint ezidáig!
Teljes lelkinyugalom egészen reggelig.
Aztán rájöttem, hogy idegeskednem kellene,meg nyugtalankodnom, én meg nyugalomban voltam.
Lehet, hogy a sok progeszteron el veszi az emberlányának azt a cseppnyi kis eszét is? :D

minenkinek egy nagy drukk!
melcsi, Kitartás! :D
emerenc

Bari, jobban vagy?
Biztató, hogy fedeznek fel mindig valami új gyógyszert. Remélhetőleg tényleg jó is lesz.
emerenc

könyvtárban, nem ba hanem ban.
emerenc

Szép estét!

Poszikámmm!örömmel olvaslak, na végre! :D
Nagyonjó, hogy kezdhettek :lol:
Én is az Ovitrelle-re gondolok....én a beülti előtt is kaptam kettőt, majd a beülti napján délben egyet.A használatiban azt olvastam, hogy petesejtérlelő...????na most legyünk okosak!
De nyugi, a szervezeted ügyes lesz, és nem lesz szkésged ilyenre, ahogy Melcsinek sem kellett :D

Barika, jobbulást a náthából!

Melcsi: nagyon szép nagyok a babáid, és nagyon jól bírják...csak tudom, Neked nehéz már! Kitartást most már oly közel a cél, 1-2 hét, és a karjaidban lesznek...hmmmm :)

Nyuszi: nagyon jó utat, vigyázzatok egymásra!!!!

Szélkisasszony, jó sok melót halmoztatok fel, de ez így van jól, legalább mire jön(nek) a babó(k) kész lesz a terep :D
Én még csak az elméleti részén vagyok a festésnek, hogy mit hová kellene majd pakolnom, s hogy mikor lesz majd vége.... :)

Lányok, nagyon köszönöm, hogy izgultok, és szorítotok értem...reélem nem hiába :)
Melcsi az imát kérhetném mostanra is?? :oops:
Sok-sok puszi

katapetra

Emerenc, ne keserdj el!!!!
Nem kell feltétlenül érezned akármit is!!!! Ez nem törvényszerű!
csak BÍZZ Egyszemkében!!!!

Sok puszi!

katapetra

Emerenc!
Nem úgy ismertelek meg, hogy olyan nagyon pánikolós vagy... szóval maradj meg továbbra is olyan kiegyensúlyozott és higgadt, amilyen mindig szoktál lenni! Egyetlenkétek meglesz érzem és Dévainak jó napja lesz 25.-én, hiszen reméljük mind-mind babaképpel jövünk el az intézetből!
:D :D

Katapetra! Hétfő reggel csinálsz tesztet, vagy a vérvételre bízod és kivárod??? Gondolom néhány órán belül lesz eredmény.

Nálunk holnap család, vasárnap is család délelőtt, utána kitör a pihi....
Mintha eddig mást csináltam volna.... :lol: :lol:
Hétfőn, kedden elmegyünk valahová a közelbe sétálni egy nagyon. Kb. ennyi, de együtt leszünk és ez jóóóóó! :wink:

Többiek?

kriszto

kriszto82

Hello!

Köszi az infókat, igen, én is az Ovitrelle-re gondoltam a sok internetes tananyag alapján, amit magamba szívtam azóta, hogy tudjuk, hogy lombikkal kell próbálkoznunk.

De ha azoknak adja, akiknek nem áll fenn a hiperstimu veszélye, nekem miért nem adta?? :evil: Nekem 8-at szívott le, ebből a leszívás napján 2 volt érett csak, ami nem termékenyült meg (ICSIVEL!!!) , és így sikerült egy szem másnap. (többi kuka) Szóóval egy lett beültetve, fel sem merült a stimuveszély. Nagyon idegesít....most tuti megkérdezem!! Tudom, hogy tudja mit kell csinálni...csak mégis zavar, hogy én illetve mi a párommal ilyen hülyék vagyunk, hogy nem erősködtünk.

De mindegy, koncentráljunk a jövőre.MOST erősködni fogok:D Mindenesetre megnyugtató, hogy MoMelcsi sem kapott:D

Melcsi, már nagyon kevés van hátra...földöntúli érzés lesz!
:lol:

Katapetra:DD DRUKK!

Bari, kössz a pirimeghozót...már fájdogál a hasam, szóval remélem holnap...már csak 1 hónap 8 nap??? most komoly? juhéé. Nekem amúgy úgy számolta Dévisz, hogy az 1. lombik előtti utolsó mensi első napjához számolta a 3 hónapot; vagyis, nov. 24-én volt az utolsó mensi első napja, dec. 8-án a beülti, és Dévisz nov 24-hez számolta a 3 hónapot, azaz február 24-e volt a határvonal.

Kriszto, Emerenc, Parane, Kisalag vigyázzatok magatokra és a pocira, remélem a tavasz babát hoz nektek és mindannyiunknak, akik még várjuk őket!
Vendég

Poszi!

Első lombiknál nem nagyon szokta erőltetni Dévai az Ovitrelle-t a transzfer után. Hidd el tudta mit csinál! Felesleges hormonokat nyomatni, ha anélkül is megy a dolog.
És teljesen igazad van ELŐRE nézni és nem hátra! Olyan jó, hogy kezdtek is, megint lesz kinek szorítani, kiért izgulni!

kriszto

kriszto82

Kriszto! Poszi előtt értetek megy az izgulás :) Tudom, előttetek, meg én ehetem a "kefét" :D Már nem sokáig....
Nem fogok tesztelni!!!!Nem szeretnék bekavarni, egy esetleges valótlan eredménnyel...bár akkor már mutatni kellene valamit...DE :D igyekszem kitartani, és a hétfő délutáni biztos eredményt kivárni :wink:
Pusza

katapetra

Sziasztok

Mné
Nagyon sajnálom!! :cry: :cry:
Poszi
Még pár évvel ezelőtt kaptam progeszteron injekciót.Amit a parma futárnál kellett megrendelni.50-100-as kiszerelésben volt.Minden nap az ügyeleten kellett beadatni,azt hiszem egy ampullát.Ez-az injekció a progszteront segítette,és a megtapadást is.Talán még erre is gondolhatott....ha tévednék akkor bocsi
Lentebb olvasom,hogy az ovitrelléről beszéltek,akkor tárgytalan....

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Poszi, a hiperstimu veszélynél nemcsak az embrikék számát nézi D, hanem azt is, hogy mennyit szívott le, milyen állapotban vannak a petefészkeid, stb. Szóval ne aggódj, mindenki személyre szabott kezelést kap. Én csakis azért kaptam ovitrelle-t, mert csak 3 petikét szívott le.

Nagyon sokat gondoltam a Mnére... :cry: :cry: :cry:

Katapetra, ANNYIRA, DE ANNYIRA SZORÍTOOOOOOOOK!!!!!!

Örülök hogy Csuti már otthon van!
Vendég

Kriszto: A családi nap az jó! :D Nagyon gyorsan elfog telni! :D
Na, igen remélem, hogy mind a 7 nek sikerülni fog, akikkel voltunk transzferen....Dévisz szerintem úgy ugrálna mint mici mackóból a tigris. :lol: De sajnos ez fizikai lehetetlenség.....de nekünk sikerülni fog! :D

Katapetra: egy hős vagy! Nagyon szurkolok, aztán jövünk mi, meg a baba bummm! :D

poszi, egy kalappal a kezdéshez! :wink:

Szimbáék! Ha jól számolom mostanság kezdtek!
Sok petikét, cisztamentességet, virgonc katonákat! :wink: :D
Ezt akár az alkotmányba is belehetne venni! :D drukk!
emerenc

Kép 2011.03.12.

katapetra

parane: Bocsánat nem frissítettelek: Te is ET+8. napon vagy!

katapetra

óóóóóóóó írtam egy regényt és nem rakta fel...............áááá

na megint:szóval mindenkinek szép napsütéses jó reggelt!

Katapetra! Nagyon ügyes vagy és kitartó, alig várom a hétfőt! Én csak este tudom elolvasni a híreket, mert remélhetőleg úton leszünk hazafelé Apánktól.

Letöltöttem vagy 60 féle húsétel receptjét :? Nagy harc lesz, mert én inkább zöldség-gyümölcs rajongó vagyok..

Kíváncsi vagyok a véleményetekre a szójával kapcsolatban! Tudniillik nagyon magas a fehérje tartalma, de nagyon sok benne a fitoösztrogén is, amelynek hatása kapcsán nagyon sok ellentmondásos véleményt hallottam, olvastam. Egyes vélemények szerint meddőséget okoz, mások szerint éppen segít a meddőség esetén! Régen legalább havonta egyszer ettem szóját, mert azt olvastam, hogy segít a mellrák megelőzésében, majd a nőgyógyászomtól rémülten hallottam, hogy az ő álláspontja szerint meddőséget okozhat. Nem tudom mi az igazság, szerintem a tudósok sem :D mindenesetre megkérdezem majd Apánkat is. Szerintetek???
Vendég

Poszi!

a szója rajta van a tilos listán!!!! Kérdezd meg, ha gondolod, de amit adtak "tájékoztató az életmódról" elnevezésű papírt, azon rajta van, hogy TILOS! És nem csak neked, a párodnak is! Nagyon tilos, mert tényleg nem jó sem a nőknek, sem a férfiaknak baba-ügyben!

Mindenkinek csodaszép napot!

Sorstársak vidámság vagy épp depi, átérzem, nálam hol ez, hol az, csak tudnám mi van odabent..... :shock: :roll:

Pusza

kriszto

kriszto82

Gyönyörűséges napsütéses napot mindenkinek!

Poszi, szerencsére nekem is az indulós piritől számította a 3 hónapot. A vonalzóm azt számolja. Nekem hellyel-közzel rendes a ciklusom, remélem most sem hagy cserben :lol:
Ami a szóját illeti, nekünk az andrológus mondta,h szó sem lehet róla. Hozzáteszem, nem csak a szója veszélyes, hanem a rizs és a kukorica is... utóbbiakat szoktunk enni, de kevesebbet, mint korábban.

Katapetra, már csak kettőt kell alukálnod :lol:

Mné, csatlakozom Krettyhez. Sokat gondoltunk rád tegnap :!: Ha lelkileg úgy érzed,h tudsz jönni, gyere. Tudod tavaly én is hasonlót éltem át és nagyon sokat segített a fórum :wink: Ölellek

bari6

Hűű Kriszto, most nagyon pironkodok, de nem emlékeztem az életmódos papírra! :oops: De ha rajta van, természetesen nem is gondolkodok rajta többet.
Egyébként én is úgy gondoltam, hogy nem fogok enni (utoljára cca. 2 éve ettem) azok miatt amit olvastam.
De Bari, az hogy a rizs és kukorica is veszélyes....elég sokat eszünk...ezekben is van valamilyen cucc ami hatással van a hormonokra?? Jesszusom...annyi mindenre oda kell figyelni.
Amúgy az a gáz, hogy már mindenben van szinte szója is, telepakolják vele a félkész-kész élelmiszereket, és így sokszor úgy viszi be az ember a szervezetébe, hogy észre sem veszi.
Vendég

Azt mondta az andrológus,h inkább azokkal van probléma amik az USA-ból jönnek ill. Ázsiából...Mi igyekszünk olyat venni ezekből amiken a származási hely is fel van tüntetve. Amúgy a szója valóban egy csomó mindenben benne van, van amit szinte teljesen kiiktattunk az életünkből. Csak "ünnepnapokon" szoktunk enni virslit, párizsit, kínait... :?

bari6

Na bravóóó :arrow: Katapetra :arrow: Kriszto :arrow: Emerenc :arrow: Parane :arrow: Poszi :arrow: Kretty :arrow: Kisalag :arrow: Leeda :arrow: Csuti :arrow: Mné :arrow: Melcsike :arrow: Nene :arrow: Lor :arrow: Szélkisasszony :arrow: Zs76 :arrow: Nyuszika :arrow: Szurikáta :arrow: Szimba :arrow: Sajó :arrow: Smóni :arrow: Mici :arrow: Cs.Andi :arrow: Oxygen, Zafír :arrow: jaj remélem nem hagytam ki senkit :oops: ,ha mégis akkor :arrow: MINDENKINEK AKINEK SZÜKSÉGE VAN RÁÁÁÁ :lol: :lol: :lol: :arrow:

bari6

Köszi Barikám, elvettema részem :)
Igen már csak 2 nap, és képet kapok a kicsikékről....legalább is nagyon bízom bennük!!!!

Nagyon szép napot! csodálatos az idő odaint, csa ne lennék egyedül :( na de majd honap!:) ;)

katapetra

JAAAAA, hát nem is vagyok! :lol:

katapetra

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?