katapetra
visszaszámlálás!!!
vérvételre hová mentek? vagy van helyben az intézetben, és hétfőn nyitva is vannak?és meg tudjátok várni?, lesz azonnal eredmény?...nagyon izgi!!!bocs hogy ennyit kérdezek
kriszto
a hangulatomról tegnap estig azt hittem a legnagyobb rendben, aztán csak elsírtam magam valami porszemen...
emerenc
megfogadtam a tanácsodat és nem mentem sehová, max néha a boltba lemegyek
Sorstársak Ti hogy vagytok?
...én úgy érzem (némi nyomai is vannak) hogy megteltem a töménytelen mennyiségű kúppal
lehet ezzel valamit csinálni? vagy ez így rendben van?
ráadásul hajnalban arra ébredtem hogy iszonyatosan görcsöl a gyomrom...csak tudnám mitől, vagy KIKTŐL?
poszi
én is a transzfer után gondolkoztam hogy miért nem kaptam a kúpokon kívül még valamit!?, de most kicsit megnyugtattak a többiek. nem lehet hogy összefüggésben van a méhnyálkahártyával?, ha rendben látja D. akkor nem növeli tovább?
szóját pedig ne!!!!
a husit nem fogja tudni sajna helyettesíteni. a változatos elkészítés viszont csodákra képes! ha tudok segítek recepttel csak szólj!
és szuper hogy van új stimus a csapatban!
szélkisasszony
biztos orvosa, meg kerülete válogatja, de nekem elég sokáig tartott amíg minden papírt beszereztem. az emlő ultrahangra úgy kellett "besírni" magam, és kérni hogy nekelljenmá 2hónapot várni.
szóval harcra fel! az a két hónap meg elrepül pikk-pakk!
melcsi
két barátnőm volt nálam a napokban egy-egy 8hónapos gyerkőccel...nem tagadás tündériek!, de egyedül egyszerre kettő vagy még több...Minden elismerésem! és aludj amíg tudsz!

2011.03.13.