Multiplusz,
Tgyás, gyes: XIII. ker. Teve utcában intézik, ott adnak igénylőlapot, amit a munkáltatóval kell kitöltetni. Először kérj igénylőlapot, vidd a munkáltatóhoz, majd menj vissza és add le. szerda du kell menni, akkor állítólag kevesebben vannak.
Családi pótlék, 1*i anyasági: XIII. ker, Lőportár utca. Innen is szerezz igénylőlapot. Ha Apátok veletek megy, az jó, mert neki is alá kell írni a csp-t igénylő lapot, és elég lesz egyszer menni. Itt sokat kell várni!
A további infóhoz, illetve a szükséges papírok listájához jutsz még:
http://www.magyarorszag.hu/ugyintezo Timili, a szájpenész minket sokáig elkerült, pedig nem mostam éjjel nappal a gyerek kezét. Ne aggódj, ha mégis lesz, egyszerűen lehet kezelni és hamar elmúlik. Cumi: cukorba ne tedd, de ha adsz neki, majd elveszed tőle később. Engem nem zavart, hogy néhány hónapig cumizott. A múltkori betegség miatt leszokott róla, azóta persze cici kell neki. Hogy mi lesz éjszaka, ha már nem cicizik? Ott még nem tartunk, majd lesz valahogy. Amúgy erre én is kiváncsi vagyok.
Meglátod, hamarosan eljön az idő, amikor Te is valahonnan kihúzod majd a bébit. Mostanában Kincső egyre kevesebbet van ölben. Néha már én veszem fel, hogy megdögönyözzem.
Megyek, mert sír a földön. Álmos.
Ed