A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Ma erőt vettem magamon és felhívtam Paragi dokit, hogy a műtét mellett döntöttünk. Túl sok újat nem mondtam neki, mert már Dévaival eldöntötték helyettem, hogy ez az egyetlen megoldás. Legalább egyetértünk. :) Az hogy 2 hét alatt mitől lettek a ciszták arra még nem találtak választ, a HSG vizsgálatkor kapott kontrasztanyagra gondolnak, de Paragi azt mondta, hogy ez lehetetlen, de más ötletük már nekik sincsen.
Szerdán késő este megyek a dokikhoz megbeszélni a műtétet. Holnapra már a műtét időpontját is tudni fogom. Valakinek volt már laparoszkópiás műtétje? Nagyon nagyon félek. :(

Kisalag: Miért mondod hogy nem sikerült? Nem 29-én kellene csak tesztelned?

Poszi: Próbáltam neked keresgélni a neten, hogy mitől jönne meg. Találtam elég mókás dolgokat is. Találtam 16 tényezőt, ami menstruációt eredményezhet. Ha gondolod priviben elküldöm, hátha valamelyik hasznos lehet.

Nyuszika: Jobbulást, gyógyulj meg mihamarabb.

Bari: depis lelkecskémnek nagyon jól esik, hogy rólam is érdeklődsz. :)

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zafír!
Nekem ugyan még nem volt ilyen műtétem, de láttam már ilyen műtétet. El fognak altatni, ne félj, az jó buli. :wink:
2 pici vágást ejtenek a hason, ott vezetik be a kamerát, és ennek a segítségével, gyorsan megtalálják a cisztákat, leszívják és kész is kb 30-40 perc az egész. Sokkal gyorsabb a gyógyulás, 2-3 nap mulva már el is hagyhatod a kórházat!
Vendég

Sziasztok Csajok!
mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációkat, drukkokat!!!
kicsit még próbálok óvatos lenni, nehogy nagy legyen a bukta…szóval nagyon várom a jövő héten a pénteki ultrahangot!
ma reggelre a helyzet jobbra fordult, és még örülni sem tudtam neki! csak arra gondoltam hogy akkor most mi van a gyerekkel?! biztos ami biztos reggel 6-kor egy kis göngyölt hússal indítottam
közben voltam vérvételen, újra a jánosban vizsgálaton. a petefészkek tovább nőnek-most 9cm nagyok, úgy emlékszem 10fölött már nem fogok kisétálni a kórházból.
holnap megint vérvétel, most végre néznek már hcg-t is!

mné

jó volt olvasni hogy javult kicsit a hangulatod és pozitívan vágsz neki a következő menetnek!
és ne hibáztasd magad semmiért! nem rajtad múlott! a következő baba nagyon erősen fog kapaszkodni a pocakodban!
nyuszika
lehet a szervezeted megérezte hogy eljött a pihenés ideje. amíg az egyetemre jártam az összes karácsonyt betegen töltöttem. na de már jobban vagy! legyél is teljesen minél hamarabb!
kriszto
remélem jobban vagy! ahogy leírtad hogy folyamatosan gyógyszerek, szurik…várakozás…tesztelés…várakozás…megérdemled hogy végre véget érjen ez a lánc és
9hónap(már csak8)babavárás következzen!
emerenc
jó olvasni a pozitív hozzáállást! Egyszemkét annyian kérjük, hogy kell hogy hallgasson a szépszóra!
te nem teszteltél még?kibírod végig?
poszi, kretty
annyira szép lenne ha ti szép csendben pozitívat tesztelnétek! nagyon szurkolok nektek!
lakásfelújítók!
nagyon jó elfoglaltságot választottatok! megtervezni, majd megcsinálni, és amikor kész akkor lehet örülni neki! energiát és kitartást nektek! a jutalom nem marad el!
zsuzsi
bízz az inszemben! ha nem működne, és nem lenne siker biztos nem ragaszkodnának hozzá!
csuti meg az én példám is mutatja hogy a lombiknak lehetnek nem kívánt „mellékhatásai”. persze ha kell újra és újra vállalom, de nem egyszerű!
zafír
nekem tavaly novemberben volt laparoszkópiám. nem mondom hogy nem lehet elviselni, de mégsem ment olyan gyorsan a gyógyulás, lábadozás ahogy vártam. és nekem pont a lapartól lett cisztám az egyik petefészkemben, pedig beavatkozást nem csináltak.
barika
köszi drukkot, gratulációt! ahogy mné is írta őrizd meg ezt a hozzáállást, pozitívumokat!
és látom nemsokára lehet értetek drukkolni! addig is kitartás a papírokhoz!
elnézést attól akit nem említettem!
…mennem kell, húsevés következik! :wink:
parane
Budapest

Hello..még mindig nem..és a hőm 37,7. De nem vagyok beteg.
De amúgy ne is mondjatok semmit, mert én nem reménykedek! Már egy hete szurkál a hasam, mindig úgy érzem percek kérdése és megjön. Szóval meg fog, csak most várat magára. :roll:

Hahaaaa Zafír dobd át azt a felsorolást, már csak a poén kedvéért is kíváncsi vagyok! Azt tudom, hogy ha nem akarom, hogy megjöjjön, citromlevet kell inni, nagy néphagyomány :D
Te kérdezted a szóját? Mert amúgy a múltkor én is felvetettem ezt a dilemmát, és erre válaszolták a csajok, hogy a szója gonosz. Igen, és én is pont így reagáltam-sajnos mindenbe belepakolják már!

Mné, örülök, hogy itt vagy megint! És ne hibáztasd magad kérlek. Tudom, hogy Mi, akik lombikosok-inszemesek vagyunk, sokkal jobban félünk mindentől a beültetéstől kezdve, holott lényegében onnantól kezdve ugyanolyan folyamatnak minősül, mint spontán terhességek esetén (jó-jó, persze, hogy mi nem így fogjuk fel, és nem így viselkedünk, sokkal jobban vigyázunk magunkra, fekszünk akár 3 hetet) , de sokszor gondolok arra, hogy más csajok akik spontán esnek teherbe és nem is rudnak róla (vagy ami még rosszabb, nem is akarják a babát), cigiznek, isznak, buliznak, edzenek, ejtőernyőznek...hogy a többit ne is soroljam-és mégis semmi bajuk. Mint ahogyan Kretty is mondta, sajnos nem feltétlenül vagyunk rá hatással. Szóval én is csak azt tudom mondani, NE OKOLD MAGAD! Csak bízzál, küzdjél, és nagyon boldog leszel majd :)

Szegény Csuti...nem elég, hogy fizikailag padlón van, most még lelkileg is megviseli, hogy esetleg döntenie kell...fogalmam sincs, meg tudnék-e hozni egy ilyen döntést.

Kataaaaaapetraaaaaaaa hol vagy?
Vendég

zafír,
amíg írtam a regényt, közbe kérdeztél a laparról.
ezen a linken található egy elég jó leírás:

http://www.jahndelpest.hu/szuleszet.html

és ne félj!!! minden rendben lesz! :wink:
parane
Budapest

Poszi: elküldtem priviben. :D A szóját nem én hanem Kvzsuzsi kérdezte.

Kretty: Nekem is azt mondta a doki, hogy 2 éjszakát kell bent töltenem.

Parane: Köszönöm szépen. Elolvastam! Valóban elég részletesen leír mindent. Beleszédültem miután elolvastam. :? Katéter és infúzió? Még soha nem kaptam ilyeneket. :cry: Remélem korán lesz a műtét, mert nagyon rosszul bírom, ha reggel nem ehetek. Férjemnél amikor a herebiopszia volt, akkor fél 12-kor volt a műtétje. Szegénykém már nagyon szédült az éhségtől és a szomjúságtól.

Barika merre vagy?
Katapetra? Aggódom! :roll:

Zafír
zafir100

Mortisha mikor mesélsz nekünk?

Zafír
zafir100

Poszi! Akár kezet is foghatunk, ugyan én hőt nem mértem, de nálam is dettó ugyan ez a helyzet.... :cry: No akkor fogok igazán idegrohamot kapni, ha március utolsó napjaiben beállít a piri.... :evil: Mert akkor csak májusban indulhatunk! :(
Vendég

zafír
sajnos a rossz hír az hogy nem lehet enni már a műtét előtti nap déltől-hiszen ez komoly hasűri beavatkozásnak számít. na még egy link, aztán befejezem nehogy elmenjen a kedved! leírva rosszabb!!!

http://www.timmermann.hu/index.php?m=pe ... _vizsgalat
parane
Budapest

Parane, enni lehet: "A műtét altatásban történik, előző este a beteg még vacsorázhat, és folyadékot éjfélig bőven fogyaszthat. Éjfél után nem ehet, nem ihat semmit".
Vendég

kretty
kórház függő. én nem ehettem, sőt lehetett választani a különböző hashajtó variációk közül :?
és mivel a műtét után este segítettek talpra állítani, nem kockáztatják a "nagy WC"-zés lehetőségét
parane
Budapest

Sziasztok, teljesen új vagyok itt, segítséget kérek :oops:
Holnap szombat 19- én van rendelés a Dévai Klinikán? Elírta a receptet. :cry: .. Köszi
erikk
Budapest XVIII. kerület

erikk: Szerintem nincsen holnap rendelés, mert Paragi doki azt mondta, hogy holnap nem dolgozik. Ő az intézet egyik orvosa. Azért reggel telefonálj be hátha.....

Zafír
zafir100

Itt vagyok ragyogok mint a fekete szurok :lol: :lol: :lol:

Szóóval, Mné drága örülök,h jöttél közénk és küldöm, sugárzom feléd is a pozitívságomat :wink: egy dolgot kérnék én is tőled: ne hibáztasd magad. Nem azért tört a baj, mert elutaztatok. Én pl. 3 hetet itthon voltam, nem ültem autóban sem és csak biokémiai terhességem lett, de sokan vagyunk így :cry: Sajnos ezek azok a dolgok amikre soha nem kapunk magyarázatot. El kell fogadnunk,h ennek most így kellett történnie és lesz ez még másképp is. Nyilván elfeledni az Angyalkákat sohasem fogjuk, de előre kell nézni,mert igenis fogjuk a kisbabáinkat a kezünkben tartani :wink:

Mortisha, nem mondta Dévisz,h miért van megnagyobbodva? vagyis mitől? UH 18 mm-es méhnyálka? Nem semmi,hajrá spontánkodás :lol:

Zafír, ezek szerint lesz műtét. A SOTE-n lesz? Nekem ott volt a műtétes befejezés. A szobánkban voltak laparosok. Mindannyian jól viselték a műtétet, vagyis egy csajszi volt rosszabbul, de ő a műtét délutánján benyomott 2 kórházi büfés melegszendvicset :? Na de nem akarlak elrémiszteni :wink: Paragi doki bizti nagyon ügyes és nem lesz gond :wink:

Kretty, Poszi még egyikőtök sem csinált tesztet??? Mióta késik?

Katapetra: Kép

Puszikálok mindenkit!
Szép hétvégét!
Bari

bari6

Bocsi, vagy ha valaki tudja, hogy hétvégén(nem munkanapon)hogyan lehet Dévai dokit elérni és megírja (esetleg priviben) színtén nagy segítség lenne. NAGYON FONTOS!!!!, holnap, holnapután is kellene szúrnom magam és csak egy inj.-ról írt receptet. Köszi.
erikk
Budapest XVIII. kerület

Erikk, holnaptól már kéne a gyógyszer? Nagyon el lett írva? Milyen gyógyszer kéne? Pesten laksz? Csak hátha tudunk segíteni :wink:

bari6

Zafír, köszi szépen a válaszodat, kicsit most beparáztam. :oops: Hátha valaki tudja, hogy tudom elérni... :roll:
erikk
Budapest XVIII. kerület

Bari6, neked is köszi :lol: Cetrotide 0,25-t kell kapnom ma, holnap, holnapután és csak egyet írt föl, azt ma meg is kaptam. Arra gondolok vagy elírta vagy esetleg (és ez még a jobbik eset lenne) a Déli gyógyszertárban nézték el. Nem ismertem ezt a szurit, azt hittem, olyan mint a Gonal f, hogy magamnak adagolom. :oops: Pesten lakom.
erikk
Budapest XVIII. kerület

Bari6, köszi megkaptam, nagyon kedves vagy. Teljes frászban voltam, hogy kárba vész az eddigi kezelés, ha nem tudom elérni... :oops:
Mindenkinek sok sikert kívánok!!! :lol:
erikk
Budapest XVIII. kerület

Azzal sajna nem szolgálok :( abból sztem mindenkinek annyit ír fel amennyit be kell adni,mert nagyon drága... Remélem eléred majd!
Gyere majd,h sikerült e? :wink: Amúgy sztem ha bemész a papírjaiddal a János ügyeletére ott is ki kéne írniuk (persze lehet,h naiv vagyok :oops: ) Drukk!!!!Tudni már,h mikor lesz a punkciód?

bari6

Parane! Szegeny Zafirt jol elijesztettuk szerinetm.... :wink:

Kriszto, merre jarsz????
Vendég

Sziasztok!

Reggel teszteltem: az eredmény negatív. A fénysugár úgylátszik a következő alkalomra játszik. Az 5.nek már sikerülnie kell! :wink:
Ez van csajok! :cry:
Hétfőtől már dolgozom, így nem tudok mindig jönni, mert este a férjem használja a gépet, többnyire.
Mindenkinek nagyon szurkolok! És jó, hogy van ez a fórum, nem is tudom, hogy lehetne különben kíbirni...

Zafir, ne ijedj meg! Minden műtét rosszabbul hangzik.....Paragi doki jó doki, biztos kezekben leszel. Utána már jöhet a babásodás. :D

Kriszto, parane:++++++++++++++++++
emerenc

Sziasztok,
Én folyamatosan (minden nap) olvaslak titeket, de nagyon-nagyon ritkán írok.
Most Zafírnak szeretnék írni a laparoszkópiás műtét miatt. Nekem 2000-ben volt ilyen műtétem, mert volt egy 4X5 cm-es cisztám. Soha életemben nem voltam előtte kórházban, így nagyon-nagyon féltem. Műtét előtti este és a műtét napján is kaptam valami nyugtatót. Műtét előtt jött 2 nővérke, beköttöttek egy katétert (ez max. kellemetlen és csípő érzés) és egy drént (v. hogy írják a mű vénát), aztán betoltak a műtőbe. Annyira, de annyira féltem, hogy elkezdtem zokogni, de utána már semmire nem emlékszem. Mikor felkeltem iszonyatosan kipihentnek éreztem magam, holott állítólag hánytam és már egy jó ideje folyt az infúzió is belém :-). A műtét során 3 apró lyukat "fúrtak" a hasamon: 1 a köldökbe, 2 pedig nagyon mélyen a bikini vonal alatt. Ezeken keresztül tolják be a kamerát és egyéb műszereket. Mielőtt nekiállnak gázzal felfújják a hasadat, hogy a belső szervek elválljanak egymástól és jól lássák a műtéti területet. Ezután leszívják a ciszta tartalmát és a falát is eltávolítják. Ennyi.... A végén a gáz nagy részét kiszívják a hasadból, kapsz pár apró varratot és kész :-)
Én inkább kellemetlennek nevezném az egészet, mint fájdalmasnak. Ugyanis a gáz lassan ürül ki a szervezetből, felfelé száll, ezért napokig azt éreztem, hogy valahová be van szorulva a levegő :-) Másik kellemetlenség, hogy nekem a köldökömnél lévő lyuknál picivel jobban leragasztották a sebet, ezért csak görnyedve tudtam járni... De tényleg ne félj tőle, fájni egyáltalán nem fog!

Továbbra is drukkolok MINDENKINEK a háttérből! :-)
szivi77

Bocsi, egy kicsit hosszú lettem :oops:

Ha már itt vagyok, kérdeznék egyet: magas progeszteron szintről mit tudtok? Mivel jellemzően az alacsony értékkel van baj, ezért a neten sok mindent nem találtam. :-( Nekem 101 nmol/L lett és a ref. tartomány 16-59 nmol/L között van....

Köszi előre is!
szivi77

Sziasztok!

Itt vagyok! Nálunk a mélypont nem akar elmúlni, tegnap elmentünk vérvételre, mert muszáj volt tudnunk mi is van. A hcg-m a béka ..... alatt, konkrétan nincs is.... szinte, szóval tényleg ennyi volt, nem vagyunk azok a típusok, akik hitegetik magukat a végtelenségig. Szóval úgy néz ki ma már meg is jött/jön. Ennyi.
Nem tudom mi lesz, folyamatosan azon jár az agyunk, hogy ha eddig nem, akkor ezután miért sikerülne???
Az az igazság, hogy nem szeretnék nyavalyogni, így a témát be is fejezem és jövök majd közétek természetesen, főleg azért hogy erőt merjek belőletek, hogy szurkolhassak nektek és hogy a remény megmaradhasson, hiszen amíg itt vagyok, addig bízok, hiszek, remélek.

Kretty! Nem is tudom miért szurkolok jobban, hogy ne jöjjön meg jó darabig, vagy hogy mielőbb és ne csússzatok. Mindenesetre én lehet, hogy csinálnék egy tesztet és ha negatív egy két tornagyakorlat és tuti megjön max. 2-3 napon belül. Jó lenne, ha nem csúsználtok, tudom milyen akár csak egy-egy napot is kibírni, amikor az ember már menne, csinálná....

Emerenc! Nagyon-nagyon ölellek, tudom mit érzel, de nálad kitartóbb és elszántabb embert nem ismertem még. Remélem a ciklusaink is úgy akarják majd és újra együtt lábadozunk a punkció után és együtt leszünk kismamik 2-3 hónap múlva!

Zafír! Ne izgulj a műtét miatt, nem lesz semmi gond, utána szépen regenerálódsz majd és jöhetnek a gyerkőcök sorban!!!!

Parane! Nagyon szorítok neked, hogy minden rendben legyen, és egész biztosan nem vígasztal, de amíg hiperstimus vagy, addig a babók (szerintem kettő van) egész biztosan jól vannak!!! További kitartó húsevést! Hihetetlen vagy, hogy mennyire megy neked! Már a transzferkor is csodáltalak, hogy nálad az étkezés: főétel:husi, majd jöhet a desszert egy kis hús. :D

Mné!Semmiképp nem hibáztasd magad! Nem tehetsz róla és nem azon a hétvégén múlott, hidd el! Sokkal hamarabb eldőlt már a picuri sorsa és NEM TE tehetsz róla, valamiért így kellett történnie. De fel a fejjel és előre! (na a legjobbkor, a legjobb mondja)

Barikám! A lombikozás egyik ajándéka a barátságod lett!:D Mostmár jöhetnének a gyerekek! :wink: Hiszen a gyerekzsúrokon is akad miről beszélni.... puszillak

Melcsi! Hazaengedtek?

Poszi? Piri továbbra sincs? Teszt?

Kisalag! Megjött? Hétfőn mész Dévaihoz? Kezditek a következőt?

Erikk! Szijjjjjja! Üdv. köztünk! Sikerült szerezned cetrot? Punkció időpontja?

Szurika! Hogy vagy? Régen jártál erre!

Mortisha! Mesélj!

Katám, hiányzol ám nagyon!
Gyere és sírjunk, nevessünk együtt újra!

Soha életemben nem hittem, hogy ennyire kitartó leszek, de valahogy nem akarom feladni!!!!!!!!! Addig amíg nem mondja valaki a szemembe, hogy sosem lesz gyermekem, addig nem hiszem el!!!

Mindenkinek szép hétvégét, bocsi, hogy hosszú lettem és ígérem ez volt az utolsó kesergős hozzászólásom :oops:

Puszi

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Jó reggelt lányok!

Köszönöm hogy hiányoltatok :) Itt vagyok,megvagyok,csak hát elkezdtem dolgozni :( Ami jó is meg rossz is.Minden nap elolvastam az itteni történéseket,csak kicsit lusti voltam írni.
kriszto,emerenc
Sajnálom a nega tesztet :(
zsuzsi,erikk
Üdv itt köztünk :)
Kicsit hülyül a gépem :shock: ,visszaolvasok megint és folytatom :arrow:

szurikáta
szurikáta56

kretty
gondolod elijesztettük zafírt? jujj :roll:
na megpróbálom valahogy rendbehozni

zafír
én novemberig abban a tudatban voltam hogy velem baj nem lehet! akarjuk, csináljuk a babát és majd összejön. de hiába a jó hormonkép, a monitorizált peteérés csak nem akart :?
a nőgyógyászom ekkor javasolta a lapart hogy ha talál mégis valamit akkor azonnal meg is tudja javítani.
így nagyon-nagyon a padlóra tett amikor felébredtem a műtétből és közölték hogy a petevezetékek átjárhatatlanok, természetes úton soha nem lehet gyerekem. valszeg a lelki tényezők is hozzájárultak hogy nem szívesen emlékszem erre az időszakra.
nálad egyszerű a képlet! cisztát kiveszik és ezzel megszűnik a gát a lombik elől!
NE FÉLJ! szorítunk!

emerenc
sajnálom a rossz hírt! :(
egyszemke még várat magára, de el kell hogy jöjjön!
erőt és kitartást kívánok!puszillak

kriszto
csodálom a kitartásodat! nagyon drukkolok, és bízom benne hogy összejön!
szerintem megérdemeltek a pároddal egy kis kikapcsolódást, időt amit egymással töltötök és ha nehéz is de kicsit magatok mögött tudjátok az elmúlt 2-3évet.
pihenjetek, utazzatok és szeressétek egymást!
a hússal kapcsolatban meg sosem gondoltam volna hogy egyszer jól jön hogy szeretem :oops:
el tudom képzelni milyen ha valaki még csak rá sem tud nézni...

erikk
remélem sikerrel jársz és eléred Dévait.
nem tudom segít-e de a Jánosban ma munkanap van, a budai meddőségiben vagy a kaaliban csak segítenek :roll:
szurkolunk a sikerhez!

én délután kapom meg a vérvétel eredményét...izgulok hogy rendben legyen!!!
...és képzeljétek, majdnem meghatódtam...most hívott telefonon a háziorvosom hogy hogy érzem magam!? :shock:
na ilyen se volt még

pusz
parane
Budapest

szivi
A magas progi szint korai tüszőrepedésre utalhat.Egyébként természetes esetben a terhesség korai szakaszában a legmagasabb.
katapetra
Hogy vagy drága? Gyere néha,ha van kedved.
mortisha
Sztory? :) gyere,mondjad,kíváncsian várjuk :)
csuti
Nagyon nehéz döntés előtt állsz,puszillak!
melcsike
Már tényleg nem sok van hátra,kitartás!

szurikáta
szurikáta56

én még kórházban, de már nem is mennék haza, inkább szülnék már. éjjel némi fájások mintha lettek volna, de ctg 10kor nem mutatott semmit.elég erőtlen és nyűgös vagyok.

nagyon szomorkodom csuti miatt, és a várakozó lányok miatt is. :cry: de reménykedem még++++++++++++++

kérlek, drukkoljatok, hogy hétvégén dévaival megszüljek, mert h-k-sze napközben necces lenne.

KépKép
momelcsi

Kriszto, sajnalom.... :cry: Ma peldakep lettel elottem a pozitivitasod es kitartasod miatt!!!!!

Emerenc, sajnalom!!!!

Melcsi mi ujsag?
Vendég

Melcsi, ezek a babok annyira beledkapaszkodtak, hogy el sem akarnak engedni...hat igen, megis csak anyaval a legjobb! :D
Eddig szofogado babak voltak, most is azok lesznek es D-nel fognak megszuletni!!!! DRUKK!!!!! :wink:
Vendég

Zafir
Nekem 2 volt laparoszkópiám.Mikor felébredsz akkor leszel még rosszul, utána másnapra semmi bajod,legalábbis nekem nem volt.Amíg a varratot nem szedik ki addig nem éppen kellemes.Sebed szépen fog gyógyulni és utána nem is fog látszani.Nem kell félned!!!
Kagyló

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kriszto, megríkattál Kép Köszönöm és én is így érzem!!!

Emerenc, nagyon sajnálom, de látom a pozitívság ragadós :lol: Ennek, nagyon-nagyon örülök!

Malcsikém, üzenjük a lurkóknak,h szeretnénk már mi is látni ŐKET :!: :lol:

Parane, milyen lett az eredményed?

Szivi77, veletek mi van? Hol tartotok?

Erikk, sikerült elérned Déviszt?

Puszi és szép napot ebben a csúnya időben :( ezzel a csokorral előcsalogatom a tavaszt: Kép vagyis remélem :lol:

bari6

Szurikáta, köszönöm az infót, én is ezt olvastam, de hát ugye nem bizonyított, hogy a magas progi szint egyértelműen terhességre utal, így nem örülhetek :-(

Bari, köszönöm kérdésed, mi megvagyunk. Semmi izgi nincs velünk, minden lelet jó, minden érik, mozog, átjárható, stb..... Szóval várjuk a csodát. :-)
(azért is nézettem most progi szintet, mert 21.napi még nem volt és azt gondoltam, hogy tuti ez lesz a bibi..... de hát mint látod... :-))
szivi77

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm az infókat és a nyugtatást. Nagyon sokat segítettetek!!!!! :D

Ma beszéltem Paragival, sikerült 29.-ére időpontot szereznie. 28-án fekszem be és remélhetőleg 30-án már itthon is leszek. Ha minden a tervek szerint megy, akkor május közepén indulunk.

Bari: Már nagyon-nagyon hiányoltalak. :) Igen a SOTE II-n lesz a műtét. Gyönyörű a csokor.

Kretty: Nem vagyok én olyan ijedős, csak dolgozni voltam ma. :lol:

Emerenc: :( Az 5 szép szám. Nézd csak? "A számmisztikában az 5-ös a vallás, segítés, gyógyítás száma. Az 5-ös szám az érintkezésekkel, összeköttetéssel és kapcsolatokkal függ össze." Ne add fel! Meg lesz az a kapcsolat. :)

Szilvi77: Nagyon köszönöm a részletes leírást. Kérdeznék majd priviben valamit, ha nem bánod.

Kriszto: Jajjjjjj! Annyira sajnálom. :cry: Ha eddig nem sikerült, azért még sikerülhet. Nekünk a szemünkbe mondták, hogy a férjemnek soha nem lehet gyereke, de azért a közös gyerek lehetőségét mégsem adtuk fel. Még Dévai is azt mondta, hogy próbálkozzunk, hátha csoda történik. Mondtam neki, hogy ahhoz hatalmas csoda kellene, de ő mégis biztatott. Ti is bízzatok!!!!!

Parane: Szerencsére a petevezetékem átjárható, így egy gondal kevesebb. Köszönöm a biztatást. Mindenképpen írj ha megvan a vérvétel eredménye.

Katapetra, Morthisa merre vagytok?????

Zafír
zafir100

Zafír, pffúúú :evil: nekünk is ezt mondta egy kedves andrológus...ehhez képest egy biokémiai terhességünk már volt. Bakker akkor bő egy hét és túl is leszel rajta :lol:

Szivi77, a várjátok a csodát alatt azt érted,h nem lesz semmilyen rásegítés?

bari6

Zafír, nagyon szívesen, privi jöhet! :-)

Bari, igen, úgy értettem, hogy nincs most rásegítés. Már több mint 2 éve várjuk, most kicsit pihennem kell, mert be fogok kattanni! :-) :lol: (Hacsak idáig már meg nem történt)
szivi77

Bari: Tudod, mi már a biopszián is túl vagyunk és ott sem találtak semmit, így nálunk nagyon apróka az esély, de az apró esély is esélynek számít nem? Így reménykedünk.

Poszi: Írtam privit. :D

Zafír
zafir100

Sziasztok lányok! Nagyon köszönöm a segítséget és az érdeklődést, nagyon aranyosak vagytok. :lol:
Beszéltem Dévaival, valóban ő írta el a receptet, de mondta, hogy menjek el a Déli patikába és mutassam meg a gyógyszeres lapomat és kiadják a szurit. Nagyon készségesek voltak, minden rendben van.
Rólam annyit, hogy ez a hatodik próbálkozásom, az első Dévainál, nagyon bízom benne, hogy Ő lesz a befutó. :lol:
Szerdán lesz a punkció, egyelőre két tüsző van, de hátha addigra...
Mégegyszer köszönöm és mindenkinek tiszta szívből a legjobbakat kívánom!!!! :lol: :lol: :lol:
( Ma telihold van/lesz, tessék kívánni mindenféle szépet! :wink: )
erikk
Budapest XVIII. kerület

Erikk, a kettő az teljesen jó, nekem 3 volt és abból kettő vissza is lett ültetve!

Csajok, HCG vizsgálatot hol és mennyiért lehet csináltatni? ha jövő héten sem jön meg, elmegyek, D úgyis azt kér, nem vizeletes tesztet.
Vendég

Kretty!

http://centrumlab.hu/files/file_13_1294676473.pdf én ide járok, a IV. kerületben van, az árlistát linkeltem be + 1000Ft a vérvétel. Általában aznap, de másnap délelőtt tuti van eredmény. A teszt mutat vmit?

kriszto

kriszto82

Kretty: Nekem még nem volt ilyen vizsgálatom, de megnéztem az ÁNTSZ labor honlapján (Podmaniczky utcai) és ott van.
http://www.laboratoriumkft.hu/dokumentu ... rlista.pdf

Zafír
zafir100

Kriszto ajánlata olcsóbb és gyorsabb. :lol:

Zafír
zafir100

Kretty! Tegnap én is az ÁNTSZ-nél voltam reggel 8-kor és délután 5-kor jött az eredmény. 2800Ft volt. Azért voltam ott, mert oda nem kell bejelentkezni, szemben a Centrumlabbal ahol igen és már nem volt időpont tegnapra... na szóval érted....
Az ÁNTSZ is gyors, de tény, hogy a Centrum jóval olcsóbb! Minden egyéb vizsgálati komponensben is!

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok! :oops: :D

Kriszto: :cry: Annak én is örülnék, ha együtt mehetnénk legközelebb is! De rendszert nem csinálunk belőle! :wink:

Erikk: Üdv nálunk! Képzeld voltam együtt egy lánnyal punkción, akinek szintén volt már 5 lombikja és a 6.ra jött át Dévaihoz. Sikerült neki! :D Mindenki boldog volt! :D
Két tűsző nagyon jó! Simán lehet belőle 2 baba! :D
Szurkolok nagyon!!!!

Bari, mindig probálok pozítiv lenni, de sokra nem mentem vele. Most arra gondoltam a legközelebbinél csak negatívan fogok hozzá állni hátha az kell az én kölykömnek....Majd aztán jól elbeszélgetek a fejével! :wink: :lol:
emerenc

Nagyon eltűnt mindenki. :(

Parane: Megvannak az eredmények?

Kretty: Az ÁNTSZ-nél valóban nem kell bejelentkezni. Nagyon gyorsan lehet végezni, mert soron kívül leveszik a vért annál akit az ÁNTSZ laborból kísérnek át, bár én csak a Podmaniczky utcait ismerem. Ott kedvesek és nagyon türelmesek.

Zafír
zafir100

Sziasztok!

vendégeink voltak...jól el is fáradtam.

ami jó hír, legalábbis remélem hogy a Béta-HCG szint 430 !!! :D
ami kevésbé hogy van valami fertőzés, és a vizeletem +++-os.
és holnap ugye vasárnap, tehát várhatok hétfőig.

nem tuom hol tart a labor szavazás-én a centrumlab fan klubba tartozom
:) és a hercegprímás utcai laborba is lehet menni ha valakinek az könnyebben megközelíthető.
parane
Budapest

Szép jó estét mindenkinek!

Zafír, a laptetőt tedd el a műtétre :lol:

Szivi77, hajrá spontánkodás :lol:

Kretty, érzel valamit? Jaj, kezdesz titokzatos lenni :lol:

Parane, nem jöttél, remélem jól vagy :wink:

Melcsike, még 5 oldal és elérjük a 925. oldalt :lol:

Emerenc, képzeld mi megbeszéltük a zurammal,ha megszületik a kisbabánk és már menni fog az első dolga a sarokban állás lesz :lol:

Erikk, szuper,h sikerült elintézni :lol: nagyon-nagy drukk +++++++

Pfúúúú mekkora lenne,ha "illegálisan" fogannának meg a babák :lol:

bari6

Parane, csodálatosan szépen megy fel a HCG-d! Küldök egy kis baciűzőt! :wink: Nem lehet,h a Utrotól lett bajod?

bari6

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?