A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok, köszönöm a segítséget. Nem vagyok valami jól, ma már kétszer el akartam ájulni... :( Multkor, mikor abbahagytuk a stimut, és késett másfél hónapot, akkor is elájultam...
Most meg nagyon félek, hogy méhen kívüli terhes vagyok,még a lombikból. Szóval nem vagyok fényesen, félek is nagyon az éjszakától! Amúgy semilyen kismamis tüneten nincs, tesztet még nem csináltam, viszont 3-4 napja minden percben úgy érzem, meg akar jönni, szúr, görcsöl. :shock:

Parane, gratulálok!!!!
Vendég

Jó reggelt !

Zafír, írtam pü-t :)

Kretty, hogy telt az éjszakád? Remélem, nem ájuldoztál!!! Nekem is ugyanez a hasfájós érzésem van, de még mindig semmi. Kicsit fáj a cicim (de ez lehet a mensi miatt is) és állandóan 37 felett van a hőm. Tesztelni nem merek. Cca. 1 hete késik még csak. Én szkeptikus vagyok nagyon...hiszen ICSI-sek vagyunk amúgy, és még úgy sem termékenyült meg a múltkor kettő, hogy Kálmán besegített.

Parane, nagyon grat a HCG-dhez, remélem duplázódni fog szépen minden nap!

Kriszto, Emerenc :( nagyon sajnálom a negatív teszteket.
Vendég

Jó reggelt!

kretty
hogy vagy? hogyan telt az éjszaka?
ha elfogadsz egy tanácsot akkor keress fel egy nőgyógyászt és nézesd meg magad alaposan! ő ki tudja írni a labort is.
megfogadtam hogy én sem szaladgálok többé a Jánosba! Eddig kétszer voltunk mert D. azt javasolta, de mindig el kell magyaráznom az elejéről, még egy orvos bennem...stb.stb. és a múltkor simán leküldtek az ambuláns rendelőbe.
Szóval marad a régi nőgyógyászom, de legalább biztonságban érzem magam és nem szaladgálok a leleteimmel.

bari
az utrotól mi történhet? azt csak tudnák az orvosok, vagy nem?
a legutóbbi doki az tmondta hogy biztos a punkció alatt "bekaptam" valamit...na köszi

:D na és azt megnézem hogy hogyan állítod majd a lurkót a sarokba! az öledből el sem fogod engedni... :D
parane
Budapest

Sziasztok, éjszaka nem volt semmi gond, de sajna a tünetek nem multak el. Én D-n kívűl nem ismerek jó nőgyógyászt (eredetileg nem pesti vagyok), hétfőn csinálok egy tesztet és ha továbbra is ilyen rosszul vagyok, felhívom.

Poszi, mi is ICSI-sek vagyunk, habár nekünk szépen megtermékenyültek multkor, de 3 év próbálkozásra sem jött össze a babó, szóval kizárom a spontán terhességet.

Parane, a te eseted is bizonyítja (no meg az EÜ-s tapasztalatom), hogy sok nőgyógyász bizony nincs képben a lombikkal kapcsolatban (ami teljesen normális, hiszen sosem csiáltak ilyen, nem volt ilyen betegük). Ezért is vagyok tanácstalan a nőgyógyászokkal kapcsolatban..
Vendég

Sziasztok!

Kretty, Poszi kitartást! Remélem hamarosan kiderül,h egy baba vicceskedik veletek vagy csak a testetek...tudok csodákról :wink: így bármi lehetséges :lol:

Parane, ha jól emlékszem Nyuszikának is volt baja az utrotól, ill. egy barátnőmet is szétmarta...így szájon át kellett szednie...

Nyuszika, hogy vagy?

Nene a gardróbból???

Melcsike, picikék a pocakban vannak még? :lol:

Mennem kell, mert a zuramnak ebédet kell prezentálnom :lol:

Pusztik

bari6

Sziasztok, ismét én, belekotyognék. Kretty, Poszi: ne zárjátok ki a spontán bébi lehetőségét!!! Én mint zugolvasó több olyan történetet olvastam itt, ebben a fórumban, akik szintén beavatkozásra vártak és spontá baba lett. Legutóbb egy "m" betűs felhasználónevű lány és ők is ICSI-re vártak. Megpróbálom megkeresni, hogy hol írta.
szivi77

849. oldal, Zandika bejegyzése! :-) és utána a 850. oldalon is volt neki még egy :-)
szivi77

Szisztok lányok! ? Megint gondban vagyok :roll:
Ne haragudjatok, hogy ilyen béna vagyok, de mára 3 egységni gonal-t kéne kapnom, de már csak csak két tollban maradt egy-egy egység, Dévai nem veszi föl a telefont.
Szerintetek, jobb, mint a semmi alapon beadhatom mindkettőt (két szúrásból)? :oops: Egyet már beadtam. Köszi.
erikk
Budapest XVIII. kerület

Erikk: Add be a másikat is. Mindegy hány szúrásból. Két egység még mindig több mint a semmi. De hol van a 3. egység? :shock:
Ne izgulj nem lesz semmi gond! :wink:
emerenc

Erikk!

én puregonos vagyok, de a gonal ugyanaz, túl vannak töltve!!!!
A gonalt addig tudod kihúzni, amennyi van benne, ha elérted a végét, akkor nem engedi tovább kihúzni.
Csak egy példa: 300 egységnyi puregonomban 450 egység volt!
A gonalról ugyanezt hallottam 75-tel egészen biztosan túl vannak töltve (mások tapasztalatai). Szóval próbáld ki! Tuti lesz benne még annyi!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Emerenc, Kriszto köszi a választ:P :P ! Már be is adtam, mindkettőt. Ez a két egység már a túltöltés volt :oops:
Dévai elszámolta, sajnos. Pénteken mondta is, hogy hétfőn vigyem be a maradékot, hátha sikerül kipréselni belőle még valamit, hát ezt tettem én most. :roll: Én meg kb hét évvel ezelőtt használtam utoljára ilyet, eszembe se jutott, hogy kiszámoljam...
Úgy örülök, hogy rátok találtam, olyan aranyosak vagytok, azonnal segítetek. :P :P
erikk
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Ez a laptető nagyon jókor jött. De jut belőle nektek is!!!!!!!!! :D

Parane: CSODÁS! Csak így tovább. :wink:

Kretty: Jobbulást. Vannak csodák, hátha.....

Kicsit megfogyatkoztunk. :cry:

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Sziasztok

nekünk még a szuperhold se jött be az éjjel, sőt. végre kipihentem magam, végig aludtam, a babák is hagytak.
Úgyhogy még egyben, sőt, jelenleg a nyákdugó távozásán kívül nem sok jele van, hogy szülnék. De holnaptól hivogatom apánkat, hogy csütörtökön császározzon meg. Nehogy addig kirakjanak a kórházból.

Minden nap végigolvasom a fórumot, képben vagyok, de sajna sokat nem tudok netezni, mert így is sokba kerül. De örülnék picit jobb híreknek is nagyon. Kérlek, ne adjátok fel.
Csutiról tud valaki valamit?

KépKép
momelcsi

Melcsi, ha a nyákdugó már távozott, 1-2 nap és anyuka leszel!!!!
Vendég

Sziasztok!!

Az utrot én is szedtem szájon át, mert véreztem.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok!

Köszönjük, mi már jobban vagyunk. Már tegnap is jobb volt, ma meg mégjobb, kezdek erőre kapni, szóval jövő héttől valóban indulhat a szobabútor vadászat nagyival, holnap meg festés :) És akkor beiktatjuk az elmaradt 4D-t is :)

Parane, ez remek hír!!!!!!!! Nagyon szép szám! Most, hogy Katapetra picit elbújt, nem tudom pontosan, Neked mikor esedékes D meglátogatása? Azaz mikor hozol UH képet??? :wink:

Lilypie Fourth Birthday tickers

nyuszika85

... Na, újra kellett indítanom a gépem.

Melcsi, nagyon drukkolunk, D biztosan megkönyörül Rajtatok. Olyan szépen egyben maradtatok eddig, eljött a Ti pillanatotok. Milyen amúgy a János kórház? Gondolom a kaja ott is......olyan, amilyen! Apa izgul, hogy hamarosan két gyermekes Apuci lesz belőle? ÉS TE????? Kismamából Anya leszel!!!!!

Kretty, mi ez a rosszullét? Eléggé aggasztó.......

Nem tudom mi a jelentősége, de utrot én is szájon át szedtem úgy a 6. héttől. Én egy fertőzést szedtem össze lent akkor, így a maradék pár hetet már így vittem be. A délután kettő órás volt a gáááz, olyan voltam, mint aki benyakalt két kupica páleszt...............

Szivinek igaza van, több esetben is okozott már meglepetést a gyermek. ICSI-re ítélt leendő szülők közvetlen a stimu előtt babásodtak.....

nyuszika85

Sziasztok! Úgy néz ki rendeződik a helyzet odabennt én megjön a piri. Sajnos én hónapokig regenerálódok a hormonkezelés után, szóval most még kilátástalan, mikor is kezdhetünk... :(
Vendég

Kretty, sajnálom,h ennyire összezavarodik a szervezeted, de a kövi már biztosan jön időben :wink:

Melcsi, elment a nyákdugó és ezt így mondod??? Nekem van egy olyan érzésem,h holnap szép hírekre ébredünk :lol:

Nyuszi, húúú de jó programotok lesz majd :lol: babakocsitok van már, vagy azt is most szerzitek majd be? Milyet szeretnétek? Van elképzelés? Majd ossz meg mindent :lol:

Lor, olyan nagyon ritkán jössz hozzánk :( olyan jó lenne,ha te is megosztanád velünk,h h vagytok, hol tartotok.... Megkuksiztalak, nagyon szépek vagytok és hatalmas már a POCAK-MARCID :D

Nene, gyere majd te is,bár gondolom megy a munka ezerrel. Azért pihizz néha a gardróbban :lol:

Ma hívtam Csutit. Jobban van sokkal. Tegnap egyáltalán nem volt róka komája. Holnap lehet,h mehetnek haza. Azt mondta a dokija,h nem ad otthonra neki B6 szurit, inkább ha rosszul van, menjen be a kórházba.
Megint behívta a főorvos a redukcióval kapcsolatban és azt mondta,h szerdáig át kell gondolniuk. Úgy néz ki,h nem lesz.
Nagyon nehéz dolguk van, de reméljük a lehető legjobban döntenek :wink:

Puszikálok mindenkit!

bari6

Sziasztok!

Nyuszi! Véletlenü nem jártál péntek reggel az intézet felé? Sokan vannak?

Kretty! Sajnálom, hogy megjött. Remélem csendben lezajlik és nem okoz sok kellemetlen órát. Szerintem is a következő már rendben meg fog jönni és kezdhetsz mielőbb.

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Bari, azért nem bizti, hogy gyorsan jönnek. szobatársam már 4 napja átélte és még semmi, sőt, haza is akarják küldeni, mert még csak 36. hetet töltötte be.
De most azért parázok, hogy ne helyettes orvosnál szüljek.

Kriszto, annyira édes és egyben lehangoló képet tettél fel, annyira sajnálom, hogy nem jártatok sikerrel. De borzasztóan drukkolok, mert nagyon megérdemelnétek már a lurkókat.

Jó éjt mindenkinek, holnap valamilyen formában jelentkezem.

KépKép
momelcsi

Sziasztok,

Bocsi, hogy csak ritkán jövök, de sok szaladgálni való volt a héten, de minden nap olvastalak Titeket.

Most viszont szinte biztos, hogy péntekig nem tudok jönni, mert elutazunk Kőszegre pihenni egy kicsit, amíg még tudunk :lol:

Kriszto, Emerenc nagyon sajnálom :cry:

Melcsike ügyes légy, nagyon izgulok értetek.

Mindenkinek mennek a drukkok, amihez kell.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Jó reggelt!

Kriszto, nem jártam reggel arra, már tudod, nem dolgozok, így reggel nem is indulok fél 8 felé az intézet irányába. De a férjem megy, így ha bárki tudja, melyik nap fontos, megkuksizza, csak szóljatok kérlek előre.

Melcsi, gratulálunk a 37. betöltött hetedhez :) Sokszor hallottam, hogy a nyákdugó elmegy, attól még akár 2 hétig is el van az ember. És azon ne izgulj kinél szülsz. Fontos, hogy az általad választott embernél, de a legfontosabb, hogy szakszerű, jó kezekben legyetek az adott pillanatban!

Bari, még semmit nem vettünk Dórinak, most indul a limbó hintó. Babakocsik kapcsán az ABC Design márka van becsípődve, több babakocsit néztünk, de ez tetszik kezelhetőség és nagyság szempontjából is. Most, ha nagyival elindulunk csavarogni, akkor nézzük ezt is és ha eljön a szerelem pillanata, veszünk kocsit is. Apa teljesen rám bízta :) Majd ha lesznek képek, én is felteszek. :)

Bari, LOR-t hol kuksiztad meg?!?!?! Kíváncsi vagyok Rá is, de ha már Ő nem jön, akkor muszáj nekünk kutakodni :)

Kretty, örülök, hogy megindult, aminek meg kellett indulnia, most próbálj meg ennek örülni, ez is egy előrelépés, így legalább nem leszel rosszul, tisztul a tested és elindultál az újabb küzdelem irányába!!!

Emerenc, Kriszto, sajnálom a rossz híreket.... :cry:

nyuszika85

Sziasztok!

Melcsike, drukk,h csütörtökig várjanak a bébik. Már akartam kérdezni,h ha mondjuk este 10kor indul meg a szülés akkor mi van? Akkor megy Dévisz?

Nene, jó pihenést!!!

Ma sztem én is majd csak este tudok jönni,mert baromi sok a melóm :cry: persze,ha van valami jövök :wink:

Vigyázzon mindenki magára!

Pusza
Bari

bari6

Megvagy LOR!!! :) Csini vagy, aranyos a kép Rólatok :)

nyuszika85

Sziasztok,

Remelem nindenki jol van ezen a szep napsuteses reggelen.

En ma reggel majdnem az ugyeleten kotottem ki, omlik belolem a ver, es ehhez meg egy jo kis migren is tarsult, szoval egy orat vergodtem ,amire fel tudtam kelni.... :( Most telenyomtam magam fajdalomcsillapitoval es igy tudok dolgozni is, de nem tudom mi a franc van velem... :(

Ha jobban leszek a terhes baratnomnek megyek mesefigurakat festeni a falra: tigrist, malackat, micimackot. Mar vasznat es oljafesteket is vettem, hogy fessek, no de meg ott allnak a sarokban, mert semmire nincs idom. Tartogatom, mikor kismami leszek, jo lesz festegetni. :)

Szep napot!
Vendég

sziasztok

hát a csütörtök már nem nagyon jön össze, már késő délelőtt óta vannak fájásaim, keményedésem. De egyenlőre nem csinálnak semmit. Beszéltem Dévaival, 9ig dolgozik, de hajt, hogy ideérjen. Aranyos volt végülis.
Addig próbálok kitartani. Úgyhogy drukkoljatok légyszi, hogy éjjel szülessenek meg a gyerekek.

KépKép
momelcsi

Tyűűűű Melcsike! Drukk a kitartáshoz és ahhoz,h Dévisz hamarabb végezzen és rohanhasson hozzád!
Juj de izgi, ma már SZÜLŐK lesztek :lol: :lol: :lol:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

bari6

Drukkolunk Melcsi! ++++++++

Délután megyek DévaiI-hoz, sietek majd, h ne miattam késsen :) és minél hamarabb ott lehessen nálatok :)
addig is kitartást!!!! :lol:
kisalag
Fót

Momelcsi: Kitartás. Nagyon drukkolok, hogy a gyerekek várják meg, amíg megérkezik a fogadott Apánk! +++

Mné
mné

MELCSI!!!!! Nagyon drukkolunk, MINDEN esélyed megvan az éjjeli babákra!!!!!! :lol:

nyuszika85

Katapetra: nagyon-nagyon hiányzol! Gyere, bújj elő! KÉRLEK!

Kriszto és Emerenc: Őszintén sajnálom!

Parane: Te hogy vagy? Kicsit rendeződik a helyzet? Mikor mész Apánkhoz?

Kisalag: Gyere mesélj, mi volt Apánknál?

Bari: Már kevesebb van hátra, mint 1 hónap. Hihetetlen, hogy repül az idő.

Nyuszi: Hogy vagy? Köhögés? Remélem, hogy már kicsit könnyebb.

Kretty: Sajnálom, hogy megjött, és azt pláne, hogy ilyen erővel. Bízom benne, hogy a következő hónapban már pontos lesz. Hívtad Apánkat? Mikor kell menned? Vagy nálad ez most még korai?

Nene: Azért ne terheld túl magad! Tessék pihenni is!

Csutiról van valami híretek? Remélem, hogy kiengedték a kórházból!

Pusza:

Mné
mné

Melcsi! De jó Neked, anyuka leszel!!!

Mné! Én a következő pirivel indulok (hi-hi, mostmár mondhatom). Még egy EKG-t és egy vérvételt kell intéznem, de az hamar megvan!

Bari, ti körülbelül mikor indultok (nagy az esély, hogy együtt kezdünk).

Többiek, hol vagytok?
Vendég

Melcsi!

már nem sok választ el Titeket, hogy szülők legyetek a pároddal. Nagyon izgulok értetek!

Jelentkezz! Olyan nehéz a babák mellett zugolvasónak lennem.

Puszi:
Gabi

kisgaby

Kép
kisgaby

Melcsi: Rengeteget gondolok rád! Lélekben veled vagyunk!

Mné
mné

Kriszto: Olyan szomorú ez a kicsi tigris. :(

Kretty: Kitartást, remélem már jobban vagy.

Momelcsi: Barátnőm is a Jánosban szülte meg az ikreit. Jó kezekben vagy! Mi is drukkolunk!

Zafír
zafir100

Sziasztok! Peti vagyok, Melcsi férje.
Kicsivel 5 óra után megszületett Sári és Matyi!
Súlyuk 2470 és 1950 gramm, mindketten 47 centisek.
Körülményekhez képest mindenki jól van.
Részleteket majd holnap Melcsi.

P.

KépKép
momelcsi

GRATULÁLUNK :!: :!: :!: SOK-SOK TEJCSIKÉT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK :!:

Puszi,
Bari

bari6

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
GRATULÁLUNK!!!!!
Sok örömöt és boldogságot a babákhoz.

Zafír
zafir100

Hurrá! Gratulálunk! Üdvözlünk eme bolygón Sári és Matyi!
Ezzel egyidőben Anya és Apa született! :-)

Fotókat kérünk szépen a gyönyörűségekről!

kisgaby

Kép
kisgaby

Momelcsi: Nagyon nagyon GRATULÁLOK én is! Sok egészséget a babáknak és a mamának is! És persze a Kispapának is!

Mné
mné

melcsike
Nagyon sok szeretettel gratulálok Nektek :)
Sári és Matyi: Isten hozott Benneteket drága kis csöppségek.

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok, először is gratulálok az újdonsült mamának és papának!
Sok boldogságot a gyönyörű családnak!!!! :lol:
Pár perce adtam be magamnak a két ovitrelle-t, szerdán megyek PU-ra, és bár nem először csinálom, kicsit izgulok a szó pozitív értelmében, csak 2 és "fél" tüszőm van, de úgy gondolom sikerülnie kell!!! :lol:
Puszi és a legjobbakat mindenkinek!!!! :P :P
erikk
Budapest XVIII. kerület

Gyönyörűséges szép reggel!
Anyuka, Apuka nagyon sok boldogságot!
Sári, Matyi napsütéses szép reggelt az új világban!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

...és minden Sorstársnak csak hasonlókat!

erikk
látom szereted sz izgalmakat :wink:
de eddig is megoldottad a problémákat!, az a harmadik is be fog érni!
DRUKK!

Sziasztok
parane
Budapest

Melcsi, Peti: GRATULAAAAAA :D :D :D

Erikk, nezd a jo oldalat, legalabb nem leszel hiperstimus... :D En amikor megtudtam, hogy csak 3 hos maradt, lealltam a hussal... :roll:
Vendég

Melcsike, drága! Nagyon gratulálunk! Jó egészséget, sok tejcit és rengeteg babanevetésben gazdag pillanatot kívánunk! :D
Remélem, kaptál végül külön szobát, és a látogatási tilalmat is feloldották már, úgyhogy van segítséged, ugye, Melcsike?
Majd ha lesz egy kis időd és energiád, nagyon várjuk a részleteket! És persze képeket is! :D

Bari, Nyuszika! Nagyon köszi az érdeklődést és a dicséreteket! Hát, igen, mostanában teljesen átmentem zugolvasó üzemmódba. :oops: Az az igazság, hogy van pár határidős munkám, amiket fontos lenne befejeznem Marci megszületéséig, és több óra gépelés után már csak olvasni van erőm, írni nem nagyon... De minden nap olvaslak Titeket, és mindenkinek nagyon-nagyon drukkolok! ++++++++

Kép
loreena

Kedves Melcsi és Peti, szívből gratulálunk Sárihoz és Matyihoz!!!!! Jó egészséget, sok tejet, regenerálódást kívánunk!!! Várjuk a részleteket és a fotókat! Sok puszi Nektek!!!!

Lor, akkor viszont hajár munka, csak ne hajtsd túl Magad, hiszen ezennel, hogy Sára és Matyi megszülettek, Te vagy a következő Kismami, aki életet ad Pocak Marcinak!!! Vigyázzatok Magatokra, és ha van időd, gyere kicsit bővebben!!!

nyuszika85

Sziasztok!

Mindenekelőtt gratulálni szeretnék Momelcsinek és párjának Sárihoz és Matyihoz, nagyon sok boldogságot, egészséget kívánok! Remélem, hamarosan kapunk sztárfotókat is :lol:

Szeretnék megosztani veletek én is egy jó hírt (bár még nagyon félek kimondani....): vasárnap és hétfőn teszteltem. POZITÍVAT.
Bár a vasárnapi is késő délutáni volt, mindenesetre ma is csinálok este is egyet, holnap meg elmegyek vérvételre egy magánlaborba is.

Hívtam Apánkat, gratulált, azt mondta, hogy "ugorjak be hozzá" megnézi, de hát sajnos 200 km-re vagyok Bp-től :D Holnap vérvételre megyek, holnapután D nem lesz, pénteken meg sajnos megoldhatatlan a páromnak, hogy elvigyen, így úgy néz ki, hétfőn megyek UH-ra.

Nagyon-nagyon várom már! Tele vagyunk kétségekkel, gondolhatjátok!!! A tesztet is csak azért csináltam, hogy lássam, hogy negatív, és mondhassam D-nek, hogy írjon fel pirimeghozó bogyót, mert már kezdeni akarom a lombikot! Annyira hihetetlen, hiszen ICSI-sek vagyunk! De ha ez a FER14 miatt van tényleg, hát szedje minden férfiember, azt ajánlom! (az első lombik óta szedi a párom, vagyis pontosan az ajánlott 3 hónap kúra megvolt)

Olyan jó lenne, ha tényleg lenne csodabébi....szurkoljatok!
Vendég

poszi
nem jutok szóhoz! :o
ez annyira de annyira CSODÁLATOS!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
nagyon szurkolok hogy minden a legnagyobb rendben legyen!
csodababy márpedig van! :wink:

én is a pozitív teszteket gyártom és bízom benne hogy a helyén van mindenki, és nem lehet baj!
mi pénteken megyünk UH ra, addig tűkön ülök. Ha rosszul vagyok az a baj, ha jól akkor meg az...
remélem ez lesz a szerencsehét MINDENKINEK!!!
parane
Budapest

Poszi, aztamindenit! Halk gratula és gyere majd a hírekkel :lol: A férjednek mennyi vol a katonaszáma? Basszus hihetetlen! Nagyon-nagyon drukkolunk! Nálad amúgy minden OK volt a vizsgálatokon?

Kretty, elvileg ma kéne jönnie pirinek. A közelben van az tuti,mert görcsölget a pocim. Ha ma jelentkezik akkor ápr. 18-án kéne jönnie legközelebb. Ha késik pár napot, akkor is sztem húsvét környékén lesz a beállítás :lol: Most úgy érzem,h nagyon rohan az idő :lol: Jövő héttől már járni fogok talpmasszázsra is, Déviszhez is kell majd menni, meg vérvételre, kineziológushoz....szóval mozgalmas napok lesznek! :lol:

Emerenc, Kriszto nemrég ti mondtátok nekem,h gyorsan elmegy ez a pár hónap és igeeeeen, igazatok lett!!! Tartsatok ki ti is :lol:

Parane, hogy vagy?

Puszi mindenkinek és közeledik a tavasz :lol:

Kép

bari6

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?