Sziasztok Lányok!
Parane, igen, azt az utrot szedtem szájon át, amit lentre kaptam. Amikor mondta Apánk, hogy akkor most így vigyem be, meg is kérdeztem, hogy ezt a típust-e, mert elméletileg az utronak van szájon át szedhető változata is. De Ő azt mondta, így, egy az egyben egyem és pont. Semmi bajunk nem lett tőle!
Bari, nagyon szép ez a kocsi is.

Mint látjátok ezt a környéket, a védőnőm szerint is mindenképpen nagykerekű kocsi kell, mert a terepviszonyok nem a legjobbak. Nincsen megálmodott babakocsi, inkább igényeim vannak. Tegnap viszont rájöttem, hogy az igényekből szépen lassan le kell adni, másképpen nem fog menni. Megmutatom azt az ABC Design típust, amibe tegnap "beleszerelmesedtem", jövő héten meglátogatom újra a Brendont (tényleg itt van a legnagyobb választék), és a színek kapcsán érdeklődök (mert az egyik elvárásom, hogy legyen szín a kocsiban, de a kritikus helyeken sötét legyen, nem szeretném naponta súrolni a kocsit)...
1. Jelölt
http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/31117
2. jelölt
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 2&pageno=1
Ezek megtestesítik az összes elvárásom. Amúgy rengeteg, szép kocsi van.... A bőség zavarában az ember választani sem tud.......
Csomee, gyönyörűek a csemetéid, ezek a hatalmas barna szemek... Hmmmm....
Kagyló, végül hogy döntesz? Szerintem, ha megjött, hívd fel Apánkat. Estére fog behívni, addig méginkább megindulhatsz.
Tegnap bejártuk a fél város Mamival (leendő nagymama leendő neve

), bútor kapcsán, és mindezt este megkoronáztuk a férjemmel egy 4D-s UH-val. A gyermek nem óhajtott fotózkodni, így akrobata mutatványokat kellett már az ágyon végrehajtanom, hogy kimozduljon a lepényből, de sikerült.

Immáron 1227 gramm!!!

És - lévén, hogy törökülésben ült - megmutatta megint a lába közét, akármennyire is szugeráljuk, csak-csak nunus van ottan

Szóval Dóri baba, tényleg Dóri baba
Ma péntek van!!!!! Tessék estére gyönyörű UH fotókat hozni, kedves Parane!!!!!
Mentem, vár rám a lakás, takarítás, mosás, aztán egy kiadós alvás.... Már megint rengeteget tudok aludni............
És lányok, péntek van, itt a hétvége!!!!!!