A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Boo!

Szegénykém, nem irigyellek :oops: :? . Én amúgy is mosott kaki vagyok, (ma 3 órát aludtam délután, hogy kipihenjem a wellnesst :oops: :lol: :lol: ).
Sztem sok gyereknek van ilyen korszaka, Botondnak is volt, és Nimródnak is :? :wink: .
Nekünk Botondnál bevált, hogy egyszerűen nem vettük ki!
Első este kicsit sírt, aztán csak kiabált párat, és visszaaludt. Másnap csak kiabált, hogy jön-e vki, nem mentünk, visszaaludt. És utána nem is kelt többször asszem 8) . De mindez ugye kiságyban :roll: .
Azt mondjuk én már Tikéék tapasztalatai alapján elhatároztam, hogy tuti nem lesz gyerekágy még jódarabig, bár nem is terveztem korábban sem ilyen hamar. Pedig a pocakom nekem is pikkpakk nagy lesz, de párszor úgyis muszáj felemelnem majd (etetőszék, kád, pelenkázás...meg amúgy is), kénytelen leszek még napi két alkalommal a kiságyba is betenni :? . Behajolni nekem már most is car, mert pont a méhemnél "vágna be" a kiságy széle, de már nem igazán fektetem le, csak beleállítom, aztán ő lefekszik. Ha nem, az sem izgat, mert a gyerekágyból is simán fel tudna állni :twisted: .
Én a helyetekben újragondolnám ezt a dolgot, a ti (te) érdekedben :roll:. Legalábbis az én fiam még NAGYON éretlen lenne erre :? .
Amúgy meg teapával értek egyet betörés ügyben :twisted: . De igazad van, nem ő szív vele, főleg nem pocakkal :evil: .

Tike!

Én Botondnak csak kb. 1 hete mondtam, hogy baba van a pocakban :D. Azóta már többször odaszaladt, és rábökött, hogy "baba" :lol: .
Hédi naggyon édes, ahogy magyaráz, ízig-vérig kiscsaj! És milyen szépen fogja a filcet :shock: . Botond még marokkal fogja, sose mutattam, hogy nem úgy kéne :oops: :lol: .

Ronmay!

Én épp ma voltam Niki bnőmnél, akinek ma egy hónapos a kisfia. Teganp már kétségbeesetten hívott (pedig nagyon nem panaszkodós), hogy totál kivan, Áron sokat sír, vmi nem jó... Pedig tényleg nem ráparázós mami, és következetes is, mégis... Szóval ma megkért, hogy "állítsuk be" a 4É-t, így írtunk egy kb. napirendet, amihez - legalábbis az étkezésekhez - +/- 15 perc tartaniuk kéne magukat. Aztán meglátjuk. De sztem ezzel lehetett a bibi, mert hol 2 óra után evett, hol meg 4,5 :? . Azért ez így nem oké. Remélem nekik is beválik.
Én tuti, hogy megint alkalmazni fogom, mert különben megzakkantam volna Botondnál is :twisted: :lol: . :D

Most, hogy ennyien írjátok: Botond is pár napja korábban kel, de én azt hittem az utazás miatt, hogy idegen a hely :roll: . Mondjuk ma is 6:20-kor kelt, de fel sem tűnt, mert 6:40-kor szokott az apjával... De ma sem vettem ki, elmolyolt 7-ig.
Kíváncsi leszek holnap...

Pocok!

Háát, én az elmúlt 3-4 napban eléggé ráálltam már fiúra, de látva azt az oldalt, megint 50-50%-ot mondanék :lol: . Persze még mindig örülnék egy kislánynak, de most már pláne nem lesz csalódás egy kisfiú :lol: .
Nekem a Kolos továbbra is favorit, meg a hasonlók: Kende, Zalán, apának a Hunor...
Lány nevünk szinte egyáltalán nincs, vagyis nekem a Bora volt, ami még mindig nagyon tetszik ( :wink: ), de ez a baba nem Bora :roll: . Ahogy Botond se volt Áron (és tényleg nem Áronos sztem!) :wink: . Apának meg ugye a Sára, és be kell valljam, egyre jobban hajlok rá, bár még mindig nem érzem annyira magaménak :roll: .
Annak idején apa azt mondta, azért ne legyen Botond, mert az béna, hogy bot a "szótő". Hát, én meg most a sár-ral védekezem, de úgy tűnik mi így nyomjuk, ilyen parasztosan. Bot, sár...a haradik meg Kö-töny lesz :twisted: :lol: :lol: .

Tike!

Egyik ismerősömnek is volt egy nagy vérömleny a baba mellett, és vérzett is a 7. hétig. Ákos most 2 hetes :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csibe!

Ez már nem "vicces" :? . Szedsz magnéziumot? Milyen dózist?
Egyszer sztem nem ártana megjárni a kórházat, max. azt mondják (amit nekem), hogy ez még a normális szint, ilyen típus vagy (bár azt mondtad kiarával nem volt ez :roll: ). De ha meg nem.... Szóval ne ezen múljon! Nagyon picike még!!! Ne bagatelizáljátok el!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
magnézium tablettát iszom amióta beszéltünk róla,kb 1hete asszem...

kímélés:
hát én is még mnidig sokszor emelgetem Kiarát a kiságyba be és ki meg
fürdés közbe is...

nálunk Kiara,amint meglátja a hasam már csücsörít is,h adjon puszit
öcsinek és imádja simogatni ölelgetni.ha fürdök mindig odajön és megmossa,
ráadásul az italával is megitatná ha tudná...
szóval én csak reménykedek,ha kisöcsi kint lesz akkor is megmarad
ez az imádat...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

babakocsi:
igaz nekünk megvan már,de azért még nézegetek,de napról napra
jobban beleszeretek a sajátunkba és nagyon meg vagyok vele elégedve...
loisnak és pocoknak köszönhetem,h abc-ket kezdtem el nézegetni...

Kép
Kép
csibe83

Szonibaba,

köszi a tippet :lol: :lol: De melyik PPra gondolsz?
Amúgy ennek is mózessé alakítható a sportrésze, és ami még tetszik, hogy ha sport funkcióban van, remekül le lehet hajtani a tetejét mondjuk ha esik az eső.

Bodzi az ágyneműtartóban :D :D :D :D
Hihetetlen, miket találnak ki...

Tike,

pihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Dodi,

kiságyról én is hasonlóan gondolkodom, még ráérünk... főleg hogy mennyi szívás van vele... biztos cukik ahogy odaslattyognak reggel pizsiben, hogy "jóreggelt", de én attól is paráznék, hogy vmi hülyeséget csinál, amíg mi mondjuk alszunk...

Boo,

szerintem is csináld vissza :wink: :wink: :wink:

Espiro-t néztem élőben, de ami könnyű, az meg fog szűnni... Persze, nem az a minőség, mint az ABC, az tuti...még mindíg gondolkodom, hogy meg kellene tartanom, mert rohadt jó... csak a csomagtartóba szívás berakni (mondjuk nem tudom, mennyit fogok egyedül autókázni a picivel), meg a mózese is nehéz...
Az ABCt kb feléért tudom eladni, mint ahogy vettem...

Glória :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálunk az újdonság: tücsök, square - angolul beszél a gyerek, bocsika... 8) 8) 8) nem ám, csak a tanuló macija angol, és ugye ismételget mindent, amit hall :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

Nimród is nézegeti magát, kacarászik és grimaszol a tükörben :lol:
Akárhányszor elmotorozik előtte, belenéz, és oldalra fordított fejjel halad el előtte, hogy lássa magát, milyen vagány 8) 8) 8) 8)

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!

Én már az előbb is hozzá akartam fűzni saját magamhoz, hogy már várom, mikor bök rá más pocakjára is, hogy baba :lol: . Viszont olyan már volt, hogy korábban azzal hülyéskedtem, hogy a pólóm alá dugtam a labdát, hogy "keresse meg". Aztán mikor Nikinek még nagy pocakja volt, rábökött, hogy "jabda" :lol: :lol: :lol: .

Még elolvasom mit írtatok, de már nem válaszolok, mert lefordulok a székről :oops: .
Nem arról volt szó, hogy a 12. hétig leszek moromota?! :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Az én fiam puszilgatja magát a tükörben :oops: :lol: :lol: .
Hévízen is az volt az első, hogy beszaladt Loisék szobájába, és egy 20 centis sávbal szétnyálazta és fogdosta a tükröt, kifejezve az önimádatát :lol: . A ruha őt nem izgatja :roll: . Tök aranyosan segít öltözni, nem is vesz le soha semmit, amit nem kéne, de lecarja mit adok rá. Tipikus pasi: az apja is azt veszi fel, ami legfelül van :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Köszi csajok! Sajnos nincsen gyakorlatilag semmi segítségem, így a pihenésre csak este van lehetőségem, meg amióta teszteltem lefekszem Hédivel ebéd után. Tegnap olvasgattam a neten és elég sok hónapokat kórházban töltő vérömlenyest olvastam :oops: Lesz ami lesz, de ez nálunk nem kivitelezhető. 1-2 hét múlva könnyebb lesz talán ha minden jól megy, Hédi 4-én kezdi a bölcsit és terv szerint nyárig csak délelőtt járna, de ha babóca azt kívánja akkor egész napos lesz.

Egyébként meg pozitív gondolkodás és mire jövő héten megyek uh-ra fel fog szívódni a vérömleny!!!!

Csibe: magnézium tabletta sztem nagyon gyenge. Béres magne b6, akár napi 3x2-ben mehet és én azért beszélnék egy dokival is, mert írhatnak fel még ennél is erősebbet. Azért 36-ig jó lenne kihúznotok!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Nyuszi

Fejni nincs idő, de néha csinálom, de nem jön semmi. Csak maszat mint Rolónál. Gondolom szárazra szívja a kisasszony. Így nem túl motiváló. :roll:

Tike

Húha, izgulok, remélem minden ok lesz. Jah!CSak pozitívan! :wink:

Boo

Én nem tudom ezt elmondani. Előtte nekem is elképzelhetetlen volt, de Rolót nem szeretem kevésbé, sem jobban. Ő marad az én kicsi fiam. Mivel tök más karakter mint Nati. Nati egy tüneményes Törpilla, ő a kicsi lányom. Nem tom ha megint fiam lett volna hogyan viszonyulok hozzá.
Mindkettő kedvenc lesz, ne parázz, az egyik azért mert a másik azért mert... :wink:

Tükör:
Rolónál rendszeres a pofa vágás, és illegetés a tükör előtt. Sokszor nyalogatja is. :evil:

Én rolónak nullától mondtam, hogy ki lakik a pocakban. Szülésznőm szerint azért viszonyul így a kistesóhoz, mert már 9 hónapja ezt mondjuk. És nem igaz hogy nem érti. Mikor hazahoztuk Natit a kórházból, mutogatta a pocakomat és Natira. Tökéletesen vágta miről van szó. :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocak:D Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocak:D Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

ideértem én is,bár alig élek...nagytakarítás volt,aztán aludtunk majd
játsziztunk...
szóval eléggé elfáradtam...

Dodi!
hatalmasatt nőtt a hasad a tali óta...de nagyon cuki...

többiek???
raktok ti is újra pocakképet???
majd én is csinálok...

Boo!
ma a játszin beszéltem egy csajjal és mesélt a bölcsiztetésről,
ezért is próbáltalak hívni,hogy elmeséljem...
mindjárt megírom pü-be,nem akarom a többieket untatni vele...

Kép
Kép
csibe83

Kávézós jó reggelt... ejdenemérek ide sosem :oops:

Hévízi utószó :arrow:
Ettünk-ittunk-mulattunk :roll:
A szállodának egy pici játszósaroktól eltekintve nincs más gyerekeknek szánt mókája, se játszótér, semmi gyerekpancsi. Nincs normál vizes medence, csak gyógyvizes. Ezért mi a jacuzzit neveztük ki gyerekmedencének 8)
Éteremben etetőszékek vannak, Dodiéknek adtak utazóágyat, mi nem kértünk, az ágy hatalmas volt, szerintem 200*200-as, bőven elfértünk rajta kényelmesen hárman, jól aludtunk.
Amúgy nagyon kedves volt mindenki, kaja okés volt többé kevésbé, Dedek nyargalásztak körbe-körbe karikába, meg rótták a folyosókat motorokkal, senki sem szólt ránk, megmosolyogtattak minden germán nénit-bácsit. Az én fiam a végén már teljesen popecül parkolt be a liftbe motorral és szállt ki a megfelelő emeleten.... mintha itthon is lifttel járna :roll:
Hévíz maga olyan amilyen, álmos fürdővároska, mi azért korzóztunk egyet, meg csapatostul kisvasutaztunk, ami Botondra álmosító, Zétényre meg élénkítő hatással volt :?
A srácok szerintem eszméletlen jól elvoltak, én sokkal rosszabbat vártam, cukik voltak nagyon.Utolsó nap délután volt Z. egy kicsit már nyaff, akkor menekült Botond elöl, de addigra megfáradt már a háromnapos wellnessben :oops:
Óriáshasú Dodi és azőura rémesek, velük együtt sose többet :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Szonibaba!

Édeskettes nászutazósnak én tuti nem ide mennék :roll:

Ronmay!
Nuni??? :lol: :lol:
Édes miket írtál a gyerkőcökről, annyira jó olvasni, hogy Roló ennyire pozitívan áll a bébihez :)

Csibe!
Részemről semmi közöm az Abc-s rávezetéshez, nekem sosem volt olyan :oops:

Nyuszi!
Én nem is tudtam, hogy Hévíz és Alsópáhok gyakorlatilag össze vannak nőve :oops: :shock:

Tike!
Babónak gratula, vérömlenyt sajnálom, én is kórházaztam együtt kismamákkal, akiket emiatt benn parkoltattak. Mondjuk érteni nem értettem, mert csak a fekvésért/pihenésért felesleges.

Pocok!

Szép verda :) És ez mennyire könnyű?

Boo!
Sajnálom az alvásos viszontagságokat, csak jobban mélyül el az álláspontom, hogy ejráérünkmierremég :roll: Legalábbis énfiam tuti.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Már akartam kérdezni, hogy annyira leszívtuk az agyad, hogy nem is beszélgetsz velünk? :roll: :lol: :lol:
Amúgymeg jóól kivártam, hogy te számolj be Hévízről, mert az enyém olyan 45000 karakteresre sikeredett volna, amit úgysem olvas végig senki :twisted: :lol: . De nem okoztál csalódást, megvettük :lol: .

A fiúk tényleg nagyon édesek voltak, végig keresték egymás társaságát, meg is simizték egymást, és reggel 6-kor(:twisted:) Botond azzal indított, hogy rohant az ajtóhoz, hogy "halandzsahalandzsa Baba", és mutatta, hogy ő megy át. Mondtam, hogy Zétény baba még szundizik... Aztán pár óra múlva (:twisted:) mikor meghallotta Zétény "apázását" a folyósóról, úgy ugrott fel, mintha villám csapott volna bele, és fülig érő szájjal kiabálta, hogy "Babaaaaa" :lol: :lol: :lol: . (A Zétényt még csak nyomaiban sem volt hajlandó kiejteni :twisted: .)

Botond az első két motorozásnál hiányolta Zétényt "Baba?! Brümbrüm.." szavakkal :lol: :lol: .
Ja, és Hévíz óta minden reggel virslit kér :twisted: :lol: .

Babakocsispílerek :lol: !
Javasolna vki olyan babakocsit, amihez van/lehet kapni autós talpat (nem muszáj isofix), és 80.000 alatt van, vagy használtan 60 alatt? :roll: Mózes nem feltétlenül kell, úgyis benga gyerekem lesz megint :twisted: . De a viszonylag nagy kerék (vagy legalábbis nem kicsi!) fontos lenne, a terep miatt.
Eddig a Graco Quattro Tourt néztem, meg a Chicco Enjoyt.
Kösziköszi :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

lois,dodi!
nagyon jó lehetett nektek...
sztem mi kistesó születése után megyünk inkább...

lois!
neked csak annyit köszönhetek abc-be,h belinkelted a 3tec-et,h
tetszik neked és én akkor azonnal beleszerelmesedtem csak tudtam
apa kinyír ha ilyen drága kocsit választok megint...

Kép
Kép
csibe83

Boo!
Babakocsi témában abszolút egyetértek, h egy ismeretlen márkát később baromi nehéz eladni. Én alapból soha nem is keresgettem ilyen sosem hallott típusok között, valahogy nincs bizodalmam feléjük. A leggázabb kocsim ami volt (és elég sok kocsin vagyok túl) egy Chicco sportkocsi volt, de rövid úton megszabadultam tőle. Autósülésben abszolút a Maxi Cosi viszi a pálmát, minden korosztályt tekintve.
Peg Perego-k nekem nagyon bejönnek. Változatlanul tartom magam ahhoz, h egy babakocsival képtelenség megúszni.

Gyerek egyformán szeretése: amikor Marcit vártam, én is mindne többgyerekestől ezt kérdeztem, h hogy lehet egyformán szeretni őket, mert annyira nem tudtam elképzelni. De lehet. Mindegyiket más miatt szereted. Pl. Bodzi iszonyat cuki ahogy utánozza a többit, mondogatja utánunk a szavakat. Szonji olyan édes, ahogy a kicsikkel bánik és simogatja a hasamon a kinyúlt, gusztustalan bőrt, hogy milyen szép vagyok. Marcitól meg elolvadok, ahogy megpuszil és megkérdezi , hogy finom volt-e?
Szóval ne parázz, fogod szeretni Mandula urat is!

Bodzi csak akkor tükrözik, ha odaküldöm. Viszont ruhát választ magának, a sapka pedig elengedhetetlen kelléke az elmenős szerkónak. Tegnap egy olyat vettem elő, amiről nem tudtam, h már kicsi rá, de nem tudtam levenni a fejéről. Ma a Vadasparkban voltunk, jó idő volt, így az apja egy laza mozdulattal levette a fejéről a sapkát. Azt a hisztit...

Pocok!
Volt egy sejtésem, hogy átalakítható, arról jutott eszembe a PP hasonlója. Mindjárt kikeresem, h melyik típus...
Megtaláltam: PP Skate. Bár az igaz, hogy a PP autóshurcibája nem a legászabb.

Kép

Lois!
Hévizes összefoglalót köszi, akkor azt kilőttem. Ellenben, ha van vmi tuti tipped a "kettecskén, ki sem szállunk az ágyból és a medencéből és jókat eszünk svédasztalosan" kategóriájú kiruccanáshoz, azt örömmel veszem.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Dodi!
Bébé Confortok között keresgetnék az alapján amit szeretnél.
Ugye Lois? :lol:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Dodi!
Én lévén BBC fun persze lelkesen ajánlgatnék effajta kocsikat.
Enyém High Treket láttad a minap, teUrad még toligálta is.
De vannak más terepezős BBc-k is, pl ez:
http://baba-mama.teszvesz.hu/babakocsi_ ... 02367.html

BBS-s hordozók naggyon jók (az a képen látható Creatis a legnagyobb ami a piacon van), kapható hozzá talp is.

Én végigolvastam volna a szómenésedet :wink:
Enyémke kurta, de ezt is három nap után tudtam csak lekörmölni :oops: Na nem mintha bokros teendőim lennének, csak kifolyik az idő a kezeim közül :oops:
MA letöltöttem a képeket Zétény tátott szájjal mutogatta rajtuk Botondot :)

Öööö, a pár óra múlvai ébredés (8-kor ) csak azért volt ám, mert Éntürelmetlenférjem, felvert minket, hogy reggeli van, különben mi még aludtunk volna mindketten tovább :oops:

Szonibaba!

ööö, mi eddig nem voltunk rászorulva az "kettecskén, ki sem szállunk az ágyból és a medencéből és jókat eszünk svédasztalosan" romantikázásra, mert mi még csak 20 hónapja vagyunk szülők, előtte meg volt 14 év csakmiketten, szóval mi másfajta utakat preferáltunk eddig :roll:
Én részemről fel a repülőre és Róma/Párizs és vagy hasonlók közül szemezgetnék, nekem az lenne perpillanat a jujjderomantikus... andalogni arrafelé :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi!
Ez egy High Trek szett, és ez piszok jó ár, már ha tényleg szép állapotú:
http://baba-mama.vatera.hu/babakocsi_ba ... 28837.html

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois!

Nagyon köszi a tippeket :wink: !!! Tegnap este már itt is hagytam a linket apának, hátha megkuksizza, de ha nem tette, akkor mindjárt az orra alá tolom :lol: .

Boo!

Neogranormonos is van, az is jó, de asszem tök drága :? . Ár/érték arányban nekem magasan a Pampers Clean&Play jött be, az a nagyon narancssárga :wink: .
Múltkor véletlenül Lobero pelust vettem, és tök jó :wink: . Sztem semmi különbség nincs a Pampershez képest. Kicsiben még sokkal vastagabb volt, nagyban már nem. Viszont a Pampers jóval olcsóbb, szóval maradok annál :twisted: . Ja, és a Huggies nálunk befuccsolt, mert minden pisi olyan büdi benne, mint állat, és még drága is :twisted: .

10 perc simi tényleg nem a világ :wink: . Sőt, ha simizni sem kell, csak ottlenni vele, akkor elkezdhettek mesét olvasni. Vagy akkor pont ébren maradna? Csak arra figyeljetek, hogy a 10 percből ne legyen lassacskán 1 óra (ismerős járt így), de amúgy nincs ezzel gond sztem! Majd kialakul :wink: .

Nálunk két kiságy lesz :oops: . Botond cuccait kompletten át tervezem vinni az új szobába, hogy ne legyen nagy a váltás... Mondjuk az ő ágya átalakítható, szóval ha nagyon akarnánk, lehetne belőle gyerekágy :wink: . De nem akarjuk, mert ő ólálkodna :twisted: :lol: .

Na, gyorsan bekapok vmit, aztán elolvasom, mit írtál a babkocsikról, és nekigyürkőzöm :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Pocokék kocsiját csekkolom :wink: .
Igazad van, a drága kocsit el lehet adni! De!
1. Mi nem tudunk rá vigyázni :oops: . Vagyis biztos tudnánk, de nem akarunk :twisted: . Nekem ez egy használati tárgy. Nem izgat, ha a gyerek benne eszik, ledzsuvázza, kiszakad...stb. Pesze, tisztán tartom, de nem vigyázunk rá :oops: . Biztos, ha drága kocsink lenne, arra vigyáznék, de pont ezért nem akarok drágát, vagy újat, mert egy babakocsi sztem nem arra való, hogy féltsem :roll: . Tudom, te más vagy ebben, neked simán való egy drága kocsi, nekünk nem :oops: :lol: . A kutya nem venné meg utánunk :twisted: :lol: :lol:
2. Én a 20.000-es Touragoo babkocsinkat favorizálom mindig, ami most is tökéletesen működik (csak egy kis szakadás van rajta :oops: ). Nyílván sose fogjuk eladni, de simán kiszolgálta az árát. Ha meg csak az anyagiakat nézzük, így buktam vele 20.000-et, míg más a 120.000-es babkocsiján kb. 60-at :roll: .
A kicsinek is simán jó lenne az a kocsi, csak arra nem rakható rá a hordozó :? . Botondnak is emiatt kellett előtte még egy kocsi, de azt utáltam, pedig egy középkategóriás Top Rider volt (Peg PeregoPliko P3 koppintás egy az egyben). Na, azzal buktunk :evil:. Bár elajándékoztunk egy családnak, akiknek nem lett volna babakocsira lóvé, így végülis nem bánom :wink: .

Én amúgy a Touragoo-kkal most is szemezek, mert aki a nagyot tolta, mind odavolt. Biztos van százszor jobb kocsi is! De nem ennyi pénzért :twisted: :lol: . Csak az a caros hordozó.... :? .

Megyek, megnézem, amiket írtál :wink: . Nagyon-nagyon kösziiii :D :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, meg tök jó, ha lehet venni egy hordihoz külön talpat, de 40-ért nem fogok, mert akkor megint ott vagyok, ahol a part szakad :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi!
A BBC Creatishoz a zsírúj talp 17 e, a Streetyhez (olyan az enyém) 10 e most akciósan, mert kivonják. De használtan hordozóval együtt is láttam 23-ért (Creatist).

Én ilyet raknék össze:
Hordozó, nekem ilyen van, 11 hós koráig használta a cseppet sem kicsi gyerekem:
http://babyoutlet.hu/viewer.aspx?produc ... &mainid=16
Talpi hozzá (később majd megveszem tőled :wink: )
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32
Verda (lyánynak :wink:)
http://baba-mama.teszvesz.hu/babakocsi_ ... 45440.html

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
Remélem tetszeni fog neked a H. törlő, én nagyon szeretem (a NAtural Care-t inkább, a zöld)
Nálunk is úgy lenne, mint Dodiéknál, hogyha terhes lennék, hogy az újgyerek kapna egy másik rácsosat. De ugye én is könnyen vagyok, mert van helyünk hozzá. Zétény ágya is átalakítható ifjúsági ággyá, az fog játszani ha már rájön hogy kell kimászni az ágyból :)

Tesómat majd kifaggatom, hogy mennyit és hogy nyomul a combnyüvőn :wink:

Havonta kábé 1X én fiam is igényli a jelenlétemet az elalvásához, de nincs se simi, se semmi más, csak ücsörgök mellette a pihiszékben, ő meg nekem hátat-fordítva alszik be.

A BBC Trophy-ból az Air (a pumpálható kerekes) is nagyon terepezős, és batár dög. De tény hogy a High Trek az abszolút dzsungeljáró. De Dodi látta használatban mikor épp toltam fel a hegyre :oops:
Én a költsünkelsosksokpénztjókocsiralúzer vagyok..... :oops: :oops:
Szerintem ha nagyon jó minőségű kocsit veszel, arra nem is kell annyira vigyázni, mert ha jól van összerakva akkor bírja a nyúzást :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!

Pocokék kocsiját csekkolom :wink: .
Igazad van, a drága kocsit el lehet adni! De!
1. Mi nem tudunk rá vigyázni :oops: . Vagyis biztos tudnánk, de nem akarunk :twisted: . Nekem ez egy használati tárgy. Nem izgat, ha a gyerek benne eszik, ledzsuvázza, kiszakad...stb. Pesze, tisztán tartom, de nem vigyázunk rá :oops: . Biztos, ha drága kocsink lenne, arra vigyáznék, de pont ezért nem akarok drágát, vagy újat, mert egy babakocsi sztem nem arra való, hogy féltsem :roll: . Tudom, te más vagy ebben, neked simán való egy drága kocsi, nekünk nem :oops: :lol: . A kutya nem venné meg utánunk :twisted: :lol: :lol:
2. Én a 20.000-es Touragoo babkocsinkat favorizálom mindig, ami most is tökéletesen működik (csak egy kis szakadás van rajta :oops: ). Nyílván sose fogjuk eladni, de simán kiszolgálta az árát. Ha meg csak az anyagiakat nézzük, így buktam vele 20.000-et, míg más a 120.000-es babkocsiján kb. 60-at :roll: .
A kicsinek is simán jó lenne az a kocsi, csak arra nem rakható rá a hordozó :? . Botondnak is emiatt kellett előtte még egy kocsi, de azt utáltam, pedig egy középkategóriás Top Rider volt (Peg PeregoPliko P3 koppintás egy az egyben). Na, azzal buktunk :evil:. Bár elajándékoztunk egy családnak, akiknek nem lett volna babakocsira lóvé, így végülis nem bánom :wink: .

Én amúgy a Touragoo-kkal most is szemezek, mert aki a nagyot tolta, mind odavolt. Biztos van százszor jobb kocsi is! De nem ennyi pénzért :twisted: :lol: . Csak az a caros hordozó.... :? .

Megyek, megnézem, amiket írtál :wink: . Nagyon-nagyon kösziiii :D :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hát ezt meg hogyan csináltad aranyom??? :shock: :shock: :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nemtudooom :roll: :lol: .
Írtam Pocoknak privit, azt meg 4-szer megkérdezte, hogy biztos elküldöm-e :shock: :lol: .
Ja, és pocakból sem a nyomaték kedvéért tettem múltkor kettőt :twisted: :lol: . Szivat ez az oldal! ki akar utálni :twisted: :lol: :lol:

Boo!

Ismerős kislányát én pszichológushoz vinném!!! Nem azért, mert ez annyira hudedurva dolog, hanem azért mert a kislányban ez szorongást kelt. A széltől való félelme nyílván idővel elmúlik, de a szorongás (akármitől) nyomokat hagyhat a kis lelkén örökre :( . Már többször meséltem, hogy a szomszédom mindkét gyerekét elvitte pszichológushoz, egyiket, mert újra bepisilt, mikor megszületet a kistesója, másikat pedig, mert agresszív volt a többi gyerekkel. Egyik sem szokatlan dolog, sőt... de nem tudta mit kell csinálni, inkább szakemberre bízta. Mindkét gyerek problémája megoldódott egy-egy hét alatt! És azóta másik ismerősünk is volt, más dokinál a kisfiával, és ott is rendeződött a probléma. Szóval én megfogadtam, hogy ha olyan "problémám" adódik a gyerek(ek)kel, amit én nem tudom, hogy lehetne kezelni, tuti pszichológushoz viszem, mert talán a saját módszeremmel csak ártok neki :? . Meg amúgyis, minek "szenvedjek" vele? Betegségeket sem kezdek el orvosi javaslat nélkül, saját kútfőből kezelgetni :lol: . Sztem az emberi lélek is ilyen :wink: . Ráadásul a szorongás nagyon tipikus dolog gyerekkorban, tuti, hogy nagyon rövid idő alatt meg tudnák oldani :wink: .

Lois!

Kérdeztem apát, hogy tetszett neki a kocsitok. Azt modta tetszik neki, de nem akar olyat, mert kezelhetetlen :shock: :? . Biztos rátett a hülye terep is, de neki nem jött be :roll: .
Amit összeállítottál, azt csekkolom :wink: :D .
Amúgy addig nem akarok kocsit venni, amíg nem tudjuk a nemét, mert kislánynak szívesen vennék vmi csajosat :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Dodi! Tényleg nagyon nőtt a pocid a mamatali óta,csini vagy :wink:

lois,Dodi! Képeket nem csináltatok a wellness kiruccanásról? Tök jó,hogy a fiúk ilyen jól elvoltak.

Babakocsi: nekünk kettő van,egy Peg Perego mindennel együtt vettük,nagyon meg voltam vele elégedve,és egy ABC Design sport,de azt most el szeretném adni,mert nem használjuk,most egy tök alap sport kocsit szeretnék,ami arra az esetre van,ha elfárad a gyerek,ha elmegyünk valahova. Tanácstalan vagyok,hogy milyet vegyek,mert nem akarunk 30 ezret kiadni érte,de azt a nagyon alapot sem akarjuk 6 ezerért megvenni :roll:

Én gyerekem még nem alszik :evil: Tegnap este fél 9kor a szokásos időben elaludt,reggel 3/4 9-kor kelt,és azóta pörög. Ebből mikor lesz este alvás... Mert még tuti fog aludni. Utálom ezt az óraátállítást :evil: Csak Lilit zavarta meg vagy nálatok is van kavar?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Lois!

Ilyetakarooook :roll: :lol: :lol: :lol: . Már csak egy nunis kéne bele :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Kezelhetetlen?? Azt hittem pedig hogy a teurad mindent tud vezetni :twisted: :twisted: :twisted: Mondd neki hogy azt üzenem hogy béénaaaaa :lol: :lol: :lol:
Szerintem épphogy nagyon jó tolni, én imádom a kormányról vezérelhető bolygósítást, meg a féket, de lehet azt valóban szokni kell.

Nyuszi!

Én fényképeztem, van sok képem Botond hátáról pl. :lol:

Talán ez az egyetlen, amin mindketten felém néznek (Dodi engedelmével :roll: ):

Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ja! Következő mamatali április 15-én jó? Mert azt beszéltük,hogy akkor foglalok asztalt a Toscanaba.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!
Nekem oké :)

Jövő héten nem csinálunk egy játszóházas talit?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nekem a szerda és a csütörtök kivételével ok a játszóház. De még lehet,hogy a csütörtök is jó lesz.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nekem a csüt nem jó egyedül, mert akkor fogorvoshoz megyek, de szerintem lőjük be a pénteket, hátha akkor ráérnének a dolgozó anyuk is :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nyuszi!
Nekünk az időátállás semmit sem változtatott...vagyis én jó nagy hülye vagyok, mert nálam az asztali pc egy nappal előre van dátumozva, emiatt tegnap már az óra is átállt, így csóri gyerekemet elvittem aludni fél 12-kor :oops: De simán elaludt akkor is... :roll:
Most meg már alszik 2 és fél órája.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nyuszi!

Nekünk két ilyen szaladgálós sportkocsink volt eddig (az elsőre rátolatott Ricsi barátja :twisted: ).
Az elsőt a Kenguruban vettem 12.900-ért, kiwizöld Giraffe Club SH-114 volt, tökéletesen megfelelt a célnak :wink: . Egy kicsit talán nehezebb, mint az ilyen kis kocsik (1-2 kilóval), mert tök masszív kis kocsi, én szerettem.
A második ez: http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 2&pageno=2
Ezzel annyi a bajom, hogy lapracsukható, de amúgy ez is oké, de lényegesen "gagyibb" sztem, mint a Giraffe Clubos. Az vhogy tök jól egyben volt :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!
jó sokat írtatok...

nyuszi!
nekünk pont úgy alakult,h tegnap már fél9 ment aludni Kiara és így ma
az új óra szerint 8kor kelt...mintha előre érezte volna és ő állítota volna
be magát...

Kép
Kép
csibe83

mi egész hétvégén mentünk...
hulla vagyok...
rá kellett jönnöm,h a hétköznap pihenem ki a hétvégét...

Kép
Kép
csibe83

Lois!

Rakhatsz a hátáról is :roll: :lol: :lol: .

Óraátállítás:
Mi az órákat átállítottuk, de a gyereket nem :roll: :lol: .
Több, mint egy hete 6 után kelt, dél körül szundi, este pedig 8-kor tettük le. Most minden csúszott egy órát, így legalább reggel nem kukorékol a kakas előtt, este meg úgyis tovább vagyunk el, és nyáron nem akarom világosban fektetni, szóval az mától 9. :wink:

Boo!

75-ből nem volt nehéz egy bájosat lőni rólam :twisted: :lol: . Amúgy webkamerával csináltam magamról, mert Ricsinek nincs ehhez türelme :twisted: . Mármint lőne rólam kettőt, de az semennyi :lol: .
Amúgy aznap egész ki voltam simulva, de tényleg, jól aludtam :lol: . ehhez képest pl. ma megláttam magam egy kirakatban, és elszörnyülködtem, hogy olyan a fejem, mint egy rücskös medicinlabda :cry: :cry: :cry: :lol: . De evvan. Figyelek, hogy ne zabáljak annyit, mint Hévízen( :twisted: ), oszt majd szépen visszaalakulok 8) .
De sajna én sem leszek fiatalabb :roll: . És már "másfél" gyerek is nyúzott anya pofát csinál az ember kislányos arcocskájából :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Ti se állítsátok át Miront :roll: ! Így 5 helyett 6-kor fog kelni, és 7 helyett 8-kor teszitek le :wink: . Csak a déli alvást se felejtsd "eltolni", mármint ne rakd le előbb :wink: .

Én sem pelusokról beszéltem :roll: :lol: . Vagyis a végén hozzáfűztem, de az elején a popsitörlőkkel kezdtem, csak elkalandoztam :oops: :lol: .

Babatali, mamatali szupeeeer :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csibe!

Mi hétköznap is mindig megyünk. ezért vagyok folyton fáradt :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
nekem apa hétköznap fáradt a sok meló miatt...
így kicsit pihenhetek hétköznap
persze máramikor...

Kép
Kép
csibe83

Eszembe jutooooooott 8) :D :D :
Holnap (márc. 28-án) minden gyerek termék -20% a C&A-ban :D :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?