Lois!
Tesztpusztítás esküszöm hiányzik

. Ami még megmaradt pár, azokat ellőttem pár hete

. De most legalább mindig "nyert"

.
ÉpítőZé

. Anyu vett Botondnak micimackós duplot, demég nem kaptuk meg. Kíváncsi leszek

.
Tike!
Botondnak is megvolt már az első trágárság

. Pár hónapja vmiért felcsattantam, hogy "baszki", erre ő egyből visszamondta vigyorogva

. De direkt nem vettem róla tudomást. Még párszor elmondta, aztán el is felejtette

. Sztem ha nem tudják összekapcsolni a fogalommal, ergo nem tudják használni, akkor hamar túllépnek rajta

.
Sokan mondják, hogy a gyerekek látják a szellemeket. És mióta nálunk volt egy Botond születése után, semmi kétségem sem a létezésük felől, sem afelől, hogy ők látják. De a miénk elment rég, talán a tiétek is csak "látogató"

. De az is lehet, hogy eddig is ott éldegélt veletek

. Sztem ha rosszat akarna, már megtette volna,szóval jófej, nyugi

. Mi a miénket "angyalkának" neveztük, mert hiába gondolná az ember, hogy félelmetes, mégis hihetetlen nyugalom volt bennünk vele kapcsolatban

. Amíg ittvolt, sose féltem! Azóta megint sebtiben megyek éjjel wc-re

.
Boo!
Nekünk van,és Botond imádja

. Sógortól kapta szülinapjára. Tavaly még nem hordta, most már nagyfiúúú

.
Tike!
Botond is volt, hogy az apjára kent vmi turpisságot

.
Én meg ma azon lepődtem meg,hogy múlt héten épp elcsíptük a kukásautót, többször elmondtam mi az, de lecarta. Előtte sose mondtam, nem is láttunk sztem. erre ma látott egyet, és közölte rámutatva, hogy "kukk auto"

. Tök sok ilyen szava lehet, ami csak érlelődik ott belül

.
Pocok!
Nálunk a vonat "sihuhuhu-sihuhuhu"

. Elmondtam neki 70-szer, hogy vonat, és már mondta is, de neki jobban tetszik azt mondogatni, amit csinál

. Ja,és még a kutya ilyen: továbbra is vauvau, és ha nem tudnátok, a vauvauk azt mondják "vavavavava" (és rendesen vakkantgat

)
Szegény Nimród

! A gyereked nem bölcsi-kompatibilis

. Bocsu