A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

sziasztok!
a kis tökös nagyon sokat nőtt...

becsült súly:2kg :shock: :shock: :shock:
vérzés kimaradás szerint: 31hét4nap
bioterminus szerint:32hét 6nap
fejvégű,egészséges...

tike!
szerintem is simán lehet szellemetek,de lehet csak kóbor és azrét nem ismeritek...

hát a csúnya beszédre nekünk is illene odafigyelni :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Ej,de beindultatok :lol:

Dodi! Szerintem is jó az a kocsi,ha nagyon túl akar rajta adni,akkor oda fogja adni!

Boo! Igen,nekünk tényleg jó lenne az a kocsi,de abban igazad van,hogy ennyit nem adnék már érte. Ha más nem,akkor marad az ABC Design,végülis tök jó,szeretem.

Tike,Dodi! Akkor én nem is mondom el,hogy Lili milyen csúnya szót mond... Na jó elárulom. Fasz! És ezt cifrázza olyan formában,hogy pl.fasz nagyi,fasz anya stb. Én most azt a taktikát választottam,hogy nem veszem észre,hátha elfelejti,és apát nyomatékosan megkértem,hogy vigyázzon a szájára :twisted:
Ja! Amit mostanában csinál:odahozza a telefont és beleszól,hogy:"csá mizu?" :lol: Zoli szokott így beszélni az apjával :D

Tike! Nekünk is lehet egy "lakónk",mert Lili állandóan azt hajtogatja,hogy gonosz bácsi és ha rákérdezünk,akkor ő is mondja,hogy alszik a szobában stb.

KépKép
KépKép
nyuszi81

sziasztok!

Dodi!
na mesélj mi volt az uhun???
kiderült a neme a pocaklakónak???

nekünk nem mond csúnya szót Kiara,de más szót sem sajnos...
leragadt az anya,apa,vauvau-nál

Kép
Kép
csibe83

én is itt....
két és fél hét után felmondott az új kolléganő, nem bírta lelkileg a munkát.... :roll: :roll: :roll:
Való igaz, hogy kemény tud lenni a munkák, nagyon sok szegény emberrel van dolgunk, meg sok skizofrénnel is (az egyik ügyfelünk tegnap mesélte, hogy őt meg a gyerekét kilőtték a galaxisba, ott elégtek és reinkarnálódtak és tul.képpen miatta van gazdasági világválság stb.) :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kicsit szociális munkás érzékkel is kell rendelkeznünk, de ilyen még nem volt, hogy valaki így feladja.
Úgyhogy most újra keresésben vagyok. :(

Pénteken nem tudunk jönni, vásárolnom kell menni, mert családi szüli-névnapozás lesz és ajándékokat kell vennem. :(

Boo!
Nem ciki a homokozás! Apa ma várat épített, majd árkot mélyített köré és ha talált volna vizet, tuti, hogy feltölti a medret is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mindezt úgy, hogy Petra a homokozó másik végében játszott a vadidegen homokozó szettel. :lol:

Dodi!
Örülök, hogy találtál babakocsit, mert szívem szerint mégsem adnám el a miénket. Valahogy majd anyósomnál a padláson eltároljuk a babakocsit, mert mivel úgyis ilyet vennék, tök felesleges eladni. Egyszer csak lesz második... :roll: :wink: És szép a színe annak, amit találtál! :wink:

Stike!
De jó, hogy hallattál magatokról! Szép a kisfiad! :wink:

Nyuszi!
Ápr. 15. elvileg nekem is jó! :wink:

Pocok!
Már a múltkor is akartam kérdezni, hogy mi van a bölcsivel. Ezek szerint megint csak 2 napig volt bölcsiben?

Tike!
Durva a sztoritok! :shock:
Petra is nagyon sok cukiságot tud mondani hajnalok hajnalán. :lol:

Kép
katy76

@ :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

KUKAC???????? :lol:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Dodi!
szóval kisfiú???
hihetetlen,h tévedtem...

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
mesélj mi volt...

Kép
Kép
csibe83

Dodi,

pasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gnocchi dejóóóóóó.... én holnapra tervezem azt, v penne-t.

Szellemek: ma voltam este masszázson, meséltem Hédit, és Ákos (a masszőr) mondta hogy végsősoron mi is szellemek vagyunk, csak átmenetileg testben... teljesen igaza van.

kukásautó :lol: :lol: Nimród még csak az egyszavas (leginkább azonos szótaggal bíró) szavaknál tart... de a Kuka itt is nagy sláger... ma csak a ház kertjében voltunk játszóterezni, és amit talált (botot, kis szemetet) vitte a kukába kidobni, és közben boldogan mondta, hogy 'kuka'....

na, kezdődik a Született Feleségek.... majd még jövök

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi!
Kukis :lol: :lol: :lol: :lol: Jajdejó :P :P :lol: :lol: :lol:

Pocok!
Vigyetek fürdőrucit, mert vasárnapra 25 (!!) fokot mondanak :shock: :shock: :shock: Péntekre meggyógyulni!!!!!!!!!!!!!!

Napszemüveg :arrow: Én valami jófajtát nagyon szívesen ráadnék, de kizártnak tartom, hogy elviselné magán :?

Nyuszi!
Hámáneharaguggyá, de nagyon vicces ez ahogy elképzelem, ahogy Lili ily bájos előtaggal illet benneteket :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Katy,

jó hogy bejelentkeztél :lol: :lol: :lol:

Petra hogy van, mesélj valamit!

Nimród, hát igen, ahogy Dodi írta, nem bölcsi-kompatibilis :oops: :oops:

Csibe,

2 kg! Nagyfiú!

Nyuszi,

Lili milyen kis cizellált :lol: :lol: :lol:
Csá, mizu zseniális! Csodálkozom hogy Apukája még nem tette fel a FBra a jelenetet :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Megjött ma a járgány :

Kép Kép Kép Kép Kép

Hiperszuper, van lábzsák (téli izé) nem csak a mózeshez, hanem a sporthoz és a hordozóhoz is... plusz minden részén van fényvisszaverő csík, ami tök jó és már hiányoltam is a másikról anno.

az egyetlen, ami eddig feltűnt és nem annyira jó, hogy alacsonyan vannak rajta a cuccok - lentebb ül a pici (kb mint a legtöbb kocsiban, csak az ABCn volt magasabban a szokásosnál)

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
hát igen nagyfiú ami tök jó csak éppenséggel,ha így folytatja akkor 4kiló
tuti lesz a végén,hacsak nem több...
hisz a hétről hétrébe azt olvastam,h még csak most húz bele a hízásba...

Kép
Kép
csibe83

pocok!
nagyon jó a járgány...
voltál már a terheléses cukron??
mikor látunk újabb sztárfotót a kiscsajról??

én még 2hét múlvára kérek időpontot 4d-re és utána meg már csak
akkor lesz fotózva,ha kibújt...
ja a vonalzóm nem javítom inkább,bár azért remélem hamarabb
jön kicsit (mondjuk május 20ig)

Kép
Kép
csibe83

CSibe,

reméljük, azért 4kg alatt megúszod...

Terhelésesen múlt héten voltam, holnap megyek majd dokihoz, nála van a lelet, még nem láttam.
Sztárfotót nem terveztünk mostanság, bár lehet hogy becsúszik valami, nem tudom.

KépKép

KépKép
kispocok13

Nimród most hányt...

Gondolom a híres fosós-hányós vírust nyertük meg :cry: :cry: :cry:

Péntek tuti kilőve...

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Oh, szegény angyalfi, nagyon sajnálom, jobbulást neki... te meg nehogy elkapd :?
Verda nagyon csudás!! :)

Csibe!

Z. ennyi idősen nagyobb volt és mégsem lett gigászi bébi :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

köszi, azóta túl vagyunk egy második körön is, Apa most altatja...

Szerintem már simán elkaptam - majd holnap kiderül.

De bakker, az óvónő is jófej - ma mikor hívtam, hogy nem megyünk mert hőemelkedése van, kérdezte hogy van-e hasmenése, mert most van a bölcsiben-oviban egy enyhe fosós-hányós vírus... köszi... mondjuk szólhatott volna hétfőn, hogy ne hagyjuk ott...
Amúgy tündér a csaj, meg jófej, csak ez furi volt.

Közérdekű:

1) most tanultam az ügyeletestől: hányás után legalább egy óráig ne igyon a gyerek, mert az hótzicher hogy kijön belőle (felkavart gyomrot telepakolni vízzel). Később is apránként, 15 percenként kiskanálból, hűtőhideg vizet lehet adni, az nagy eséllyel bennt marad.

2) gyerekorvosom szerint a Béres csepp a kicsiknél vesekövet okozhat

KépKép

KépKép
kispocok13

Bárki bármi okos tippet tud adni, mit kell ilyenkor csinálni, szívesen venném... már a harmadik körön is túl vagyunk :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Bizony, tovább nő a férfiuralom :twisted: :lol: :lol: . Botond miatt nagyon örülök neki, de így alig kell vennem vmit :? :lol: :lol: :lol: .
Apa: "Megmondtam: sas nem csinál verebet." :twisted: :lol: :lol: :lol:

Csibe!

Ééédes nagyfiú :D . De ne aggódj, ez még semmit sem jelent :wink: .
Mi volt? Hát kérlek, befelé menet apa meglátta a doki új Lexus-át, és mivel ismerős a doki, elkezdtek erről, meg úgy általában a kocsikról beszélni. Ergo az egész UH alatt egy mondat sem hangzott el a fiamról, csak két fogyasztási érték között annyi, hogy "ott a fütyi, látjuk?", és beszélgettek tovább, a doki meg fél szemmel méregetett ezt-azt :twisted: :lol: :lol: :lol: . De nem zavart, mert én figyeltem az adatokat, meg úgyis nemrég voltunk. Amúgy minden oké, eszerint is
:wink: . Combcsont szerinte 12 mm :shock: :twisted: :lol: :lol: . Viszont tarkóredőre 1,7-et mért 8) . Előző 1,5-öt, ez így reális.

Nyuszi! Trágárság szerintem is vicces :oops: :lol: . Persze amíg más gyereke csinálja... :twisted: :lol:

Pocok!

Kocsi nagyon coool 8) :D .
Beszéljek anyuval? Hogy vagytok?

KépKép

KépKép
kicsidodi

pocok!
nekünk amikor a Kiara csak kihányta a gyógyszert anno,akkor a doki inkább felírt hányásra
egy kúpot:
daedalonetta

később még folyt köv.

Kép
Kép
csibe83

Lois!
köszi az infót,kicsit emgnyugodtam.
na meg persze megbeszéltem kisöcsivel,h nem kell ilyen ütembe híznia
és kint is behozhatja a lemaradást.

Dodi!
tipikus pasik...
nálunk a kórházba kell menni és a szonográfusok mind nők...

pocok!
remélem jobban van Nimród már és nem kaptad el tőle.

Kép
Kép
csibe83

Dodi,

ha nem gond, megköszönném...

3tól már aludt, addig kb 5ször hányt. Ma még nem, viszont elindult a hasa. Kell ilyenkor valami speckó, vagy csak diéta és Normaflore, meg sokszor keveset inni?

KépKép

KépKép
kispocok13

Kép
Kép
csibe83

Pocok! Szegény kicsi Nimród :cry: Mi is átmentünk ezen,a hasmenésre adott valamit a doki,de azt mondta,hogy bármit adhatok neki,amit kíván,mert ez nem gyomorrontás,sajnos így is úgy is ki fog belőle jönni :cry: Jobbulást :wink:
Babakocsi nagyon szépséges :D

Dodi! Gratulálok!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Pocok!
Petra kb. másfél hónapja volt ebben benne, őt is nagyon megviselte.
A mi dokinőnk a következőket javasolta:
- napi 1 normaflore vízben (4 hétig)
- inni csak vizet igyon
- keményítő tartalmú ételt lehet próbálni adni neki (pl. vízben főtt rizs + hozzá főzött alma)
- gyümölcsöt önmagában a banánon kívül ne egyen
- lehet neki kis ropit adni
- tápszert ne igyon

Petra mikor már tudott enni, akkor nagyon jól ette a húslevesből a répát, amihez rizst kevertem+pici húsleveslét.

Ő nem adott semmit, mert szerinte (és ezt sok helyen olvastam) a vírus így távozik a szervezetből, tehát ha adsz neki pl. hasfogót, akkor azzal a gyógyulását is gátolod.

Petránál egy péntek este kezdődött és köv. hét szerda volt az első nap, hogy se hasmenése, se hányás nem volt.

Ha folyamatos a hányás, akkor a kaját ne erőltesd, akkor tényleg csak egy-egy kiskanál vizet adjál neki 10 percenként. Még akkor se szabad többet adni, ha ő kérne (nyilván szomjas, de ki fogja hányni).

Kép
katy76

Csajok,

köszi a tanácsokat, talán (kippkopp) megússzuk könnyen - ma még nem hányt, reggel is csak kétszer volt hasmenése, azóta semmi.
Enni mondjuk nem nagyon eszik (pár keksz, egy falat alma, két falat főtt krumpli) de most alvás előtt egy fél banán simán lecsúszott, többet én nem mertem neki adni.

Én talán nem kaptam el, bár a gyomrom nekem sem az igazi.

Csibe,

veszíteni valód ( a pénzen kívül) szerintem nem nagyon van vele, ha kipróbálod... most nagyon sok helyen hallottam róla, megy a marketingje rendesen.
Dokid mit mond róla?

Dodi,

Teapa dumáján nagyot röhögtem :lol: :lol: :lol: :lol:
UH - csak pasi, ennyi. De gondolom, otthon meg könnyes szemmel nézegeti a képeket meg a DVDt.

Csalás, neked is meg Boo-nak is kispasija lesz másodiknak is...

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
dokit nem kérdeztem még,majd hétfőn úgyis megyek és akkor megkérdezem
személyesen.bár elég drága,de ha tényleg segít akkor meggondolandó.
te kipróbálnád v ki fogok?

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
nálunk van a lépcsőházba óra és azt nem volt képes senki még
októberbe átállítani.
de most megint jól jár végre :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

CSibe,

én valszeg császárral fogom nyomatni a dolgot, tehát nekem nem releváns (mert ugye az előző is az volt, meg a porckorongsérv és egyebek).

Boo,

a terv az volt, hogy amíg megerősödik az immunrendszere,addig marad itthon, aztán újra bölcsi, hogy mire a pici megérkezik, már full megszokja, ne érezze száműzetésnek (mert akkor ugye már 2 éves lesz, és még jobban vágyni fog a gyerektársaságra...) de lehet hogy ez az egész borul, és itthon leszünk hármasban.

banántorony :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: persze hol máshol, mint a kanapén 8) 8)

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
ja tényleg.ez már tényleg kismama agy... :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Bölcsi: Lilit ugyebár úgy tűnik,hogy felveszik a bölcsibe,de én mostanában nagyon agyalok ezen,hogy jót teszek-e vele.... Dolgozni úgy megyek vissza,legalábbis azt beszéltük Zolival,hogy januárig itthon maradok gyesen,adddig úgyis előjön minden betegség,legalábbis ezt mondják, és kiderül,hogy bírja-e egyáltalán. Van egy "B" terv is,Zoli kiatálta,hogy nyáron kezdjünk el próbálkozni kistesóval :roll: De akkor már nem hiszem,hogy visszamegyek,- már ha összejön egyből -mert akkor már úgysem lenne meg az 1 évem,hogy megint jó fizut kapjak...

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!

Bocsáss meg, de nem tudtam eddig jönni....a tököm kivan a mai nappal :twisted: .
De Katy amúgy szinte mindent leírt :wink: . A répa külön jó, mert fogja kicsit a székletet, meg anyu azt mondta, hogy ha nagyon híg (vizes), akkor adj neki Smecta-t, mert attól még kijön belőle, csak nem 10percenként, nem üti ki a feneték, és nem viseli meg úgy a pocakot. :wink:

Boo!

Képet majd lövök :wink: . Hááát, én még mindig nem láttam úgy, mint Botondnál, de még kisebb is még. De a doki tutira mondta :wink: .

nyuszi!

Hajrá béééébi :D :D :D !

Bocsi lányok, de ennyi. Az UH óta szinte egyfolytában kőkemény a méhem, és a cicim is fáj :shock: :? . És ma pihenni sem tudtam. :evil:

Holnap ki jön babatalira????

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nyuszi,

szerintem is kistesóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodi,

semmi gond, ne viccelj! Ha nagy gáz lett volna, zaklattalak volna, hidd el :lol: :lol: :lol:

Amúgy (kippkopp) szerintem túl is vagyunk rajta... ma nem is hányt, délelőtt volt két furi cucc a pellusban (meg egy pici most este) más semmi. Aludt délután 4 órát...

KépKép

KépKép
kispocok13

Akkor ezek szerint a tali érdeklődés hiányában elmarad?

Nyuszi!
Jó terv :wink:

Boo!

Banántorony :lol:
Képzeld nekünk meg van Thomasos legónk :roll:

Csibe!
Én nem bíznék az ilyenekben, amúgy sem értem sosem, hogy honnan szedik ezeket a statisztikai adatokat...hisz még ugyanazon nő két szülése is lehet totál különböző, nem hogy két különböző emberé.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

sziasztok!

nyuszi!
hajrá kistesó projekt szerintem is!!!
még el akarod adni a Lili játékporszívóját???és ha igen mennyiért??
mert én tudnék rá vevőt valszeg.

pocok!
de jó,h jobban van már Nimród...

Dodi!
szerintem mi most nem megyünk a talira,pedig még hét elején úgy
voltam vele,h mindenképpen megyünk,de valahogy elfogyott az energiám
a hét végére...

tike!
hogy vagy???
jól emlékszem,h holnap mész dokihoz???

Kép
Kép
csibe83

Lois!

Látod, ezek mind pudingok! :twisted:
De mi mehetünk ketten (illetve négyen) :roll: .
Vagy ha többeknek jó a jövő péntek, akkor áttehetjük, csak vmikor legyen mááár :roll: :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois!

Esetleg a Dunakeszit nincs kedvetek csekkolni :roll: ?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nyuszi szólt, hogy ők nem jönnek. Boo??

Dodi!

Én nem vagyok puding 8)
Mert neked az annyira kézre esne?? mert nekem az már tényleg bazira messze van :oops: De ha nagyon szeretnéd....... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

nem vagyunk pudingok :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Szuper hogy ilyen rapid volt Nimródnál ez a nyű :)
Pont ma dumáltam egy barátnőmmel, ő a második gyerkőcével volt terhes mikor egyeskétől benyelt valami ilyet, wellnesselt miatta egy hetet a Telkiben, mert a Lászlóba akarták befektetni, oda meg nem mert befeküdni (amit mondjuk érthető...már ha valaki járt ott valaha ...) Szóval a lényeg, örülök, hogy jól vagytok és te megúsztad :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Tőlem az 20 perc 8) . Végre legalább nekem nem kéne órákig kocsikázni :roll: . Az útvonalterv azt írja Siófok-Dunakeszi 1 óra 28 perc :wink: . És akkor nem kell szüttyögnöd az autópályán :wink: . Jajdejóóó lenne :roll: . Tudoood, terhes vagyok, cukorbeteg, anyám egyedül nevelt fel, ultra csórók voltunk, szar gyerekkorom volt....stb. :roll: Na, meg ismered a férjemet is....:roll: :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Pocok!

Jójó, te nem, teneked a kisfiad "kifingott" szegény :( . De nélküle jöhetnél :twisted: :lol: :lol: . Neeem, csak hülyülök :oops:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Köszi :lol: :lol: :lol:

Szegény csaj, az kemény lehetett... anno Nimróddal a 11-12 héten én is benyeltem valamit, az sem volt túl kellemes...

KépKép

KépKép
kispocok13

Persze, leadom Nimródot a játszóházba, én meg elmegyek veletek :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Mit játszóház? Vidd nyugodtan bölcsibe, úgyis járvány van :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Amúgy ezért az ovónőnek :evil:

KépKép

KépKép
kicsidodi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hát igen, majd szóvá teszem legközelebb :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?