Drága vagy!
Nézd...a redukció egyetlen "pozitívuma" ilyenkor, hogy a másik két babának gondtalanabb, jobb, nyugodtabb és TÖBB pocakban tölthető időt ad az ember...de mint tudjuk, én sem tudtam megtenni...
Ha a harmadik baba kisebb (az nekem kicsit fura), mert nekünk annó végig azt mondogatták, hogy azért nagyobb a külön álló, mert az egypetéjűek "elvesztettek" azzal némi időt, míg tovább osztódtak.
Bocsánat, de akaratlanul bevillant az agyamba az, amit Macsnak mondott annó K Tanár Úr, hogy Kittikére nagyon oda kell figyelni végig, mert kisebb és lassabban fejlődik mint Baluci..nehogy baj legyen...
Érdemes ilyenkor szakvéleményt kérni több orvostól. nekünk Konc, Lintner és a Sotén Papp Csaba és Bán Zoltán (bár őt nem szerettem, és Macs esete is igazolta, hogy nem a legjobb doki) is adott véleményt és a végleges döntés utána született meg! Senki nem dönt az ember helyett, de mégiscsak több szem többet lát...
Nagya!
Ne haragudj, ha rosszul értelmezem, de kicsit azt sugallja amit írsz, hogy a komplikációmentesség végett lehet hogy jobbnak éreznéd, ha ketten maradnának, és esetleg a Pirinyóka felszívódna...bocsánat, ha rosszul értelmeztem, de kicsit ezt éreztem a soraid közül kiszűrődni! Nyilván a döntés súlya miatt van így, ha valóban ezt érzed! Csak annyit mondanék ehhez, hogy ha így érzed a szíved legmélyén, akkor erre lehet hogy picit hallgatni érdemes...lehet hogy az Anyai szíved már most súgja esetleg azt, hogy az egyik Babó nem marad veletek, és akkor ha magától felszívódik, az ezerszer jobb, mint ha megpiszkálják őket!
Nem tudom, ki a nőgyógyászod és miket mondott, de az tuti, hogy nekem Lintner az első pillanattól "ellenezte" a három baba megtartását, és kizárólag a mi érdekünkben akarta redukálni a létszámot! Sajnos, neki lett igaza!
Konc Tanár Úr azért támogatta, hogy megtartsuk mindhármukat, mert túl nagy volt Zoé.
Papp Csaba Tanár Úr nem mondta ki ennyire egyértelműen, de mikor megtudta, hogy Lintner Tanár Úr az orvosom, akkor inkább azt sugallta, hogy maradjanak, és nagyon egyet értett azzal, hogy ha Zoé lenne a kisebb, akkor a redukció felé hajlana, de így, hogy ő a domináns Baba, így inkább maradjanak mindhárman...
Próbálom visszapörgetni azokat a dolgokat, amik nekünk annó segítettek dönteni...azokat az érveket, amik megerősítettek, vagy cáfoltak. Az ész érvek és az érzések harca ez.
De az biztos, hogy azt nem szabad engedni, hogy más "rátok erőltesse" a döntését. Ez csakis a TI döntésetek lehet, különben jönnek a "mi lett volna ha" kezdetű mondatok, és a lelkiismeret furdalás.
Tudom, hogy nekünk az nagy kapaszkodó volt, hogy tudtuk, mindent megtettünk, amit csak lehetett, és rajtunk kívül álló okok vezettek oda, hogy ma nem 1 évesek, 1 naposak a kislányaink!