Gyors helyzetjelentés: Most már csak halkan merem leírni:
Nimród úgy tűnik rendben van, ma már evett normál kaját, játszóterezett, most a Kopaszi-gáton csajozik Apával
Én viszont benyeltem A vírust, hajnal óta rohangálok, durván

- mostanra maradt meg bennem egy banán sarka, és három háztartási keksz... (mondjuk már vettem be B6ot, meg Smecta-t, most hideg cola-t kortyolgatok.)
Ezt is elkiabáltam, mire megírtam a hsz-t, megint futottam...aaaaaaaaaaa
Ja, és Apukámat is megfertőztük csütörtökön, rajta is most hajnalban jött ki.
Apa még kitart...
Lois,
igen, RobotXet vettem, ugyanezen cikk hatására, amit belinkeltél. Szerintem semmivel sem rosszabb mit az iRobot (bár majd a szakértők elmondják) viszont olcsóbb - januárban volt 6oezer. Mondjuk nem kevés, de megéri a kényelem, és hogy most pocakosan nem kell hajolgatnom annyit...
Nyuszi,
sima vászon, magasszárú Converse-t rendeltem, sárgát

végre! 17 éve volt egy ilyenem, imádtam... (most csak bőr van 2, meg a nagyon magasszárú barna zippzárral).
Vaterán, új, 'occsóért' - gondolom a srác a gyárral van kapcsolatban, és onnan küldik direktbe - anno rendeltem így eBayről Crocsot tavaly nyáron, mikor már a crocs.eu-n nem volt a méretemben, de nekem AZ kellett...
Dodi,
ez a szandi nagyon jól néz ki

bőr? Valahogy a Deichmannhoz nincs bizodalmam...
Boo,
TáltosMiron

na, én már így nem mernék vele elindulni, vinnék vagy babakocsit vagy kismotort, az tuti... amikor nyügi volt a betegsége miatt a héten, és az elsőre kellett ölben felhoznom, már attól is keményedett a hasam...
De te sportember vagy!