pannik: Hát az én blogom nyilvános, én úgy voltam vele, hogy úgyis csak az olvassa pont az enyémet, akinek én megadom a címet. Mondjuk legutóbb megnéztem a statisztikát és még Amerikából is volt megfigyelés, úgyhogy lehet hogy mégsem így van. Valahol be lehet állítani azokat az email címeket, amikkel lehet böngészni és ezeket te adod meg. Holnap megpróbálom megnézni hol tudnád ezt beállítani. Ja, és nekem is blogger van. Itt van olyan lehetőség, hogy lemented az egészet és viszed máshová, talán a tiédnél id van ilyen.
kispatak: Nekünk most kölcsön cipőink vannak, de nem úgy tűnik, hogy annyit lett volna a gyerek lábán. Most már úgy néz ki, mint amit a kutya szájából húztak ki, Barbus leharcolta rendesen. Szóval van ilyen cipőnk is meg olyan is. Csak tényleg azt nem értem, hogy azt mondják a mezítláb a legegészségesebb, akkor az miért nem jó, ha olyan a cipő, mintha nem is lenne rajta. Ezeknek a puha talpúaknak ez lenne a lényege. Megint egy kérdés, amiben nincs egyetértés.
andi: Az én gyerekem jele a hiszti lenne, már ha lehetne ábrázolni. De annyira csak lehet, mint a páleszt. Mondjuk lenne hímezve egy üveg a gyerek dolgaiba.