szép jó reggelt mindenkinek, ismét itt

)
húúú mennyire felpörgött megint a fórum, nehéz követni az eseményeket
csuti, de jó h ismét itt vagy! - én is beállnék a rókakoma sorba, osztogasd nyugodtan

Csodásak a képek!
ancsi: itt jó kezekben vagy! Nem ismer DévaiI lehetetlent!
nene: egy kis türelem, nemsokára minden látható és Bálint úgyis tudja mi a jó neki, nem fog hamarabb jönni (ha baj lenne, akkor pedig DévaiI szólt volna, tovább küldött volna vizsgálatokra, tudod milyen lelkiismeretes!)
bari: gyerünk a sztorikkal! hogyan lehet ennyi sérülést összeszedni?! Ha van valami szép barlangos kép, szívesen megnézném, a szemlőhegyiben nem voltam még sosem.. köszi a babaragacsokat, de lehet h egy is elég lesz: átértékeltem az „igényeim”
kagyló: sok sikert! ha végeztél a mai uh-val, tessék jönni mesélni! hogy vannak a ”duplaadagos” tüszőid?

- ha a kérdésed a szerelmetes együttlétre vonatkozik, akkor mi 5 napot szoktunk hagyni, hogy virgonc és szerelmeskedni akaró katonák jöjjenek a nagy találkozásra; bár most nem bírtam a véremmel és 3 napra redukálódott a ”pihenőnapok” száma, de kérdezd DévaiI-t!
kvzsuzsi: nálatok már kell lenni valaminek, ha 14-én uh-n voltál, ugye?
kriszto: mindjárt más ez a tigris, nekem is jobb a kedvem tőle, hajrá, jönni fog még a farkán ugráló fajta ismét!!! mikor jön a következő uh-s időszakod?
parane: valóban régen voltál, tessék íni magadról! újabb sztárfotó?
emerenc: hol vagy? mi van veled? mit látott ma DévaiI uh-n?
momelcsi: nagyon jó volt nézni a fényképeket rólad és a családodról! Olyan édesek azok a babók és hangjuk is lehet
kisgaby: valóban szeretnénk képet, annyira felvillanyozza az embert!
zafír: nyugi, a hét végére már nem is fogsz emlékezni, h voltál műtéten, sokat fog segíteni az erősítő kúra, de a husit se feledd

mikor folytatjátok? inszem lesz?
kretty: az előző gyerkőccsináló recept a rockkoncert és a mézespálinka volt, biztos ez a szolid változat is sikeres lesz, hol tartotok? a beállítás inszem v. lombik követ?
szélkisasszony: merre vagytok?
nyuszika? hogy vagytok?
katapetra, hiányzol!!!
mi rendesen csináltuk a házi feladatot, nem is tudom mikor lustultam ennyit egyszerre! Mondjuk már szombaton megfordult a fejemben, h ha el voltam záródva és spéci eljárással „nyitottak” ki, akkor a házi gyártásnak mekkora esélye van…. no de ezt nem osztottam meg a párommal. Most próbálok vigyázni magamra és valahogy a hangulatváltozásaimat kordában tartani (ez a legnehezebb).
szép napot mindenkinek, zugolvasók, tessék előbújni!