A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok! Köszi a bíztatást mindenkinek, 3 hét múlva remélem szívhang is lesz és akkor majd vonalzót is gyártok :lol:

Egyébként nincs megérzésem :roll: :roll: Mondjuk eddig ha volt is sose jött be, Hédire fiút éreztem, Csibének, Boonak és Dodinak meg lányt :twisted: :lol: Ha igaz a sógornőm ingázása akkor fiúval gyarapodik a család ( furi lesz)

Robotporszívó: Én is nagyon szeretnék, de sajna a családi költségvetésbe egyenlőre nem fér bele, sőt ha kistesó érkezik akkor még egy darabig biztos nem is fog :roll: Így én tologatom az occsó 10 ezres porszívómat :twisted: :twisted: Csibe: h2o mop volt nálunk kölcsönben, nekem nagyon tetszett :wink:

Holnap kezdünk bölcsizni, Hédi egyenlőre várja, mondogatja hogy szupi lesz ( remélem is)

Boo: nekem kb ekkora volt a 22. héten, rakjak képet a 38.-ról? 41-ben csak fehérneműs készült, azt inkább nem.....

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Lois,

a játszószőnyeggel már nem találkoztak, de szerintem a szőnyegünk is van olyan magas legalább, arra meg simán felmegy. Néha akad el elektromos vezetékekben, ennyi.
Összehasonításom alapja ár tekintetében nekem is a 1o ezres porszívóm volt, mint Tikének :oops: :oops: :oops: De amúgy igaz, vannak csilli-villi porszívók is vagyonokért, aztán még tologathatod is :lol: :lol:

Dodi,

ja, nyomik vagyunk :oops: :oops: :oops: miután tegnap tök jól volt, gondoltam igyon reggel egy fél adag tejet...hülyeanya... hát, nem kellett volna :roll: :roll: :roll: :oops: :oops:
Én már teljesen okés vagyok, Apukám még kicsit carul, de már kifelé jövünk belőle. Apa persze nem kapta el...

Szandinál azért fontos hogy hátul zárt legyen, hogy tartsa bokáját, amennyire lehet.
Majd elzarándokolok megnézni én is.

Crocsot enyémgyerek nem szereti :twisted: :twisted: :twisted: eddig egyszer vette fel, azóta sem pálya. Ha valakit érdekel, van 4-5 (21-22) és 6-7es (23-24) méretben is, scooby-doo-s.
http://www.crocs.eu/crocs-scooby-doo-hanna-barbera-kids-classic/10420,en_ES,pd.html?cid=22R&cgid=boys-footwear

Boo,

Normaflore-t is toljuk ezerrel.
Smecta: hasmenésnél jó, megfogja a pocit, valami bevonatot képez a bélben, ami jó :oops: :oops: :oops: Gyerekeknek is adható, úgyhogy ezért mertem inni.

Fehér Converse-t második körre terveztem, ha ez jó lesz, és tényleg eredeti ahogy a srác hirdette (59ooért azért vannak fenntartásaim).

Pocakfotó - kúúúúúúúúúúl, nem csak nekem nő izomból a hasam :lol: :lol: :lol: :lol:

Tike,

remélem, a bölcsi tényleg bejön :lol: :lol: :lol:

Nem akar valaki használt iPhone-t venni? Az enyém eladó, fehér hátlapos... ha valamelyikőtöket érdekli, nem hirdetem meg...

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, Converse...

KicsiPocak itt 5 hónapos volt :oops: :oops: :oops: Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

Boo!
hihetetlen milyen ütembe nő neked is a pocid...
itt a kép a conveersről:
Kép

tike!
biztos minden rendben lesz és akkor teszlek a tábliba amint szeretnéd...
köszi a tippet a h2o mopra.

mi ma voltunk megnézni egy házat és nagyon úgy tűnik,h kéne,
de majd este mesélek bővebben,m most mennem kell...

Kép
Kép
csibe83

Pocok!
Nem is kísérletezel tovább a crocs-sal? Leméred nekem pontosan mekkora? Nekem tetszik, na meg a kölköm is imádja, bár nekünk eddig még csak gagyi volt :oops:
Nem akarlak lelombozni, de sztem hamis a converse :oops: Méretre sem ugyanaz.
Nekem sem jujjdedrága porszívóm van, nemisemlékszemmárazárárasamsung, ami 6 éve állja a sarat. Tesómnak van 80 ezres Lg csodája, de már becart egyszer. És nem megy rá az orrszívó. Részemről ekkor rögtön kiszerettem belőle 8)

Kiszálltak a kádból, még jövök :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

sziasztok!

na szóval az a lényeg,h apa nem tudja most elképzelni,h külföldre
menjen dolgozni és anélkül meg építkezni nehéz lenne,ezért elkezdtünk
nézni házakat és találtunk egy szimpit.még jövőhéten apa apukája is
lecsekkolja a házat és ha szerinte is jó akkor elég valószinű,h megvesszük...
nagyon szép csendes környék...nagyon vágyom már egy kertre és
csendre... :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Egész nap kertelünk már napok óta:D. A kisfiam 9-10 órát volt ma kint, és nem lehetett este se bekönyörögni :shock: :lol: .

Anyuval nemrég beszéltem, született ma náluk egy Botond, egy 14 éves lány szülte :shock: . Nem roma lány, de megtartják, a szülei nevelik fel. Anyu azt mondta, furán megható volt. Annyira kicsi még az a lány... :(

Tike!

Húúú, régen én is kiingáztam ezt-azt (szerelmeket suliban, ilyesmiket :oops: :lol: ) kipróbálom, most bejön-e :wink: .

Boo!

Pocak :shock: . Khöm, neked nem szóltak, hogy még csak félidős vagy?! Vegyél vissza a hasnövesztésből :lol: .

Pocok!

Crocsot átvenném, de Botondnak szinte nincs barna cucca :? .
Converse-ünk 17-es volt :roll: :lol: :lol: . De kb. egyszer volt Botondon, úgyhogy jóól továbbajándékoztuk :oops: :lol: . Nem szerettem, mert nem volt tartása, és nehéz volt felpaszírozni, a kis dundi lábára :lol: . Az adidas kocsicipője meg simán felcuppant :lol: .
Teló :arrow::wink:

Csibe!

Ház: juhhhhuuuuu, hajráááá :D :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

Csibe!
Tökjó, kertes ház királyság :D
Telket akkor anno végül nem vettetek?

Mijjaza H2O mop?? :shock: :oops:

Boo!
Én hasam 30 hetesen (se) volt ekkora :wink:

Mi is kinn vagyunk egész délután, konkrétan az elmúlt 4 napban lenyomtunk 3 kerti partit :roll: Sztem holnap kipakolom a napozóágyakat :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Inga:
Az ellenörző kérdések stimmeltek :shock: . Tök hátborzongató... :roll:
Aztán kijött, hogy fiam is lesz, meg lányom is :lol: . Újra kezdtem, és most azt mondta fiú van a pocakomban. :wink: Mondjuk elsőre úgy kérdeztem, fiam lesz-e, lányom lesz-e...és lehet a jövőre gondolt :P :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!
na ne már!!!!
akkor hova viszem Kiarát csúszdázni??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
remélem csak ideiglenes és holnapra visszakerül...

Lois!
vettünk telket végülis,de egyenlőre talonba marad max eladjuk :twisted:

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

Csibe!
Köszi :)
Jujj, én ezzel már szermezek egy ideje, de senkinek sincsen a környezetemben :?

Tike!
És amúgy milyen? Haladósan lehet vele feltakarítani? Milyen padlóra használtad?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
Most ha megvan a név, és mindenki áldását adta rá, naszóval elmondod végre???

Dodi!
Tényleg, tiéd lett a chicco szett?? Bár szerintem még nem járt le de válaszolt az ajánlatodra?? Lusta vagyok visszakeresni a linkre :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!
hát ez a gondom nekem is.bár lehet,h be lehet menni a top shop
üzletébe és talán ott ki lehetne próbálni.
legalábbis remélem...
én az új verzióval szemezek,de még az elsőnél apa azt mondta,ha
elköltözünk kapok egyet.
szóval "hamarosan" kipróbálhatom :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

juj név:
hát nekünk még mindig nem jeleztek vissza a névvel kapcsolatban,
viszont találtunk egy B tervet is.
ha nem jön össze a Niko,akkor Maxim lesz valszeg.

Dodi!
nektek megvan tutira a név már?

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
köszi a tanácsokat,mindenképpen akkor utána járok...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Az a fószer nem adja csak min. 55-ért, azt is csak licittel, szóval berágtam, kiábrándultam :twisted: .
És azóta direkt tologattam pár kocsit, és az a baj, hogy annyira megszoktam a böhöm Touragoo-nkat, hogy a kis kerekű kocsik nekem tök carul tolhatóak, furán fordulnak... :roll: . Tudom, hogy nem, csak én nem ezt szoktam meg. Szóval visszatértem a Graco Quattro Tourra :roll: :lol: . Ahhoz csak textilmózes van, de mi sose használtunk mózest, mert a benga bébim már születéskor kitöltötte :lol: . És hát a kistöki sem lesz kisebb vlsz :lol: .
Szóval az nekünk jobban fekszik, na :lol: . És találtam egy nagyon szépet 37-ért, de ma eladta a csaj, de hozat nekünk másikat angliából nem sokára. Karamell-vaj kombi, nagyon cép 8) . Remélem az is ilyen jó állapotban lesz, mint amit ma eladott, mert különben ukkmukkfukkk :twisted: :lol:

Na, memmondod már mi a kisebbik fiacskád becses neve?

Csibe!

Tutiraaa?! :shock: Még tippjeink sincsenek :oops: :lol: . Napok óta tervezem elővenni az utónévkönyvet, hogy legalább mondjuk 10-re csökentsem a lehetőségeket 3000-ről :roll: :lol: .
:roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!
Lábgörcs :arrow: Téééényleg, ezt már el is felejtettem...azdemennyire gáz volt :? Nekem az elején meg a végén volt ütős, én is nyomattam naponta 500 mg calciumot :)
Akkor most jusztse' árulod el?? :roll:

Csibe!

Na jó akkor majd te jól kipróbálod, én meg majd veszek utána. Engem a vegyszer nélküli felmosás izgat benne. Nálunk nincs hagyományos parketta, csak kő meg laminált padló.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi!
Van egy csudiszép Graco hordozóm (nincs hozzá talpam, de lehet hozzá kapni), azt szívesen odaadom kölcsönbe a nyúbébinek, ha azzal előrébb vagy :)
Amúgy néztem ma, a Brendonban a Touraggo szettek akciósak áprilisban...na jó ennél jobban nem mélyedtem bele, de hátha találsz ott valamit, ha már annyira szereted... :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nálunk is kő van, kell nekem is ilyen gőzgizi? :roll: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois!

NAgyon édi vagy :D ! Talp van 7000-ért, ami sztem jó hozzá, szóval ha esetleg nem kapok szettben kocsit (bár úgy szeretném), akkor lehet élek a lehetőséggel :wink: . Köööszi :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Ilyenke:
Kép

Gyerekkel feltöltve:
Kép

Amúgy tiszta új, Z. kábé ötször ült benne, az Uram kocsijában volt :roll:
De tényleg szólj, és nagyon szívesen :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!
részemről oké.remélem hamarosan tesztelhetem és akkor az azt jelenti,h
sikerült a költözés...
ide sztem még felesleges,nincs nagy terület...

Dodi!
azt hittem már vannak neveitek...
tényleg pont én is este láttam,h a brendonba most nagy touragoo
akció van valamilyen kuponnal asszem...

és akkor teszek néhány képet a medvefarmról:
Kép
ez csak a fürtök miatt:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
nem tudom mennyit szántok rá,de ez jól néz ki sztem:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=25

Kép
Kép
csibe83

Csibe, Lois!

Köszi, nagyon édik vagytok, én is néztem, de az egyetlen, amiért egyáltalán kocsit akarok venni, az az autós talp :oops: :lol: . A Touragoo-khoz meg nincs :? .

Medvefarm tök szupi, most már tényleg befűzöm apát, hogy egyik hétköznap nézzük meg :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bár a Terror Házába 6 éve nem sikerült eljutnunk :twisted: . Én már voltam előtte, apát meg mindig érdekelték a háborúk, tuti tetszene neki, és szeretné is, mégse mentünk el még.... :twisted:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
tényleg,el is felejtettem a talpat...
medvefarm pedig tök közel van hozzátok,eszembe is jutottál mikor mentünk.

Kép
Kép
csibe83

Találtam egy Ct.0.1-et, ugyanolyan szép színben 43.000-ért :wink: . Lehet ma megveszem :P .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
:P :P :P :P
hajrá babakocsi vásárlás!!!

Kép
Kép
csibe83

Mekkora buli volt itt este... én szundiztam a kanapén, szokás szerint...

Lois,

annyira édes a MiniZé... vicces ilyen picurnak látni :lol: :lol: :lol:
Crocs bth-t 14cmnek mértem, ez a nagyobb, gondolom az érdekes nektek.

Converse lehet hogy hamis, még így nem vettem itthonról - meglátjuk...

Csibe,

ez a Converse nagyon cukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Medvefarmos képek nagyon jók, már meglestem őket az este :oops: :oops: :oops:

Hány telket és házat vesztek még :twisted: :lol: :lol: :lol:

Boo,

ezt a Crocs-ot én is néztem :lol: :lol: :lol: annyira kispasis...

Dodi, Lois,

kertelésért irígy :evil: :oops: :roll: :roll: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

Húú rég nem jártam itt, de nem sok időm van két gyerek mellett. Apa tegnap dögrováson volt, így már második alkalommal fürdettem egyedül a két gyereket. Háát nem egyszerű feladat...
Amúgy minden oké, kezdek én is belejönni, éjszakáink változóak. 1-2x kelünk.
Roló tündéri vele, nagyon jó testvér.
Dobok képet, bár lehet fbn már láttátok.

Kép

Kép

Boo

Én örülnék ha csak 10 percet kellene simiznem Rolót elalvás előtt. Nekünk az jóó esetben egy 30 perces tortúra. Nehéz lemeríteni az elemeket a fiamban...

KépKép

KépKép
ronmay

pocok!
apának pont azzal poénkodtam,h megvesszük az összes telket és
miénk lesz Mo :lol: :lol: :lol: :lol:
köszi,szerintem is és még annyi cuki volt csak az már kicsi Kiarára
sajnos,pedig tök jó és édes cipik vannak vaterán...

ronmay!
jó,h jössz és mesélsz kicsit magatokról.
képek nagyon jók,fb-n már megkuksiztam őket...

ma megyek terhesgondozásra.remélem minden rendben lesz...

Kép
Kép
csibe83

Ronmay,

képeket én is láttam már :oops: :oops: hihetetlen aranyosak!
Örülök hogy minden jól megy nálatok :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Öööö, énfiamnak a papucsa 15.5 centis :oops: :oops: :oops: Szóval akkor nem élnék a lehetőséggel :roll:

Képek cukik :)

Boo!
Láttam azt a himalájás krémet, kuponos-akciós a Dm-ben :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Babakocsik:
Még azt akartam írni, hogy a szaladgálós Hauck-unk (Brendonból) egy rakás sz@r :evil: . Iszonyú rossz a súlypontja, nehezen fordul, és szinte nem lehet vele patkára "felugratni" csak ha rendesen nekifeszülök. És a mercim bazinagy csomija félig van vele :? Pfff..utálom! A Giraffe clubos elvileg sokkal kevésbé ismert, de azt imááádtam! Tökéletesen megfelelt arra, amira vettük 12-ért. Ez 15 volt, de 2000-t is kár lett volna érte adni :evil: . Kell valakinek? :twisted: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! Most jövök a kórházból... :cry: :twisted:

Délelőtt bölcsi, majd elmesélem nekem nem volt annyira bejövős. Hazajöttünk, letettem Hédit, mondom átöltözök...Ahogy letolom a gatyám nagy vérfolt ( észre sem vettem, se görcs semmi) Barnás, pirosas vérzés, elég erős. Telefon a dokinak, menjek be uh-ra de semmi jóra ne számítsak. Alvó gyereket kocsiba átpakolom, beszáguldok a 60 km-re levő kórházba, hüvelyi uh - élő terhesség, de én elég laposkának láttam a petezsákot :cry: - no szex, szigorú fekvés - mondom a dokinak, hogy látta ottkint a 20 hónapost? Gyógyszerek továbbra is, pihenés, pénteken reggel újabb uh...

Sajnos 2 missed ab után nem sok jóban reménykedem, nekem nem volt túl bíztató az uh kép...bár már mérhető crl-ünk van :roll: :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tike,

jaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lois,

15,5? Óriástappancs :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tike!
pihenj sokat és csak pozitívan...tudom,h nehéz,de próbáld meg...

Kép
Kép
csibe83

ja ma minden oké volt a dokinál,de az orvos is megjegyezte,h elég
nagy gyereket növesztek a pocimban...
kaptam magnézium receptet a görcsökre és 4 hét múlva CTG és strepto...

Kép
Kép
csibe83

Boo,

ezzel a névmizériával teljesen felcsigáztál... mostmáraztán tessék megmondani azt a nevet!
Én ígérem, nem dobok be újabb 5letet, csak írd már meg!!!!!!!!

Dodi,

te meg lapítasz... Kolos vagy nem Kolos? Meghagyod a nevemet Loisnak?

Én is voltam ma dokinál...

Idézem a szonográfust: "szép nagy baba... hányadik hétben is van? Az utolsó vérzése nem volt esetleg gyengébb?"
... khmmmmmmmm 118o g-ra becsülte, tehát nem egy alultáplált gyermek, a jó hír, hogy a combcsont viszont korának megfelelő, tehát elvileg lehet félremérés is (szerintem).

Aztán a dokinő is mondta, hogy szép nagy, merthogy egészen fennt tapintható már a köldököm fölött jóval - érzem is, mert bök amikor ülök....
Szóval, lehet hogy hamarabb érkezik a "kis" drága, de ha nem, akkor július 7 a napja, doktornéni naptárjába bevésve. Hát, majd meglátjuk.

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
nem semmi a súlya a kisasszonynak...
képet kaptál???

én holnap jelentkezek be uccsó 4D-re jövőhétre valamikor...

ja és Boo,az egyik csajnak mondta a doki,h időben jelentkezzen be uhura,
m sokat kell várni.
és a csaj 33hetes volt és a 38 hetes uhura gondolt...
szóval lehet oda is már be kéne jelentkezni már nekem is...
sztem te is jelentkezz be inkább előbb,nehogy ne legyen időpontod...

Kép
Kép
csibe83

Tike!
Jajjkedves ne csináld már :shock: :shock: :? :?
És mi okozza a vérzést? Hematóma??

Pocok!
jaja, mackóláb, széltében-hosszában :roll:
Nekünk az ilyen csini tornacsuka fazonú kocsicipők fel sem jöttek egyáltalán minikorában sem :oops: Vagyis semmilyen sem jött fel, csak a ami gumis volt és mamusz :oops:
Kicsilány (akkor most Bora??) méretei szépek :D

Boo!

NA akkor virítsad azt a neved, istibizi nem ötletelek :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

nem kaptam, de nem is nagyon forszíroztam mert elég gáz ott az UH. Majd elmegyek 4Dre megint inkább :lol: :lol:

Boo,

fogorvos kontaktját még mindíg kéremszépen....

KépKép

KépKép
kispocok13

Mackóláb, ez aranyos...

"Kicsilány" nem Bora egyenlőre, Apa nagyon ellenáll :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Egyenlőre Bori a munkacím, aztán majd meglátjuk :lol: :lol:
(bár én még az Annával is próbálkozom, mert gyönyörű és klasszikus, és lecarom hogy sok Anna-Hanga-Panna-stb van)

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?