A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Mné: Velem még ilyen nem fordult elő, így nem tudom mit érzel, de ha csak belegondolok, már az is fáj. :cry: Remélem hamar meggyógyul a lelkecskéd.

Poszi: Ma egész jól vagyok, tegnap nagyon görcsöltem. :( Ha minden jól megy május 24 körül indulunk, de apa vizsgálatának eredményétől függ, hogy inszem vagy lombik lesz-e. Remélem veled minden rendben.

Nyuszika: Szép nagy pocakod van!

Nene: Nagyon édes a cicuska. GYÖNYÖRŰ! A kutyu is aranyos, bár nekem a cicák a mániáim. Hát igen, a híres kunyeráló testtartás. :lol:

Emerenc: Tőled is várok képet a cicusról, ha van. Kíváncsi vagyok rá. Nagyon várjuk a híreket. Minden rendben lesz! Nem lesz semmi baj, ne aggódj. :D

Kagyló: Ne legyél pesszimista, az nem tesz jót. A babaszoba nálunk is tabu, egyenlőre marad rumliszoba, majd ha letelt a kritikus 3 hónap, majd akkor babásítjuk.

Ancsi: Minikutyuk. Nagyon édesek!!!!!

Parane: Csodálatos élmény lehetett, annyira örülök hogy boldog vagy. :D Köszönöm már jobban vagyok és a hasam sem olyan nagy már, de tegnap nagyon görcsöltem. Ma voltam vérvételen, remélem semmi gond, csak lelkileg kell egy kicsit összeszednem magam. Vasat szedem remélem fog használni.

Kisalag: Tudom hogy Kvzsuzsi kérdezte, de nekem is nagyon hasznos volt ez az információ. Köszönöm. Bár most abban reménykedem inkább lombikunk lesz. :)

Barikám: Már csak 16 napod van hátra! :wink: Hamar repülnek a napok.

Lányok gyertek majd, hogy mi volt ma veletek Dévainál. Már nagyon kíváncsi vagyok!!!!! :D

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Emerencnek egyetlenkéje van! Szorítsunk neki, hogy Ő legyen az igazi és befutóóóó!

Elment a főnök, nincs kedvem dolgozni, alakul a tábli... :lol: :lol: :lol:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

s
Sziasztok!

Húúúú kagyló lassan pungi tök izgi.

Hát én túl vagyok a műtéten. A borsszemnél is kisebb követ vettek ki, ami kicsit tüskés volt, állítólag ez tudja a legnagyobb galibát okozni. Most lábadozom, és és kutakodom, hogy mit is ehetek.

szülinapon túl vagyunk, nagyon jól sikerült, majd ha odajutok teszek fel képet is.

Na megyek pihizni tovább.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

emerenc! garutálunk!!! drukkolunk egyetlenkének! Ő lesz az igazi!!!!!

ági: pihenj amennyit tudsz és várjuk a kicsik képeit! Kajáról csak annyit, hogy diétás lesz, nagyon diétás :) én is túlestem rajta (mondjuk már meg sem látszik a diéta nyoma :lol: )

köszi Krisztó a híreket, akkor most kuncognak az egerek ;) ha a főnök nélküli lét hamarabbi hazamenetelt is jelent, akkor irigyellek :P

vicces, laptetőm lett - pedig reggel még kvzsuzsié volt, vicces.

akkor ezen alkalomból .... egy csodalámpát szerttem volna betenni, de nem sikerült :(

Mindegy: tessék ide gondolni egy csodalámpát, tessék dörzsölni bátran, DE ne feledj el kívánni :)[/img]
kisalag
Fót

1302094204.3302.htm

Lányok, nézzetek rá! Ez egy próba, nagyon-nagyon hézagos, hiányos, és szerintem néhány helyen hibás is, este folytatom, de sajna most munka... :(
Majd szépen kiszínezzük és megformázzuk, a másik függő majd segít!

De ma Dévainál van és utána kineziológusnál... :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Jaj, akinél nincs adat, az nem bunkóságból, csak utána kellene néznem és most nincs annyi időm, de ha írtok 3 sort, azt megköszönöm!!!

Jó sokan vagyunk! :wink: :wink:

kriszto

kriszto82

Emerenc: Nagyon drukkolunk Egyetlenkéteknek. Biztosan ő lesz az igazi.

Ági: Pihenj amennyit csak engednek a picik. Sikeres lábadozást!

Kriszto: Szerintem jó lett a táblázat. Nekünk kérlek írd még be, hogy 2 héten belül lesz még egy vizsgálat oxgénnél katonaügyben. Köszönöm szépen!

Barika? Kagyó? Mi volt ma?

Zafír
zafir100

Emerenc, nagyon drukkolunk Egyetlenkének! Ha lesz erőd, gyere és mesélj, mi volt ma!!! :!:

Kriszto, szuper lesz a tábla. A mi esetünkben egy nyitott kérdés volt: kezdés 2010.09.09-el. Köszönjük, hogy megcsináljátok, nagy segítség :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers

nyuszika85

Sziasztok
Barika
Ne haragudj tegnap korai fekvés volt. :wink:
Sajnos nem láttam már az üzenetedet.6. voltam reggel,9 órai előtt jöttem el.Te mikor értél oda?!Siettem mert megint vérvételre kellett mennem,immár harmadjára...
:roll:

Ági
Aranyos vagy,köszönöm!!!Vigyázz magadra!Inkább pihenjél,és jó,hogy már túl vagy rajta.

A lényeg:Pénteken punkció!Másodszori is megvolt a KisDoki.

:wink:

Jobb oldalt nézte:És kérdezte mennyi is volt eddig,válaszolt is rá 5 db.
Látom,hogy apánk olyan furán nézi a monitort. Meg is kérdeztem tőle valami baj van?Nincsen semmi baj,minden rendben.
Megszólal a Tündi Bündi KisDoki,azért nézte a monitort úgy mert rövid látó.............hát nem édes,igaz nem is tőle kérdeztem,ezért nem is tudtam mit mondjak. :oops:
Bal oldalt is sorolgatta,ha jól követtem akkor már 9 db körül vagyok.
De nem is ez a lényeg,hanem az mi lesz belőle!!!
:roll:
Nem leszek egyedül pénteken,pedig attól tartottam mivel fogom elütni az időt 3 óráig.Vinnem kell a páromat,na majd ő elrontja a kedvem ha leadja,mert az lesz majd a katasztrófa.Legalábbis általában itt volt a gubanc.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kriszto
A kezdés a táblázatban mit jelent?Amikor megjött vagy a első szuri napot???

kagyló

Kagyló, ne állj így Apa mintaadásához! Meg ne is mondd neki ezt így, mert szerintem, ha nem buzdítjuk Őket, Ők sem úgy teljesítenek. Gondolj bele, nekik is nagy teher ez, tudják, hogy ott aztán produkálni kell!!!!!Nézd azt, hogy pénteken punkció, teljesen szép számaid lettek végül, Apa ügyes lesz pénteken reggel és kezdődhet a baba-bumm!!!!!! Jóóóó?

nyuszika85

Sziasztok!

Itthon vagyok! Cicus az ölemben és doromból ezerrel, dörgölözik a kezemhez alig bírok írni! :lol:

Köszönet az én informátoromnak a helyzetjelentést! :D Nagyon tuti a táblázat!
Bari, a katicca végig a szekrényemen volt, ez lesz a babakabalám.
Tök kóma voltam még, nagyon nehezen fogtam fel, hogy Te, Te vagy. :D De nagyon örültem! :D 15 bevetés = 15 stimuláció. :lol:

Egyetlenkém lett megint! :D Meg lett termékenyítve és el is indult, holnap kell telefonálnom, hogyan tovább. :D

parane, ez óriási érzés lehetett, szólok majd ha meg lesz a gép....szerintem, mindenki nálam fog "lógni." :lol:

Egy kicsit fáj még a hasam, de jól vagyok. Úgy érzem magam mint akit felturbóztak volna! Doppingoltak volna vénásan. :lol:

Kagyló: jó, hogy végül felismertük egymást! Hajrá péntek! :D
Kisalag: HAJRÁ!
áGI: jobbulást! Pihzzél!
Zafir, Te is gyogyulgass, aztán csapjatok a lovak közé! HAJRÁ!
emerenc

Nyuszika
Dehogy mondom neki! Majd utána kap tőlem! :evil:
Emerenc
Mindent bele egyetlenke!!!!! :wink:
Hát igen,annyit járunk oda, és mégis a végén találkozunk...... :lol: :lol:

kagyló

Kagyló: Ez nagyon szuper!!!!! Akkor most rengeteg tüszőcskéd lett. :D Azt már én is láttam, hogy valami nem stimmel a szemével, mert amikor az ÁNTSZ-es beutaló papírjaimat írja, akkor is nagyon közel hajol a papírhoz. Még egy kis apróság róla: balkezes. :D

Emerenc: A cica érzi, hogy picit fáj a hasad. Próbál gyógyítgatni. :) Ha van időd és képed a cicusról küldj légyszí. :D

Zafír
zafir100

Emerenc! Hajrá EGYETLENKE!!!!!!

Krisztó! Jó a tábla! :D

Kagyló! Így a végén jó sok tüsző lett!!! Gratula és drukk péntekre!
Vendég

Emerenc,

drukkolok!!! A cicáról én is megnézném a képet :D :D

Kagyló,

csak pozitívan, pénteken minden rendben lesz :D

Zafír, Ági

jobbulást Nektek!
leeda

Csajok!

Mindkettő ugyanaz, csak teszteljük, hogy melyik lesz jobb...

Leeda! Mesélj, hozzád mit írjak????? Mikor kezdtek? Mikor lehet szorítani?

Emerenc! Csuriban kezem Egyetlenkétekért! Amiről délután kérdeztél, sajna nem tudok segíteni, nem igazán pártolja senki. De ha Dévai sem, annak biztosan van oka.

Kagyló! a kezdés a mensi első napja. Juj, nagyon jó, hogy sok tüszőcskéd lesz!

Többiek! Gyertek az infókkal!

1302116394.9537.pdf

1302116418.1562.htm

kriszto

kriszto82

@kisalag: húúú köszönöm az igen kimerítő választ! :D
hát igen, mint ahogy mondtam, minden Intézetben mások a szokások, az előző helyemen, az inszem után 2órára le kellett ott feküdni, úgy ahogy voltunk ruhástul. sztem ez jó dolog! Mindegy, akkor majd innen hazavezetek rögtön, persze nem kátyus úton :) sajna ilyen nincsen, és majd otthon heveredek le! :o

szóval voltam ma is UH-n, a 6 tüszőből 1 eltünt :( a többi 5 ből 2 indult meg nőni, a többi csak úgy ott van! nem tudom mit csinálnak :?

@emerenc: naggyon gratula, hajrá Egyetlenke! :D akkor lehet, hogy én is láttalak, csak nem tudtam, hogy Te vagy az! :)

@kisalag: mi az a laptető, és mikor volt az enyém, és hol???? :shock:

@kriszto82: nekem nagyon tetszik a tábla :)
akkor leírom az én adataimat: 2011.04.11-én (ez még pénteken lesz biztos), inszem, 5.alkalom, és igen bizakodóan várom a hétfőhöz 3.hétre esedékes tesztet! :D

@kagyló: akkor utánam voltál ma reggel, én voltam az 5. :)
ne aggódj előre a párod miatt! biztos minden rendben lesz!!!

Mindenkinek drukk!
Jó éjt! :P

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

kriszto
Kezdés :25
Hányadik:5.ICSI

Köszönöm!
De sajnos ez még nem jelent semmit,hogy van bőven.
Majd ezek után fog kiderülni, ha össze lesznek rakva stb.

Zafir
Most komolyan mondom,kezdem megkedvelni,olyan aranyos tud lenni ez a KisDoki. Apánktól meg mindent meg fog tanulni!!!Igazából én nem szoktam nézegetni, hogy melyik kezével ír,vagy bármi.Jó azért,hogy te ennyire képben vagy... :wink: :lol:
Csak ne nézegesd annyit mert még félre fogja érteni!!!
:lol: :lol: :wink: :wink: :D :D

kagyló

Szép jó estét :lol: :lol: :lol:

Emerenc, drukk egyetlenkének :lol: Remélem szerencsét hoz majd :wink:

Kagyló, 3/4 11-re értem oda, úgyhogy tuti nem találkoztunk :( Nagyon drukkolok péntekre, ÉS megint egy kis megnyugtatás :lol: : nálunk a férjem 2x adott elsőre 0-s mintát :shock: utána pedig annyit,h ICSI-re tökéletesen elég! Szóóóóval nyugiiiii :wink: Minden rendben lesz :lol:

Zafír, húúú kisDoki ha olvassa a sorainkat :lol: mindent tudunk róla :lol: Hogy vagy? Nehezen megy a levegővétel még?

Zsuzsi, neked mikor lesz az inszemed?Mi volt ma???

Ági, jobbulást kívánok! Apa jól viselte az egyedüllétet a gyerekekkel?Várjuk majd a képeket :lol:

Krettyyyy, már megy ám a visszaszámlálás :lol:

Kriszto, nagyon ügyi vagy :wink:

Nyuszi,hogy álltok a babacuccok beszerzésével?

Zs76, Tulipán, SMóni, Mici hogy vagytok, mi van veletek?, ezer éve nem jártatok erre :shock:

Ma voltam Dévisznél. Volt cicimustra is :roll: meg rákszűrés és mondta,h ma van a gyerekcsinálás napja :lol: és 3 hét múlva szeretne majd csak találkozni egy pozitív teszttel :lol: Juj de jó is lenne Posziékat lekoppintani :lol:
Voltam kineziológusnál is és oda már nem kell többet mennem. Kaptam mantra szöveget amit mondogatnom kell egy hónapig minden nap és mellette 1-2 gyakorlatot csinálni reggel.
Olyan jó érzéssel jöttem el :lol:

Pusza mindenkinek!
Bari

bari6

Zsuzsi
Szerintem én ma veled beszélgettem.Te vagy aki pénteken inszemre jön...???
Barika
Olyan irigy vagyok!!!
De jó napod,éjszakád van neked...................... :wink:
Én meg ilyen light féle,szinte alig valami............ :oops: :evil: :( :cry:
Ezek után én is jó érzéssel jöttem volna el...!!!!
Mondogatnod kell?!Ez használ is?
Holnap fogom másodjára megnézni A titkot!Kellenek a pozitív ............
:wink:

Semmi esély nem volt arra,hogy találkozzunk! Ezt nagyon sajnálom
Nekem meg kell várnom a 23 órát,be kell adnom a szúrit....
De nem fogok unatkozni addig sem jön az egyik ismerősöm és majd dumcsizunk addig.............. :oops:

kagyló

Kagyló, ne irigykedj :lol: majd úgy 10 hónap múlva megszeretitek egymást :lol: :lol: :lol:
Figyu, a tüszőrepit 11-kor kell beadnod? Majd a kúpot se felejtsd el :wink:
Gondolom használ, nem tudom, de bízom benne :lol: A titkot már elkezdtem nézni, de nem tudtam végig nézni, DE fogom majd és a zurammal is megnézetem :lol:

bari6

Barika
Mennyi?! Tíz hónap???? :shock: :roll: :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Főleg ha úgy fognak össze foltozni majd a szülőszobán, minden bizonnyal arra vágynék utána,de ezért van a császár.Vagy nem?!
Igen,akkor kell beadnom!
Ne is mond azt a kúpot................brrrrrrrrrrrrrr!
Nekem a páromat nem lehet ilyenre rávenni,de én nekem nagyon bejött.
Remélem használni is fog!
Most nézem 16 nap,mindjárt 15 nap!!!!!!!!!!!!

kagyló

Emerenc,

Ezer drukk egyetlenkének :!: :!: :!:
A cicádra én is kíváncsi vagyok.
Én pont tegnap fényképeztem le a mobilommal, ahogy együtt pihentünk a kis csíkossal, feküdt a hajlatomban a pocak alatt, és a mancsával meg fogta a pocimat. Olyan édes volt :D

Kriszto,

A táblába nekünk a kezdés 2010.09.11.

Kagyló,

Nagyon szépek a tüszők, és ne aggódj, tuti lesznek olyanok, akik egymásba szeretnek, és vissza is kaphatod.

Zafír,

Remélem már jobban vagy, és lassan nem is fogsz emlékezni arra, hogy mi volt.

Ági,

Pihenj, amennyit csak tudsz, gondolom, hogy ez nem megy könnyen a 3 lurkó mellett. Tényleg Apa, hogy bírta és a gyerekek hogy viselték, hogy nem Te fektetted le őket?

Kisalag,

Akkor Neked pénteken inszem?

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Leeda: Köszönöm! Nálad kicsit hiányos a táblázat. Ti hogy álltok most?

Kvzsuzsi: Hajrá tüszőcskék! NŐJJETEK!!!!! :D

Kagyló: Csak nem érti már félre? :roll: Párommal is nagyon jól kijönnek. Én is csak azért tudok ilyeneket, mert a magánrendelésén sok időt töltök. Múltkor is 45 percet voltam a műtét előtt. Mindent megbeszéltünk a műtéttel kapcsolatosan, mindenre válaszolt, papírokat töltögetett UH-zott. Amíg kitölti az ÁNTSZ papírokat, nincsen más dolgom, csak figyelni. :lol: A pozitív gondolkodás nagyon fontos. Nézz meg engem. Annyira pozitívan kezdtem el gondolkodni, hogy sikerült pszichésen túlstimulálni magamat. Dévait nehezen tudtam csak meggyőzni, hogy nem kaptam sehol máshol hormonkezelést. :roll:

Barikám: Istenem, de csodálatos lenne ha követnéd Posziék példáját. Annyira szeretném, ha lenne egy csodababád!!!!!
Köszönöm, már jobban vagyok,még hamar kifulladok, de az a levegőkapkodós dolog 2 napja már nincsen. MÁR CSAK 15 NAP.

Nene: Cicuskád nagyon tündéri lehetett. :wink: Köszönöm, tegnap már jobb volt, de ezek a hegek még egy darabig emlékeztetni fognak rá, hogy mi is történt.

Elmesélem nektek, hogy mikor kedveltem én annyira meg a mi KisDokinkat. Januárban az indulés előtt 5 órával (!) felhívott, hogy elfelejtette, hogy kellne egy HSG vizsgálat is. Mondanom sem kell nagy szerencséje volt, hogy nem személyesen mondta, írtó mérges lettem. Kérdeztem, hogy ezt meg miért csak most mondja????? Nem kezdett el szabadkozni, hogy így meg úgy, hanem kerek-perec megmondta, hogy: "Ezt én rontottam el, bocsánat." Na és itt vált az én kedvencemmé. Többször is beismerte utána, hogy ő hibázott és nekem ez nagyon tetszett. Hát ennyi!

Zafír
zafir100

halihó,

Laptető: ez nekem is sokáig rejtély volt, de mára megértettem :) aki az első az oldalon és ez egy nagyon mágikus és misztikus dolog és nagyon szerencsés állapot... ilyenkor megajándékozzuk egymást minden földi jóval és pozitív gondoltokkal (na jó, legtöbbször husival és salátával :lol: ), így gondoltam és a csodalámpára, de képtelen vagyok csatolni képet, így csak a képzelet marad :(

nene: nekünk a múlt pénteken volt, bolondok napján az inszem, remélem sikert hoz ez a viccesen mókás nap - mondjuk felérne egy csodával... de bizakodunk, és remélünk (kb. ennyi maradt nekünk :( )

DE itt a szép, napsütéses reggel, mindenkinek csak pozitív gondolatokat mára, várjuk Egyetlenkéről a híreket és millió drukk a holnapiaknak!!!! Mindent bele és hajrá!

ui: nagyon jó a tábla, köszönjük nektek Krisztó, Bari
kisalag
Fót

Szerintetek, hogyan lehet, hogy 8:22 van mégis 7 óra valamennyivel jelennek meg az üzentek????? Ez eddig is így volt? Vagy csak itthon rossz az összes óra? :?

Zafír
zafir100

Kriszto!

Olyan jól esett látni, hogy én is ott szerepelek a táblázatban. Mindig láttam, hogy készülgetnek ilyen táblázatok itt-ott, és vágyakoztam, hogy egyszer majd én is benne lehetek.... :-)

Szóval, nekünk a kezdés:2010.04.13. és 2.ICSI-re sikerült.

kisgaby

Kép
kisgaby

Kriszto, Zafir,

mi most egyenlőre (az 1. ICSI nem sikerült) megpróbáljuk majd a talpmasszázst+ mindenféle bogyókat, milyen hatással van ránk, aztán majd meglátjuk :wink:
Köszönöm!

Szép napot Nektek!
leeda

Sziasztok
Nene
Köszönöm szépen!
Zafir
Már azt hittem csak én kedveltem meg a KisDokit!
:oops:
Az órát már én is néztem,legalább a következő óra átállításra nem kell vele bajlódniuk......... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kisgaby
Folyamatosan fogom követni a baba képeket! :wink:

kagyló

Kagyló: Nem csak te kedveled és remélem nem csak ketten vagyunk ezzel. :wink:
Nekem egy nőgyógyász barátom ajánlotta őt, aki nagyon precíz és jó orvosnak tartja, így már az első találkozásnál pozitívan álltam hozzá és bíztam benne.
Már azt is megbeszéltem vele, hogy nála szeretnék szülni. Azt mondta, hogy nagyon megtisztelő számára, hogy őt választottam. :oops: Teljesen zavarba jöttem ettől.

Leeda: Ez nagyon sejtelmes válasz lett. :D Mikor lesztek készek egy újabb indulásra?

Eddig észre sem vettem az órát????? :( Tényleg nagyon ki voltam fáradva. :lol:

Ma viszont csak pozitív gondolataim vannak, nagyon aktívnak érzem magam, na azért vannak még hajolgatási korlátok, de talán ennyi.

Zafír
zafir100

Alakulunk....

1302159079.6111.pdf

1302159091.2827.htm

Emerenc! Gyere majd ha telcsiztél!+++++++++++++++

kriszto

kriszto82

Nem termékenyült meg. :cry: :cry: :cry:
Nagyon a végét járják a tűszőim, biztos, hogy amint lehet folytatom. Kilátásban egy bank rablás. :wink:

A mi KisDokinkat én is remek szakembernek tartom. Biztos, hogy jó szülész-nőgyógyász stb.
Egyébkénként olvassák a fóromot. :wink: Holnap kell hívnom Déviszt, hogy hogyan tovább.....
emerenc

Zafir
Zavarban?!Az nem jó! :lol: :lol:
Kriszto
Jó lett a táblázat! :wink:
Mikor jön vissza az ugrálós tigris?
Emerenc
Na ne már!Nagyon sajnálom!!!! :(
Viszünk neked a sittre kaját! :wink: Csak azt nem tudom onnan,hogy fogsz menni apánkhoz?!Három hónapot biztosan kell majd várnod,aztán lesz bébi baba!!!!!!Oké?
Olvassák????????Jaj nekünk!Zafir,csajok,nekünk reszeltek...........

kagyló

@emerenc: naggyon sajnálom, hogy ez most nem sikerült :( , de fel a fejjel! biztos találtok valami megoldást! :D :D

miből gondolod, hogy olvassák a fórumot?

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

@kriszo: a táblázathoz, nekem márc. 29-én volt a ciklus első napja, gondolom, akkor ez kell a kezdő dátumhoz :)

egyébként naggyon jó a tábla, köszönöm Nektek, hogy foglalkoztok vele

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Emerenc :cry: borzasztóan sajnálom Kép
Akkor köv. pirivel kezdtek is? Te méhpempőzöl?

Puszilok mindenkit. Ma sajnos ezer a dolgom, így majd este jövök bővebben írni :lol: addig is legyen mindenki rossz :twisted:

bari6

Emerenc :cry: borzasztóan sajnálom Kép
Akkor köv. pirivel kezdtek is? Te méhpempőzöl?

Puszilok mindenkit. Ma sajnos ezer a dolgom, így majd este jövök bővebben írni :lol: addig is legyen mindenki rossz :twisted:

bari6

@kisalag: igen én is csodálkoztam rajta, hogy amit írtam az este még az első oldalon volt, utána meg már te írásod volt az első oldalon!
Ne mind1, most már majd figyelek, jó ezt tudni :D

@zafir: az órát én már régóta látom, hogy rossz!, de az én számításaim szerint 3 órát késik, vagy legalábbis, én azt látom
lehet, hogy mindenki mást lát? :shock:
KisDokival kapcsolatban igazad van! fontos dolog, hogy valaki beismerje, hogy hibázott, viszont ritka is, meg kell becsülni, ha valaki ilyen!! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Emerenc: :cry: Nagyon sajnálom. :cry: Örülök, hogy a pozitív hozzáállásod azért megmaradt. Honnan tudod hogy olvassák?

Kagyló: Valami hasonló járt az én fejemben is..... De legalább nem kell felhívnom, hogy hogy vagyok, innen mindent megtud. :lol:

Bari: Látom megint előkerült egy cicus, még ha egy majom is van mellette. :lol:

Zafír
zafir100

Emerenc,

én is sajnálom :roll: Nagyon jó, hogy ilyen pozitív vagy, tényleg példaértékű a hozzáállásod!!!! :wink:

Zafír,

írtam privit!
leeda

Kvzsuzsi: 3 órát????? Én csak 1 óra csúszást látok. Bizony nagyon ritka ha beismeri valaki ha hibázott. Nekem ez az egyik vesszőparipám a cégnél is. A 3 alapszabályom legfontosabb pillére, amit minden egyes új kollégámnak elmondok és be is tartatom velük.

Zafír
zafir100

Zafir
Reméljük,hogy nem olvasnak semmit sem... :oops:
Én meg próbálom elütni az időt, szokásos házi munkával. :evil:
Barika
Várunk,siess!!! :wink:

kagyló

Nekem a munkában, és az élet mindennapjaiban is az a fő szabályom egyike, hogy nem a probléma okozóját kell keresni és mutogatni, hanem a problémát felismerni és megoldani, akár közös erővel ha egyedül nem megy.
Mert szerintem a problémák megoldása a cél, és nem a mutogatás, hogy "ki a hibás". A mutogatással nem lesz megoldva a probléma.
De mindenki másképp gondolkozik... :-)

kisgaby

Kép
kisgaby

Emerenc,

Én is nagyon sajnálom :cry:

Az órát már én is figyeltem, és nálam is kb. 3 óra az eltérés, legalábbis, ha kisgaby most írt, mert frissítés előtt még nem volt itt az ő bejegyzése, akkor 8:29-et ír nálam, és most volt 11:29.

A holnapiaknak nagy drukk :!:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

emerenc: sajnálom :( - nem próbáltok meg valami alternatív gyógymódot amíg a következő piri meg nem jön és DévaiI ismét lát? ja, és a bankrablásban számíthatsz rám ;) :lol:

további szép napot mindnekinek és akkor legyünk rosszak, ahogy Bari tanácsolja :twisted: :lol: :twisted:
kisalag
Fót

Kíváncsiságból bekapcsoltam az összes számítógépet a lakásban,összesen 3 db van.Mindegyiknél 1 órát késik az óra.
Zsuzsi
Melyik országban vagy,hogy 3 óra eltérésed van? :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :D :D :D

kagyló

Kisgaby: Igazad van! Szerintem egy picit félreértettél. Nem a hibásra mutogatás a lényeg, de én azt nem szeretem, amikor tudni lehet hogy valaki hibázott, mégis letagadja azt. Ez nagyon fel tud dühíteni, hiszen mindenki hibázik. Ha valaki bevallja hogy hibázott, akkor együtt gyorsabban helyre lehet azt hozni, ha tagadja azzal semmit nem lehet elérni, a munka terén pedig a hiba kijavítását is akadályozza. Másik meglátásom, hogy a hibáiból nagyon sokat tanul az ember, ezért én is el szoktam várni mindenkitől, hogy szóljon, ha hibázok, hiszen akkor legközelebb arra biztosan jobban figyelek.

Nene: Nálam Kisgaby 10:29-kor írt. :lol:

Leeda: Írtam válasz privit.

Zafír
zafir100

Emerenc, nagyon sajnálom.... De örülök, hogy nem törtél le teljesen!!! Folyt. köv. hamarosan és akkor Veletek lesz a befutó :)

Ez engem is érdekel, valóban olvassák a fórumot?? Ha igen, akkor üdvözlet az Intézet összes dolgozójának :lol:

Bocsánat kérés kapcsán szerintem a legjobb, legszebb dolog, ha valaki tud bocsánatot kérni. Nincsen olyan ember, akinek ne lágyulna meg a szíve ettől, sőt, aki vétett, annak is jó a lelke!

nyuszika85

nálam Kisgaby: 9:29
kisalag
Fót

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?