Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Valakinek van valamilyen tapasztalata dr.Gasztonyi Zoltánnal?

Köszi
Nyuszi81 :lol:

KépKép
KépKép
 


Szia!

Én hozzá jártam terhesgondozásra, nála is szültem, és legközelebb is őt választanám. Mire vagy kiváncsi?

Kép
 
 


Szia Mona!

Neharagudj,hogy csak most,de eddig nem voltam valami jól,ha leültem a gép elé,rögtön felkavarodott a gyomrom,mert közben összejött a baba,tegnap voltam 12 hetes.
Nagyon szimpi a doki,teljes mértékben megbízom benne,úgyhogy nála is maradok.
A szülésnél is ennyire rendes? Mindenféle tapasztalatodra kiváncsi vagyok.
Nagyon köszönöm előre is

KépKép
KépKép
 

 
 

Igen, nagyon rendes a szülésnél, rendkívül nyúgodt, még viccelődtünk is :) , pedig elég csendes ember. Hol fogsz szülni? István vagy Telki? Nemtudom mit írjak :roll: , inkább kérdezz :wink:
Boldog pocakosodást kívánok!

Kép
 
 


Sziasztok!

Én is szeretnék kérdezni Gasztonyi doktorról.
Még nem voltam nála, de nagyon sok pozitív dolgot olvastam róla és épp hozzá szeretnék bejelentkezni, de az Istenhegyi klinikán kívül eddig nem találtam mást.

Mona tudnál adni elérhetőséget hozzá ezen kívül? Az István korházban nem tudod véletlenül mikor rendel? Te egyébként ott fogsz szülni, vagy a Telkiben? Mikor szültél nála?

Előre is köszi a segítséget.

Kép
Kép
 


Szia Nyanya!

Sajna nemtudok elérhetőséget hozzá az István kórházban, de ha jól emlékszem kedd délután rendel ott. Szerintem ha felhívod a kórházat tudnak segíteni.
Én a terhesgondozás alatt végig az Istenhegyire jártam hozzá, és 2007 júliusban szültem nála Telkiben.

Kép
 
 


Szia Mona!

Küldtem neked privit.

Kép
Kép
 


Szia Mona!

Igen,az Istvánban fogok szülni,ha jól tudom Telkiben már nincsen.
Szülésznőt ő ajánlott,vagy te kerestél ha az Istvánban szültél?
Nagyon megnyugtat,hogy a szülés alatt is rendes és türelmes,ez jött le nekem a vizsgálatok alatt is.
Ha eszembe jut valami menet közben,kérdezek ha nem gond. Ha nem okoz problámát,majd priviben írok,jó!?

Köszi

KépKép
KépKép
 


Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni Gasztonyi doktor elérhetőségével kapcsolatban? Annyit tudok, hogy a Szent Istvánban rendel....
Köszönöm, Andi
 


Szia!

Én csak az Istenhegyi elérhetőségét tudom. Mindennap rendel, kivéve kedd, gondolom akkor van az Istvánba.

Kép
 
 


Szia Mona!

Köszönöm szépen, megpróbálom majd kideríteni a Sz. István számát... Amúgy jól tudom, hogy az Istenhegyi magánklinika?
 


Igen, az magánklinika.

Kép
 
 


Sziasztok!

Én még csak 1x voltam dr Gasztonyinál, de szinpatikusnak találtam.

Ha vkit érdekel:

Dr. Gasztonyi Zoltán: 06-20-942-9269
aszisztense Mónika (nála kell bejelentkezni az Istenhegyin)
06-30-677-7570

További szép estét!
 
 


Hááát, soha többé, kicsit embertelen a drága doki. ha már privátban vagy nála, akkor egy kis figyelmet és kedvességet elvárna az ember, de ez nemhogy mogorva, de eléggé tap--ó is. Segíteni sokat nem fog neked, és ne is várj tőle válaszokat a problémádra! Ezt tanulta az orvosin, na az ilyenek miatt utálják az orvosokat, de nagyon, pénzéhes és t..-ló. Sokat ne várj tőle, hacsak elég vastag nem vagy hogy felkeltsd az érdeklődését.
csabee
Budapest III. kerület
 
 


Hű, nagyon meglepett ez az utolsó hozzászólás!

Én az Istenhegyin voltam nála genetikai UH szűréseken. Én imádtam. Nagyon kedves, rendes, megnyugtató, figyelmes. Végig kedvesen beszél, magyaráz arról, hogy mit lát. Lehet tőle kérdezni, mindenre nagyon normálisan válaszol. És nem csak tárgyilagosan beszél, hanem még anyai szívet melengetően a pocaklakót is kedvesen dícsérgeti, hogy milyen szép pofija van, milyen tökéletes ez, meg az, stb... (de attól még szakmailag is nagyon alaposnak, jónak tűnt és annak mondják) Mindig nagyon jó hangulatban, megelégedve, megnyugodva jöttem el tőle. És ez nem mondható el mindenkiről...

Én mindenkinek jó szívvel ajánlom a tapasztalataim alapján!

 
 


Csabee bejegyzése eléggé... hogy is mondjam... legalább konkrétumokkal szidjad!
Ha egy orvost szolgának tekintesz, aki a pénzedért ugráljon, akkor ne lepődj meg, ha nem azt kapod, amit elvártál. A tisztelet akkor is kijár egy doktornak, ha fizetsz érte, ahogy mindenki másnak is.

Gasztonyi egy vércuki nődoki, aki még az apákat is képes kezelni. Mi meddőség + lombik miatt jó párat végigpróbálhattunk, és magasan verte az átlagot. Egyáltalán nem pénz-centrikus, sőt, folyton azzal jött, hogy amit lehet megcsinál az Istvánban tb-re. Én az Istenhegyire jártam hozzá meddőségi kezelésre, majd a lombik után terhesgondozásra és az Istvánban szültem nála. Szülésnek csak a végére jött be, de én abszolút nem igényeltem a vajúdás alatt. Igazából csalódtam is, mert mikor megláttam azt hittem, de jó, akkor már mindjárt vége :lol: Amúgy árad belőle a nyugalom, és bár nem volt egyszerű összevarrnia némi komplikáció miatt, valami veszettül nyugodtan dolgozott, és az se zavarta, hogy apa lelkesen nézi meg kérdezgeti a foltozás részleteiről (perverz egy férjem van).
Vizsgálatok alatt nagyon tárgyilagos, nem ködösít és korrektül válaszol, ha kérdezel. Ha nem kérdezel, akkor persze nem :) Én péntek éjjel születem, és szombat koradélután bejött megnézni, hogy vagyok. Ez szerintem bőven rendes. Meg halál lelkes bír lenni egy 4d alatt, sztem jobban élvezi, mint a szülők. Egyszer késett a rendelésről egy szülés miatt, úgy fel volt dobódva, mintha a saját gyereke született volna. Ezek nálam fontos szempontok egy nődokinál.

Amúgy elég fanyar humora van, én nagyon bírtam, de ha érzékeny vagy, tuti megsértődsz rajta. Pl ultrahang alatt néztem a képet, totál nem láttam, hol a gyerek, kérdem az ott a gyerek? Mire ő „a maga gyereke és nem ismeri fel?” Mindezt fapofával, szóval elhiszem, hogy néhány „érzékenyebb” kismama ezen megsértődik és nem röhög :D

Én csak ajánlani tudom, bár tényleg nem olcsó. Nekünk megérte, következő babák is nála lesznek.

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Én az OGYEI révén ismertem meg Gasztonyi doktort, ahova családtervezési tanácsadásra járunk a párommal. Két héttel a vizsgálatot megelõzõen bejelentkeztem hozzá. Szerencsére van munkám, és nem rugalmas a munkaidõ, így minden vizsgálatra külön el kell kéredzkednem, mégpedig jó elõre és a város másik sarkába kell utaznom. A vizsgálat napján felhívott az asszisztens, hogy legkésõbb délre érjek oda, mert Gasztonyi doktornak el kell mennie szüléshez. Mondtam jó, rendben odaérek. Odaértem 3/4 12re, le is ültettek, mondták, hogy szólnak Gasztonyi doktor úrnak. Erre délben kijön egy nõ és közli, hogy a doktor úrnak el kellett mennie. Oké, én maximálisan megértem, hogy egy szülés sokkal-sokkal fontosabb, mint egy ultrahang és én is szeretném, ha rohanna hozzám a nõgyógyászom, amikor elkezdek szülni. De akkor miért mondják, hogy érjek oda délre?! Ezek után "végigkergettem" a doktor urat az egész városon, elmentem az Istvánba, ahol végül kivizsgált és nagyon rendes volt. Azt egy szóval sem mondta, hogy "elnézést", de kifogástalanul levezette a vizsgálatot, kedves volt. Nekem csak az ellen van kifogásom, hogy totál hülyére vett, mintha én nem ugyanolyan értékû ember lennék, mint õ, csak azért mert esetleg a "keveset fizetõk" kategóriájába tartozom (az OGYEIben 25ezer forintért megkapjuk az egész csomagot, aminek részét képezi a nõgyógyászati vizsgálat és ebbõl nem hinném, hogy túl sok jut neki).
Szóval nõgyógyászként maximálisan ajánlom, csak - mint sok orvos - istenként viselkedik, aki többet megenged magának mint az 'átlagember'. És mivel ki vagyunk szolgáltatva az orvosoknak, ebbe beletörõdünk.
lilorsi
Budapest II. kerület
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: <aaa>

Jegyzetfüzet: