Elnézést kérek az offolásért! Összekapartam magam (nagyjából)!
Momelcsi: Nagyon szépek a csemeték! Gratulálok! Milyen szépségpöttye van a kicsilánynak a szemöldökénél. Nagyon helyes.
Kisgaby: Hát a Te kicsi gyermekeid is tündériek!
Kisalag: Nagyon drukkolok, hogy a harmadik beavatkozás hozza meg gyümölcsét! Csak egy dolog jutott eszembe! Te ha jól emlékszem, akkor mindig hamarabb tsztelsz, mint a kiírt határidő. Egy kicsit bírd még ki! Az én meglátásom szerint 2 hét múlva pénteken már mehet a pozi teszt!
Emerenc: Sajnálom egyetlenkét! Pedig nagyon drukkoltam neked is a zugomból! Annak viszont én is örülök, hogy továbbra is pozitívan állsz a dologhoz! Akkor most azért drukkolok,l hogy minél hamarabb meglátogasson piroska, és újra tudjatok kezdeni!
Kagyló: Egy nagy kalappal a holnapi punkcióhoz. Holnap este várunk a hírekkel. És csak pozitívan!!! ++++
Kriszto: Nagyon szuper a táblázat. Köszönöm szépen, hogy engem is belevettél.
Bari: 15 nap! Ez is eljött. Küldöm neked is a pirimeghozó drukkokat!
Kretty: Ti is most kezdek ugye? Ha jól emlékszem, akkor húsvét körülre várod pirit, ugye?
Kvzsuzsi: Mikor lesz nálad az inszem? Kisalag nagyon szuperül leírta a menetét. Kicsit én is elcsodálkoztam, amikor inszem után öltözés, aztán agyő! Azt olvastam sok helyen, hogy fektetik még az embert kicsit megdöntve, hogy a katonákat így is segítsék! Na de, náam ez a másik megoldás is bejött! Kívánom, hogy neked is így legyen!
Zafir: Örülök, hogy már Te is jobban vagy! Őszintén szólva én már egy kicsit összezavarodtam KisDoki és Paragi doki ügyön... A jó múltkor, mikor az intézetben jártam, akkor láttam még egy fehér köpenyes férfit, aki az emeletről jött le, és nem Kálmán volt, hanem egy idősebb Úr! Én azt hittem, hogy ő Paragi doki, az orvosod, de most ezek szerint a mi KisDokink a Te dokid is. Már csak azt nem értem, hogy hogyan van ideje magánrendelésre? Eltanúlta Apántól a "nem-pihenést"?
Nem tudoom már, hogy ki küldte, melyik kisállatot, de nagyon édes mindegyik! Nekem is szinte világ életemben volt kisállatom. Volt időszak, amikor 4-en voltak.
Ha kifelejtettem valakit, attól elnézést kérek! Természetesen mindenkinek minden mennyiségben mennek a mega-giga drukkjaim!
Pusza: