Sziasztok!
Elnézést kérek, szánom-bánom a zugot.
Szükségem volt egy kis távolságra a baba témától. Kezdtem már olyan szinten parázni az indulás dátumát illetően, hogy az már kimerítette a pszichológia tankönyv néhány fejezetét.
Ahogy Zafír írta, egy kis remény megcsillogtatása után rettegünk az újabb csalódástól...
Zafír: nagyon-nagyon drukkolok nektek, hogy sikerüljön találniuk katonát. Tudom, hogy féltek... Csak azt kívánom, hogy sikerüljön.
Emerenc: olvastam, hogy ez most nem sikerült. De azt is olvastam, hogy pozitívan állsz a következőhöz. Annak már sikerülnie kell. Azzal mikor kezdhettek?
Kagyló: remélem, a kezdeti "bukkanók" után mára már minden rendben van veled. Írd majd meg mi volt D-nél.
Zsuzsi: ma délutánra a legjobbakat.

Délután már kismami leszel. Drukkolok!
Bari: már csak 13 nap??? Azta, nagyon mennek a napok!!!
Kriszto: milyen virágokat ültetsz? És szabad kérni, ha kikertészkedted magad, amihez csendes szellős időt kívánok, akkor kitöltenéd a táblázatban a mi sorunkat (annyira meghatódtam, köszönjük a helyet!!!!)?
Kezdés dátuma: 2011. május 9. körül.
Lombik lesz, az első (és bízunk benne, hogy az utolsó is

)
Napi helyzet: kenet és chlam. miatt hívni D-t 15-én, ill. 22-én. Szélúrfi április 28-án minta leadás, eredményért másnap.
Tegnap végre meglátogattam D-t!
És el sem hiszem, de csak a kenetet és a chlam-ot kellett megismételni.
Mondta, hogy ez elég sokáig tartott... Már azt hitte nem is megyünk vissza. Mondtam neki, hogy mi jöttünk volna, de nem volt mivel.
És úgy engedett el, hogy kezdhetünk, amikor csak akarunk!!!!
És bár keddre várom pirit (pontosan várja a fene

), de szeretnék legalább két olyan leletet Szélúrfinak, amiben van katona. "Mert az ördög nem alszik, és már jó csipás lehet a
rohadék...". Szóval megvárjuk a következő ciklust. Addig a pajzsmirigyemre kapott bogyó is kezdi talán kifejteni a hatását, bár D azt mondta, teljesen normális az érték (2,62). Meg kicsit rákészülök lelkileg.
Nagy gyorsan ennyi. És megpróbálok a hétvégén visszaolvasni rendesen, hogy mindenkiből képben legyek.
Nagyon-nagyon drukkolok mindenkinek,a mihez kell.
Szép hétvégét mindenkinek!!!