Új privát üzeneted érkezett!

Kívánom, egyetlen legyek ebben a topikban.
2004.10.25-én eltünt itthonról a 15 és fél éves lányom. Kb. 174-175 cm magas, 50-55 kg, átlagos testalkatú, barnásszöke, vállig érö a haja, kék szemü. Ruházata sötétkék zippzáras dzseki, vállon piros és fehér csíkokkal. Fekete, vagy sötétzöld trapéz, vagyis inkább teljesen böszárú kordbársony nadrág, esetleg egy vékonyabb khaki színü nadrág, feneke alatt két farmerszínü folttal. Pirosas bordó hátizsák. Fehér, vagy feltünöen narancssárga gyöngyvászon sportcipö.Valószínüleg két hasonló korú fiúval tanyázik valahol a Déli Pályaudvar környékén. Pécsröl szökött el.Kriszta a neve.A kezein ezüstgyürük, és egy sötétbarna kókuszhéjgyürü, ezüstszínü óra, és valószínüleg alsó ajka alatt piercing van.Több fülbevalót hord. Tegnap még volt nála mobil (ami egyébként az én nevemen van). A mobilszolgáltató nem adja ki a tartózkodási helyét, mert a rendörség nem kéri. Csak ha közvetlen életveszély áll fenn, vagy ha már megtörtént valami büncselekmény.Kép Ennyit a megelözésröl. Szolgálunk és védünk...
Kérlek, ha valaki látná, vagy lenne valami ötlete, segítsen. Tehetetlen vagyok. A rendörségre nem számíthatok, ezt már látom. Kétszer jeleztem, hogy MOST ebben az adott pillanatban a déliben van egy adott matáv-fülkénél, és egy darabig még ott is lesz, egyszer azt mondták adjam be másnap reggel az információt írásban a körözési csoportnak, második alkalomnál pedig állítólag kimentek, de nem találták, meg különben is ezek a gyerekek ha egyenruhát látnak, elszelelnek.Merthogy egyenruhában járnak a járörök...És csoda, hogy ennyi csellengö gyerek van az országban...A mai nappal befejeztem a rendörséggel való kommunikációt, mert semmi értelme, ez sajnos nyilvánvaló. Segítsetek, ha eszetekbe jut valami.Vagy valami nagyon fejes a TMobilnál, aki esetleg stikában segítene bemérni a telefonját.
Cseri
 


Cseri,
nem tudom, ha esetleg egy fotót betennél róla ide? Úgy talán könnyebb felismerni...
Az index fórumait sokkal több ember olvassa, mint a bbnetet. Ott is érdemes lenne nyitnod egy topikot, pl itt:
http://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=1

Zs.

Zsóka
 
 


Szamomra vegulis nem derul ki, hogy bejelentetted az eltuneset hivatalosan? Korozik mar?

-Afonya
 
 

 
 

Cseri: raknál fel képet a lányodról? Bár én ritkán járok a Délifelé, de figyelni fogok, hátha szembe jön valahol az utcán. Téged hol lehet értesíteni, ha megtaláljuk?
A rendőrség no comment Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Cseribogi,

En nem felejtenem el a rendorseget, hanem helyette a nyakukra jarnek. Szerintem egy kiskoru akirol a szulei nem tudjak hogy hol van es kivel es miert az kozvetlen eletveszelyben van. Ezt miert kell nekik magyarazni?????? Esetleg kerhetnel segitseget a barataitol, osztalytarsaitol, lehet hogy valaki tobbet tud rola (roluk) vagy legalabb az okot hogy miert szokott el.

Mandarin
 


Zsóka, fotót keresek, megpróbálom felrakni.Az indexet is megpróbálom.
Igen Áfonya, rögtön bejelentettem, 5 oldalas jegyzökönyvet vettek fel, baráti körröl, családi dolgokról, mindenröl, amit számitásba lehet venni.
Cory ezeken a telefonokon várom, ha valaki látná, vagy valami szuper ötlete van:72/252-847 v. mobil: 30/632-1967
Mandarin, 5 napig a nyakukra jártam, ahogy megtudtam valami apró hírt, rögtön hívtam öket. Már a puttonyuk tele volt velem. Én adtam az ötleteket, a csaj, aki belevitte a lógásba, és megtudta, hogy a Krisztát körözik, rögtön hazajött.(már nagypályás a csaj) Én szóltam, hogy ugyan hallgassák már ki.Na az annyi volt, hogy megkérdezték tényleg együtt voltak-e, és hogy hol váltak el.Csókolom. Hazudik, mint a vízfolyás. Amikor azt kérdeztem a rendörtöl, hogy ugyan ki dönti el, hogy életveszélyben van-e, akkor kioktatott, aminek az volt a lényege, hogy a közvetlen életveszély, amikor pisztolyt tartanak a fejemhez, vagy kést, vagy már nyiszálják a torkomat...ilyenek. Kép
Ami a barátait illeti...Hát a barátainak egy része - ezek szerint - kis szemét társaság, azok, akikböl az alja népek lesznek. Hiszen ezek vitték bele a táncba.Persze azt is tudom, hogy nem tartottak a fejéhez fegyvert, hogy na most aztán megpattanás. A normálisabb barátok észtveszejtve keresik, szállítják a híreket, néha a tévhíreket, mert azok akkikel napi kapcsolatban áll - állítólag, nos azok félrevezetik a jónépet. Az okokat nagyon hosszú lenne részletezni, az apja, akit imád, egy igazi féreg sajnos, és erre alighanem most kezd rájönni, és ez óriási törést okoz benne. Másrészröl hozzájönnek a tinédzserkor szokásos szülöellenessége is, de ezek persze normális körülmények között nem vezetnek arra senkit, hogy meglépjenek otthonról. Nem teljesen felhötlen a viszony a nevelöapjával sem, de azt talán ö is tudja, hogy négy év alatt a nevelöapjától többet kapott mint az imádott apjától 15 év alatt.És persze magamat is felelössé teszem, amiért megbíztam az apjában, hogy nyugodtan odaengedhetem, haragszom magamra,amiért nem érezte magát olyan jól itthon, hogy ne vágyjon innen el. Nem tudom. Erre nem számítottam, így felkészülni sem tudtam rá. Igyekszem fényképet feltenni, de a szokásos napi rutin is alig megy, mintha ólomból lennék, alig tudok mozogni, nem érdekel semmi, nincs kedvem semmihez, és csak azon jár az agyam, mit lehetne tenni, kit kereshetnék meg hogy segítsen.Egyáltalán miben tudnának mások segíteni...Hát legfeljebb a megtalálásában, aztán hogy ez újra elö ne forduljon, hát abban már nem...Mert még sehol nincs, haza se talált, de én már attól rettegek, hogy ez most már bármikor elöfordulhat???
Ezer kösz mindenkinek, aki foglalkozik a problémámmal.
Cseri
 


Cseri!
Egy pillanatig sem lennék a helyedbenKép
Egyre viszont készülj fel (tudom, bár csak már ott tartanál), hogy ha hazajön, otthon is kell tartanod majd...
Át kell gondolnod, hogy kit minek tartasz. Azokat szemetezed le, akiket ő szeret - azt most hagyjuk, hogy valójában milyenek ezek az emberek. Meg kell tanulnod elfogadni az ő gondolatait-nézeteit ahhoz, hogy hosszútávon biztosan magad mellett tudhasd. És azt se feledd, hogy most pont ezek a elítélt emberek tudnának segíteni...
Nem lesz könnyű.
 
 


Cseribogi,

Ha hivod telefonon felveszi egyaltalan? Vagy mi lenne ha az egyik "normalisabb" barat hivna ugy hogy te is ott vagy. Bocs ha hulyesegeket irok de ezek jutnak eszembe.

Szegyen a magyar rendorseg!!! Ha az ember fejehez fegyvert tartanak ott mar nem sok mindent lehet tenni. BARMOK!!!!!! Mar elnezest.

Szerintem amugy a lanyod teljesen jol van, egy kis kalandra vagyott es igen pont abban a korban van amikor mar se nem gyerek de meg nem is felnott es egy csomo problemaval kell megkuzdenie, csak meg nem tudja hogy hogyan. A celja szerintem a figyelemfelkeltes.

En amugy Pecsre jartam kozepiskolaba, es emlekszem egy Pesti lany nem erkezett meg a kollegiumba hetvegen, mindenki ot kereste, kiderult hogy a szulei felraktak a Deliben o meg leszallt Kelenfoldon mert nem volt kedve elutazni...O is pont annyi idos volt akkor mint a lanyod.

Megkerhetnel egy par babanetes pesti anyukat hogy nezzenek el arrafele. En szivesen megtennem de tul messze vagyok...

Kitartast neked es ertesits minket!!

Mandarin
 


Cseribogi!

Itt van egy gyerek pszichológus akitől lehet kérdezni
http://www.sulinet.hu/tart/cikk/df/0/11451/2

*****
Csellengők - Duna TV

Szerkesztő-műsorvezető: Incze Zsuzsa

Hívható segélytelefon: (00 36 1) 438-0858
Levélcím: Duna Televízió, H - 1016 Budapest, Mészáros utca 48-54.
E-mail: csellengok@chello.hu vagy mikka.media@chello.hu

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Cseri!

Mi újság?

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Mindenkinek ezer köszönet az érdeklödésért, az ötletekért.A helyzet minden eddiginél szarabb.Már elnézést a kifejezésért.Nagyon erös tévinformációkötegek közül az alábbiakat sikerült kiszürni.Magától ment el,ez tény.De abban biztos vagyok, hogy megvezették.Búcsúlevelében elnézést kér a "balhéért" de ne aggódjak, mert biztonságos, jó helyen lesz, és dolgozni is fog.A kis buta liba nem tudja, hogy 16 év alatt hivatalosan sehol nem dolgozhat...csak ÚGY...
Rengetegen keresik, és jelenleg a forgatókönyv az volt, hogy egy "nagypályás" leányzóval, akivel suliból már lógott, Bp.re ment, ahol már várták öket.Az elsö napokban még valószínüleg szabadon mozgott és nála volt a telefonja. Szombaton tudtam meg, hogy az apja falujában van valami román pasas, akinek Pesten vannak rokonai vagy ismerösei, szintén románok, vagy ottani magyarok, akik igazi maffiózók, lányokat futtatnak. Állítólag a lányomat még nem futtatják "védelem" alatt van, de gondolom ez csak idő kérdése.A telefonja csütörtök óta nincs bekapcsolva.Csütörtök este még fülkéböl felvette a kapcsolatot a pesti féltestvérével, de nem derült ki, hogy miért. A féltestvérnek nem volt annyi lélekjelenléte, vagy nem futott át a fején, hogy esetleg ott állnak mellette, és nem tudja azt mondani, amit akar. És nem kérdezte úgy a gyereket a telefonban, hogy az igennel-nemmel tudjon válaszolni.És azóta a csütörtök éjjeli telefon óta semmi hír nem volt, illetve telefonált valaki az apjának szombatról vasárnapra virradó éjjel, méghozzá az apa falujának telefonkörzetéböl, de mielött egyáltalán kérdezhetett volna valamit, a harmadik szó után kb. megszakadt a vonal.És még az sem biztos, hogy a Kriszta hívta az apját, mert vasárnap (tegnap) este állítólag Peströl telefonált (vagy Budáról, tudomisén)és nem valószínü, hogy oda-vissza utazgat Pest és Bicsérd (apa faluja) között.Szóval nagyon úgy tünik, hogy ezerrel próbálják összezavarni és eltüntetni a nyomokat.Én tegnap (vasárnap) este küldtem a telefonjára egy smst, hogy ha él, és jól van, az a minimum, hogy hív, vagy üzen. És hozzáfüztem, hogy ha minden rendben van, az üzenet tartalmazzon két bizonyos infót. Ezután nem telt el fél óra, hívott az egyik "normális" barátja, (de én most már mindenkiben kételkedek, senkiben sem bízok meg) szóval hívott egy srác, hogy az elöbb beszélt a Krisztával, aki a bátyját próbálta hívni, de nem tudta, ezért hívta ezt a barátot, és azt üzente, hogy jól van, semmi baja, másik telefonja van (persze hívószám letiltva) valami étteremben vagy hol dolgozik konyhán és felszolgál. Na most. Az általam kért infó, ami kértem, hogy ha jól van küldjön el, nem érkezett, szó se volt róla. 16 éves még nincs, tehát nem dolgozhat, nem tudom, van-e olyan vendéglátóegység, ami megkockáztatná, hogy szökésben levö kiskorút foglalkoztat, és hogyan jutott el hozzá az smsem, ha már másik telefonja van, és miböl van másik telefon...Szerintem ott álltak mellette, és diktálták, hogy mit mondjon.Mert arra rákérdeztem, biztos benne a barát, hogy a lányommal beszélt. De mivel hívószám nincs, akárhonnan is beszélhetett.Még külföldröl is.Hiszen útlevél nála van, nyugat felé az ellenörzés tudjuk milyen...
Csíí, az általam elítélt emberek, akik ilyenbe beleviszik a gyerekeket, nem gondolod, hogy ök segítenek, akik esetleg még pénzt is kaptak azért, hogy leszállítottak egy kis buta naív libát.Akik buliban megkínálják a gyerekeket füvel...Ugye nem gondolod komolyan, hogy ezek a FÉRGEK bármiben is segítenének???Nagyon-nagyon szomorú, ha a lányom ezeket SZERETI, szerintem csak csapódik, mert ezek a "buliarcok",akik "érdekes fazonok".Azon nem is érdemes gondolkoznom, hogy fogom itt tartani, ha hazaér, ugyanis kardinális kérdés, hogy VALÓBAN szeretne hazajönni, rájött, mekkora gázban van, csak nem engedik el, vagy tojik az egész világra, és esze ágában sincs hazajönni.Amíg ez teljesen biztosan ki nem derül, addig teljesen felesleges a továbbiakon gondolkoznom, minden apró energiacseppel azt kell szolgálnom, hogy elökerüljön...Aztán ha már magamhoz szorítottam, megvizsgáltattam, hogy minden rendben van-e, és sikerül elbeszélgetnem vele, és kiderül az igazság, utána még rengeteg minden áll elöttem.Mert vagy magától nem jön, és akkor egy életen át retteghetek, mikor tünik el megint, vagy nem engedik, és ha mégis sikerül megszöknie, vagy megtalálják, akkor attól retteghetek, hogy mikor jönnek érte, mikor kezdenek el zsarolni, vagy veszélyeztetni a családomat.Szóval kettétört az életem, akár így, akár úgy.Apa tudjátok miben segít? Taft részegre issza magát, mert ö aaannyira ideges, hogy nincs meg a lánya...Arra nem volt képes, hogy felhívjon, hogy éjjel kereste a lánya és segítséget kért...Pedig tudja, hogy én ezerrel nyomozok...
Szerencsére sikerült találni egy nyomozót Pesten, aki a pesti féltestvér sógora, és talán ö végre csinál is valamit, és felfogja, hogy lehet, hogy irtó gáz van.
Mandarin, kösz az együttérzést, de arra senkit sem kérhetek meg, hogy nézzen el arrafelé.Állítólag a Délitöl két buszmegállóra kell leszállni ahhoz a helyhez, ahol tanyázik, és a Deák tértöl induló Deák F. utcában kell leszállni.És állítólag az elég sötét környék...
Bigacsiga! Van saját pszichológusa.Mióta januárban lógott egy hetet a suliból (a fentebb említett "nagypályás" leányzó homályosította fel, hogy mennyivel jobb valahol máshol lenni, mint suliban...) szóval attól kezdve járt ö pszichológushoz, én is számtalanszor beszéltem a nöcivel, de nemigazán volt eredménye...Miután elmondtam, hogy apuci piál, felügyelet nuku, felvilágosította a Krisztámat, hogy elmúlott 14, beleszólhat, hogy hol akar élni, beszélje meg velem, hogy hadd élhessen az apjával...!!!!Na, a pszichológusról ennyit.Most megkerestem a Kriszta búcsúlevelével, és hogy felfogja-e, hogy mit tett azzal a kijelentésével, hogy Kriszta már beleszólhat abba, hogy hol akar élni.Rögtön hárított.És elolvasva a búcsúlevelet, azt "állapította meg", hogy haza fog jönni a gyerek.Most kerestem egy másik pszichodokit, egy fiatal vagány csajt, talán hitelesebb lesz Krisztámnak, mint ez a banya, már elnézést, de nagyon haragszom rá, amiért megerösítette a Krisztát abban, hogy éljen ott, ahol szeret.Ha egy drogos lebujban maffiózók közt "szeretne" élni, akkor erösítsük meg benne???Vagy mi??
Ince Zsuzsával természetesen rögtön felvettem a kapcsolatot, jelenleg szabin van, MÁSODIK könyvét írja a csellengökröl, de ha jövö vasárnapig nem kerül elö Kriszta, jönnek forgatni. Én mindenesetre nagyon megkértem, akár elökerül, akár nem a gyerekem, feltétlenül foglalkozzon a mobil problémával.Hogy lehet, hogy a rendörség veszi a bátorságot ahhoz, hogy eltünt gyereket nem mérnek be mobilon.Hiszen azért kiskorú, mert nem képes belátni cselekvésének következményeit.Azért cselekvöképtelen, vagy 14 felett korlátozottan cselekvöképes...Egy cselekvöképtelen ember kikerül az otthonából, az pontenciális áldozat.Folyamatosan és bármikor eröszaknak van kitéve!!!Hogy tehetik meg, hogy megtalálhatnák és nem teszik, hogy merik megkockáztatni, hogy a kiskorút megverik, megeröszakolják, külföldre viszik, eladják, akár meg is ölhetik...Ki a büdös franc vállalja fel utólag a felelösséget, hogy jé, tényleg életveszélyben, büncselekmény árnyékában volt a gyerek, jé tényleg elvágták a torkát...Na bocs, most megint kiborultam, illetve folyamatosan ki vagyok borulva...Kívánom minden olyan rendörnek, vagy illetékesnek, aki lazán át tud lépni egy gyereken azzal, hogy bizonyítottan nincs közvetlen életveszélyben azt a rettegést, amit most én átélek.Tegnap kaptam egy telefont, hogy a Tétényi úti kórházban vagy egy fiatal lány, akit a Dunából fogtak ki hiányos ruházatban, nincs eszméleténél és nem lehet kihallgatni és nincsenek nála iratok.A féltestvér próbált infót szerezni, de a kórházban csak annyit mondtak, hogy ilyen néven (mint a lányom) nincs náluk senki.És hogy akit kifogtak, már a pszichológián van, de nem ezt a nevet mondta.Na most ha én rettegnék, hogy rámtalálnak, én se a saját nevemet mondanám...És ezután csak az a kétséges éjjeli telefon volt, ami nem is biztos, hogy a lányom volt.
Na, jól kisírtam magam...Kösz mindenkinek az együttérzést, majd ha tudok vmit, írok.Most próbálok fotót keresni a lányról, de fogalmam sincs, hogy van-e a gépen, és ha igen, hogy kell ide feltenni, de próbálkozom.
Cseri
 


Szia Cseri!
Iszonyú, amin most átmehetsz! A Csellengök adása még messze van, nem lenne érdemes esetleg a kereskedelmi tévéknél próbálkozni? Vannak ilyen szenzációhajhász bulvár esti müsorok, ahol rögtön ráharapnak az ilyen "izgalmas" témákra! Ezeket jó sokan nézik és több fényképet is mutathatnának Krisztáról. Még az is lehet, hogy ö is látja, üzenhetnél neki. Vagy esetleg kereskedelmi rádiókhoz is telefonálhatnál, ott még az elveszett kutyákat is be szokták mondani.

Amúgy imádkozom értetek, ami lehet,hogy neked nevetséges, de én bízom Isten mindenhatóságában!
Szeretettel:
Mimóza
 
 


Én is bízom,de valószínüleg nem eléggé, mert megnyugodni nem bírok.De köszönöm az imát Mimóza.Kereskedelmi tévéknél még nem próbálkoztam, az Incze Zsuzsa azt ígérte tegnap, hogy a sajtóosztállyal felveszi a kapcsolatot.Nem tudom, hogy mit jelent ez, de hihetetlenül bizalomgerjsztö volt a nö, és bizom benne, hiszen ö évek óta ebben él,rengeteg történetet, sorsot, és embert ismer.De nagyon sokat várok a mai naptól, és a pesti nyomozósráctól.Hogy legalább történjen már végre valami komoly is a gyerekért...Sajnos várnom kell, amig a nyomozó keres engem, addig nem tudok semmi újat.Találtam néhány gyenge képet, megpróbálom felrakni.Nem valami jók, de a felismerhetöségben talán segít.Hozzátéve, hogy elöfordulhat, hogy már átfestették a haját, és ha kisminkelik, lehet,hogy egész máshogy néz ki. Kép
Cseri
 


Sajna nem sikerül.Lejön a képcsatolás ablak,kitallózom a képet, be is írja az elérhetöségi útvonalat, de mikor nyomok egy csatolást, nem történik semmi.Elöjön a homokóra, de nem is moccan a gép.úgyhogy a képfelrakásban segítséget kell kérnem.Valami nem müködik.
Cseri
 


Cseri,
küldd el nekem a képet, felrakom neked.
dersu_uzala@freeemail.hu
zSÓKA

Zsóka
 
 


Rossz volt a cím:
dersu_uzala@freemail.hu
Ez a jó.

Zsóka
 
 


Szia Cseribogi!

Olvastam a történeted. Nagyon drukkolok, hogy mihamarabb lezáruljon az ügyed.
Nagyon fontos lenne, hogy a képeket valahogy feltedd!!
Én egész nap a várost járom és a volt munkahelyem a délinél van. Nagyon sok barátom jár naponta arra. Ha sikerül a képet felrakni, én kiosztom nekik és igérem nyitva tartjuk a szemünket.
Ez nem garancia, hogy látunk is valamit, de még egy lehetőség. Több szem többet lát. Számomra nem derült ki pontosan, hol van az a titokzatos hely, ahol lehet alányod. Próbáld a pontos helyet meghatározni.
A legjobbakat kívánom, és írj, ha van fejlemény.
Éva
fea
 
 


Hát, Cseri, nagyon megdöbbentőek a fejlemények.
A további információk fényében már egész más ez így, valóban sokkal súlyosabb ez a dolog. Kép

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Cseri!
Nincs semmi új hír? A nyomozó nem jelentkezett?
Mimóza
 
 


Cseri! Ez iszonyú, nem tudom az együtt érzésen és az imádságon kívül van-e ötletem, ami itt nem hangzott el! esetleg taxisoknál nem próbáltál?
Amúgy ha a tied a telefon, akkor mi az, hogy nem mérik be, még ha elveszted vagy ellopjál, akkor is be kell!
a rendőrségnél van egy konkrét nyomozó aki foglalkozik az üggyel?
Filózom mit lehetne tenni!?
A képet amúgy a címlapra kéne nyomatni! Claire
 
 


Cseri! Még egy kérdés: te nem jártál Pesten? Nem is tervezed? talán személyesen többet tudnál intézni! Vagy nem tuti, hogy idejött? Claire
 
 


Szia, Cseri!

Péntek óta olvasom ezt a topicot, de csak mostanra ocsúdtam fel annyira a döbbenetből, hogy írni tudjak. Semmi használható ötletem nincs egyelőre, a maximum, amire képes vagyok, hogy leírjam neked, hogy együttérzek veled. Borzasztó olvasni a soraidat. Kép

Kívánom, hogy nagyon gyorsan rendeződjenek a dolgok veletek, de elsősorban azt, hogy a lányod ép bőrrel és lélekkel megússza ezt a "kis kalandot". Hogy újra egymásra találjatok, hogy kibeszéljetek mindent, hogy barátnők legyetek.

Ha meglesz a kép (ami nagyon sürgős lenne!), akkor a neten sok helyre fel lehetne tenni!

Virág
 


Ja! A pszichológusokkal nagyon vigyázni kell!!! Van pár nagyszerű szakember, aki felelősségteljes és jól képzett, de nekem nagyon is úgy tűnik, sok-sok saját és mások tapasztalata alapján, hogy a többi többet árt, mint használ.

A rendőrség meg... KépKépKép
 


Kedves Cseri!

Ajánlom figyelmedbe ezt a topicot:
http://www.dumaujvaros.hu/viewtopic.php?topic=5604&forum=1&300
Nyár elején végig követhettük egy anyuka (Kathrin néven írt) harcát, hogy a kislányát előkerítse. Nagyon tanulságos, szerintem sok ötletet meríthetsz, esetleg vedd fel a kapcsolatot azzal az édesanyával, hátha tud Neked segíteni ötletekkel.

Kitartás!

Zsuzsa
 
 


SZia Cseri!

Remélem van valaami pozitív előrehaladás az ügyben, jó lenne ha feltennél egy fényképet is, mert így elég nehéz az ügy, hisz ruhát váltani .. stb nem nehéz dolog.

Én elküldöm pár ismerősnek emailban ... hátha
 


Cseri!
Rég írtál! Történt azóta valami?
 
 


Cseri! Mi újság? Izgulunk értetek! Claire
 
 


Cseri,
Én is nagyon izgulok Értetek! Kérlek, jelentezz, ha tudsz! (Tudod, én a Kiskamaszos topikban írtam Neked.)
Szia!
Anna
 


Cseri: merre vagy? Nagyon izgulunk értetek!
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Kedves Mindannyiatok Akik Izgultatok Értünk!
Óriási örömmel tudatom veletek, hogy elökerült az én Krisztám! Rengeteg nyomozás után, iszonyatos mennyiségü információt, félinformációt és tévinformációt felhasználva, törvénytelen adatokhoz kerülö utakon hozzájutva szükült a kör a lányzó körül, és némi blöffölést felhasználva megfenyegettem a bújtatókat, hogy ha nov.5-ig nem kerül elö a kriszta, hát nagyon ráfáznak.Persze nem volt semmi komoly a tarsolyomban, de a lényeg, hogy 5-én este megjelent a testvéremnél. Ottaludt, és másnap hosszas könyörgések után hazajött, de attól fogva mintha mi sem történt volna. Úgy tünik rendezödnek a dolgok, persze nem lesz könnyü vele, pszichológushoz kell járnia továbbra is, nincs sok kedve hozzá persze. A suliban is kapott még egy esélyt.De azért rengeteg rosszatt okozott mindannyiunknak, és persze magának is, pénze, telefonja elveszett, rengeteg pótolnivalója van, de föleg elvesztette a bizalmat.Az érte aggódó családtagokban és a barátai közt is. Szóval vissza kell találnia a régi mederbe, azaz ha pontosabb akarok lenni,a visszatalálásnál sokkal nehezebb munkával teljesen új medret kell ásnia.De talán még éppen idöben ért haza ahhoz, hogy ne legyenek végleges következmények.
A történetet talán majd legközelebb, az az igazság, hogy annyiszor elmondtam már az utóbbi idöben, hogy a könyökömön jön ki, és mindannyiszor kicsit visszaesek abba az állapotba, amiböl kezdek kievickélni. Két hét alig alvás után, folyamatos stresszhormontermelés után, kibögött szemek után, helyrehozandó és elintézendö ügyek után most a regenerálódás idöszaka van. Ezért is nem jöttem ilyen sokáig, amiért nem gyözöm elnézéseteket kérni, mert ti meg nem tudtátok, hogy mi van. Minden este gondoltam rátok, hogy írni kellene, ha csak annyit is hogy megvan, jól van, ne aggódjatok már értünk. De nem volt hozzá se lelki, se testi eröm. ( a netezés az nálunk kicsit bonyi,a laptop a hálóban lakik az íróasztalon, netezni meg az étkezöben a telefon mellett lehet, már amikor éppen nincs tele az asztal tányérral, pohárral, kajával, újságokkal)
Szóval mégegyszer mindenkitöl elnézést, hogy ilyen soká nem jelentkeztem, ne haragudjatok. Viszont mindenkinek ezerszer köszönöm azt a sok aggódást és részvétet és segítökészséget, amit nyújtottatok, nem tudom érzékeltetni, hogy mennyit jelentett számomra.
KÖSZÖNÖM!!! Kép)
És legközelebb igérem jön a történet is, hogyan nyomoztam, honnan szereztem infókat, hol volt az én lüke leánykám, és mi minden várt ránk, hogy helyre hozzuk a dolgokat.
Puszi Nektek.
Cseri
 


Sziasztok!!

Cseri én idáig nem irtam de végig követtelek titeket!!
NAgyon örülök hogy megvan a leányzo, de sikerüljön otthon tartani, Drukkolok nektek

Boribaba
 


Boribaba,
nagyon eltűntél a szegedi topicból.
Mi van Veletek?

Üdv,
Kriszti

Kép

Kép
 


Cseri,
ide is megírom nektek: nagyon örülök, h így alakult, és sok erőt kívánok mindannyiótoknak a továbbiakhoz!
Zsóka

Zsóka
 
 


Hurrá! Cseri, amikor bekapcsoltam a gépet mindig első dolgom volt megnézni, hogy van-e már hír felőletek. Már nagyon izgultam és attól tartottam, hogy esetleg valami rossz történt, azért nem írsz...
Krisztának kívánom, hogy sikerüljön szép új medret ásnia, neked pedig teljes regenerálódást és remélem, hogy ezentúl nem lesz részed ilyen izgalmakban!

Szeretettel:
Mimóza
 
 


Szia! Én is mindig lestem, sőt, a férjem is kérdezte, hogy mi van már!? Próbáljatok testi -lelki erőt gyűjteni, és tényleg tiszta vizet önteni a pohárba. Remélem nagyobb korára ez csak egy rossz emlék marad:" hogy igen, nekem is voltak zűrjeim, mint minden kamasznak, de lám azért Ember lett belőlem!" Drukkolok, és ha úgy érzed, tudunk vmiben segíteni (pszichológus, suli, stb) szólj!
Claire
 
 


Szia Cseri!
Örülök,hogy rendben vagytok Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Szia Cseri!

Kezdettől olvastam a Veletek történteket, örülök, hogy előkerült a lányodKép!
Betti

Betti
KépKép
KépKép
 
 


Cseri,
Én is nagyon örülök, hogy előkerült a lányod és kívánom, hogy véglegesen rendeződjön a helyzet. Kép Mint kiskamaszos anyukát, különösen érdekelne a történet, ha lesz időd és erőd, írd meg. Kép
Anna
 


Sziasztok!!
Cseri!!! Kép
Mindent elmondtak az elöttem szólók, jómagam nem is tudok többet kívánni mint a többiek + :
éljétek nyugalomban az életeteket és Kriszta soha ne érezze szükségét ezekután, hogy különutakon kell, hogy járjon a családja nélkül!!
Üdv:
Erika
 
 


Nagyon köszi mindenkinek. Nincs eröm leirni a történetet, valahogy úgy vagyok vele, hogy jobb lenne elfelejteni. Viszont kötelességemnek érzem, hogy mégis, hátha okulására szolgál valakinek. Idöt kérek, és ígérem leírom. Illetve van jobb ötletem, most vasárnap leszünk a csellengökben asszem tv1 és a Dunatévén is lemegy a filmünk, valamikor koradélután (január 2. vasárnap). Akit érdekel,nézze meg, és amit nem ért, azt kérdezze meg, egyszerübb számomra, hogy kérdésekre válaszoljak, minthogy az egész zürzavaros, hamis infókkal telezsúfolt történetet megpróbáljam értelmesen, követhetöen, formába önteni. Nézzétek meg, ha gondoljátok.
Mindenkinek nagyon köszönöm a figyelmet, az aggódást, a segítökészséget, nem tudom nektek elmondani, hogy mit jelentett, hogy velem voltatok lelkileg.Gyakorlati segítséget nem tudtatok adni,de ez nem rajtatok múlott, igazából asszem nem is azért tettem ide ezt a topikot, mert egyetlen percig is bíztam volna benne, hogy majd ti megtaláljátok nekem a gyerekemet. De tudtam, hogy mint anyák, és apák átérzitek mit jelent ez a fájdalom, és hogy a lelki támogatás és együttérzés milyen sokat segít. Lelkileg.De anélkül meg ezt nem lehet túlélni. Szóval köszönöm. Szeretlek benneteket.
Cseri
 


Cseri,
Láttalak ma a TV-ben. Nagyon tanulságos volt. Igazad van, valóban sürgősen tenni kellene valamit azért, hogy hasonló esetben SOS lépjenek a hatóságok. Remélem, lesz eredménye az interjúnak.
Neked pedig kívánom, hogy mihamarabb találjátok meg újra a közös hangot a lányoddal. Ha van kedved írni a kapcsolatotok alakulásáról, én szívesen olvasnám. (Akár a kiskamaszos topikban is.)
Nekem is van két nagy gyerekem az első házasságomból (11 éves lány, 9 éves fiú) és egy 11 hónapos babám a mostani kapcsolatomból. Csak nekem az első férjem sajnos meghalt.
Anna
 


Sziasztok!

Én is láttalak tegnap. Nagyon szimpatikus voltál. Az ötleted először igazán tetszett, és azt gondoltam, miért nem jutott ez már korábban v.kinek eszébe? (Biztos jutott, csak nem lett belőle semmi...) Aztán azon gondolkodtam, hogyha ez a mobilos aláírásos (előre aláírtad volna, hogy ilyen esetben rendelkezel a bemérés joga felől) dolog már élne, azt egy 15 éves gyerek már nyílván értené. Tehát, val.szeg az eltűnése pillanatában kikapcsolta volna a mobilt, vagy magával sem vitte volna. Nem? Vagy rosszul gondolom? Esetleg beszerzett volna egy másikat, ha más nem kölcsönbe...
Na mindegy, nem kötekedni akarok, isten mentst. Csak azért ez eszembe jutott. Ettől függetlenül véleményem szerint is lehetne lépni ezügyben.
Sziasztok!

 
 


Kedves Anna és Lola!
Azt gondolom, hogy ennek az egy interjúnak nem igazán lesz semmilyen eredménye. Csak úgy éreztem, ezt is meg kell próbálni, ez is egy csatorna. Talán ha páran hallják,már az is valami.De sztem nem sokan nézik ezt a müsort, pl. én sem. Még erröl is félig lemaradtam, mert hívott ugyan az Ince Zsuzsa (pénteken) hogy vasárnap a mi filmünk megy, de egyéb fontos dolgom is akadt. Azért a végére hazaértem. Anna, neked se lehet könnyü, de kapaszkodj, mert a neheze még csak ezután jön. 3-4 év múlva.
Ami a Te gondolatmenetedet illeti Lola, persze, valszeg felfogná a gyerek, hogy bemérhetö a telója, de ne feledjük, ezek a gyerköcök (sajna) iszonyú mobilfüggöek. Az én leánykám tartott töle, hogy bemérik, (mivel azt PONT nem tudta, hogy az ö esetében nem) mégsem dobta el a telóját, csak állandóan ki volt kapcsolva, csak néha éjjel, vagy hajnalban kapcsolta be.Mert az smsekre azért kíváncsi volt...Még vécére is mobillal mennek a mai gyerekek.(tisztelet a kivételnek)Akkor egy ilyen esetben - ahogy a mi példánk is mutatja, nem tud teló nélkül létezni.És azért ne gondoljuk, hogy olyan egyszerü egy másik mobilt szerezni, föleg ha nincs nála pénz se nagyon.Szóval vannak nálam sokkal okosabb emberek, találják ki ök a legideálisabb megoldást, de ez így, ahogy van, ez vicc.Vagy még az se...Többször végiggondoltam, hogy irjam le a történteket, hiszen egy csomó mindent leírtam már róla, nincs igazán kedvem végigolvasni, hogy miket is írtam, és az agyamat eröltetni se, hogy mikor mi is történt, ezért az a kérésem a történetünkkel kapcsolatban, hogy ha valaki érdeklödik iránta, konkrétan fogalmazza meg, hogy mire kiváncsi és arra szívesen válaszolok.Ha tudok. Csak legyen konkrét a kérdés. Sziasztok,mindenkinek köszi mégegyszer az együttérzést, és a jókivánságokat, nagyon-nagyon jólesett mindenkitöl.
Cseri
 


Kedves Cserebogi!

Én még csak most olvastam el a megrázó történetedet, (eddig nem volt lehetőségünk netezni) és őszintén mondom, hogy még a hideg is végigfutott a hátamon, kirázott a hideg és összeszorúlt a gyomrom az idegességtől! Belegondoltam, mi lenne, ha az én fiam tünne el, nem jönne haza, vagy valaki elrabolná! Még a gondolat is örjítő!
Örülök neki, hogy végűl is jól végződött a történet, de kíváncsi lennék, azóta mi lett a sorsotok! Lányod jár iskolába rendesen? Nem csavarog már? Ha nézed még a topikot, írj!

Üdv: Zsuzsa
 


Szia Zsuzsa!

Ezer éve nem jártam Babaneten, most látom csak, hogy írtál. Irtó késö van, mindjárt leájulok a billentyükröl, de azért elmesélem neked, hogy mi történt azóta.
Az történt, hogy a leányzó elköltözött az apjához a tavasz folyamán. Tulajdonképpen mondhatom azt, hogy én zavartam el itthonról, mert úgy viselkedett, hogy már egyszerüen nem tudtam elviselni. Nagy disznóságot csinált, és ráadásul amikor ezt számon kértem töle, szó szerint elküldött a p....ba, mire lendületböl szájba vágtam, (amit persze rögtön megbántam, de a fülest teljesen ösztönösen küldtem, visszakézböl, még mielött háromig számolhattam volna)és ezek után artikulátlan hangon üvöltözni kezdett, hogy márpedig most azonnal összepakol, és elköltözik az apjához, és ha megpróbálom visszatartani, úgy lelép, hogy soha nem fogom megtalálni. Na, ezek után szép csendesen annyit mondtam neki, hogy akkor most összepakolod a cuccodat, és kitakarodsz apádhoz. Amit fél óra múlva már bántam, de egyszerüen kezelhetetlenné vált a helyzet. Eltelt fél év, hol találkoztunk, hol nem, igyekeztem semmit sem eröltetni, ha akart jött, ha nem akart nem jött. Idönként átvert, és nem jött amikor igérte és vártam, de próbáltam mindent megemészteni, és tudomásul venni, hogy mindenki a maga útját járja, és senkit nem lehet boldogítani az akarata ellenére. Év végén megvágták három tárgyból, de mehetett volna pótvizsgára, már ha tanult volna. De nem tanult, söt el sem ment vizsgázni, azzal az indokkal, hogy tavaly úgysem tanult, hiányoznak az alapok, különben is útálja az osztálytársait, és inkább újra járja az elsöt. Nem örültem neki, de lehet, hogy van igazsága a dolognak, különben is kifejezetten jót tett neki, hogy apucival élt az elmúlt fél évben, mert szép lassan rájött, hogy az az eszménykép, amit az apjáról formált, az tökhamis, és hogy nem hazudtam neki egyetlen betüt sem, és már totál jönne vissza, ha megmaradhatna az a nagy szabadság, ami ott biztosítva van neki.Magyarán apa szarik rá, hogy a 16 éves lánya mikor, hol és kivel van. Szerencsére van egy tök normális pasija az én dilis leánykámnak, aki próbálja kordában tartani.Egyébként meg mindenki azzal vigasztalt az elmúlt évben, hogy ki fogja nöni a hülyeségeit.Hát vannak rá jelek. Még most sem könnyü vele egy egész napot eltölteni, de eröst kezd észheztérni.Remélem ez már csak jobb lesz.Egyenlöre tanul rendesen, csavarogni nem csavarog, de egyébként meg úgyis oda megy, ahova akar, úgyhogy ilyenkor mi a csavargás? Hát nagyjából ennyi. Saját szerencséjének, vagy balsorsának kovácsa, de ezt egy anyának irtó nehéz tudomásul venni. Én már tanulgatom. Mást úgysem tudok tenni, mint igyekszem biztosítani neki, amit lehet, igyekszem mindent elmondani az életröl, amit tudok, és amit gondolok, és amikor nagy ritkán azt mondja, hogy anya, igazad volt, akkor picit jól érzem magam, de az aggódás örök.Azt nem lehet megúszni.És sajnos a bizalom is elúszott, képtelen vagyok benne tökéletesen megbízni, ahogy egy anyának kellene a saját lányában. Hogy ez mikor fog változni, vagy fog-e egyáltalán, hát azt nem tudom. Saját magamban keresem folyton, hogy mit rontottam ennyire el, és mindig arra lyukadok ki, hogy nem lett volna szabad ennyi ideig együttmaradnom az apjával, mert sajna, régi és hülye mondás, hogy kutyából nem lesz szalonna, de annyira igaz, hogy még.
Hát ennyit tudok most az éjszaka közepén írni, nem tudom tudtál-e bármilyen tanulságot leszürni magadnak a dologból, én sokat, csak kicsit késön.
Hát minden jót, vigyázz a fiadra, egy jó apánál többet egyszerüen nem tudsz adni a gyerekednek.Ez a legnagyobb tanulság azt hiszem. Egy jó apa, az a minden. Mert jó anya, az sok van. Rengeteg. Jó apa már sajnos kevesebb. Aztán erröl persze megint mi nök tehetünk, hogy milyen férfit nevelünk a fiunkból, és akkor innen folytathatnám a végtelenségig, de inkább elmegyek aludni. Jó éjt.
cseri
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

cron
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó