Lois!
Király a verda, de még 80-at is sajnálok rá, nemhogy 250-et

? Sóherek vagyunk, na

. Legalábbis olyan dolgokban, amit 2-3 évre veszünk, és nem tudunk túl jól értékesíteni

.
Boo!
Én akkor sem örülök, hogy törölted a régi hsz-eket, és punktum

. Tök vicces visszaolvasgatni

. Akit sért, az ne olvassa, én meg vállalom, milyen szórakoztató voltam már akkor is

. (Jaaj, remélem az ilyen beszólásaimat nem veszik komolyan azok, akik nem ismernek, mert akkor elég érdekes kép jöhet le rólam

.)
Én is sajnálom, hogy Czigka eltűnt, de a magam részéről nem értem

. Persze, összekülönböztünk, de azt hittem "békésen" lezártuk a dolgot

. És itt nem két ember éles vitájáról volt szó, hanem többen kifejtettük az álláspontunkat, és ráadául még ő sem volt egyedül a véleményével Ronmay pl. mégsem tűnt el azóta...
Közületek is volt már konfliktusom/nézetkülönbségem emberekkel, de mégsem hagytuk itt a bandát, hanem túlléptünk a dolgon

. Szerintem ha midenben egyetértenénk, elég uncsi társaság lennénk

. Én a legrégebbi barátaimmal sem vagyok mindenben egy véleményen, mert önálló szuverén személyiségekt vagyunk, nem pedig kiskamaszok, hogy egymást majmoljuk

. ez így van jól, és sajnálom, hogy ha ezt ő nem így érzi, vagy ha olyat mondtam volna, amivel ennyire megbántottam

. Igazán nem állt szándékomban nekem sem

.
Szóval akkor -tól-ig mikorra is várjuk Vencel(?) babát?
Biztos normális a dokid, de azért bekaphassa

. Egyrészt ne riogasson ilyenekkel, hogy kikapjukgátmetszésnélúgysemérzed

. Mert ha valóban konkrétan a gátmetszés ejtésekor vágna még ott vmit, akkor igaza van, mert úgy feszíti a baba, hogy elvileg azt nagyon kevesen érzik, csak fura, hogy mit tudna ott ügyködni, mikor a gátmetszésre is másodpercek vannak

. Én ezt úgy értelmezem, hogy mikor összevarr, akkor csinálja meg, ahhoz meg szokás érzéstelenítőt adni, de úgy látszik, hogy neked nem, akárki is a dokid

. Szerintem mindenképp hangsúlyozd neki, hogy neked ez volt a szülésed legrosszabb élménye, és szépen kéred, hogy ha lehet, akkor vhogy segítsen neked ezt most megkönnyíteni. Hááálás lennél neki!
Másrészt megértem, hogy az össz hízásod papírforma szerint kicsit sok, de rádnézett közben?

Mert a legutóbbi találkozásunkkor épp úgy néztél ki, mint a megesett Hófehérke

. Porcelánbaba bőr, fekete haj, törékenyropi alkat, dudákkal, plusz labda a pólód alatt

. Persze, nem kell túlzásokba esni, de tudom, hogy te nem fogsz

. Meg sztem a soványabbak eleve többet híznak, vagyis több a normális felső határa

. Niki bnőm 14 kilót hízott, de csak hasa volt, ropi végtagokkal. most szögre ugyanannyi, mint szülés előtt, pedig semmit nem tett érte. Ronmay is többet hízott, mint 10-12, mégsem félek, hogy úgy maradt

.
Te mennyinél jársz most?
Többiek?
(Lois, ha te benyögöd, hogy -5, én elbőgöm magam:twisted:
Tőlem a 4D-n kérdezte most a doki vizslatva, hogy a hízással hogy állok

. mondtam, hogy 2-2,5 kiló, azt mondta az szuppper

. De tök jogos volt a kérdés, mert ő utoljára 57 kilósan látott, most meg 64 vagyok

. Csakhogy 61-62-vel lettem terhes -pont, mint Botonddal- így ahhoz képest nem híztam sokat, csak előtte

.
Lois!
Amint említettem, minden évben új favoritjaim vannak

. Ésmostanában szó sincs itt lányról